Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 19:23:33

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: SESJA CHANNELINGU TELEP. Z LUCYN¡ £OBOS-BROWN W CHICAGO 05 PA¬DZIERNIKA 2011  (Przeczytany 7842 razy)
0 u¿ytkowników i 4 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
targuj
Go¶æ
« : Pa¼dziernik 09, 2011, 03:31:54 »

SESJA DODATKOWA CHANNELINGU TELEPATYCZNEGO Z LUCYN¡ £OBOS-BROWN W CHICAGO 05 PA¬DZIERNIKA 2011r.

BARBARA – Witaj EN-KI. Zebrali¶my siê tutaj w kilka osób, ¿eby, je¶li pozwolisz, zadaæ Ci kilka pytañ, które otrzymali¶my od osób obecnych na niedzielnej sesji  w Eagles Club (2 pa¼dziernika 2011r.),  kiedy to mieli¶my go¶cia - Samuela i wiele osób by³o zdezorientowanych t± wypowiedzi±, gdy¿ by³a dla nich nie tylko niezrozumia³a, ale i szokuj±ca. W zwi±zku z tym, mamy kilka pytañ, i pro¶bê, czy mo¿esz na nie odpowiedzieæ?  A przede wszystkim witamy Ciê serdecznie i prosimy Ciê o te odpowiedzi.

EN-KI -  Ja tak¿e witam was serdecznie. Nie przyjdzie na te pytania odpowiadaæ Samuel i to z tego wzglêdu, ¿e  niektóre odpowiedzi mog± byæ intryguj±ce i to nie by³oby na rêkê dla Samuela, wiêc ja bêdê odpowiadaæ na wasze pytania, które zrodzi³y siê po spotkaniu, channelingu niedzielnym. Tak trzeba, ¿eby ludzie bardziej zrozumieli, bo ju¿ dosz³y mnie s³uchy, ¿e wiele osób nie bardzo rozumie o co tutaj chodzi? Wiêc ja bêdê dzisiaj tym, który spróbuje wyt³umaczyæ. Zatem, skoro jeste¶my przy tym okr±g³ym stole, po kolei bêdê prosi³ o zadanie mi pytania. Mario, od ciebie zaczniemy. S³ucham.

MARIA – Witaj EN-KI. Dlaczego piramidka zosta³a nazwana Ark± Przymierza?
EN-KI – Symbolicznie tak zosta³o to nazwane. Prawdziwa Arka Przymierza posiada³a ogromn± energiê i dlatego jak wiecie, nie wszyscy mogli j± obs³ugiwaæ, ba, nawet dotykaæ. Arka Przymierza s³u¿y³a tak¿e w tamtym czasie, kiedy Moj¿esz mia³ w posiadaniu t± Arkê , nawet do leczenia, tak jak teraz bêdzie s³u¿yæ ta ma³a piramidka. Pamiêtacie z przekazów Anny Doliñskiej, kiedy to Samuel wyznaczy³ dla Krystyny zadanie, odznale¼æ Arkê Przymierza. Chocia¿ poda³em lokalizacjê Arki Przymierza, prawdziwej, to nie jest siê w stanie przywie¶æ jej do Egiptu i umie¶ciæ dodatkowo w sarkofagu. Dlatego to symbolicznie nazwono j± Ark± Przymierza, t± w³a¶nie piramidkê, która pó¼niej odegra swoj± rolê. Jak± rolê, to powiem w czasie naszego spotkania. A teraz po kolei. Barbaro s³ucham.

BARBARA –  Drogi EN-KI. Kolejne pytanie na które te¿ nie potrafimy ludziom odpowiedzieæ brzmi: czy Maria Gritsch ma jakie¶ powi±zanie z Ark± Przymierza?
EN-KI – Z t± akurat nie, ale z tamt± tak. Bo to, ¿e inkarnacja istnieje jest spraw± oczywist±. Tamt±, prawdziw± Arkê nie¶li wybrani ludzie, byli to lewici. Lewici, którzy pochodzili w prostej linii od Abrahama, tylko im wolno by³o nie¶æ. Dzisiaj nazwa³bym ich, takich ludzi, tragarzami, bo tylko to zadanie mieli, ¿adne inne. Wiêc Maria(Gritsch) w tamtym czasie, kiedy Izraelici szli przez pustyniê, by³a, czy by³, czy by³a, jednym z tych lewitów, czyli tragarzem. Jakie ma po³±czenie dzisiaj? Mo¿e odezwie siê w niej ten zew tragarza, i to co Samauel dla niej szykuje, z godno¶ci±, z nale¿ytym szacunkiem, zaopiekuje siê piramidk±, która zosta³a nazwana Ark± Przymierza, która naprawdê nie ma nic wspólnego, je¶li chodzi o energiê. Wiadomo, ¿e leczenie i sugestia chodz± jedn± drog±. Je¶li cz³owiek uwierzy, je¶liby dotyka³ kamienia, te¿ zostanie uleczony. S³ucham teraz, chcia³bym, ¿eby Bill mi zada³ pytanie.

BILL – Nie teraz.

MARIA – Dziêkujemy bardzo. Jak d³ugo  potrwa takie leczenie?
EN-KI – Chodzi wam o to jak d³ugo? Do koñca roku 2012. I tutaj dwie kobiety zostan± poddane jednocze¶nie próbie. Jedna bêdzie uczona pokory, czyli Anna Doliñska, du¿ej pokory siê jej nauczy, dlatego Samuel powiedzia³, bêdzie ona asystentk± Marii Gritsch. U Marii bêdzie praca nad jej wielkim ego i te¿ to zostanie poskromione, tak¿e próba dla tych dwóch kobiet jest wyznaczona jednocze¶nie. To znaczy, wtedy kiedy zakoñczy siê ceremonia i przyjdzie oddaæ piramidkê wraz z tymi z³otymi podpórkami w rêcê Marii Gritsch. Jest to pierwsza próba. Nastêpne bêd± siê pojawiaæ sukcesywnie. Co bêdzie po 2012 roku, to jeszcze zobaczymy, ale napewno, ani jedna kobieta, ani druga nie otrzyma w prezencie z³otych podpórek, bêd± one mia³y inne przeznaczenie. Jakie? Zobaczymy.  S³ucham.

MARIA – Mam dodatkowe pytanie dotycz±ce tego tematu. Czy to uzdrawianie bêdzie w Polsce, czy w Niemczech, bo Maria mieszka  Niemczech, a Anna w Polsce?
EN-KI – Wiem Mario gdzie która mieszka. I to te¿ bêdzie próba dla nich jak to ustal±, tak naprawdê to przecie¿ asystentka nie mo¿e dzia³aæ na w³asn± rêkê, musi byæ prowadzona lub pomagaæ mistrzowi, wiêc my¶lê, ¿e Anna bêdzie w pewnym okresie musia³a dojechaæ do Marii, albo Maria przyjechaæ do Anny i wtedy w zespó³ obie bêd± mog³y dokonywaæ tego, co jest i bêdzie im zlecone. S³ucham.

BARBARA – Kolejne pytanie. Dlaczego Maria Gritsch otrzymuje mo¿liwo¶æ leczenia przy pomocy piramidki, a nie na przyk³ad Lucyna, albo Anna Doliñska?
EN-KI – Powiedzmy, ¿e bêdzie to dowód wdziêczno¶ci, podziêkowanie Barbaro za to po¶wiêcenie, za wydajn± pracê, jak± wykona³a na odcinku gdzie jest Cheops I- czyli  wiesz, ¿e za ka¿d± pracê jest nagroda i ona t± nagrodê dostaje. Jak siê z tej nagrody wywi±¿e, te¿ zobaczymy..... Wybudowaæ taki mur Barbaro, to trzeba mieæ wielkie serce,  a Maria tym w³a¶nie murem pokaza³a bezwarunkow± mi³o¶æ do Misji Ratowania Ziemi i Ludzi, wiêc trzeba jej teraz umo¿liwiæ to co ma zrobiæ, niech poka¿e dalej, jaka jest wielka. S³ucham.

MARIA – Dziêkujemy. Dlaczego piramidka musi staæ na tych klockach i o co tutaj chodzi?
EN-KI – Tak naprawdê nie musia³aby piramidka staæ na tych z³otych podpórkach, klockach, tak jak to powiedzia³ Samuel... I tutaj muszê powiedzieæ, ¿e polska fundacja, która jest zobowi±zana do wykonania ceremonii, powinna byæ ogromnie wdziêczna Samuelowi – zaznaczam, nie mnie, bo jest nas dwóch! - za to, ¿e zmieni³ zdanie widz±c, jakie s± trudno¶ci ze zdobyciem tego z³ota i poleci³ zrobiæ takie podpórki, takie klocki z tego z³ota które jest. Piramidka równie dobrze mog³aby staæ na podpórkach z drewna,  zwyk³ego hebanowego drewna. I tutaj Samuel te¿ chcia³ zobaczyæ reakcje ludzi i zobaczyæ te¿ jak siê bêd± zachowywaæ. I spokojnie, a zarazem ze smutkiem muszê stwierdziæ, ¿e ci co przekazali z³oto, to z my¶l± tak±: „ kupiê sobie za z³oto bezpieczeñstwo, je¶li dam z³oto to nic mi siê nie mo¿e staæ” . I tak siê zrealizowa³ „projekt z³ota”, „z³otych prêtów”, tylko, ¿e teraz ju¿ nie bêdzie prêtów, ale takie podpórki. Piramidka jest tylko piramidk± i sarkofag pusty, te¿ tylko sarkofagiem. Sarkofag jest potrzebny do tego, ¿eby w³o¿yæ tam mumiê i do tego w³a¶nie odegra swoj± rolê. Piramidka, no có¿, kryszta³ sam z siebie emanuje energi±, a ta osoba, która bêdzie mia³a otwarte, czyste serce przepojone mi³o¶ci± do ludzi, bêdzie mog³a przekazywaæ energiê do piramidki i pó¼niej ta z kolei, bêdzie emanowaæ energi± pomagaj±c w leczeniu, ale tylko tym, którzy w to uwierz±. S³ucham.

BARBARA – No w³a¶nie, na czym ma polegaæ to leczenie, w jakich dolegliwo¶ciach, na ile to bêdzie skuteczne?
EN-KI – Skuteczno¶æ Barbaro te¿ bêdzie uzale¿niona od wiary. Pamiêtacie, kiedy Jezus by³ na Ziemi i uzdrawia³, nie potrzebowa³ ani Arki Przymierza, ani piramidek, nic. Mia³ tylko siebie, mówi³ wyra¼nie, ¿e tak naprawdê to wiara uzdrawia, a nie on. I kiedy w ludziach, w tych którzy  zapragn± otrzymaæ energiê - nie Marii Gritsch,  bo Jezus te¿ zawsze mówi³, ¿e jest tylko po¶rednikiem, kana³em i to samo mo¿e byæ tutaj -  je¶li szczero¶æ bêdzie Marii  taka sama jak przy budowie tego muru, to zobaczycie jakie bêdzie to leczenie. S³ucham.

MARIA – Dlaczego piramidka ma kszta³t merkaby, a nie normalnej piramidy o kszta³tach piramidy Cheopsa?
EN-KI – A to nie jest ju¿ wymys³, ani mój, ani Samuela, tylko ludzki (w brzmieniu: Lucki) Nie tej, która tutaj siedzi któr±, tak nazwa³ Samuel, ale osoby, która chcia³a zab³ysn±æ, osoby która powiedzia³a, ¿e co¶ innego poci±gnie ludzi, trafi do serc. Gdyby ta piramida, któr± zrobiono mia³a tak± wielk± moc, toby taka sama piramidka by³a zrobiona nad komnat± królewsk± w Piramidzie, a tam jest po prostu zwyk³a piramidka, taka jak du¿a piramida, tylko w mniejszym wydaniu. Nie ma to wiêkszêgo znaczenia, jest to po prostu fantazja tego, który zaprojektowa³ to cudo. S³ucham.

MARIA – Dziêkujemy. W czasie tej uroczysto¶ci by³o powiedziane, ¿e bêdzie otwarty portal i jakie to ma powi±zanie z t± piramidk±, ¿e ona  nabierze mocy do leczenia?
EN-KI – Wszystko mo¿na naelektryzowaæ. Portal otworz±, to jest fakt, ale ci z Oriona te¿ siê ju¿ do tego przygotowuj±, ¿eby jak najszybciej zamkn±æ, bo co siê bêdzie dzia³o, nie muszê mówiæ. Jeszcze raz powtarzam, to nie piramidka, ale wiara bêdzie leczyæ, leczyæ, a osoby które zosta³y chwilowo do tego powo³ane, bêd± pod bardzo ¶cis³± obserwacj±. Jedno potkniêcie jednej albo drugiej i wszystko jest zabierane, czyli, ta mo¿liwo¶æ jaka jest chwilowo dana. Wiêc to nie Anna Doliñska, nie Maria Gritsch bêd± tymi wielkimi osobami, ale to my wykorzystamy te dwa kana³y, które jednocze¶nie bêd± poddane próbie. Zrozumiano?

MARIA – Tak. Dziêkujê. Ja mam jeszcze pytanie. Czy podczas otwarcia tego kana³u zejd± na Ziemiê istoty z Syriusza. Czy one bêd± mia³y wp³yw na te osoby, które bêd± braæ udzia³ w tej uroczysto¶ci, czyli bêd± trzymaæ siê za rêce wokó³ piramidy, te 1000 osób, które maj± przybyæ na ceremoniê?
EN-KI – Pod warunkiem, ¿e te 1000 osób siê znajdzie Mario, a te kilka osób jak twierdz± niektórzy z polskiej fundacji, i Samuel wraz z nimi, nie s± w stanie wp³yn±æ na ten spêd, który na wszelki wypadek ma byæ zorganizowany. Bo to ju¿ musia³aby byæ przeogromna energia, a tak wcale nie jest. Nie chcia³bym tam byæ gdybym by³ cz³owiekiem, w³a¶nie wtedy, kiedy wybije ta godzina poranna, czy wieczorna, bo podczas tych medytacji i ¶piewania mantry uruchomi± ten portal. Oczywi¶cie, ¿e skapliwie wykorzysta to Syriusz. A iIu  dost±pi zaszczytu takiego, ¿e bêdzie mia³ sublokatora z Syriusza, trudno powiedzieæ, ale jest to na sto procent pewne i w tym akurat istoty z Oriona nie bêd± przeszkadzaæ. Portal dopiero zostanie zamkniêty po trzech dniach. Tak¿e za³ó¿my, ¿e te 1000 osób przyjedzie, co jest zwyk³± m¿onk±, to wiêcej zejdzie na Ziemiê, ale czy wszyscy z Syriusza zechc± te cia³a? Tego nie wiem, czy zechc± t± dziesi±tkê, która bêdzie podczas ceremoni w Piramidzie, te¿ tego nie wiem, bo gdybym ja mia³ wybór, to nie wybra³bym nikogo. Wiêc to siê oka¿e dopiero pó¼niej w praktyce jak siê bêd± te osoby zachowywaæ. S³ucham.

BARBARA – Jak to siê ma do tych innych grup, które maj± zjechaæ 11 listopada na P³askowy¿ do Piramidy?
EN-KI – Nie wiem czy dobrze wyt³umaczê, ale taka jest góralska piosenka - przyrównam Piramidê do góralki, która mia³a dwa warkocze - znacie t± piosenkê, jak  górale pobili siê o góralkê,  a przecie¿ ona ma dwa warkocze! Nie bêdzie zgody, bêdzie starcie, bo te inne grupy te¿ bêd± chcia³y byæ o tej samej porze w Piramidzie. Tak¿e mo¿e byæ t³oczno, a dwa, to bêdzie cud nad cuda, je¶li wszyscy dojd± do jednego porozumienia, rozumiesz ?  - i wspólnie odbêd± t± ceremoniê. Co wcale tak nie jest, bo ju¿ niektórym grupom, to co robi grupa polska wcale siê nie podoba, Tak¿e, czy to mo¿na nazwaæ teatrem? Tak, mo¿na.  Wypada³oby nazwaæ teatrem, ale dramatycznym. S³ucham.

MARIA – A dlaczego  grupa pobiera wstêp $25 od osoby, ¿eby uczestniczyæ w tej ceremoni? Dla Ratowania Ziemi powinno to byæ za darmo wed³ug mnie.
EN-KI – A zw³aszcza ci co dali z³oto Mario i dostali pokwitowanie, ¿e to z³oto wp³ynê³o, powinni oczywi¶cie, jako sponsorzy wej¶æ za darmo. Znacie takie takie s³owo jak bisnes?  To chyba t³umaczyæ nie muszê, a zw³aszcza bisnes turystyczny, te¿ znacie, wiêc to nie tylko te $25, a Barbaro inne wydatki jak hotel, a wy¿ywienie, a przejazdy , czy s±dzicie ¿e to wszystko bêdzie w prezencie od Egipcjan? Dobrze s±dzicie - nie bêdzie! Wiêc licz±c $25 i 1000 osób, to sobie policzcie, po zap³aceniu wstêpu, przeciez tam nikt nie wpu¶ci za darmo, a o ile jeszcze wiem, to samo wej¶cie wieczorne - bo przecie¿ te¿ obserwujemy i przygl±damy siê - znacznie wiêcej bêdzie kosztowaæ, wiêc co tu du¿o mówiæ, im bli¿ej ceremoni, tym wiêkszy smutek nas ogarnia. S³ucham.

MARIA – Ja mam jeszcze takie pytanie, które zadaje nam wiele osób, które wp³aca³y na Projekt Cheops i byli ca³ym sercem z tym Projektem, ale tym, którym ca³y czas idzie Lucyna i Bill, i teraz, kiedy powsta³ pomys³ Ratowania Ziemi przez ceremoniê i energiê mi³o¶ci, czuj± siê oszukani, bo wp³acali w zupe³nie innym celu.
EN-KI – A có¿ ja EN-KI mogê powiedzieæ. Mo¿na pisaæ, ale tylko pisaæ, bo przecie¿  fundacja polska tak naprawdê pieniêdzy nie ma, a i tak potrzebuje na wynajêcie wieczorne P³askowy¿u. To, ¿e siê czuj± oszukani,  ja to rozumiem, bo przecie¿ cel by³ inny.  W tym sarkofagu mia³ spocz±æ Budowniczy, a nie piramidka-cudo, nie piramidka, wiêc musz± przeboleæ swoja stratê i poczekaæ, poczekaæ co bêdzie dalej. Projekt B rusza, na ca³ego rusza i wtedy zbiegn± siê w czasie projekt B, jak i ceremonia, i przynajmniej t± satysfakcjê bêd± mieæ ci, którzy czuj± siê oszukani. Plan B. S³ucham.
MARIA – Bardzo dziêkujê za wyja¶nienie tego pytania, bo wiele osób by³o zdezorientowanych t± sytuacj± i chc±c wesprzeæ Misjê, byli b³êdnie informowani, jakoby polska fundacja dalej wspó³pracowa³a z Lucyn±. A to przecie¿ nie jest prawda.

BARBARA – Ludzie nie s± zorientowani w sytuacji, poniewa¿ my¶l±, czy mo¿e dostaj± takie informacje, ¿e jednak to co robi polska fundacja jest zwi±zane z Lucyn±.  T³umaczymy, informujemy, zamie¶cili¶my list, ¿e tak nie jest, ¿e nasze drogi siê rozesz³y i dlatego prosili¶my o wyt³umaczenie.
EN-KI – I w dalszym ci±gu tak jest, ¿e od wielu miesiêcy drogi polskiej fundacji z Lucyn± i Billem siê rozesz³y, a to, ¿e czêsto pewne osoby podpieraj± siê  jeszcze Lucyn±, jak to pomaga, wiêc mogê powiedzieæ: k³amstwo, to jest k³amstwo, nie pomaga i nic na to nie wskazuje. Nawet gdybym j± prosi³ o pojednanie, to muszê uszanowaæ jej woln± wolê, i rozum te¿, gdzie mówi do mnie: nie, i jeszcze raz – nie. Tak¿e tu mo¿na ¶mia³o pisaæ, ¿e w dalszym ci±gu Lucyna, jak i Bill nie maj± nic wpólnego z tym „projektem ceremonii”, ani nie przy³o¿yli rêki do wybudowania tego muru przez Mariê Gritsch. S³ucham.

MARIA – Czy Samuel bêdzie prowadzi³ Projekt Cheops do 11 listopada  tego roku, czy do koñca 2012 roku?
EN-KI – Tyle siê narobi³o, namiesza³o i pewne ruchy, które wykona³ Samuel by³y poza nasz± kontrol±. Obie panie, zarówno Anna Doliñska, gdzie bardzo uros³o jej ego, jak i Maria Gritsch dosta³y zadanie, zlecenie i obie za rzeteln± pracê, jak± wykonuj± i wykonona³y obie, w³a¶nie czeka ich ta praca do koñca przysz³ego roku. ¯adna z was nie chcia³aby mieæ takiej zleconej pracy, wiêc napewno, napewno po 11 listopada nast±pi chwilowe wyciszenie, bo w tej ca³ej grze jest jeszcze Boles³aw. Boles³aw, który jest opiekunem, terapeut± Anny Doliñskiej i jemu projekt wydania piramidki i z³otych klocków Marii bardzo siê nie spodoba.  Powstanie zamieszanie i niech sobie Samuel ze wszystkim radzi. S³ucham.

MARIA – Czy te osoby zrozumiej±, ¿e poszli w z³ym kierunku, wyka¿± skruchê  i wejd±  z powrotem na wspóln± drogê, jak± szli¶my wspólnie przez te 10 lat?
EN-KI – Je¶li rozbudowane jest ego, to nie przeprosz±, nie powróc± na swoj± ¶cie¿kê, drogê po której kroczyli. Ciê¿ka to by³a droga, ale szli¶my do przodu, pomimo trudno¶ci, pomimo k³ód, jakie by³y k³adzione pod nogi, zw³aszcza od tej organizacji iluminatów. Bardzo siln± osobowo¶ci± jest Boles³aw. To Boles³aw manipuluje ca³± grup± i jeszcze manipulowa³ bêdzie. Tak wyg³±da prawda. S³ucham.

BARBARA – Enki, mam  kolejne pytanie dotycz±ce wszystkich ludzi s³uchaj±cych Twoich Przekazów, czytaj±cych – wszystkich, którzy siê z nimi spotykaj±. Czy to s± naprawdê biedne istoty, które naprawdê nie s± w stanie zrozumieæ tego co mówisz, co przekazujesz, czy mo¿e  s± inne przyczyny dla których je odrzucaj± i mocno argumentuj± swoj± racjê?
EN-KI – Gdyby  to by³o dwa tysi±ce lat temu Barbaro, móg³bym  przyznaæ ci racjê, co do tych biednych, ma³o rozumnych istot, ale trochê techniki te istoty z Oriona wam da³y. Minê³o dwa tysi±ce lat i nikt z nas nie uszczypn±³ nawet grama z waszego rozumu i wolnej woli, wiêc  je¶li siê naprawdê tylko chce, wszystko mo¿na zrozumieæ i i¶æ prawid³ow± drog±. Trzeba tylko chcieæ.  Ale skoro siê nie chce i idzie po naj³atwiejszej linii, to jest jak jest.  A Syriusz naprawdê nie ¶pi i trudno tutaj zwalaæ winê na tego, czy tamtego ducha, który zwodzi.  Bo ja siê zapytam tak :  czy¿by w dziejszym czasie ludzko¶æ nie posiada³a rozumu?  Posiadacie, ale po co go uwa¿ywaæ, kiedy w tym systemie jest wam w wiêkszo¶ci dobrze. To tylko nieliczni chc± zmiany na lepsze dla siebie, dla rodzin, dla samej Ziemi, wiêc nie chcê wiêcej s³yszeæ, ¿e te biedne istoty ludzkie nie rozumiej±, bo kto chce to zrozumia³, kto chce to szuka. Jezus wyra¼nie powiedzia³ „bêda mieæ uszy i nie bêd± s³yszeæ, bêd± mieæ oczy i nie bêd± widzieæ”. Czy¿ siê tak nie dzieje na dzieñ dzisiejszy? S³ucham.

MARIA – Czyli to nie s± biedni ludzie tylko jest w nich du¿e ego?
EN-KI – Przeogromne. Brak pokory.  Ego. Udawanie mi³o¶ci!  Wszystko co w zasadzie z³e, to jest chwytane w lot,  a wszytko to co dobre,  odsuwane na dalszy plan, bo to nie jest ju¿ wygodne. S³ucham.

MARIA – Enki, a dlaczego  napisy na tych z³otych prêtach maj± byæ w jêzyku polskim i hebrajskim, a nie na przyk³ad w innym?
EN-KI – A dlaczego w³a¶nie takie s³owa Mario? - ni przypi±³ ni przy³ata³... Tutaj sobie Samuel za¿artowa³, a oni to chwycili w lot, a potem ciê¿ko siê by³o jako¶ z tego wypl±taæ i tak ju¿ pozosta³o.  Szczê¶cie ca³e, ¿e teraz ju¿ bêd± te kolcki ,a nie prêty, bo i z³ota nie mog± zebraæ, a tyle z³ota wystarczy, wiêc na tych klockach nie da siê napisaæ to, co oni chc±. W ka¿dym jêzyku, ewentualnie je¶li by te s³owa mia³y jakie¶ znaczenie, mog³y by byæ napisane, lecz z tego co ja s±dzê to nie potrzebny jest ¿aden napis - szczero¶æ, otwarto¶æ i d±¿enie do celu, prawdziwego celu. A tak naprawdê prawdziwym celem by³ Budowniczy i gdyby nie ten dowód mi³o¶ci Marii w postaci tego muru i gdyby jeszcze kilka metrów dalej by³o posprz±tane, otwar³a by siê ta jaskinia, która prowadzi do ¶wi±tyni, bo tak to zosta³o zaprojektowane. I mog³aby siê ta ceremonia 11 listopada  odbyæ, ale zupe³nie na innej zasadzie, czyli ceremonia, a owszem, ale z wprowadzeniem mumii do sarkofagu. Tylko jak mi³o¶æ, to mi³o¶æ Mario!  Ka¿dy daje to co potrafi daæ i co umie da
, a Maria Gritsch da³a wam mur. S³ucham.

MARIA – Czy Illuminaci nie bêd± teraz przeszkadzali we wprowadzeniu mumii Cheopsa I w najbli¿szych miesi±cach do sarkofagu?
EN-KI – Jak siê dostaniecie do tablic, specjalnie nie podam wam dzisiaj tej lokalizacji, bo i licho nie ¶pi, to Egipcjanie z ciekawo¶ci bêd± chcieli dotrzeæ do tego miejsca o które tak walczy³a grupa przez 10 lat. Nie, Illuminaci ju¿ nie bêd± przeszkadzaæ w zasadzie, takie ostatnie przeszkadzanie ich, to jest ta ceremonia. Tego nie zobaczyæ? - to tak jak powiedzia³ Jezus: „ bêd± mieæ oczy i nie bêd± widzieæ, bêd± mieæ uszy i nie bêd± s³yszeæ „
Czyli, my¶lê, ¿e ta sesja uzupe³niaj±ca to niedzielne spotkanie -  bo ponoæ tak  niezrozumiale to wszystko by³o podane – dzisiaj, je¶li to co przekaza³em dalej nie bêdzie zrozumia³e, to ja siê podajê do dymisji.  Bo w takim razie siê mocno zestarza³em, a ca³± robotê niech przejmie Samuel. To by³ ¿art. Dokoñczê tego dzie³a, a jak trzeba bêdzie, to trzeci raz powtórzê. Zatem za to spotkanie nadzwyczajne, takie ju¿ robocze, ja EN-KI wam dziêkujê.

BARBARA, MARIA, WILLIAM – My równie¿ dziêkujemy.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Pa¼dziernik 09, 2011, 08:57:19 »

No i kolejna walka o priorytety , kto jest lepszy , wa¿niejszy , m±drzejszy i to osi±gnie pierwszy wymarzony cel i stanie siê "gwiazd±'..... itd, itp....

Ci dostan± po "³apach" a ci dostan±  "cukierka" w postaci piramidki cudo , czyni±cej cuda uzdrawiaj±ce.
I Jeszcze P. Basia ma ¿al ¿e ludzie nie rozumiej± s³ów wymawianych przez Samuela!
Ale¿ czytaæ potrafi± i doskonale je rozumiej± , tylko , ¿e rozumienie slow  nie jest wystarczaj±ce w zrozumieniu tre¶ci ca³okszta³tu tego przedstawienia pt. "Pól ¿artem , pó³ serio..." ( prawdziwa nazwa "Projektu Cheops" ) w re¿yserii Samuela-Enki i z wy¿ej wymienionymi  g³ównymi aktorami.

Wewnêtrzne walki o kasê i priorytety , podzielone dru¿yny , które maj± siê zej¶æ , podwójna twarz jednego bytu ( prawdê mówi± c ma ich mnóstwo) , wyci±ganie pieniêdzy i ludzkiej energii we wszelakie mo¿liwe sposoby. "Hartowanie" ludzi zastraszaniem z u¿ywaniem si³y , manipulacja wszelaka z wykorzystywaniem ludzkich s³abo¶ci...  mo¿na mno¿yæ te przyk³ady. Nazbiera³o siê ich przez te lata dzia³añ mnóstwo.

Jednak najsmutniejsze jest w tym i¿ wmówiono ludziom i¿ jest to droga serca , mi³o¶ci dobra i prawo¶ci , a oni miast analizowaæ skutki ( bo one s± najwa¿niejsze) paplaj± jak dzieci wyrywaj±ce sobie z r±k zabawki , powtarzaj±c s³owa tego bytu jak mantrê.
 Co w tym najbardziej ich  cieszy? I¿ guru Enki powiedzia³ ¿e z tej ceremonii nic nie wyjdzie , ¿e tak naprawdê chodzi tylko o kasê i bytom z Syriusza o cia³a ludzkie , które chc± dla siebie przej±æ  ( pisa³am o tym  ukrytym celu ju¿ wczoraj), a dwie panie po tej eskapadzie stan± siê niewiele znacz±cymi kobietami z zabawk± ( piramida kryszta³owa i z³ote klocki) w d³oniach. O które zreszt± walczy aktywnie te¿ P. Boles³aw , te¿ jest ¿±dny tego z³ota...

I to jest satysfakcja og³oszona przez "projekt Cheops" z Chicago , klêska Polskiej strony ,po której oni wdrapi± siê na wymarzony "szczyt".... czego?

Jak dla mnie jest to smutna klêska obydwu grup , która zaistnia³a ju¿ dawno temu.

Ani z³oto , ani presti¿e , autorytety ,ani Piramida Cheopsa  ze swoimi sekretnymi komnatami pod ziemi± nie s± celem Cz³owieka na ziemi , jest nim tylko i wy³±cznie dotarcie do W£ASNEJ KOMNATY SERCA
Tam s± najwiêksze skarby Cz³owieka , tam jest "brama miêdzy wymiarowa" , tam jest "zabalsamowany król" , który czeka na mi³o¶æ i obudziæ go mo¿e tyko ona i nic wiêcej.I tam w sercu , ka¿dy posiada osobisty klucz otwieraj±cy mu drogê ewolucji i wej¶cie do kolejnego wymiaru.

Jedynym niebezpieczeñstwem , które blokuje ka¿demu dostêp do tych skarbów jest jego osobisty strach ( ka¿dy posiada inne niedoskona³o¶ci , b³êdy z przesz³o¶ci których bardzo siê boi ujawniæ) , ta wiedza jest wykorzystywana przez ró¿ne grupy ( za¶wiatowe i ziemskie) w celu manipulowania lud¼mi i czerpania z tego przeró¿nych korzy¶ci.

Pora siê obudziæ ¶pi±ca Ameryko i uwierzyæ sobie a nie Enkiemu , w Was , w Waszych sercach jest mo¿liwo¶æ pomocy sobie. To nie ca³y ¶wiat jest zagro¿ony kataklizmem ( nie ma ¿adnych kataklizmów globalnych i nie by³o takich zagro¿eñ) to Wy jeste¶cie nimi zagro¿eni , To wy trwacie w wielkim strachu projektuj±c go na innych i wymy¶laj±c ci±gle nowe jego opcje.

Wasz strach otwiera drogê do Was przeró¿nym istotom czerpi±cym z niego si³ê a Was os³abiaj±c.

Cz³owiek silny idzie sam , nie boi siê ¿adnych konfrontacji i nie jest s³u¿alczo uleg³y w obce nikogo , on nie potrzebuje ¿adnych podstêpów do "wy³amywania zamkniêtych przed nim drzwi" bowiem one otwieraj± siê same.

Nie potrzebuje poni¿ania innych ( co tu jest bardzo widoczne wobec grupy Polskiej) ¿eby podwy¿szyæ swój autorytet. Bowiem on go zwyczajnie ma , jego argumentami s± etyka , prawo¶æ , godno¶æ i mi³o¶æ ( nie zapisana s³owami) a wyra¿ana czynami.

Tych warto¶ci w czynach brakuje deklaracjom Samuela-Enki oraz ca³okszta³towi dzia³añ obydwu od³amów podzielonego "projektu Cheops". Ludzie nie s± g³upi widz± to , analizuj± , odczuwaj± , wiedz± i¿ to nie tak , nie to i nie ta droga. Dlatego macie tak ma³o zwolenników i tak du¿o Ludzi odsuwa siê od Was ze zgorszeniem.

Przykre? Skoro tak to warto tak zwyczajnie po Ludzku przeanalizowaæ t± sytuacjê samemu , bez udzia³u Samuela-Enki i wyci±gn±æ wnioski.

Kiara U¶miech U¶miech

ps. *. U¶piony król - Mumia - symbol u¶pionej mocy w Cz³owieku , najwy¿szej mocy w³adania sob± , swoimi emocjami. On ¶pi w komnacie serca , w³o¿enie go do "sarkofagu " i obudzenie to obudzenie w nas najwiêkszych mocy dzia³ania , transformacji cia³a astralnego ( które posiadamy obecnie) w cia³o ¶wietliste z³ote. Ten proces powinien zaistnieæ w sercu ka¿dego Cz³owieka, nale¿y dokonaæ go wewnêtrznie a nie zewnêtrznie by odzyskaæ swoj± moc i w³adzê ale tylko i wy³±cznie nad sob± a nie nad innymi Lud¼mi.

I w kobiecie i w mê¿czy¼nie drzemie u¶piona moc sprawcza , zablokowana przez strach i wszelakie s³abo¶ci prowokowane przez ego , to ono zwodzi Ludzi strachem i konkurencyjno¶ciom miêdzyludzk± do walki o siebie. Kto tego nie zrozumie bêdzie brn±³ nadal w ró¿nych "projektach" gubi±c swoj± unikaln± indywidualno¶æ , która tak naprawdê czeka na obudzenie "faraona -króla w nas a nie gdzie¶ tam.
Ale... kto by w takom prostotê uwierzy³? Byæ anonimowym? Nie ratowaæ ziemi....?

Ta naprawdê ca³a ta walka jest w Was o Was z projekcj± zewnêtrzn± bo ¿yjemy w ¶wiecie materialnym i energiê my¶li i uczuæ rzutujemy na zewn±trz nas tworz±c swój ¶wiat z ca³± gam± zdarzeñ , które prze¿ywamy bardzo realnie odczuwaj±c je  wszystkimi naszymi zmys³ami. A to tylko z³udzenie realu , które zapragn±³ do¶wiadczyæ wcielony Duch i to On sam robi dla siebie te wszystkie kreacje.

¯eby móg³ do¶wiadczyæ tych materialnych do¶wiadczeñ o du¿o ni¿szych wibracjach ni¿ On sam posiada , musia³ "usn±æ , umrzeæ" w komorze serca , w tzw. ¦wiêtym ¶wiêtych" bo swoj± przeolbrzymi± energi± nie móg³ by zaistnieæ w przestrzeni o du¿o ni¿szej wibracji , któr± stworzy³ dla siebie. Zatem usn±³, u¶pi³ sam siebie na czas do¶wiadczeñ w materialnym ¶wiecie. Wysy³a³ w cykl wcieleñ tylko swoje maleñkie cz±stki "ISKIERKI ¯YCIA" , a teraz po zakoñczonym cyklu do¶wiadczeñ czeka na wybudzenie. 
I to ca³y sekret budzenia Faraona -Króla, pobudka jest przez nas w nas dla siebie , tak , i tylko tak jest w³a¶ciwie.

Mo¿na wierzyæ , mo¿na nie wierzyæ jednak nikt i nic nie zmieni tego faktu. Jak to Ludzie zrozumiej± przestan± ze sob± konkurowaæ i walczyæ o ¿adne priorytety , których nie ma i nie by³o.

Zatem powodzenia dla Wszystkich ! U¶miech U¶miech

Kiara U¶miech U¶miech

east
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Pa¼dziernik 09, 2011, 09:16:33 »

Jeszcze raz powtarzam, to nie piramidka, ale wiara bêdzie leczyæ, leczyæ, a osoby które zosta³y chwilowo do tego powo³ane, bêd± pod bardzo ¶cis³± obserwacj±. Jedno potkniêcie jednej albo drugiej i wszystko jest zabierane, czyli, ta mo¿liwo¶æ jaka jest chwilowo dana. Wiêc to nie Anna Doliñska, nie Maria Gritsch bêd± tymi wielkimi osobami, ale to my wykorzystamy te dwa kana³y, które jednocze¶nie bêd± poddane próbie. Zrozumiano?

. Nie chcia³bym tam byæ gdybym by³ cz³owiekiem, w³a¶nie wtedy, kiedy wybije ta godzina poranna, czy wieczorna, bo podczas tych medytacji i ¶piewania mantry uruchomi± ten portal. Oczywi¶cie, ¿e skapliwie wykorzysta to Syriusz. A iIu  dost±pi zaszczytu takiego, ¿e bêdzie mia³ sublokatora z Syriusza, trudno powiedzieæ, ale jest to na sto procent pewne i w tym akurat istoty z Oriona nie bêd± przeszkadzaæ. Portal dopiero zostanie zamkniêty po trzech dniach. Tak¿e za³ó¿my, ¿e te 1000 osób przyjedzie, co jest zwyk³± m¿onk±, to wiêcej zejdzie na Ziemiê, ale czy wszyscy z Syriusza zechc± te cia³a? Tego nie wiem, czy zechc± t± dziesi±tkê, która bêdzie podczas ceremoni w Piramidzie, te¿ tego nie wiem, bo gdybym ja mia³ wybór, to nie wybra³bym nikogo. Wiêc to siê oka¿e dopiero pó¼niej w praktyce jak siê bêd± te osoby zachowywaæ

Ciekawy eksperyment. Zgromadziæ wiernych , uczyniæ ich otwartymi z ich w³asnej woli ( no wszak ju¿ wp³acili sporo kasy, zainwestowali w Projekt ) , a potem wykorzystaæ ich cia³a do zasiedlenia. I jeszcze maj± siê modliæ, ¿eby ³aski dost±pili, wszak kolesie s± wybredni. A jak cz³owieczek pope³ni jeden b³±d to wszystko mu jest zabierane.
To takie ludzkie jest wszystko. Manipulacja i kombinowanie na ca³ego przy u¿yciu nieznanej nam jeszcze technologii.
Czy wierni, nie¶wiadomi ludzie s± zap³at± w zamian za paciorki dla gin±cej rasy ? Czy to tylko jaki¶ chory eksperyment ?
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Pa¼dziernik 09, 2011, 11:15:19 »

O, to ju¿ 124 sesja.
W krótkim czasie nadrabiane s± zaleg³o¶ci i nie w porz±dku chronologicznym.

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Pa¼dziernik 09, 2011, 11:46:06 »

Cytat: Chi-ARA
*. U¶piony król - Mumia - symbol u¶pionej mocy w Cz³owieku , najwy¿szej mocy w³adania sob± , swoimi emocjami.
nale¿y dokonaæ go wewnêtrznie a nie zewnêtrznie by odzyskaæ swoj± moc i w³adzê ale tylko i wy³±cznie nad sob± a nie nad innymi Lud¼mi.

Ca³a ta walka jest w Was o Was z projekcj± zewnêtrzn±
bo ¿yjemy w ¶wiecie materialnym i energiê my¶li i uczuæ rzutujemy na zewn±trz nas
 tworz±c swój ¶wiat z ca³± gam± zdarzeñ,
które prze¿ywamy bardzo realnie odczuwaj±c je wszystkimi naszymi zmys³ami.
A to tylko z³udzenie realu, które zapragn±³ do¶wiadczyæ wcielony Duch
i to On sam robi dla siebie te wszystkie kreacje.

<a href="http://www.youtube.com/v/wxXX_o5UW5w?version=3&amp;amp;hl=pl_PL&amp;amp;rel=0" target="_blank">http://www.youtube.com/v/wxXX_o5UW5w?version=3&amp;amp;hl=pl_PL&amp;amp;rel=0</a>

ogolnie "MuMia"* ..to takie ciekawe s³owo.
mumifikacja dawniej i dzi¶

( s±dzicie ¿e mo¿e miec jakie¶ konotacje z 'nowiem' ? )

"death note"  - notka smierci.. ale znaj±c etymologie s³owa "nota", zapis, notatka,
node - wêze³ (s³owiañskie pismo weze³kowe)
..mozna to przet³umaczyc, jako "wêze³ ¶mierci".
Prawdopodobnie jest nim (z nim zwi±zany silnie) Pluton/Ozyrys/El-Assarrus/(En-Lil) przerobiony po¼niej na mit jezusa.
(jest tam symbol s³oñca)
..

..przy okazji ciekawostka taka..
Wiecie ¿e Mario Magdalen - to równiez postac ksi±zkowa z literatury?
Wymy¶li³y go szowinistyczne feministki..
..na podstawie z ust do ust przekazywanego podania o ludziach magii (obojga p³ci),
którzy mieli MOC.. mówiono o takich , ze maj± "Ri"(biorac± siê ze spójno¶ci - potrafili syntetyzowac/ogniskowac ¦wiat-£O, ¶wiatlo). Taki Mag, co ma Ri.. czesto nawet jest to "Ri" Ko³a/Krêgu "O".
Mario , "ma-Ri-O"
byli magami.. "Mag"
zawsze w oddali "Dal" {Delta-AL; Delta"boska"(piramida)}
dalEna
..a En-A (En-Chi-ego, Jowisza) ..i tak krytykujecie ca³y czas  Du¿y u¶miech
"z³y jowisz", "jowisz k³amie",
..ale wiecie, jak to w gazie (i "na gazie")..
tozsamo¶ci siê mieszaj± lepiej ni¿ w wodzie

« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 09, 2011, 13:29:24 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Pa¼dziernik 09, 2011, 14:42:27 »

Wiesz co Phi przenie¶ te swoje rewelacyjne wywody do odpowiedniego miejsca , bo nie jest to temat z nimi zwi±zany.
A tak przy okazji ja jestem Kiara a nie jaka¶ Chi -ARA., zostañmy przy prawdzie a nie literowych paranojach.
 Rozwa¿asz  sobie wymy¶lane przez ciebie s³owa , MARIO , które nie maj± zwi±zku z prawd± MARIA , zatem tworzysz tylko iluzje , któr± usi³ujesz karmiæ siebie i innych.

Lepiej jest jednak skoncentrowaæ siê na tym co jest.

A tak przy okazji MAG by³ kiedy¶ najwy¿szym kap³anem ¶wi±tynnym potrafi±cym odczytywaæ prawid³owo sny i symptomy fizyczne dotycz±ce duchowo¶ci.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 09, 2011, 14:44:53 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Pa¼dziernik 09, 2011, 19:56:18 »

Hmmm,Kiaro,podoba mi sie Twoj obszerny post na temat ostatniej sesji
Lucynki w Chicago.Gdybym mial skomentowac tresc tej sesji,moje wnioski
bylyby podobne lub identyczne w niektorych aspektach.Juz dawno,jeszcze
przed rozpadem pch,pisalem o bezsensach projektu i o jego rychlym koncu.
Po podziale,nawet ludzie zaangazowani gleboko,zaczeli miec watpliwosci;
a i sam szef A.Wojcikiewicz rowniez je ma.Slowa En-ki'ego,ze z braku zlota
wystarcza zlote klocki odebralem jako kpine(zabawa w klocki) z dzialan frakcji
polskiej w przygotowywaniu do ceremonii.Dodalbym od siebie,ze rownie dobrze
moglyby byc uzyte zlote kulki,czyli gra w kulki - i to obu frakcji.
Pozdrawiam.
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Listopad 02, 2011, 18:00:05 »

Cytat ENKI

- Pod warunkiem, ¿e te 1000 osób siê znajdzie Mario, a te kilka osób jak twierdz± niektórzy z polskiej fundacji, i Samuel wraz z nimi, nie s± w stanie wp³yn±æ na ten spêd, który na wszelki wypadek ma byæ zorganizowany. Bo to ju¿ musia³aby byæ przeogromna energia, a tak wcale nie jest. Nie chcia³bym tam byæ gdybym by³ cz³owiekiem, w³a¶nie wtedy, kiedy wybije ta godzina poranna, czy wieczorna, bo podczas tych medytacji i ¶piewania mantry uruchomi± ten portal. Oczywi¶cie, ¿e skapliwie wykorzysta to Syriusz. A iIu  dost±pi zaszczytu takiego, ¿e bêdzie mia³ sublokatora z Syriusza, trudno powiedzieæ, ale jest to na sto procent pewne i w tym akurat istoty z Oriona nie bêd± przeszkadzaæ. Portal dopiero zostanie zamkniêty po trzech dniach. Tak¿e za³ó¿my, ¿e te 1000 osób przyjedzie, co jest zwyk³± m¿onk±, to wiêcej zejdzie na Ziemiê, ale czy wszyscy z Syriusza zechc± te cia³a? Tego nie wiem, czy zechc± t± dziesi±tkê, która bêdzie podczas ceremoni w Piramidzie, te¿ tego nie wiem, bo gdybym ja mia³ wybór, to nie wybra³bym nikogo. Wiêc to siê oka¿e dopiero pó¼niej w praktyce jak siê bêd± te osoby zachowywaæ. S³ucham.
Ten cytat Enki mowi sam za siebie.
Nie moj cyrk nie moje malpy- przepraszam za wyrazenie

Nastepny cytat-EN-KI – Tyle siê narobi³o, namiesza³o i pewne ruchy, które wykona³ Samuel by³y poza nasz± kontrol±
Nawet nie potrzeba nazywac rzeczy po imieniu
« Ostatnia zmiana: Listopad 02, 2011, 22:17:39 wys³ane przez Laguna__ » Zapisane
Uduchowiony Piotr
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Listopad 05, 2011, 22:58:46 »

A iIu  dost±pi zaszczytu takiego, ¿e bêdzie mia³ sublokatora z Syriusza, trudno powiedzieæ, ale jest to na sto procent pewne i w tym akurat istoty z Oriona nie bêd± przeszkadzaæ. Portal dopiero zostanie zamkniêty po trzech dniach. Tak¿e za³ó¿my, ¿e te 1000 osób przyjedzie, co jest zwyk³± m¿onk±, to wiêcej zejdzie na Ziemiê, ale czy wszyscy z Syriusza zechc± te cia³a? Tego nie wiem, czy zechc± t± dziesi±tkê, która bêdzie podczas ceremoni w Piramidzie, te¿ tego nie wiem, bo gdybym ja mia³ wybór, to nie wybra³bym nikogo. Wiêc to siê oka¿e dopiero pó¼niej w praktyce jak siê bêd± te osoby zachowywaæ.

W jaki sposób istoty z Oriona mia³yby przeszkadzaæ i dlaczego? kim s± i czym ró¿ni± siê od Syriusza? Jaki cel maj± w tym syriusze i dlaczego mieszaj± albo przeszkadzaj± o ile przeszkadzaj± Orionidzi?

Jak siê dostaniecie do tablic, specjalnie nie podam wam dzisiaj tej lokalizacji, bo i licho nie ¶pi, to Egipcjanie z ciekawo¶ci bêd± chcieli dotrzeæ do tego miejsca o które tak walczy³a grupa przez 10 lat. Nie, Illuminaci ju¿ nie bêd± przeszkadzaæ w zasadzie, takie ostatnie przeszkadzanie ich, to jest ta ceremonia.

W zasadzie takie ostatnie przeszkadzanie ich, to jest ta ceremonia.

(czy¿by iluminaci mieli co¶ w tym wspólnego? czy iluminaci mog± staæ za t± ceremoni±? czy w teorii wspó³pracy iluminatów z reptilianami czyli Syriuszami mo¿e byæ jakie¶ ziarnko prawdy? Czy¿by w ten w³a¶nie sposób iluminaci chcieli przeszkodziæ nam? Czy to oni s± motorem tej ceremoni? Dlaczego akurat Polska i Chicago maj± tak wiele wspólnego z projektem?)

« Ostatnia zmiana: Listopad 06, 2011, 09:41:19 wys³ane przez Uduchowiony Piotr » Zapisane
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: