Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 21:31:43

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] 2 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Wywiad z Lucyn± £obos-Brown z dnia 16 pazdziernika 2011. Bardzo ciekawy. Polecam  (Przeczytany 24731 razy)
0 u¿ytkowników i 4 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
targuj
Go¶æ
« : Pa¼dziernik 16, 2011, 20:04:11 »

Gor±co polecam wywiad z Pani± Lucyn± £obos-Brown. Wywiad jest w formie wideo i dostêpny jest na nowo powsta³ej stronie www.wolnaludzkosc.pl

http://www.livestream.com/wolnaludzkosc/video?clipId=pla_01a65c48-cf74-47e3-97cd-e13eac1287e4

jak i zachêcam do s³uchania nowego radia internetowego po¶wiêconego przekazom od Istoty Duchowej o imieniu EN-KI
Winamp: http://premiumca3.listen2myradio.com/tunein.php/kmieszko/playlist.pls
Windows: http://premiumca3.listen2myradio.com/tunein.php/kmieszko/playlist.asx
Real Player: http://premiumca3.listen2myradio.com/tunein.php/kmieszko/playlist.ram
QuickTime: http://premiumca3.listen2myradio.com/tunein.php/kmieszko/playlist.qtl
Web Proxy: http://premiumca3.listen2myradio.com/proxy.php?stream=kmieszko

Pozdrawiam,

Administrator
strony  www.misja-giza.com

Konrad Mieszkowski
Uduchowiony Piotr
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Pa¼dziernik 18, 2011, 00:34:53 »

Co drugie s³owo jakie s³yszê z tej audycji to:

"Ludzie nie udawajcie mi³o¶ci" albo "mi³o¶ci nie daje siê w s³owach".

Tylko, ¿e z tego co wiem to w³a¶nie Projekt Cheops s³ynie z g³oszenia i bezkresnych rozmowach o mi³o¶ci.

Czyta³em wasze sesje i co drugie s³owo to w³a¶nie gadana o mi³o¶ci. Ciekawe do kogo te s³owa, które niby z serca p³yn± do nas ludzi.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 18, 2011, 16:41:22 wys³ane przez Uduchowiony Piotr » Zapisane
targuj
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Pa¼dziernik 18, 2011, 01:15:34 »

Przede wszystkim Pani Lucyna ju¿ dawno odcie³a siê od poczynañ polskiej fundacji "Dar ¦wiatowida", a Enki w przekazach wielokrotnie powtarza³, ¿e nie jeste¶my jeszcze w stanie zrozumieæ czym jest prawdziwa mi³o¶æ.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Pa¼dziernik 18, 2011, 01:43:11 »

targuj b±d¼ uprzejmy i podaj mi jeden przyk³ad w którym s± potwierdzone czynem na 100% s³owa Enki o mi³o¶ci.
Tylko jeden proszê.

Pó¼niej podyskutujemy.

Kiara U¶miech U¶miech
targuj
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Pa¼dziernik 18, 2011, 01:49:07 »

Ja o chlebie Ty o niebie.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Pa¼dziernik 18, 2011, 02:22:26 »

Przede wszystkim Pani Lucyna ju¿ dawno odcie³a siê od poczynañ polskiej fundacji "Dar ¦wiatowida", a Enki w przekazach wielokrotnie powtarza³, ¿e nie jeste¶my jeszcze w stanie zrozumieæ czym jest prawdziwa mi³o¶æ.

Nie targuj , odnoszê siê do powy¿szych s³ów , które napisa³e¶ Ty sam!
Skoro Enki twierdzi i¿ my Ludzie nie jeste¶my w stanie zrozumieæ czym jest prawdziwa mi³o¶æ, to znaczy i¿ On doskonale j± rozumie , oceniaj±c nas w ten sposób. Tak czy nie?

Skoro tak On to rozumie , znaczy siê przejawia w realu ( bo inaczej na ziemi nie mo¿na) to podaj mi proszê tylko jeden , jedyny przyk³ad tej doskona³ej mi³o¶ci Enki , tylko jeden proszê.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 18, 2011, 02:22:46 wys³ane przez Kiara » Zapisane
targuj
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Pa¼dziernik 18, 2011, 12:58:20 »

Ok,
Przyk³ad mówisz.
Zbudowali dla ludzi zabezpieczenie w postaci "piramid" na 2012 rok. By³ to spory wysi³ek który ludzie i tak nie doceniaj±.
Pomaga nam pomimo zatwardzia³ych serc ludzkich. Gdyby chcieli nas usun±æ z Ziemi to po prostu poczekaliby na przelot Nibiru.
Uczy mnie (nas) jak ¿yæ, jak dzia³a mechanizm" tworzenia my¶l±" lub jak skutecznie prosiæ Boga o wsparcie, o prowadzenie. Nie mówi do mnie jak Samuel Anny Doliñskiej jak bardzo mnie kocha itp.
ENKI z przekazów Lucyny £-B. uczy pokory, samodzielnego podejmowania decyzji, wyci±gania wniosków.
Natomiast Samuel Anny Doliñskiej pompuje EGO osób które go s³uchaj±. Osobi¶cie my¶lê, ¿e robi to konkretnym celu. to tak jak z pompowaniem balonika. Bêdzie wiêkszy,wiêkszy a¿ w koñcu pêknie i wtedy siê pobudz±.

Pozdrawiam
targuj
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Pa¼dziernik 18, 2011, 16:11:42 »

Prosi³am Ciebie nie o s³owa bez pokrycia , które ka¿dy mo¿e powiedzieæ w odwrotno¶ci , a o konkretne fizyczne dowody.
Ja wiem i¿ to nie Enki budowa³ Piramidê i nie takim celom o których On mówi ona s³u¿y³a.
I co Ty na to? To s± s³owa przeciw s³owom i tyle.

Pokora nie jest i nie by³a pozytywnym zachowaniem, jest form± uni¿enia wobec kogo¶ , kogo¶  kto tego wymaga , pomniejszenia naszej godno¶ci wobec jego wywy¿szania siê.
Upokarzanie ludzi to zachowanie bardzo prymitywne.

Bardziej w³a¶ciwe jest zachowanie godno¶ci osobistej i uszanowanie cudzej  godno¶ci, do tego pokora nie jest potrzebna. Tak wiêc uczenie i ¿±danie pokory ¶wiadczy bardzo negatywnie o osobie ¿±daj±cej tego.

Poka¿ mi czyny , które emanuj± mi³o¶ci± , bo do tej pory to pusto s³ów  a raczej czyny , które o mi³o¶ci nie ¶wiadcz±  ,a  jedynie o egoizmie i chêci w³adzy ponad wszystko.

Niestety ale tak.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 18, 2011, 21:23:45 wys³ane przez Kiara » Zapisane
targuj
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Pa¼dziernik 18, 2011, 16:23:50 »

Droga Kiaro,
Widzê ¿e nie jeste¶ gotowa emocjonalnie na tego typu konwersacje.
Chêtnie porozmawiam z tob± kiedy doro¶niesz (nie duchowo) emocjonalnie. ¯yczê ci m±drych decyzji w przysz³o¶ci.
Pozdrawiam,
Konrad
Uduchowiony Piotr
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Pa¼dziernik 18, 2011, 16:31:07 »

Droga Kiaro,
Chêtnie porozmawiam z tob± kiedy doro¶niesz (nie duchowo) emocjonalnie. ¯yczê ci m±drych decyzji w przysz³o¶ci.
Pozdrawiam,
Konrad

Ale ty za to doros³e¶ duchowo i jeste¶ gotowy emocjonalnie na konwersacje?. Zadam ci jedno pytanie serduszko:

Czy traktujesz innych ludzi na równi ze sob± samym?
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 18, 2011, 16:47:34 wys³ane przez Uduchowiony Piotr » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #10 : Pa¼dziernik 18, 2011, 20:22:01 »

Cytat: Targuj
Ok,
Przyk³ad mówisz.
Zbudowali dla ludzi zabezpieczenie w postaci "piramid"

O¶mielê siê wtr±ciæ i wyraziæ swoje pow±tpiewanie w ten akurat przyk³ad.
Proponujê Ci choæby pobie¿ne przejrzenie w±tku: Piramidy - czemu mia³y s³u¿yæ?
Je¶li pokusisz siê o zapoznanie siê z podanymi tam lekturami to na pewno wyjdzie Ci to na dobre. Du¿y u¶miech

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Pa¼dziernik 18, 2011, 20:48:41 »

Gdyby chcieli nas usun±æ z Ziemi to po prostu poczekaliby na przelot Nibiru.
czy tej samej nibiru której to przylot cyklicznie przek³adaj± od... 2009 r, a od pewnego czasu ju¿ w ogóle o niej nie wspominaj±?

ENKI z przekazów Lucyny £-B. uczy pokory, samodzielnego podejmowania decyzji, wyci±gania wniosków.
u³aaaa, no to pojecha³e¶. "£obosowy" samcio pompuje ich ego jak balony urodzinowe - jakie¿ to wyj±tkowe miejsce po¶ród ludzi im przypad³o - misja ratowania Ziemii; jacy to oni piêkni - "moje jaskó³ki", a to, ¿e rzuc± na kolana ca³y ¶wiatek archeologiczny; etc...
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 18, 2011, 21:07:33 wys³ane przez arteq » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #12 : Pa¼dziernik 18, 2011, 21:27:15 »

Droga Kiaro,
Pozdrawiam,
Konrad

A czym siê dla Ciebie ró¿ni "doro¶niêcie emocjonalne" od duchowego? Bo dla mnie rozwój duchowy jest zawsze ponad reakcjami emocjonalnymi , których u mnie w tym aspekcie akurat nie ma.

Natomiast widzê kompletny brak Twoich argumentów , który usi³ujesz zatuszowaæ pomniejszeniem mnie przez  mój "niedorozwój emocjonalny"....

Mo¿na i tak , czemu nie?

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 18, 2011, 21:27:35 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Cum
Go¶æ
« Odpowiedz #13 : Pa¼dziernik 18, 2011, 22:22:03 »

I ja sie wtr±ce, a co. Fajna rozmowa. Pytanie o przyk³ad mi³o¶ci nie ma sensu. wystarczy dobry adwokat i wszystko mozna udowodniæ. np zniszczymy ludzi z mi³o¶ci do tych co pozostan±. Ja to widzê bardzo prosto. ktokolwiek przemawia przez pani± Anne namawia do mi³o¶ci i ochrony siebie, bliskich i kogo sie da. Po przeczytaniu kilku sesji pomysla³em sobie ¿e to chyba namawianie do dobrego i postanowi³em pój¶æ za namowami. Co jest z³ego w tym ¿eby "Szerzyæ mi³o¶æ"?
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #14 : Pa¼dziernik 18, 2011, 23:42:55 »

Nieco obok w±tku:
Natomiast widzê kompletny brak Twoich argumentów , który usi³ujesz zatuszowaæ pomniejszeniem mnie przez  mój "niedorozwój emocjonalny"....
Mo¿na i tak , czemu nie?
I sk±d ja to znam...  ;] Ale¿ bumerang, klasyka.

Cum, byæ mo¿e kiedy¶ dostrze¿esz, ¿e to "namawianie" do mi³o¶ci to jedynie zas³ona dymna, sztuczka aby odwróciæ uwagê od przedstawienia które odbywa siê za kotar±...
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 18, 2011, 23:44:54 wys³ane przez arteq » Zapisane
Astre
Go¶æ
« Odpowiedz #15 : Pa¼dziernik 19, 2011, 06:59:04 »

Zbudowali dla ludzi zabezpieczenie w postaci "piramid" na 2012 rok.

Zbudowali zabezpieczenia przed czym ?

Pomaga nam pomimo zatwardzia³ych serc ludzkich.

Pomaga ? Swoim w³asnym uszom nie wierzê ?
Proszê podaæ mi przyk³ad, gdzie pomóg³ Tobie, mnie, czy np: komukolwiek z tego forum ?

Gdyby chcieli nas usun±æ z Ziemi to po prostu poczekaliby na przelot Nibiru.

Nikt nie ma ¿adnego prawa usuwaæ nikogo tutaj z Ziemii ! Tym bardziej
Orionidzi, czyli Ja-szczurowe istoty.
Nibiru jest planet±, która NIE  znajduj±c± siê na III- gêsto¶ci informacyjnej i osadzona jest na innych siatkach strukturalnych przestrzeni ni¿ 3-gêsto¶æ.
Hipoteza, ¿e mo¿e zagroziæ 3- gêsto¶ci brzmi tak samo jak hipoteza drzewa.Z t± praktyczn± ró¿nic±, ¿e na hipotezie drzewa przynajmniej mo¿e usi±¶æ ptak, lub mo¿na siê na niej powiesiæ.

Uczy mnie (nas) jak ¿yæ, jak dzia³a mechanizm" tworzenia my¶l±" lub jak skutecznie prosiæ Boga o wsparcie, o prowadzenie

No wiêc jak dzia³a mechanizm tworzenia my¶l± ?...?
Proszê go dok³adnie opisaæ ?
Równie¿ proszê mi powiedzieæ jak skutecznie prosiæ tego Boga o wsparcie i prowadzenie.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 19, 2011, 07:00:17 wys³ane przez Astre » Zapisane
Cum
Go¶æ
« Odpowiedz #16 : Pa¼dziernik 19, 2011, 06:59:45 »

Zawsze jest gdzie¶ jaka¶ sztuczka. Choæby robienie dobrego i mówienie prostym jêzykiem ¿eby za plecami wykrêciæ jaki¶ wypasiony numer, którego i tak nie warto t³umaczyæ bo przynios³o by to wiêcej szkód ni¿ po¿ytku.
Ja nie muszê rozumieæ wszech¶wiata ¿eby da¿yæ uczuciem zonê czy dziecko czy babciê, czy kogo tylko mi sie bêdzie chcia³o np pó³ europy albo ca³±, a co tam.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #17 : Pa¼dziernik 19, 2011, 08:12:09 »

Darzenie uczuciami bliskich osób chyba jest tak naturalne i¿ do tego nie potrzeba kontaktów za¶wiatowych i paru kilogramów z³ota?

Gdyby od tego z³ota i kryszta³owej rze¼by mia³o zale¿eæ bezpieczeñstwo ziemi ? To znaczy³o by i¿ mamy kiepskie i prymitywne bardzo podstawy istnienia.
Na szczê¶cie nie ma to nic wspólnego z naszym bezpieczeñstwem o którym nie mo¿e decydowaæ histeria ludzi ni jakie¶ paplania w telepatycznym kontakcie.
 Â¯a³osne i¿ ci ludzie nie widz± ¿e s± robieni w balona ( delikatnie mówi±c) a oni sami z siebie robi± po¶miewisko.
Scenariusz i rekwizyty zmieniaj± siê jak w kalejdoskopie ( a mia³y byæ najwa¿niejsze) w tym przedstawieniu , nawet aktorzy jeszcze do niedawna na kastingu ( bo ci±gle kto¶ rezygnowa³ z tych "uszczê¶liwianych rol±  zbawców").

Wystarczy³o by si±¶æ spokojnie i przeczytaæ te sesje oraz wyci±gn±æ wnioski , jednak ten czyn nie jest mo¿liwy dla zmanipulowanych umys³ów ludzi projektu.

A szkoda.

Na bardzo krótko przed t± ceremoni± dodam pewien wa¿ny niezmiernie , a  ukryty element wi±¿±cy siê z tym przedstawieniem.

Zrobiê to w ostatniej chwili by daæ szansê do koñca  Waszemu  osobistemu wypl±taniu siê  tej pu³apki.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 19, 2011, 08:14:38 wys³ane przez Kiara » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #18 : Pa¼dziernik 19, 2011, 09:16:24 »

@Arteq

Cum, byæ mo¿e kiedy¶ dostrze¿esz, ¿e to "namawianie" do mi³o¶ci to jedynie zas³ona dymna, sztuczka aby odwróciæ uwagê od przedstawienia które odbywa siê za kotar±...

No proszê, czy¿by¶ Artku zajrza³ za "czarn±" kotarê ? Przebudzenie jest blisko ,radujmy siê .... Mrugniêcie!
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #19 : Pa¼dziernik 19, 2011, 11:39:43 »

Przedstawieni pt. PCH znam ju¿ od dawna, zarówno to co dzieje siê na oficjalnej scenie, jak te¿ za ni±... Nie da³em siê nabraæ na lep glêdzenia o mi³o¶ci.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #20 : Pa¼dziernik 19, 2011, 13:24:23 »

Nie o PCh mi chodzi³o. Widaæ, ¿e moja rado¶æ by³a przedwczesna. U¶miech
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #21 : Pa¼dziernik 19, 2011, 13:47:33 »

Scenariusz i rekwizyty zmieniaj± siê jak w kalejdoskopie ( a mia³y byæ najwa¿niejsze) w tym przedstawieniu ,

Jako badacz zjawisk z d³ugoletnim do¶wiadczeniem - muszê sie tu nie zgodzic z Toba.

Najwazniejszszy jest nie scenariusz, aktorzy i rekwizyty
- ale to, co widzowie wynosz± z kina/teatru.

Z tego co zrozumia³em, zmieniono prêty na podstawki. (i jesli dobrze rozumiem funkcje)
Nie ma róznicy czy co¶ jest podparte na precie czy stoi na klockach - to kwestia rozwi±zania technicznego problemu podpórki.

Oczywi¶cie wi±ze siê z pewnymi konsekwencjami:

piramidka na prêtach (rozumiem ze poziomo opartych o burty tej 'wanny' by³a by widoczna na horyzoncie tych burt. Mo¿na by np. filmowac to wydarzenie z boku.

ustawienie na klocuszkach wi±ze siê z umieszczeniem zjawiska w g³êbi 'wanny' .
co prawdopodobnie utrudni ewentualna dokumentacjê.

Co to ma byæ ? Co twój post ma wspólnego z tematem ?
usuwam -chanell

Moj usuniêty post ma to wspólnego z tematem, ¿e informowa³/zagaja³ o jego dostêpno¶c na YouTube (nie innego - tylko dokladnie tego tematu).
Moze moderatorem powinien jednak zostac kto¶, kto ¶ladowo chociaz rozumie polski jêzyk.
Oraz kto¶ kto nie jest a¿ tak podatny na pewne pr±dy intencji instrumentalizacji sposobu moderowania postów. (no chyba ze to jest wyj±tkowo osobiste)

« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 19, 2011, 14:14:57 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #22 : Pa¼dziernik 19, 2011, 14:41:56 »

Mnie tam wszystko jedno klocki , prêty czy wa³eczki oraz ta czy tamta  pani lub pan....

Oraz co jest lub nie jest i gdzie napisane , bo wiem.
Ale skoro te rekwizyty mia³y wywo³aæ okre¶lony efekt energetyczny , który mia³ mieæ wp³yw na aktorów oraz widzów?
To jasne jest i¿ jego brak nie wywo³a ju¿ tych zamierzonych efektów specjalnych.
Zatem naprawdê nie jest to bez znaczenia tak jak nie jest bez znaczenia jakiego klucza u¿ywamy do okre¶lonego zamka.
Bowiem zawsze jest ten w³a¶ciwy.

Kiara U¶miech U¶miech
Sobek
Go¶æ
« Odpowiedz #23 : Pa¼dziernik 20, 2011, 10:54:55 »

nie da³em rady tego obejrzeæ do koñca...
muukalainen
Go¶æ
« Odpowiedz #24 : Pa¼dziernik 20, 2011, 14:29:21 »

bardzo ciekawy wywiad...
w ka¿dym zdaniu kilka dygresji, rzecz jasna nie na temat, poziom wypowiedzi ¿ywcem wyjêty z bazarku albo grupy przedszkolnej: moje jest mojsze, je¶li czego¶ nie rozumiecie, a oczywi¶cie nie rozumiecie, to z powodu waszej ma³o¶ci, niedoskona³o¶ci i braku pokory. my wam wska¿emy, ¿e najwa¿niejsza jest mi³o¶æ Chichot wszystko oparte na insynuacjach, plus ³±czenie wiadomych z w³asnymi tezami, bez najmniejszej staranno¶ci w przytaczaniu jakiejkolwiek argumentacji.
wys³ucha³am 25 minut. mo¿e pó¼niej akcja siê rozwija, chocia¿ jak dotychczas nigdy nie znalaz³am w sesjach nic ponadto, co wy¿ej. zamierzam zrobiæ drugie podej¶cie do wys³uchania reszty wieczorem.
Strony: [1] 2 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: