Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 07, 2025, 07:04:27

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 27 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: MANUSKRYPT PRZETRWANIA.....  (Przeczytany 329418 razy)
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #250 : Maj 15, 2012, 13:43:25 »

Z caÂłym szacunkiem i za przeproszeniem odnoÂśnie pastwisk tych zielonych przypomniaÂło mi sie takie powiedzenie mojego dziadka  DuÂży uÂśmiech
,,...Matulu moja ciele Âłogun ma..."
Dalej idÂąc tÂą myÂślÂą na You Tube natrafiÂłem na filmik, w ktĂłrym dzieci rozwaÂżaÂły problem ,,dlaczego ciele ogonem miele..." DuÂży uÂśmiech
No có¿ namna¿ajcie siê ,,s³odcy" i na pastwiska, hm co jednak bêdzie jak jakiœ wó³, ciele lub krowa czy te¿ ja³ówka z bata dostanie, albo hm odwiedzi np zak³ady miêsne w których kiedyœ, gdy by³em trochê ¿wawszy pracowa³em Du¿y uœmiech
quetzalcoatl44 po znajomoÂści darmowÂą wejscĂłwkĂŞ Ci zaÂłatwiĂŞ JĂŞzyk

PS
Innym pragnÂącym zielone pastwiska polecam stepy na Ukrainie DuÂży uÂśmiech
east
Gość
« Odpowiedz #251 : Maj 15, 2012, 14:40:09 »

Tak,  tak.... PrzebiÂśniegu mgÂły i dymy oraz woale umysÂłowe za ktĂłrymi chowa siĂŞ wystraszone zmianami wielkie JA. UÂśmiech
Ma³e sprostowanie. To JA samo jest niez³¹ za-dym¹ Du¿y uœmiech (tudzie¿ myg³¹ Mrugniêcie ), a nie ,¿e siê ono za jak¹œ mg³¹ chowa. Chocia¿ mo¿e pisarze manuskryptów przetrwania dla tego JA miêkk¹ zas³onkê dymn¹ produkuj¹. Coby siê

@Kiara
Doskonale wiem kim jestem ,wiem co robiĂŞ tu i wiem iÂż to jest tylko  czasowa  kreacja  mojej nad, ÂŚwiadomoÂści wyÂższego JA. To nie sÂą dla mnie Âżadne sekrety iÂż moja Ludzka postaĂŚ jest tylko maleĂąkÂą IskierkÂą mojej przeogromnej Energii , ktĂłra ma przeolbrzymiÂą ÂświadomoœÌ i nieograniczony zakres istnienia
Nooo to sporo posiadasz , Kiaro  DuÂży uÂśmiech
 Trudno powiedzieĂŚ, czy ktĂłreÂś JA moÂże przebiĂŚ takie latyfundia, jak Twoje wyÂższe ja, TwojÂą postaĂŚ, TwojÂą przeogromnÂą energiĂŞ posiadajacÂą nieograniczony zakres istnienia MrugniĂŞcie i to wszystko w jednym JA  Z politowaniem ....ufff

Nie wiadomo jak ten WszechÂświat moÂże pomieÂściĂŚ jeszcze prawie 7 miliardĂłw innych JA. MoÂże tamte wcale nie sÂą tak wielkie ? MrugniĂŞcie
blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #252 : Maj 15, 2012, 16:20:34 »

NiezaleÂżnie od waszych JA, Wierni Towarzysze o was pamiĂŞtajÂą i przesyÂłajÂą Wam caÂły elaborat w ktĂłrym nie tylko macie czytaĂŚ, ale na dodatek czytaĂŚ miĂŞdzy wierszami zaszyfrowane wiadomoÂści. No to ja wysiadam, mogĂŞ prĂłbowaĂŚ z angielskiego na nasze, ale z pomiĂŞdzy wierszy to potrzebna jest prawdziwa Enigma albo ... Kiara. UÂśmiechnijcie siĂŞ, moÂżna chyba trochĂŞ poÂżartowaĂŚ, choĂŚby z Kiary lub easta, ktĂłrego i tak nie ma. A na powaÂżnie to wiele z tego co przeczytacie o programowaniu, rezonowaniu, przenoszeniu energii "pomiĂŞdzy wierszami" jest jak najbardziej rzeczywiste w mojej ocenie.
ChoĂŚ pastwiska niektĂłrym kojarzÂą siĂŞ Âźle, to ja nie odczuwam w tych przekazach ani energetycznego wampiryzmu, jak niektĂłrzy sugerujÂą, ani nachalnego programowania rzeczywistoÂści jakie moÂżecie spotkaĂŚ w wieku innych. MoÂże mnie "uÂśpiÂły".
A teraz moÂżecie sobie pouÂżywaĂŚ na nowym odcinku.

Rêkopis przetrwania - czêœÌ 137

15 maj 2012 - 09:20 | aisha north

Dzisiaj chcielibyÂśmy siĂŞ skupiĂŚ na tym, Âże tak wielu z was zaczyna czuĂŚ siĂŞ coraz mniej  zwiÂązanymi ze Âświatem trzecio - wymiarowym, ktĂłry was otacza ze wszystkich stron. To bardzo chwalebne, a oznacza to, Âże pracowaliÂście bardzo ciĂŞÂżko, aby zapewniĂŚ waszÂą wolnoœÌ swobodĂŞ od jarzma, ktĂłre tak wielu  waszych bliÂźnich wci¹¿ znosi z wÂłasnej woli. Ale w tym samym czasie, to pozostawia was z zupeÂłnie innym ciĂŞÂżarem, mianowicie ciĂŞÂżarem niepewnoÂści. Dajcie nam wyjaÂśniĂŚ.

Jak wspomniano wczeœniej, ten proces jest bardzo podobny do stania na rusztowaniu, które w³aœnie upada, i stoj¹cy stoi, choÌ nie widzi nic nowego zmaterializowanego. Tak, na wiele sposobów wkraczacie w pró¿niê, a raczej pozorn¹ pustkê, poniewa¿ nie ma jeszcze ¿adnych œladów tego, co ma nadejœÌ. Istniej¹ pewne œlady, oczywiœcie, ale wydaj¹ siê bardzo malutkie i nie konkuruj¹ ze wszystkimi solidnymi obecnie otaczaj¹cymi was ze wszystkich stron. Dlatego czasami to wydaje siê byÌ jedynie szaleùstwem kontynuuj¹c w tym duchu. To jest jakbyœ wyrzuci³ wszystko co znasz na wymianê za nic w ogóle.

W waszych sercach, ju¿ wiecie, ¿e nie ma prawdy w tej opowieœci, gdy¿ po prostu wyrzucacie wszystko, co utrudnia dostêp do waszego serca, które jest ju¿ pe³ne tego. Ale na zewn¹trz, proces ten wydaje siê szaleùstwem dla wielu, a my nie ignorujemy nikogo, kto twierdzi, ¿e nie mia³ chwili zw¹tpienia w dowolnym momencie w trakcie tego procesu. Jak ju¿ wiecie, to z pewnoœci¹ dla najodwa¿niejszych z odwa¿nych, poniewa¿ wychodzenie w pustkê to nie jest coœ co mo¿na lekcewa¿yÌ. Jest to proces, który wymaga doskona³ego zaufania, a nawet kiedy czujesz, ¿e spadasz w g³êbok¹ przestrzeù, nadal musisz mieÌ pewnoœÌ, ¿e Twoje stopy dotkn¹ solidnej podstawy prêdzej czy póŸniej. Nawet jeœli czasami wydaje siê ten spadek nieograniczonym, bêdzie musia³ zakoùczyÌ siê, miêkkim l¹dowaniem oczywiœcie. Przynajmniej to jest tym, czego siê spodziewacie, ale to wymaga odwagi, aby zeskoczyÌ z pó³ki, co wszyscy robicie teraz. Chwa³a wam wszystkim, nie mo¿emy powiedzieÌ, ile podziwu wasze dzia³ania generuj¹ w ca³ym kosmosie, jak jesteœcie postrzegani jako najdzielniejsi nosiciele œwiat³a w dowolnym miejscu Stworzenia.

Ponownie, to wydaj¹ siê byÌ jedynie lekkie s³owa pochwa³y, które my nadal rozrzucamy wokó³ was, ale jest o wiele wiêcej ni¿ to. Wiecie wszyscy tak dobrze, o czym naprawdê jest temat, ale nie jest ³atwo uj¹Ì to w s³owa, jakimi ludzie potrzebuj¹ komunikowaÌ siê miêdzy sob¹. Jak zawsze, trzeba czytaÌ miêdzy wierszami w tych wiadomoœciach, a tam gdzie jest, mo¿na znaleŸÌ prawdziw¹ wartoœÌ. To wygl¹da tak, jak te zaszyfrowane wiadomoœci zakodowane w normalnie wygl¹daj¹cych zdjêciach zamieszczonych w Internecie. Na pozór nie wygl¹da du¿o, ale dla wnikliwego obserwatora, mog¹ ujawniaÌ tak wiele dodatkowych informacji, je¿eli s¹ one "czytane" w odpowiedni sposób.

Dajcie nam wyjaÂśniĂŚ. CzĂŞsto mĂłwiliÂśmy o pakietach energii, ktĂłre spÂływaÂły na waszÂą planetĂŞ. NiektĂłre z nich przychodzÂą przez sÂłoĂące, ale wiĂŞkszoœÌ z nich przychodzi w bardziej dyskretny sposĂłb niÂż przez te potĂŞÂżne wybuchy na powierzchni przyjaznego sÂąsiada. Widzicie, sÂą tam wszelkiego rodzaju czujki, gotowe i chĂŞtne do przekierowania wszystkiego Âżyczliwego, co jest skierowane (snop ÂświatÂła)  w serca ludzi, i co zapewni ich przebudzenie. Innymi sÂłowy, przebudzenie jest zagroÂżeniem dla wszystkich tych, ktĂłrym jeszcze zaleÂży na utrzymaniu status quo na Ziemi, dlatego doÂło¿¹ one wszelkich staraĂą, aby zatrzymaĂŚ ten proces na wszystkie moÂżliwe sposoby. Ale nie mogÂą zatrzymaĂŚ tego procesu, drodzy, gdy informacje pomogÂą Wam wszystkim dosÂłownie ujrzeĂŚ znowu ÂświatÂło, w ktĂłrym jestÂście stale skÂąpani na tej planecie, a te sÂłowa sÂą jego czĂŞÂściÂą.

KaÂżdy dzieĂą, kaÂżda godzina i kaÂżda sekunda wiadomoÂści takich jak te, - w wielu ksztaÂłtach i formach, sÂą przekazywane z tysiĂŞcy ÂźrĂłdeÂł zarĂłwno w waszym otoczeniu, ale rĂłwnieÂż z daleka i channelingĂłw, takich jak ten, ktĂłrego uÂżywamy teraz, - sÂą caÂły czas zajĂŞte przepisywaniem tych sygna³ów do s³ów i dzielenia siĂŞ nimi z resztÂą ludzkoÂści. IstniejÂą dosÂłownie miliony Was zanurzonych w tych basenach informacji codziennie, a te baseny sÂą stale uzupeÂłniane  nowÂą energiÂą. Ponadto sÂłowa te pomagajÂą przenosiĂŚ znacznie wiĂŞcej energii niÂż zwykÂłe zestawienie liter w tych sÂłowach wskazuje, i nie powinny byĂŚ uwaÂżane tylko za widocznÂą wartoœÌ. Widzicie, przenoszÂą one ukrytych pasaÂżerĂłw na tak wiele sposobĂłw, a ci "pasaÂżerowie" lub raczej zaszyfrowane wiadomoÂści ³¹czÂą siĂŞ bezpoÂśrednio z podÂświadomÂą czĂŞÂściÂą mĂłzgu, do ktĂłrej nie moÂżecie jeszcze dotrzeĂŚ tak Âłatwo sami, i dostarczajÂą one swoje wiadomoÂści, nadziejĂŞ i si³ê.

To mo¿e brzmieÌ, jak swego rodzaju niechciana manipulacja wasz¹ podœwiadomoœci¹, ale to wcale tak nie jest. Wasza podœwiadomoœÌ jest na tyle inteligentna, aby znaÌ ró¿nicê miêdzy dobrem a z³em, w³aœciwym i niew³aœciwym, i natychmiast odrzuci wszelkie próby manipulacji. Innymi s³owy, ona bêdzie tylko odbieraÌ wiadomoœci, które rezonuj¹ z samym rdzenia waszej duszy, i jak ju¿ powiedzieliœmy tyle razy ju¿, g³êboko w dó³ (wewn¹trz), ju¿ wiecie Wszystko. Wiêc co te ukryte wiadomoœci naprawdê robi¹ to, maj¹ pomóc uwolniniÌ te wszystkie ukryte informacje, które ju¿ nosicie w sobie. To jest jak podk³ad, który rozpoczyna proces chemiczny, uwalniaj¹c drzemi¹c¹ energiê oraz zapewnienia dobrze zaplanowane i okreœlone w czasie miejsce wybuchu tej wewnêtrznej informacji. Innymi s³owy, mo¿na porównaÌ j¹ do swego rodzaju zdalnie sterowanego mechanizmu wyzwalaj¹cego, ale to jest jedyny, który jest ju¿ zaakceptowany przez was wczeœniej, wiêc nie jest tak, ¿e po raz kolejny jesteœcie manipulowani przez niewidzialnych lalkarzy. Nie, to by³o czêœci¹ programowania od pocz¹tku, a teraz wasze najg³êbsze j¹dro zaczyna nuciÌ ze wzrastaj¹ca energi¹, która jest uwalniana wewn¹trz was wszystkich.

Proces ten równie¿ wyjaœnia, dlaczego czujesz siê przyci¹gani przez niektóre z tych tysiêcy wiadomoœci, i dlaczego lekcewa¿ycie inne. Na powierzchni widaÌ tylko treœÌ lub same wiadomoœci, ale rzeczywistoœÌ jest taka, ¿e zakodowane informacje przenoszone wewn¹trz nich s¹ tym co przyci¹ga was do nich. Innymi s³owy, wasza nieod³¹czna inteligencja tylko rezonuje z wiadomoœciami, które przenosz¹ odpowiedni rodzaj energii dla was, i bêdzie dos³ownie odpychaÌ ka¿dy inny, który nie jest zgodny z melodi¹ rdzenia. Wiêc znowu, pamiêtajcie, ¿e jest to droga, któr¹ pod wieloma wzglêdami mo¿na porównaÌ do strojenia instrumentu. Od razu wiadomo, kiedy coœ jest rozstrojone, a mo¿e czujecie, ¿e melodia jest coraz czystsza w tonie, wiêc tak d³ugo, jak s³uchacie tego wewnêtrznego utworu, nie mo¿ecie pomóc, ale idziecie prawid³ow¹ drog¹. Wasze serce bêdzie œpiewaÌ z radoœci, kiedy to zrobicie, a wszystko bêdzie piszcza³o i zgrzyta³o i zatrzymywa³o siê kiedy nie zrobicie. Dlatego nigdy nie bierzcie czyichœ s³ów za nic. Zawsze, zawsze ws³uchajcie siê w siebie, a prawda bêdzie dos³ownie oœlepiaj¹co oczywista. Pod¹¿ajcie za g³osem serca, a bêdzie Was prowadzi³o w godzinach ciemnoœci w przysz³oœci. I wiedzcie, ¿e ju¿ zgromadziliœcie wszystkie dodatkowe informacje, niezbêdne w celu uwolnienia tego, co wszyscy nosicie w œrodku od zarania dziejów. Teraz w koùcu informacje zaczn¹ wychodziÌ na powierzchniê i bêdziecie mogli p³ywaÌ w tym oceanie czystego œwiat³a po raz kolejny.

---

http://aishanorth.wordpress.com/

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #253 : Maj 15, 2012, 17:05:18 »

east
Doskonale wiem kim jestem ,wiem co robiĂŞ tu i wiem iÂż to jest tylko  czasowa  kreacja  mojej nad, ÂŚwiadomoÂści wyÂższego JA. To nie sÂą dla mnie Âżadne sekrety iÂż moja Ludzka postaĂŚ jest tylko maleĂąkÂą IskierkÂą mojej przeogromnej Energii , ktĂłra ma przeolbrzymiÂą ÂświadomoœÌ i nieograniczony zakres istnienia
Nooo to sporo posiadasz , Kiaro   DuÂży uÂśmiech
Có¿ ja te¿ wiem kim jestem, dlaczego jestem i co robiê
Czy sporo posiadam? Na pewno tego co okreœla tzw kod w³asnoœci wiele nie jest, co innego tj Wiedzê Je¿eli jak¹œ ,,posiadam" to nie czynie z niej w³asnoœci tylko dodaje do wiedzy innych ludzi Cool
SyntezujĂŞ
O tzw JA tyle na tym szacownym forum napisaÂłem, iÂż wystarczy, Âże pozwolĂŞ sobie tak uznaĂŚ  DuÂży uÂśmiech
Dodam tylko odnoÂśnie Ja, Âże albo wie siĂŞ kim siĂŞ jest, dlaczego siĂŞ jest i co siĂŞ robi, albo siĂŞ to tylko deklaruje
Praktyk jak ma w¹tpliwoœÌ to sprawdzi, dotknie, zbada - teoretyk bêdzie la³ wodê do coraz wiêkszego wiadra.
Rozmowa z tzw teoretykiem czêsto przypomina zabawê ludow¹ ,,W kó³ko Macieju" Du¿y uœmiech
Za pozwoleniem i z caÂłym szacunkiem daruje sobie tÂą zabawĂŞ DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Maj 15, 2012, 17:07:14 wysłane przez PrzebiÂśnieg » Zapisane
east
Gość
« Odpowiedz #254 : Maj 15, 2012, 22:23:28 »

Có¿ ja te¿ wiem kim jestem, dlaczego jestem i co robiê

Za pozwoleniem, PrzebiÂśniegu - zajmuj szybko miejsce w przestrzeni pĂłki jeszcze jest jakieÂś MrugniĂŞcie
InteresujÂące jest jak wiele indywudualnego "nieograniczonego zakresu istnienia" zmieÂści siĂŞ w Przestrzeni.
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #255 : Maj 16, 2012, 07:43:56 »

east
Za pozwoleniem, PrzebiÂśniegu - zajmuj szybko miejsce w przestrzeni pĂłki jeszcze jest jakie

DziĂŞkuje za radĂŞ szacowny east UÂśmiech
Dziêkuje i wdziêcznoœÌ zachowam Du¿y uœmiech
Có¿ wypada mi zadeklarowaĂŚ, Âże nie lubiĂŞ siĂŞ spieszyĂŚ normalnie nie i juÂż  Cool
KtoÂś oczywiÂście mĂłgÂłby stwierdziĂŚ, ze to z powodu mojej tuszy (i miaÂłby do tego prawo)Z politowaniem
Dziadek naopowiada³ mi du¿o przys³ów i powiedzia³, ¿e s¹ ,,m¹droœci¹ narodu" Jêzyk
,,spiesz siĂŞ po woli"  takie najfajniejsze z nich.
Stare, bardzo stare : Podejmij decyzje by PracowaĂŚ  MrugniĂŞcie(choĂŚ oczywiÂście moÂżna interpretowaĂŚ inaczej)
Co do miejscĂłwki to, nikt nikomu nic nie da. Cool
Nikt za nikogo nic nie zrobi, oczywiÂście moÂżna pomĂłc (przynajmniej tak twierdzÂą niektĂłrzy)
To nie jest zaproszenie od kogoÂś no coÂś przez kogoÂś organizowanego.
MoÂżna oczywiÂście myÂśleĂŚ myÂśleĂŚ o Nowym  (ja wole nazwaĂŚ Innym) po staremu, ale chyba czas najwyÂższy zresetowaĂŚ stary program, choĂŚ nie ma musu (po woli) DuÂży uÂśmiech
MoÂżna rzucaĂŚ siĂŞ w obrĂŞbie sieci pajÂąka (po woli) DuÂży uÂśmiech
east
InteresujÂące jest jak wiele indywudualnego "nieograniczonego zakresu istnienia" zmieÂści siĂŞ w Przestrzeni.
A do bĂłlu DuÂży uÂśmiech
Nie ma ograniczeĂą DuÂży uÂśmiech
Z caÂłym szacunkiem i z za przeproszeniem szacowny east przecieÂż jeÂżeli ktoÂś oÂśmieliÂłby nazwaĂŚ Cie  ograniczonym podejrzewam, Âże byÂś siĂŞ na niego pogniewaÂł, dodam, Âże ja osobiÂście teÂż DuÂży uÂśmiech
Mam oczywiÂście takÂą nadziejĂŞ, Âże obaj jesteÂśmy w tym zgodni DuÂży uÂśmiech
OczywiÂście z caÂłym szacunkiem i z za przeproszeniem UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Maj 16, 2012, 07:45:12 wysłane przez PrzebiÂśnieg » Zapisane
east
Gość
« Odpowiedz #256 : Maj 16, 2012, 08:58:39 »

east przecieÂż jeÂżeli ktoÂś oÂśmieliÂłby nazwaĂŚ Cie  ograniczonym podejrzewam, Âże byÂś siĂŞ na niego pogniewaÂł

Otó¿ nie, Przebiœniegu. Nie, poniewa¿ nie ma komu siê gniewaÌ w sensie przywi¹zania do JA (obra¿alskiego).
To wÂłaÂśnie utoÂżsamienie z nieograniczonym JA moÂże powodowaĂŚ gniew, kiedy ktoÂś nazwie je ograniczonym.
JA jest bardzo wraÂżliwe na przymiotnikowanie MrugniĂŞcie

Po prostu przyszÂła myÂśl na temat nieograniczonoÂści.
Skoro TY , z definicji wyodrĂŞbniony od reszty, jesteÂś nieograniczony, oraz Kiara jest - na mocy tej samej definicji rĂłwnieÂż wyodrĂŞbniona i nieograniczona, to wyÂłania siĂŞ interesujÂący model fizyczny w ktĂłrym niczym nie ograniczone zajmujÂą  .... tĂŞ samÂą przestrzeĂą ? PrzecieÂż sÂą wyodrĂŞbnione, bo obie toÂżsamoÂści stanowczo twierdzÂą ,Âże nie sÂą sobÂą na wzajem, to jak ?
A mo¿e tych przestrzeni , niczym Wszechœwiatów, jest nieskoùczenie wiele ? (³¹czenia poprzez czarne dziury Mrugniêcie )

Porównanie do fal radiowych raczej nie pasuje, poniewa¿ nieograniczonoœÌ wyklucza zajmowanie ograniczonego pasma czêstotliwoœci. No có¿. Kiedy siê przestrzeù ¿yciowa œcieœnia, to nic dziwnego, ¿e takie wielgachne JA w obronie w³asnej nieograniczonoœci MNIE (wykluczaj¹cej drug¹) prowadzi nie koùcz¹ce siê pasmo bojów Mrugniêcie

Jest wszak¿e pewien ,powszechny w Naturze, warunek nieograniczonoœci, który nie prowadzi do walk. Tym warunkiem jest brak JA. Nie ma tego, który okreœla co jest jego, a co nie. Nie ma tego który siê zaczyna i gdzieœ siê koùczy. Wszystko jest ze sob¹ p³ynnie po³¹czone i jako takie stanowi Ca³oœÌ. To, czego brak w przypadku "nieograniczonego JA " , to œwiadomoœÌ Ca³oœci/Syntezy.

W ekstremalnych sytuacjach ludzie potrafi¹ to rozpoznaÌ kiedy na przyk³ad id¹ na wojnê w której masowo gin¹, bo w tym przypadku ¿ycie jednostki nie ma wielkiego znaczenia. Zagro¿ony jest Naród, czyli jakaœ ca³oœÌ, której jednostka poœwiêca swoj¹ indywidualnoœÌ a¿ do utraty ¿ycia. Naród w sensie pewnej to¿samoœci wyodrêbnionej z wiêkszej Ca³oœci. Szkoda, ¿e tak s³abe jest w ludziach poczucie œwiadomoœci ponadnarodowej Ca³oœci, gdy¿ wówczas wojny o wiele trudniej by³oby rozpêtaÌ.

GdybyÂż ludzie rozpoznali iluzorycznoœÌ  waÂżnoÂści wÂłasnej i samouwielbienia (bezgranicznego przywiÂązania do siebie) ,to juÂż w ogĂłle Âżadna wojna nie byÂłaby moÂżliwa.
JuÂż same tylko Âśrodki przeznaczone na poprawĂŞ Âżycia ludzi, zamiast na zbrojenia, odmieniÂłyby oblicze tego Âświata.
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #257 : Maj 16, 2012, 11:21:23 »

Szacowny east, czy stary procesor zadziaÂła w nowym kompie?
Czy stary program zadziaÂła w nowym systemie?
MoÂżna kombinowaĂŚ jak koĂą pod gĂłrĂŞ, ale sÂą dwie moÂżliwoÂści tylko dwie
Albo siĂŞ wejdzie albo nie
KaÂżdy z nas albo stworzy sobie nowÂą przestrzeĂą albo nie koniec kropka.
Albo matrix, albo rzeczywistoœÌ.
Wiem kim jestem, dlaczego jestem, co robiĂŞ - albo jestem iluzjÂą (dla kaÂżdego co innego)

GdybyÂż ludzie rozpoznali iluzorycznoœÌ  waÂżnoÂści wÂłasnej i samouwielbienia (bezgranicznego przywiÂązania do siebie) ,to juÂż w ogĂłle Âżadna wojna nie byÂłaby moÂżliwa.
JuÂż same tylko Âśrodki przeznaczone na poprawĂŞ Âżycia ludzi, zamiast na zbrojenia, odmieniÂłyby oblicze tego Âświata.
Zgoda pozwolĂŞ sobie dodaĂŚ, Âże wielokrotnie zauwaÂżam, Âże to samo nazywamy inaczej DuÂży uÂśmiech
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #258 : Maj 16, 2012, 21:23:04 »

Wierni towarzysze dbajÂą o was, nawet zmienili wam osobistÂą gwardiĂŞ anielskÂą na lepiej dostosowanÂą do okolicznoÂści.

Rêkopis przetrwania - czêœÌ 138
16 maj 2012 |  aisha north

Na dzieĂą dzisiejszy dla wielu z was zostanie przydzielony nowy poziom interakcji. Dajcie nam wyjaÂśniĂŚ. Przez bardzo dÂługi czas teraz, byliÂście bardzo ÂściÂśle otoczeni przez caÂłe mnĂłstwo Âżyczliwych istot, wszyscy konfigurowali tak, aby ta wasza podró¿ byÂła jak najmniej skomplikowana, jak to moÂżliwe. To moÂże brzmieĂŚ jak przesada, gdyÂż "nieskomplikowane" nie jest byĂŚ moÂże  pierwszym sÂłowem, ktĂłre przychodzi do gÂłowy odnoÂśnie tego procesu. JednakÂże, pozwĂłlcie nam tylko powiedzieĂŚ, Âże ten labirynt byÂłby jeszcze bardziej skomplikowanym labiryntem do przejÂścia bez korzystania z pomocy tej obsÂługi naziemnej, a raczej ezoterycznej zaÂłogi, ktĂłra podtrzymuje was w kroczeniu naprzĂłd mimo wszystkich trudnoÂści, jakie musieliÂście wytrzymaĂŚ do tej pory. Ale teraz, gdy wszyscy wzroÂśliÂście do nowego poziomu wibracji, ta "obsÂługa naziemna" zostaÂła zastÂąpiona przez caÂłkiem nowÂą. BĂŞdÂą oni towarzyszyĂŚ wam na nastĂŞpnym odcinku tej drogi, i zapraszamy was wszystkich do po³¹czenia siĂŞ z nimi w jakikolwiek sposĂłb moÂżecie, i ufajcie, Âże rzeczywiÂście jesteÂście w dobrych rĂŞkach, nawet jeÂśli mogÂą oni wydawaĂŚ siĂŞ Wam trochĂŞ nie znani na poczÂątku . Widzicie, oni wszyscy znajÂą was dokÂładnie przedtem, gdy oni byli z wami z daleka, podczas gdy inni zachowali codzienny kontakt z wami, wiĂŞc oni znajÂą dosÂłownie do samego rdzenia wasze Âżycie, i bĂŞdÂą dobrze wyposaÂżeni, aby zaÂłatwiĂŚ wszystkie wasze potrzeby od teraz.

Mamy nadziejĂŞ, Âże bĂŞdzie to otuchÂą dla wszystkich tych, ktĂłrzy nadal czujÂą siĂŞ trochĂŞ zagubieni na drodze, jak rĂłwnieÂż, Âże bĂŞdzie to poczucie zachĂŞcania dla tych, ktĂłrzy jeszcze sÂą nastawieni na "samotnÂą podró¿". Dla niektĂłrych z was moÂże to brzmieĂŚ protekcjonalnie, ale to wcale tak nie jest. JesteÂście naprawdĂŞ suwerennymi istotami, i wybraliÂście waszÂą ÂścieÂżkĂŞ naprzĂłd dobrowolnie, ale nawet jeÂśli nie zdecydujecie siĂŞ po³¹czyĂŚ w Âżaden sposĂłb ze swoimi pomocnikami, tak ich nazywajÂąc, to oni sÂą nadal tam w tle robiÂąc to, co robiÂą najlepiej. Innymi sÂłowy, wci¹¿ przenosicie sami najciĂŞÂższe obci¹¿enia, ale my Âłapiemy wszystkie luÂźne koĂące w kaÂżdy sposĂłb, w jaki moÂżemy i jesteÂśmy naprawdĂŞ na kaÂżde skinienie i wezwanie, jeÂśli potrzebujecie dodatkowej pomocy. PamiĂŞtajcie, Âże musicie poprosiĂŚ o niÂą jak zawsze, gdyÂż  nie moÂżemy zmusiĂŚ waszych rÂąk w jakikolwiek sposĂłb. Mimo to, nie opuscimy was  zawieszonych nijak, a nawet jeÂśli wybierzecie samotnÂą podró¿, my otaczamy Was ze wszystkich stron gotowi podaĂŚ pomocna dÂłoĂą, jeÂśli chcecie jakiejÂś.

-

PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #259 : Maj 17, 2012, 08:03:46 »

blueray21
Wierni towarzysze dbajÂą o was, nawet zmienili wam osobistÂą gwardiĂŞ anielskÂą na lepiej dostosowanÂą do okolicznoÂści.
Nie to, Âże siĂŞ czepiam blueray21 Cool co do tego was lub wam (ja bym napisaÂł z duÂżej litery) ale czy o ciebie nie dbajÂą i czy to nie tobie teÂż zmienili gwardiĂŞ.
Có¿ dla ka¿dego co innego ale osobiœcie jak ktoœ bawi siê w my - wy ja - wy to mi siê to dziwnie kojarzy.
Tzn jak by to powiedziaÂła szacowna Fair Lady okreÂśl siĂŞ po ktĂłrej stronie barykady jesteÂś blueray21  Cool
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #260 : Maj 17, 2012, 08:29:34 »

To było napisane pod kątem tych "co się czepiają" a ja tylko tłumaczę. Barykad nie ma - to tylko iluzja - wszystko jest połączone ze wszystkim, choć mamy wolną (ale nie do końca) wolę i choć inni myślą, że są samotną wyspą i muszą walczyć i się powiększać to ja walkę uznaję za bezsens, niepotrzebną nikomu stratę energii i staram się łagodnie usadowić na fali z piwkiem, albo bez, byle do przodu korzystając z tego co jest.

p. s,
 A co do gwardii to nie wiem (nie wszystkim zmienili), bo nie chcą się werbalnie komunikować, a w snach i symbolach ciemny jestem.
« Ostatnia zmiana: Maj 17, 2012, 08:33:01 wysłane przez blueray21 » Zapisane

east
Gość
« Odpowiedz #261 : Maj 17, 2012, 09:00:21 »

Ta "nowa gwardia" to zaproszenie po update programu/wirusa JA. OczywiÂście tego lepiej dostosowanego do nowych, wyÂższych wibracji Planety. Im bardziej zagubiony bĂŞdzie czÂłowiek, tym chĂŞtniej rozwaÂży ÂściÂągniĂŞcie nowego oprogramowania MrugniĂŞcie
To trochĂŞ jak z Windowsami. Nikt CiĂŞ nie jest w stanie zmusiĂŚ do przesiadki z XP na nowszÂą windĂŞ, tyle, Âże support do starej siĂŞ zaraz skoĂączy, a nowe ,"lepsze" programy, chodzÂą na szybszych wersjach tylko ...
I musisz kupiÌ nowoœÌ Chichot
Cykl Âżycia produktu mili paĂąstwo , dobiega koĂąca  Chichot
Nowe , lepsze , "wzniesione" JA - najnowszy model - pierwszy rok za darmo, czeka. WyprĂłbuj teraz hehehe. ZapÂłacisz potem. W ratach. Na "niewielki" procencik ...... na razie oczywiÂście nikt nie mĂłwi o kosztach MrugniĂŞcie Bo i po co straszyĂŚ na poczÂątku ?
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #262 : Maj 17, 2012, 16:43:31 »

W dzisiejszym odcinku Wierni Towarzysze przekonuj¹ nas, ¿e w³aœnie przechyliliœmy zbiorowo szalê na korzyœÌ œwiat³a przez swoje wybory "nowego".

Rêkopis przetrwania - 139 czêœÌ
17 maj 2012 - |  aisha north

Rozpoczniemy dzisiejsze przes³anie od stwierdzenia, ¿e jesteœmy naprawdê bardzo dumni z waszych osi¹gniêÌ, drodzy. Uda³o Wam siê wzi¹Ì to wszystko ze spokojem, a my pochwalamy was za wasze nigdy niekoùcz¹ce siê starania. Jest to rzeczywiœcie potê¿ne przedsiêwziêcie, i nawet jeœli sami nie widzicie jeszcze koùca tego, my widzimy, i to jest rzeczywiœcie piêkny widok. Tak, to jest widok, nie tylko organizacyjnej machiny, jak¹ na tak wiele sposobów produkt koùcowy jest ju¿ w manifestacji. Widzicie, dzia³amy na jednoczesnych liniach czasowych, dlatego mo¿emy zobaczyÌ to, czego wy nie mo¿ecie. I to, co widzimy daje wiêcej ni¿ powód do radoœci. Czego niektórzy z was mog¹ byÌ œwiadomi, wiele linii czasowych oznacza wiele wyborów, a wy, przez swoje czyny, wybraliœcie dobrze. Wybraliœcie najjaœniejsze z nich wszystkich, i to wszystko bêdzie widoczne dla Was w niezbyt odleg³ej przysz³oœci. To, mo¿e to wydawaÌ skomplikowane, ale dla tych z Was z pewn¹ znajomoœci¹ teorii kwantowej, wiecie, ¿e zamieszkujecie œwiat, w którym w ka¿dej sekunda, ka¿da decyzja, któr¹ podejmujecie wysy³a Was w nowym kierunku. Dos³ownie p³ywacie w morzu mo¿liwoœci, a teraz doœÌ z was podjê³o œwiadom¹ decyzjê wyboru jaœniejszego koùca skali, aby ta opcja by³a mo¿liwa jeszcze raz na waszej planecie.

Przez d³ugi czas ludzkoœÌ wybiera³a ciemniejszy koniec spektrum
, stÂąd wszyscy stworzyliÂście opartÂą na strachu cywilizacjĂŞ. Ale teraz przewrĂłciliÂście skalĂŞ na rzecz alternatywnej wizji Âświata, i to jest tym co wybraliÂście w waszych sercach, tym co dostaniecie. WiĂŞc, niekoĂączÂące siĂŞ moÂżliwoÂści i niekoĂączÂące siĂŞ wybory zostaÂły zwĂŞÂżone do dwĂłch: albo pozostaĂŚ w wersji stworzonej przez stare umysÂły , lub wkroczyĂŚ w nowÂą, ktĂłrÂą wybraliÂście dla siebie. ZrobiliÂście mÂądry wybĂłr drodzy, i na pewno osiÂągniecie wiĂŞcej niÂż czerpanie korzyÂści z tego.

Jak ju¿ stwierdzono, wybór ten nie przyszed³ lekko, i nie bêdzie przejawiaÌ siê sam w sobie. Nie, to przez wasze dzia³ania jedynie, to stanie siê prawdziwe, a wierzcie nam, ¿e tak bêdzie. To Nie dla was dalej ¿yÌ tylko w waszych snach; te marzenia s¹ teraz na najlepszej drodze, aby staÌ siê rzeczywistoœci¹ dla wszystkich, którzy zdecydowali siê wst¹piÌ do œwiat³a. Nie bêdziecie d³ugo czekaÌ, teraz, wiêc miejcie pewnoœÌ, ¿e nawet jeœli cierpliwoœÌ zaczyna zanikaÌ, bêdziecie w stanie znieœÌ pozosta³¹ czêœÌ tego Kreacyjnego procesu. Uwa¿amy, ¿e bêdziecie z niecierpliwoœci¹ czekali na nastêpny krok, poniewa¿ to rzeczywiœcie przywiedzie to wszystko tak du¿o bli¿ej domu na wiêcej sposobów ni¿ jeden. WeŸcie g³êboki oddech i zwolnijcie czêœÌ napiêÌ , które to wypatrywanie i czekanie stworzy³o, mo¿e to pomo¿e Wam zobaczyÌ niektóre z waszych kreacji z bliska ju¿ teraz.

-----

east
Gość
« Odpowiedz #263 : Maj 17, 2012, 17:00:16 »

... jeszcze nikt nie mĂłwi o kosztach MrugniĂŞcie
Kiara
Gość
« Odpowiedz #264 : Maj 17, 2012, 17:02:31 »

A oni myœleli i¿ damy siê zastraszyÌ i zwieœÌ? ¯e nie wytrwamy ,zmienimy opcje trac¹c nadzieje , bo widaÌ jeszcze ciemne? Nic z tego , cierpliwoœÌ w wytrwa³oœci i wytrwa³oœÌ w cierpliwoœci jak ca³y czas mówili mi Myœliciele!
JesteÂśmy juÂż dosÂłownie na krok przed metÂą i nie ma innej opcji jak przekroczyĂŚ metĂŞ to juÂż siĂŞ dzieje z rozbiegu , z powodu procesu , ktĂłry jest w toku. To wyglÂąda jak kula toczÂąca siĂŞ po rĂłwni pochyÂłej z coraz wiĂŞkszÂą prĂŞdkoÂściÂą  do mety , nawet gdyby byÂła przed niÂą jakaÂś maÂła przeszkoda to i tak ja pokona si³¹ rozpĂŞdu.

Nie wiecie ile byÂło w miĂŞdzy czasie usiÂłowaĂą ciemnego braterstwa by zatrzymaĂŚ ten proces,nic ale to nic siĂŞ nie udaÂło i pomimo jeszcze kolejnych usiÂłowaĂą nic ale to nic nie powstrzyma naszej ewolucji, juÂż nie!
Teraz nadejdzie pora dla nich na zmianĂŞ opcji i przejÂście na stronĂŞ ÂświatÂła albo przejÂście na inne planety do III wymiaru by tam pozostaĂŚ do momentu podjĂŞcia kolejnych decyzji w sprawie wÂłasnego rozwoju.

Chcia³am tylko dodaÌ i¿ w IV wymiarze nikt nikogo nie bêdzie sadzi³ za nieumiejêtnoœÌ ¿ycia wy¿szymi wartoœciami , nie , bo zdajemy sobie doskonale sprawê z faktu i¿ wzorce ¿ycia przekazywane przez sieÌ informacyjn¹ by³y nieprawdziwe i to g³ównie one wywiera³y wp³yw na wiêkszoœÌ czynionych przez Ludzi nieprawoœci.

Swojego rodzaju "kar¹" bêdzie osobisty poziom energetyczny , który sprawi i¿ jednym bêdzie ³atwiej i szybciej ewoluowaÌ a inni bêd¹ musieli w³o¿yÌ wiêcej pracy w swój rozwój. Bowiem prawa przyczyny i skutku zmieniÌ siê nie da, ka¿dy coœ osi¹gn¹³ i ka¿dy czymœ siê zabarwi³ tworz¹c siebie.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #265 : Maj 17, 2012, 17:09:33 »

blueray21
W dzisiejszym odcinku Wierni Towarzysze przekonuj¹ nas, ¿e w³aœnie przechyliliœmy zbiorowo szalê na korzyœÌ œwiat³a przez swoje wybory "nowego".
Znaczy mĂłwiÂą nam co wiemy  Cool
Hm nic siĂŞ nie zmieniÂło to co podsÂłuchajÂą i zobaczÂą to i gadajÂą, a taki channelingowiec (pÂłeĂŚ nie waÂżna)
zamiast portki ÂściÂągn¹Ì i pokazaĂŚ ba  nawet kazaĂŚ pocaÂłowaĂŚ to sÂłucha jak Bartek Zosi DuÂży uÂśmiech
east
Gość
« Odpowiedz #266 : Maj 17, 2012, 17:18:30 »

No, ale "za liniÂą mety" zobaczymy nowe piĂŞkne JA  Chichot

to pomoÂże Wam zobaczyĂŚ niektĂłre z waszych kreacji z bliska juÂż teraz.

BĂŞdzie bal, oj bĂŞdzie DuÂży uÂśmiech ... PrzebiÂśniegu , przy browarku to siĂŞ obejrzy przez "szklane okienko" komputera, co nie ? Na Âżywo teÂż zresztÂą siĂŞ wyda za dni parĂŞ swojÂą drogÂą MrugniĂŞcie
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #267 : Maj 17, 2012, 17:54:06 »

Brachu weÂź zacznij sobie powtarzaĂŚ ja to nie JA tylko mam Ja bo normalnie wolĂŞ iœÌ do dentysty niÂż czytaĂŚ jak Ty o tym JA ciÂągle  i ciÂągle i ciÂągle DuÂży uÂśmiech
Dam Ci radĂŞ taka znaczy siĂŞ braterskÂą - napij siĂŞ piwka  DuÂży uÂśmiech
east
Gość
« Odpowiedz #268 : Maj 17, 2012, 22:54:47 »

Dobra rada warta wiêcej ni¿ tysi¹ce .. innych s³ów. Zdrówko
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #269 : Maj 19, 2012, 18:39:04 »

Wierni Towarzysze teÂż zapowiadajÂą coÂś extra na weekend. Jak zwykle nie mĂłwiÂą co, gdzie i kiedy (to byÂłoby dobre dla arteq), ale mĂłwiÂą , Âże w efekcie wielu bĂŞdzie siĂŞ zastanawiaÂło nad wyborem drogi. Zobaczymy.

Rêkopis przetrwania - czêœÌ 140
19 maj 2012 |  aisha north

Zaczniemy to przes³anie tylko mówi¹c, ¿e te nastêpne kilka dni bêd¹ rzeczywiœcie wa¿ne, nie tylko dla Was osobiœcie, ale tak¿e dla reszty œwiata. Uwa¿amy, ¿e mo¿emy powiedzieÌ, ¿e zmiany, które bêd¹ przynoszone teraz, bêd¹ traktowane jako jedne z najwa¿niejszych, jakie kiedykolwiek stworzono na waszej ma³ej planecie. Dajcie nam wyjaœniÌ. Do tej pory wszyscy byliœcie skrupulatnie budowani na bazie potrzaskanej osobowoœci, któr¹ kiedyœ byliœcie. Innymi s³owy, wziêliœcie na siebie sprostowanie tego, co z³ego zrobiono nie tylko wam, ale te¿ reszcie ludzkoœci, przez ukrywanie siebie samego przed prawd¹ Waszej istoty. Lub innymi s³owy, zmuszaj¹c siê do zapomnienia chwa³y Waszego pochodzenia i zredukowania Was zaledwie do szept o tym, co by³o kiedyœ. Wyrzuciliœcie precz wszystkie te ograniczenia umieszczone na Was, i zobaczyliœcie jeszcze raz, ¿e nalot zosta³ wypolerowany i mo¿ecie znów b³yszczeÌ splendorem, który wszyscy posiadacie jako autentyczne prawo urodzenia. Teraz nadszed³ czas, aby rozpocz¹Ì pokazywaÌ reszcie œwiata t¹ prawdê, i bêdziecie wspomagani w tej zewnêtrznej interwencji, jaka bêdzie.

Po raz kolejny nie dajemy ¿adnych konkretnych szczegó³ów, ani co to bêdzie ani dok³adnego terminu tego, wystarczy powiedzieÌ, ¿e bêdzie to powa¿ne przedsiêwziêcie, które zmusi resztê ludzkoœci do siedzenia w fotelach. Widzicie, teraz nadszed³ czas, aby podnieœÌ zas³onê, trochê wiêcej, aby zmusiÌ jeszcze najbardziej zaœlepionych wœród waszych bliŸnich, aby rozpoczêli siêgniêcie do Ÿród³a tego wszystkiego. Innymi s³owy, wielu bêdzie mieÌ ciê¿ki czas z przystosowaniem siê do faktu, ¿e mo¿e byÌ wiêcej ni¿ jedna prawda, gdy ktoœ ju¿ zacz¹³ czuÌ siê bardziej komfortowo, równie¿ zaczynaj¹ ju¿ pukaÌ do drzwi tych, którzy tak d³ugo odmawiali s³uchania przywo³uj¹cych wezwaù z ich w³asnego dobrze ukrytego Ÿród³a informacji.

Bêdziecie pod wieloma wzglêdami stawali siê transparentni, lub innymi s³owy, Ci wokó³ was bêd¹ przygl¹daÌ siê bli¿ej, co siê dzieje wokó³ nich. Wielu z nich po raz pierwszy pogodzi siê z faktem, ¿e ten œwiat obecnie istnieje na dwóch ró¿nych p³aszczyznach, i ¿e coraz wiêksza liczba ludzi zdecydowa³a siê otworzyÌ drzwi do tej równoleg³ej górnej p³aszczyzny, czego do tej pory, wiêkszoœÌ nawet nie bra³a pod uwagê. Có¿, pozwólcie nam tylko powiedzieÌ, ¿e po tym weekendzie, liczba osób maj¹cych zmierzyÌ siê z faktem, ¿e nadszed³ czas, aby dokonaÌ wyboru, kontynuowaÌ czy nie w taki sam sposób jak robili przez tak d³ugi czas, bêdzie rosn¹Ì wyk³adniczo. Nadszed³ czas, aby wmieszaÌ w pulê coœ ekstra, i s¹dzimy, ¿e rezultat z tego bêdzie interesuj¹cy. Wiêc b¹dŸcie przygotowani na to, aby siê zdziwiÌ s³odcy, myœlimy, ¿e zobaczycie na sobie, ¿e ta planeta zaczyna siê zmieniaÌ w tak wielu aspektach, ¿e to nie mo¿e byÌ d³u¿ej ignorowane.

-

Kiara
Gość
« Odpowiedz #270 : Maj 19, 2012, 20:36:37 »

No to pozostaÂła nam jeszcze niedziela , bowiem pol weekendu mamy juÂż praktycznie za sobÂą. Czekam zatem na niespodzianki te niezmiernie widoczne , czekam z utĂŞsknieniem ( ale te pozytywne dla nas wszystkich) i juÂż siĂŞ cieszĂŞ bardzo! DuÂży uÂśmiech

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #271 : Maj 19, 2012, 20:57:42 »

Wszyscy czekamy, myÂślĂŞ Âże nawet sceptycy, tylko siĂŞ do tego nie przyznajÂą.

Astre
Gość
« Odpowiedz #272 : Maj 19, 2012, 22:01:08 »

WiadomoœÌ od Cobra : mamy ArchontĂłw, ktĂłrzy przybyli z Galaktyki Andromeda, stworzyli Reptilian i ten caÂły baÂłagan.
Ciekawe, Âże tyle osÂławionych chelingerĂłw na czele z paniÂą Jadczyk i jej podobnych, tylko  nikt z nich  wczeÂśniej zielonego pojĂŞcia nie miaÂł, nigdzie o tym nie mĂłwiÂł, ani sÂłowem nie pisaÂł,  Âże ten caÂły cyrk to wÂłaÂśnie stworzyli Archontowie, a nie Reptilianie. A Reptilianie byli tylko przez ArchontĂłw wynajĂŞci, byli ich ''narzĂŞdziami''.
MyÂślĂŞ, Âże juÂż niebawem dowiemy siĂŞ kolejnych  sensacji.....
« Ostatnia zmiana: Maj 19, 2012, 22:06:34 wysłane przez Astre » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #273 : Maj 19, 2012, 23:03:30 »

Z tego co widzĂŞ to wersje wszystkiego powstajÂą jak grzyby... i ich propagatorzy teÂż w tempie wykÂładniczym.
Natomiast A’sha Deane wrzuca wszystkich poza sobÂą do jednego worka Illuminati NET jako nie - oraz Âświadomych propagatorĂłw idei UpadÂłych coÂś tam. JeÂśli zd¹¿ê to jutro (juÂż dzisiaj) wstawiĂŞ nastĂŞpny kawaÂłek podsumowania 2.

blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #274 : Maj 21, 2012, 12:11:04 »

Wierni Towarzysze og³aszaj¹ sukces "aktualizacji". Mamy wgrany nowy sterownik, z którym mamy poczuÌ siê l¿ejsi i silniejsi , a mo¿e zaczn¹ nam wyrastaÌ skrzyd³a, aby wspomagaÌ lekkoœÌ, tylko szkoda, ¿e jak zwykle "na zewn¹trz, to bêdzie wygl¹daÌ tak samo". Kiedyœ mówi³o siê o lekkoœci ducha, chyba coœ w tym jest.

Rêkopis przetrwania - czêœÌ 141
21 maj 2012 |  aisha north

Zacznijmy ten przekaz przez pochwalenia wszystkich za dobrze wykonanÂą pracĂŞ. Nie macie pojĂŞcia, jak bardzo byÂły waÂżne wydarzenia, ktĂłre wÂłaÂśnie przeszÂły, ale idziemy o zakÂład, Âże dla wielu z Was, dzisiaj wydaje siĂŞ byĂŚ zupeÂłnie nowym dniem na wiĂŞcej niÂż jeden sposĂłb. Widzicie, ta ostatnia regulacja zainstalowaÂła nowÂą czĂŞstotliwoœÌ w was wszystkich, i teraz gracie zupeÂłnie innÂą tonacjĂŞ od tej, ktĂłrÂą byliÂście w stanie generowaĂŚ jeszcze wczoraj. WiĂŞc gratulujemy wam wszystkim, macie rzeczywiÂście pomyÂślnie zainstalowany zupeÂłnie nowy "sterownik", jeÂżeli moÂżemy uÂżyĂŚ tego sÂłowa, z ktĂłrym  moÂżecie zapoznaĂŚ siĂŞ w sÂłowniku komputerowym. Widzicie, teraz stary system, ktĂłremu podlegaÂły wszystkie aspekty, nie tylko Was, ale Âświata wokó³ was, zostaÂły nadpisane, lub raczej, usuniĂŞte, a Wy w efekcie odebraliÂście w koĂącu wolnoœÌ, na ktĂłrÂą czekaliÂście.

Jak zwykle na zewn¹trz, to bêdzie wygl¹daÌ tak samo, ale w œrodku, wszyscy bêdziecie czuli siê o wiele l¿ejsi, i rozumiemy to w ka¿dym aspekcie tego s³owa. I jak zwykle, wasze fizyczne cia³o mo¿e mieÌ trudnoœci z przystosowaniem siê do nowej czêstotliwoœci, ale bardzo szybko, tak¿e to wpadnie w rytm z reszt¹ waszego samopoczucia, i poczujecie, jak du¿o l¿ejsi siê staliœcie. W tym samym czasie, poczujecie coœ o wiele bardziej istotnego, jako si³ê, która by³a schowana g³êboko w was, a teraz wreszcie mo¿e wzrosn¹Ì ponad powierzchniê jeszcze raz, i bêdziecie w stanie stawiÌ czo³a rzeczywistemu Tobie po takim d³ugim rozstaniu. To mo¿e wprowadziÌ siê do Was na wiele ró¿nych sposobów, ale s¹dzimy, ¿e bêdziecie wszyscy mieli jakiœ rodzaj "rozmowy" ze swoim wnêtrzem, w najbli¿szych dniach.

To wszystko, co mamy dla Was dziœ, moi drodzy. PoœwiêÌcie trochê czasu dziêkuj¹c sobie za ciê¿k¹ pracê, któr¹ w³aœnie wykonaliœcie i wiedzcie, ¿e nie tylko wyzwoliliœcie siebie, ale tak¿e wasz¹ piêkn¹ planetê. Nawet jeœli wasze oczy nie mog¹ jeszcze zobaczyÌ pe³nego zakresu efektów to nowe czêstotliwoœci, to bêd¹ one mia³y wp³yw na was wszystkich, b¹dŸcie pewni, ¿e czas na z³¹ gospodarkê i strach zosta³ zdegradowany do przesz³oœci.

---

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 27 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: