Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 06:40:07

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] 2 3 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: 11.11.11 - Oblicza Duchowo¶ci u progu 2012  (Przeczytany 31986 razy)
0 u¿ytkowników i 2 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
janusz

Wielki gadu³a ;)

Punkty Forum (pf): 29

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 1370

« : Pa¼dziernik 11, 2011, 19:38:51 »

To bêdzie wielkie energetyczne i duchowe wydarzenie.
W ca³ym ¶wiecie a tak¿e w Polsce odbywaæ siê bêd± w tym dniu ró¿ne spotkania, warsztaty, medytacje. My¶lê, ¿e to co wydarzy siê wtedy we Wroc³awiu bêdzie mia³o szczególn± moc. Bêdzie to kongres w licz±cej 500 miejsc sali konferencyjnej w Polskiego Radia Wroc³aw.

11.11.11 Wroc³aw - Sala koncertowa Polskiego Radia Wroc³aw ul. Karkonoska 10
                                                    Zgromadzenie Wolnych Ludzi

Oblicza Duchowo¶ci  u progu 2012

Patronat medialny: „Czwarty Wymiar” Organizator: O¶rodek Edukacji Janusz Zagórski
                                                       Program (aktualizacja z 3.X.2011 r.)

10.00
Otwarcie z przes³aniem – Paulina Maciejewska i Janusz Zagórski
11 listopada ¦wiêto Niepodleg³o¶ci Polski
10.15

Cezarego Stawskiego z gitar± powitanie
10.25
„D¼wiêkowy Py³ - Misterium Dobrych My¶li”  Medytacje prowadz± Aleksandra Bia³a – Sówka i Gong Men Witold Jab³oñski
10.40
My¶l Warszawska u progu 2012 – wst±pienie El¿biety Nowalskiej
11.05
Rozpoczêcie Wielkiej Medytacji „Harmonia w Nas - Pokój w Galaktyce”
Czas: godzina 11.11 rano w dniu 11.11.11 to symboliczny pocz±tek nowej ery zdarzeñ. Sp³yw wielkiej energii na ludzi i ca³± planetê

11.20
BO YIN RA - droga do Boga jakiego znam - dr Krystyna Brzecka
11.40
Moja droga do Wielkiej Piramidy – przes³anie mi³o¶ci Krystyny Maci±g (nagranie wideo)
11.50
Kompozycje  Cezarego Stawskiego
"Od¿ywianie ¶wiat³em – dieta praniczna"
– Zofia Buczma-Veni
12.30
Jak przygotowaæ siê do 2012 roku?  - Danuta Anna Sharma z Wiednia
12.55
Bashar – niezwyk³y wys³annik – prezentacja Dionizego Pietronia
13.15   Moje malarstwo i wiersze jako przekaz duszy – wyst±pienie znanej wroc³awskiej malarki Teresy ¦l±skiej
13.30
 Narodziny Cz³owieka - Duchowe Misterium
14.00
Bashabora – niezwyk³y uzdrowiciel w imiê Jezusa – widzia³am go z bliska – Helena Smereczyñska
14.15
Satha Sai Baba dzia³a z innego wymiaru – wypowied¼ i muzyka Mariusza Jab³oñskiego
14.45
¦miech jako cudowna terapia duchowa
15.00
Przerwa obiadowa
15.30
Sk±d przychodzê i dok±d dzi¶ zmierzam ? – wyst±pienie Romualda Kuli, uczestnika ruchu Charyzmatyków ilustrowane jego kompozycjami na gitarê i harmonijkê
15.50
Mandala d¼wiêku - koncert mis, gongów oraz ¶piew - Ewa Wachowiak, Andrzej Sêk
16.10
Moja droga do Domu
Osobiste wyznania duchowe miêdzy innymi:
Krystyna Tyszkowskiej
Teresa Sêkowskiej
Irmy Pyszniak
S³awomira Szerera
Marii Samborskiej
Krystyny Migniewicz
Iwona Litewczuk
17.30
Duchowe oblicza Ruch Wolnych Ludzi.
Przes³anie na 2012 i dalej
Wyst±pienie Janusza Zagórskiego
17.45
Koncert na zakoñczenie
18.00
Zakoñczenie

Info: januszzagorski.pl oraz niezaleznatelewizja.pl  tel. 533 885 883. Koszty wej¶ciówki - 25 z³, gdy p³atne przelewem przed imprez± oraz 30 z³, gdy p³atne gotówk± dniu i miejscu imprezy. Sprzeda¿ od 9.00.
Przelew na O¶rodek Edukacji Janusz Zagórski, 50-320 Wroc³aw, ul. Ole¶nicka 27/7 do 
                                            Deutsche Bank 89 1910 1064 0030 2553 4121 0001

Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Pa¼dziernik 11, 2011, 20:03:08 »

Czyli co¶ w rodzaju alternatywy dla zamierzeñ PCH czynionych w tym samym czasie pod piramidami.
Przyda siê taka równowaga. Du¿y u¶miech

EDYCJA:

I nie piszê tego sarkastycznie, czy z³o¶liwie bo zmieni³em zdanie na temat misji, jak± obra³o sobie PCH do spe³nienia.
Nie jestem z³o¶liwy. Po prostu uwa¿am, ¿e przeznaczenie piramid jest diametralnie inne ni¿ to, co chc± nam wmówiæ niektórzy.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 11, 2011, 20:31:17 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Pa¼dziernik 14, 2011, 11:04:11 »

Czyli co¶ w rodzaju alternatywy dla zamierzeñ PCH czynionych w tym samym czasie pod piramidami.
Przyda siê taka równowaga. Du¿y u¶miech

wg mojego rozeznania to bardzo MYLISZ SIÊ Darku Mrugniêcie

..to element tej samej operacji.

Pomy¶l!
Przecie¿ na ceremoniê przy w piramidzie pojedzie wiele osób, które kompletnie
nie maja swojej energii (o ile od³aczyæ ich od 'maszynki').

to nie dotyczy wszystkich osób. Niektóre(te w torusie) bêda w bardzo trudnej sytuacji..
ale wiele wynios± pozytywnej nauki z obserwacji z punktu widzenia tej przysz³ej czasOprzestrzeni. ¦lê u¶miech.

Jedyne co, to usi³uj± rozdysponowywaæ energiê cudz±.

W ogóle.. koncept "wysy³ania mi³osci" mog³a wymysleæ jedynie istota, która nie rozumie, czym,
jakim stanem jest milo¶æ.
Wysy³aæ natomiast mo¿na energiê, któr± siê ukradnie. (taki "drobny szwindel jêzykowy).

Ale jak rozdysponowaæ cudz± energiê, kiedy siê nie ma w³asnej?..
Trzeba j± sk±d¶ pobraæ.
Dlatego równolegle prowadzone by³y ( od lat ju¿ zreszt± ) wgryzania sie i synchronizacje bedace prób± pod³aczenia do istot energetycznych.

Mia³ miejsce szereg dzia³añ w tym kierunku w ostatnich latach,
Niepo¶ledni± rolê w tym odegra³y ostatnie harmonie kosmosu.
Równie¿ pewne operacje przeprowadzane na tym tu forum (przy akceptacji okreslonych osób - uprzednio wypatroszonych lub takich które siê sprzeda³y za pare zludzeñ)

Prosze zauwa¿yæ, jak zrecznie zafunkcjonowa³a w orbicie w orbicie Janusza Zagórskiego osoba pani Krystyny Maci±g (oredowniczka JPIIjp2-nowaPañstwowaHistoria i "posy³ania mi³osci")
..ale to i tak marionetkowy nie¶wiadomy wypustek góry czarnego lodu,
bezwiednie poci±gany za sznurki swej serdecznej naiwno¶ci i niezrealizowanej potrzeby spe³nienia.

Tak wiêc energia ta bêdzie pobierana od od ludzi, ktorzy nie maj± mozliwo¶ci odró¿nienia takich niuansów.

-poprzez niektóre wymietoszone, wymoszczone uprzednio kontakty i pod¶wiadome po³aczenia.
-poprzez ewentualnych sluchaczy tego skleconego z powierzchownych puzzli programu
-tu na forum tez s± pewne sztuczne, nieharmonijne wymuszone po³±czenia (uprzednio pieczo³owicie wymaszczane) rêkoma Janusza K.

Ale nie martwcie siê. S± osoby, które doskonale wiedz±, co siê dzieje
i podje³y zawczasu ¶rodki zaradcze.

Niemniej oddawanie owej energii równiez jest ca³kiem uzasadnione (te osoby te¿ jakie¶ decyzje podjê³y i przyczyna daje skutek).

Ceremonia nie jest tak do koñca bez znaczenia, bo jesli siê odbedzie, to zrealizuje,
nie jako "przy okazji" ¶ci¶le okreslone funkcje, ktore do czasu swojej realizacji pozostan± wiadome jedynie dla osób które wewnetrznie sa w rezonansie z tymi procesami.

"Sp³yw wielkiej energii na ludzi i ca³± planetê"
Niew±tpliwie bedzie to mia³o miejsce.
Problem jednak lezy w interpretacjach zewnêtrznych owej energii
oraz mixów i domieszek(na tym tylko poziomie-bo na szersze nie siêgaj±) , tzw. 'przemytów' i kultywacji dezorientujacych pojêæ, oraz implantów nieswiadomosci.
Implantów, które maj± poslu¿yæ do przysz³ej manipulacji na rzecz okreslonych 'zespo³ów energii paso¿ytniczej'

Oczywi¶cie to wszystko niejako "wkalkulowane" jest w proces
i ma okre¶lone w nim przeznaczenie i funkcjonalno¶æ

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Pa¼dziernik 14, 2011, 11:48:47 »

Niestety ( bo to jest przykre gdy ¶wiadomi wykorzystuj± i okradaj± nie¶wiadomych) zgadzam siê w bardzo du¿ej mierze z tym co napisa³ PHi.

Z jednym tylko ale... tak potrzebuj± ( ci co ju¿ nie maj± energii i dostêpu do ¼róde³ poza ziemskich) energii  zwyczajnie energii.
Jak nie mo¿na jej wzi±æ z poza ziemskich ¼róde³ jest tylko jedno wyj¶cie wzi±æ ( inaczej ukra¶æ podstêpnie) od tych co s± na ziemi. Jest to jeden z aspektów celu tej uroczysto¶ci , ograbienie z energii tych którzy tam siê zjawi± i bêd± j± posiadali. Kto¶ zyska , kto¶ straci ( straci bo opró¿ni swoje "energetyczne konto) i dla systemu bêdzie "bezpieczn±"  nie licz±c± siê osob± w ca³okszta³cie uczestnicz±cych w podnoszeniu wibracji ziemi a tym samym naszej ewolucji. To jedno....

A drugie ukradziona energia ma czemu¶ s³u¿yæ ,inaczej co¶ nape³niæ.. , co? Nowy egregor s³u¿±cy za wzór projektowanej dla nas rzeczywisto¶ci, on musi byæ powo³any do ¿ycia ¿eby te wszystkie "zmiany"  projektowane i og³aszane w "Manuskryptach" i nie tylko mog³y siê wpisaæ w sieæ energio -informacyjn± i przetrwaæ na przysz³o¶æ.

Trzeci aspekt to przejêcie cia³ ludzkich niezbêdnych niektórym bytom by móc przetrwaæ na ziemi w tych wibracjach.
Przetrwaæ, ale nie tylko przetrwaæ , oni dziêki tym cia³om ( podporz±dkowanych sobie ludzi) chc± tu dzia³aæ , dzia³aæ i rz±dziæ wszystkimi. Inaczej na ziemi w ¶wiecie fizycznym nie mo¿na , niezbêdne s± fizyczne cia³a LUDZKIE!
To jest warunek , który trzeba spe³niæ bezwzglêdnie , na narodziny ( by móc decydowaæ tu i teraz) jest ju¿ za pó¼no!
Jest to jedyny sposób , przej±æ Ludzkie cia³a i to nie byle jakie.. takie musz± byæ które maj± ju¿ mo¿liwo¶ci paranormalne ( energetyczne) dobrze rozwiniête a zarazem s± zestrojone z ich przestrzeni±. 

Zestrojenia dokonuj±;

1. d³ugotrwale przeró¿ne æwiczenia mózgu

2. uczestnictwo w przeró¿nych medytacjach zbiorowych

3. ¶wiadome oddanie swojego cia³a jakiemu¶ bytowi by móg³ przezeñ siê objawiaæ , miêdzy innym przekazy poza osobist± ¶wiadomo¶ci±.

Te warunki spe³nia wiêkszo¶æ ludzi np. z "projektu Cheops"

No có¿ wolna wola... jednak warto wiedzieæ i warto przemy¶leæ by nie mieæ ¿adnych pretensji w kolejnym ¿yciu , twierdz±c ... "to oni nam to zrobili bez naszej wiedzy...." czy na pewno?

PHI zaskoczy³e¶ mnie bardzo pozytywnie. U¶miech Jêzyk

Kiara U¶miech U¶miech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : Pa¼dziernik 14, 2011, 19:53:23 »

Czyli, co¶ w rodzaju "Antrovis bis"?
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 14, 2011, 19:55:07 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Pa¼dziernik 14, 2011, 21:19:59 »

Wlasnie 11.11.2011 bede we Wroclawiu. Jesli dostane bilet wstepu, to napewno skorzystam z tego spotkania. Jestem bardzo ciekawa tego
spotkania- bo program jest super.
janusz

Wielki gadu³a ;)

« Odpowiedz #6 : Pa¼dziernik 14, 2011, 22:27:25 »

Bilet na pewno dostaniesz w dniu otwarcia. Warto tam byæ i poznaæ m±drych i rozs±dnych ludzi.
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Pa¼dziernik 19, 2011, 11:33:47 »

Czy ktos wybiera sie do Wroclawia na " Oblicza Duchowo¶ci  u progu 2012 " dnia 11.11.2011.
Pozdrawiam serdecznie.Rafaela
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Pa¼dziernik 21, 2011, 20:15:43 »

PHI zaskoczy³e¶ mnie bardzo pozytywnie. U¶miech Jêzyk
Ma³o o mnie wiesz.
Teren zaskakuje, gdy przywyklismy go interpretowac na bazie b³ednych map/przes³anek.

Co masz na mysli?
Tomasz
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Pa¼dziernik 21, 2011, 20:24:12 »

Rafaelo, chêtnie siê spotkam i wspólnie spêdzê ten czas na seminarium.
Jestem z Wroc³awia wiêc nie wymaga to ode mnie tyle wysi³ku U¶miech
Bêdê rad je¶li kto¶ z forum jeszcze do³±czy.
Spotka³bym siê z kim¶ kto idzie trochê innym torem ni¿ pozosta³e  98 % U¶miech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #10 : Pa¼dziernik 21, 2011, 20:39:01 »

Cytat: PHI
Co masz na mysli?

Pierwsza sprawa, któr± chcia³bym poruszyæ, to zamieszczanie autora danego cytatu.
Druga< co mam na my¶li?  Oryginalnie by³ tak: "Antrovis bis"?
Ale czym by³ Antrovis, chyba wiesz? Chodzi³o mi o zjawisko, sposób.

PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Pa¼dziernik 21, 2011, 21:01:02 »

Pamietam ¿e wyslucha³em kiedy¶ bardzo Ciekawej audycji w radio,
gdzie wywiadu udzielala Pani podaj±ca siê za reprezentantkê tego towarzystwa.

Audycja by³a konkretna i przedstawiono w niej to, co prezentowane jest tu na forum w watku:
Istota Wszech¶wiata. Prawa Uniwersalne
By³a to dla mnie bardzo Warto¶ciowa audycja, bo wcze¶niej tak w okreslony, dopowiedziany mow± precyzyjny sposób zetkn±³em siê jedynie z kilkoma z owych praw - g³ównie z literatury indyjskiej.

Przykladowo chrzescijañstwo raczej skrywa te prawdy, (choæ w znieksztalconej formie przewijaj± siê w biblii).. wiêc nagonka sekty dominikanów wielce mnie tu nie dziwi.

Dziwi± mnie natomiast postawy tzw. "badaczy", którzy powtarzaj± bezmy¶lnie ró¿norakie pog³oski.

Ale czym by³ Antrovis, chyba wiesz? Chodzi³o mi o zjawisko, sposób.
Nie wiem, jakie "zjawisko, sposób" masz na my¶li ..ale mo¿e u¶wiadomisz mnie w stosownym watku. Bo widze link, a szczerze mówi±c nie czyta³em

Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #12 : Pa¼dziernik 21, 2011, 21:59:11 »

[quote"Sp³yw wielkiej energii na ludzi i ca³± planetê"
Niew±tpliwie bedzie to mia³o miejsce.
Problem jednak lezy w interpretacjach zewnêtrznych owej energii
oraz mixów i domieszek(na tym tylko poziomie-bo na szersze nie siêgaj±) , tzw. 'przemytów' i kultywacji dezorientujacych pojêæ, oraz implantów nieswiadomosci.
Implantów, które maj± poslu¿yæ do przysz³ej manipulacji na rzecz okreslonych 'zespo³ów energii paso¿ytniczej'

Oczywi¶cie to wszystko niejako "wkalkulowane" jest w proces
i ma okre¶lone w nim przeznaczenie i funkcjonalno¶æ
[/quote]

Ten program realizowany jest na duza skale od dawna niestety to nas ludzi zabija dobrym przykladem dla mnie jest tu energia pochodzaca od pewnego stowarzyszenia co by nie nazwac sekty i szczerze powiem obrona i srodki zapobiegawcze sa marne, najlepszy sposob zajac sie soba nie uczestniczyc w zbiorowych spotkaniach pod plaszczykiem przesylu milosci itd itp.ale odeslalabym Was do watku Antrovis , w ostanim czasie mialam maly kontakt i po dlugim czasie przerwy moje odczucia znowu sie potwierdzily , a moze nawet spotengowaly swiadomosc , te energie sa pasozytami dla naszej wew energii marnie to sie konczy .....

Dariusz help z cytatem  U¶miech
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 21, 2011, 22:02:55 wys³ane przez Laguna__ » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #13 : Pa¼dziernik 21, 2011, 22:31:00 »

Cze¶æ Laguna.

Opisuj bardziej konkretnie ¿eby ludzie mieli przyk³ady odno¶niki do swoich do¶wiadczeñ, wówczas analizuj± wyci±gaj± wnioski sami. A to jest najwa¿niejsze w³asne odczucia w tym ca³ym miksie.

Teraz jest ju¿ nie do odró¿nienia dla przeciêtnego cz³owieka co jest przekazem za¶wiatowym a co telepatycznym pod³±czeniem do fal mózgowych ludzi z ziemi do innych ludzi. My¶l± i¿ s± wybrañcami losu , zbawcy wszelacy... a to tylko psychomanipulacja telepatyczna , sterowane zabawki ludzkie.

Paskudne.

Kiara U¶miech U¶miech
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #14 : Pa¼dziernik 21, 2011, 22:55:49 »

w ostanim czasie mialam maly kontakt i po dlugim czasie przerwy moje odczucia znowu sie potwierdzily , a moze nawet spotengowaly swiadomosc , te energie sa pasozytami dla naszej wew energii marnie to sie konczy

z Czym/Kim mia³as ma³y kontakt i jakie energie spowodowa³y ze nie mog³a¶ zachowaæ dotychczasowej formy (utrata energii wewnêtrznej)?
Czy dobrze rozumiem , ¿e jakies pasozyty w Tobie s± zagrozeniem dla Twojego funkcjonowania jako calo¶ci?
purattu
Go¶æ
« Odpowiedz #15 : Pa¼dziernik 22, 2011, 07:12:42 »

..tzw. 'przemytów' i kultywacji dezorientujacych pojêæ, oraz implantów nieswiadomosci.

Je¶li ktos z was czuje siê mocny
w zakresie wyja¶nienia co by mi poja¶nia³o Mrugniêcie
pojêcia którego uzy³a Laguna
wyboldowanego na niebiesko 'implanty nie¶wiadomo¶ci'
to chêtnie poczytam
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #16 : Pa¼dziernik 22, 2011, 09:01:22 »

Cze¶æ Laguna.

Opisuj bardziej konkretnie ¿eby ludzie mieli przyk³ady odno¶niki do swoich do¶wiadczeñ, wówczas analizuj± wyci±gaj± wnioski sami. A to jest najwa¿niejsze w³asne odczucia w tym ca³ym miksie.

Teraz jest ju¿ nie do odró¿nienia dla przeciêtnego cz³owieka co jest przekazem za¶wiatowym a co telepatycznym pod³±czeniem do fal mózgowych ludzi z ziemi do innych ludzi. My¶l± i¿ s± wybrañcami losu , zbawcy wszelacy... a to tylko psychomanipulacja telepatyczna , sterowane zabawki ludzkie.

Paskudne.

Kiara U¶miech U¶miech

Witaj Kiara
Jak wiesz Kiaro jestem wrazliwa na energie i doskonale je odczuwam to jest dar ale i moja zmora . poniewaz mam nadwrazliwosc i wyczuwam najsubtelniejsze energie. Jak wiesz mieszkam w Skandynawi od ponad 2 lat tu sa zupelnie inne enegie nie ma tzw, zlodziejstwa zycze wszystkim ktorzy tutaj nie byli . aby mogli choc na kilka dni przyjechac i odczuc to co ja na codzien odczuwam  wewnetrzny spokuj tutaj nikt nikomu nie zabiera energii kazdy ma swoja wolnona przestrzen niczym nie zaklocona . ale do setna -ktoregos dnia otrzymalam telefon od kolegi ktorego nota bene lubie jako czlowieka a raczej jako jego czesc ktora w nim pozostala o wrocilo wszystko co wczesniej czulam silne podlaczenie pod 3 czakry 1 , 2 ,3,5,6 bo oczywiscie czakra 4 jest bardzo w tych przypadkach pomijana to czakra ktora zabija pasozyta . Co dziwne ta energia jaka jest w tych ludziach przenosi sie na innych domownikow i dalej . Ten pasozyt byl tu w skandynawi jak do mnie dzwonil a tutAJ NIKT NIKOMU NIE KRADNIE ENERGII NIE WIEM JAK TO SIE DZIEJE , ALE LUDZIE ZYJACY TUTAJ MAJA JAKIES ZABEZPIECZENIE jeszce nie wiem jakiego rodzaju i jak to przelozyc na ludzki jezyk . ale mysle ze dojde do tego z czasem . Ja natomiast urodzilam sie w polsce i jestem tu za krotko wiec swobodnie sie podlaczyl takich jak on jest w polsce tysiace nawet takich ktorzy nie sa tego swiadomi mimo ze zostali tak przeszkoleni przez TA organizacje czesc z nich juz umarla . Dla tego pasozyta nie bylo tutaj pokarmu bo tam gdzie trafil raz ze bylo alurat stare spoleczenstwo nad czym oczywiscie ubolewal i nie mial tez mozliwosci podlaczyc sie i pozywic nowymi pokladami energii . Ale i zrozumialam ze nie ma obrony przed nimi , a w Pollsce jest ich duzo bo Antrovis przeszkolil mnostwo ludzi i ci krtorzy nadal zyja nie sa swiadomi tego CZYM sa , to wraca do mnie jak bumerang,. od razu od kiedy odczulam kolejne skutki tej energii od razu weszlam tutaj i zaczelam szukac tego starego watku antrovis. To nie jest fikcja to jest rzeczywista prawda ja jestem czlowiekiem oni juz nie to tyle Kiaro jedynie co moga zrobic ;ludzie to miec duzo szczescia , aby taki pasozyt nie byl w ich zyciu na stale np. w pracy w domu , rodzinie sporadyczne podlaczenia , az tak bardzo nie szkodza , ale jak ktos nie wie jak przepuscic ta energie niestety zaraza sie i sam staje sie nosicielem .Nie mam teraz czasu . ale mysle mozna podyskutowac na ten temat

=================================================

..tzw. 'przemytów' i kultywacji dezorientujacych pojêæ, oraz implantów nieswiadomosci.

Je¶li ktos z was czuje siê mocny
w zakresie wyja¶nienia co by mi poja¶nia³o Mrugniêcie
pojêcia którego uzy³a Laguna
wyboldowanego na niebiesko 'implanty nie¶wiadomo¶ci'
to chêtnie poczytam

Oni wlasnie sa najmadrzejsi posiadaja duze i silne poklady energii i wszyscy inni sa nieswiadomi , zgadzam sie z Toba maja wiedze , ale ja wole byc nadal czlowiekiem takim jakim jestem wraz ze swoim powolnym rozwojem , ale zgodnie z moja wolna wola i swoimi odczuciami... a szczeze piszac to dzialaja na zasadzie INGERENCJI silnie rozwinietej narzucaja swoje wzorce . a jak nie zgadzasz sie z tym jestes nieswiadomym glupcem , fakt maja swiadomosc zbiorowa, ale jaki wszechswiat duzy tyle jest mozliwosci i dopuki mam wybor bede go samodzielnie dokonywac choc sa i tacy  co sadza , ze tego procesu nie da sie zatrzymac oczywscie ci z antrovis w sumie maja racje , ale oby prawo przyczyny i skutku nie odwrocilo sie przeciwko temu co tworza.

Na marginesie to nie moj cytat a ze jest lekko sarkastyczny to typowe dla tych energii , sami ciagle krytykuja tylko innym zabraniaja moga tylko oni mowic co chca i jak chca- czuja sie bezkarni , bo poprzez wzajemne polaczenia maja silan energie zbiorowa i tylko czekaja kiedy sie wychylisz tutaj zacytuje ......przed szereg ..... DOSTAJESZ PO GLOWIE  Jêzyk

Scali³em posty
Darek
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 22, 2011, 14:02:18 wys³ane przez Dariusz » Zapisane
janusz

Wielki gadu³a ;)

« Odpowiedz #17 : Pa¼dziernik 22, 2011, 11:47:57 »

Proponujê dyskusjê dotycz±c± Antrovisu przenie¶æ do tematu tego dotycz±cego, czyli poni¿ej. U¶miech

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=1835.new
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #18 : Pa¼dziernik 22, 2011, 16:47:18 »

Proponujê dyskusjê dotycz±c± Antrovisu przenie¶æ do tematu tego dotycz±cego, czyli poni¿ej. U¶miech
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=1835.new
Nikt nie przeniós³ ..to tutaj:

Moim zdaniem Laguna, ty kompletnie nie rozumiesz tego, co sie woko³o ciebie dzieje.
A Twoje interpretacje i uogólnienia pog³ebiaj± tê sytuacjê.
S± oparte na odwracaniu kota ogonem. Czuje siê tu okreslon± intencjê.

Jednak stanowczo stwierdze, ¿e ogólnie nie podzielam twoich diagnoz,
a tak¿e ¿e raczej sposób formu³owania my¶li jest dosyc nie spójny.

Wyczuwa siê tu chêæ zaopiniowania i wydania werdyktu - nie ma chêci poznania i zrozumienia zjawiska - które jest nadzwyczaj proste.

Ale wszystko mozna skomplikowaæ.
To charakterystyczne dla okreslonych si³.

Dlatego jeszcze raz zapytam, bo mo¿e umknelo Twojej uwadze:
z Czym/Kim mia³as ma³y kontakt i jakie energie spowodowa³y ze nie mog³a¶ zachowaæ dotychczasowej formy (utrata energii wewnêtrznej)?
Czy dobrze rozumiem , ¿e jakies pasozyty w Tobie s± zagrozeniem dla Twojego funkcjonowania jako calo¶ci?
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 22, 2011, 16:51:31 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #19 : Pa¼dziernik 22, 2011, 16:50:23 »

Posty odnosz±ce siê do "antronisu" - te zamieszczone po propozycji >janusza< - przenios³em do wskazanego wczesniej tematu.

PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #20 : Pa¼dziernik 22, 2011, 16:55:35 »

Posty odnosz±ce siê do "antronisu" - te zamieszczone po propozycji >janusza< - przenios³em do wskazanego wczesniej tematu.

Tak zrobi³es?
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #21 : Pa¼dziernik 22, 2011, 18:04:10 »

Tak zrobi³em.

Cytat: PHI
Cytat: Laguna
wejdz do watku antrovis i tam ja zadalam Tobie pytanie odpowiedz jasno prosze

tzn. ja o co¶ pyta³em i nie dosta³em dot±d odpowiedzi.

A teraz mam biegac po porwanych w±tkach na forum i odpowiadaæ na Twoje pytania?
...i zapewne uwazasz ze to sposób na rozmowê?

to jest jakas manipulacja.

>PHI<,
nic nie jest porwane i nie musisz biegaæ w poszukiwaniu swych wypowiedzi, one wszystkie s± w temacie, do kt orego je przenios³em i, na który wcze¶niej wskazywali¶my.
Dla u³atwienia podam raz jeszcze umiejscowienie wszsytkich postów równie¿ tych zamieszczonych po moim ostatnim ciêciu, czy manipulacji:  Antrovis itp. ...

I bêdê tam przenosi³ wszystkie posty dotycz±ce tego zagadnienia - z uporem maniaka.

greta
Go¶æ
« Odpowiedz #22 : Pa¼dziernik 27, 2011, 14:18:46 »

http://davidicke.pl/forum/viewtopic.php?f=13&t=8489

Na forum Davida jest nowo zalozony watek.Bardzo ciekawy.Polecam.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #23 : Pa¼dziernik 27, 2011, 21:29:35 »

>Greto<,
zamiast odsy³aæ do innych mo¿e lepiej by³oby by¶ utworzy³a taki, b±d¼ o podobnej tematyce w±tek na naszym forum?

greta
Go¶æ
« Odpowiedz #24 : Pa¼dziernik 28, 2011, 07:13:17 »

Wiesz Darku trudno powiedziec czy by to kogos zainteresowalo.Te wiadomosci przewijaja sie u nas w roznych tematach.

Zupelnie przypadkiem na to trafilam.To tak jako ciekawostka.
Strony: [1] 2 3 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: