Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 21, 2024, 19:29:36

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 [2] 3 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: ¯ycie bez pieniêdzy..  (Przeczytany 40092 razy)
0 u¿ytkowników i 6 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #25 : Sierpieñ 31, 2012, 09:26:52 »

"A kto pieniazki ma przykrywa sie piezynka, a kto pieniazkow nie ma przykrywa sie dziewczynka" Mrugniêcie

<a href="http://youtube.com/v/pXn-LW0QVAQ" target="_blank">http://youtube.com/v/pXn-LW0QVAQ</a>
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #26 : Sierpieñ 31, 2012, 09:34:22 »

U¶mia³am siê serdecznie z prognoz Lady...  U¶miech U¶miech owszem nasza przysz³o¶æ w IV wymiarze  jest bez pieniêdzy , banków i bankierów, to ich definitywny koniec.

Nasz osobisty kapita³ czyli energia zdeponowana w naszym osobistym "banku" nie wa¿ne jak go zwa³ Graal czy inaczej bêdzie wy³±cznie do naszej dyspozycji. Z niej , a raczej ni± bêdziemy u¿ywaæ do materializacji potrzebnych nam rzeczy oraz "p³acenia" za zmaterializowane. Nasz± osobist± kart± p³atnicza jest nasz prawy kciuk , nikt nikogo z tej energii nie okradnie i nie bêdzie tworzy³ dla siebie z niej procentów ni rezerw. Nie bêdzie mo¿liwe handlowanie jej domniemanymi procentami  ni wzrostem przysz³o¶ciowym jako kredytem dla nas.
Czwarty wymiar to wy¿sza etyka , moralno¶æ i du¿o wy¿szy poziom mi³o¶ci czyli ca³kowicie zmieniony system warto¶ci, zatem niskie czyny nie bêd± mia³y warto¶ci. Ludzie bêd± siê odsuwali od innych maj±cych tylko takie negatywne my¶li, bo bêd± w naturalny sposób wszyscy widzieli aurê , która pokazuje te niskie intencje. Zatem nikt nikogo nie bêdzie móg³ ok³amywaæ i wykorzystywaæ , ten styl ¿ycia w sposób naturalny ulegnie eliminacji.
Kiedy¶ mnie zapytano; a co jak kto¶ nie bêdzie mia³ kciuka? Otó¿ wszyscy bêd± mieli kompletne koñczyny, nawet ci którzy teraz ich nie maj±. Dematerializacja ( zwiniêcie cia³a fizycznego w iskrê ¶wietln±) i ponowna materializacja to proces rozwiniêcia go w nowych warunkach Nowej Ziemi ale ju¿ z pe³nia wzorca osobistej matrycy nad przestrzennej, czyli absolutnie kompletnego i idealnego pod ka¿dym wzglêdem fizycznym.
Jednak poziom energetyczny Energii wcielonej zale¿ny jest od naszej pracy tu i teraz nad sob±. Bowiem jednym z g³ównych celi wcielania siê Ducha w materiê jest do³adowywanie siê energetyczne w trakcie Ludzkiego ¿ycia, nawet obecnie po ¶mierci cia³a materialnego korzystamy z tej energii eksploruj±c kosmos. Gdy siê koñczy prosimy o mo¿liwo¶æ powrotu do materialnego ¶wiata ( nie koniecznie ziemi) by ponownie dokonaæ do³adowania energetycznego.
Proces taki trwa do momentu uzyskania "wyzwolenia ca³kowitego" czyli uzyskania takiej pe³ni energetycznej , która ju¿ nie ulega utracie jest sta³± warto¶ci±. Zatem wej¶cie w IV wymiar jest pocz±tkiem drogi do uzyskania takiego depozytu energetycznego , dziêki któremu juz nie bêdziemy musieli siê wcielaæ.
Nie ma ¿adnej obawy nikt nam tej energii nie ukradnie wcale nie trzeba tworzyæ ¿adnych skomplikowanych zabezpieczeñ.

Kiara U¶miech U¶miech

ps. Lady... naprawdê nie bêdzie ¿adnych pieni±¿ków , ¿adnych . Zatem gadanie o gwarancjach ich zabezpieczeñ z³otem , czy czym¶ innym jest ¶ciem±. z³oto ma te¿ ustalon± warto¶æ przez cz³owieka , kiedy¶ dawno temu cenniejsza by³a sól. To tylko warto¶ci umowne , konkretn± warto¶ci± realn± jest energia jej potencja³ z której mo¿na tworzyæ okre¶lone rzeczy, reszta to ¶ciema odwodz±ca od prawd ukrytych by nas okradaæ z energii. Aby  wiedzê o tym zmanipulowaæ ca³kowicie, wymy¶lono pieni±dze które realnie nie maj± ¿adnej warto¶ci twórczej.

Niech sobie ci miliarderzy ustawi± worki z³ota i pieniêdzy obok siebie i czekaj± a¿ one co¶ dla nich zrobi± , nawet upiek± chleb... i co i nic. A jeden cz³owiek nie posiadaj±cy tych zasobów ( a posiadaj±cy si³ê , moc energetyczn± swoj±)  mo¿e zrobiæ wszystko by ¿yæ. Zatem  co jest warto¶ci± nadrzêdn±?
MOC TWÓRCZA CZ£OWIEKA , ENERGIA KTÓR¡ DYSPONUJE W SWIOM WNÊTRZU! I NIC WIÊCEJ.

Dlatego te¿ toczy siê ta ostra walka o zablokowanie Ludzkiej ¶wiadomo¶ci , by Ludzie  nie odkryli tej ewidentnej prawdy i¿;

1. Tylko Ludzie s± najcenniejszymi Istotami.

2.Tylko Ludzie tworz± z energii której potencja³ obni¿aj± do warunków wymiaru w którym tworz± i tylko ta energia stanowi  najwy¿sza warto¶æ o która walcz±  inni.

3.Ca³y czas przerózne si³y usi³uj± zdegradowaæ warto¶æ Ludzk± i udowodniæ i¿ nie istnieje jako indywidualne JA na ziemi, bo wówczas Ludzie zostaj± odciêci od swojej nad ¶wiadomo¶ci.

4. Ca³y czas wmawia siê Ludziom i¿ nic nie mog± sami i  potrzebuj± kogo¶ do dokonania czego¶ dla siebie ¿±daj±c za to Ludzkiej energii, czyli s³awetne , "pomó¿cie nam wam pomóc!..."

5. Ca³y czas istniej± usi³owania blokowania dostêpu  Ludziom do ich wewnêtrznej wiedzy i mocy poprzez wmawianie i¿ przekazy zewnêtrzne innych ludzi  maj± wiêksz± warto¶æ.
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 31, 2012, 10:33:09 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #27 : Sierpieñ 31, 2012, 10:06:43 »

Pieniazkow moze i nie bedzie (juz od tego odchodzi sie), ale bedzie licznik ilosc zuzytej i pobranej energii. Co w rezultacie sprowadzi sie do jej wymiany, jak zawsze bylo, czy to muszelkami, czy talarami, czy zlotem.
Mowiac jezykiem ekonomicznym powiem, ze teraz bedziemy placic za uslugi. Wszystko bedzie analizowane wg indywidualnego zuzycia.
Gruby bedzie mial problemy, bo zuzywa wiecej, chory bedzie potrzebowal nadmiaru, glupi odkupi "looshem" (ta grupa bedzie - jest- dominujaca).
Powstana sytuacje absurdalne, naliczanie punktow (bitow) - taki bedzie transfer jednostek komunikacyjnych.
Jakosc zacznie tracic na wartosci - powstanie popyt na ilosc, bo energochlonne organizmy beda potrzebowaly cale masy Mw do utrzymania swego raju na ziemi.
Jestem bardzo sceptyczna co do tego projektu.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #28 : Sierpieñ 31, 2012, 10:10:07 »

@Kiara
Nasz osobisty kapita³ czyli energia zdeponowana w naszym osobistym "banku" nie wa¿ne jak go zwa³ Graal czy inaczej bêdzie wy³±cznie do naszej dyspozycji. Z niej , a raczej ni± bêdziemy u¿ywaæ do materializacji potrzebnych nam rzeczy oraz "p³acenia" za zmaterializowane. Nasz± osobist± kart± p³atnicza jest nasz prawy kciuk , nikt nikogo z tej energii nie okradnie i nie bêdzie tworzy³ dla siebie z niej procentów ni rezerw. Nie bêdzie mo¿liwe handlowanie jej domniemanymi procentami  ni wzrostem przysz³o¶ciowym jako kredytem dla nas.

W takim ujêciu jaki proponujesz , wewnêtrznym depozytem "bankowym" da siê jednak handlowaæ. Jedni bêd± go mieli mniej i gorszej "waluty" ,czyli jako¶ci, a inni wiêcej o "wy¿szych" nomina³ach Mrugniêcie Zatem da³oby siê stworzyæ system wymiany polegaj±cy na po¿yczkach i procentach choæby¶ zaprzecza³a, ¿e siê nie da. Ju¿ masz Mistrzów i ró¿nych guru o¶wieconych, którzy decyduj± kto jest godny bardziej, a kto mniej - to zal±¿ek wyceny jako¶ciowej "wewnêtrznego banku".

Jedynie to, co jest nieograniczone i powszechne (ka¿dy ma dostêp) jest za darmo. Powietrze jest za darmo. Wstêp do lasu jest za darmo. Neutrina s± za darmo - a wiêc i potê¿na energia z kosmosu. Nie da siê tego ograniczyæ ani na tym zbudowaæ systemu tak jak nie da siê opatentowaæ witaminy C.

Przej¶cie na zasilanie "z powietrza" wywróci kompletnie ca³± gospodarkê.

Kto¶ mo¿e siê przeraziæ, ¿e zapanuje g³ód i wojny, ale nic bardziej b³êdnego, bo kto i o co bêdzie walczy³ ,kiedy ka¿dy ma dostêp do wszystkiego "z powietrza" ?

Zreszt± wojna ju¿ trwa i jeste¶my wszyscy w samym jej ¶rodku. To wojna o Ciebie. JA bowiem oddziela istnienie od tej darmowej energii dostêpnej woko³o wszêdzie. Wojna toczy siê o utrzymanie JA w ka¿dej ludzkiej formie. Broni± masowego ra¿enia w tej wojnie s± GMO, szczepienia , wymy¶lane choroby i leki na nie ,które wpêdzaj± w kolejne choroby, masowe informacje s±cz±ce siê z mediów poprzez telewizory oraz bankowe pieni±dze w³a¶nie. Wszystko po to, aby CIEBIE przywi±zaæ do takiego obrazu rzeczywisto¶ci , jaki jest teraz (w oparciu o pieni±dz). Dlatego potrzebny im jeste¶ TY !
Obojêtnie jaki - wkurzony, walcz±cy ,g³odny czy te¿ syty, zadowolony, wyzwolony, wzniesiony. Masz byæ TY. Bo Ty to zasilasz sob±, a pieni±dz da siê wykreowaæ te¿ z Ciebie.

Zreszt± czy tak nie jest ?

W tek¶cie pad³o, ¿e wydruk nomina³u jednego dolara czy stu dolarów to to samo, bo to tylko papier. To TY nadajesz mu warto¶æ, wierzysz i ufasz. Nie bez kozery napisane na nim jest " In God we trust" (ufamy w Boga). Pieni±dz ma siê kojarzyæ z Bogiem ! Aby¶ pad³ przed nim cz³owieku na kolana.

Innymi s³owy  pieni±dz to energia zgromadzona (w banku, na koncie, czy tam w skarpetce).

I teraz - nie ma znaczenia to jak± energi± (walut±)  bêdziesz p³aci³ ,byle da³a siê GROMADZIÆ i byle¶ w ni± wierzy³ i ufa³ jej. Có¿ siê do tego lepiej nadaje, jak przekonanie co do w³asnej warto¶ci ? Ty sam/a bêdziesz to pielêgnowaæ (a inni wyceni± /oceni± Mrugniêcie ).

reszta to ¶ciema odwodz±ca od prawd ukrytych by nas okradaæ z energii
Czyli Ty i Twój energetyczny depozyt to najpewniejszy bank !? Ba - nawet nie trzeba drukowaæ plastikowych kart ,bo ju¿ masz w³asny terminal - kciuka Du¿y u¶miech I do tego jest zabezpieczenie tej "zgromadzonej" energii , czyli znów TY. Ty , stra¿nik , kasjer, producent i posiadacz terminala w jednym Du¿y u¶miech
Nie¼le wykombinowane , Kiaro .

Ale przecie¿ zawsze tak by³o i jest . Czy¿ bank nie mami Ciê niby TWOIMI pieniêdzmi ? . Ludzkie JA cieszy siê ¿e posiada pieni±dz podczas , gdy prawdziwy posiadacz to ten, kto decyduje o warto¶ci nabywczej tego pieni±dza. Pieni±dz do energia, byle da³o siê j± gromadziæ i byle by³a czym¶ rzadkim. Wtedy bêdzie cenna.

edit .
Kiaro ale zobacz jak sama wprowadzasz warto¶æ, now± walutê , choæby mimowolnie.
1. Tylko Ludzie s± najcenniejszymi Istotami.
Oczywi¶cie, oni to wiedz±, a Ty to podtrzymujesz.
2.Tylko Ludzie tworz± z energii której potencja³ obni¿aj± do warunków wymiaru w którym tworz± i tylko ta energia stanowi  najwy¿sza warto¶æ o która walcz±  inni.
Zatem o t± w³a¶nie WARTO¦CIOW¡ energiê zawsze idzie, a nie o papier, czy kruszce.

3.Ca³y czas przerózne si³y usi³uj± zdegradowaæ warto¶æ Ludzk± i udowodniæ i¿ nie istnieje jako indywidualne JA na ziemi, bo wówczas Ludzie zostaj± odciêci od swojej nad ¶wiadomo¶ci.
Ha ha ha .. no w³a¶nie, jakie to przewidywalne, JA bêdzie broniæ waluty przez "siebie" wykreowanej i zdeponowanej. Warto¶æ istoty ludzkiej polega nie na jej wycenie, ale na tym ,¿e jest bezcenna. Nie da siê jej wyceniæ. ¯ycia nie da siê wyceniæ ! W ogóle nie ma to sensu tak jak wycena powietrza. No chyba, ¿eby go zaczê³o brakowaæ Mrugniêcie

4. Ca³y czas wmawia siê Ludziom i¿ nic nie mog± sami i  potrzebuj± kogo¶ do dokonania czego¶ dla siebie ¿±daj±c za to Ludzkiej energii, czyli s³awetne , "pomó¿cie nam wam pomóc!..."
Nikt nikogo do niczego nie potrzebuje, aby istnieæ Du¿y u¶miech
5. Ca³y czas istniej± usi³owania blokowania dostêpu  Ludziom do ich wewnêtrznej wiedzy i mocy poprzez wmawianie i¿ przekazy zewnêtrzne innych ludzi  maj± wiêksz± warto¶æ.
W³a¶nie , to warto¶ciowanie - wiêksz± , mniejsz± - nie ma sensu. Nie s± to nawet równe warto¶ci, bo po co porównywaæ co¶ co jest nieporównywalne ? Warto¶ciowanie zachodzi , bo obcy implant JA to czyni automatycznie. Do tego zosta³ powo³any i wt³oczony w umys³.
Implant JA ³atwo rozpoznaæ :
Pieniazkow moze i nie bedzie (juz od tego odchodzi sie), ale bedzie licznik
(FL) . "Ksiêgowy" ca³y czas dzia³a Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 31, 2012, 10:26:57 wys³ane przez east » Zapisane
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #29 : Sierpieñ 31, 2012, 10:22:17 »

Z tym prawym kciukiem to juz dawno leci projekt. Identyfikator i urzadzenie platnicze. Wiem, ze robiono projekt wstepny (pare ladnych lat temu) w szkole - doswiadczenie na dzieciakach (pierwsza byla Japonia), dzieci nie nosily kart, ani pieniedzy przy sobie, mogly w stolowce szkolnej, czy bufecie (kiosku) kupowac na "kciuk". I tak tez robily.
Urzadzenie rejestrowalo (ID) uzytkownika i spelnialo zyczenia - oczywiscie do granicy wyplacalnosci konta rodzicow°°  Mrugniêcie
Wszystko lecialo jak w bajce, tylko, ze dzieciaki szybko zcwanily sie i zamiast wcinac smakowite zupki i pozywne salatki, kciukiem wykupywala slodycze i gumy do zucia, automatowi bylo to wszystko jedno, transakcja dokonana i git.

Ten projekt dotyczyl malych dzieci, dzieci i mlodziez starsza placa telefonami komorkowymi.

I tak nam przyjdzie do konca juz tkwic po drugiej stronie monitora, czy sluchawki... ktore lacza wymiary.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #30 : Sierpieñ 31, 2012, 10:22:32 »

lady i east na szczê¶cie taki system warto¶ci jak prezentuj± wasze my¶li w tym wymiarze,  nie ma szans zaistnieæ w IV. Nie mogê wam przybli¿yæ bardziej precyzyjnie tych zasad , bo nie ³api± one mo¿liwo¶ci odtworzenia trzeciowymiarowymi mo¿liwo¶ciami odbioru.
Zatem nie obawiajcie siê zbytnio , ca³y czas przemawia przez was strach.

Inny wymiar  inna wibracja energetyczna ,inne parametry, inne zasady i inne efekty twórczo¶ci.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 31, 2012, 10:28:37 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #31 : Sierpieñ 31, 2012, 10:30:31 »

Kiedys te "inne" parametry przeliczano na prace. "Arbeit macht frei", nie wolno zapominac.
I faktycznie Bogom-automatom jednakowe jest w jaki sposob otrzymaja zaplate. Najlepiej, aby byl to slodki loosh (intymny), i nie wazne, czy pochodzic bedzie z gwaltu, czy od osob uposledzonych umyslowo, czy od homoseksualnych. Liczy sie ilosc.

Dlatego pojawili sie kontrolerzy jakosci, ktorzy przeprowadzaja przeglad stanu dzisiejszego i dokonuja indywidualnej oceny (to tez rodzaj selekcji). I tu jedynie widze swiatlo nadziei.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #32 : Sierpieñ 31, 2012, 10:37:55 »

Ca³a Kiara Chichot
Tworzysz warto¶æ, now± walutê, a potem gmatwasz to zdaniem "Zatem nie obawiajcie siê zbytnio , ca³y czas przemawia przez was strach." twierdz±c, ze to z niewiedzy.

To tak jak Rostowski, genialny ,kreatywny finansista. On te¿ z politowaniem kiwa g³ow± nad maluckimi zapewniaj±c aby siê nie obawiali. No przecie¿ to z niewiedzy i ze strachu tak siê wszystkim ¼le powodzi Panie Rostowski, ha ha ha Du¿y u¶miech

Fair Lady
Dlatego pojawili sie kontrolerzy jakosci, ktorzy przeprowadzaja przeglad stanu dzisiejszego i dokonuja indywidualnej oceny (to tez rodzaj selekcji). I tu jedynie widze swiatlo nadziei.
Tam gdzie s± kontrolerzy s± nadu¿ycia , a ponadto - ka¿da kontrola to w³adza, a w³adza deprawuje. Polityk chce dobrze, ale kiedy dostaje siê do korytka w³adzy to jako¶ co¶ siê dziwnie zmienia. Nie mamy kontroli nad Ziemi± ,ani nad o¶wieceniem ani nad wzniesieniem. I to jedyna gwarancja powodzenia tej "operacji", jedyne ¶wiat³o. Nie jest ni± kontrola, ani depozyty energii.
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 31, 2012, 10:42:31 wys³ane przez east » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #33 : Sierpieñ 31, 2012, 10:57:57 »

Czy to a¿ tak trudno zrozumieæ i¿ ty sam jeste¶ dysponentem, kontrolerem i bankierem swojej energii?  Ty sam tworzysz dla  siebie to co chcesz?
Nie inni dla ciebie, a ty sam dla siebie. Nie ma ¿adnych banknotów , jeste¶ ty i twoja energia.

Kiara U¶miech U¶miech
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #34 : Sierpieñ 31, 2012, 11:29:16 »

dopóki cz³owiekiem rz±dzi strach,-
nigdy nie uwierzy w sw± niepodleg³o¶æ, ca³y system edukacyjno-religijny wbija ludziom w ³epetyny od urodzenia, ¿e s± ¶miertelnikami,-
to rodzi strach, którym system siê pos³uguje do kontroli spo³eczeñstw ca³y czas.

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
east
Go¶æ
« Odpowiedz #35 : Sierpieñ 31, 2012, 11:42:15 »

Nie ma ¿adnego MNIE , nie ma mojej energii, nie ma mojego depozytu Du¿y u¶miech
Ale ...
Istnienie siê przejawia, energia jest wszêdzie . Wszystko jest , tylko ¿e nie jest moje, a nawet nie ma potrzeby , aby by³o czyjekolwiek.

¦wiat sam siê organizuje. Wiedzia³a¶ , ¿e zwyk³a lebioda, która ro¶nie wszêdzie, uwa¿ana za chwast, jest jadalna ? Z jej nasion mo¿na nawet upiec chleb. Na tej samej zasadzie wszystko, co potrzeba jest tylko JA nie dopuszcza t± wiedzê w obrêb istnienia. Z powodu JA cz³owiek nie ufa Naturze , wybiera upodlenie za pieni±dze by kupiæ napitek albo nafaszerowan± dodatkami smakowymi, ma³o warto¶ciow± ¿ywno¶æ.

Tak zostali¶my zaprogramowani.
Kiara napisa³a¶
Ty sam tworzysz dla  siebie to co chcesz. Nie inni dla ciebie, a ty sam dla siebie
Zatem istniejesz sama dla siebie ? Smutny to raj Mrugniêcie

Niczego nie tworzê JA , bo nie ma komu - jest otwarcie na Wszech¶wiat , a on wie co tej formie tutaj najbardziej potrzebne tu i teraz z powodu dopasowania do wibracji nie zniekszta³conych filtrem JA.

Nie posiadam wiedzy - wiedza to  zapis holograficzny w Przestrzeni. Wszêdzie.

Nie mam siebie, bo nie ma mnie, zatem nie ¿yjê dla siebie, a ¿ycie ¿yje easta Du¿y u¶miech Dziêki temu pojawiaj± siê nowe po³±czenia, nowi wspaniali ludzie . Oni od zawsze tu byli , ale oddziela³o ich od siebie/mnie owo JA - kiedy jeszcze by³o silne z nim uto¿samienie.

W praktyce jest mo¿liwe ¿ycie bez pieniêdzy , tak, jak to pokazuj± Hiszpanie (by³o o tym stronê wcze¶niej chyba) rozliczaj±c siê godzin± czasu. Bez strachu o siebie jest zaufanie do ¶wiata.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #36 : Sierpieñ 31, 2012, 11:48:33 »

Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Hiszpanie nic nie pokazuj± , bo ich nie ma, nie pojawiaj± siê ¿adni ludzie bo ich nie ma...  ¿ycie siê nie organizuje , bo go nie ma ....  nie masz siê o co baæ bo ciebie nie ma i to nie ty klepiesz w klawiaturê , bo ciebie nie ma.. to s± twoje teorie , zatem b±d¼ konsekwentny  w stosunku do wszystkiego co wypisujesz nie wybiorczo , bo to jest ¶mieszn± naiwno¶æ...  Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech

Kiara U¶miech U¶miech

pomy³ka by³a, ma byæ *konsekwentny
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 31, 2012, 13:18:54 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #37 : Sierpieñ 31, 2012, 11:50:23 »

Cytat: east
Wiedzia³a¶ , ¿e zwyk³a lebioda, która ro¶nie wszêdzie, uwa¿ana za chwast, jest jadalna ?

Tak, wiem. Mówi± na ni± "szpinak ubogich". Bêd±c kiedy¶ na wsi mia³em przyjemno¶æ to je¶æ. By³o podane z jajkiem i ca³kiem smaczne. Du¿y u¶miech

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #38 : Sierpieñ 31, 2012, 11:58:34 »

"NESARA wprowadza nastêpuj±ce zmiany:

1. Zeruje wszystkie karty kredytowe, kredyty hipoteczne, bankowe i inne nale¿no¶ci z powodu nielegalnej dzia³alno¶ci banków i rz±du. Jest to najgorszy koszmar Rezerwy Federalnej – „Jubileusz” albo umorzenie d³ugu.

2. Znosi podatek dochodowy.

3. Znosi IRS (urz±d podatkowy). Pracownicy IRS zostan± przeniesieni do oddzia³u podatku w Skarbie Pañstwa w dziedzinie podatków od sprzeda¿y krajowej.

4. Tworzy 14% zrycza³towany podatek dla rz±du od przychodów ze sprzeda¿y mniej istotnych – „nowych tylko przedmiotów” – . Innymi s³owy, ¿ywno¶æ i leki nie bêd± opodatkowane, ani te¿ nie bêdzie opodatkowania za materialne rzeczy, takie jak domy z drugiej rêki.

5. Zwiêksza korzy¶ci finansowe dla emerytów.

6. Powraca do Prawa Konstytucyjnego we wszystkich s±dach i sprawach prawnych.

7. Przywraca oryginaln± Poprawkê do Tytu³u Szlachty. Setki tysiêcy Amerykanów, którzy s± pod kontrol± obcych krajów straci obywatelstwo, oraz bêdzie deportowanych do innych krajów z zakazem ponownego powrotu do koñca ich ¿ycia. Miliony ludzi wkrótce odkryje, ¿e ich ¶wiadectwa wy¿szego wykszta³cenia bêd± bezwarto¶ciowym papierem.

8. Ustanawia nowe wybory Prezydenckie i Kongresowe w terminie 120 dni od daty og³oszenia NESARA. Rz±d przej¶ciowy zanuluje wszelkie „Narodowe stany wyj±tkowe” i wróci nas z powrotem do Prawa Konstytucyjnego.

9. Monitoruje wybory i zapobiega nielegalnej dzia³alno¶ci wyborczej grupom, którzy maj± w tym interes.

10. Tworzy nowy Skarb Pañstwa i „walutê têczow±” popart± takimi metalami szlachetnymi jak z³oto, srebro, platyna , zakañczaj±c bankructwo Stanów Zjednoczonych zainicjowane przez Franklina Roosevelta w 1933 roku.

11. Zakazuje sprzeda¿y amerykañskich zapisów aktu urodzenia, u¿ywanych jako ruchomych obligacji w³asno¶ciowych przez Departament Transportu.

12. Inicjuje nowy System Bankowy Skarbu USA z dostosowaniem siê do Prawa Konstytucyjnego

13. Eliminuje System Rezerwy Federalnej. W okresie przej¶ciowym, Rezerwa Federalna bêdzie mog³a operowaæ równolegle ze Skarbem USA na okres jednego roku w celu usuniêcia wszystkich banknotów Rezerwy Federalnej z obiegu.

14. Przywraca prywatno¶æ finansow±.

15. Ponownie przeszkala wszystkich sêdziów i adwokatów w Prawie Konstytucyjnym.

16. Wstrzymuje wszelkie agresywne dzia³ania wojskowe rz±du USA na ca³ym ¶wiecie

17. Zawiera pokój na ca³ym ¶wiecie.

18. Uwalnia ogromne pieni±dze na cele humanitarne.

19. Pozwala na uwolnienie ponad 6000 patentów st³umionych technologii, które s± ukrywane przed oczami publicznymi pod pretekstem bezpieczeñstwa narodowego, w tym urz±dzeñ wytwarzaj±cych darmow± energiê, anty-grawitacyjnych, oraz maszyn do uzdrawiania d¼wiêkiem.

Nastêpnym krokiem sta³oby siê og³oszenie NESARA na ca³y ¶wiat, ale nie by³o to ³atwe zadanie do wykonania. Wiele wp³ywowych grup próbowa³o zapobiec wdro¿eniu NESARA."
http://galacticchannelings.com/polski/nesara.html

"Program obfito¶ci NESARA jest w tej chwili bardziej aktualny ni¿ kiedykolwiek wcze¶niej i dok³adnie dopracowany przez Bia³ych Rycerzy. Czeka on obecnie na wprowadzenie w ¿ycie po nieuniknionym bankructwie Rezerwy Federalnej i oficjalnym Ujawnieniu Kosmitów. Taka jest oczekiwana kolej rzeczy.
 Rozprowadzanie tej informacji jest dozwolone i po¿±dane. Prosimy tylko o za³±czenie imienia t³umacza i adres naszej strony, sk±d jest ¼ród³o tego t³umaczenia: http://krystal28.wordpress.com"
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 31, 2012, 12:05:50 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
east
Go¶æ
« Odpowiedz #39 : Sierpieñ 31, 2012, 12:12:43 »

Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Hiszpanie nic nie pokazuj± , bo ich nie ma, nie pojawiaj± siê ¿adni ludzie bo ich nie ma...  ¿ycie siê nie organizuje , bo go nie ma .... 
stek bzdur hahaha
Cz³owiek to istnienie -przejawianie siê -  a nie "bankowa rezerwa federalna" o skrótowej nazwie JA. ¯ycie siê organizuje bez Ciebie czy tego chcesz czy nie chcesz. Nazwy i s³owa to jedynie drogowskazy.

nie masz siê o co baæ bo ciebie nie ma i to nie ty klepiesz w klawiaturê , bo ciebie nie ma..
Tu akurat siê zgadza Du¿y u¶miech

b±d¼ konsystentny w stosunku do wszystkiego co wypisujesz nie wybiorczo , bo to jest ¶mieszn± naiwno¶æ...  Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech
¦mieszno¶ci± jest wrzucanie wszystkiego do jednego worka i odwracanie kota ogonem. To JEST ¶mieszne Du¿y u¶miech
Konsekwencj± JA s± pieni±dze (w formie waluty takiej czy innej) ,warto¶ciowanie ludzi oraz ¶wiata fauny i flory, rozdzielenie od Jedni.
A propos konsystencjonalno¶ci  ...hmhmhmmm cia³o jest konsystentne  Szok ? No jak±¶ konsystencjê zachowuje ....

Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #40 : Sierpieñ 31, 2012, 12:16:57 »

east

Tam gdzie s± kontrolerzy s± nadu¿ycia , a ponadto - ka¿da kontrola to w³adza, a w³adza deprawuje. Polityk chce dobrze, ale kiedy dostaje siê do korytka w³adzy to jako¶ co¶ siê dziwnie zmienia.

Kontroler - kontroluje rowniez wladze, to Najwyzsza Instancja. Dziala rowniez na poziomie duchowym. Wyobraz sobie, ze idziesz ulica i ogladasz wystawy sklepowe, caly czas cos przykuwa twa uwage, o to chodzi co to jest? I zarowno cos fascynujacego jak i obrzydliwego, czyli te skrajnosci, Ty rejestrujesz w swym programie (pisze Ty jako odbiornik) i oceniasz oceniasz caly czas, to mi sie podoba a to nie, i kazdy tak robi, w ten sposob dostosowuje rzeczywistosc do potrzeb.

edit:
east - mysle, ze Kiara przejezyczyla sie - mialo byc konsekwentny, ale jak sie pisze szybko to czasem mozna sie pomylic, a Ty od razu na tapete z tym...
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 31, 2012, 12:19:22 wys³ane przez Fair Lady » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #41 : Sierpieñ 31, 2012, 13:02:59 »

Fair Lady, wiadomo, ¿e mia³o byæ "konsekwentny" dlatego odpowied¼ dotyczy³a owej  konsekwencji, natomiast podkre¶lenie tego "nieszczêsnego" s³ówka w kolejnym zdaniu to ju¿ niewinny ¿arcik.

idziesz ulica i ogladasz wystawy sklepowe, caly czas cos przykuwa twa uwage, o to chodzi co to jest?
Cos przykuwa uwagê. Nie moj± uwagê. Oczy siê zawieszaj± na tym "czym¶" .To wszystko.

I zarowno cos fascynujacego jak i obrzydliwego, czyli te skrajnosci, Ty rejestrujesz w swym programie (pisze Ty jako odbiornik)
Odbiornik rejestruje ,ale kiedy nie ma przywi±zania do tego co widaæ to rejestracja dotyczy tylko tego co widaæ a nie dalszych powi±zañ z tego wynikaj±cych czyli nie ma fascynacji ani obrzydzenia (oceny).

i oceniasz oceniasz caly czas, to mi sie podoba a to nie, i kazdy tak robi, w ten sposob dostosowuje rzeczywistosc do potrzeb.

Tak, KA¯DE JA tak robi, ale kiedy nie ma owego JA , albo te¿ inaczej -kiedy zosta³o rozpoznane (¿e jest iluzj±) - to nie ma oceny "podoba mi siê /nie podoba mi siê". To dostosowanie o którym piszesz nosi nazwê manipulacji , poniewa¿ to rzeczy zaprojektowane, aby wzbudziæ TWOJ¡ ciekawo¶æ, aby utrzymywaæ Ciebie, tego "misiê" (podoba/nie podoba).

Tak w³a¶nie projektuje siê Centra Handlowe. Wszystko ma znaczenie pocz±wszy od tej porêczy, na której rêka spocznie, poprzez architekturê , towary, wystrój, a¿ po o¶wietlenie. To ma wzbudzaæ poczucie ekskluzywno¶ci, warto¶ci, dawaæ poczucie odprê¿enia i przynale¿no¶ci do tego ¶wiata.

Tyle, ¿e to nie rezonuje z Istnieniem, a z Tob±.

Przejd¼ siê wieczorem po lesie. Zaobserwuj jak lêki siê pojawiaj± , jak na ka¿dy szelest reaguje "gadzie" JA ( walcz lub uciekaj) . Rozpoznaj to wystraszone co¶ jak siê trzepocze gdzie¶ wewn±trz cia³a . Jak próbuje siê wyrwaæ z tego nikomfortowego (wg JA) otoczenia . To co¶ zupe³nie innego ni¿ usypiaj±ce wystawy sklepów. Ta ró¿nica w odczuciach wska¿e to, czym s±dzisz, ¿e jeste¶.
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #42 : Sierpieñ 31, 2012, 13:21:55 »

east

Opowiem kawal. Pewien gosc spotyka o dwunastej w nocy sasiada wychodzacego z cmentarza i zdziwiony pyta go.
- Pan sie nie boi o tej porze chodzic po cmentarzu?
- ehh, gdy zylem to tak, a teraz to jest mi wszystko jedno.

I taka ja daje Ci odpowiedz. Nie boje sie chodzic po ciemku, po lesie, po zamczyskach. Nie mam koszmarow (nauczylam sie kontrolowac przebieg wydarzen sennnych), nie boje sie walczyc (sparring), nie boje sie podejmowac ryzyka (firma), co nie znaczy, ze forsuje sie ponad sily, mysle, ze znam swe mozliwosci i jesli wiem, ze nie podskocze na metr wysokosci, to nie probuje tego nawet, zaczynam od 30 cm. Wszystkiego mozna sie wyuczyc panowac nad strachem tez.

Przejd¼ siê wieczorem po lesie. Zaobserwuj jak lêki siê pojawiaj± , jak na ka¿dy szelest reaguje "gadzie" JA ( walcz lub uciekaj) .
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #43 : Sierpieñ 31, 2012, 13:23:22 »

Tak Lady to by³a pomy³ka z szybko¶ci i nieuwagi mia³o byæ konsekwentny.

Ciemno¶æ , zimno  s± naturalnie nie sprzyjaj±cymi warunkami ¿ycia dla Cz³owieka dlatego niezale¿nie gdzie siê pojawi± budz± strach bo przypominaj± o niemo¿liwo¶ci ¿ycia. To nic nadzwyczajnego i¿ pojawia siê informacja w postaci leków.

Kiara U¶miech U¶miech
east
Go¶æ
« Odpowiedz #44 : Sierpieñ 31, 2012, 13:56:28 »

east

Opowiem kawal. Pewien gosc spotyka o dwunastej w nocy sasiada wychodzacego z cmentarza i zdziwiony pyta go.
- Pan sie nie boi o tej porze chodzic po cmentarzu?
- ehh, gdy zylem to tak, a teraz to jest mi wszystko jedno.
O to ¶wietny kawa³ idealnie obrazuj±cy zagadnienie lêku.
Bowiem to, co martwe nigdy siê nie narodzi³o i nie mo¿e umrzeæ  - nie istnieje.
Nie ma co baæ siê o siebie, poniewa¿ to jest martwe.
Dalej ... skoro jest martwe, to wszystko, co zgromadzi³o dla "siebie" i "swojej" wygody te¿ jest martwe.

Ty sam tworzysz dla  siebie to co chcesz. Nie inni dla ciebie, a ty sam dla siebie
j/w te¿ jest martwe.
Brak obaw , brak strachu weryfikuje ,ale ... przez to trzeba przej¶æ. Dlatego te¿ otrzymujemy JA po narodzeniu, ono siê wzmacnia, rodzice maj± te¿ w tym swój udzia³, nauczyciele, jacy¶ guru, jakie¶ ksi±¿ki, a potem dopiero ¿ycie to weryfikuje. Boimy siê, prze¿ywamy, s± emocje, pierwsze rozczarowania, pierwsza strata finansowa, pierwsza utracona mi³o¶æ, poczucie braku czego¶, poczucie niespe³nienia, oczekiwania czego¶ co nie nadchodzi ...zape³nianie pustki posiadaniem, karier±, sportem, walk±, pieniêdzmi.

A to wszystko siê pojawia w przestrzeni przyci±gane przez filtr martwego JA. Ono tak bardzo chce ¿yæ, a nie mo¿e.

Nie mam koszmarow (nauczylam sie kontrolowac przebieg wydarzen sennnych), nie boje sie walczyc (sparring), nie boje sie podejmowac ryzyka (firma),
Fair Lady, to o czym piszesz to walka, a nie brak strachu. Walka jest sposobem na "nadpisanie" strachu , a nie jego rozpoznaniem. Wziê³a¶ siê z ¿yciem za bary i dobrze,bo to element rozwoju.

Wszystkiego mozna sie wyuczyc panowac nad strachem tez.
Tak , mo¿na, ale nie o to chodzi, ¿eby nad nim panowaæ, tylko aby w ogóle nie byæ nañ podatnym poprzez rozpoznanie iluzoryczno¶ci tego, którego on dotyczy - Ciebie.

Wysi³ek czyniony na walkê i panowanie nad strachem kosztuje. Ponadto sam ów wysi³ek uzasadnia istnienie strachu, no bo w koñcu nad nim panujesz. Czego nie widaæ to to, i¿ automatycznie generujesz JA-panuj±ce-nad-strachem i o to chodzi, bo wtedy stajesz siê widoczna dla Systemu i otrzymujesz od niego pieni±dze jako d³ug. Do odzyskania z procentami lub w formie podatków i op³at (kosztów) .I wtedy Ciebie maj±  Du¿y u¶miech

W spacerze po ciemnym lesie nie chodzi o to, aby pokonaæ, czy odgoniæ lêki, ale ¿eby je -byæ mo¿e po raz pierwszy w ¿yciu - zobaczyæ wyra¼nie , rozpoznaæ i wej¶æ w obserwacjê ich - nauka dyscypliny . Rozpoznaæ jak bardzo zale¿y im na Tobie, Twoim przera¿eniu.
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #45 : Wrzesieñ 11, 2012, 16:35:45 »

Wymiennik spo³eczno¶ciowy
sobota, 08 wrze¶nia 2012 19:22 |  |  | 

Nowa Ekonomia siê przebija jak krokusy na wiosnê. Na FC powsta³ Wymiennik - Spoeczno¶ciowy System Wymiany. Warto skorzystaæ, warto wesprzeæ. Inicjatywa rusza jesieni±, ale zarejestrowaæ siê mo¿na ju¿ teraz.

zaczerpniête z FC:
Wolna wymiana w rêkach lokalnej spo³eczno¶ci. Wymiennik sprawia, ¿e ziemia siê krêci - we w³a¶ciwym kierunku i tempie Mrugniêcie

Spo³eczno¶ciowe Systemy Wymiany umo¿liwiaj± bezpieniê¿n± wymianê dóbr i us³ug pomiêdzy cz³onkami lokalnej spo³eczno¶ci. Transakcje rejestrowane s± w elektronicznym systemie punktowym; w efekcie wymiany osoba oferuj±ca produkt lub us³ugê otrzymuje punkty dodatnie o ustalonej warto¶ci, natomiast na koncie nabywcy zapisywana jest taka sama warto¶æ punktów ujemnych. Taki system, dziêki kreowaniu "pieni±dza" ad hoc, pozwala w du¿ej mierze uniezale¿niæ siê od zewnêtrznych ¼róde³ kapita³u, jest odporny na inflacjê i wolny od wysoko oprocentowanych kredytów. Jest to projekt tyle¿ ekonomiczny, co spo³eczny, bo wolna wymiana na lokalnym rynku wzmacnia wiêzi miêdzy mieszkañcami, a przez swój inkluzywny i demokratyczny charakter, umo¿liwia uczestnictwo w handlu osobom wykluczonym ekonomicznie. Na ¶wiecie dzia³a ju¿ kilkaset podobnych projektów.

Chcesz do³±czyæ? Po prostu wy¶lij email na adres wymiennik@riseup.net – napisz w kilku s³owach kim jeste¶ i czym mo¿esz siê podzieliæ.

Link do WYmiennika na FC
http://www.facebook.com/WymiennikWarszawa
http://www.schodamidonieba.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1402:wymiennik-spoecznociowy&catid=44:swoje&Itemid=125

songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #46 : Pa¼dziernik 08, 2012, 07:21:04 »

Wiêcej na temat Funduszy NESARA - informacja ciekawa.

St Germain ¶wiecie TRUST

Zmiana jest na horyzoncie - TRUST St Germain'S WORLD - WA¯NE

Hrabia de Saint Germain

Sanctus Germanus

http://revolutionizingawareness.com/documentaries/st-germains-world-trust/

nadszed³ czas, aby zwolniæ te fundusze dobrobytu i fundusze z Germains ¶wiêtego, którym Zaufa³  ¦wiat.

Pieni±dze zostan± przeznaczone na wykupienie wszystkich firm naftowych, banki, farmaceutyczne kartele, i zero z wszystkich d³ugów. 250 lat z odsetkami dosta³y gwa³townie na  ¶wiecie powierza do warto¶ci netto przekraczaj±cej jeden quattuordecillion dolarów, lub $ 1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000, 000.000.
That? s 1 z 40 zerami za nim.
To jest do¶æ pieniêdzy, by kupiæ kostkê z³ota wielko¶ci Saturna. W Tak astronomiczn± sumê  wiêkszo¶æ ludzi nie  uwierzy! pieni±dze z Trust ¶wiatowego bêd± podzielone w nastêpuj±cy sposób.
 Poziom Pierwszy .   
Zafanie ¦wiatowe.To jest pod zarz±dzaniem Mistrza St Germain. Pod jego kierunkiem Zaufanie ¦wiat mo¿e byæ aktywowany tylko na wyp³atê i  tylko  dwukrotnie w ci±gu danego roku, Wielkanoc i Bo¿e Narodzenie. Na St Germain Zlecenie S±d ¦wiatowy aktywuje proces finansowania. Proces ten trwa z pokolenia na czterech poziomach ni¿szych trustów do ludzi, i pod pewnymi warunkami okna finansowanie pozostaj± otwarte a¿ do nastêpnego okna finansowania jak ¶wiêto  siê zaczyna. Na przyk³ad, je¶li okno Wielkanoc jest w³±czone, okno mo¿e byæ otwarte do 24 grudnia , dzieñ przed ¶wiêtami Bo¿ego Narodzenia, w czasie których je zamyka. Okno jest otwarte tylko wtedy, gdy s± przenoszone znaczne ¶rodki do wyznaczonych funduszy podczas okre¶lonego okresu czasu. Je¶li nie, to okno jest zamkniête, gdy finansowania takie terminy nie s± spe³nione.
Poziom Drugi 
Jest 180 Fundacji Królewskich pod kontrol± dysponentów w ró¿nych suwerennych pañstwach.
Przyk³adami s± francuski Trust, rosyjski Trust, a Watykan Trust.
 Poziom Trzeci 
S± Fundacje rodzinne pod kontrol± dysponentów ¶wiatów rodzin najbogatszych.
Przyk³adami s± Bronfman, Warburg, Morgan, Rothschild i Rockefeller.
Poziom Czwarty
Jest 250 oraz Corporacyjne Fundacje pod kontrol± dysponentów z potê¿nych firm i korporacji.
Przyk³adami s±: General Electric, Lockheed, General Motors, Boeing, Carnegie, Ford, Marriott i AT & T.
 Istnieje 4do 5 powierników w zaufaniu, co oznacza, ¿e oko³o 1200 powierników musi podpisaæ dokumenty  by przenie¶æ pieni±dze przez te fundusze.
Poziom Pi±ty
S±  to Fundacje Programu Prosperity reprezentuj±ce ró¿ne 70-75 programów Bank Roll, które s± pod kontrol± wyznaczonego programu powierników. Znowu istnieje 4 do 5  powierników w zaufaniu albo jakie¶ 350 osób, które musz± podpisaæ dokumenty do uruchamiania tych trustów.
Niektóre przyk³ady to Bergevene, SBC, ITI, Savage, Morgan, Omega, i Wolno¶æ. Najwiêkszym zaufaniem, jest Wolno¶æ i musi byæ finansowana w pierwszej kolejno¶ci. To te trusty, które posiadaj± bogactwa od ¶wiat³ych  rabusiów baronów dzieci. Wreszcie ¶rodki zostan± uwolnione do zwyk³ego cz³owieka. ¦rodki przechodz±ce przez ka¿dego zaufanego powiernika musz± byæ uruchomione tylko przez niektóre wyznaczone bezpieczne banki i podpisane odpowiednie dokumenty tylko przez niektórych pracowników bankowych w tych bankach. Proces ten powinien byæ aktywowany, a nastêpnie zostaæ ustabilizowany  na jaki¶ czas  by chroniæ przed oszukañczymi bankierami, powiernikami zwodniczymi itp. i terminy finansowania, aby osi±gn±æ pe³ne ufanie , okno finansowania wówczas zostanie zamkniête.
 S±  trudni cz³onkowie rodziny Bushów którzy blokuj± uwalnianie tych funduszy.
http://revolutionizingawareness.com/documentaries/st-germains-world-trust/

zerknijcie ³askawym okiem na t± stronê ,mamy tu wiêcej wyja¶nieñ o tak zwanym PP/ Programie Prosperity./
nie potrafiê tego skomentowaæ .. jedno wiemy . Ten program mia³ byæ uruchomiony w tym roku 11 wrze¶nia - Ciemni  uruchomili w ¶wiecie zadymê - zamieszania z protestami i zamachami .
 Niepokoje sta³y siê przyczyn± powstrzymania redystrybucji ¶rodków.
teraz bêdzie druga próba .. TERMINU NIE ZNAMY ..  ALE TO MA BYÆ LADA DZIEÑ..
WIÊC SPODZIEWAJCIE SIÊ .. WSPANIA£YCH WIE¦CI .
PROGRAM PROSPERITY ... - ROZPOCZNIE SIÊ  OD USA . do Polski dotrze do¶æ szybko ,bo nasze banki ju¿ s± przygotowane....najprawdopodobniej jeden bank .nasz polski ..
nastêpne informacje  tutaj poni¿ej .
 Omega Prosperity Program Gifting Request
http://nesaranews.blogspot.com/2012/10/omega-prosperity-program-gifting-request.html

http://tinyurl.com/OmegaTrust

Is This The Time For Blessings Distributions?
http://nesaranews.blogspot.com/2012/10/is-this-time-for-blessings-distributions.html

Wys³any przez Jana MacHaffie na 18:33 07.10.2012
Portal 2012 - 06.10.12

Witam wszystkich:
                      Drake twierdzi, ¿e nadano OK, aby zwolniæ trochê informacji na dzieñ po dniu siê 7 pa¼dziernika .. Maj±c nadziejê, ¿e to jest dobre .. Info Niech Bóg b³ogos³awi wszystkim, Mi³o¶æ    .

Otrzyma³em zezwolenie na rozpoczêcie uwalniaj±c nowy intel o planie po 07 pa¼dziernika o pewnej opozycji z si³ami ciemno¶ci,  które zosta³y usuniête.

W zwi±zku z tym, jestem równie¿ otwarty na nowe rozmowy. Zainteresowani mog± skontaktowaæ siê przes³uchania mnie mnie cobraresistance@gmail.com .

Zwyciêstwo ¦wiat³a!
Wys³any przez Cobra
http://kochanezdrowie.blogspot.com/2012/10/wiecej-na-temat-funduszy-nesara.html
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 08, 2012, 07:21:26 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #47 : Listopad 24, 2012, 17:31:24 »

Zgodnie z NESARA - Co siê sta³o?

Zgodnie z NESARA:

Co bêdzie siê dzia³o w tych nadchodz±cych dniach z ostatnimi cabal?
Ashtar podaje na 11/18: "NESARA jest teraz prawo ziemi.
  Carne Ops fundusze s± anulowane, a niektóre Black Ops programy s± zdemontowane, zlikwidowane i zamkniête. "Wiele zmian fundamentalnych jest ju¿ realizowane.
 Domowy Areszt przywódców 195 krajów by³ konieczny, jako czê¶æ zmian.
  Ashtar powiedzia³, ¿e finansowanie programów Black Ops zosta³y zamkniête ... na sta³e.
  ¯o³nierze Blackwater s± gotowi do poszukiwania innej pracy, poniewa¿ nie  zap³acono im, co jest im nale¿ne. Cabal Czarne programy Ops zosta³y defundowane i nie bêdzie ju¿ pieniêdzy na finansowanie ich z narkotyków.                                                                                                                                                      ¯aden sta³y hologram nie bêdzie faktycznie urzêdowaæ ... chocia¿ Bush, Cheney, Paulson, Hillary, i wiele wiêcej w Kongresie s±  w innym miejscu ni¿ w rz±dzie i bankowo¶ci s± teraz tylko ich hologramy. Warriors Paschat nie s± zap³aceni "rozmowy biznesowe" na 13 Starszych Rodzin Dragon. Te "rozmowy"(wezwania do zap³aty) równie¿ dziej± siê w Blackwater, Haliburton i wielu innych.
  Wszystkie fa³szywe historie intel o Obamie lub jakichkolwiek mianowane osoby bêd± zdemaskowane.                                                                                                                                                             Nie my¶lcie, ¿e jakiekolwiek pe³ne hologramy bêd± obejmowaæ urzêdy. Z og³oszeniem, "moc" do podtrzymania tamtych zostan± wycofani i oni "spal± na panewce".
 Aresztowania za zbrodnie wojenne za 9/11 uczestnictwo bêd± do¶æ szerokie i do¶æ obszerne. Podobnie za akty zdrady.                                                                                                                                                                  S± to kluczowe elementy sprawiedliwo¶ci, które musz± mieæ mo¿liwo¶æ wype³nienia Planetarnych i Universalnych wymogów prawnych.
 Prawda musi zostaæ opowiedziana z czysto¶ci±, przejrzysto¶ci± i dok³adno¶ci±.                                       Wiêkszo¶æ z nas zdaje sobie sprawê, ¿e wszystkie polityczne, religijne, ekonomiczne, nauki i historie zosta³y zmanipulowane i zniekszta³cone do celów kontroli na przestrzeni wieków.                                            To koñczy siê teraz.                                                                                                                                                Najwa¿niejsze k³amstwa zosta³y wstrzymanie, odmówiono potwierdzenia z naszych w³asnych ¼róde³, celów i mo¿liwo¶ci, w celu zniewolenia i zapobiegania Planetarnemu Wniebowst±pieniu.                                      To bêdzie jedno z najbardziej niesamowitych objawieñ wszystkich czasów.
 W dniu 30 pa¼dziernika, w Ashville, NC, CH 13, WSOL, miejscowi byli zaskoczeni ogromnymi ruchami du¿ych wojskowych samolotów malowanych na czarno w okolicy.                                                                     CIA, FBI licznie wype³ni³a obszar, a nastêpnie tysi±ce biznesowych odpowiednich wiê¼niów w kajdankach i pa³±kach u nóg zosta³o za³adowane na samoloty w pó¼nych godzin nocnych. Te samoloty uda³y siê do Hagi i wiê¼niów mówi siê ,¿e 10.000 bankierów i wspó³pracowników oskar¿onych przez 56 Patricka Fitzgeralda Jury Grand Meeting w ci±gu ostatnich 3 lat +.                                                     By³o oczywiste, ¿e sêdzia federalny odplombowa³ te akty oskar¿enia.
 Ashtar wymienia króla Egiptu Adepta, który dokonuje cudów. Zrozumieli¶my, ¿e mia³ na my¶li na KOE w mistrzowskiej orkiestracji i koordynacji wszystkiego, co by³o konieczne do dokonania sukcesu aresztowañ ,oraz transport do Europy tych wszystkich tych skorumpowanych, dla formalnego procesu w Hadze.
 Ashtar powiedzia³ nam, ¿e ci z nich nie bêd± mieli mo¿liwo¶ci powrotu. Bêd± po³±czeni przez rodziny Illuminati ["rodziny", jak w linii sterowania] i s³ugusów oraz swoje programy kontroli ludzi tej planety s± ju¿ zdemontowane i zamkniête na sta³e.                                                                                                      Widzimy pierwsze owoce NESARA ustawy, a to dopiero pocz±tek, jak ka¿dy nowy dzieñ bêdzie nadal ujawniaæ coraz wiêcej pozytywnych zmian.                                                                                                         Wszyscy wybrani kandydaci bêd± teraz musieli byæ odpowiedzialni za ich przysiêgi. Dowiedzieli¶my siê ,¿e Galaktyczna Federacja zapewnia, ¿e wszelkie b³êdy, te przysiêgi spowoduj± usuniêcie i zast±pienie nowymi przedstawicielami autentycznymi i uczciwymi.
10.000 bankierów zosta³o aresztowanych, s±dzonych w Hadze, co zosta³o wykonane tydzieñ temu, podczas gdy hologramy s± w swoich miejscach w najwy¿szych szczeblach banków i ich rodziny nie bêd± wiedzieæ, a¿ po naszym Og³oszeniu.                                                                                   Podjête przez wiele, wiele lat tajne s³u¿by jury przesiewa³y góry faktów by przynie¶æ 10.000 + zamkniêtych aktów oskar¿enia do rozszczelnia wspólnie przez Patrick Fitzgerald i Lady Mistrza Nada za pe³nienie przez US Marsza³ków, wojskowych; interpol i wspieranych przez statki Galactic Federacji ponad wszystkie nasze g³ówne miasta teraz.                                                                                                                                 Ta liczba pochodzi z 56 Jurorow Wielkich ¿e spotka³a w ci±gu 3 lat w ramach badañ Patricka Fitzgeralda ró¿nych Illuminati skierowanych przeciw nim spraw karnych.                                                           Król Egiptu jest naszym bezpo¶rednim ¼ród³em dla tej liczby i tego typu informacji.                                          To by³o jego zadanie, aby przynie¶æ te wszystkie te oskar¿enia o treasonable przestêpstw do Asheville, Karoliny Pó³nocnej, gdzie byli strze¿eni przez grupê wojskowych, CIA i FBI przed wprowadzeniem do du¿ego czarnego samolotu i polecieli do Hagi na rozprawê i do realizacji w tydzieñ pó¼niej.                                                                                                                                                           Pó¼no nocne transporty odnotowano w lokalnej telewizji Ch 13 i nigdzie indziej.
Powiedziano nam przez KOE, ¿e ich nie by³o ... tygodnie pó¼niej.                                                                      Hologramy zosta³y umieszczone na swoich miejscach i s± one nadal w pracy i domu, a¿ do naszych og³oszeñ. 

dalej na stronie ..           

to niezmiernie wa¿na informacja . Pamiêtacie jak by³o og³aszane "zielone ¶wiat³o" chodzi³o o aresztowania .. zrobiono to tak cichutko i tak sprawnie .. i fakt  mamy ju¿ dokonany..
Coraz wiêcej informacji bêdzie do nas nap³ywaæ -TEJ PRAWDZIWEJ .
przygotujcie siê te¿ na prezenty.....

Posted 3 minutes ago by adept
http://kochanezdrowie.blogspot.com/2012/11/zgodnie-z-nesara-co-sie-stao24112012.html

blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #48 : Listopad 24, 2012, 19:08:41 »

Tu jest dalsza czê¶æ tego posta, te¿  w t³umaczeniu wujka Google.
Orygina³: http://nesaranews.blogspot.com/2012/11/under-nesara-what-will-happened.html

Ci co byli przestêpcy, którzy ukradli 300 bilionów dolarów i kosztowa³o ¿ycie niezliczonej liczbie. Nie by³y "bia³e przestêpcy". Niektóre inne tysi±ce aresztowano i otrzyma³ ¶redni± wyroki 25 lat zamkniêcia w obcych obiektach. Mówimy o najgorszych z najgorszych. Zbrodnie wojenne, ludobójstwo, terroryzm i zdrady s± przestêpstwa zwi±zane. To wszystko wyjdzie po og³oszeniach.
100 milionów gady zosta³y usuniête w ci±gu ostatnich 8 lat od powierzchni i ¶rodowisk podpowierzchniowych. Ka¿da organizacja, polityczne, religijne, wojskowe, prawne, media, o dowolnej wielko¶ci, na planecie zosta³a infiltracji i kontrolowane przez tych, jako przedstawiciele 13 rodzin Old Dragon. Nie by³o prawie pe³na kontrola ka¿dego aspektu istnienia a¿ Faction trzeciej, Galaktyczna Federacja, a wniebowst±pieni mistrzowie otrzymali pozwolenie w 1987 i 1999 do "usuniêcia kontrolerów" i pomóc planecie w rosn±cej. Dopiero w ostatnich dniach, ¿e tyle z nas przebudzonych wystarczy przechyliæ szalê do ¦wiat³a. To by³o przez Boskiego dekretu i naparów z bezpo¶rednim ¼ród³em ¶wiat³a, która potrwa Wniebowst±pienia.
Co¶ innego, I mo¿e, ale nie wcze¶niej wspomnia³em, jest to, ¿e tylko oko³o 50 cz³onków Kongresu, s± wci±¿ ¿ywe. Wiele {480 +} zginê³o i sklonowany, a wiele jest sta³e hologramy. Kiedy Ashtar / Nada / Sananda / Matka Sekhmet / Red / Green / KOS mówi±, ¿e dbanie o biznesie, to co one oznaczaj±. Wszystko zostanie og³oszone na raz. Bêdzie to ju¿ byæ zrobione deal.
Masywne dzia³añ specjalnych policji obejmuj±ce 300 + oficerów mia³o miejsce, co najmniej trzy oddzielne lokalizacje. Zajmowaniu i transport skrytki depozytowe w celu zabezpieczenia miejsc, w których tre¶æ dokumentów, leków, pieniêdzy, skradzionych technologii komputerowych, itp. bêd± inwentaryzowane analayzed a nastêpnie siê z aresztowaniami. Miejsca te s± istotne spadki po¶redniczy³a agentów, przestêpców i innych miêdzynarodowych agentów wywiadu ciemnych OPS. Takie ops zosta³y zaplanowane i przeprowadzone kilka razy w ci±gu ostatnich dwóch lat. Czêsto nie widzimy dowody go w wiadomo¶ciach. Konsekwencje bêd± rozwijaæ siê w najbli¿szych dniach, a próby wywo³ania paniki w celu wyeliminowania dodatkowych dowodów obci±¿aj±cych z bankowych skrytek sejfowych, które to zak³ada siê bêd± teraz dok³adniej monitorowaæ takich w³a¶nie dzia³añ.
Ta bezprecedensowa operacja trwa³a dwa lata planowania, obserwacji i tajnych poziomów wspó³pracy policyjnej ... nastêpuj±c± historiê Chrisa publikacji metod / zakres i nazw miêdzynarodowych organizacji finansowych przestêpców, banksterów, polityków oszukañczych transakcji, które wydzielane 300 dolarów biliona do prywatnych kont. Fundusze te zosta³y ju¿ odzyskane i bêdzie bardzo instrumentalny w finansowaniu nowych systemów finansowych, które NESARA wymaga. Operacje te s± obecnie napawania mówi wyra¼nie ró¿nicê w tym momencie, w porównaniu do tych, poprzedni dzisiejszych. Chris Story pracowa³ dla cabal i podbijania dla brytyjskiego korony. Zosta³ zastrzelony na ulicy, gdy ju¿ nie mia³ zastosowania dla niego.
S± to swego rodzaju tajnych dzia³añ zamykaj±cych pu³apek, które zosta³y tak starannie umieszczone. Mamy zamiar byæ wys³uchaniu wielu wiêcej takich dzia³añ, które s± obecnie w toku. Innym przyk³adem jest to, ¿e z roku federalnych Wielkich obradach Jury w USA. Te przes³uchania przynios³y 10.000 zamkniêtych aktów oskar¿enia, które s± o byæ rozszczelnione i serwowane.
Niektóre pozycje w tych 7000 lockboxes obejmowaæ bilionów dolarów w certyfikaty na z³oto; dowód obci±¿aj±cy zorganizowanych szefów przestêpczo¶ci, Intel, us³ug rz±dowych agentów, operacji-¶wiecie-¿e bankster dotkniêtych je jak ceg³y kijem w twarz. Oni po prostu spotka³ siê zrobiæ "Damage Control" podczas posiedzenia Bilderbergers "w Chantilly, Wirginia. Nie pope³nij tego b³êdu, ¿e pilarki s± "czyszcz±c las" k³amców, k³amstwa, oszustwa, morderstwa, i ka¿dym innym nikczemnej praktyki wiesz lub nigdy nie s³ysza³. Nie bêdzie "szok i przera¿enie", gdy dane mo¿na powiedzieæ.
Która sporz±dzi³a NESARA?
Dennis Kucinich i Ron Paul opracowane pewne fragmenty tajnej Prawa NESARA.
14 cz³onków Kongresu, którzy przyczynili siê swoj± wiedz± na umacnianie ró¿ne czê¶ci ustawy. Obejmuje Paul Wellstone, który gdy mia³ z³amaæ mu nakaz milczenia zgin±³ wraz z ¿on± i córk± w katastrofie lotniczej. To by³o przypomnienie wszystkim na podstawie nakazu milczenia, by nie mówiæ o prawie NESARA. Otrzyma³em e-mail z tych co mówi±, ¿e nie mog± mi pomóc w ogóle, poniewa¿ s± one na podstawie nakazu milczenia i strachu o swoje ¿ycie.
Kluczowym s³owem jest fair. By³oby sprawiedliwe wyeliminowaæ dziesiêæ milionów dolarów kredytu na maj±tku lub jachtem zakupionych z wypranych pieniêdzy narkotyków? Lub sto milionów dolarów kredytów hipotecznych na budynku nabytego przez kogo¶, kto przyszed³ defraudacjê pieniêdzy inwestorów lub celowo wprowadzenie ma³ych spó³ek z rynku? By³oby sprawiedliwe w celu wyeliminowania z 25.000 dolarów zad³u¿enia karty kredytowej, poniesione przez kogo¶, kto zast±pi³ zesz³orocznego modelu drogi samochód z najnowszym modelu? Wybory tak, jak wszystkie inne wybory wolnej woli, s± obowi±zki jednostek.
Ró¿nice wynikaj± z rozbie¿no¶ci kompetencji. Nasze informacje pochodz± ze ¼róde³ "wy¿sze HQ ': Ashtar, Sananda, Matka Sekhmet, KOS, Lady Nada Mistrz i St Germain. Wszystko poni¿ej nie wiem co wszyscy powy¿ej planuj±, tylko ogólne wskazówki. Mo¿esz byæ pewien, ¿e to, co powiedzia³, jest poprawna, poniewa¿ pochodzi od osób odpowiedzialnych za wykonanie planu. To nie jest to krytyka, tylko inny widok z wy¿szego poziomu zaanga¿owania.
Jak siê 9/11 i NESARA powi±zane?
Cabal zaprojektowane 9/11, aby zatrzymaæ og³oszenie NESARA, która zosta³a zaplanowana na 10 minut po Twin Towers / Pentagon / PA ataków. Maj± nadal wykorzystywaæ i rozwijaæ Powers Act wojenne oparte najazdy bez legalnych dzia³añ kongresowych i przysz³ych, je¶li nie foliowany-stanu wojennego zadeklarowaæ dyktatura czy NWO. Brak osi±gniêcia swoich celów ... do tej pory ... doprowadza je do skrajno¶ci, które staj± siê coraz bardziej przejrzyste, jak czas ucieka. Trac± i oni to wiedz±. Oni nie istniej±. Wynika to z Bo¿ego dekretu, który jest realizowany w ca³ym tym i planety, uk³adu s³onecznego i wszech¶wiata.
Dennis Kucinich, rozmawia Clout / Air America Radio, faktycznie omówione, co mia³o siê wydarzyæ na 9/11: "Og³oszenie wa¿ne by³o zaplanowane, które mog³yby zmieniæ nasze systemy gospodarcze i polityczne." (Nie móg³ u¿ywaæ terminu NESARA powodu Aby gag, ale wszyscy, którzy rozumiej±, ¿e wiem, co on opisywa³).
W czasie 9/11 ataków, specjalna sekcja z Pentagonu zosta³ w³a¶nie zmodyfikowany do wy¿szego bezpieczeñstwa ochrony, oraz ¿e segment Pentagon by³ specjalny instrument komunikacji Naval Intelligence zaanga¿owany Og³oszenie NESARA jest. To by³o dok³adnie celem ataku rakietowym. Transmisja kodów do banków centralnych by³y ju¿ w procesie w czasie ataku z og³oszeniem mniej ni¿ 10 minut.
Strona Pennsylvania by³ podziemny przechowywania wa¿nych dokumentów NESARA zwi±zanych i by³o dok³adnie lokalizacji docelowej. W momencie, co nazywano katastrofy samolotu, FEMA / FBI ju¿ stoj±cego w pobliskim lesie. Potem wybieg³ do zabezpieczyæ teren od innych badaczy. Nie rozbi³ siê samolot. Ka¿da wie¿a zosta³a zaatakowana przez specjalnie przygotowanej samolotu, zmodyfikowany przez Tajnego Rz±du / CIA do przewozu pocisków oraz specjalnymi holograficznych projektorów do projekcji z³udzenie samolotu w prasowych.
Twin Towers sub-piêtrowy odby³o rekordy i mnóstwo z³ota. Czarni ludzie ops mia³ zainstalowanych ró¿nych urz±dzeñ wybuchowych i wróci³ kilka tygodni przed 9/11, aby zainstalowaæ detonatory i dokonaæ po³±czeñ elektrycznych i kontroli elektronicznych, tak aby mog³y zdalnie wywo³aæ eksplozje wykupienia masywne wsporniki bazowe i centralne kolumny, ukra¶æ z³oto, i zabijaæ ¿adnych ludzi w okolicy, którzy mog± po¶wiadczyæ, co robi±.
Nie zabili ich wszystkich, jak by³y w po¶piechu, aby za³adowaæ do z³ota i dostaæ je przed wybuchy zosta³y zdetonowane. Wiêc nie byli ¶wiadkami tych zdarzeñ. £±cznie 75.000 osób rzeczywi¶cie zginê³o w tych rozbiórek na 911. Niektóre obszary zosta³y skierowane do zniszczenia akt i dokumentów finansowych z wyszczególnieniem zobowi±zañ firm Cabal.
Og³oszenie zosta³o zaplanowane na 10:15 na 11 wrze¶nia 2001 ... ale to by³o "zapobiegaæ" przez bli¼niacze wie¿e ataków, które zosta³y zaplanowane i wykonane przez naszych w³asnych rz±dów czarnych agentów operacyjnych. Sibel Edmonds, Valerie Plame i Joe Wilson, David Ray Griffen i wielu innych mówi± na ten temat, który doprowadzi do aresztowania i usuwanie Bush, Cheney, i wsp., z nowym nadchodz±cych wyborów w ci±gu 6 miesiêcy od og³oszenia NESARA jest.
"Economy M±dro¶æ"
Jeste¶my na progu zmian bardzo du¿ych. On Air Thoma Hartmanna America Radio Show, Thom mia³ dr David C. Korten, ekonomista, mówi±c o bankructwie "Gospodarka Phantom", oparty na papierze fiat. Wezwa³ do natychmiastowego zmiany metali szlachetnych Backed waluta, co prowadzi do "Gospodarka M±dro¶ci". Potem powiedzia³ na antenie, "Nie bêdê odpowiadaæ na ¿adne pytania dotycz±ce kiedy NESARA zostanie og³oszona lub gdy wyp³aty nast±pi. Wszystko to jest spekulacyjny .... "Dr Korten wcze¶niej omówiono te kwestie na demokracji teraz, z Amy Goodman.
Pogr±¿aj±c gie³dzie
W KOS wyda³ aktualizacjê i powiedzia³, ¿e nie s± to zmienne, ale to by³o wyra¼nie w dó³, w kierunku na gie³dzie. S± to szacunki oparte na aktualnej wiedzy tylko i nie ma ¿adnych dat ani liczb bezwzglêdnych Dow. Ilekroæ wkroczyæ i zamkn±æ rynków bêd± te¿ musieli zamkn±æ banki na dwa tygodnie, aby oczy¶ciæ przestêpców i ich praktyk. Oni bêd± w tym kraju, a nastêpnie wznowiæ banków amerykañskich banków skarbowych pod NESARA.
, ¯e decyzja zostanie podjêta przez St Germain.
Dow spad³ 300 punktów w ci±gu ostatnich 30 minut, a nastêpnie wróci do 6594, który jest ni¿szy blisko i znowu sta³o siê to na du¿± objêto¶æ = 50% wiêksza ni¿ ¶rednia. Które mówi, ¿e trend bêdzie kontynuowany w dó³. Thom Hartmann powiedzia³, ¿e zosta³ na 5 lat mówi±, ¿e rynek mo¿e spa¶æ do 5000 lub nawet 3000, a ludzie nie powinni lekcewa¿yæ tej mo¿liwo¶ci, poniewa¿ wiemy, ¿e ma dostêp do KOS i St Germain i Lady Mistrza Nada.
G³ównym punktem nie jest liczb±.
Jest to, ¿e tendencja jest zdecydowanie w dó³ i do podejmowania wszelkich dzia³añ s± ostro¿ne w swoim indywidualnym przypadku. Jest to równie¿ do zrozumienia, ¿e ​​St Germain nie mo¿e podejmowaæ dzia³añ, dopóki nie pójdzie tak niskie, jak 3000. St Germain daje Kos rozkazy i nie powie nam ¿adnych dok³adn± liczbê lub datê.
Kiedy NESARA wyst±piæ?
Lady Mistrz Nada wykluczeni na naszej korporacyjnej rz±dowi 30.09.08 kiedy Bush wywi±¿e siê jego p³atno¶ci. W KOS nastêpnie umie¶ciæ nas w ustawie NESARA i zapisane banki ¶wiatowe i stockmarkets z upa¶æ. Byli¶my pod jurysdykcj± MTS od tamtego czasu. Wiêc mo¿e to wygl±daæ jak Kongres ma prawo, to jest fikcja. S± po prostu przekonuje siê o zdradê ... przed aresztowaniem i usuniête.
Co patrzymy jest powierzchnia projekcyjna / shadow play. Byli¶my w ¶rodku NESARA ustawy od 1 pa¼dziernika 2008 i pozwoli³a wielu fundamentalnych zmian, które zostan± wprowadzone w ¿ycie. US jest ekonomicznie upad³o¶æ, a system nie powierzchni i zostanie wkrótce usuniêty.
To zajmuje du¿o dla ludzi pu¶ciæ starych sposobów i "zasady", w jaki sposób postêpowaæ. Zakorzeniony system nie dba o wynik wyborów. Chce kontynuowaæ "stare sposoby", które s± w stanie upad³o¶ci. ¯yjemy na dwa tory jednocze¶nie migracji z starych do nowych.
Nak³adanie pozwala nam kontynuowaæ zarówno nasza zmiana ma miejsce. Wiêkszo¶æ wie, ¿e jeste¶my aktualizacji z wêgla do ciek³ej substructue diamentów. To przesuniêcie pozwala absorbowaæ wiêcej ¶wiat³a i przytrzymaj aby nasze struktury fizyczne mog± nadal istnieæ jako "pojemniki duszy".
Tak samo jest ze starych struktur zewnêtrznych jest w parze z nowymi strukturami fundamentalnych. Kiedy NESARA jest og³oszony, stary bêdzie odpadaæ, jak strup na ranie, a nowy bêdzie widaæ ju¿ byæ obecny.
Wtedy postêp ruszy gwa³townie do przodu. Wszystko jest po ten model, aby umo¿liwiæ maksymalne przygotowanie przez wszystkich, przed og³oszeniem jest. Nastêpnie dzia³ania publiczne odbêdzie który usunie te resztki starego re¿imu, którzy zdecydowali siê nie do migracji do i wspieranie nowych polityk.
Wszystkie te przygotowania do ¶cigania przestêpstw wojennych zosta³ przej¶ciem od 1 pa¼dziernika 2008, a Obama wie wszystko i wie równie¿, ¿e NESARA ma zostaæ og³oszone wraz z 911 ekspozycji i objawienia Galaktycznej obecno¶ci.
Sananda, St Germain, Maitreya, Metatron, Michael, Matka Sekhmet i Ashtar pracuje niestrudzenie, aby zsynchronizowaæ wszystkie te czynno¶ci tak, ¿e przej¶cie bêdzie p³ynny. Bez tych kroków przygotowawczych mieliby¶my ekstremalne wstrz±sy na ca³ej planecie.
Jest krytyczna masa ludzi, którzy teraz rozumiej±, ¿e du¿e zmiany s± potrzebne i ¿e-bolesne zmiany jest, nie mo¿emy spróbowaæ za³ataæ stary system. To jest za daleko, to jest za pó¼no i nie ma wolnych zasobów. W tym kraju jeste¶my jeszcze lepiej ni¿ 90% na ¶wiecie, gdzie warunki s± nie do pojêcia przeciêtnego Amerykanina.
W tym samym czasie, co zewnêtrzna upadku warunki, jeste¶my w g³êbokim sytuacji powszechnej gdzie wszyscy czekaj± na nas do naszego nastêpnego kroku w kierunku galaktycznego obywatelstwa. Zmiany s± tak szybki i w¶ciek³y i bêdzie tak szybki, ¿e nie bêdziemy w stanie ¶ledziæ liczbê i ich skutków.
Zobacz, jak szybko te pozorne zdarzenia zawróciæ jak nowa administracja przenosi siê do osi±gniêcia krytycznego poparcia dla jej nowych dzia³añ. Thom Hartmann otworzy³ swój program z niesamowitym pytanie, powsta³y. "Czy reformacja Ustawa rozwi±zanie?" Czy mo¿na sobie wyobraziæ, ¿e! To jest prze³om. Oczywi¶cie nie u¿y³ "NESARA" ale wszyscy w Waszyngtonie i innych wie co Reformacja Ustawa odnosi. Bardzo du¿y dowód nadchodz±cej wiadomo¶ci.
Co do terminów NESARA, nie da nam dok³adn± datê.
Nie mamy-bo nasze ¼ród³a nie mog± nam powiedzieæ-szczegó³y lub dok³adnych harmonogramów.
Co to jest prezydent Obama robi o NESARA?
Co to jest prezydent Obama robi o NESARA?

Barack Obama spotyka siê z ziemskim i extraterrestial rady w ostatnich tygodniach w tym podczas jego "wakacji" na Hawajach. On jest nasz prezydent, a tak¿e jest cz³onkiem 9-ga Syriusza Rady Dziewiêciu wiêc przygotowa³ siê przez ostatnie 1000 lat do roli on teraz bêdzie gra³ w doprowadzeniu NESARA na informacje, pomoc w ujawnianiu wszystkich zbrodniarzy wojennych uczestnicz±cych w unii gospodarczej Polityczne Zdrada od USA zaplanowane i wykonane z 911 parodii.
Która obejmuje rodziny Cabal miêdzynarodowych w wielu krajach. Kradzie¿ ponad 100 bln spo³eczeñstwa w funduszach jest równie¿ zaanga¿owany. Planowane ludobójstwo ponad 6 miliardów ludno¶ci ¶wiata wraz z dyktatorskiej kontroli wszystkich ziemskich aktywów zosta³a Kaba³y za cel od kiedy przybyli tu 65 mln lat temu
Co stanie siê po NESARA jest og³oszony?
Bêdziemy mieæ programy we wszystkich krajach, które usunie chciwo¶æ i zapewniaj± istotê ¿ycia dla wszystkich obywateli. Nie bêdzie potrzeby sztucznych granic. Te sztuczne bariery pochodz± z ró¿nic w dochodach, edukacji i pracy znacz±cego. Poniewa¿ wszystkie te bêd± odbierane w ka¿dym kraju, granice zostan± usuniête zbêdne. Oczywi¶cie, niektóre z przepisów potrwa d³u¿ej ni¿ inni ... do 12-15 miesiêcy w najd³u¿szym. Jednak nawet w takich przypadkach, wszystkie podstawowe potrzeby zostan± zaspokojone szybko. 82-sze Airborne Division jest wokó³ Waszyngtonu w celu zapewnienia bezpieczeñstwa na poparcie Prawa NESARA. Og³oszenie NESARA i wdro¿enie ... jest bliska .... Powrót naszych ¿o³nierzy bêdzie koñcowy element procesu manifestacji Pokoju.
Wszystkie wojskowych stacjonuj±cych na ca³ym ¶wiecie, bêd± zwracane do domu na raz. W Starships ³atwo stanie tego zadania.
Wys³any przez Jana MacHaffie o 8:30 AM

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #49 : Grudzieñ 27, 2012, 08:49:33 »

26/12/2012

Dzi¶ zacz±³em wyobra¿aæ sobie Ziemiê bez skorumpowanej Rezerwy Federalnej, zniewalania i zaprogramowanej
 na pora¿kê.

Wyobra¼ sobie ¶wiat, w którym pieni±dze nie s± ju¿ potrzebne, gdzie ludzie pracuj± i robi± tylko to, co daje im satysfakcjê i rado¶æ, co twoje serce tylko zachêcaæ ich do tego.
Wyobra¼ sobie ¶wiat, w którym ludzie nie musz± ju¿ kra¶æ, aby wy¿ywiæ rodzinê, zap³aciæ rachunki, czynsz lub kredyt hipoteczny.
Wyobra¼ sobie ¶wiat, w którym nikt nie bêdzie zainteresowany zakupem leków i narkotyków w celu ucieczki od niesprawiedliwego spo³eczeñstwa i czê¶ciowe.
Nie by³oby wiêcej przestêpstw zwi±zanych z narkotykami i zabójstwa, nie by³o by wiêcej seryjnych morderstw spowodowanych ciê¿kim lekiem lub po lekowe kuracje.
Wyobra¼ sobie ¶wiat, w którym ludzie nie musz± mieæ systemu policji w celu utrzymania porz±dku, który powoduje, i¿ tylko jest ma³e wiêzienie w kraju, z byæ mo¿e pomie¶ciæ do 10 osób w ¶rodku.
Nie by³oby potrzeby systemu s±dowego, i zapotrzebowania na polityków, aby dyktowaæ jak ma wygl±daæ nasze ¿ycie i uczyniæ regu³y, które uniemo¿liwiaj± nam byæ wolnymi obywatelami.
Wyobra¼ sobie, oszczêdno¶ci uzyskane przy wykroczeniach nie bêdzie tego ju¿ z powodu braku pieniêdzy. Dlatego te¿ bêdzie mniej policjantów, mniej sêdziów, mniej prawników, mniej pracowników socjalnych i kosztów spo³ecznych.
Wyobra¼ sobie ¶wiat, w którym ludzie nie cierpi± z powodu depresji, którzy nie potrzebuj± silnych leków produkowanych przez du¿e firmy farmaceutyczne, które stanowi±, ¿e jeden zale¿y od nich i nie leczy przyczyn choroby.
Nie by³oby ju¿ potrzeby do wojny, do walki o ropê, terytorium, nie by³oby potrzeby produkowaæ wiêcej broni, nie trzeba ju¿ ogromnych szpitali i leków stosowanych w leczeniu ofiar wojny, a potem musia³ braæ leki do koñca ¿ycia w wyniku obra¿eñ wojennych.
Wyobra¼ sobie ¶wiat, w którym ludzie maj± du¿o czasu dla rodziny i bliskich, gdzie nie by³o wystarczaj±co du¿o czasu, aby zrobiæ to, co im siê podoba.
Wyobra¼ sobie ¶wiat, w którym ludzie maj± czas, aby po¶wiêciæ siê pracy z lud¼mi, którzy potrzebuj± mi³o¶ci i opieki.
Czas, w którym bêdziemy mieæ chwilê na s³uchanie siebie lub gdy mamy czas, aby realizowaæ nasze zainteresowania i hobby.
Nie wa¿ne, czy te marzenia lub hobby przynios± nam pieni±dze, to by³oby na tyle, je¶li chcieli¶my spêdziæ godziny wykonywania pracy stoczni, malowania, pisania, medytacji, lub godziny zajêæ z przyjació³mi, zwierzêtami i ro¶linami.
Wyobra¼ sobie ¶wiat, w którym wynalazcy mogliby opatentowaæ swoje odkrycia, ich publicznego i ogólnego u¿ycia.
¦wiat, który nie jest regulowany przez korporacje zysku, poza jakikolwiek sens ludzko¶ci, wspó³czucie, mi³o¶æ, zrozumienie, sprawiedliwo¶æ, równo¶æ i sprawiedliwo¶æ.
Wyobra¼ sobie ¶wiat, w którym ludzie i nie oczekuj± korzy¶ci materialnych, ¶wiata, gdzie spo³eczeñstwo zrozumie, ¿e podjêli¶my tê ludzk± formê na okres przej¶ciowy, na tej planecie, aby pog³êbiæ nasz poziom mi³o¶ci i zrozumienia.

Wyobra¼ sobie ¶wiat bez pieniêdzy.

Wielowymiarowy Ocean
T³umacz: Gloria Mühlebach
WebSite:  http://despertando.me/?p=115829

Strony: 1 [2] 3 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: