Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 07, 2025, 22:03:57

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: SESJA CHANNELINGU TELEP. Z LUCYNÂĄ ÂŁOBOS-BROWN W CHICAGO 05 PAÂŹDZIERNIKA 2011  (Przeczytany 8126 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
targuj
Gość
« : Październik 09, 2011, 03:31:54 »

SESJA DODATKOWA CHANNELINGU TELEPATYCZNEGO Z LUCYNÂĄ ÂŁOBOS-BROWN W CHICAGO 05 PAÂŹDZIERNIKA 2011r.

BARBARA – Witaj EN-KI. ZebraliÂśmy siĂŞ tutaj w kilka osĂłb, Âżeby, jeÂśli pozwolisz, zadaĂŚ Ci kilka pytaĂą, ktĂłre otrzymaliÂśmy od osĂłb obecnych na niedzielnej sesji  w Eagles Club (2 paÂździernika 2011r.),  kiedy to mieliÂśmy goÂścia - Samuela i wiele osĂłb byÂło zdezorientowanych tÂą wypowiedziÂą, gdyÂż byÂła dla nich nie tylko niezrozumiaÂła, ale i szokujÂąca. W zwiÂązku z tym, mamy kilka pytaĂą, i proÂśbĂŞ, czy moÂżesz na nie odpowiedzieĂŚ?  A przede wszystkim witamy CiĂŞ serdecznie i prosimy CiĂŞ o te odpowiedzi.

EN-KI -  Ja takÂże witam was serdecznie. Nie przyjdzie na te pytania odpowiadaĂŚ Samuel i to z tego wzglĂŞdu, Âże  niektĂłre odpowiedzi mogÂą byĂŚ intrygujÂące i to nie byÂłoby na rĂŞkĂŞ dla Samuela, wiĂŞc ja bĂŞdĂŞ odpowiadaĂŚ na wasze pytania, ktĂłre zrodziÂły siĂŞ po spotkaniu, channelingu niedzielnym. Tak trzeba, Âżeby ludzie bardziej zrozumieli, bo juÂż doszÂły mnie sÂłuchy, Âże wiele osĂłb nie bardzo rozumie o co tutaj chodzi? WiĂŞc ja bĂŞdĂŞ dzisiaj tym, ktĂłry sprĂłbuje wytÂłumaczyĂŚ. Zatem, skoro jesteÂśmy przy tym okrÂągÂłym stole, po kolei bĂŞdĂŞ prosiÂł o zadanie mi pytania. Mario, od ciebie zaczniemy. SÂłucham.

MARIA – Witaj EN-KI. Dlaczego piramidka zostaÂła nazwana ArkÂą Przymierza?
EN-KI – Symbolicznie tak zostaÂło to nazwane. Prawdziwa Arka Przymierza posiadaÂła ogromnÂą energiĂŞ i dlatego jak wiecie, nie wszyscy mogli jÂą obsÂługiwaĂŚ, ba, nawet dotykaĂŚ. Arka Przymierza sÂłuÂżyÂła takÂże w tamtym czasie, kiedy MojÂżesz miaÂł w posiadaniu tÂą ArkĂŞ , nawet do leczenia, tak jak teraz bĂŞdzie sÂłuÂżyĂŚ ta maÂła piramidka. PamiĂŞtacie z przekazĂłw Anny DoliĂąskiej, kiedy to Samuel wyznaczyÂł dla Krystyny zadanie, odznaleŸÌ ArkĂŞ Przymierza. ChociaÂż podaÂłem lokalizacjĂŞ Arki Przymierza, prawdziwej, to nie jest siĂŞ w stanie przywieœÌ jej do Egiptu i umieÂściĂŚ dodatkowo w sarkofagu. Dlatego to symbolicznie nazwono jÂą ArkÂą Przymierza, tÂą wÂłaÂśnie piramidkĂŞ, ktĂłra póŸniej odegra swojÂą rolĂŞ. JakÂą rolĂŞ, to powiem w czasie naszego spotkania. A teraz po kolei. Barbaro sÂłucham.

BARBARA –  Drogi EN-KI. Kolejne pytanie na ktĂłre teÂż nie potrafimy ludziom odpowiedzieĂŚ brzmi: czy Maria Gritsch ma jakieÂś powiÂązanie z ArkÂą Przymierza?
EN-KI – Z tÂą akurat nie, ale z tamtÂą tak. Bo to, Âże inkarnacja istnieje jest sprawÂą oczywistÂą. TamtÂą, prawdziwÂą ArkĂŞ nieÂśli wybrani ludzie, byli to lewici. Lewici, ktĂłrzy pochodzili w prostej linii od Abrahama, tylko im wolno byÂło nieœÌ. Dzisiaj nazwaÂłbym ich, takich ludzi, tragarzami, bo tylko to zadanie mieli, Âżadne inne. WiĂŞc Maria(Gritsch) w tamtym czasie, kiedy Izraelici szli przez pustyniĂŞ, byÂła, czy byÂł, czy byÂła, jednym z tych lewitĂłw, czyli tragarzem. Jakie ma po³¹czenie dzisiaj? MoÂże odezwie siĂŞ w niej ten zew tragarza, i to co Samauel dla niej szykuje, z godnoÂściÂą, z naleÂżytym szacunkiem, zaopiekuje siĂŞ piramidkÂą, ktĂłra zostaÂła nazwana ArkÂą Przymierza, ktĂłra naprawdĂŞ nie ma nic wspĂłlnego, jeÂśli chodzi o energiĂŞ. Wiadomo, Âże leczenie i sugestia chodzÂą jednÂą drogÂą. JeÂśli czÂłowiek uwierzy, jeÂśliby dotykaÂł kamienia, teÂż zostanie uleczony. SÂłucham teraz, chciaÂłbym, Âżeby Bill mi zadaÂł pytanie.

BILL – Nie teraz.

MARIA – DziĂŞkujemy bardzo. Jak dÂługo  potrwa takie leczenie?
EN-KI – Chodzi wam o to jak dÂługo? Do koĂąca roku 2012. I tutaj dwie kobiety zostanÂą poddane jednoczeÂśnie prĂłbie. Jedna bĂŞdzie uczona pokory, czyli Anna DoliĂąska, duÂżej pokory siĂŞ jej nauczy, dlatego Samuel powiedziaÂł, bĂŞdzie ona asystentkÂą Marii Gritsch. U Marii bĂŞdzie praca nad jej wielkim ego i teÂż to zostanie poskromione, takÂże prĂłba dla tych dwĂłch kobiet jest wyznaczona jednoczeÂśnie. To znaczy, wtedy kiedy zakoĂączy siĂŞ ceremonia i przyjdzie oddaĂŚ piramidkĂŞ wraz z tymi zÂłotymi podpĂłrkami w rĂŞcĂŞ Marii Gritsch. Jest to pierwsza prĂłba. NastĂŞpne bĂŞdÂą siĂŞ pojawiaĂŚ sukcesywnie. Co bĂŞdzie po 2012 roku, to jeszcze zobaczymy, ale napewno, ani jedna kobieta, ani druga nie otrzyma w prezencie zÂłotych podpĂłrek, bĂŞdÂą one miaÂły inne przeznaczenie. Jakie? Zobaczymy.  SÂłucham.

MARIA – Mam dodatkowe pytanie dotyczÂące tego tematu. Czy to uzdrawianie bĂŞdzie w Polsce, czy w Niemczech, bo Maria mieszka  Niemczech, a Anna w Polsce?
EN-KI – Wiem Mario gdzie ktĂłra mieszka. I to teÂż bĂŞdzie prĂłba dla nich jak to ustalÂą, tak naprawdĂŞ to przecieÂż asystentka nie moÂże dziaÂłaĂŚ na wÂłasnÂą rĂŞkĂŞ, musi byĂŚ prowadzona lub pomagaĂŚ mistrzowi, wiĂŞc myÂślĂŞ, Âże Anna bĂŞdzie w pewnym okresie musiaÂła dojechaĂŚ do Marii, albo Maria przyjechaĂŚ do Anny i wtedy w zespó³ obie bĂŞdÂą mogÂły dokonywaĂŚ tego, co jest i bĂŞdzie im zlecone. SÂłucham.

BARBARA – Kolejne pytanie. Dlaczego Maria Gritsch otrzymuje moÂżliwoœÌ leczenia przy pomocy piramidki, a nie na przykÂład Lucyna, albo Anna DoliĂąska?
EN-KI – Powiedzmy, Âże bĂŞdzie to dowĂłd wdziĂŞcznoÂści, podziĂŞkowanie Barbaro za to poÂświĂŞcenie, za wydajnÂą pracĂŞ, jakÂą wykonaÂła na odcinku gdzie jest Cheops I- czyli  wiesz, Âże za kaÂżdÂą pracĂŞ jest nagroda i ona tÂą nagrodĂŞ dostaje. Jak siĂŞ z tej nagrody wywi¹¿e, teÂż zobaczymy..... WybudowaĂŚ taki mur Barbaro, to trzeba mieĂŚ wielkie serce,  a Maria tym wÂłaÂśnie murem pokazaÂła bezwarunkowÂą miÂłoœÌ do Misji Ratowania Ziemi i Ludzi, wiĂŞc trzeba jej teraz umoÂżliwiĂŚ to co ma zrobiĂŚ, niech pokaÂże dalej, jaka jest wielka. SÂłucham.

MARIA – DziĂŞkujemy. Dlaczego piramidka musi staĂŚ na tych klockach i o co tutaj chodzi?
EN-KI – Tak naprawdĂŞ nie musiaÂłaby piramidka staĂŚ na tych zÂłotych podpĂłrkach, klockach, tak jak to powiedziaÂł Samuel... I tutaj muszĂŞ powiedzieĂŚ, Âże polska fundacja, ktĂłra jest zobowiÂązana do wykonania ceremonii, powinna byĂŚ ogromnie wdziĂŞczna Samuelowi – zaznaczam, nie mnie, bo jest nas dwĂłch! - za to, Âże zmieniÂł zdanie widzÂąc, jakie sÂą trudnoÂści ze zdobyciem tego zÂłota i poleciÂł zrobiĂŚ takie podpĂłrki, takie klocki z tego zÂłota ktĂłre jest. Piramidka rĂłwnie dobrze mogÂłaby staĂŚ na podpĂłrkach z drewna,  zwykÂłego hebanowego drewna. I tutaj Samuel teÂż chciaÂł zobaczyĂŚ reakcje ludzi i zobaczyĂŚ teÂż jak siĂŞ bĂŞdÂą zachowywaĂŚ. I spokojnie, a zarazem ze smutkiem muszĂŞ stwierdziĂŚ, Âże ci co przekazali zÂłoto, to z myÂślÂą takÂą: „ kupiĂŞ sobie za zÂłoto bezpieczeĂąstwo, jeÂśli dam zÂłoto to nic mi siĂŞ nie moÂże staĂŚ” . I tak siĂŞ zrealizowaÂł „projekt zÂłota”, „zÂłotych prĂŞtĂłw”, tylko, Âże teraz juÂż nie bĂŞdzie prĂŞtĂłw, ale takie podpĂłrki. Piramidka jest tylko piramidkÂą i sarkofag pusty, teÂż tylko sarkofagiem. Sarkofag jest potrzebny do tego, Âżeby wÂłoÂżyĂŚ tam mumiĂŞ i do tego wÂłaÂśnie odegra swojÂą rolĂŞ. Piramidka, no có¿, krysztaÂł sam z siebie emanuje energiÂą, a ta osoba, ktĂłra bĂŞdzie miaÂła otwarte, czyste serce przepojone miÂłoÂściÂą do ludzi, bĂŞdzie mogÂła przekazywaĂŚ energiĂŞ do piramidki i póŸniej ta z kolei, bĂŞdzie emanowaĂŚ energiÂą pomagajÂąc w leczeniu, ale tylko tym, ktĂłrzy w to uwierzÂą. SÂłucham.

BARBARA – No wÂłaÂśnie, na czym ma polegaĂŚ to leczenie, w jakich dolegliwoÂściach, na ile to bĂŞdzie skuteczne?
EN-KI – SkutecznoœÌ Barbaro teÂż bĂŞdzie uzaleÂżniona od wiary. PamiĂŞtacie, kiedy Jezus byÂł na Ziemi i uzdrawiaÂł, nie potrzebowaÂł ani Arki Przymierza, ani piramidek, nic. MiaÂł tylko siebie, mĂłwiÂł wyraÂźnie, Âże tak naprawdĂŞ to wiara uzdrawia, a nie on. I kiedy w ludziach, w tych ktĂłrzy  zapragnÂą otrzymaĂŚ energiĂŞ - nie Marii Gritsch,  bo Jezus teÂż zawsze mĂłwiÂł, Âże jest tylko poÂśrednikiem, kanaÂłem i to samo moÂże byĂŚ tutaj -  jeÂśli szczeroœÌ bĂŞdzie Marii  taka sama jak przy budowie tego muru, to zobaczycie jakie bĂŞdzie to leczenie. SÂłucham.

MARIA – Dlaczego piramidka ma ksztaÂłt merkaby, a nie normalnej piramidy o ksztaÂłtach piramidy Cheopsa?
EN-KI – A to nie jest juÂż wymysÂł, ani mĂłj, ani Samuela, tylko ludzki (w brzmieniu: Lucki) Nie tej, ktĂłra tutaj siedzi ktĂłrÂą, tak nazwaÂł Samuel, ale osoby, ktĂłra chciaÂła zabÂłysn¹Ì, osoby ktĂłra powiedziaÂła, Âże coÂś innego pociÂągnie ludzi, trafi do serc. Gdyby ta piramida, ktĂłrÂą zrobiono miaÂła takÂą wielkÂą moc, toby taka sama piramidka byÂła zrobiona nad komnatÂą krĂłlewskÂą w Piramidzie, a tam jest po prostu zwykÂła piramidka, taka jak duÂża piramida, tylko w mniejszym wydaniu. Nie ma to wiĂŞkszĂŞgo znaczenia, jest to po prostu fantazja tego, ktĂłry zaprojektowaÂł to cudo. SÂłucham.

MARIA – DziĂŞkujemy. W czasie tej uroczystoÂści byÂło powiedziane, Âże bĂŞdzie otwarty portal i jakie to ma powiÂązanie z tÂą piramidkÂą, Âże ona  nabierze mocy do leczenia?
EN-KI – Wszystko moÂżna naelektryzowaĂŚ. Portal otworzÂą, to jest fakt, ale ci z Oriona teÂż siĂŞ juÂż do tego przygotowujÂą, Âżeby jak najszybciej zamkn¹Ì, bo co siĂŞ bĂŞdzie dziaÂło, nie muszĂŞ mĂłwiĂŚ. Jeszcze raz powtarzam, to nie piramidka, ale wiara bĂŞdzie leczyĂŚ, leczyĂŚ, a osoby ktĂłre zostaÂły chwilowo do tego powoÂłane, bĂŞdÂą pod bardzo Âścis³¹ obserwacjÂą. Jedno potkniĂŞcie jednej albo drugiej i wszystko jest zabierane, czyli, ta moÂżliwoœÌ jaka jest chwilowo dana. WiĂŞc to nie Anna DoliĂąska, nie Maria Gritsch bĂŞdÂą tymi wielkimi osobami, ale to my wykorzystamy te dwa kanaÂły, ktĂłre jednoczeÂśnie bĂŞdÂą poddane prĂłbie. Zrozumiano?

MARIA – Tak. DziĂŞkujĂŞ. Ja mam jeszcze pytanie. Czy podczas otwarcia tego kanaÂłu zejdÂą na ZiemiĂŞ istoty z Syriusza. Czy one bĂŞdÂą miaÂły wpÂływ na te osoby, ktĂłre bĂŞdÂą braĂŚ udziaÂł w tej uroczystoÂści, czyli bĂŞdÂą trzymaĂŚ siĂŞ za rĂŞce wokó³ piramidy, te 1000 osĂłb, ktĂłre majÂą przybyĂŚ na ceremoniĂŞ?
EN-KI – Pod warunkiem, Âże te 1000 osĂłb siĂŞ znajdzie Mario, a te kilka osĂłb jak twierdzÂą niektĂłrzy z polskiej fundacji, i Samuel wraz z nimi, nie sÂą w stanie wpÂłyn¹Ì na ten spĂŞd, ktĂłry na wszelki wypadek ma byĂŚ zorganizowany. Bo to juÂż musiaÂłaby byĂŚ przeogromna energia, a tak wcale nie jest. Nie chciaÂłbym tam byĂŚ gdybym byÂł czÂłowiekiem, wÂłaÂśnie wtedy, kiedy wybije ta godzina poranna, czy wieczorna, bo podczas tych medytacji i Âśpiewania mantry uruchomiÂą ten portal. OczywiÂście, Âże skapliwie wykorzysta to Syriusz. A iIu  dostÂąpi zaszczytu takiego, Âże bĂŞdzie miaÂł sublokatora z Syriusza, trudno powiedzieĂŚ, ale jest to na sto procent pewne i w tym akurat istoty z Oriona nie bĂŞdÂą przeszkadzaĂŚ. Portal dopiero zostanie zamkniĂŞty po trzech dniach. TakÂże za³ó¿my, Âże te 1000 osĂłb przyjedzie, co jest zwyk³¹ mÂżonkÂą, to wiĂŞcej zejdzie na ZiemiĂŞ, ale czy wszyscy z Syriusza zechcÂą te ciaÂła? Tego nie wiem, czy zechcÂą tÂą dziesiÂątkĂŞ, ktĂłra bĂŞdzie podczas ceremoni w Piramidzie, teÂż tego nie wiem, bo gdybym ja miaÂł wybĂłr, to nie wybraÂłbym nikogo. WiĂŞc to siĂŞ okaÂże dopiero póŸniej w praktyce jak siĂŞ bĂŞdÂą te osoby zachowywaĂŚ. SÂłucham.

BARBARA – Jak to siĂŞ ma do tych innych grup, ktĂłre majÂą zjechaĂŚ 11 listopada na PÂłaskowyÂż do Piramidy?
EN-KI – Nie wiem czy dobrze wytÂłumaczĂŞ, ale taka jest gĂłralska piosenka - przyrĂłwnam PiramidĂŞ do gĂłralki, ktĂłra miaÂła dwa warkocze - znacie tÂą piosenkĂŞ, jak  gĂłrale pobili siĂŞ o gĂłralkĂŞ,  a przecieÂż ona ma dwa warkocze! Nie bĂŞdzie zgody, bĂŞdzie starcie, bo te inne grupy teÂż bĂŞdÂą chciaÂły byĂŚ o tej samej porze w Piramidzie. TakÂże moÂże byĂŚ tÂłoczno, a dwa, to bĂŞdzie cud nad cuda, jeÂśli wszyscy dojdÂą do jednego porozumienia, rozumiesz ?  - i wspĂłlnie odbĂŞdÂą tÂą ceremoniĂŞ. Co wcale tak nie jest, bo juÂż niektĂłrym grupom, to co robi grupa polska wcale siĂŞ nie podoba, TakÂże, czy to moÂżna nazwaĂŚ teatrem? Tak, moÂżna.  WypadaÂłoby nazwaĂŚ teatrem, ale dramatycznym. SÂłucham.

MARIA – A dlaczego  grupa pobiera wstĂŞp $25 od osoby, Âżeby uczestniczyĂŚ w tej ceremoni? Dla Ratowania Ziemi powinno to byĂŚ za darmo wedÂług mnie.
EN-KI – A zwÂłaszcza ci co dali zÂłoto Mario i dostali pokwitowanie, Âże to zÂłoto wpÂłynĂŞÂło, powinni oczywiÂście, jako sponsorzy wejœÌ za darmo. Znacie takie takie sÂłowo jak bisnes?  To chyba tÂłumaczyĂŚ nie muszĂŞ, a zwÂłaszcza bisnes turystyczny, teÂż znacie, wiĂŞc to nie tylko te $25, a Barbaro inne wydatki jak hotel, a wyÂżywienie, a przejazdy , czy sÂądzicie Âże to wszystko bĂŞdzie w prezencie od Egipcjan? Dobrze sÂądzicie - nie bĂŞdzie! WiĂŞc liczÂąc $25 i 1000 osĂłb, to sobie policzcie, po zapÂłaceniu wstĂŞpu, przeciez tam nikt nie wpuÂści za darmo, a o ile jeszcze wiem, to samo wejÂście wieczorne - bo przecieÂż teÂż obserwujemy i przyglÂądamy siĂŞ - znacznie wiĂŞcej bĂŞdzie kosztowaĂŚ, wiĂŞc co tu duÂżo mĂłwiĂŚ, im bliÂżej ceremoni, tym wiĂŞkszy smutek nas ogarnia. SÂłucham.

MARIA – Ja mam jeszcze takie pytanie, ktĂłre zadaje nam wiele osĂłb, ktĂłre wpÂłacaÂły na Projekt Cheops i byli caÂłym sercem z tym Projektem, ale tym, ktĂłrym caÂły czas idzie Lucyna i Bill, i teraz, kiedy powstaÂł pomysÂł Ratowania Ziemi przez ceremoniĂŞ i energiĂŞ miÂłoÂści, czujÂą siĂŞ oszukani, bo wpÂłacali w zupeÂłnie innym celu.
EN-KI – A có¿ ja EN-KI mogĂŞ powiedzieĂŚ. MoÂżna pisaĂŚ, ale tylko pisaĂŚ, bo przecieÂż  fundacja polska tak naprawdĂŞ pieniĂŞdzy nie ma, a i tak potrzebuje na wynajĂŞcie wieczorne PÂłaskowyÂżu. To, Âże siĂŞ czujÂą oszukani,  ja to rozumiem, bo przecieÂż cel byÂł inny.  W tym sarkofagu miaÂł spocz¹Ì Budowniczy, a nie piramidka-cudo, nie piramidka, wiĂŞc muszÂą przeboleĂŚ swoja stratĂŞ i poczekaĂŚ, poczekaĂŚ co bĂŞdzie dalej. Projekt B rusza, na caÂłego rusza i wtedy zbiegnÂą siĂŞ w czasie projekt B, jak i ceremonia, i przynajmniej tÂą satysfakcjĂŞ bĂŞdÂą mieĂŚ ci, ktĂłrzy czujÂą siĂŞ oszukani. Plan B. SÂłucham.
MARIA – Bardzo dziĂŞkujĂŞ za wyjaÂśnienie tego pytania, bo wiele osĂłb byÂło zdezorientowanych tÂą sytuacjÂą i chcÂąc wesprzeĂŚ MisjĂŞ, byli b³êdnie informowani, jakoby polska fundacja dalej wspó³pracowaÂła z LucynÂą. A to przecieÂż nie jest prawda.

BARBARA – Ludzie nie sÂą zorientowani w sytuacji, poniewaÂż myÂślÂą, czy moÂże dostajÂą takie informacje, Âże jednak to co robi polska fundacja jest zwiÂązane z LucynÂą.  TÂłumaczymy, informujemy, zamieÂściliÂśmy list, Âże tak nie jest, Âże nasze drogi siĂŞ rozeszÂły i dlatego prosiliÂśmy o wytÂłumaczenie.
EN-KI – I w dalszym ciÂągu tak jest, Âże od wielu miesiĂŞcy drogi polskiej fundacji z LucynÂą i Billem siĂŞ rozeszÂły, a to, Âże czĂŞsto pewne osoby podpierajÂą siĂŞ  jeszcze LucynÂą, jak to pomaga, wiĂŞc mogĂŞ powiedzieĂŚ: kÂłamstwo, to jest kÂłamstwo, nie pomaga i nic na to nie wskazuje. Nawet gdybym jÂą prosiÂł o pojednanie, to muszĂŞ uszanowaĂŚ jej wolnÂą wolĂŞ, i rozum teÂż, gdzie mĂłwi do mnie: nie, i jeszcze raz – nie. TakÂże tu moÂżna ÂśmiaÂło pisaĂŚ, Âże w dalszym ciÂągu Lucyna, jak i Bill nie majÂą nic wpĂłlnego z tym „projektem ceremonii”, ani nie przyÂłoÂżyli rĂŞki do wybudowania tego muru przez MariĂŞ Gritsch. SÂłucham.

MARIA – Czy Samuel bĂŞdzie prowadziÂł Projekt Cheops do 11 listopada  tego roku, czy do koĂąca 2012 roku?
EN-KI – Tyle siĂŞ narobiÂło, namieszaÂło i pewne ruchy, ktĂłre wykonaÂł Samuel byÂły poza naszÂą kontrolÂą. Obie panie, zarĂłwno Anna DoliĂąska, gdzie bardzo urosÂło jej ego, jak i Maria Gritsch dostaÂły zadanie, zlecenie i obie za rzetelnÂą pracĂŞ, jakÂą wykonujÂą i wykononaÂły obie, wÂłaÂśnie czeka ich ta praca do koĂąca przyszÂłego roku. ÂŻadna z was nie chciaÂłaby mieĂŚ takiej zleconej pracy, wiĂŞc napewno, napewno po 11 listopada nastÂąpi chwilowe wyciszenie, bo w tej caÂłej grze jest jeszcze BolesÂław. BolesÂław, ktĂłry jest opiekunem, terapeutÂą Anny DoliĂąskiej i jemu projekt wydania piramidki i zÂłotych klockĂłw Marii bardzo siĂŞ nie spodoba.  Powstanie zamieszanie i niech sobie Samuel ze wszystkim radzi. SÂłucham.

MARIA – Czy te osoby zrozumiejÂą, Âże poszli w zÂłym kierunku, wyka¿¹ skruchĂŞ  i wejdÂą  z powrotem na wspĂłlnÂą drogĂŞ, jakÂą szliÂśmy wspĂłlnie przez te 10 lat?
EN-KI – JeÂśli rozbudowane jest ego, to nie przeproszÂą, nie powrĂłcÂą na swojÂą ÂścieÂżkĂŞ, drogĂŞ po ktĂłrej kroczyli. CiĂŞÂżka to byÂła droga, ale szliÂśmy do przodu, pomimo trudnoÂści, pomimo k³ód, jakie byÂły kÂładzione pod nogi, zwÂłaszcza od tej organizacji iluminatĂłw. Bardzo silnÂą osobowoÂściÂą jest BolesÂław. To BolesÂław manipuluje ca³¹ grupÂą i jeszcze manipulowaÂł bĂŞdzie. Tak wyg³¹da prawda. SÂłucham.

BARBARA – Enki, mam  kolejne pytanie dotyczÂące wszystkich ludzi sÂłuchajÂących Twoich PrzekazĂłw, czytajÂących – wszystkich, ktĂłrzy siĂŞ z nimi spotykajÂą. Czy to sÂą naprawdĂŞ biedne istoty, ktĂłre naprawdĂŞ nie sÂą w stanie zrozumieĂŚ tego co mĂłwisz, co przekazujesz, czy moÂże  sÂą inne przyczyny dla ktĂłrych je odrzucajÂą i mocno argumentujÂą swojÂą racjĂŞ?
EN-KI – Gdyby  to byÂło dwa tysiÂące lat temu Barbaro, mĂłgÂłbym  przyznaĂŚ ci racjĂŞ, co do tych biednych, maÂło rozumnych istot, ale trochĂŞ techniki te istoty z Oriona wam daÂły. MinĂŞÂło dwa tysiÂące lat i nikt z nas nie uszczypn¹³ nawet grama z waszego rozumu i wolnej woli, wiĂŞc  jeÂśli siĂŞ naprawdĂŞ tylko chce, wszystko moÂżna zrozumieĂŚ i iœÌ prawidÂłowÂą drogÂą. Trzeba tylko chcieĂŚ.  Ale skoro siĂŞ nie chce i idzie po najÂłatwiejszej linii, to jest jak jest.  A Syriusz naprawdĂŞ nie Âśpi i trudno tutaj zwalaĂŚ winĂŞ na tego, czy tamtego ducha, ktĂłry zwodzi.  Bo ja siĂŞ zapytam tak :  czyÂżby w dziejszym czasie ludzkoœÌ nie posiadaÂła rozumu?  Posiadacie, ale po co go uwaÂżywaĂŚ, kiedy w tym systemie jest wam w wiĂŞkszoÂści dobrze. To tylko nieliczni chcÂą zmiany na lepsze dla siebie, dla rodzin, dla samej Ziemi, wiĂŞc nie chcĂŞ wiĂŞcej sÂłyszeĂŚ, Âże te biedne istoty ludzkie nie rozumiejÂą, bo kto chce to zrozumiaÂł, kto chce to szuka. Jezus wyraÂźnie powiedziaÂł „bĂŞda mieĂŚ uszy i nie bĂŞdÂą sÂłyszeĂŚ, bĂŞdÂą mieĂŚ oczy i nie bĂŞdÂą widzieĂŚ”. CzyÂż siĂŞ tak nie dzieje na dzieĂą dzisiejszy? SÂłucham.

MARIA – Czyli to nie sÂą biedni ludzie tylko jest w nich duÂże ego?
EN-KI – Przeogromne. Brak pokory.  Ego. Udawanie miÂłoÂści!  Wszystko co w zasadzie zÂłe, to jest chwytane w lot,  a wszytko to co dobre,  odsuwane na dalszy plan, bo to nie jest juÂż wygodne. SÂłucham.

MARIA – Enki, a dlaczego  napisy na tych zÂłotych prĂŞtach majÂą byĂŚ w jĂŞzyku polskim i hebrajskim, a nie na przykÂład w innym?
EN-KI – A dlaczego wÂłaÂśnie takie sÂłowa Mario? - ni przypi¹³ ni przyÂłataÂł... Tutaj sobie Samuel zaÂżartowaÂł, a oni to chwycili w lot, a potem ciĂŞÂżko siĂŞ byÂło jakoÂś z tego wyplÂątaĂŚ i tak juÂż pozostaÂło.  SzczĂŞÂście caÂłe, Âże teraz juÂż bĂŞdÂą te kolcki ,a nie prĂŞty, bo i zÂłota nie mogÂą zebraĂŚ, a tyle zÂłota wystarczy, wiĂŞc na tych klockach nie da siĂŞ napisaĂŚ to, co oni chcÂą. W kaÂżdym jĂŞzyku, ewentualnie jeÂśli by te sÂłowa miaÂły jakieÂś znaczenie, mogÂły by byĂŚ napisane, lecz z tego co ja sÂądzĂŞ to nie potrzebny jest Âżaden napis - szczeroœÌ, otwartoœÌ i d¹¿enie do celu, prawdziwego celu. A tak naprawdĂŞ prawdziwym celem byÂł Budowniczy i gdyby nie ten dowĂłd miÂłoÂści Marii w postaci tego muru i gdyby jeszcze kilka metrĂłw dalej byÂło posprzÂątane, otwarÂła by siĂŞ ta jaskinia, ktĂłra prowadzi do ÂświÂątyni, bo tak to zostaÂło zaprojektowane. I mogÂłaby siĂŞ ta ceremonia 11 listopada  odbyĂŚ, ale zupeÂłnie na innej zasadzie, czyli ceremonia, a owszem, ale z wprowadzeniem mumii do sarkofagu. Tylko jak miÂłoœÌ, to miÂłoœÌ Mario!  KaÂżdy daje to co potrafi daĂŚ i co umie da
, a Maria Gritsch daÂła wam mur. SÂłucham.

MARIA – Czy Illuminaci nie bĂŞdÂą teraz przeszkadzali we wprowadzeniu mumii Cheopsa I w najbliÂższych miesiÂącach do sarkofagu?
EN-KI – Jak siĂŞ dostaniecie do tablic, specjalnie nie podam wam dzisiaj tej lokalizacji, bo i licho nie Âśpi, to Egipcjanie z ciekawoÂści bĂŞdÂą chcieli dotrzeĂŚ do tego miejsca o ktĂłre tak walczyÂła grupa przez 10 lat. Nie, Illuminaci juÂż nie bĂŞdÂą przeszkadzaĂŚ w zasadzie, takie ostatnie przeszkadzanie ich, to jest ta ceremonia. Tego nie zobaczyĂŚ? - to tak jak powiedziaÂł Jezus: „ bĂŞdÂą mieĂŚ oczy i nie bĂŞdÂą widzieĂŚ, bĂŞdÂą mieĂŚ uszy i nie bĂŞdÂą sÂłyszeĂŚ „
Czyli, myÂślĂŞ, Âże ta sesja uzupeÂłniajÂąca to niedzielne spotkanie -  bo ponoĂŚ tak  niezrozumiale to wszystko byÂło podane – dzisiaj, jeÂśli to co przekazaÂłem dalej nie bĂŞdzie zrozumiaÂłe, to ja siĂŞ podajĂŞ do dymisji.  Bo w takim razie siĂŞ mocno zestarzaÂłem, a ca³¹ robotĂŞ niech przejmie Samuel. To byÂł Âżart. DokoĂączĂŞ tego dzieÂła, a jak trzeba bĂŞdzie, to trzeci raz powtĂłrzĂŞ. Zatem za to spotkanie nadzwyczajne, takie juÂż robocze, ja EN-KI wam dziĂŞkujĂŞ.

BARBARA, MARIA, WILLIAM – My rĂłwnieÂż dziĂŞkujemy.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #1 : Październik 09, 2011, 08:57:19 »

No i kolejna walka o priorytety , kto jest lepszy , waÂżniejszy , mÂądrzejszy i to osiÂągnie pierwszy wymarzony cel i stanie siĂŞ "gwiazdÂą'..... itd, itp....

Ci dostanÂą po "Âłapach" a ci dostanÂą  "cukierka" w postaci piramidki cudo , czyniÂącej cuda uzdrawiajÂące.
I Jeszcze P. Basia ma ¿al ¿e ludzie nie rozumiej¹ s³ów wymawianych przez Samuela!
AleÂż czytaĂŚ potrafiÂą i doskonale je rozumiejÂą , tylko , Âże rozumienie slow  nie jest wystarczajÂące w zrozumieniu treÂści caÂłoksztaÂłtu tego przedstawienia pt. "PĂłl Âżartem , pó³ serio..." ( prawdziwa nazwa "Projektu Cheops" ) w reÂżyserii Samuela-Enki i z wyÂżej wymienionymi  g³ównymi aktorami.

WewnĂŞtrzne walki o kasĂŞ i priorytety , podzielone druÂżyny , ktĂłre majÂą siĂŞ zejœÌ , podwĂłjna twarz jednego bytu ( prawdĂŞ mĂłwiÂą c ma ich mnĂłstwo) , wyciÂąganie pieniĂŞdzy i ludzkiej energii we wszelakie moÂżliwe sposoby. "Hartowanie" ludzi zastraszaniem z uÂżywaniem siÂły , manipulacja wszelaka z wykorzystywaniem ludzkich sÂłaboÂści...  moÂżna mnoÂżyĂŚ te przykÂłady. NazbieraÂło siĂŞ ich przez te lata dziaÂłaĂą mnĂłstwo.

Jednak najsmutniejsze jest w tym iÂż wmĂłwiono ludziom iÂż jest to droga serca , miÂłoÂści dobra i prawoÂści , a oni miast analizowaĂŚ skutki ( bo one sÂą najwaÂżniejsze) paplajÂą jak dzieci wyrywajÂące sobie z rÂąk zabawki , powtarzajÂąc sÂłowa tego bytu jak mantrĂŞ.
 Co w tym najbardziej ich  cieszy? IÂż guru Enki powiedziaÂł Âże z tej ceremonii nic nie wyjdzie , Âże tak naprawdĂŞ chodzi tylko o kasĂŞ i bytom z Syriusza o ciaÂła ludzkie , ktĂłre chcÂą dla siebie przej¹Ì  ( pisaÂłam o tym  ukrytym celu juÂż wczoraj), a dwie panie po tej eskapadzie stanÂą siĂŞ niewiele znaczÂącymi kobietami z zabawkÂą ( piramida krysztaÂłowa i zÂłote klocki) w dÂłoniach. O ktĂłre zresztÂą walczy aktywnie teÂż P. BolesÂław , teÂż jest ¿¹dny tego zÂłota...

I to jest satysfakcja ogÂłoszona przez "projekt Cheops" z Chicago , klĂŞska Polskiej strony ,po ktĂłrej oni wdrapiÂą siĂŞ na wymarzony "szczyt".... czego?

Jak dla mnie jest to smutna klĂŞska obydwu grup , ktĂłra zaistniaÂła juÂż dawno temu.

Ani zÂłoto , ani prestiÂże , autorytety ,ani Piramida Cheopsa  ze swoimi sekretnymi komnatami pod ziemiÂą nie sÂą celem CzÂłowieka na ziemi , jest nim tylko i wy³¹cznie dotarcie do WÂŁASNEJ KOMNATY SERCA
Tam s¹ najwiêksze skarby Cz³owieka , tam jest "brama miêdzy wymiarowa" , tam jest "zabalsamowany król" , który czeka na mi³oœÌ i obudziÌ go mo¿e tyko ona i nic wiêcej.I tam w sercu , ka¿dy posiada osobisty klucz otwieraj¹cy mu drogê ewolucji i wejœcie do kolejnego wymiaru.

Jedynym niebezpieczeùstwem , które blokuje ka¿demu dostêp do tych skarbów jest jego osobisty strach ( ka¿dy posiada inne niedoskona³oœci , b³êdy z przesz³oœci których bardzo siê boi ujawniÌ) , ta wiedza jest wykorzystywana przez ró¿ne grupy ( zaœwiatowe i ziemskie) w celu manipulowania ludŸmi i czerpania z tego przeró¿nych korzyœci.

Pora siê obudziÌ œpi¹ca Ameryko i uwierzyÌ sobie a nie Enkiemu , w Was , w Waszych sercach jest mo¿liwoœÌ pomocy sobie. To nie ca³y œwiat jest zagro¿ony kataklizmem ( nie ma ¿adnych kataklizmów globalnych i nie by³o takich zagro¿eù) to Wy jesteœcie nimi zagro¿eni , To wy trwacie w wielkim strachu projektuj¹c go na innych i wymyœlaj¹c ci¹gle nowe jego opcje.

Wasz strach otwiera drogê do Was przeró¿nym istotom czerpi¹cym z niego si³ê a Was os³abiaj¹c.

CzÂłowiek silny idzie sam , nie boi siĂŞ Âżadnych konfrontacji i nie jest sÂłuÂżalczo ulegÂły w obce nikogo , on nie potrzebuje Âżadnych podstĂŞpĂłw do "wyÂłamywania zamkniĂŞtych przed nim drzwi" bowiem one otwierajÂą siĂŞ same.

Nie potrzebuje poni¿ania innych ( co tu jest bardzo widoczne wobec grupy Polskiej) ¿eby podwy¿szyÌ swój autorytet. Bowiem on go zwyczajnie ma , jego argumentami s¹ etyka , prawoœÌ , godnoœÌ i mi³oœÌ ( nie zapisana s³owami) a wyra¿ana czynami.

Tych wartoÂści w czynach brakuje deklaracjom Samuela-Enki oraz caÂłoksztaÂłtowi dziaÂłaĂą obydwu odÂłamĂłw podzielonego "projektu Cheops". Ludzie nie sÂą gÂłupi widzÂą to , analizujÂą , odczuwajÂą , wiedzÂą iÂż to nie tak , nie to i nie ta droga. Dlatego macie tak maÂło zwolennikĂłw i tak duÂżo Ludzi odsuwa siĂŞ od Was ze zgorszeniem.

Przykre? Skoro tak to warto tak zwyczajnie po Ludzku przeanalizowaÌ t¹ sytuacjê samemu , bez udzia³u Samuela-Enki i wyci¹gn¹Ì wnioski.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

ps. *. Uœpiony król - Mumia - symbol uœpionej mocy w Cz³owieku , najwy¿szej mocy w³adania sob¹ , swoimi emocjami. On œpi w komnacie serca , w³o¿enie go do "sarkofagu " i obudzenie to obudzenie w nas najwiêkszych mocy dzia³ania , transformacji cia³a astralnego ( które posiadamy obecnie) w cia³o œwietliste z³ote. Ten proces powinien zaistnieÌ w sercu ka¿dego Cz³owieka, nale¿y dokonaÌ go wewnêtrznie a nie zewnêtrznie by odzyskaÌ swoj¹ moc i w³adzê ale tylko i wy³¹cznie nad sob¹ a nie nad innymi LudŸmi.

I w kobiecie i w mê¿czyŸnie drzemie uœpiona moc sprawcza , zablokowana przez strach i wszelakie s³aboœci prowokowane przez ego , to ono zwodzi Ludzi strachem i konkurencyjnoœciom miêdzyludzk¹ do walki o siebie. Kto tego nie zrozumie bêdzie brn¹³ nadal w ró¿nych "projektach" gubi¹c swoj¹ unikaln¹ indywidualnoœÌ , która tak naprawdê czeka na obudzenie "faraona -króla w nas a nie gdzieœ tam.
Ale... kto by w takom prostotĂŞ uwierzyÂł? ByĂŚ anonimowym? Nie ratowaĂŚ ziemi....?

Ta naprawdĂŞ caÂła ta walka jest w Was o Was z projekcjÂą zewnĂŞtrznÂą bo Âżyjemy w Âświecie materialnym i energiĂŞ myÂśli i uczuĂŚ rzutujemy na zewnÂątrz nas tworzÂąc swĂłj Âświat z ca³¹ gamÂą zdarzeĂą , ktĂłre przeÂżywamy bardzo realnie odczuwajÂąc je  wszystkimi naszymi zmysÂłami. A to tylko zÂłudzenie realu , ktĂłre zapragn¹³ doÂświadczyĂŚ wcielony Duch i to On sam robi dla siebie te wszystkie kreacje.

ÂŻeby mĂłgÂł doÂświadczyĂŚ tych materialnych doÂświadczeĂą o duÂżo niÂższych wibracjach niÂż On sam posiada , musiaÂł "usn¹Ì , umrzeĂŚ" w komorze serca , w tzw. ÂŚwiĂŞtym ÂświĂŞtych" bo swojÂą przeolbrzymiÂą energiÂą nie mĂłgÂł by zaistnieĂŚ w przestrzeni o duÂżo niÂższej wibracji , ktĂłrÂą stworzyÂł dla siebie. Zatem usn¹³, uÂśpiÂł sam siebie na czas doÂświadczeĂą w materialnym Âświecie. WysyÂłaÂł w cykl wcieleĂą tylko swoje maleĂąkie czÂąstki "ISKIERKI ÂŻYCIA" , a teraz po zakoĂączonym cyklu doÂświadczeĂą czeka na wybudzenie. 
I to caÂły sekret budzenia Faraona -KrĂłla, pobudka jest przez nas w nas dla siebie , tak , i tylko tak jest wÂłaÂściwie.

MoÂżna wierzyĂŚ , moÂżna nie wierzyĂŚ jednak nikt i nic nie zmieni tego faktu. Jak to Ludzie zrozumiejÂą przestanÂą ze sobÂą konkurowaĂŚ i walczyĂŚ o Âżadne priorytety , ktĂłrych nie ma i nie byÂło.

Zatem powodzenia dla Wszystkich ! UÂśmiech UÂśmiech

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

east
Gość
« Odpowiedz #2 : Październik 09, 2011, 09:16:33 »

Jeszcze raz powtarzam, to nie piramidka, ale wiara bêdzie leczyÌ, leczyÌ, a osoby które zosta³y chwilowo do tego powo³ane, bêd¹ pod bardzo œcis³¹ obserwacj¹. Jedno potkniêcie jednej albo drugiej i wszystko jest zabierane, czyli, ta mo¿liwoœÌ jaka jest chwilowo dana. Wiêc to nie Anna Doliùska, nie Maria Gritsch bêd¹ tymi wielkimi osobami, ale to my wykorzystamy te dwa kana³y, które jednoczeœnie bêd¹ poddane próbie. Zrozumiano?

. Nie chciaÂłbym tam byĂŚ gdybym byÂł czÂłowiekiem, wÂłaÂśnie wtedy, kiedy wybije ta godzina poranna, czy wieczorna, bo podczas tych medytacji i Âśpiewania mantry uruchomiÂą ten portal. OczywiÂście, Âże skapliwie wykorzysta to Syriusz. A iIu  dostÂąpi zaszczytu takiego, Âże bĂŞdzie miaÂł sublokatora z Syriusza, trudno powiedzieĂŚ, ale jest to na sto procent pewne i w tym akurat istoty z Oriona nie bĂŞdÂą przeszkadzaĂŚ. Portal dopiero zostanie zamkniĂŞty po trzech dniach. TakÂże za³ó¿my, Âże te 1000 osĂłb przyjedzie, co jest zwyk³¹ mÂżonkÂą, to wiĂŞcej zejdzie na ZiemiĂŞ, ale czy wszyscy z Syriusza zechcÂą te ciaÂła? Tego nie wiem, czy zechcÂą tÂą dziesiÂątkĂŞ, ktĂłra bĂŞdzie podczas ceremoni w Piramidzie, teÂż tego nie wiem, bo gdybym ja miaÂł wybĂłr, to nie wybraÂłbym nikogo. WiĂŞc to siĂŞ okaÂże dopiero póŸniej w praktyce jak siĂŞ bĂŞdÂą te osoby zachowywaĂŚ

Ciekawy eksperyment. ZgromadziÌ wiernych , uczyniÌ ich otwartymi z ich w³asnej woli ( no wszak ju¿ wp³acili sporo kasy, zainwestowali w Projekt ) , a potem wykorzystaÌ ich cia³a do zasiedlenia. I jeszcze maj¹ siê modliÌ, ¿eby ³aski dost¹pili, wszak kolesie s¹ wybredni. A jak cz³owieczek pope³ni jeden b³¹d to wszystko mu jest zabierane.
To takie ludzkie jest wszystko. Manipulacja i kombinowanie na caÂłego przy uÂżyciu nieznanej nam jeszcze technologii.
Czy wierni, nieÂświadomi ludzie sÂą zapÂłatÂą w zamian za paciorki dla ginÂącej rasy ? Czy to tylko jakiÂś chory eksperyment ?
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Październik 09, 2011, 11:15:19 »

O, to juÂż 124 sesja.
W krĂłtkim czasie nadrabiane sÂą zalegÂłoÂści i nie w porzÂądku chronologicznym.

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #4 : Październik 09, 2011, 11:46:06 »

Cytat: Chi-ARA
*. UÂśpiony krĂłl - Mumia - symbol uÂśpionej mocy w CzÂłowieku , najwyÂższej mocy wÂładania sobÂą , swoimi emocjami.
nale¿y dokonaÌ go wewnêtrznie a nie zewnêtrznie by odzyskaÌ swoj¹ moc i w³adzê ale tylko i wy³¹cznie nad sob¹ a nie nad innymi LudŸmi.

CaÂła ta walka jest w Was o Was z projekcjÂą zewnĂŞtrznÂą
bo Âżyjemy w Âświecie materialnym i energiĂŞ myÂśli i uczuĂŚ rzutujemy na zewnÂątrz nas
 tworzÂąc swĂłj Âświat z ca³¹ gamÂą zdarzeĂą,
ktĂłre przeÂżywamy bardzo realnie odczuwajÂąc je wszystkimi naszymi zmysÂłami.
A to tylko z³udzenie realu, które zapragn¹³ doœwiadczyÌ wcielony Duch
i to On sam robi dla siebie te wszystkie kreacje.

<a href="http://www.youtube.com/v/wxXX_o5UW5w?version=3&amp;amp;hl=pl_PL&amp;amp;rel=0" target="_blank">http://www.youtube.com/v/wxXX_o5UW5w?version=3&amp;amp;hl=pl_PL&amp;amp;rel=0</a>

ogolnie "MuMia"* ..to takie ciekawe sÂłowo.
mumifikacja dawniej i dziÂś

( sÂądzicie Âże moÂże miec jakieÂś konotacje z 'nowiem' ? )

"death note"  - notka smierci.. ale znajÂąc etymologie sÂłowa "nota", zapis, notatka,
node - wĂŞzeÂł (sÂłowiaĂąskie pismo wezeÂłkowe)
..mozna to przetÂłumaczyc, jako "wĂŞzeÂł Âśmierci".
Prawdopodobnie jest nim (z nim zwiÂązany silnie) Pluton/Ozyrys/El-Assarrus/(En-Lil) przerobiony poÂźniej na mit jezusa.
(jest tam symbol sÂłoĂąca)
..

..przy okazji ciekawostka taka..
Wiecie Âże Mario Magdalen - to rĂłwniez postac ksiÂązkowa z literatury?
WymyÂśliÂły go szowinistyczne feministki..
..na podstawie z ust do ust przekazywanego podania o ludziach magii (obojga pÂłci),
ktĂłrzy mieli MOC.. mĂłwiono o takich , ze majÂą "Ri"(bioracÂą siĂŞ ze spĂłjnoÂści - potrafili syntetyzowac/ogniskowac ÂŚwiat-ÂŁO, Âświatlo). Taki Mag, co ma Ri.. czesto nawet jest to "Ri" KoÂła/KrĂŞgu "O".
Mario , "ma-Ri-O"
byli magami.. "Mag"
zawsze w oddali "Dal" {Delta-AL; Delta"boska"(piramida)}
dalEna
..a En-A (En-Chi-ego, Jowisza) ..i tak krytykujecie caÂły czas  DuÂży uÂśmiech
"zÂły jowisz", "jowisz kÂłamie",
..ale wiecie, jak to w gazie (i "na gazie")..
tozsamoÂści siĂŞ mieszajÂą lepiej niÂż w wodzie

« Ostatnia zmiana: Październik 09, 2011, 13:29:24 wysłane przez PHIRIOORI » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #5 : Październik 09, 2011, 14:42:27 »

Wiesz co Phi przenieÂś te swoje rewelacyjne wywody do odpowiedniego miejsca , bo nie jest to temat z nimi zwiÂązany.
A tak przy okazji ja jestem Kiara a nie jakaÂś Chi -ARA., zostaĂąmy przy prawdzie a nie literowych paranojach.
 RozwaÂżasz  sobie wymyÂślane przez ciebie sÂłowa , MARIO , ktĂłre nie majÂą zwiÂązku z prawdÂą MARIA , zatem tworzysz tylko iluzje , ktĂłrÂą usiÂłujesz karmiĂŚ siebie i innych.

Lepiej jest jednak skoncentrowaĂŚ siĂŞ na tym co jest.

A tak przy okazji MAG byÂł kiedyÂś najwyÂższym kapÂłanem ÂświÂątynnym potrafiÂącym odczytywaĂŚ prawidÂłowo sny i symptomy fizyczne dotyczÂące duchowoÂści.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Październik 09, 2011, 14:44:53 wysłane przez Kiara » Zapisane
Kahuna
Gość
« Odpowiedz #6 : Październik 09, 2011, 19:56:18 »

Hmmm,Kiaro,podoba mi sie Twoj obszerny post na temat ostatniej sesji
Lucynki w Chicago.Gdybym mial skomentowac tresc tej sesji,moje wnioski
bylyby podobne lub identyczne w niektorych aspektach.Juz dawno,jeszcze
przed rozpadem pch,pisalem o bezsensach projektu i o jego rychlym koncu.
Po podziale,nawet ludzie zaangazowani gleboko,zaczeli miec watpliwosci;
a i sam szef A.Wojcikiewicz rowniez je ma.Slowa En-ki'ego,ze z braku zlota
wystarcza zlote klocki odebralem jako kpine(zabawa w klocki) z dzialan frakcji
polskiej w przygotowywaniu do ceremonii.Dodalbym od siebie,ze rownie dobrze
moglyby byc uzyte zlote kulki,czyli gra w kulki - i to obu frakcji.
Pozdrawiam.
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #7 : Listopad 02, 2011, 18:00:05 »

Cytat ENKI

- Pod warunkiem, Âże te 1000 osĂłb siĂŞ znajdzie Mario, a te kilka osĂłb jak twierdzÂą niektĂłrzy z polskiej fundacji, i Samuel wraz z nimi, nie sÂą w stanie wpÂłyn¹Ì na ten spĂŞd, ktĂłry na wszelki wypadek ma byĂŚ zorganizowany. Bo to juÂż musiaÂłaby byĂŚ przeogromna energia, a tak wcale nie jest. Nie chciaÂłbym tam byĂŚ gdybym byÂł czÂłowiekiem, wÂłaÂśnie wtedy, kiedy wybije ta godzina poranna, czy wieczorna, bo podczas tych medytacji i Âśpiewania mantry uruchomiÂą ten portal. OczywiÂście, Âże skapliwie wykorzysta to Syriusz. A iIu  dostÂąpi zaszczytu takiego, Âże bĂŞdzie miaÂł sublokatora z Syriusza, trudno powiedzieĂŚ, ale jest to na sto procent pewne i w tym akurat istoty z Oriona nie bĂŞdÂą przeszkadzaĂŚ. Portal dopiero zostanie zamkniĂŞty po trzech dniach. TakÂże za³ó¿my, Âże te 1000 osĂłb przyjedzie, co jest zwyk³¹ mÂżonkÂą, to wiĂŞcej zejdzie na ZiemiĂŞ, ale czy wszyscy z Syriusza zechcÂą te ciaÂła? Tego nie wiem, czy zechcÂą tÂą dziesiÂątkĂŞ, ktĂłra bĂŞdzie podczas ceremoni w Piramidzie, teÂż tego nie wiem, bo gdybym ja miaÂł wybĂłr, to nie wybraÂłbym nikogo. WiĂŞc to siĂŞ okaÂże dopiero póŸniej w praktyce jak siĂŞ bĂŞdÂą te osoby zachowywaĂŚ. SÂłucham.
Ten cytat Enki mowi sam za siebie.
Nie moj cyrk nie moje malpy- przepraszam za wyrazenie

Nastepny cytat-EN-KI – Tyle siĂŞ narobiÂło, namieszaÂło i pewne ruchy, ktĂłre wykonaÂł Samuel byÂły poza naszÂą kontrolÂą
Nawet nie potrzeba nazywac rzeczy po imieniu
« Ostatnia zmiana: Listopad 02, 2011, 22:17:39 wysłane przez Laguna__ » Zapisane
Uduchowiony Piotr
Gość
« Odpowiedz #8 : Listopad 05, 2011, 22:58:46 »

A iIu  dostÂąpi zaszczytu takiego, Âże bĂŞdzie miaÂł sublokatora z Syriusza, trudno powiedzieĂŚ, ale jest to na sto procent pewne i w tym akurat istoty z Oriona nie bĂŞdÂą przeszkadzaĂŚ. Portal dopiero zostanie zamkniĂŞty po trzech dniach. TakÂże za³ó¿my, Âże te 1000 osĂłb przyjedzie, co jest zwyk³¹ mÂżonkÂą, to wiĂŞcej zejdzie na ZiemiĂŞ, ale czy wszyscy z Syriusza zechcÂą te ciaÂła? Tego nie wiem, czy zechcÂą tÂą dziesiÂątkĂŞ, ktĂłra bĂŞdzie podczas ceremoni w Piramidzie, teÂż tego nie wiem, bo gdybym ja miaÂł wybĂłr, to nie wybraÂłbym nikogo. WiĂŞc to siĂŞ okaÂże dopiero póŸniej w praktyce jak siĂŞ bĂŞdÂą te osoby zachowywaĂŚ.

W jaki sposób istoty z Oriona mia³yby przeszkadzaÌ i dlaczego? kim s¹ i czym ró¿ni¹ siê od Syriusza? Jaki cel maj¹ w tym syriusze i dlaczego mieszaj¹ albo przeszkadzaj¹ o ile przeszkadzaj¹ Orionidzi?

Jak siĂŞ dostaniecie do tablic, specjalnie nie podam wam dzisiaj tej lokalizacji, bo i licho nie Âśpi, to Egipcjanie z ciekawoÂści bĂŞdÂą chcieli dotrzeĂŚ do tego miejsca o ktĂłre tak walczyÂła grupa przez 10 lat. Nie, Illuminaci juÂż nie bĂŞdÂą przeszkadzaĂŚ w zasadzie, takie ostatnie przeszkadzanie ich, to jest ta ceremonia.

W zasadzie takie ostatnie przeszkadzanie ich, to jest ta ceremonia.

(czy¿by iluminaci mieli coœ w tym wspólnego? czy iluminaci mog¹ staÌ za t¹ ceremoni¹? czy w teorii wspó³pracy iluminatów z reptilianami czyli Syriuszami mo¿e byÌ jakieœ ziarnko prawdy? Czy¿by w ten w³aœnie sposób iluminaci chcieli przeszkodziÌ nam? Czy to oni s¹ motorem tej ceremoni? Dlaczego akurat Polska i Chicago maj¹ tak wiele wspólnego z projektem?)

« Ostatnia zmiana: Listopad 06, 2011, 09:41:19 wysłane przez Uduchowiony Piotr » Zapisane
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: