Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 10:18:36

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 27 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: MANUSKRYPT PRZETRWANIA.....  (Przeczytany 316028 razy)
0 u¿ytkowników i 7 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #300 : Maj 29, 2012, 18:08:47 »

Kiara
Tak bardzo przeszkadza Ci moja obecno¶æ na tym forum i¿ chcia³ by¶ ¿ebym zniknê³a?
Szacowna jestem tu nowy, ale chyba to co by³o a nie jest nie pisze siê w rejestr  Mrugniêcie
Troszkê poczyta³em postów szacownego astre i Twoich wiêc mogê z ca³± pewno¶ci± stwierdziæ, ¿e oboje zmieniacie siê czy te¿ przemieniacie (jak zwa³...) na korzy¶æ Jêzyk
Proszê nie jest wa¿ne kto pisze, ale o czym pisze Buziak

PS
astre lubi dociekaæ nie wiñ go, zreszt± jeste¶  kobiet± wiêc pewne rzeczy przychodz± Ci ³atwiej Du¿y u¶miech
Astre
Go¶æ
« Odpowiedz #301 : Maj 29, 2012, 18:30:12 »

Tak bardzo przeszkadza Ci moja obecno¶æ na tym forum i¿ chcia³ by¶ ¿ebym zniknê³a?

Ale¿ KIARO nikt i nic mi nie przeszkadza..... Ya nie ten typ ¶wiadomo¶ci !
 Skoro ma nast±piæ ''transfer'' na TARRE, to po prostu pomy¶la³em sobie, ¿e siê tam przeniesiesz .... st±d pad³o moje pytanie ?

« Ostatnia zmiana: Maj 29, 2012, 18:48:42 wys³ane przez Astre » Zapisane
Jack1967
Go¶æ
« Odpowiedz #302 : Maj 29, 2012, 19:43:36 »

ponoæ...... do....

Nie wiem kto co  na pocz±tku zauwa¿y, a czego nie zauwa¿y  bowiem zale¿ne jest to od osobistego rozwoju , od rozszerzonego ogl±du zmieniaj±cej siê rzeczywisto¶ci.

Je¿eli  bêdzie ono wy³±cznie w III wymiarze to zniknê.

Jednak w zamkniêciu procesu nikt nie bêdzie mia³ w±tpliwo¶ci i¿ zmieni³o siê dos³ownie wszystko chocia¿ jest prawie wszystko.

Kiara U¶miech U¶miech

Kochana Kiaro - a mo¿e by¶ zajrza³a do serwisu[ENG] http://www.starseeds.net (starseeds-angelic-esoteric-spiritual network)? -motto: "The Awakening HAs Begun" - zapewniam ¿e panuje tam bardzo mi³a szczera i radosna atmosfera - poza tym jest tam obowi±zkowy,do¶æ konkretny i weryfikowany profil z istotnymi pod wzglêdem kryteriów pytaniami co sprawia ¿e nie trafiaj± tam osoby "przypadkowe" - PANUJ¡CA MI£O¦Æ GWARANTOWANA - JAK RÓWNIE¯ SPOTKANIE WIELU WSPANIA£YCH OSÓB Z CA£EGO ¦WIATA(i oczywi¶cie nie tylko! U¶miech - Z CA£EGO SERCA CIEBIE TAM ZAPRASZAM!
ps.ja tam wystêpujê pod nickiem Jack

pozdrawiam z ca³ego serca i duszy
Jacek 
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #303 : Maj 29, 2012, 19:50:45 »

Cytat: blueray
...Ja to widzê z grubsza tak. Wzniesienie czy przej¶cie (dowolna nazwa) jest jakby z klucza, ale pod pewnymi warunkami. I takim kluczowym warunkiem wed³ug mnie jest wspomniana wy¿ej zasada harmonii - albo wszyscy razem - albo nikt i czekamy na otwarcie "Wrót", a je¿eli nie chcecie to szybka droga do Py³u Kosmicznego jak u Assany...

Osobi¶cie postrzegam to deczko inaczej. "Zasada harmonii" czyli "prawo jedno¶ci"?
Je¶li tak to nie do koñca zgodzê siê z Tob±. To prawo nie blokuje nikogo przed przej¶ciem, choæby mia³a to byæ malutka garstka dostosowanych, a owo dostosowanie polega na uaktywnieniu DNA.
To tak w ogromnym uproszczeniu. Du¿y u¶miech

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #304 : Maj 29, 2012, 20:12:17 »

Taa Jack zapomnia³ dodaæ, ¿e przydaje siê komunikatywny angielski w pisowni, choæ oczywi¶cie ,,wykszta³ceni" amerykanie jak zwykle robi± b³êdy,( w/g ich sonda¿y tylko 10% wie gdzie le¿y Polska) które w dyktandzie polskie podstawówki by ich dyskwalifikowa³y Du¿y u¶miech
Hm oczywi¶cie mo¿na mi zarzuciæ w tym momencie nacjonalizm, ale moim zdaniem zrobi to osoba, która nie mia³a styczno¶ci z przeciêtnym amerykaninem i anglikiem.
Atmosfera oczywi¶cie radosna prawda - mówiê jak jest.
Spotyka sie dwóch amerykanów i zaczyna rozmowê.
- co s³ychaæ
- ok
- u mnie tez ciocia wpad³a pod samochód ale jest ok
- u mnie babcia umar³a i te¿ jest ok
Dlaczego wiêc ma byæ smutno jak jest Ok

« Ostatnia zmiana: Maj 29, 2012, 20:13:12 wys³ane przez Przebi¶nieg » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #305 : Maj 29, 2012, 21:17:57 »

Jack 1967 serdecznie dziêkujê Ci za zaproszenie , zapewne forum bardzo ciekawe. Jednak jest jeden problem ja nie znam jêzyka angielskiego i naprawdê dobrze siê czujê komunikacyjnie w jêzyku polskim.
Jak zostanie przywrócona mo¿liwo¶æ porozumiewania siê mentalnego niezale¿nie od znanego jêzyka , to czemu nie. To fajny sposób mówimy w swoim jêzyku  co jest odbierane przez wszystkich identycznie jako wzorce pierwotnej komunikacji i automatycznie t³umaczone na mowê ojczyst±..

Serdecznie ciê pozdrawiam.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Maj 29, 2012, 21:19:26 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #306 : Maj 30, 2012, 07:30:25 »

Pierwszym wnioskiem, który mi siê nasun±³, gdy siê nawi±zywa³em kontakt ze sob± by³ taki, ¿e tak naprawdê ca³y czas jestem „wewn±trz”.
Jestem
Jestem wiêc do czego mam d±¿yæ.  U¶miech
Moim skromnym zdaniem wystarczy tylko zmieniæ punkt widzenia: z „JA”  wyodrêbnionego z formy fizycznego przejawu na Ca³o¶æ, jak± ka¿dy z nas jest Cool
Tylko tyle, a lepiej siê do¶wiadcza, ¿e przestrzeñ, w której ¿yjemy, stworzyli¶my po to, by do¶wiadczaæ i siê w niej uczyæ.
My nie kto¶ za nas i dla nas  U¶miech
Pozwolê sobie jeszcze raz przypomnieæ wierszyk D¿alaluddina Rumiego,
„¯y³em na krawêdzi szaleñstwa, poszukuj±c powodów.
Jak opêtany wali³em do drzwi.
Otwieraj± siê.
Puka³em od ¶rodka”.

Niestety, albo stety dla ka¿dego co innego
Akceptacji drugiego takim jakim jest powoli siê uczê i nawet mi to zaczyna siê udawaæ
pa Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Maj 30, 2012, 07:31:08 wys³ane przez Przebi¶nieg » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #307 : Maj 30, 2012, 09:23:49 »

@Przebi¶niegu
Powiedz mi szacowny czy z tych ,,form" to wszystkie maj± tzw ¶wiadomo¶æ zewnêtrzn± czy tylko Cz³owiek?
Dziwne za³o¿enie czynisz, ¿e forma ma ¶wiadomo¶æ. ¯adna forma nie posiada ¦wiadomo¶ci. Odwrotnie, to ¦wiadomo¶æ tworzy formy. One przejawiaj± siê w niej. Czy teraz widaæ wyra¼niej ?
Wyj¶cie z za³o¿enia JA sprawia, i¿ ca³y Wszech¶wiat zaczyna siê krêciæ wokó³ Ciebie, gdy tymczasem potrzebny Tobie drugi Kopernik, który "ruszy bry³ê JA z posad" Mrugniêcie

edit : dodane
@Przebi¶nieg
Moim skromnym zdaniem wystarczy tylko zmieniæ punkt widzenia: z „JA”  wyodrêbnionego z formy fizycznego przejawu na Ca³o¶æ, jak± ka¿dy z nas jest
To bardzo interesuj±ce musi byæ do¶wiadczenie. Oto zawê¿one JA staje siê Ca³o¶ci± .
Pytania.
Czy to JA jest jeszcze JA czy wch³onê³a je Ca³o¶æ i ju¿ go nie ma ?
Je¶li upierasz siê, ¿e dalej , mimo przej¶cia w Ca³o¶æ, jeste¶ JA , to czy nie znaczy tylko, ¿e wyszed³e¶ z jednego "¶rodka" tylko do nieco wiêkszego b±belka w którym te¿ znajdziesz jakie¶ drzwi do walenia w nie ?

Widzisz, to jest czêsty problem tzw "O¶wieconego" , ¿e kiedy do¶wiadcza stanów, których wcze¶niej nie do¶wiadcza³, to s±dzi, ¿e ju¿ jest O¶wiecony. Nawet siê nie spostrzega, ¿e w³a¶nie oto zbudowa³ now± to¿samo¶æ O¶wieconego.

@Jack1967
jest tam obowi±zkowy,do¶æ konkretny i weryfikowany profil z istotnymi pod wzglêdem kryteriów pytaniami co sprawia ¿e nie trafiaj± tam osoby "przypadkowe"
Jakie s± kryteria "nieprzypadkowo¶ci" osób ? Zreszt± to nie wa¿ne. Ju¿ sam fakt, ¿e s± kryteria i weryfikacja osoby sprawia, ¿e ciarki chodz± po grzbiecie. Oto musisz siê okre¶liæ kim jeste¶ i za kogo siê uwa¿asz. Takie postawienie sprawy z góry wy³±cza osoby, które nie przywi±zuj± wagi do to¿samo¶ci, albo te, które nie lubi± byæ szufladkowane. Poszukiwacz tam nie trafi.
Potem siê ju¿ bez przeszkód we w³asnym sosiku kochaj± Chichot No i wszystkich oczywi¶cie te¿, byle z daleka hehehe.
« Ostatnia zmiana: Maj 30, 2012, 09:40:19 wys³ane przez east » Zapisane
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #308 : Maj 30, 2012, 10:19:23 »

east
Powiedz mi szacowny czy z tych ,,form" to wszystkie maj± tzw ¶wiadomo¶æ zewnêtrzn± czy tylko Cz³owiek?
Dziwne za³o¿enie czynisz, ¿e forma ma ¶wiadomo¶æ. ¯adna forma nie posiada ¦wiadomo¶ci. Odwrotnie, to ¦wiadomo¶æ tworzy formy.
Dok³adnie ¦wiadomo¶æ tworzy formy, tworzy te¿ w³asne przejawy ten fizyczny zwany cia³em równie¿ Du¿y u¶miech
Formy to te¿ cia³a np zwierz±t które hm moim zdaniem nie maj± tzw ¶wiadomo¶ci zewnêtrznej.
Tak samo lub prawie tak samo mozna by powiedzieæ o drzewach, to te¿ s± formy Z politowaniem Du¿y u¶miech
Hm mo¿e ja jako¶ nie tak piszê Z politowaniem
Hm czy¿by ma³a pêtelka ...ale ok Ciebie nie ma wiêc mo¿e u Ciebie to inaczej wygl±da  Du¿y u¶miech
@Przebi¶nieg
Moim skromnym zdaniem wystarczy tylko zmieniæ punkt widzenia: z „JA”  wyodrêbnionego z formy fizycznego przejawu na Ca³o¶æ, jak± ka¿dy z nas jest
east
To bardzo interesuj±ce musi byæ do¶wiadczenie. Oto zawê¿one JA staje siê Ca³o¶ci± .
Naprawdê nie mam pojêcia jak czytelniej napisaæ, ¿e fajnie jest zauwa¿yæ, ¿e nie jest siê cia³em tylko ma siê cia³o Jêzyk Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Maj 30, 2012, 10:21:13 wys³ane przez Przebi¶nieg » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #309 : Maj 30, 2012, 10:41:40 »

Cytat: east
@Jack1967
jest tam obowi±zkowy,do¶æ konkretny i weryfikowany profil z istotnymi pod wzglêdem kryteriów pytaniami co sprawia ¿e nie trafiaj± tam osoby "przypadkowe"

Jakie s± kryteria "nieprzypadkowo¶ci" osób ? Zreszt± to nie wa¿ne. Ju¿ sam fakt, ¿e s± kryteria i weryfikacja osoby sprawia, ¿e ciarki chodz± po grzbiecie. Oto musisz siê okre¶liæ kim jeste¶ i za kogo siê uwa¿asz. Takie postawienie sprawy z góry wy³±cza osoby, które nie przywi±zuj± wagi do to¿samo¶ci, albo te, które nie lubi± byæ szufladkowane. Poszukiwacz tam nie trafi.
Potem siê ju¿ bez przeszkód we w³asnym sosiku kochaj±  No i wszystkich oczywi¶cie te¿, byle z daleka hehehe.

East, podobne my¶li mi siê nasunê³y.  Mrugniêcie Weryfikacja kandydatów na u¿ytkowników forum
pod k±tem ustanowionych wcze¶niej ram, raczej zamyka mo¿liwo¶æ prawdziwego rozwoju.
Inno¶æ ju¿ na wstêpie jest odrzucona. Musi byæ przystosowalno¶æ do wymogów,
czyli okre¶lona ¶wiadomo¶æ, jednakowe patrzenie.  Nic odkrywczego z tego nie mo¿e wynikn±æ.
Na bezdro¿ach do¶wiadczysz znacznie wiêcej ni¿ na wytyczonym trakcie.  Du¿y u¶miech
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #310 : Maj 30, 2012, 10:42:32 »

Daj na luz Przebi¶nieg ja to pisa³am wielokrotnie do easta ale jego nie ma to i info nie dociera. A to co przychodzi do nas to jakie¶ zniekszta³cone w odbiciu gdzie¶ tam.... nasze my¶li.

My zawsze tworzyli¶my i My nadal bêdziemy tworzyli ka¿de JA na miarê swoich mo¿liwo¶ci wedle wzorca wymiaru w którym aktualnie poznaje wiedzê.
Jednak trzeba te¿ pamiêtaæ i¿ nie ka¿dy jest twórc± s± w¶ród nas te¿ tacy którzy mog± i potrafi± powielaæ ju¿ istniej±ce twory. A s± tez tacy którzy nic nie mog± bo ich nie ma.

Kiara U¶miech U¶miech

ps. Nieprzypadkowo¶æ to fakt a nie strach, ka¿de miejsce posiada energie , która zbli¿a lub oddala , zatem nieprzypadkowo¶æ to korzystanie z parametrów potrzebnych osobie i sytuacji. Reszta to tylko wiedza o tym fakcie lub jej brak.

Przeró¿ne s± gatunki stworzeñ ¿yj±cych w wodzie , jednak nie przypadkowo spotykaj± siê w bliskim sobie ¶rodowisku.
« Ostatnia zmiana: Maj 30, 2012, 10:46:52 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #311 : Maj 30, 2012, 10:56:25 »

Daje na luz Kiara Du¿y u¶miech
Szacowny east co do ¶wiadomo¶ci to zerknij sobie zaraz na pocz±tek tego co napisa³ koliberek U¶miech
Praca nad w³asn± ¶wiadomo¶ci± bardzo ³adnie jest tam opisana.
¦wiadomo¶æ nie jest jedna dla wszystkich tych co mówi± o sobie Cz³owiek.
¦wiadomo¶æ tak jak my¶l rodzi siê tworzy siê powstaje jak zwa³ tak zwa³ sama koniec kropka.
Uczy siê dlatego potrzebowa³a przejawu mojego te¿ a czy Twojego hm skoro Ciê niet to hm Du¿y u¶miech
Jeszcze raz budowa Cz³owieka siê k³ania, ale tak wyczerpuj±co jest to napisane na tym forum, ¿e jak to sugeruje mi szacowna Kiara dam na luz Du¿y u¶miech
east
Go¶æ
« Odpowiedz #312 : Maj 30, 2012, 11:26:43 »

@Przebi¶nieg
¦wiadomo¶æ tak jak my¶l rodzi siê tworzy siê powstaje jak zwa³ tak zwa³ sama koniec kropka.

Tak, tworzy siê, tak jak my¶l - sama. TY nie masz nad ni± ¿adnej kontroli. Ona nad Tob± tak. Nie jest Twoja w³asna w ¿adnym sensie.

Uczy siê dlatego potrzebowa³a przejawu mojego
Zatem jeste¶ (?) przejawem zaledwie. Zlepkiem z my¶li, kolejn± iluzj± , chwilowym wytworem ¦wiadomo¶ci. Chwilowym zapomnieniem w ¶wiecie maji , snem (mar± senna hehe).

Byæ mo¿e ¦wiadomo¶æ zada³a sobie kiedy¶ tam, przy okazji samostwarzania , pytanie "a jak to jest nie wiedzieæ, ¿e Istniejê ?" - i stworzy³a JA Chichot - wirusa oddzielonego od strumienia Istnienia - wszystkiego co jest. I pojawi³ siê cz³owiek. Ona ju¿ wie jak to jest, kiedy JA ¿yje oderwane od Ca³o¶ci. Koniec eksperymentu . Czas zwin±æ planszê do gry, bo siê ¶ciemnia Mrugniêcie

@Przebi¶nieg
J
eszcze raz budowa Cz³owieka siê k³ania, ale tak wyczerpuj±co jest to napisane na tym forum
Zatem co¶ o budowie cz³owieka jeszcze raz Przebi¶niegu (¿eby nie siaæ tylko czczych za³o¿eñ )

W systemie nerwowym (i w ka¿dym cytoszkielecie ka¿dej komórki ), wewn±trz maleñkich mikrotubul nastêpuje kwantowa koherencja - objawia siê ¦wiadomo¶æ. Wszêdzie na raz, w ca³ym organizmie jednocze¶nie dlatego komórki wspó³pracuj±, dlatego jest harmonia i dlatego forma siê nie rozpada. Kiedy bia³ka tubuliny ulegaj± uszkodzeniu a zatem mikrotubule nie mog± zostaæ prawid³owo zbudowane wówczas cz³owiek choruje na Alzheimera. Nie poznaje nikogo, zapomina gdzie jest i po co jest, a nawet - czy w ogóle jest Chichot  Ka¿dego dnia poznaje/tworzy(?) "siebie" na nowo.
Piêkny stan, tyle, ¿e chorobowy, bo ca³y czas jest przymus (nie wiadomo, czy pragnienie) uto¿samienia i ca³y czas niestety mikrotubule siê "nie domykaj±". Trzeba bêdzie to kiedy¶ w koñcu ca³kowicie pu¶ciæ.

Tymczasem mo¿liwe jest Istnienie bez uto¿samiania siê przy zachowaniu zdrowych mikrotubul ,ale bez potrzeby ci±g³ego budowania siebie.

ps.
¦wiadomo¶æ nie jest jedna dla wszystkich tych co mówi± o sobie Cz³owiek.
Zaraz tu siê urodzi nowa dyscyplina nauki o nazwie "¶wiadomo¶ciologia" . Powstan± typy i podtypy, pe³na klasyfikacja , a nawet .. sposoby urabiania ¶wiadomo¶ci. To takie typowe dla JA Mrugniêcie
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #313 : Maj 30, 2012, 12:23:54 »

Na ma g³uch± i ociemnia³± prababcie  Du¿y u¶miech
¦wietny post Du¿y u¶miech
Pisa³em zreszt± nie tylko ja o uto¿samianiu siê z tzw cia³em fizycznym  Du¿y u¶miech
Chodzi mi o budowê Cz³owieka Cz³owieka, a nie cia³a fizycznego , czyli jednego z czterech sk³adowych, które siê sk³adaj± na Ca³o¶æ budowy Du¿y u¶miech
Oczywi¶cie je¿eli nie pasuje Ci przyk³ad ¦wiatowida to zerknij sobie na egipski krzy¿ Ankh. Du¿y u¶miech
Cztery W JEDNO¦CI  i symbolice Ankh i w symbolice ¦wiatowida U¶miech
east
Tak, tworzy siê, tak jak my¶l - sama. TY nie masz nad ni± ¿adnej kontroli.
Ty w sensie cia³o fizyczne jeszcze do niedawna tak, ale jestem cierpliwy wiêc cierpliwie powtórzê
Teraz nawet tzw ¶wiadomo¶æ zewnêtrzna w momencie osi±gniêcia stanu Jestem odró¿nia nie tylko my¶li ale te¿ i bod¼ce i wibracje, i intencje. Mrugniêcie
Zasilona energi± Serca hm krzepnie nabiera gotowo¶ci do tworzenia na ka¿dym poziomie. Du¿y u¶miech
Tworzy siê sam ale zgodnie z Zamys³em Jêzyk
Hm zechciej przyj±æ proszê do wiadomo¶ci szacowny, ze zanim byle¶ eastem by³e¶ ¶wiadomo¶ci± Du¿y u¶miech
Dopiero pó¼niej stworzy³e¶ sobie nastêpne elementy przejawu.
Dziêki za¶ tym elementom mog³e¶ do¶wiadczaæ na wszystkich poziomach, które zreszt± te¿ stworzy³e¶
Teraz za¶ staj±c siê uniwersalnym, do¶wiadczywszy praktycznie wszystkiego wracasz do domu, zatoczy³e¶ ko³o ot i ca³a wielka filozofia.
Jestem cierpliwy wiêc cierpliwie poczekam bo podobnie jak s³odka ptak lubiê Cie ea¶cie Du¿y u¶miech
Akceptuje nawet to, ¿e lubisz oddawaæ mocz pod wiatr Du¿y u¶miech
pa Du¿y u¶miech

PS
Tak wyja¶niaj±c nie rób w kontaktach ze mn± b³êdu i nie zak³adaj, ¿e chcê by¶ mi uwierzy³ bo z ca³ym szacunkiem i za przeproszeniem mam to .... Du¿y u¶miech Ja tylko i wy³±cznie dziele siê tym co do¶wiadczy³em stosuj±c to co wiem i sprawdzaj±c to co do¶wiadczyli i wiedz± inni Du¿y u¶miech
Co do tzw ¶wiadomo¶ci zbiorowej to dotyczy to typów, których mo¿na by³o by nazwaæ biorobotem, tak¿e zwierzêta, ptaki...maj± tzw ¶wiadomo¶æ zbiorow± i nie jest to podzia³ tylko stwierdzenie faktu Du¿y u¶miech
np zachowania stadne Du¿y u¶miech

« Ostatnia zmiana: Maj 30, 2012, 12:33:08 wys³ane przez Przebi¶nieg » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #314 : Maj 30, 2012, 12:37:47 »

Mo¿e Ciê to zdziwi Przebi¶niegu, ale pod wiatr to nawet da siê p³yn±æ Du¿y u¶miech I to ostro Chichot
Wiatr ci±gnie a nie spycha - wbrew do¶wiadczeniu z sikaniem pod niego. Ot zagwozdka ,prawda ?
Hm zechciej przyj±æ proszê do wiadomo¶ci szacowny, ze zanim byle¶ eastem by³e¶ ¶wiadomo¶ci±
Nie by³em. ¦wiadomo¶æ by³a i jest -mnie nie ma. Innymi s³owy - donik±d nie poszed³em ,nigdzie nie ³azi³em i nie b³±dzi³em. Tu zawsze jest ¦wiadomo¶æ, tylko by³a zas³oniêta przez wibracjê JA niczym przez mg³ê. Ale okrêt wyp³ywa (pod wiatr  Afro ) z tej mg³y Chichot
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #315 : Maj 30, 2012, 12:41:32 »

Afro Skoro tak twierdzisz to ok ja akceptuje Cie nawet bez ¶wiadomo¶ci Du¿y u¶miech
bo nie wyczuwam w Tobie intencyjno¶ci Du¿y u¶miech
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #316 : Maj 30, 2012, 12:43:23 »

Cytat: przebi¶nieg
Akceptuje nawet to, ¿e lubisz oddawaæ mocz pod wiatr

Oooo, a to nader ciekawa i wa¿ka informacja.  Chichot Sk±d takie upodobanie easta?
Czy¿by element przetrwania?
A Ty sk±d o tym wiesz przebi¶niegu?   Chichot
I czemu cz³owiek, to tylko cztery w jedno¶ci, a nie wiêcej?

Pa, szacowny  Du¿y u¶miech
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #317 : Maj 30, 2012, 12:47:33 »

Teraz kolejny odcinek. Dzi¶ spokojnie, trochê starych prawd i przypomnieñ, co strach i obawy mog± nam zrobiæ.

Rêkopis przetrwania - czê¶æ 146
30 maj 2012 |  aisha north

Dajcie nam kontynuowaæ sagê o d±¿eniu ludzko¶ci do wielko¶ci, gdy¿ to jest rzeczywi¶cie podstawowa niæ, która ³±czy wszystkie te przes³ania. A kiedy mówimy o wielko¶ci, czynimy to w ka¿dym aspekcie tego s³owa, poniewa¿ jeste¶cie rzeczywi¶cie takimi wspania³ymi istotami na ka¿dy sposób. Ale, jak ju¿ wspomniano czêsto w tych przes³aniach, zostali¶cie zmuszeni, aby zapomnieæ o tej wielko¶ci, kiedy przybyli¶cie do tych brzegów, gdy¿ by³o zarz±dzone, ¿e to miejsce mia³o byæ miejscem do nauki i pamiêtania jeszcze raz. Innymi s³owy, miejsce, gdzie ka¿da dusza musia³a uciekaæ siê do rozpoczêcia na najni¿szym poziomie, a nastêpnie dos³ownie zaczynaæ raczkowaæ z powrotem w górê w kierunku szczytu, z którego kiedy¶ przysz³a.

Dajcie nam wyja¶niæ. Aby naprawdê dowiedzieæ siê, jak wielki kto¶ jest, musi byæ pozbawiony wszystkich ostatnich ¶ladów tej wielko¶ci, gdy¿ w przeciwnym razie, ten kto¶ na wiele sposobów mo¿e ulec pokusie, aby staæ siê ¶lepym na t± w³asn± wielko¶æ lub przyjmowaæ j± za pewnik. Jak ju¿ wspomniano tyle razy, ta wasza planeta jest w istocie jedynym miejscem, gdzie kto¶ mo¿e przyj¶æ i uczyæ siê od samego pocz±tku, gdy¿  to wymaga du¿o ciê¿kiej pracy i odwagi do pracy w³asnej poprzez gêste p³aszcze pokrywaj±ce wszystko w tym ¶rodowisku. Innymi s³owy, to jest jak "obóz" dla najtwardszych dusz tych, które maj± to w sobie, ¿e zachowaj± d±¿enie do przodu bez wzglêdu na to jak ciê¿ka opozycja wydaje siê byæ. Wiele, wiele bytów czeka³o w kolejce, aby wej¶æ do tego królestwa i byæ czê¶ci± tego wspania³ej szkolenia, jakim to jest, i jakie by³o pierwotnie wyznaczone. I wielu z nich zakoñczy³o szkolenia tutaj, i przynios³o mi³e wspomnienia swoich pobytów tutaj z powrotem do swoich domów.

Ale to by³o dawno, gdy¿ historia po upadku jaki by³ jest zupe³nie inna. Oszu¶ci przyszli i zajêli to pole szkoleniowe i nie zamierzali pozwoliæ temu projektowi, aby by³ kontynuowany w jego naturalnym cyklu. Byli oni znacznie bardziej zadowoleni z podtrzymywania jego ¶cie¿ek jakie by³y i zatrzymania ka¿dego najbardziej podstawowego procesu rozwoju tu na tej planecie, aby utrzymaæ kontrolê nad nim. I rzeczywi¶cie uda³o im siê to doskonale, gdy¿ wszêdzie mo¿ecie znale¼æ dobrze udokumentowany dowód gdziekolwiek tylko obróciæ oczy. Tak, ludzko¶æ ewoluowa³a, od czasu, gdy  przyszli, ale w jaki sposób? Przeciwstawiamy siê ka¿demu, kto twierdzi, ¿e ludzko¶æ jest ju¿ na szczycie stworzenia, i ¿e wyewoluowa³a z gatunku bardzo prymitywnego w co¶ bardzo, bardzo zaawansowanego. Mo¿e siê tak wydawaæ tylko dla kogo¶ niewyszkolonego - czyli raczej normalnego cz³owieka - ale dla wszystkich innych we wszech¶wiecie, prawda jest ra¿±co oczywista.

Zboczyli¶cie tak daleko od oryginalnego  kursu i tak wiêc, zapad³a decyzja aby was dos³ownie wprowadziæ z powrotem na tor. St±d to nag³e rozpoczêcie tzw. przebudzenia. I jak wszyscy jeste¶cie ¶wiadomi teraz, to przebudzenie wesz³o w fazê, która jest byæ mo¿e najwa¿niejszym etap w historii ludzko¶ci. Nie ma odwrotu, nie wa¿ne jak bardzo te si³y nadal zamierzaj± ¶ci±gaæ was w dó³ na stare ¶cie¿ki staraj±c siê narzuciæ swoje czary nad wami ponownie.

Jak mówili¶my, ten proces rzeczywi¶cie wszed³ w decyduj±c± fazê, ale poniewa¿ tak zwana masa krytyczna, czyli liczba dusz, które powiedzia³y tak, aby udzia³ w tym procesie, ju¿ przekroczy³a ponad podan± doln± granicê, proces sama w sobie nie mo¿e byæ zatrzymany. Jest was zbyt wiele osób, którym ju¿ uda³o siê dostatecznie otworzyæ oczy na prawdê i otworzyæ wasze serca do podsycania ognia wewn±trz, aby zatrzymaæ to teraz. Wiêc nawet je¶li grunt czuje siê bardziej ni¿ chyboc±cy, i czujecie siê gotowi przewróciæ w ka¿dej chwili, wiedzcie, ¿e rzeczywi¶cie macie gwarancjê sukcesu w tej misji wyzwolenia nie tylko siebie, ale równie¿ planety, któr± wszyscy kochamy tak bardzo.

Nie my¶lcie, ¿e to bêdzie ³atwa parada
gdzie wszystko co musicie zrobiæ, to powiewaæ flagami i wiwatowaæ, ale uwa¿amy, ¿e nacie ju¿ t± prawdê. Po tym wszystkim, nie byliby¶cie tak daleko bez ca³ej ciê¿kiej pracy, któr± tak chêtnie przyczyniacie siê ju¿ teraz, a do tego rzeczywi¶cie bêdziecie bogato nagrodzeni. To mo¿e wydawaæ siê nieco w±sk± i nieistotn± obietnic± w tej chwili, gdy dla wielu z was, koncepcja zakoñczenia kiedykolwiek tego zadania wydaje siê bardziej odleg³a ni¿ kiedykolwiek. Rozumiemy to, gdy¿ ten ostatni etap jest rzeczywi¶cie najwiêkszym wyzwaniem ze wszystkich, gdy¿ wszystko,do czego przyzwyczaili¶cie siê do wydaje siê znikaæ, dos³ownie miêdzy palcami, i czujecie siê tak, jakby¶cie stali przed pust± pustk± bez niczego, oprócz Waszej w³asnej nadziei i wiary podtrzymuj±cej was. I  wasze zrozumienie mo¿e nawet wydawaæ siê byæ s³abn±ce, gdy próbujecie sprostaæ wyzwaniom jednemu po drugim. Gniew i rozpacz s± szybkimi towarzyszami, a do tego obawy o opuszczanie przesz³o¶ci, gdy przesz³o¶æ jest wszystkim co znacie, a przysz³o¶æ wydaje siê dziaæ siê dos³ownie w dymie gdy napiêcie potêguje siê w ka¿dym zak±tku waszego ¶wiata. I ten gniew i desperacja znajdzie sposób obrony siebie, równie¿ w¶ród tych, definiuj±cych siebie jako nosicieli ¶wiat³a.

Nie pope³nijcie b³êdu, nie jeste¶ wolni od popadniêcia w g³êbokie koryto strachu, a to pozwoli Wam mówiæ lub robiæ rozpaczliwe rzeczy w tym czasie.
Proszê nie daæ siê tej z³o¶ci, atakuj±c siebie je¶li wpadniecie w ni± trochê z powrotem. Jest rzecz± naturaln±, ¿e to zrobicie, ale starajcie siê oprzeæ temu impulsowi do ukarania siebie za ten ma³y zanik koncentracji. Tak ju¿ jest, naprawdê, tylko ma³e przej¶cie, ale nie pozwólcie, ¿eby straciæ z oczu prawdziwe Ja, które jest jeszcze gdzie¶ tam, pod spodem tej szalonej warstwy pozornie w±t³ej, ma³ej osoby, która krzyczy o pomoc we wszelkich formach, jakie mo¿e wymy¶leæ. Bo nie jeste¶cie mali, i nie jeste¶cie s³abi, i nawet je¶li wasze dzia³ania i wasze s³owa staraj± siê powiedzieæ inaczej, jeste¶cie rzeczywi¶cie b³yszcz±cymi wzorami godnymi mi³o¶ci i uwielbienia. Tak wiêc patrzcie poza t± cienk± okleinê ludzkich s³abo¶ci, zw³aszcza w takich czasach. W przeciwnym razie mo¿ecie straciæ z oczu prawdziw± prawdê, która kryje siê za tymi ostrymi s³owami i z³ymi czynami. Prawda jest taka, ¿e nigdy nie byli¶cie bli¿ej prawdziwych Was, wspania³o¶ci, która znajduje siê pod t± skór± strachu, która obejmuje tak wiele w tej chwili. Ma³e zadrapanie, kropelka mi³o¶ci siebie i czu³o¶ci, doprowadzi to do powierzchni. Wiêc przestañcie biæ siebie, gdy tylko widzicie lub czujecie strach popychaj±cy was, i zacznijcie kochaæ i ceniæ siebie tylko trochê wiêcej. To dos³ownie uczyni wielk± ró¿nicê w ¶wiecie.

---
http://aishanorth.wordpress.com/

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #318 : Maj 30, 2012, 19:53:46 »

ptak Du¿y u¶miech
Oooo, a to nader ciekawa i wa¿ka informacja.  Chichot Sk±d takie upodobanie easta?
Czy¿by element przetrwania?
A Ty sk±d o tym wiesz przebi¶niegu?   Chichot
I czemu cz³owiek, to tylko cztery w jedno¶ci, a nie wiêcej?
Jak¿e bo chyba taræ na tym forum wystarczy Du¿y u¶miech
Czemu tylko cztery hm... nied³ugo bêdzie Du¿y u¶miech dwa Du¿y u¶miech
pa Du¿y u¶miech
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #319 : Czerwiec 01, 2012, 20:03:02 »

Kolejny odcinek 147, chyba nic wielkiego siê nie dzieje, bo co nieco odgrzewamy.

Rêkopis przetrwania - czê¶æ 147

01 czerwca 2012 |  aisha north

Spróbujmy w dzisiejszym przes³aniu sondowaæ trochê dalej w przesz³o¶æ, gdy¿ przesz³o¶æ jest rzeczywi¶cie wa¿nym miejscem dla wszystkich. Nie utknijcie w niej, tak jak wielu wybra³o zrobiæ, ale u¿ywajcie jej jako wyrzutni w przysz³o¶æ. Dajcie nam wyja¶niæ. ¯eby ludzko¶æ zda³a sobie sprawê, ¿e musi zrobiæ kilka bardzo wa¿nych zmian, to zawsze nale¿y otworzyæ w³asne oczy i rozejrzeæ siê wokó³. A kiedy mówimy "dooko³a", to oznacza zarówno wasze fizyczne otoczenie, ale tak¿e wasz± liniê czasow±. Innymi s³owy, podnie¶ swoj± uwagê od czubka palca u nogi i obserwuj wszystko to, co ciê otacza ze wszystkich stron. Gdy bêdziecie zaznajomieni ju¿ z t± praktyk±, to o¶mielamy siê domy¶laæ, ¿e to co zobaczyli¶cie, kiedy tylko to robili¶cie, umo¿liwi³o wam rozpoczêcie odci±ganie was z dala od tego wszystkiego. Innymi s³owy, ci, którzy wci±¿ lunatykuj± w codziennym ¿yciu nie s± tymi, czytaj±cymi te s³owa w tej chwili, bo nawet nie wpadli na pomys³, ¿e co¶ jest nie w porz±dku i powinno zostaæ zweryfikowane, nie tylko w ich w³asnym ¿yciu, ale w ¶wiecie wokó³ nich. Nie widz±, ¿e kierunek, w którym wasz gatunek podró¿uje przez tak d³ugi czas, to jest rzeczywi¶cie kierunek, który dos³ownie prowadzi ich w przepa¶æ, i dlatego pos³usznie kontynuuj± w tym samym duchu, dzieñ po dniu, ¿ycie po ¿yciu. Natomiast Wy, którzy ju¿ zepchnêli¶cie sen ze swoich oczu, mo¿ecie zobaczyæ wszystko w ca³ej ra¿±cej jasno¶ci, ¿e bardzo du¿o jest nie w porz±dku. W rzeczywisto¶ci, jest to pod wieloma wzglêdami nie do naprawienia, i dlatego wziêliscie to w swoje rêce, aby stworzyæ zupe³nie now± rzeczywisto¶æ, tak±, która we¼mie  was do znacznie lepszej przysz³o¶ci ni¿ drogi, którymi wszyscy podró¿owali do niedawna.

Jest to bardzo interesuj±ce, czy¿ nie, aby spojrzeæ przez ramiê i zobaczyæ sk±d przyszli¶cie? Odleg³o¶æ, która zosta³a pokonana w ci±gu kilku krótkich miesiêcy i lat, jest co najmniej zdumiewaj±ca, a wszyscy wiecie w g³êbi serca, ¿e nawet je¶li wasze ¿ycie na wiele sposobów, wydaje siê przypominaæ stare, co najmniej na p³ytkim poziomie , wiecie, ¿e przebyli¶cie gigantyczne odleg³o¶ci od chwili, gdy byli¶cie jednym z tych znu¿onych i zniechêconych podró¿nych, którzy utrzymuj± swoje oczy spuszczone i nos wskazuj±cy na ziemiê, ¿eby nie byæ zastraszonym przez to, co wszystko widzieli¶cie wokó³ siebie.

Ale podnie¶li¶cie oczy, moi drodzy, i tym dos³ownie z³amali¶cie po³±czenie, które trzyma³o was przywi±zanymi do tego starego szlaku nêdzy i weszli¶cie w nowe ¿ycie, gdzie wszystko mo¿e wydawaæ siê jeszcze bardziej mêcz±ce, ale gdzie wiecie, ¿e jest to spowodowane przez wasze wysi³ki odbudowy nie tylko siebie, ale tak¿e waszej planety. A tego nie mo¿na w ¿aden sposób porównaæ do wyczerpania czuli¶cie podczas gdy byli¶cie uwiêzieni tej iluzji, w której kiedy¶ mieszkali¶cie. Widzicie, odczuwacie skutki Waszej ciê¿kiej pracy teraz, i zostaniecie nagrodzeni odpowiednio, podczas gdy wcze¶niej, tylko odczuwali¶cie skutki jako dos³ownie pozbawieni wszelkiego ¿ycia bêd±c ¿ywymi. Innymi s³owy, w koñcu zaczêli¶cie oddychaæ swobodnie, po wyssaniu was do sucha przez wstawienie do matriksa, który mia³ tylko jeden cel, a mianowicie karmienia tych na górze do ostatniego ¶ladu witalno¶ci, któr± mieli¶cie, a wraz z ni±, ka¿d± uncj± mo¿liwo¶ci uwolnienia kiedykolwiek. Ale wam uda³o siê wyodrêbniæ siebie z tych w±tków, i pamiêtajcie, ¿e nawet je¶li czujecie uwik³ani w tej starej sieci k³amstw, jeste¶cie ju¿ w rzeczywisto¶ci wolni. To tak jak ostatnie strzêpy siatki jeszcze do³±czone do koñczyn, ale siatka  zosta³a odciêta od jej mocowania i mo¿ecie ju¿ i¶æ w swoim w³asnym wybranym kierunku, zamiast przyci±gania i ssania tej starej rzeki nêdzy.

Wiemy, ¿e ta wolno¶æ mo¿e byæ trudna do wyobra¿enia czasami, bo macie tak wiele ¶ladów starego ¿ycia nadal za¶miecaj±cych wasze miejsce, wiêc jest to naprawdê wa¿ne, aby zachowaæ czujno¶æ, aby nie daæ siê skusiæ tymi pozosta³o¶ciami do my¶lenia, ¿e jeste¶cie raz na zawsze w pu³apce. To mo¿e rzeczywi¶cie spowodowaæ przypadkowe ponowne pod³±czenie do starego jarzma, wiêc chcieliby¶my skorzystaæ z okazji, aby przypomnieæ wam wszystkim, aby obserwowaæ wasze otoczenie - i wasze ca³e ¿ycie - bardzo, bardzo z bliska. Uwa¿amy, ¿e mo¿ecie znale¼æ wiele swobody do odkrycia tam, dos³ownie pod nogami, je¶li usuniecie pajêczyny, które przes³aniaj± je w tej chwili. Te pajêczyny mog± przybieraæ ró¿ne kszta³ty, gdy¿ to mo¿e byæ w postaci starych nawyków, po³±czeñ lub zasad, które macie jeszcze do odkrycia, ¿e nie s± ju¿ wiêcej rzeczywist± czê¶ci± waszego ¿ycia. One po prostu wygl±daj± jakby by³y, ale to jest rzeczywi¶cie czynno¶æ dla ka¿dego z was do podjêcia tej miot³y i zmiecenia tego. Innymi s³owy, po¶wiêæcie trochê czasu na ods³oniêcie czegokolwiek, co zas³ania wasz± nowo znalezion± wolno¶æ, drodzy, i my¶limy, ¿e bêdziecie wszystko widzieæ, ¿e jeste¶cie znacznie bardziej wyzwoleni ni¿ mo¿ecie byæ mo¿e wyobraziæ sobie w tej chwili. Rozmawiali¶my du¿o o dok³adnym oczyszczeniu wiosennym i wiemy, ¿e zrobili¶cie du¿o z tego ju¿, ale stare systemy s± niezmiernie uparte, i one staraj± siê utrzymaæ w ka¿dy sposób, w jaki siê da. Wiêc nie wahajcie siê, drodzy, to jeszcze trochê czyszczenia do zrobienia, ale gwarantujemy, ¿e wyniki wielu z Was zaskocz± bardzo przyjemnie. Pamiêtajcie, ¿e nie chodzi o przenoszenie du¿ych ilo¶ci ciê¿kiego baga¿u, zrobili¶cie to ju¿, to tylko wymiatanie wszystkich szcz±tków raz na zawsze. To pomo¿e wam oczy¶ciæ powietrze na wiêcej sposobów ni¿ jeden, i uwa¿amy, dostaniecie kopa z tego powodu, gdy jeste¶cie przy tym.

---

Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #320 : Czerwiec 02, 2012, 04:20:24 »

Du¿y u¶miech
Nie odczuwa³em potrzeby skupiania uwagi na palcu, czy to u nogi...czy innym.
W wojsku jak spad³em z tej ruchomej belki to sanitariusz kaza³ mi obserwowaæ palec wskazuj±cy swojej rêki który przesuwa³ w prawo lub lewo przed moim oczami Du¿y u¶miech
Lubi³em siê za to skupiaæ na naszej kucharce bo wtedy nie chodzi³em g³odny na zajêcia Du¿y u¶miech
Co do kopa i zanieczyszczonego powietrza to by³ taki jeden, który regularnie zanieczyszcza³ powietrze choæ w jeden g³o¶ny sposób i za to rzeczywi¶cie otrzymywa³ kopa
No lubi³ grochówkê, a pracowa³ na kuchni ;Di
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #321 : Czerwiec 03, 2012, 19:08:03 »

To chyba najkrótszy odcinek jak do tej pory. Zapowiada bombardowanie energi±  w tym tygodniu.

Rêkopis przetrwania - czê¶æ 148

03 czerwiec 2012 |  aisha north

Nadchodzi czas na kolejn± rundê bombardowania intensywn± energi± wasz± ma³± planetê. Jak zawsze, poczujecie atak wszystkich tych wysoko na³adowanych cz±steczek na wiele sposobów, ale b±d¼cie pewni, ¿e nawet je¶li proces sam w sobie mo¿e byæ nieco trudny do strawienia, jego wyniki bêd± rzeczywi¶cie korzystne. Widzicie, te nap³ywaj±ce energie bêd± wbijaæ inny gwó¼d¼ do trumny wszystkich przestarza³ych i niemodnych procesów i wzorców, które zosta³y utrzymywa³y wasz  gatunek z ty³u, a od teraz i do koñca tego tygodnia, bêdziecie dos³ownie czuæ, jak rzeczy  zaczynaj± siê rozpadaæ jeszcze szybciej ni¿ poprzednio.

Wszystko bêdzie przyspiesza³o po raz kolejny,
wiêc najlepiej byæ przygotowanym do zapiêcia pasów i zawi¶niêcia (na czym?, mo¿e chodzi o spadochron). Jak zawsze, niewiele bêdzie widoczne na zewn±trz na pobie¿ny rzut oka, ale bêdziecie rzeczywi¶cie bardziej ni¿ zachêcani do tego, czego wszyscy do¶wiadczacie w swoim w³asnym ¿yciu. Dzienna i nocna akcja na wiele sposobów zacieraj± siê miêdzy sob±, a mo¿e byæ ciê¿ko powiedzieæ ró¿nicê miêdzy nimi. Innymi s³owy, tzw dzienne marzenia bêd± stawaæ siê coraz bardziej ¶wiadome i oczywiste, i zaczniecie braæ znacznie bardziej czynny udzia³ w lekcjach na tym etapie. Nadszed³ czas, aby rozszerzyæ zakres raz jeszcze moi drodzy. Szko³a otwiera kolejny semestr, a lekcje bêd± dawane, aby wasze serca wznios³y siê wy¿ej, wiêcej ni¿ w jeden sposób. B±d¼cie przygotowani, aby byæ zaskoczonymi tym, co znajdziecie ukryte w swoim wewnêtrznym rdzeniu, bo teraz tak wiele drzwi siê otworzy, ¿e  mo¿e to zapieraæ dech w piersiach. To wszystko na razie, zostawiamy was.

-

blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #322 : Czerwiec 04, 2012, 20:36:16 »

Nie jest ¼le, ten odcinek jest jeszcze krótszy od poprzedniego i zapowiada mocny download energii.

Rêkopis przetrwania - czê¶æ 149
04 czerwiec 2012 |  aisha north

Dzisiaj, s³oñce i ksiê¿yc wykonuj± swój niebiañski taniec, a to niew±tpliwie ma wp³yw na was wszystkich. To bêdzie g³ówny download (za³adowanie) energii na waszej drodze, i poczujecie mieszanie g³êboko w ko¶ciach. Nie opierajcie siê poczuciu tego, gdy¿ mo¿ecie w ten sposób uczyniæ to jeszcze bardziej odczuwalnym. Widzicie, te nap³ywaj±ce energie chc±, ¿eby¶cie zauwa¿yli je, gdy¿ chcia³yby równie¿ zaprosiæ Was do tañca. To zabrzmi tajemniczo dla wielu z was, ale zapraszamy wszystkich do zabawy trochê z pojêciem si³y zewnêtrznej mieszaj±cej siê z wasz± wewnêtrzn± si³±, my¶limy, ¿e bêdzie to zabawn± rozrywk±, gdy poczujesz chwiej±cy siê ty³ i przód, gdy dwoisto¶æ z³±czy w jednym spokojnym punkcie (chyba chodzi im o co¶ w rodzaju choroby morskiej). To wszystko, na razie zostawiamy was.
-

barneyos

Gawêdziarz

Punkty Forum (pf): 2

Wiadomo¶ci: 689

« Odpowiedz #323 : Czerwiec 04, 2012, 20:43:14 »

Nadmieniê, i¿ mamy w³a¶nie pe³niê ksiê¿yca 4 czerwca.

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemo¿liwych, s± tylko rzeczy, których na razie nie potrafimy zrobiæ\"
\"Im wiêcej wiem, tym bardziej wiem, ¿e mniej wiem\"
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #324 : Czerwiec 04, 2012, 20:54:31 »

a jutro wiadomo co- http://news.astronet.pl/7001

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Strony: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 27 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: