Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 07, 2025, 22:03:57

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] 2 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Wywiad z LucynÂą ÂŁobos-Brown z dnia 16 pazdziernika 2011. Bardzo ciekawy. Polecam  (Przeczytany 25468 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
targuj
Gość
« : Październik 16, 2011, 20:04:11 »

GorÂąco polecam wywiad z PaniÂą LucynÂą ÂŁobos-Brown. Wywiad jest w formie wideo i dostĂŞpny jest na nowo powstaÂłej stronie www.wolnaludzkosc.pl

http://www.livestream.com/wolnaludzkosc/video?clipId=pla_01a65c48-cf74-47e3-97cd-e13eac1287e4

jak i zachĂŞcam do sÂłuchania nowego radia internetowego poÂświĂŞconego przekazom od Istoty Duchowej o imieniu EN-KI
Winamp: http://premiumca3.listen2myradio.com/tunein.php/kmieszko/playlist.pls
Windows: http://premiumca3.listen2myradio.com/tunein.php/kmieszko/playlist.asx
Real Player: http://premiumca3.listen2myradio.com/tunein.php/kmieszko/playlist.ram
QuickTime: http://premiumca3.listen2myradio.com/tunein.php/kmieszko/playlist.qtl
Web Proxy: http://premiumca3.listen2myradio.com/proxy.php?stream=kmieszko

Pozdrawiam,

Administrator
strony  www.misja-giza.com

Konrad Mieszkowski
Uduchowiony Piotr
Gość
« Odpowiedz #1 : Październik 18, 2011, 00:34:53 »

Co drugie sÂłowo jakie sÂłyszĂŞ z tej audycji to:

"Ludzie nie udawajcie miÂłoÂści" albo "miÂłoÂści nie daje siĂŞ w sÂłowach".

Tylko, Âże z tego co wiem to wÂłaÂśnie Projekt Cheops sÂłynie z gÂłoszenia i bezkresnych rozmowach o miÂłoÂści.

CzytaÂłem wasze sesje i co drugie sÂłowo to wÂłaÂśnie gadana o miÂłoÂści. Ciekawe do kogo te sÂłowa, ktĂłre niby z serca pÂłynÂą do nas ludzi.
« Ostatnia zmiana: Październik 18, 2011, 16:41:22 wysłane przez Uduchowiony Piotr » Zapisane
targuj
Gość
« Odpowiedz #2 : Październik 18, 2011, 01:15:34 »

Przede wszystkim Pani Lucyna ju¿ dawno odcie³a siê od poczynaù polskiej fundacji "Dar Œwiatowida", a Enki w przekazach wielokrotnie powtarza³, ¿e nie jesteœmy jeszcze w stanie zrozumieÌ czym jest prawdziwa mi³oœÌ.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #3 : Październik 18, 2011, 01:43:11 »

targuj bÂądÂź uprzejmy i podaj mi jeden przykÂład w ktĂłrym sÂą potwierdzone czynem na 100% sÂłowa Enki o miÂłoÂści.
Tylko jeden proszĂŞ.

PóŸniej podyskutujemy.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
targuj
Gość
« Odpowiedz #4 : Październik 18, 2011, 01:49:07 »

Ja o chlebie Ty o niebie.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #5 : Październik 18, 2011, 02:22:26 »

Przede wszystkim Pani Lucyna ju¿ dawno odcie³a siê od poczynaù polskiej fundacji "Dar Œwiatowida", a Enki w przekazach wielokrotnie powtarza³, ¿e nie jesteœmy jeszcze w stanie zrozumieÌ czym jest prawdziwa mi³oœÌ.

Nie targuj , odnoszê siê do powy¿szych s³ów , które napisa³eœ Ty sam!
Skoro Enki twierdzi i¿ my Ludzie nie jesteœmy w stanie zrozumieÌ czym jest prawdziwa mi³oœÌ, to znaczy i¿ On doskonale j¹ rozumie , oceniaj¹c nas w ten sposób. Tak czy nie?

Skoro tak On to rozumie , znaczy siĂŞ przejawia w realu ( bo inaczej na ziemi nie moÂżna) to podaj mi proszĂŞ tylko jeden , jedyny przykÂład tej doskonaÂłej miÂłoÂści Enki , tylko jeden proszĂŞ.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Październik 18, 2011, 02:22:46 wysłane przez Kiara » Zapisane
targuj
Gość
« Odpowiedz #6 : Październik 18, 2011, 12:58:20 »

Ok,
PrzykÂład mĂłwisz.
Zbudowali dla ludzi zabezpieczenie w postaci "piramid" na 2012 rok. ByÂł to spory wysiÂłek ktĂłry ludzie i tak nie doceniajÂą.
Pomaga nam pomimo zatwardzia³ych serc ludzkich. Gdyby chcieli nas usun¹Ì z Ziemi to po prostu poczekaliby na przelot Nibiru.
Uczy mnie (nas) jak ÂżyĂŚ, jak dziaÂła mechanizm" tworzenia myÂślÂą" lub jak skutecznie prosiĂŚ Boga o wsparcie, o prowadzenie. Nie mĂłwi do mnie jak Samuel Anny DoliĂąskiej jak bardzo mnie kocha itp.
ENKI z przekazĂłw Lucyny ÂŁ-B. uczy pokory, samodzielnego podejmowania decyzji, wyciÂągania wnioskĂłw.
Natomiast Samuel Anny DoliĂąskiej pompuje EGO osĂłb ktĂłre go sÂłuchajÂą. OsobiÂście myÂślĂŞ, Âże robi to konkretnym celu. to tak jak z pompowaniem balonika. BĂŞdzie wiĂŞkszy,wiĂŞkszy aÂż w koĂącu pĂŞknie i wtedy siĂŞ pobudzÂą.

Pozdrawiam
targuj
Kiara
Gość
« Odpowiedz #7 : Październik 18, 2011, 16:11:42 »

ProsiÂłam Ciebie nie o sÂłowa bez pokrycia , ktĂłre kaÂżdy moÂże powiedzieĂŚ w odwrotnoÂści , a o konkretne fizyczne dowody.
Ja wiem iÂż to nie Enki budowaÂł PiramidĂŞ i nie takim celom o ktĂłrych On mĂłwi ona sÂłuÂżyÂła.
I co Ty na to? To sÂą sÂłowa przeciw sÂłowom i tyle.

Pokora nie jest i nie byÂła pozytywnym zachowaniem, jest formÂą uniÂżenia wobec kogoÂś , kogoÂś  kto tego wymaga , pomniejszenia naszej godnoÂści wobec jego wywyÂższania siĂŞ.
Upokarzanie ludzi to zachowanie bardzo prymitywne.

Bardziej wÂłaÂściwe jest zachowanie godnoÂści osobistej i uszanowanie cudzej  godnoÂści, do tego pokora nie jest potrzebna. Tak wiĂŞc uczenie i ¿¹danie pokory Âświadczy bardzo negatywnie o osobie ¿¹dajÂącej tego.

PokaÂż mi czyny , ktĂłre emanujÂą miÂłoÂściÂą , bo do tej pory to pusto s³ów  a raczej czyny , ktĂłre o miÂłoÂści nie ÂświadczÂą  ,a  jedynie o egoizmie i chĂŞci wÂładzy ponad wszystko.

Niestety ale tak.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Październik 18, 2011, 21:23:45 wysłane przez Kiara » Zapisane
targuj
Gość
« Odpowiedz #8 : Październik 18, 2011, 16:23:50 »

Droga Kiaro,
WidzĂŞ Âże nie jesteÂś gotowa emocjonalnie na tego typu konwersacje.
ChĂŞtnie porozmawiam z tobÂą kiedy doroÂśniesz (nie duchowo) emocjonalnie. ÂŻyczĂŞ ci mÂądrych decyzji w przyszÂłoÂści.
Pozdrawiam,
Konrad
Uduchowiony Piotr
Gość
« Odpowiedz #9 : Październik 18, 2011, 16:31:07 »

Droga Kiaro,
ChĂŞtnie porozmawiam z tobÂą kiedy doroÂśniesz (nie duchowo) emocjonalnie. ÂŻyczĂŞ ci mÂądrych decyzji w przyszÂłoÂści.
Pozdrawiam,
Konrad

Ale ty za to dorosÂłeÂś duchowo i jesteÂś gotowy emocjonalnie na konwersacje?. Zadam ci jedno pytanie serduszko:

Czy traktujesz innych ludzi na rĂłwni ze sobÂą samym?
« Ostatnia zmiana: Październik 18, 2011, 16:47:34 wysłane przez Uduchowiony Piotr » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #10 : Październik 18, 2011, 20:22:01 »

Cytat: Targuj
Ok,
PrzykÂład mĂłwisz.
Zbudowali dla ludzi zabezpieczenie w postaci "piramid"

OÂśmielĂŞ siĂŞ wtrÂąciĂŚ i wyraziĂŚ swoje powÂątpiewanie w ten akurat przykÂład.
ProponujĂŞ Ci choĂŚby pobieÂżne przejrzenie wÂątku: Piramidy - czemu miaÂły sÂłuÂżyĂŚ?
JeÂśli pokusisz siĂŞ o zapoznanie siĂŞ z podanymi tam lekturami to na pewno wyjdzie Ci to na dobre. DuÂży uÂśmiech

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
arteq
Gość
« Odpowiedz #11 : Październik 18, 2011, 20:48:41 »

Gdyby chcieli nas usun¹Ì z Ziemi to po prostu poczekaliby na przelot Nibiru.
czy tej samej nibiru ktĂłrej to przylot cyklicznie przekÂładajÂą od... 2009 r, a od pewnego czasu juÂż w ogĂłle o niej nie wspominajÂą?

ENKI z przekazĂłw Lucyny ÂŁ-B. uczy pokory, samodzielnego podejmowania decyzji, wyciÂągania wnioskĂłw.
u³aaaa, no to pojecha³eœ. "£obosowy" samcio pompuje ich ego jak balony urodzinowe - jakie¿ to wyj¹tkowe miejsce poœród ludzi im przypad³o - misja ratowania Ziemii; jacy to oni piêkni - "moje jaskó³ki", a to, ¿e rzuc¹ na kolana ca³y œwiatek archeologiczny; etc...
« Ostatnia zmiana: Październik 18, 2011, 21:07:33 wysłane przez arteq » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #12 : Październik 18, 2011, 21:27:15 »

Droga Kiaro,
Pozdrawiam,
Konrad

A czym siê dla Ciebie ró¿ni "doroœniêcie emocjonalne" od duchowego? Bo dla mnie rozwój duchowy jest zawsze ponad reakcjami emocjonalnymi , których u mnie w tym aspekcie akurat nie ma.

Natomiast widzĂŞ kompletny brak Twoich argumentĂłw , ktĂłry usiÂłujesz zatuszowaĂŚ pomniejszeniem mnie przez  mĂłj "niedorozwĂłj emocjonalny"....

MoÂżna i tak , czemu nie?

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Październik 18, 2011, 21:27:35 wysłane przez Kiara » Zapisane
Cum
Gość
« Odpowiedz #13 : Październik 18, 2011, 22:22:03 »

I ja sie wtr¹ce, a co. Fajna rozmowa. Pytanie o przyk³ad mi³oœci nie ma sensu. wystarczy dobry adwokat i wszystko mozna udowodniÌ. np zniszczymy ludzi z mi³oœci do tych co pozostan¹. Ja to widzê bardzo prosto. ktokolwiek przemawia przez pani¹ Anne namawia do mi³oœci i ochrony siebie, bliskich i kogo sie da. Po przeczytaniu kilku sesji pomysla³em sobie ¿e to chyba namawianie do dobrego i postanowi³em pójœÌ za namowami. Co jest z³ego w tym ¿eby "SzerzyÌ mi³oœÌ"?
arteq
Gość
« Odpowiedz #14 : Październik 18, 2011, 23:42:55 »

Nieco obok wÂątku:
Natomiast widzĂŞ kompletny brak Twoich argumentĂłw , ktĂłry usiÂłujesz zatuszowaĂŚ pomniejszeniem mnie przez  mĂłj "niedorozwĂłj emocjonalny"....
MoÂżna i tak , czemu nie?
I skÂąd ja to znam...  ;] AleÂż bumerang, klasyka.

Cum, byĂŚ moÂże kiedyÂś dostrzeÂżesz, Âże to "namawianie" do miÂłoÂści to jedynie zasÂłona dymna, sztuczka aby odwrĂłciĂŚ uwagĂŞ od przedstawienia ktĂłre odbywa siĂŞ za kotarÂą...
« Ostatnia zmiana: Październik 18, 2011, 23:44:54 wysłane przez arteq » Zapisane
Astre
Gość
« Odpowiedz #15 : Październik 19, 2011, 06:59:04 »

Zbudowali dla ludzi zabezpieczenie w postaci "piramid" na 2012 rok.

Zbudowali zabezpieczenia przed czym ?

Pomaga nam pomimo zatwardziaÂłych serc ludzkich.

Pomaga ? Swoim wÂłasnym uszom nie wierzĂŞ ?
ProszĂŞ podaĂŚ mi przykÂład, gdzie pomĂłgÂł Tobie, mnie, czy np: komukolwiek z tego forum ?

Gdyby chcieli nas usun¹Ì z Ziemi to po prostu poczekaliby na przelot Nibiru.

Nikt nie ma Âżadnego prawa usuwaĂŚ nikogo tutaj z Ziemii ! Tym bardziej
Orionidzi, czyli Ja-szczurowe istoty.
Nibiru jest planetÂą, ktĂłra NIE  znajdujÂącÂą siĂŞ na III- gĂŞstoÂści informacyjnej i osadzona jest na innych siatkach strukturalnych przestrzeni niÂż 3-gĂŞstoœÌ.
Hipoteza, ¿e mo¿e zagroziÌ 3- gêstoœci brzmi tak samo jak hipoteza drzewa.Z t¹ praktyczn¹ ró¿nic¹, ¿e na hipotezie drzewa przynajmniej mo¿e usi¹œÌ ptak, lub mo¿na siê na niej powiesiÌ.

Uczy mnie (nas) jak ÂżyĂŚ, jak dziaÂła mechanizm" tworzenia myÂślÂą" lub jak skutecznie prosiĂŚ Boga o wsparcie, o prowadzenie

No wiĂŞc jak dziaÂła mechanizm tworzenia myÂślÂą ?...?
ProszĂŞ go dokÂładnie opisaĂŚ ?
RĂłwnieÂż proszĂŞ mi powiedzieĂŚ jak skutecznie prosiĂŚ tego Boga o wsparcie i prowadzenie.
« Ostatnia zmiana: Październik 19, 2011, 07:00:17 wysłane przez Astre » Zapisane
Cum
Gość
« Odpowiedz #16 : Październik 19, 2011, 06:59:45 »

Zawsze jest gdzieÂś jakaÂś sztuczka. ChoĂŚby robienie dobrego i mĂłwienie prostym jĂŞzykiem Âżeby za plecami wykrĂŞciĂŚ jakiÂś wypasiony numer, ktĂłrego i tak nie warto tÂłumaczyĂŚ bo przyniosÂło by to wiĂŞcej szkĂłd niÂż poÂżytku.
Ja nie muszê rozumieÌ wszechœwiata ¿eby da¿yÌ uczuciem zonê czy dziecko czy babciê, czy kogo tylko mi sie bêdzie chcia³o np pó³ europy albo ca³¹, a co tam.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #17 : Październik 19, 2011, 08:12:09 »

Darzenie uczuciami bliskich osĂłb chyba jest tak naturalne iÂż do tego nie potrzeba kontaktĂłw zaÂświatowych i paru kilogramĂłw zÂłota?

Gdyby od tego zÂłota i krysztaÂłowej rzeÂźby miaÂło zaleÂżeĂŚ bezpieczeĂąstwo ziemi ? To znaczyÂło by iÂż mamy kiepskie i prymitywne bardzo podstawy istnienia.
Na szczĂŞÂście nie ma to nic wspĂłlnego z naszym bezpieczeĂąstwem o ktĂłrym nie moÂże decydowaĂŚ histeria ludzi ni jakieÂś paplania w telepatycznym kontakcie.
 ÂŻaÂłosne iÂż ci ludzie nie widzÂą Âże sÂą robieni w balona ( delikatnie mĂłwiÂąc) a oni sami z siebie robiÂą poÂśmiewisko.
Scenariusz i rekwizyty zmieniajÂą siĂŞ jak w kalejdoskopie ( a miaÂły byĂŚ najwaÂżniejsze) w tym przedstawieniu , nawet aktorzy jeszcze do niedawna na kastingu ( bo ciÂągle ktoÂś rezygnowaÂł z tych "uszczĂŞÂśliwianych rolÂą  zbawcĂłw").

Wystarczy³o by si¹œÌ spokojnie i przeczytaÌ te sesje oraz wyci¹gn¹Ì wnioski , jednak ten czyn nie jest mo¿liwy dla zmanipulowanych umys³ów ludzi projektu.

A szkoda.

Na bardzo krĂłtko przed tÂą ceremoniÂą dodam pewien waÂżny niezmiernie , a  ukryty element wi¹¿¹cy siĂŞ z tym przedstawieniem.

ZrobiĂŞ to w ostatniej chwili by daĂŚ szansĂŞ do koĂąca  Waszemu  osobistemu wyplÂątaniu siĂŞ  tej puÂłapki.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Październik 19, 2011, 08:14:38 wysłane przez Kiara » Zapisane
east
Gość
« Odpowiedz #18 : Październik 19, 2011, 09:16:24 »

@Arteq

Cum, byĂŚ moÂże kiedyÂś dostrzeÂżesz, Âże to "namawianie" do miÂłoÂści to jedynie zasÂłona dymna, sztuczka aby odwrĂłciĂŚ uwagĂŞ od przedstawienia ktĂłre odbywa siĂŞ za kotarÂą...

No proszĂŞ, czyÂżbyÂś Artku zajrzaÂł za "czarnÂą" kotarĂŞ ? Przebudzenie jest blisko ,radujmy siĂŞ .... MrugniĂŞcie!
arteq
Gość
« Odpowiedz #19 : Październik 19, 2011, 11:39:43 »

Przedstawieni pt. PCH znam juÂż od dawna, zarĂłwno to co dzieje siĂŞ na oficjalnej scenie, jak teÂż za niÂą... Nie daÂłem siĂŞ nabraĂŚ na lep glĂŞdzenia o miÂłoÂści.
east
Gość
« Odpowiedz #20 : Październik 19, 2011, 13:24:23 »

Nie o PCh mi chodzi³o. WidaÌ, ¿e moja radoœÌ by³a przedwczesna. Uœmiech
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #21 : Październik 19, 2011, 13:47:33 »

Scenariusz i rekwizyty zmieniajÂą siĂŞ jak w kalejdoskopie ( a miaÂły byĂŚ najwaÂżniejsze) w tym przedstawieniu ,

Jako badacz zjawisk z dÂługoletnim doÂświadczeniem - muszĂŞ sie tu nie zgodzic z Toba.

Najwazniejszszy jest nie scenariusz, aktorzy i rekwizyty
- ale to, co widzowie wynoszÂą z kina/teatru.

Z tego co zrozumiaÂłem, zmieniono prĂŞty na podstawki. (i jesli dobrze rozumiem funkcje)
Nie ma rĂłznicy czy coÂś jest podparte na precie czy stoi na klockach - to kwestia rozwiÂązania technicznego problemu podpĂłrki.

OczywiÂście wiÂąze siĂŞ z pewnymi konsekwencjami:

piramidka na prĂŞtach (rozumiem ze poziomo opartych o burty tej 'wanny' byÂła by widoczna na horyzoncie tych burt. MoÂżna by np. filmowac to wydarzenie z boku.

ustawienie na klocuszkach wi¹ze siê z umieszczeniem zjawiska w g³êbi 'wanny' .
co prawdopodobnie utrudni ewentualna dokumentacjĂŞ.

Co to ma byĂŚ ? Co twĂłj post ma wspĂłlnego z tematem ?
usuwam -chanell

Moj usuniĂŞty post ma to wspĂłlnego z tematem, Âże informowaÂł/zagajaÂł o jego dostĂŞpnoÂśc na YouTube (nie innego - tylko dokladnie tego tematu).
Moze moderatorem powinien jednak zostac ktoÂś, kto Âśladowo chociaz rozumie polski jĂŞzyk.
Oraz ktoÂś kto nie jest aÂż tak podatny na pewne prÂądy intencji instrumentalizacji sposobu moderowania postĂłw. (no chyba ze to jest wyjÂątkowo osobiste)

« Ostatnia zmiana: Październik 19, 2011, 14:14:57 wysłane przez PHIRIOORI » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #22 : Październik 19, 2011, 14:41:56 »

Mnie tam wszystko jedno klocki , prĂŞty czy waÂłeczki oraz ta czy tamta  pani lub pan....

Oraz co jest lub nie jest i gdzie napisane , bo wiem.
Ale skoro te rekwizyty miaÂły wywoÂłaĂŚ okreÂślony efekt energetyczny , ktĂłry miaÂł mieĂŚ wpÂływ na aktorĂłw oraz widzĂłw?
To jasne jest iÂż jego brak nie wywoÂła juÂż tych zamierzonych efektĂłw specjalnych.
Zatem naprawdĂŞ nie jest to bez znaczenia tak jak nie jest bez znaczenia jakiego klucza uÂżywamy do okreÂślonego zamka.
Bowiem zawsze jest ten wÂłaÂściwy.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Sobek
Gość
« Odpowiedz #23 : Październik 20, 2011, 10:54:55 »

nie daÂłem rady tego obejrzeĂŚ do koĂąca...
muukalainen
Gość
« Odpowiedz #24 : Październik 20, 2011, 14:29:21 »

bardzo ciekawy wywiad...
w ka¿dym zdaniu kilka dygresji, rzecz jasna nie na temat, poziom wypowiedzi ¿ywcem wyjêty z bazarku albo grupy przedszkolnej: moje jest mojsze, jeœli czegoœ nie rozumiecie, a oczywiœcie nie rozumiecie, to z powodu waszej ma³oœci, niedoskona³oœci i braku pokory. my wam wska¿emy, ¿e najwa¿niejsza jest mi³oœÌ Chichot wszystko oparte na insynuacjach, plus ³¹czenie wiadomych z w³asnymi tezami, bez najmniejszej starannoœci w przytaczaniu jakiejkolwiek argumentacji.
wys³ucha³am 25 minut. mo¿e póŸniej akcja siê rozwija, chocia¿ jak dotychczas nigdy nie znalaz³am w sesjach nic ponadto, co wy¿ej. zamierzam zrobiÌ drugie podejœcie do wys³uchania reszty wieczorem.
Strony: [1] 2 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: