PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #300 : Maj 29, 2012, 18:08:47 » |
|
KiaraTak bardzo przeszkadza Ci moja obecnoœÌ na tym forum i¿ chcia³ byœ ¿ebym zniknê³a? Szacowna jestem tu nowy, ale chyba to co by³o a nie jest nie pisze siê w rejestr  Troszkê poczyta³em postów szacownego astre i Twoich wiêc mogê z ca³¹ pewnoœci¹ stwierdziÌ, ¿e oboje zmieniacie siê czy te¿ przemieniacie (jak zwa³...) na korzyœÌ  Proszê nie jest wa¿ne kto pisze, ale o czym pisze  PS astre lubi dociekaÌ nie wiù go, zreszt¹ jesteœ kobiet¹ wiêc pewne rzeczy przychodz¹ Ci ³atwiej 
|
|
|
|
|
|
|
Astre
Gość
|
 |
« Odpowiedz #301 : Maj 29, 2012, 18:30:12 » |
|
Tak bardzo przeszkadza Ci moja obecnoœÌ na tym forum i¿ chcia³ byœ ¿ebym zniknê³a?
AleÂż KIARO nikt i nic mi nie przeszkadza..... Ya nie ten typ ÂświadomoÂści ! Skoro ma nastÂąpiĂŚ ''transfer'' na TARRE, to po prostu pomyÂślaÂłem sobie, Âże siĂŞ tam przeniesiesz .... stÂąd padÂło moje pytanie ?
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 29, 2012, 18:48:42 wysłane przez Astre »
|
|
|
|
|
Jack1967
Gość
|
 |
« Odpowiedz #302 : Maj 29, 2012, 19:43:36 » |
|
ponoĂŚ...... do.... Nie wiem kto co na poczÂątku zauwaÂży, a czego nie zauwaÂży bowiem zaleÂżne jest to od osobistego rozwoju , od rozszerzonego oglÂądu zmieniajÂącej siĂŞ rzeczywistoÂści. Tak bardzo przeszkadza Ci moja obecnoœÌ na tym forum iÂż chciaÂł byÂś Âżebym zniknĂŞÂła? JeÂżeli bĂŞdzie ono wy³¹cznie w III wymiarze to zniknĂŞ. Jednak w zamkniĂŞciu procesu nikt nie bĂŞdzie miaÂł wÂątpliwoÂści iÂż zmieniÂło siĂŞ dosÂłownie wszystko chociaÂż jest prawie wszystko. Kiara  Kochana Kiaro - a moÂże byÂś zajrzaÂła do serwisu[ENG] http://www.starseeds.net (starseeds-angelic-esoteric-spiritual network)? -motto: "The Awakening HAs Begun" - zapewniam Âże panuje tam bardzo miÂła szczera i radosna atmosfera - poza tym jest tam obowiÂązkowy,doœÌ konkretny i weryfikowany profil z istotnymi pod wzglĂŞdem kryteriĂłw pytaniami co sprawia Âże nie trafiajÂą tam osoby "przypadkowe" - PANUJÂĄCA MIÂŁOÂŚĂ GWARANTOWANA - JAK RĂWNIEÂŻ SPOTKANIE WIELU WSPANIAÂŁYCH OSĂB Z CAÂŁEGO ÂŚWIATA(i oczywiÂście nie tylko!  - Z CAÂŁEGO SERCA CIEBIE TAM ZAPRASZAM! ps.ja tam wystĂŞpujĂŞ pod nickiem Jack pozdrawiam z caÂłego serca i duszy Jacek
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #303 : Maj 29, 2012, 19:50:45 » |
|
...Ja to widzĂŞ z grubsza tak. Wzniesienie czy przejÂście (dowolna nazwa) jest jakby z klucza, ale pod pewnymi warunkami. I takim kluczowym warunkiem wedÂług mnie jest wspomniana wyÂżej zasada harmonii - albo wszyscy razem - albo nikt i czekamy na otwarcie "WrĂłt", a jeÂżeli nie chcecie to szybka droga do PyÂłu Kosmicznego jak u Assany... OsobiÂście postrzegam to deczko inaczej. "Zasada harmonii" czyli "prawo jednoÂści"? JeÂśli tak to nie do koĂąca zgodzĂŞ siĂŞ z TobÂą. To prawo nie blokuje nikogo przed przejÂściem, choĂŚby miaÂła to byĂŚ malutka garstka dostosowanych, a owo dostosowanie polega na uaktywnieniu DNA. To tak w ogromnym uproszczeniu. 
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #304 : Maj 29, 2012, 20:12:17 » |
|
Taa Jack zapomnia³ dodaÌ, ¿e przydaje siê komunikatywny angielski w pisowni, choÌ oczywiœcie ,,wykszta³ceni" amerykanie jak zwykle robi¹ b³êdy,( w/g ich sonda¿y tylko 10% wie gdzie le¿y Polska) które w dyktandzie polskie podstawówki by ich dyskwalifikowa³y  Hm oczywiœcie mo¿na mi zarzuciÌ w tym momencie nacjonalizm, ale moim zdaniem zrobi to osoba, która nie mia³a stycznoœci z przeciêtnym amerykaninem i anglikiem. Atmosfera oczywiœcie radosna prawda - mówiê jak jest. Spotyka sie dwóch amerykanów i zaczyna rozmowê. - co s³ychaÌ - ok - u mnie tez ciocia wpad³a pod samochód ale jest ok - u mnie babcia umar³a i te¿ jest ok Dlaczego wiêc ma byÌ smutno jak jest Ok
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 29, 2012, 20:13:12 wysłane przez PrzebiÂśnieg »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #305 : Maj 29, 2012, 21:17:57 » |
|
Jack 1967 serdecznie dziêkujê Ci za zaproszenie , zapewne forum bardzo ciekawe. Jednak jest jeden problem ja nie znam jêzyka angielskiego i naprawdê dobrze siê czujê komunikacyjnie w jêzyku polskim. Jak zostanie przywrócona mo¿liwoœÌ porozumiewania siê mentalnego niezale¿nie od znanego jêzyka , to czemu nie. To fajny sposób mówimy w swoim jêzyku co jest odbierane przez wszystkich identycznie jako wzorce pierwotnej komunikacji i automatycznie t³umaczone na mowê ojczyst¹.. Serdecznie ciê pozdrawiam. Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 29, 2012, 21:19:26 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #306 : Maj 30, 2012, 07:30:25 » |
|
Pierwszym wnioskiem, ktĂłry mi siĂŞ nasun¹³, gdy siĂŞ nawiÂązywaÂłem kontakt ze sobÂą byÂł taki, Âże tak naprawdĂŞ caÂły czas jestem „wewnÂątrz”. Jestem Jestem wiĂŞc do czego mam d¹¿yĂŚ.  Moim skromnym zdaniem wystarczy tylko zmieniĂŚ punkt widzenia: z „JA” wyodrĂŞbnionego z formy fizycznego przejawu na CaÂłoœÌ, jakÂą kaÂżdy z nas jest  Tylko tyle, a lepiej siĂŞ doÂświadcza, Âże przestrzeĂą, w ktĂłrej Âżyjemy, stworzyliÂśmy po to, by doÂświadczaĂŚ i siĂŞ w niej uczyĂŚ. My nie ktoÂś za nas i dla nas  PozwolĂŞ sobie jeszcze raz przypomnieĂŚ wierszyk DÂżalaluddina Rumiego, „ÂŻyÂłem na krawĂŞdzi szaleĂąstwa, poszukujÂąc powodĂłw. Jak opĂŞtany waliÂłem do drzwi. OtwierajÂą siĂŞ. PukaÂłem od Âśrodka”. Niestety, albo stety dla kaÂżdego co innego Akceptacji drugiego takim jakim jest powoli siĂŞ uczĂŞ i nawet mi to zaczyna siĂŞ udawaĂŚ pa 
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 30, 2012, 07:31:08 wysłane przez PrzebiÂśnieg »
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #307 : Maj 30, 2012, 09:23:49 » |
|
@ PrzebiÂśniegu
Powiedz mi szacowny czy z tych ,,form" to wszystkie maj¹ tzw œwiadomoœÌ zewnêtrzn¹ czy tylko Cz³owiek?
Dziwne za³o¿enie czynisz, ¿e forma ma œwiadomoœÌ. ¯adna forma nie posiada Œwiadomoœci. Odwrotnie, to ŒwiadomoœÌ tworzy formy. One przejawiaj¹ siê w niej. Czy teraz widaÌ wyraŸniej ? Wyjœcie z za³o¿enia JA sprawia, i¿ ca³y Wszechœwiat zaczyna siê krêciÌ wokó³ Ciebie, gdy tymczasem potrzebny Tobie drugi Kopernik, który "ruszy bry³ê JA z posad" edit : dodane @ Przebiœnieg
Moim skromnym zdaniem wystarczy tylko zmieniĂŚ punkt widzenia: z „JA” wyodrĂŞbnionego z formy fizycznego przejawu na CaÂłoœÌ, jakÂą kaÂżdy z nas jest To bardzo interesujÂące musi byĂŚ doÂświadczenie. Oto zawĂŞÂżone JA staje siĂŞ CaÂłoÂściÂą . Pytania. Czy to JA jest jeszcze JA czy wchÂłonĂŞÂła je CaÂłoœÌ i juÂż go nie ma ? JeÂśli upierasz siĂŞ, Âże dalej , mimo przejÂścia w CaÂłoœÌ, jesteÂś JA , to czy nie znaczy tylko, Âże wyszedÂłeÂś z jednego "Âśrodka" tylko do nieco wiĂŞkszego bÂąbelka w ktĂłrym teÂż znajdziesz jakieÂś drzwi do walenia w nie ? Widzisz, to jest czĂŞsty problem tzw "OÂświeconego" , Âże kiedy doÂświadcza stanĂłw, ktĂłrych wczeÂśniej nie doÂświadczaÂł, to sÂądzi, Âże juÂż jest OÂświecony. Nawet siĂŞ nie spostrzega, Âże wÂłaÂśnie oto zbudowaÂł nowÂą toÂżsamoœÌ OÂświeconego. @ Jack1967
jest tam obowi¹zkowy,doœÌ konkretny i weryfikowany profil z istotnymi pod wzglêdem kryteriów pytaniami co sprawia ¿e nie trafiaj¹ tam osoby "przypadkowe" Jakie s¹ kryteria "nieprzypadkowoœci" osób ? Zreszt¹ to nie wa¿ne. Ju¿ sam fakt, ¿e s¹ kryteria i weryfikacja osoby sprawia, ¿e ciarki chodz¹ po grzbiecie. Oto musisz siê okreœliÌ kim jesteœ i za kogo siê uwa¿asz. Takie postawienie sprawy z góry wy³¹cza osoby, które nie przywi¹zuj¹ wagi do to¿samoœci, albo te, które nie lubi¹ byÌ szufladkowane. Poszukiwacz tam nie trafi. Potem siê ju¿ bez przeszkód we w³asnym sosiku kochaj¹  No i wszystkich oczywiœcie te¿, byle z daleka hehehe.
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 30, 2012, 09:40:19 wysłane przez east »
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #308 : Maj 30, 2012, 10:19:23 » |
|
eastPowiedz mi szacowny czy z tych ,,form" to wszystkie majÂą tzw ÂświadomoœÌ zewnĂŞtrznÂą czy tylko CzÂłowiek? Dziwne zaÂłoÂżenie czynisz, Âże forma ma ÂświadomoœÌ. ÂŻadna forma nie posiada ÂŚwiadomoÂści. Odwrotnie, to ÂŚwiadomoœÌ tworzy formy. DokÂładnie ÂŚwiadomoœÌ tworzy formy, tworzy teÂż wÂłasne przejawy ten fizyczny zwany ciaÂłem rĂłwnieÂż  Formy to teÂż ciaÂła np zwierzÂąt ktĂłre hm moim zdaniem nie majÂą tzw ÂświadomoÂści zewnĂŞtrznej. Tak samo lub prawie tak samo mozna by powiedzieĂŚ o drzewach, to teÂż sÂą formy  Hm moÂże ja jakoÂś nie tak piszĂŞ  Hm czyÂżby maÂła pĂŞtelka ...ale ok Ciebie nie ma wiĂŞc moÂże u Ciebie to inaczej wyglÂąda  @PrzebiÂśnieg Cytuj Moim skromnym zdaniem wystarczy tylko zmieniĂŚ punkt widzenia: z „JA” wyodrĂŞbnionego z formy fizycznego przejawu na CaÂłoœÌ, jakÂą kaÂżdy z nas jest east To bardzo interesujÂące musi byĂŚ doÂświadczenie. Oto zawĂŞÂżone JA staje siĂŞ CaÂłoÂściÂą . NaprawdĂŞ nie mam pojĂŞcia jak czytelniej napisaĂŚ, Âże fajnie jest zauwaÂżyĂŚ, Âże nie jest siĂŞ ciaÂłem tylko ma siĂŞ ciaÂło 
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 30, 2012, 10:21:13 wysłane przez PrzebiÂśnieg »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #309 : Maj 30, 2012, 10:41:40 » |
|
@Jack1967 Cytuj jest tam obowi¹zkowy,doœÌ konkretny i weryfikowany profil z istotnymi pod wzglêdem kryteriów pytaniami co sprawia ¿e nie trafiaj¹ tam osoby "przypadkowe"
Jakie s¹ kryteria "nieprzypadkowoœci" osób ? Zreszt¹ to nie wa¿ne. Ju¿ sam fakt, ¿e s¹ kryteria i weryfikacja osoby sprawia, ¿e ciarki chodz¹ po grzbiecie. Oto musisz siê okreœliÌ kim jesteœ i za kogo siê uwa¿asz. Takie postawienie sprawy z góry wy³¹cza osoby, które nie przywi¹zuj¹ wagi do to¿samoœci, albo te, które nie lubi¹ byÌ szufladkowane. Poszukiwacz tam nie trafi. Potem siê ju¿ bez przeszkód we w³asnym sosiku kochaj¹ No i wszystkich oczywiœcie te¿, byle z daleka hehehe. East, podobne myœli mi siê nasunê³y.  Weryfikacja kandydatów na u¿ytkowników forum pod k¹tem ustanowionych wczeœniej ram, raczej zamyka mo¿liwoœÌ prawdziwego rozwoju. InnoœÌ ju¿ na wstêpie jest odrzucona. Musi byÌ przystosowalnoœÌ do wymogów, czyli okreœlona œwiadomoœÌ, jednakowe patrzenie. Nic odkrywczego z tego nie mo¿e wynikn¹Ì. Na bezdro¿ach doœwiadczysz znacznie wiêcej ni¿ na wytyczonym trakcie. 
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #310 : Maj 30, 2012, 10:42:32 » |
|
Daj na luz Przebiœnieg ja to pisa³am wielokrotnie do easta ale jego nie ma to i info nie dociera. A to co przychodzi do nas to jakieœ zniekszta³cone w odbiciu gdzieœ tam.... nasze myœli. My zawsze tworzyliœmy i My nadal bêdziemy tworzyli ka¿de JA na miarê swoich mo¿liwoœci wedle wzorca wymiaru w którym aktualnie poznaje wiedzê. Jednak trzeba te¿ pamiêtaÌ i¿ nie ka¿dy jest twórc¹ s¹ wœród nas te¿ tacy którzy mog¹ i potrafi¹ powielaÌ ju¿ istniej¹ce twory. A s¹ tez tacy którzy nic nie mog¹ bo ich nie ma. Kiara  ps. NieprzypadkowoœÌ to fakt a nie strach, ka¿de miejsce posiada energie , która zbli¿a lub oddala , zatem nieprzypadkowoœÌ to korzystanie z parametrów potrzebnych osobie i sytuacji. Reszta to tylko wiedza o tym fakcie lub jej brak. Przeró¿ne s¹ gatunki stworzeù ¿yj¹cych w wodzie , jednak nie przypadkowo spotykaj¹ siê w bliskim sobie œrodowisku.
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 30, 2012, 10:46:52 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #311 : Maj 30, 2012, 10:56:25 » |
|
Daje na luz Kiara  Szacowny east co do œwiadomoœci to zerknij sobie zaraz na pocz¹tek tego co napisa³ koliberek  Praca nad w³asn¹ œwiadomoœci¹ bardzo ³adnie jest tam opisana. ŒwiadomoœÌ nie jest jedna dla wszystkich tych co mówi¹ o sobie Cz³owiek. ŒwiadomoœÌ tak jak myœl rodzi siê tworzy siê powstaje jak zwa³ tak zwa³ sama koniec kropka. Uczy siê dlatego potrzebowa³a przejawu mojego te¿ a czy Twojego hm skoro Ciê niet to hm  Jeszcze raz budowa Cz³owieka siê k³ania, ale tak wyczerpuj¹co jest to napisane na tym forum, ¿e jak to sugeruje mi szacowna Kiara dam na luz 
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #312 : Maj 30, 2012, 11:26:43 » |
|
@ PrzebiÂśnieg
ŒwiadomoœÌ tak jak myœl rodzi siê tworzy siê powstaje jak zwa³ tak zwa³ sama koniec kropka. Tak, tworzy siê, tak jak myœl - sama. TY nie masz nad ni¹ ¿adnej kontroli. Ona nad Tob¹ tak. Nie jest Twoja w³asna w ¿adnym sensie. Uczy siê dlatego potrzebowa³a przejawu mojego Zatem jesteœ (?) przejawem zaledwie. Zlepkiem z myœli, kolejn¹ iluzj¹ , chwilowym wytworem Œwiadomoœci. Chwilowym zapomnieniem w œwiecie maji , snem (mar¹ senna hehe). ByÌ mo¿e ŒwiadomoœÌ zada³a sobie kiedyœ tam, przy okazji samostwarzania , pytanie "a jak to jest nie wiedzieÌ, ¿e Istniejê ?" - i stworzy³a JA  - wirusa oddzielonego od strumienia Istnienia - wszystkiego co jest. I pojawi³ siê cz³owiek. Ona ju¿ wie jak to jest, kiedy JA ¿yje oderwane od Ca³oœci. Koniec eksperymentu . Czas zwin¹Ì planszê do gry, bo siê œciemnia  @ Przebiœnieg
J eszcze raz budowa Cz³owieka siê k³ania, ale tak wyczerpuj¹co jest to napisane na tym forum Zatem coœ o budowie cz³owieka jeszcze raz Przebiœniegu (¿eby nie siaÌ tylko czczych za³o¿eù ) W systemie nerwowym (i w ka¿dym cytoszkielecie ka¿dej komórki ), wewn¹trz maleùkich mikrotubul nastêpuje kwantowa koherencja - objawia siê ŒwiadomoœÌ. Wszêdzie na raz, w ca³ym organizmie jednoczeœnie dlatego komórki wspó³pracuj¹, dlatego jest harmonia i dlatego forma siê nie rozpada. Kiedy bia³ka tubuliny ulegaj¹ uszkodzeniu a zatem mikrotubule nie mog¹ zostaÌ prawid³owo zbudowane wówczas cz³owiek choruje na Alzheimera. Nie poznaje nikogo, zapomina gdzie jest i po co jest, a nawet - czy w ogóle jest  Ka¿dego dnia poznaje/tworzy(?) "siebie" na nowo. Piêkny stan, tyle, ¿e chorobowy, bo ca³y czas jest przymus (nie wiadomo, czy pragnienie) uto¿samienia i ca³y czas niestety mikrotubule siê "nie domykaj¹". Trzeba bêdzie to kiedyœ w koùcu ca³kowicie puœciÌ. Tymczasem mo¿liwe jest Istnienie bez uto¿samiania siê przy zachowaniu zdrowych mikrotubul ,ale bez potrzeby ci¹g³ego budowania siebie. ps. ŒwiadomoœÌ nie jest jedna dla wszystkich tych co mówi¹ o sobie Cz³owiek. Zaraz tu siê urodzi nowa dyscyplina nauki o nazwie "œwiadomoœciologia" . Powstan¹ typy i podtypy, pe³na klasyfikacja , a nawet .. sposoby urabiania œwiadomoœci. To takie typowe dla JA 
|
|
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #313 : Maj 30, 2012, 12:23:54 » |
|
Na ma g³uch¹ i ociemnia³¹ prababcie  Œwietny post  Pisa³em zreszt¹ nie tylko ja o uto¿samianiu siê z tzw cia³em fizycznym  Chodzi mi o budowê Cz³owieka Cz³owieka, a nie cia³a fizycznego , czyli jednego z czterech sk³adowych, które siê sk³adaj¹ na Ca³oœÌ budowy  Oczywiœcie je¿eli nie pasuje Ci przyk³ad Œwiatowida to zerknij sobie na egipski krzy¿ Ankh.  Cztery W JEDNOŒCI i symbolice Ankh i w symbolice Œwiatowida eastTak, tworzy siê, tak jak myœl - sama. TY nie masz nad ni¹ ¿adnej kontroli. Ty w sensie cia³o fizyczne jeszcze do niedawna tak, ale jestem cierpliwy wiêc cierpliwie powtórzê Teraz nawet tzw œwiadomoœÌ zewnêtrzna w momencie osi¹gniêcia stanu Jestem odró¿nia nie tylko myœli ale te¿ i bodŸce i wibracje, i intencje.  Zasilona energi¹ Serca hm krzepnie nabiera gotowoœci do tworzenia na ka¿dym poziomie.  Tworzy siê sam ale zgodnie z Zamys³em  Hm zechciej przyj¹Ì proszê do wiadomoœci szacowny, ze zanim byleœ eastem by³eœ œwiadomoœci¹  Dopiero póŸniej stworzy³eœ sobie nastêpne elementy przejawu. Dziêki zaœ tym elementom mog³eœ doœwiadczaÌ na wszystkich poziomach, które zreszt¹ te¿ stworzy³eœ Teraz zaœ staj¹c siê uniwersalnym, doœwiadczywszy praktycznie wszystkiego wracasz do domu, zatoczy³eœ ko³o ot i ca³a wielka filozofia. Jestem cierpliwy wiêc cierpliwie poczekam bo podobnie jak s³odka ptak lubiê Cie eaœcie  Akceptuje nawet to, ¿e lubisz oddawaÌ mocz pod wiatr  pa  PS Tak wyjaœniaj¹c nie rób w kontaktach ze mn¹ b³êdu i nie zak³adaj, ¿e chcê byœ mi uwierzy³ bo z ca³ym szacunkiem i za przeproszeniem mam to ....  Ja tylko i wy³¹cznie dziele siê tym co doœwiadczy³em stosuj¹c to co wiem i sprawdzaj¹c to co doœwiadczyli i wiedz¹ inni  Co do tzw œwiadomoœci zbiorowej to dotyczy to typów, których mo¿na by³o by nazwaÌ biorobotem, tak¿e zwierzêta, ptaki...maj¹ tzw œwiadomoœÌ zbiorow¹ i nie jest to podzia³ tylko stwierdzenie faktu  np zachowania stadne 
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 30, 2012, 12:33:08 wysłane przez PrzebiÂśnieg »
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #314 : Maj 30, 2012, 12:37:47 » |
|
Mo¿e Ciê to zdziwi Przebiœniegu, ale pod wiatr to nawet da siê p³yn¹Ì  I to ostro  Wiatr ci¹gnie a nie spycha - wbrew doœwiadczeniu z sikaniem pod niego. Ot zagwozdka ,prawda ? Hm zechciej przyj¹Ì proszê do wiadomoœci szacowny, ze zanim byleœ eastem by³eœ œwiadomoœci¹ Nie by³em. ŒwiadomoœÌ by³a i jest -mnie nie ma. Innymi s³owy - donik¹d nie poszed³em ,nigdzie nie ³azi³em i nie b³¹dzi³em. Tu zawsze jest ŒwiadomoœÌ, tylko by³a zas³oniêta przez wibracjê JA niczym przez mg³ê. Ale okrêt wyp³ywa (pod wiatr  ) z tej mg³y 
|
|
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #315 : Maj 30, 2012, 12:41:32 » |
|
 Skoro tak twierdzisz to ok ja akceptuje Cie nawet bez ÂświadomoÂści  bo nie wyczuwam w Tobie intencyjnoÂści 
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #316 : Maj 30, 2012, 12:43:23 » |
|
Akceptuje nawet to, Âże lubisz oddawaĂŚ mocz pod wiatr Oooo, a to nader ciekawa i waÂżka informacja.  SkÂąd takie upodobanie easta? CzyÂżby element przetrwania? A Ty skÂąd o tym wiesz przebiÂśniegu? I czemu czÂłowiek, to tylko cztery w jednoÂści, a nie wiĂŞcej? Pa, szacowny 
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
 |
« Odpowiedz #317 : Maj 30, 2012, 12:47:33 » |
|
Teraz kolejny odcinek. Dziœ spokojnie, trochê starych prawd i przypomnieù, co strach i obawy mog¹ nam zrobiÌ. Rêkopis przetrwania - czêœÌ 146 30 maj 2012 | aisha north
Dajcie nam kontynuowaÌ sagê o d¹¿eniu ludzkoœci do wielkoœci, gdy¿ to jest rzeczywiœcie podstawowa niÌ, która ³¹czy wszystkie te przes³ania. A kiedy mówimy o wielkoœci, czynimy to w ka¿dym aspekcie tego s³owa, poniewa¿ jesteœcie rzeczywiœcie takimi wspania³ymi istotami na ka¿dy sposób. Ale, jak ju¿ wspomniano czêsto w tych przes³aniach, zostaliœcie zmuszeni, aby zapomnieÌ o tej wielkoœci, kiedy przybyliœcie do tych brzegów, gdy¿ by³o zarz¹dzone, ¿e to miejsce mia³o byÌ miejscem do nauki i pamiêtania jeszcze raz. Innymi s³owy, miejsce, gdzie ka¿da dusza musia³a uciekaÌ siê do rozpoczêcia na najni¿szym poziomie, a nastêpnie dos³ownie zaczynaÌ raczkowaÌ z powrotem w górê w kierunku szczytu, z którego kiedyœ przysz³a.
Dajcie nam wyjaœniÌ. Aby naprawdê dowiedzieÌ siê, jak wielki ktoœ jest, musi byÌ pozbawiony wszystkich ostatnich œladów tej wielkoœci, gdy¿ w przeciwnym razie, ten ktoœ na wiele sposobów mo¿e ulec pokusie, aby staÌ siê œlepym na t¹ w³asn¹ wielkoœÌ lub przyjmowaÌ j¹ za pewnik. Jak ju¿ wspomniano tyle razy, ta wasza planeta jest w istocie jedynym miejscem, gdzie ktoœ mo¿e przyjœÌ i uczyÌ siê od samego pocz¹tku, gdy¿ to wymaga du¿o ciê¿kiej pracy i odwagi do pracy w³asnej poprzez gêste p³aszcze pokrywaj¹ce wszystko w tym œrodowisku. Innymi s³owy, to jest jak "obóz" dla najtwardszych dusz tych, które maj¹ to w sobie, ¿e zachowaj¹ d¹¿enie do przodu bez wzglêdu na to jak ciê¿ka opozycja wydaje siê byÌ. Wiele, wiele bytów czeka³o w kolejce, aby wejœÌ do tego królestwa i byÌ czêœci¹ tego wspania³ej szkolenia, jakim to jest, i jakie by³o pierwotnie wyznaczone. I wielu z nich zakoùczy³o szkolenia tutaj, i przynios³o mi³e wspomnienia swoich pobytów tutaj z powrotem do swoich domów.
Ale to by³o dawno, gdy¿ historia po upadku jaki by³ jest zupe³nie inna. Oszuœci przyszli i zajêli to pole szkoleniowe i nie zamierzali pozwoliÌ temu projektowi, aby by³ kontynuowany w jego naturalnym cyklu. Byli oni znacznie bardziej zadowoleni z podtrzymywania jego œcie¿ek jakie by³y i zatrzymania ka¿dego najbardziej podstawowego procesu rozwoju tu na tej planecie, aby utrzymaÌ kontrolê nad nim. I rzeczywiœcie uda³o im siê to doskonale, gdy¿ wszêdzie mo¿ecie znaleŸÌ dobrze udokumentowany dowód gdziekolwiek tylko obróciÌ oczy. Tak, ludzkoœÌ ewoluowa³a, od czasu, gdy przyszli, ale w jaki sposób? Przeciwstawiamy siê ka¿demu, kto twierdzi, ¿e ludzkoœÌ jest ju¿ na szczycie stworzenia, i ¿e wyewoluowa³a z gatunku bardzo prymitywnego w coœ bardzo, bardzo zaawansowanego. Mo¿e siê tak wydawaÌ tylko dla kogoœ niewyszkolonego - czyli raczej normalnego cz³owieka - ale dla wszystkich innych we wszechœwiecie, prawda jest ra¿¹co oczywista.
Zboczyliœcie tak daleko od oryginalnego kursu i tak wiêc, zapad³a decyzja aby was dos³ownie wprowadziÌ z powrotem na tor. St¹d to nag³e rozpoczêcie tzw. przebudzenia. I jak wszyscy jesteœcie œwiadomi teraz, to przebudzenie wesz³o w fazê, która jest byÌ mo¿e najwa¿niejszym etap w historii ludzkoœci. Nie ma odwrotu, nie wa¿ne jak bardzo te si³y nadal zamierzaj¹ œci¹gaÌ was w dó³ na stare œcie¿ki staraj¹c siê narzuciÌ swoje czary nad wami ponownie.
Jak mĂłwiliÂśmy, ten proces rzeczywiÂście wszedÂł w decydujÂącÂą fazĂŞ, ale poniewaÂż tak zwana masa krytyczna, czyli liczba dusz, ktĂłre powiedziaÂły tak, aby udziaÂł w tym procesie, juÂż przekroczyÂła ponad podanÂą dolnÂą granicĂŞ, proces sama w sobie nie moÂże byĂŚ zatrzymany. Jest was zbyt wiele osĂłb, ktĂłrym juÂż udaÂło siĂŞ dostatecznie otworzyĂŚ oczy na prawdĂŞ i otworzyĂŚ wasze serca do podsycania ognia wewnÂątrz, aby zatrzymaĂŚ to teraz. WiĂŞc nawet jeÂśli grunt czuje siĂŞ bardziej niÂż chybocÂący, i czujecie siĂŞ gotowi przewrĂłciĂŚ w kaÂżdej chwili, wiedzcie, Âże rzeczywiÂście macie gwarancjĂŞ sukcesu w tej misji wyzwolenia nie tylko siebie, ale rĂłwnieÂż planety, ktĂłrÂą wszyscy kochamy tak bardzo.
Nie myœlcie, ¿e to bêdzie ³atwa parada gdzie wszystko co musicie zrobiÌ, to powiewaÌ flagami i wiwatowaÌ, ale uwa¿amy, ¿e nacie ju¿ t¹ prawdê. Po tym wszystkim, nie bylibyœcie tak daleko bez ca³ej ciê¿kiej pracy, któr¹ tak chêtnie przyczyniacie siê ju¿ teraz, a do tego rzeczywiœcie bêdziecie bogato nagrodzeni. To mo¿e wydawaÌ siê nieco w¹sk¹ i nieistotn¹ obietnic¹ w tej chwili, gdy dla wielu z was, koncepcja zakoùczenia kiedykolwiek tego zadania wydaje siê bardziej odleg³a ni¿ kiedykolwiek. Rozumiemy to, gdy¿ ten ostatni etap jest rzeczywiœcie najwiêkszym wyzwaniem ze wszystkich, gdy¿ wszystko,do czego przyzwyczailiœcie siê do wydaje siê znikaÌ, dos³ownie miêdzy palcami, i czujecie siê tak, jakbyœcie stali przed pust¹ pustk¹ bez niczego, oprócz Waszej w³asnej nadziei i wiary podtrzymuj¹cej was. I wasze zrozumienie mo¿e nawet wydawaÌ siê byÌ s³abn¹ce, gdy próbujecie sprostaÌ wyzwaniom jednemu po drugim. Gniew i rozpacz s¹ szybkimi towarzyszami, a do tego obawy o opuszczanie przesz³oœci, gdy przesz³oœÌ jest wszystkim co znacie, a przysz³oœÌ wydaje siê dziaÌ siê dos³ownie w dymie gdy napiêcie potêguje siê w ka¿dym zak¹tku waszego œwiata. I ten gniew i desperacja znajdzie sposób obrony siebie, równie¿ wœród tych, definiuj¹cych siebie jako nosicieli œwiat³a.
Nie pope³nijcie b³êdu, nie jesteœ wolni od popadniêcia w g³êbokie koryto strachu, a to pozwoli Wam mówiÌ lub robiÌ rozpaczliwe rzeczy w tym czasie. Proszê nie daÌ siê tej z³oœci, atakuj¹c siebie jeœli wpadniecie w ni¹ trochê z powrotem. Jest rzecz¹ naturaln¹, ¿e to zrobicie, ale starajcie siê oprzeÌ temu impulsowi do ukarania siebie za ten ma³y zanik koncentracji. Tak ju¿ jest, naprawdê, tylko ma³e przejœcie, ale nie pozwólcie, ¿eby straciÌ z oczu prawdziwe Ja, które jest jeszcze gdzieœ tam, pod spodem tej szalonej warstwy pozornie w¹t³ej, ma³ej osoby, która krzyczy o pomoc we wszelkich formach, jakie mo¿e wymyœleÌ. Bo nie jesteœcie mali, i nie jesteœcie s³abi, i nawet jeœli wasze dzia³ania i wasze s³owa staraj¹ siê powiedzieÌ inaczej, jesteœcie rzeczywiœcie b³yszcz¹cymi wzorami godnymi mi³oœci i uwielbienia. Tak wiêc patrzcie poza t¹ cienk¹ okleinê ludzkich s³aboœci, zw³aszcza w takich czasach. W przeciwnym razie mo¿ecie straciÌ z oczu prawdziw¹ prawdê, która kryje siê za tymi ostrymi s³owami i z³ymi czynami. Prawda jest taka, ¿e nigdy nie byliœcie bli¿ej prawdziwych Was, wspania³oœci, która znajduje siê pod t¹ skór¹ strachu, która obejmuje tak wiele w tej chwili. Ma³e zadrapanie, kropelka mi³oœci siebie i czu³oœci, doprowadzi to do powierzchni. Wiêc przestaùcie biÌ siebie, gdy tylko widzicie lub czujecie strach popychaj¹cy was, i zacznijcie kochaÌ i ceniÌ siebie tylko trochê wiêcej. To dos³ownie uczyni wielk¹ ró¿nicê w œwiecie.
--- http://aishanorth.wordpress.com/
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #318 : Maj 30, 2012, 19:53:46 » |
|
ptak  Oooo, a to nader ciekawa i waÂżka informacja. Chichot SkÂąd takie upodobanie easta? CzyÂżby element przetrwania? A Ty skÂąd o tym wiesz przebiÂśniegu? Chichot I czemu czÂłowiek, to tylko cztery w jednoÂści, a nie wiĂŞcej? JakÂże bo chyba tarĂŚ na tym forum wystarczy  Czemu tylko cztery hm... niedÂługo bĂŞdzie  dwa  pa 
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #319 : Czerwiec 01, 2012, 20:03:02 » |
|
Kolejny odcinek 147, chyba nic wielkiego siĂŞ nie dzieje, bo co nieco odgrzewamy.
Rêkopis przetrwania - czêœÌ 147 01 czerwca 2012 | aisha north
Spróbujmy w dzisiejszym przes³aniu sondowaÌ trochê dalej w przesz³oœÌ, gdy¿ przesz³oœÌ jest rzeczywiœcie wa¿nym miejscem dla wszystkich. Nie utknijcie w niej, tak jak wielu wybra³o zrobiÌ, ale u¿ywajcie jej jako wyrzutni w przysz³oœÌ. Dajcie nam wyjaœniÌ. ¯eby ludzkoœÌ zda³a sobie sprawê, ¿e musi zrobiÌ kilka bardzo wa¿nych zmian, to zawsze nale¿y otworzyÌ w³asne oczy i rozejrzeÌ siê wokó³. A kiedy mówimy "dooko³a", to oznacza zarówno wasze fizyczne otoczenie, ale tak¿e wasz¹ liniê czasow¹. Innymi s³owy, podnieœ swoj¹ uwagê od czubka palca u nogi i obserwuj wszystko to, co ciê otacza ze wszystkich stron. Gdy bêdziecie zaznajomieni ju¿ z t¹ praktyk¹, to oœmielamy siê domyœlaÌ, ¿e to co zobaczyliœcie, kiedy tylko to robiliœcie, umo¿liwi³o wam rozpoczêcie odci¹ganie was z dala od tego wszystkiego. Innymi s³owy, ci, którzy wci¹¿ lunatykuj¹ w codziennym ¿yciu nie s¹ tymi, czytaj¹cymi te s³owa w tej chwili, bo nawet nie wpadli na pomys³, ¿e coœ jest nie w porz¹dku i powinno zostaÌ zweryfikowane, nie tylko w ich w³asnym ¿yciu, ale w œwiecie wokó³ nich. Nie widz¹, ¿e kierunek, w którym wasz gatunek podró¿uje przez tak d³ugi czas, to jest rzeczywiœcie kierunek, który dos³ownie prowadzi ich w przepaœÌ, i dlatego pos³usznie kontynuuj¹ w tym samym duchu, dzieù po dniu, ¿ycie po ¿yciu. Natomiast Wy, którzy ju¿ zepchnêliœcie sen ze swoich oczu, mo¿ecie zobaczyÌ wszystko w ca³ej ra¿¹cej jasnoœci, ¿e bardzo du¿o jest nie w porz¹dku. W rzeczywistoœci, jest to pod wieloma wzglêdami nie do naprawienia, i dlatego wziêliscie to w swoje rêce, aby stworzyÌ zupe³nie now¹ rzeczywistoœÌ, tak¹, która weŸmie was do znacznie lepszej przysz³oœci ni¿ drogi, którymi wszyscy podró¿owali do niedawna.
Jest to bardzo interesuj¹ce, czy¿ nie, aby spojrzeÌ przez ramiê i zobaczyÌ sk¹d przyszliœcie? Odleg³oœÌ, która zosta³a pokonana w ci¹gu kilku krótkich miesiêcy i lat, jest co najmniej zdumiewaj¹ca, a wszyscy wiecie w g³êbi serca, ¿e nawet jeœli wasze ¿ycie na wiele sposobów, wydaje siê przypominaÌ stare, co najmniej na p³ytkim poziomie , wiecie, ¿e przebyliœcie gigantyczne odleg³oœci od chwili, gdy byliœcie jednym z tych znu¿onych i zniechêconych podró¿nych, którzy utrzymuj¹ swoje oczy spuszczone i nos wskazuj¹cy na ziemiê, ¿eby nie byÌ zastraszonym przez to, co wszystko widzieliœcie wokó³ siebie.
Ale podnieœliœcie oczy, moi drodzy, i tym dos³ownie z³amaliœcie po³¹czenie, które trzyma³o was przywi¹zanymi do tego starego szlaku nêdzy i weszliœcie w nowe ¿ycie, gdzie wszystko mo¿e wydawaÌ siê jeszcze bardziej mêcz¹ce, ale gdzie wiecie, ¿e jest to spowodowane przez wasze wysi³ki odbudowy nie tylko siebie, ale tak¿e waszej planety. A tego nie mo¿na w ¿aden sposób porównaÌ do wyczerpania czuliœcie podczas gdy byliœcie uwiêzieni tej iluzji, w której kiedyœ mieszkaliœcie. Widzicie, odczuwacie skutki Waszej ciê¿kiej pracy teraz, i zostaniecie nagrodzeni odpowiednio, podczas gdy wczeœniej, tylko odczuwaliœcie skutki jako dos³ownie pozbawieni wszelkiego ¿ycia bêd¹c ¿ywymi. Innymi s³owy, w koùcu zaczêliœcie oddychaÌ swobodnie, po wyssaniu was do sucha przez wstawienie do matriksa, który mia³ tylko jeden cel, a mianowicie karmienia tych na górze do ostatniego œladu witalnoœci, któr¹ mieliœcie, a wraz z ni¹, ka¿d¹ uncj¹ mo¿liwoœci uwolnienia kiedykolwiek. Ale wam uda³o siê wyodrêbniÌ siebie z tych w¹tków, i pamiêtajcie, ¿e nawet jeœli czujecie uwik³ani w tej starej sieci k³amstw, jesteœcie ju¿ w rzeczywistoœci wolni. To tak jak ostatnie strzêpy siatki jeszcze do³¹czone do koùczyn, ale siatka zosta³a odciêta od jej mocowania i mo¿ecie ju¿ iœÌ w swoim w³asnym wybranym kierunku, zamiast przyci¹gania i ssania tej starej rzeki nêdzy.
Wiemy, ¿e ta wolnoœÌ mo¿e byÌ trudna do wyobra¿enia czasami, bo macie tak wiele œladów starego ¿ycia nadal zaœmiecaj¹cych wasze miejsce, wiêc jest to naprawdê wa¿ne, aby zachowaÌ czujnoœÌ, aby nie daÌ siê skusiÌ tymi pozosta³oœciami do myœlenia, ¿e jesteœcie raz na zawsze w pu³apce. To mo¿e rzeczywiœcie spowodowaÌ przypadkowe ponowne pod³¹czenie do starego jarzma, wiêc chcielibyœmy skorzystaÌ z okazji, aby przypomnieÌ wam wszystkim, aby obserwowaÌ wasze otoczenie - i wasze ca³e ¿ycie - bardzo, bardzo z bliska. Uwa¿amy, ¿e mo¿ecie znaleŸÌ wiele swobody do odkrycia tam, dos³ownie pod nogami, jeœli usuniecie pajêczyny, które przes³aniaj¹ je w tej chwili. Te pajêczyny mog¹ przybieraÌ ró¿ne kszta³ty, gdy¿ to mo¿e byÌ w postaci starych nawyków, po³¹czeù lub zasad, które macie jeszcze do odkrycia, ¿e nie s¹ ju¿ wiêcej rzeczywist¹ czêœci¹ waszego ¿ycia. One po prostu wygl¹daj¹ jakby by³y, ale to jest rzeczywiœcie czynnoœÌ dla ka¿dego z was do podjêcia tej miot³y i zmiecenia tego. Innymi s³owy, poœwiêÌcie trochê czasu na ods³oniêcie czegokolwiek, co zas³ania wasz¹ nowo znalezion¹ wolnoœÌ, drodzy, i myœlimy, ¿e bêdziecie wszystko widzieÌ, ¿e jesteœcie znacznie bardziej wyzwoleni ni¿ mo¿ecie byÌ mo¿e wyobraziÌ sobie w tej chwili. Rozmawialiœmy du¿o o dok³adnym oczyszczeniu wiosennym i wiemy, ¿e zrobiliœcie du¿o z tego ju¿, ale stare systemy s¹ niezmiernie uparte, i one staraj¹ siê utrzymaÌ w ka¿dy sposób, w jaki siê da. Wiêc nie wahajcie siê, drodzy, to jeszcze trochê czyszczenia do zrobienia, ale gwarantujemy, ¿e wyniki wielu z Was zaskocz¹ bardzo przyjemnie. Pamiêtajcie, ¿e nie chodzi o przenoszenie du¿ych iloœci ciê¿kiego baga¿u, zrobiliœcie to ju¿, to tylko wymiatanie wszystkich szcz¹tków raz na zawsze. To pomo¿e wam oczyœciÌ powietrze na wiêcej sposobów ni¿ jeden, i uwa¿amy, dostaniecie kopa z tego powodu, gdy jesteœcie przy tym.
--- http://aishanorth.wordpress.com/
|
|
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #320 : Czerwiec 02, 2012, 04:20:24 » |
|
 Nie odczuwaÂłem potrzeby skupiania uwagi na palcu, czy to u nogi...czy innym. W wojsku jak spadÂłem z tej ruchomej belki to sanitariusz kazaÂł mi obserwowaĂŚ palec wskazujÂący swojej rĂŞki ktĂłry przesuwaÂł w prawo lub lewo przed moim oczami  LubiÂłem siĂŞ za to skupiaĂŚ na naszej kucharce bo wtedy nie chodziÂłem gÂłodny na zajĂŞcia  Co do kopa i zanieczyszczonego powietrza to byÂł taki jeden, ktĂłry regularnie zanieczyszczaÂł powietrze choĂŚ w jeden gÂłoÂśny sposĂłb i za to rzeczywiÂście otrzymywaÂł kopa No lubiÂł grochĂłwkĂŞ, a pracowaÂł na kuchni ;Di
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #321 : Czerwiec 03, 2012, 19:08:03 » |
|
To chyba najkrĂłtszy odcinek jak do tej pory. Zapowiada bombardowanie energiÂą w tym tygodniu.
Rêkopis przetrwania - czêœÌ 148 03 czerwiec 2012 | aisha north
Nadchodzi czas na kolejn¹ rundê bombardowania intensywn¹ energi¹ wasz¹ ma³¹ planetê. Jak zawsze, poczujecie atak wszystkich tych wysoko na³adowanych cz¹steczek na wiele sposobów, ale b¹dŸcie pewni, ¿e nawet jeœli proces sam w sobie mo¿e byÌ nieco trudny do strawienia, jego wyniki bêd¹ rzeczywiœcie korzystne. Widzicie, te nap³ywaj¹ce energie bêd¹ wbijaÌ inny gwóŸdŸ do trumny wszystkich przestarza³ych i niemodnych procesów i wzorców, które zosta³y utrzymywa³y wasz gatunek z ty³u, a od teraz i do koùca tego tygodnia, bêdziecie dos³ownie czuÌ, jak rzeczy zaczynaj¹ siê rozpadaÌ jeszcze szybciej ni¿ poprzednio.
Wszystko bêdzie przyspiesza³o po raz kolejny, wiêc najlepiej byÌ przygotowanym do zapiêcia pasów i zawiœniêcia (na czym?, mo¿e chodzi o spadochron). Jak zawsze, niewiele bêdzie widoczne na zewn¹trz na pobie¿ny rzut oka, ale bêdziecie rzeczywiœcie bardziej ni¿ zachêcani do tego, czego wszyscy doœwiadczacie w swoim w³asnym ¿yciu. Dzienna i nocna akcja na wiele sposobów zacieraj¹ siê miêdzy sob¹, a mo¿e byÌ ciê¿ko powiedzieÌ ró¿nicê miêdzy nimi. Innymi s³owy, tzw dzienne marzenia bêd¹ stawaÌ siê coraz bardziej œwiadome i oczywiste, i zaczniecie braÌ znacznie bardziej czynny udzia³ w lekcjach na tym etapie. Nadszed³ czas, aby rozszerzyÌ zakres raz jeszcze moi drodzy. Szko³a otwiera kolejny semestr, a lekcje bêd¹ dawane, aby wasze serca wznios³y siê wy¿ej, wiêcej ni¿ w jeden sposób. B¹dŸcie przygotowani, aby byÌ zaskoczonymi tym, co znajdziecie ukryte w swoim wewnêtrznym rdzeniu, bo teraz tak wiele drzwi siê otworzy, ¿e mo¿e to zapieraÌ dech w piersiach. To wszystko na razie, zostawiamy was.
- http://aishanorth.wordpress.com/
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #322 : Czerwiec 04, 2012, 20:36:16 » |
|
Nie jest Ÿle, ten odcinek jest jeszcze krótszy od poprzedniego i zapowiada mocny download energii. Rêkopis przetrwania - czêœÌ 149 04 czerwiec 2012 | aisha north
Dzisiaj, s³oùce i ksiê¿yc wykonuj¹ swój niebiaùski taniec, a to niew¹tpliwie ma wp³yw na was wszystkich. To bêdzie g³ówny download (za³adowanie) energii na waszej drodze, i poczujecie mieszanie g³êboko w koœciach. Nie opierajcie siê poczuciu tego, gdy¿ mo¿ecie w ten sposób uczyniÌ to jeszcze bardziej odczuwalnym. Widzicie, te nap³ywaj¹ce energie chc¹, ¿ebyœcie zauwa¿yli je, gdy¿ chcia³yby równie¿ zaprosiÌ Was do taùca. To zabrzmi tajemniczo dla wielu z was, ale zapraszamy wszystkich do zabawy trochê z pojêciem si³y zewnêtrznej mieszaj¹cej siê z wasz¹ wewnêtrzn¹ si³¹, myœlimy, ¿e bêdzie to zabawn¹ rozrywk¹, gdy poczujesz chwiej¹cy siê ty³ i przód, gdy dwoistoœÌ z³¹czy w jednym spokojnym punkcie (chyba chodzi im o coœ w rodzaju choroby morskiej). To wszystko, na razie zostawiamy was. -http://aishanorth.wordpress.com/
|
|
|
|
|
|
|
barneyos
 GawĂŞdziarz
Punkty Forum (pf): 2
|
 |
« Odpowiedz #323 : Czerwiec 04, 2012, 20:43:14 » |
|
NadmieniĂŞ, iÂż mamy wÂłaÂśnie peÂłniĂŞ ksiĂŞÂżyca 4 czerwca.
|
|
|
|
Pzdr barneyos  ---------------------------------- \"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\" \"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #324 : Czerwiec 04, 2012, 20:54:31 » |
|
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
|