AleÂż wcale nie piszĂŞ bzdur , medytacje sÂą rĂłwnieÂż ukierunkowane na jakiÂś cel , szczegĂłlnie te o ktĂłrych Ty piszesz..
Doskonale wiem co siê w nich dzieje bo bra³am udzia³ w takiej du¿ej grupowej , wiem bo znam moje odczucia. Mogê je porównaÌ z "medytacj¹ indywidualn¹" , a ta naprawdê tym o czym myœlisz skupieniem i wyciszeniem , bo to te¿ robiê i znam doskonale ró¿nice.
GdybyÂś siĂŞ zastanowiÂł nieco to sam byÂś nie pisaÂł bzdur , bowiem manipulacja stanami emocjonalno energetycznymi czÂłowieka odbywa siĂŞ w dwie strony. To tylko kwestia celu.
Mo¿na powstrzymywaÌ energetycznie ró¿ne procesy , a mo¿na je stymulowaÌ , nauka oddzia³ywania na masy ludzkie , na zgromadzenia.
Chcesz wywoÂłaĂŚ euforiĂŞ bo taki stan jest ci potrzebny do czegoÂś nastĂŞpnie? MoÂżna, chcesz zablokowaĂŚ jakieÂś dziaÂłania wiedzÂą c iÂż odblokowanie spotĂŞguje je? TeÂż moÂżna.
Energia to energia mo¿na j¹ wykorzystywaÌ w ró¿ny sposób i ukierunkowaÌ dwojako.
Ja bynajmniej przekonaÂłam siĂŞ z autopsji jak to dziaÂła i jak ludzie pozornie dobrzy , tworzÂący "dobro" ( tylko co jest , a co nie jest dobrem to zupeÂłnie indywidualne pojĂŞcie ) korzystajÂą z takich mocy.
a osiÂągajÂą naprawdĂŞ wielkÂą moc, wcale nie mniejszÂą niÂż tzw. dobrzy naprawdĂŞ.
Wszystko jest kwestiÂą
wiedzy , tzn. doœwiadczenia czegoœ. a manipulacja energetyczna zawsze ni¹ jest niezale¿nie od celu. Bowiem ja ju¿ wiesz ró¿ne s¹ dobra obok siebie i trzeba uszanowaÌ t¹ indywidualnoœÌ a nie wymuszaÌ na niej presjê swoimi mo¿liwoœciami energetycznymi.
To jest wielki b³¹d myœlenia i dzia³ania.
Wiesz ( albo nie wiesz) i¿ Stwórca ( co kolwiek znaczy ta wartoœÌ dla Ciebie) jest przeolbrzymi¹ moc¹ energetyczn¹ , a na nikim niczego nie wymusza , chocia¿ mo¿e bez problemu. Szanuje wolnostojeùstwo oraz indywidualnoœÌ osobowoœci wszystkich Istnieù. Co to znaczy? Zachowane jest prawo do istnienia przestrzeni tych nawet bardzo z³ych zdaniem dobrych dla mo¿liwoœci istnienia w nich tych , którzy tak wybrali i maj¹ do tego ca³kowite prawo.
Jednak sÂądzĂŞ iÂż zrozumienie tych "osobliwoÂści" w przestrzeni ziemskiej to ciutkĂŞ dÂługa droga.
Chcesz Âżeby szanowano TwojÂą wolĂŞ? To uszanuj cudzÂą.
Informuj dawaj dobry przykÂład , ale nie wymuszaj Âżadnymi dostĂŞpnymi Âśrodkami.
Po przekroczeniu granic prawnych jest zawsze odpowiedzialnoœÌ. Trzeba pokazywaÌ ró¿nice i pozwalaÌ na dokonywanie indywidualnych wyborów.
My zmieniajÂąc siebie zmieniamy Âświat , siebie a nie innych.
Kiara