Przebi¶nieg
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #250 : Maj 15, 2012, 13:43:25 » |
|
Z ca³ym szacunkiem i za przeproszeniem odno¶nie pastwisk tych zielonych przypomnia³o mi sie takie powiedzenie mojego dziadka ,,...Matulu moja ciele ³ogun ma..." Dalej id±c t± my¶l± na You Tube natrafi³em na filmik, w którym dzieci rozwa¿a³y problem ,,dlaczego ciele ogonem miele..." No có¿ namna¿ajcie siê ,,s³odcy" i na pastwiska, hm co jednak bêdzie jak jaki¶ wó³, ciele lub krowa czy te¿ ja³ówka z bata dostanie, albo hm odwiedzi np zak³ady miêsne w których kiedy¶, gdy by³em trochê ¿wawszy pracowa³em quetzalcoatl44 po znajomo¶ci darmow± wejscówkê Ci za³atwiê PS Innym pragn±cym zielone pastwiska polecam stepy na Ukrainie
|
|
|
|
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #251 : Maj 15, 2012, 14:40:09 » |
|
Tak, tak.... Przebi¶niegu mg³y i dymy oraz woale umys³owe za którymi chowa siê wystraszone zmianami wielkie JA. Ma³e sprostowanie. To JA samo jest niez³± za-dym± (tudzie¿ myg³± ), a nie ,¿e siê ono za jak±¶ mg³± chowa. Chocia¿ mo¿e pisarze manuskryptów przetrwania dla tego JA miêkk± zas³onkê dymn± produkuj±. Coby siê @ Kiara Doskonale wiem kim jestem ,wiem co robiê tu i wiem i¿ to jest tylko czasowa kreacja mojej nad, ¦wiadomo¶ci wy¿szego JA. To nie s± dla mnie ¿adne sekrety i¿ moja Ludzka postaæ jest tylko maleñk± Iskierk± mojej przeogromnej Energii , która ma przeolbrzymi± ¶wiadomo¶æ i nieograniczony zakres istnienia Nooo to sporo posiadasz , Kiaro Trudno powiedzieæ, czy które¶ JA mo¿e przebiæ takie latyfundia, jak Twoje wy¿sze ja, Twoj± postaæ, Twoj± przeogromn± energiê posiadajac± nieograniczony zakres istnienia i to wszystko w jednym JA ....ufff Nie wiadomo jak ten Wszech¶wiat mo¿e pomie¶ciæ jeszcze prawie 7 miliardów innych JA. Mo¿e tamte wcale nie s± tak wielkie ?
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich ma³o
Punkty Forum (pf): 32
Wiadomo¶ci: 1696
|
|
« Odpowiedz #252 : Maj 15, 2012, 16:20:34 » |
|
Niezale¿nie od waszych JA, Wierni Towarzysze o was pamiêtaj± i przesy³aj± Wam ca³y elaborat w którym nie tylko macie czytaæ, ale na dodatek czytaæ miêdzy wierszami zaszyfrowane wiadomo¶ci. No to ja wysiadam, mogê próbowaæ z angielskiego na nasze, ale z pomiêdzy wierszy to potrzebna jest prawdziwa Enigma albo ... Kiara. U¶miechnijcie siê, mo¿na chyba trochê po¿artowaæ, choæby z Kiary lub easta, którego i tak nie ma. A na powa¿nie to wiele z tego co przeczytacie o programowaniu, rezonowaniu, przenoszeniu energii "pomiêdzy wierszami" jest jak najbardziej rzeczywiste w mojej ocenie. Choæ pastwiska niektórym kojarz± siê ¼le, to ja nie odczuwam w tych przekazach ani energetycznego wampiryzmu, jak niektórzy sugeruj±, ani nachalnego programowania rzeczywisto¶ci jakie mo¿ecie spotkaæ w wieku innych. Mo¿e mnie "u¶pi³y". A teraz mo¿ecie sobie pou¿ywaæ na nowym odcinku.
Rêkopis przetrwania - czê¶æ 137 15 maj 2012 - 09:20 | aisha north
Dzisiaj chcieliby¶my siê skupiæ na tym, ¿e tak wielu z was zaczyna czuæ siê coraz mniej zwi±zanymi ze ¶wiatem trzecio - wymiarowym, który was otacza ze wszystkich stron. To bardzo chwalebne, a oznacza to, ¿e pracowali¶cie bardzo ciê¿ko, aby zapewniæ wasz± wolno¶æ swobodê od jarzma, które tak wielu waszych bli¼nich wci±¿ znosi z w³asnej woli. Ale w tym samym czasie, to pozostawia was z zupe³nie innym ciê¿arem, mianowicie ciê¿arem niepewno¶ci. Dajcie nam wyja¶niæ.
Jak wspomniano wcze¶niej, ten proces jest bardzo podobny do stania na rusztowaniu, które w³a¶nie upada, i stoj±cy stoi, choæ nie widzi nic nowego zmaterializowanego. Tak, na wiele sposobów wkraczacie w pró¿niê, a raczej pozorn± pustkê, poniewa¿ nie ma jeszcze ¿adnych ¶ladów tego, co ma nadej¶æ. Istniej± pewne ¶lady, oczywi¶cie, ale wydaj± siê bardzo malutkie i nie konkuruj± ze wszystkimi solidnymi obecnie otaczaj±cymi was ze wszystkich stron. Dlatego czasami to wydaje siê byæ jedynie szaleñstwem kontynuuj±c w tym duchu. To jest jakby¶ wyrzuci³ wszystko co znasz na wymianê za nic w ogóle.
W waszych sercach, ju¿ wiecie, ¿e nie ma prawdy w tej opowie¶ci, gdy¿ po prostu wyrzucacie wszystko, co utrudnia dostêp do waszego serca, które jest ju¿ pe³ne tego. Ale na zewn±trz, proces ten wydaje siê szaleñstwem dla wielu, a my nie ignorujemy nikogo, kto twierdzi, ¿e nie mia³ chwili zw±tpienia w dowolnym momencie w trakcie tego procesu. Jak ju¿ wiecie, to z pewno¶ci± dla najodwa¿niejszych z odwa¿nych, poniewa¿ wychodzenie w pustkê to nie jest co¶ co mo¿na lekcewa¿yæ. Jest to proces, który wymaga doskona³ego zaufania, a nawet kiedy czujesz, ¿e spadasz w g³êbok± przestrzeñ, nadal musisz mieæ pewno¶æ, ¿e Twoje stopy dotkn± solidnej podstawy prêdzej czy pó¼niej. Nawet je¶li czasami wydaje siê ten spadek nieograniczonym, bêdzie musia³ zakoñczyæ siê, miêkkim l±dowaniem oczywi¶cie. Przynajmniej to jest tym, czego siê spodziewacie, ale to wymaga odwagi, aby zeskoczyæ z pó³ki, co wszyscy robicie teraz. Chwa³a wam wszystkim, nie mo¿emy powiedzieæ, ile podziwu wasze dzia³ania generuj± w ca³ym kosmosie, jak jeste¶cie postrzegani jako najdzielniejsi nosiciele ¶wiat³a w dowolnym miejscu Stworzenia.
Ponownie, to wydaj± siê byæ jedynie lekkie s³owa pochwa³y, które my nadal rozrzucamy wokó³ was, ale jest o wiele wiêcej ni¿ to. Wiecie wszyscy tak dobrze, o czym naprawdê jest temat, ale nie jest ³atwo uj±æ to w s³owa, jakimi ludzie potrzebuj± komunikowaæ siê miêdzy sob±. Jak zawsze, trzeba czytaæ miêdzy wierszami w tych wiadomo¶ciach, a tam gdzie jest, mo¿na znale¼æ prawdziw± warto¶æ. To wygl±da tak, jak te zaszyfrowane wiadomo¶ci zakodowane w normalnie wygl±daj±cych zdjêciach zamieszczonych w Internecie. Na pozór nie wygl±da du¿o, ale dla wnikliwego obserwatora, mog± ujawniaæ tak wiele dodatkowych informacji, je¿eli s± one "czytane" w odpowiedni sposób.
Dajcie nam wyja¶niæ. Czêsto mówili¶my o pakietach energii, które sp³ywa³y na wasz± planetê. Niektóre z nich przychodz± przez s³oñce, ale wiêkszo¶æ z nich przychodzi w bardziej dyskretny sposób ni¿ przez te potê¿ne wybuchy na powierzchni przyjaznego s±siada. Widzicie, s± tam wszelkiego rodzaju czujki, gotowe i chêtne do przekierowania wszystkiego ¿yczliwego, co jest skierowane (snop ¶wiat³a) w serca ludzi, i co zapewni ich przebudzenie. Innymi s³owy, przebudzenie jest zagro¿eniem dla wszystkich tych, którym jeszcze zale¿y na utrzymaniu status quo na Ziemi, dlatego do³o¿± one wszelkich starañ, aby zatrzymaæ ten proces na wszystkie mo¿liwe sposoby. Ale nie mog± zatrzymaæ tego procesu, drodzy, gdy informacje pomog± Wam wszystkim dos³ownie ujrzeæ znowu ¶wiat³o, w którym jest¶cie stale sk±pani na tej planecie, a te s³owa s± jego czê¶ci±.
Ka¿dy dzieñ, ka¿da godzina i ka¿da sekunda wiadomo¶ci takich jak te, - w wielu kszta³tach i formach, s± przekazywane z tysiêcy ¼róde³ zarówno w waszym otoczeniu, ale równie¿ z daleka i channelingów, takich jak ten, którego u¿ywamy teraz, - s± ca³y czas zajête przepisywaniem tych sygna³ów do s³ów i dzielenia siê nimi z reszt± ludzko¶ci. Istniej± dos³ownie miliony Was zanurzonych w tych basenach informacji codziennie, a te baseny s± stale uzupe³niane now± energi±. Ponadto s³owa te pomagaj± przenosiæ znacznie wiêcej energii ni¿ zwyk³e zestawienie liter w tych s³owach wskazuje, i nie powinny byæ uwa¿ane tylko za widoczn± warto¶æ. Widzicie, przenosz± one ukrytych pasa¿erów na tak wiele sposobów, a ci "pasa¿erowie" lub raczej zaszyfrowane wiadomo¶ci ³±cz± siê bezpo¶rednio z pod¶wiadom± czê¶ci± mózgu, do której nie mo¿ecie jeszcze dotrzeæ tak ³atwo sami, i dostarczaj± one swoje wiadomo¶ci, nadziejê i si³ê.
To mo¿e brzmieæ, jak swego rodzaju niechciana manipulacja wasz± pod¶wiadomo¶ci±, ale to wcale tak nie jest. Wasza pod¶wiadomo¶æ jest na tyle inteligentna, aby znaæ ró¿nicê miêdzy dobrem a z³em, w³a¶ciwym i niew³a¶ciwym, i natychmiast odrzuci wszelkie próby manipulacji. Innymi s³owy, ona bêdzie tylko odbieraæ wiadomo¶ci, które rezonuj± z samym rdzenia waszej duszy, i jak ju¿ powiedzieli¶my tyle razy ju¿, g³êboko w dó³ (wewn±trz), ju¿ wiecie Wszystko. Wiêc co te ukryte wiadomo¶ci naprawdê robi± to, maj± pomóc uwolniniæ te wszystkie ukryte informacje, które ju¿ nosicie w sobie. To jest jak podk³ad, który rozpoczyna proces chemiczny, uwalniaj±c drzemi±c± energiê oraz zapewnienia dobrze zaplanowane i okre¶lone w czasie miejsce wybuchu tej wewnêtrznej informacji. Innymi s³owy, mo¿na porównaæ j± do swego rodzaju zdalnie sterowanego mechanizmu wyzwalaj±cego, ale to jest jedyny, który jest ju¿ zaakceptowany przez was wcze¶niej, wiêc nie jest tak, ¿e po raz kolejny jeste¶cie manipulowani przez niewidzialnych lalkarzy. Nie, to by³o czê¶ci± programowania od pocz±tku, a teraz wasze najg³êbsze j±dro zaczyna nuciæ ze wzrastaj±ca energi±, która jest uwalniana wewn±trz was wszystkich.
Proces ten równie¿ wyja¶nia, dlaczego czujesz siê przyci±gani przez niektóre z tych tysiêcy wiadomo¶ci, i dlaczego lekcewa¿ycie inne. Na powierzchni widaæ tylko tre¶æ lub same wiadomo¶ci, ale rzeczywisto¶æ jest taka, ¿e zakodowane informacje przenoszone wewn±trz nich s± tym co przyci±ga was do nich. Innymi s³owy, wasza nieod³±czna inteligencja tylko rezonuje z wiadomo¶ciami, które przenosz± odpowiedni rodzaj energii dla was, i bêdzie dos³ownie odpychaæ ka¿dy inny, który nie jest zgodny z melodi± rdzenia. Wiêc znowu, pamiêtajcie, ¿e jest to droga, któr± pod wieloma wzglêdami mo¿na porównaæ do strojenia instrumentu. Od razu wiadomo, kiedy co¶ jest rozstrojone, a mo¿e czujecie, ¿e melodia jest coraz czystsza w tonie, wiêc tak d³ugo, jak s³uchacie tego wewnêtrznego utworu, nie mo¿ecie pomóc, ale idziecie prawid³ow± drog±. Wasze serce bêdzie ¶piewaæ z rado¶ci, kiedy to zrobicie, a wszystko bêdzie piszcza³o i zgrzyta³o i zatrzymywa³o siê kiedy nie zrobicie. Dlatego nigdy nie bierzcie czyich¶ s³ów za nic. Zawsze, zawsze ws³uchajcie siê w siebie, a prawda bêdzie dos³ownie o¶lepiaj±co oczywista. Pod±¿ajcie za g³osem serca, a bêdzie Was prowadzi³o w godzinach ciemno¶ci w przysz³o¶ci. I wiedzcie, ¿e ju¿ zgromadzili¶cie wszystkie dodatkowe informacje, niezbêdne w celu uwolnienia tego, co wszyscy nosicie w ¶rodku od zarania dziejów. Teraz w koñcu informacje zaczn± wychodziæ na powierzchniê i bêdziecie mogli p³ywaæ w tym oceanie czystego ¶wiat³a po raz kolejny.
--- http://aishanorth.wordpress.com/
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
|
|
|
Przebi¶nieg
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #253 : Maj 15, 2012, 17:05:18 » |
|
eastCytuj Doskonale wiem kim jestem ,wiem co robiê tu i wiem i¿ to jest tylko czasowa kreacja mojej nad, ¦wiadomo¶ci wy¿szego JA. To nie s± dla mnie ¿adne sekrety i¿ moja Ludzka postaæ jest tylko maleñk± Iskierk± mojej przeogromnej Energii , która ma przeolbrzymi± ¶wiadomo¶æ i nieograniczony zakres istnienia Nooo to sporo posiadasz , Kiaro Có¿ ja te¿ wiem kim jestem, dlaczego jestem i co robiêCzy sporo posiadam? Na pewno tego co okre¶la tzw kod w³asno¶ci wiele nie jest, co innego tj Wiedzê Je¿eli jak±¶ ,,posiadam" to nie czynie z niej w³asno¶ci tylko dodaje do wiedzy innych ludzi Syntezujê O tzw JA tyle na tym szacownym forum napisa³em, i¿ wystarczy, ¿e pozwolê sobie tak uznaæ Dodam tylko odno¶nie Ja, ¿e albo wie siê kim siê jest, dlaczego siê jest i co siê robi, albo siê to tylko deklaruje Praktyk jak ma w±tpliwo¶æ to sprawdzi, dotknie, zbada - teoretyk bêdzie la³ wodê do coraz wiêkszego wiadra. Rozmowa z tzw teoretykiem czêsto przypomina zabawê ludow± ,,W kó³ko Macieju" Za pozwoleniem i z ca³ym szacunkiem daruje sobie t± zabawê
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 15, 2012, 17:07:14 wys³ane przez Przebi¶nieg »
|
|
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #254 : Maj 15, 2012, 22:23:28 » |
|
Có¿ ja te¿ wiem kim jestem, dlaczego jestem i co robiê Za pozwoleniem, Przebi¶niegu - zajmuj szybko miejsce w przestrzeni póki jeszcze jest jakie¶ Interesuj±ce jest jak wiele indywudualnego "nieograniczonego zakresu istnienia" zmie¶ci siê w Przestrzeni.
|
|
|
|
|
|
|
Przebi¶nieg
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #255 : Maj 16, 2012, 07:43:56 » |
|
eastZa pozwoleniem, Przebi¶niegu - zajmuj szybko miejsce w przestrzeni póki jeszcze jest jakie Dziêkuje za radê szacowny east Dziêkuje i wdziêczno¶æ zachowam Có¿ wypada mi zadeklarowaæ, ¿e nie lubiê siê spieszyæ normalnie nie i ju¿ Kto¶ oczywi¶cie móg³by stwierdziæ, ze to z powodu mojej tuszy (i mia³by do tego prawo) Dziadek naopowiada³ mi du¿o przys³ów i powiedzia³, ¿e s± ,,m±dro¶ci± narodu" ,,spiesz siê po woli" takie najfajniejsze z nich. Stare, bardzo stare : Podejmij decyzje by Pracowaæ (choæ oczywi¶cie mo¿na interpretowaæ inaczej) Co do miejscówki to, nikt nikomu nic nie da. Nikt za nikogo nic nie zrobi, oczywi¶cie mo¿na pomóc (przynajmniej tak twierdz± niektórzy) To nie jest zaproszenie od kogo¶ no co¶ przez kogo¶ organizowanego. Mo¿na oczywi¶cie my¶leæ my¶leæ o Nowym (ja wole nazwaæ Innym) po staremu, ale chyba czas najwy¿szy zresetowaæ stary program, choæ nie ma musu (po woli) Mo¿na rzucaæ siê w obrêbie sieci paj±ka (po woli) eastInteresuj±ce jest jak wiele indywudualnego "nieograniczonego zakresu istnienia" zmie¶ci siê w Przestrzeni. A do bólu Nie ma ograniczeñ Z ca³ym szacunkiem i z za przeproszeniem szacowny east przecie¿ je¿eli kto¶ o¶mieli³by nazwaæ Cie ograniczonym podejrzewam, ¿e by¶ siê na niego pogniewa³, dodam, ¿e ja osobi¶cie te¿ Mam oczywi¶cie tak± nadziejê, ¿e obaj jeste¶my w tym zgodni Oczywi¶cie z ca³ym szacunkiem i z za przeproszeniem
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 16, 2012, 07:45:12 wys³ane przez Przebi¶nieg »
|
|
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #256 : Maj 16, 2012, 08:58:39 » |
|
east przecie¿ je¿eli kto¶ o¶mieli³by nazwaæ Cie ograniczonym podejrzewam, ¿e by¶ siê na niego pogniewa³ Otó¿ nie, Przebi¶niegu. Nie, poniewa¿ nie ma komu siê gniewaæ w sensie przywi±zania do JA (obra¿alskiego). To w³a¶nie uto¿samienie z nieograniczonym JA mo¿e powodowaæ gniew, kiedy kto¶ nazwie je ograniczonym. JA jest bardzo wra¿liwe na przymiotnikowanie Po prostu przysz³a my¶l na temat nieograniczono¶ci. Skoro TY , z definicji wyodrêbniony od reszty, jeste¶ nieograniczony, oraz Kiara jest - na mocy tej samej definicji równie¿ wyodrêbniona i nieograniczona, to wy³ania siê interesuj±cy model fizyczny w którym niczym nie ograniczone zajmuj± .... tê sam± przestrzeñ ? Przecie¿ s± wyodrêbnione, bo obie to¿samo¶ci stanowczo twierdz± ,¿e nie s± sob± na wzajem, to jak ? A mo¿e tych przestrzeni , niczym Wszech¶wiatów, jest nieskoñczenie wiele ? (³±czenia poprzez czarne dziury ) Porównanie do fal radiowych raczej nie pasuje, poniewa¿ nieograniczono¶æ wyklucza zajmowanie ograniczonego pasma czêstotliwo¶ci. No có¿. Kiedy siê przestrzeñ ¿yciowa ¶cie¶nia, to nic dziwnego, ¿e takie wielgachne JA w obronie w³asnej nieograniczono¶ci MNIE (wykluczaj±cej drug±) prowadzi nie koñcz±ce siê pasmo bojów Jest wszak¿e pewien ,powszechny w Naturze, warunek nieograniczono¶ci, który nie prowadzi do walk. Tym warunkiem jest brak JA. Nie ma tego, który okre¶la co jest jego, a co nie. Nie ma tego który siê zaczyna i gdzie¶ siê koñczy. Wszystko jest ze sob± p³ynnie po³±czone i jako takie stanowi Ca³o¶æ. To, czego brak w przypadku "nieograniczonego JA " , to ¶wiadomo¶æ Ca³o¶ci/Syntezy.W ekstremalnych sytuacjach ludzie potrafi± to rozpoznaæ kiedy na przyk³ad id± na wojnê w której masowo gin±, bo w tym przypadku ¿ycie jednostki nie ma wielkiego znaczenia. Zagro¿ony jest Naród, czyli jaka¶ ca³o¶æ, której jednostka po¶wiêca swoj± indywidualno¶æ a¿ do utraty ¿ycia. Naród w sensie pewnej to¿samo¶ci wyodrêbnionej z wiêkszej Ca³o¶ci. Szkoda, ¿e tak s³abe jest w ludziach poczucie ¶wiadomo¶ci ponadnarodowej Ca³o¶ci, gdy¿ wówczas wojny o wiele trudniej by³oby rozpêtaæ. Gdyby¿ ludzie rozpoznali iluzoryczno¶æ wa¿no¶ci w³asnej i samouwielbienia (bezgranicznego przywi±zania do siebie) ,to ju¿ w ogóle ¿adna wojna nie by³aby mo¿liwa. Ju¿ same tylko ¶rodki przeznaczone na poprawê ¿ycia ludzi, zamiast na zbrojenia, odmieni³yby oblicze tego ¶wiata.
|
|
|
|
|
|
|
Przebi¶nieg
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #257 : Maj 16, 2012, 11:21:23 » |
|
Szacowny east, czy stary procesor zadzia³a w nowym kompie? Czy stary program zadzia³a w nowym systemie? Mo¿na kombinowaæ jak koñ pod górê, ale s± dwie mo¿liwo¶ci tylko dwie Albo siê wejdzie albo nie Ka¿dy z nas albo stworzy sobie now± przestrzeñ albo nie koniec kropka. Albo matrix, albo rzeczywisto¶æ. Wiem kim jestem, dlaczego jestem, co robiê - albo jestem iluzj± (dla ka¿dego co innego) Gdyby¿ ludzie rozpoznali iluzoryczno¶æ wa¿no¶ci w³asnej i samouwielbienia (bezgranicznego przywi±zania do siebie) ,to ju¿ w ogóle ¿adna wojna nie by³aby mo¿liwa. Ju¿ same tylko ¶rodki przeznaczone na poprawê ¿ycia ludzi, zamiast na zbrojenia, odmieni³yby oblicze tego ¶wiata. Zgoda pozwolê sobie dodaæ, ¿e wielokrotnie zauwa¿am, ¿e to samo nazywamy inaczej
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich ma³o
|
|
« Odpowiedz #258 : Maj 16, 2012, 21:23:04 » |
|
Wierni towarzysze dbaj± o was, nawet zmienili wam osobist± gwardiê anielsk± na lepiej dostosowan± do okoliczno¶ci. Rêkopis przetrwania - czê¶æ 138 16 maj 2012 | aisha north
Na dzieñ dzisiejszy dla wielu z was zostanie przydzielony nowy poziom interakcji. Dajcie nam wyja¶niæ. Przez bardzo d³ugi czas teraz, byli¶cie bardzo ¶ci¶le otoczeni przez ca³e mnóstwo ¿yczliwych istot, wszyscy konfigurowali tak, aby ta wasza podró¿ by³a jak najmniej skomplikowana, jak to mo¿liwe. To mo¿e brzmieæ jak przesada, gdy¿ "nieskomplikowane" nie jest byæ mo¿e pierwszym s³owem, które przychodzi do g³owy odno¶nie tego procesu. Jednak¿e, pozwólcie nam tylko powiedzieæ, ¿e ten labirynt by³by jeszcze bardziej skomplikowanym labiryntem do przej¶cia bez korzystania z pomocy tej obs³ugi naziemnej, a raczej ezoterycznej za³ogi, która podtrzymuje was w kroczeniu naprzód mimo wszystkich trudno¶ci, jakie musieli¶cie wytrzymaæ do tej pory. Ale teraz, gdy wszyscy wzro¶li¶cie do nowego poziomu wibracji, ta "obs³uga naziemna" zosta³a zast±piona przez ca³kiem now±. Bêd± oni towarzyszyæ wam na nastêpnym odcinku tej drogi, i zapraszamy was wszystkich do po³±czenia siê z nimi w jakikolwiek sposób mo¿ecie, i ufajcie, ¿e rzeczywi¶cie jeste¶cie w dobrych rêkach, nawet je¶li mog± oni wydawaæ siê Wam trochê nie znani na pocz±tku . Widzicie, oni wszyscy znaj± was dok³adnie przedtem, gdy oni byli z wami z daleka, podczas gdy inni zachowali codzienny kontakt z wami, wiêc oni znaj± dos³ownie do samego rdzenia wasze ¿ycie, i bêd± dobrze wyposa¿eni, aby za³atwiæ wszystkie wasze potrzeby od teraz.
Mamy nadziejê, ¿e bêdzie to otuch± dla wszystkich tych, którzy nadal czuj± siê trochê zagubieni na drodze, jak równie¿, ¿e bêdzie to poczucie zachêcania dla tych, którzy jeszcze s± nastawieni na "samotn± podró¿". Dla niektórych z was mo¿e to brzmieæ protekcjonalnie, ale to wcale tak nie jest. Jeste¶cie naprawdê suwerennymi istotami, i wybrali¶cie wasz± ¶cie¿kê naprzód dobrowolnie, ale nawet je¶li nie zdecydujecie siê po³±czyæ w ¿aden sposób ze swoimi pomocnikami, tak ich nazywaj±c, to oni s± nadal tam w tle robi±c to, co robi± najlepiej. Innymi s³owy, wci±¿ przenosicie sami najciê¿sze obci±¿enia, ale my ³apiemy wszystkie lu¼ne koñce w ka¿dy sposób, w jaki mo¿emy i jeste¶my naprawdê na ka¿de skinienie i wezwanie, je¶li potrzebujecie dodatkowej pomocy. Pamiêtajcie, ¿e musicie poprosiæ o ni± jak zawsze, gdy¿ nie mo¿emy zmusiæ waszych r±k w jakikolwiek sposób. Mimo to, nie opuscimy was zawieszonych nijak, a nawet je¶li wybierzecie samotn± podró¿, my otaczamy Was ze wszystkich stron gotowi podaæ pomocna d³oñ, je¶li chcecie jakiej¶.
- http://aishanorth.wordpress.com/
|
|
|
|
|
|
|
Przebi¶nieg
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #259 : Maj 17, 2012, 08:03:46 » |
|
blueray21 Wierni towarzysze dbaj± o was, nawet zmienili wam osobist± gwardiê anielsk± na lepiej dostosowan± do okoliczno¶ci. Nie to, ¿e siê czepiam blueray21 co do tego was lub wam (ja bym napisa³ z du¿ej litery) ale czy o ciebie nie dbaj± i czy to nie tobie te¿ zmienili gwardiê. Có¿ dla ka¿dego co innego ale osobi¶cie jak kto¶ bawi siê w my - wy ja - wy to mi siê to dziwnie kojarzy. Tzn jak by to powiedzia³a szacowna Fair Lady okre¶l siê po której stronie barykady jeste¶ blueray21
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich ma³o
|
|
« Odpowiedz #260 : Maj 17, 2012, 08:29:34 » |
|
To było napisane pod kątem tych "co się czepiają" a ja tylko tłumaczę. Barykad nie ma - to tylko iluzja - wszystko jest połączone ze wszystkim, choć mamy wolną (ale nie do końca) wolę i choć inni myślą, że są samotną wyspą i muszą walczyć i się powiększać to ja walkę uznaję za bezsens, niepotrzebną nikomu stratę energii i staram się łagodnie usadowić na fali z piwkiem, albo bez, byle do przodu korzystając z tego co jest.
p. s, A co do gwardii to nie wiem (nie wszystkim zmienili), bo nie chcą się werbalnie komunikować, a w snach i symbolach ciemny jestem.
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 17, 2012, 08:33:01 wys³ane przez blueray21 »
|
|
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #261 : Maj 17, 2012, 09:00:21 » |
|
Ta "nowa gwardia" to zaproszenie po update programu/wirusa JA. Oczywi¶cie tego lepiej dostosowanego do nowych, wy¿szych wibracji Planety. Im bardziej zagubiony bêdzie cz³owiek, tym chêtniej rozwa¿y ¶ci±gniêcie nowego oprogramowania To trochê jak z Windowsami. Nikt Ciê nie jest w stanie zmusiæ do przesiadki z XP na nowsz± windê, tyle, ¿e support do starej siê zaraz skoñczy, a nowe ,"lepsze" programy, chodz± na szybszych wersjach tylko ... I musisz kupiæ nowo¶æ Cykl ¿ycia produktu mili pañstwo , dobiega koñca Nowe , lepsze , "wzniesione" JA - najnowszy model - pierwszy rok za darmo, czeka. Wypróbuj teraz hehehe. Zap³acisz potem. W ratach. Na "niewielki" procencik ...... na razie oczywi¶cie nikt nie mówi o kosztach Bo i po co straszyæ na pocz±tku ?
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich ma³o
|
|
« Odpowiedz #262 : Maj 17, 2012, 16:43:31 » |
|
W dzisiejszym odcinku Wierni Towarzysze przekonuj± nas, ¿e w³a¶nie przechylili¶my zbiorowo szalê na korzy¶æ ¶wiat³a przez swoje wybory "nowego".
Rêkopis przetrwania - 139 czê¶æ 17 maj 2012 - | aisha north
Rozpoczniemy dzisiejsze przes³anie od stwierdzenia, ¿e jeste¶my naprawdê bardzo dumni z waszych osi±gniêæ, drodzy. Uda³o Wam siê wzi±æ to wszystko ze spokojem, a my pochwalamy was za wasze nigdy niekoñcz±ce siê starania. Jest to rzeczywi¶cie potê¿ne przedsiêwziêcie, i nawet je¶li sami nie widzicie jeszcze koñca tego, my widzimy, i to jest rzeczywi¶cie piêkny widok. Tak, to jest widok, nie tylko organizacyjnej machiny, jak± na tak wiele sposobów produkt koñcowy jest ju¿ w manifestacji. Widzicie, dzia³amy na jednoczesnych liniach czasowych, dlatego mo¿emy zobaczyæ to, czego wy nie mo¿ecie. I to, co widzimy daje wiêcej ni¿ powód do rado¶ci. Czego niektórzy z was mog± byæ ¶wiadomi, wiele linii czasowych oznacza wiele wyborów, a wy, przez swoje czyny, wybrali¶cie dobrze. Wybrali¶cie najja¶niejsze z nich wszystkich, i to wszystko bêdzie widoczne dla Was w niezbyt odleg³ej przysz³o¶ci. To, mo¿e to wydawaæ skomplikowane, ale dla tych z Was z pewn± znajomo¶ci± teorii kwantowej, wiecie, ¿e zamieszkujecie ¶wiat, w którym w ka¿dej sekunda, ka¿da decyzja, któr± podejmujecie wysy³a Was w nowym kierunku. Dos³ownie p³ywacie w morzu mo¿liwo¶ci, a teraz do¶æ z was podjê³o ¶wiadom± decyzjê wyboru ja¶niejszego koñca skali, aby ta opcja by³a mo¿liwa jeszcze raz na waszej planecie.
Przez d³ugi czas ludzko¶æ wybiera³a ciemniejszy koniec spektrum, st±d wszyscy stworzyli¶cie opart± na strachu cywilizacjê. Ale teraz przewrócili¶cie skalê na rzecz alternatywnej wizji ¶wiata, i to jest tym co wybrali¶cie w waszych sercach, tym co dostaniecie. Wiêc, niekoñcz±ce siê mo¿liwo¶ci i niekoñcz±ce siê wybory zosta³y zwê¿one do dwóch: albo pozostaæ w wersji stworzonej przez stare umys³y , lub wkroczyæ w now±, któr± wybrali¶cie dla siebie. Zrobili¶cie m±dry wybór drodzy, i na pewno osi±gniecie wiêcej ni¿ czerpanie korzy¶ci z tego.
Jak ju¿ stwierdzono, wybór ten nie przyszed³ lekko, i nie bêdzie przejawiaæ siê sam w sobie. Nie, to przez wasze dzia³ania jedynie, to stanie siê prawdziwe, a wierzcie nam, ¿e tak bêdzie. To Nie dla was dalej ¿yæ tylko w waszych snach; te marzenia s± teraz na najlepszej drodze, aby staæ siê rzeczywisto¶ci± dla wszystkich, którzy zdecydowali siê wst±piæ do ¶wiat³a. Nie bêdziecie d³ugo czekaæ, teraz, wiêc miejcie pewno¶æ, ¿e nawet je¶li cierpliwo¶æ zaczyna zanikaæ, bêdziecie w stanie znie¶æ pozosta³± czê¶æ tego Kreacyjnego procesu. Uwa¿amy, ¿e bêdziecie z niecierpliwo¶ci± czekali na nastêpny krok, poniewa¿ to rzeczywi¶cie przywiedzie to wszystko tak du¿o bli¿ej domu na wiêcej sposobów ni¿ jeden. We¼cie g³êboki oddech i zwolnijcie czê¶æ napiêæ , które to wypatrywanie i czekanie stworzy³o, mo¿e to pomo¿e Wam zobaczyæ niektóre z waszych kreacji z bliska ju¿ teraz.
----- http://aishanorth.wordpress.com/
|
|
|
|
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #263 : Maj 17, 2012, 17:00:16 » |
|
... jeszcze nikt nie mówi o kosztach
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #264 : Maj 17, 2012, 17:02:31 » |
|
A oni my¶leli i¿ damy siê zastraszyæ i zwie¶æ? ¯e nie wytrwamy ,zmienimy opcje trac±c nadzieje , bo widaæ jeszcze ciemne? Nic z tego , cierpliwo¶æ w wytrwa³o¶ci i wytrwa³o¶æ w cierpliwo¶ci jak ca³y czas mówili mi My¶liciele! Jeste¶my ju¿ dos³ownie na krok przed met± i nie ma innej opcji jak przekroczyæ metê to ju¿ siê dzieje z rozbiegu , z powodu procesu , który jest w toku. To wygl±da jak kula tocz±ca siê po równi pochy³ej z coraz wiêksz± prêdko¶ci± do mety , nawet gdyby by³a przed ni± jaka¶ ma³a przeszkoda to i tak ja pokona si³± rozpêdu. Nie wiecie ile by³o w miêdzy czasie usi³owañ ciemnego braterstwa by zatrzymaæ ten proces,nic ale to nic siê nie uda³o i pomimo jeszcze kolejnych usi³owañ nic ale to nic nie powstrzyma naszej ewolucji, ju¿ nie! Teraz nadejdzie pora dla nich na zmianê opcji i przej¶cie na stronê ¶wiat³a albo przej¶cie na inne planety do III wymiaru by tam pozostaæ do momentu podjêcia kolejnych decyzji w sprawie w³asnego rozwoju. Chcia³am tylko dodaæ i¿ w IV wymiarze nikt nikogo nie bêdzie sadzi³ za nieumiejêtno¶æ ¿ycia wy¿szymi warto¶ciami , nie , bo zdajemy sobie doskonale sprawê z faktu i¿ wzorce ¿ycia przekazywane przez sieæ informacyjn± by³y nieprawdziwe i to g³ównie one wywiera³y wp³yw na wiêkszo¶æ czynionych przez Ludzi nieprawo¶ci. Swojego rodzaju "kar±" bêdzie osobisty poziom energetyczny , który sprawi i¿ jednym bêdzie ³atwiej i szybciej ewoluowaæ a inni bêd± musieli w³o¿yæ wiêcej pracy w swój rozwój. Bowiem prawa przyczyny i skutku zmieniæ siê nie da, ka¿dy co¶ osi±gn±³ i ka¿dy czym¶ siê zabarwi³ tworz±c siebie. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
Przebi¶nieg
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #265 : Maj 17, 2012, 17:09:33 » |
|
blueray21 W dzisiejszym odcinku Wierni Towarzysze przekonuj± nas, ¿e w³a¶nie przechylili¶my zbiorowo szalê na korzy¶æ ¶wiat³a przez swoje wybory "nowego". Znaczy mówi± nam co wiemy Hm nic siê nie zmieni³o to co pods³uchaj± i zobacz± to i gadaj±, a taki channelingowiec (p³eæ nie wa¿na) zamiast portki ¶ci±gn±æ i pokazaæ ba nawet kazaæ poca³owaæ to s³ucha jak Bartek Zosi
|
|
|
|
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #266 : Maj 17, 2012, 17:18:30 » |
|
No, ale "za lini± mety" zobaczymy nowe piêkne JA to pomo¿e Wam zobaczyæ niektóre z waszych kreacji z bliska ju¿ teraz. Bêdzie bal, oj bêdzie ... Przebi¶niegu , przy browarku to siê obejrzy przez "szklane okienko" komputera, co nie ? Na ¿ywo te¿ zreszt± siê wyda za dni parê swoj± drog±
|
|
|
|
|
|
|
Przebi¶nieg
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #267 : Maj 17, 2012, 17:54:06 » |
|
Brachu we¼ zacznij sobie powtarzaæ ja to nie JA tylko mam Ja bo normalnie wolê i¶æ do dentysty ni¿ czytaæ jak Ty o tym JA ci±gle i ci±gle i ci±gle Dam Ci radê taka znaczy siê bratersk± - napij siê piwka
|
|
|
|
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #268 : Maj 17, 2012, 22:54:47 » |
|
Dobra rada warta wiêcej ni¿ tysi±ce .. innych s³ów. Zdrówko
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich ma³o
|
|
« Odpowiedz #269 : Maj 19, 2012, 18:39:04 » |
|
Wierni Towarzysze te¿ zapowiadaj± co¶ extra na weekend. Jak zwykle nie mówi± co, gdzie i kiedy (to by³oby dobre dla arteq), ale mówi± , ¿e w efekcie wielu bêdzie siê zastanawia³o nad wyborem drogi. Zobaczymy. Rêkopis przetrwania - czê¶æ 140 19 maj 2012 | aisha north
Zaczniemy to przes³anie tylko mówi±c, ¿e te nastêpne kilka dni bêd± rzeczywi¶cie wa¿ne, nie tylko dla Was osobi¶cie, ale tak¿e dla reszty ¶wiata. Uwa¿amy, ¿e mo¿emy powiedzieæ, ¿e zmiany, które bêd± przynoszone teraz, bêd± traktowane jako jedne z najwa¿niejszych, jakie kiedykolwiek stworzono na waszej ma³ej planecie. Dajcie nam wyja¶niæ. Do tej pory wszyscy byli¶cie skrupulatnie budowani na bazie potrzaskanej osobowo¶ci, któr± kiedy¶ byli¶cie. Innymi s³owy, wziêli¶cie na siebie sprostowanie tego, co z³ego zrobiono nie tylko wam, ale te¿ reszcie ludzko¶ci, przez ukrywanie siebie samego przed prawd± Waszej istoty. Lub innymi s³owy, zmuszaj±c siê do zapomnienia chwa³y Waszego pochodzenia i zredukowania Was zaledwie do szept o tym, co by³o kiedy¶. Wyrzucili¶cie precz wszystkie te ograniczenia umieszczone na Was, i zobaczyli¶cie jeszcze raz, ¿e nalot zosta³ wypolerowany i mo¿ecie znów b³yszczeæ splendorem, który wszyscy posiadacie jako autentyczne prawo urodzenia. Teraz nadszed³ czas, aby rozpocz±æ pokazywaæ reszcie ¶wiata t± prawdê, i bêdziecie wspomagani w tej zewnêtrznej interwencji, jaka bêdzie.
Po raz kolejny nie dajemy ¿adnych konkretnych szczegó³ów, ani co to bêdzie ani dok³adnego terminu tego, wystarczy powiedzieæ, ¿e bêdzie to powa¿ne przedsiêwziêcie, które zmusi resztê ludzko¶ci do siedzenia w fotelach. Widzicie, teraz nadszed³ czas, aby podnie¶æ zas³onê, trochê wiêcej, aby zmusiæ jeszcze najbardziej za¶lepionych w¶ród waszych bli¼nich, aby rozpoczêli siêgniêcie do ¼ród³a tego wszystkiego. Innymi s³owy, wielu bêdzie mieæ ciê¿ki czas z przystosowaniem siê do faktu, ¿e mo¿e byæ wiêcej ni¿ jedna prawda, gdy kto¶ ju¿ zacz±³ czuæ siê bardziej komfortowo, równie¿ zaczynaj± ju¿ pukaæ do drzwi tych, którzy tak d³ugo odmawiali s³uchania przywo³uj±cych wezwañ z ich w³asnego dobrze ukrytego ¼ród³a informacji.
Bêdziecie pod wieloma wzglêdami stawali siê transparentni, lub innymi s³owy, Ci wokó³ was bêd± przygl±daæ siê bli¿ej, co siê dzieje wokó³ nich. Wielu z nich po raz pierwszy pogodzi siê z faktem, ¿e ten ¶wiat obecnie istnieje na dwóch ró¿nych p³aszczyznach, i ¿e coraz wiêksza liczba ludzi zdecydowa³a siê otworzyæ drzwi do tej równoleg³ej górnej p³aszczyzny, czego do tej pory, wiêkszo¶æ nawet nie bra³a pod uwagê. Có¿, pozwólcie nam tylko powiedzieæ, ¿e po tym weekendzie, liczba osób maj±cych zmierzyæ siê z faktem, ¿e nadszed³ czas, aby dokonaæ wyboru, kontynuowaæ czy nie w taki sam sposób jak robili przez tak d³ugi czas, bêdzie rosn±æ wyk³adniczo. Nadszed³ czas, aby wmieszaæ w pulê co¶ ekstra, i s±dzimy, ¿e rezultat z tego bêdzie interesuj±cy. Wiêc b±d¼cie przygotowani na to, aby siê zdziwiæ s³odcy, my¶limy, ¿e zobaczycie na sobie, ¿e ta planeta zaczyna siê zmieniaæ w tak wielu aspektach, ¿e to nie mo¿e byæ d³u¿ej ignorowane.
- http://aishanorth.wordpress.com/
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #270 : Maj 19, 2012, 20:36:37 » |
|
No to pozosta³a nam jeszcze niedziela , bowiem pol weekendu mamy ju¿ praktycznie za sob±. Czekam zatem na niespodzianki te niezmiernie widoczne , czekam z utêsknieniem ( ale te pozytywne dla nas wszystkich) i ju¿ siê cieszê bardzo! Kiara
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich ma³o
|
|
« Odpowiedz #271 : Maj 19, 2012, 20:57:42 » |
|
Wszyscy czekamy, my¶lê ¿e nawet sceptycy, tylko siê do tego nie przyznaj±.
|
|
|
|
|
|
|
Astre
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #272 : Maj 19, 2012, 22:01:08 » |
|
Wiadomo¶æ od Cobra : mamy Archontów, którzy przybyli z Galaktyki Andromeda, stworzyli Reptilian i ten ca³y ba³agan. Ciekawe, ¿e tyle os³awionych chelingerów na czele z pani± Jadczyk i jej podobnych, tylko nikt z nich wcze¶niej zielonego pojêcia nie mia³, nigdzie o tym nie mówi³, ani s³owem nie pisa³, ¿e ten ca³y cyrk to w³a¶nie stworzyli Archontowie, a nie Reptilianie. A Reptilianie byli tylko przez Archontów wynajêci, byli ich ''narzêdziami''. My¶lê, ¿e ju¿ niebawem dowiemy siê kolejnych sensacji.....
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 19, 2012, 22:06:34 wys³ane przez Astre »
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich ma³o
|
|
« Odpowiedz #273 : Maj 19, 2012, 23:03:30 » |
|
Z tego co widzê to wersje wszystkiego powstaj± jak grzyby... i ich propagatorzy te¿ w tempie wyk³adniczym. Natomiast A’sha Deane wrzuca wszystkich poza sob± do jednego worka Illuminati NET jako nie - oraz ¶wiadomych propagatorów idei Upad³ych co¶ tam. Je¶li zd±¿ê to jutro (ju¿ dzisiaj) wstawiê nastêpny kawa³ek podsumowania 2.
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich ma³o
|
|
« Odpowiedz #274 : Maj 21, 2012, 12:11:04 » |
|
Wierni Towarzysze og³aszaj± sukces "aktualizacji". Mamy wgrany nowy sterownik, z którym mamy poczuæ siê l¿ejsi i silniejsi , a mo¿e zaczn± nam wyrastaæ skrzyd³a, aby wspomagaæ lekko¶æ, tylko szkoda, ¿e jak zwykle "na zewn±trz, to bêdzie wygl±daæ tak samo". Kiedy¶ mówi³o siê o lekko¶ci ducha, chyba co¶ w tym jest.
Rêkopis przetrwania - czê¶æ 141 21 maj 2012 | aisha north
Zacznijmy ten przekaz przez pochwalenia wszystkich za dobrze wykonan± pracê. Nie macie pojêcia, jak bardzo by³y wa¿ne wydarzenia, które w³a¶nie przesz³y, ale idziemy o zak³ad, ¿e dla wielu z Was, dzisiaj wydaje siê byæ zupe³nie nowym dniem na wiêcej ni¿ jeden sposób. Widzicie, ta ostatnia regulacja zainstalowa³a now± czêstotliwo¶æ w was wszystkich, i teraz gracie zupe³nie inn± tonacjê od tej, któr± byli¶cie w stanie generowaæ jeszcze wczoraj. Wiêc gratulujemy wam wszystkim, macie rzeczywi¶cie pomy¶lnie zainstalowany zupe³nie nowy "sterownik", je¿eli mo¿emy u¿yæ tego s³owa, z którym mo¿ecie zapoznaæ siê w s³owniku komputerowym. Widzicie, teraz stary system, któremu podlega³y wszystkie aspekty, nie tylko Was, ale ¶wiata wokó³ was, zosta³y nadpisane, lub raczej, usuniête, a Wy w efekcie odebrali¶cie w koñcu wolno¶æ, na któr± czekali¶cie.
Jak zwykle na zewn±trz, to bêdzie wygl±daæ tak samo, ale w ¶rodku, wszyscy bêdziecie czuli siê o wiele l¿ejsi, i rozumiemy to w ka¿dym aspekcie tego s³owa. I jak zwykle, wasze fizyczne cia³o mo¿e mieæ trudno¶ci z przystosowaniem siê do nowej czêstotliwo¶ci, ale bardzo szybko, tak¿e to wpadnie w rytm z reszt± waszego samopoczucia, i poczujecie, jak du¿o l¿ejsi siê stali¶cie. W tym samym czasie, poczujecie co¶ o wiele bardziej istotnego, jako si³ê, która by³a schowana g³êboko w was, a teraz wreszcie mo¿e wzrosn±æ ponad powierzchniê jeszcze raz, i bêdziecie w stanie stawiæ czo³a rzeczywistemu Tobie po takim d³ugim rozstaniu. To mo¿e wprowadziæ siê do Was na wiele ró¿nych sposobów, ale s±dzimy, ¿e bêdziecie wszyscy mieli jaki¶ rodzaj "rozmowy" ze swoim wnêtrzem, w najbli¿szych dniach.
To wszystko, co mamy dla Was dzi¶, moi drodzy. Po¶wiêæcie trochê czasu dziêkuj±c sobie za ciê¿k± pracê, któr± w³a¶nie wykonali¶cie i wiedzcie, ¿e nie tylko wyzwolili¶cie siebie, ale tak¿e wasz± piêkn± planetê. Nawet je¶li wasze oczy nie mog± jeszcze zobaczyæ pe³nego zakresu efektów to nowe czêstotliwo¶ci, to bêd± one mia³y wp³yw na was wszystkich, b±d¼cie pewni, ¿e czas na z³± gospodarkê i strach zosta³ zdegradowany do przesz³o¶ci.
--- http://aishanorth.wordpress.com/
|
|
|
|
|
|
|
|