Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Styczeń 11, 2025, 03:26:48

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 [3] 4 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Co z tym KoĂącem ÂŚwiata?  (Przeczytany 51012 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
hiacynt
Gość
« Odpowiedz #50 : Grudzień 21, 2012, 00:12:00 »

Moment przesilenia zimowego to 21.12.2012 o godzinie 12:12 w tym roku, wiĂŞc jeszcze Âśpij spokojnie.
ChociaÂż juÂż nawet niebiaĂąscy wyluzowali w przekazach i piszÂą Âże koniec Âświata bĂŞdzie niezauwaÂżalny.
No koniec Âświata... UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 21, 2012, 00:13:17 wysłane przez hiacynt » Zapisane
Byt
Gość
« Odpowiedz #51 : Grudzień 23, 2012, 05:37:19 »

Koniec Âświata nie wyrobiÂł siĂŞ w terminie. ÂŻadnych przemian teÂż nie dostrzegam, choĂŚ ja to pewnie niegodzien jestem UÂśmiech
Kate
Gość
« Odpowiedz #52 : Grudzień 27, 2012, 19:29:57 »

Ktos musi przegrac, aby wygrac mogl ktos.

ZÂły

dedykuje: Lucyferowi.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 27, 2012, 19:31:38 wysłane przez Kate » Zapisane
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #53 : Grudzień 27, 2012, 21:17:39 »

PozwolĂŞ sobie dodaĂŚ do tego co piszecie szacowni, Âże wczeÂśniej pozwoliÂłem juÂż sobie napisaĂŚ o tzw ,,Przekonanych" UÂśmiech
W starym procesie za czasĂłw dziaÂłalnoÂści tzw guru i roÂżnej maÂści autorytetĂłw, bardzo wielu ludzi ulegajÂąc tzw pierwszemu impulsowi wiarĂŞ w boga zamieniÂło na wiarĂŞ w guru i co za tym idzie treÂści przez niego podane.
Nieraz dziaÂło siĂŞ tak, Âże dany guru miaÂł ,,szlachetne intencje", ale hm sÂą tacy co twierdzÂą Âże szlachetnymi ideami jest wybrukowane piekÂło. UÂśmiech
Prawdziwy nauczyciel uczy wszystkiego co wie i co umie wiĂŞc po jakimÂś czasie uczeĂą staje siĂŞ mistrzem i  powinien iœÌ swojÂą drogÂą , a jeÂżeli siĂŞ spotka z dawnym mistrzem to tylko na zasadzie syntezy, tzn wymiany wnioskĂłw z doÂświadczeĂą. UÂśmiech
Có¿ niezwykle ma³o nauczycieli zarzuci³o budowanie swojej wyj¹tkowoœci i wola³o pozostaÌ Cz³owiekiem Uœmiech
Skutki tego zbierajÂą i moim skromnym zdaniem to dopiero poczÂątek (oczywiÂście nie mam zamiaru nikomu Âźle ÂżyczyĂŚ) UÂśmiech
Co do koĂąca Âświata to moim zdaniem dla twĂłrcĂłw starego procesu tzw koĂącem Âświata byÂł wÂłaÂśnie koniec tego procesu.
Koniec wszystkiego co znali i co kontrolowali.
Dodam jeszcze Âże katastroficzne wizje ktĂłre tak byÂły na topie to byÂło odbicie tego co oni pragnĂŞli co chcieli nam zafundowaĂŚ.
Tak jak rak ktĂłry toczy ciaÂło Âżywiciela i w koĂącu je uÂśmierca sam przecieÂż teÂż ginÂąc Cool
Na szczĂŞÂście nic z tego co zamierzali nam zafundowaĂŚ a to pandemie, epidemie, wojny globalne czy teÂż Âświatowe nie udaÂło im siĂŞ.
Ot przypominaj¹ teraz Zakon Krzy¿acki po chrzcie Litwy niby s¹, istniej¹ ale stracili duszê - potrzebê istnienia - przestali byÌ potrzebni, a funkcjonowanie ich straci³o zasadnoœÌ Uœmiech
Teraz kaÂżdy kowalem swojego losu i to co posiej to zbierze UÂśmiech
Oczywiœcie mo¿na znowu zamiast nawi¹zaÌ ³¹cznoœÌ ze sob¹ uwierzyÌ komuœ innemu lub w coœ innego toÌ dla ka¿dego co innego Uœmiech
Tylko czy daĂŚ siĂŞ nabiĂŚ kolejny raz w butelkĂŞ nie bĂŞdzie ...hm dziwne UÂśmiech
Czy wtedy nowe pretensje aby bĂŞdÂą zasadne UÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech

koliberek33
Gość
« Odpowiedz #54 : Grudzień 27, 2012, 22:03:35 »

jest jeszcze  inna strona medalu tego samego, czyli tzw. kwestii guru, bÂądÂź guru wydumanych. otó¿, sÂą uczniowie i "uczniowie", co to wygodni i leniwi sÂą i nie chce im siĂŞ pĂłjœÌ dalej,  ¿¹dajÂą zatem, by za nich myÂślano, tworzono i wiedzono...  MrugniĂŞcie. jakie tego konsekwencje? ano, przejawiajÂą osobniki takie coraz bardziej pretensjonalne zachowania, a wiĂŞc min. wymuszajÂą odpowiedzi godne Boga NajwyÂższego, skoro ten jakoÂś nie do koĂąca ich usatysfakcjonowaÂł w innym systemie wierzeĂą. I tak guru ma absolutnie przej¹Ì rolĂŞ WszechwiedzÂącego i we wszystkim DoskonaÂłego, bo jak nie, to: ........................................................................................!!!!

i tak pojawia siĂŞ z coraz wiĂŞkszÂą intensywnoÂściÂą i czĂŞstotliwoÂściÂą caÂły wachlarz atakĂłw, specjalno-prowokacyjnych pytaĂą, przycinkĂłw, demaskacji, szyderstw itp. itd... wystarczy tylko trochĂŞ wiedzieĂŚ wiĂŞcej, i otrzymaĂŚ gratisowo(!?) szansĂŞ, by byĂŚ poddanym takiej obrĂłbce. 

trudno, bowiem wybaczyÌ, ¿e nie otrzymuje siê gotowych odpowiedzi na tacy, ¿e ten, który wie ode mnie wiêcej, nie jest doskona³y i nie daje mi np. eliksiru nieœmiertelnoœci, czy recepty na szczêœcie. no, ale i tak posiada wiêcej, wiêc wszystkie sztuczki s¹ dozwolone, by nieco, lub jak najwiêcej nachapaÌ siê takiej darmowej energii, bo ten "idiota" dzieli siê ni¹ w nieopanowany, albo i tak w wystarczaj¹cy sposób, by siê pomimo wszystko podpi¹Ì i jak najwiêcej wydoiÌ.

jaki z tego wniosek? to istotnie nie czas na guru,
i nie czas na chapanie!
bo siê jednemu i drugiemu nieŸle w koœÌ dostanie.

reszty powielaÂł nie bĂŞdĂŞ, bo siĂŞ mĂłj PrzedmĂłwca jednoznacznie bardzo i dobitnie wypowiedziaÂł i to nie raz jeden, zresztÂą...

UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 28, 2012, 03:59:02 wysłane przez koliberek33 » Zapisane
krzysiek
Gość
« Odpowiedz #55 : Grudzień 27, 2012, 23:31:58 »

A w Yellowstone gejzery nieÂźle "pykajÂą". Jakby diabeÂł pod nimi rozpaliÂł  ZÂły

http://www.nps.gov/features/yell/live/live4.htm

Nie byÂłbym wiĂŞc taki wyrywny w odtrÂąbianiu koĂąca Âświata, bo to, co tam widaĂŚ moÂże w kaÂżdej chwili nieÂźle dupn¹Ì i bĂŞdzie wielkie Âździwko  Afro
arteq
Gość
« Odpowiedz #56 : Grudzień 28, 2012, 10:19:05 »

Yellowstone zawsze byÂł aktywny "gejzerowo", raz mocniej raz sÂłabiej, nic w tym dziwnego... nie ma co niepotrzebnie siĂŞ napinaĂŚ.
ptak
Gość
« Odpowiedz #57 : Grudzień 28, 2012, 11:11:56 »

Cytat: koliberek33
jest jeszcze  inna strona medalu tego samego, czyli tzw. kwestii guru, bÂądÂź guru wydumanych. otó¿, sÂą uczniowie i "uczniowie", co to wygodni i leniwi sÂą i nie chce im siĂŞ pĂłjœÌ dalej,  ¿¹dajÂą zatem, by za nich myÂślano, tworzono i wiedzono...

Jest jeszcze trzecia strona medalu tego samego… i czwarta, piata, dziesiÂąta….  Chichot
I choÌ medal jeden, stron ma nieskoùczon¹ iloœÌ, wiêc ¿aden guru, ani uczeù nie stanowi¹ o awersie,
czy rewersie medalu, bo kaÂżdy ukÂład jest niepowtarzalny i co innego oznacza.

Jeden worek, to dobry jedynie dla kota w nim kupowanego.  Chichot Najlepiej czarnego, co by potem moÂżna byÂło
na niego (znaczy, tego kota) winĂŞ zwaliĂŚ za wszystko… jak nie daj boÂże drogĂŞ nam przebiegnie,
po uwolnieniu z tego worka.  MrugniĂŞcie
Co do lenistwa uczniĂłw nie bĂŞdĂŞ siĂŞ wypowiadaĂŚ, bo tu juÂż ktoÂś niezmiennie deklaruje swoje lenistwo,
jak rĂłwnieÂż niechĂŞĂŚ do wszelkiej maÂści guru.  DuÂży uÂśmiech

Dodam jedynie do tego, co szacowni piszecie, Âże jaki guru, taki uczeĂą.  DuÂży uÂśmiech
ZaÂś jeÂśli chodzi o guru wydumanych, to niech siĂŞ dalej dumajÂą w gÂłowach, co to same nie potrafiÂą.
OsobiÂście, wspieram producenta lokalnego (czyli gÂłowĂŞ wÂłasnÂą) a dumki nawet lubiĂŞ, szczegĂłlnie te na dwa serca.  MrugniĂŞcie

To pa  DuÂży uÂśmiech
mevlanka
Gość
« Odpowiedz #58 : Grudzień 28, 2012, 11:19:12 »

JuÂż tydzieĂą "PO" koĂącu Âświata; u mnie nic siĂŞ nie zmieniÂło... ;( GÂłupi nic nie zmÂądrzeli, Âślepi nadal nie widzÂą a gÂłusi nie sÂłyszÂą...
Czekam zatem na nowe obliczenia; pewnie wkrad³ siê jakiœ b³¹d w rachubach i wkrótce poznamy now¹ datê. Chichot
Marzy mi siĂŞ nowy, uporzÂądkowany Âświat... eeeech! MrugniĂŞcie, czego sobie i Wam ÂżyczĂŞ! UÂśmiech
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #59 : Grudzień 28, 2012, 11:21:06 »

Dodam do tego co piszecie szacowni, Âże jak siĂŞ pamiĂŞta iÂż kaÂżdy kowalem swojego losu to pretensji siĂŞ nie ma do nikogo no chyba, Âże do siebie UÂśmiech
Kto podejmuje decyzjĂŞ? ja czy ....?
No na pewno ja wiĂŞc ....? UÂśmiech
Znaczy siĂŞ ja nawarzyÂłem piwa MrugniĂŞcie, ale wypiĂŚ to ma je kto inny Cool
OczywiÂście sÂą tacy co deklarujÂą, Âże jeden facet poÂświĂŞciÂł siĂŞ za wszystkich hm znaczy siĂŞ nie dopowiedzieli czy z tej planety czy i z innych planet no ale co tam podobno siĂŞ poÂświĂŞciÂł no wiĂŞc nie ma siĂŞ czym martwiĂŚ i nic nie trzeba robiĂŚ bo wystarczy ich poprosiĂŚ o przebaczenie, a oni wstawiÂą siĂŞ u ...i po krzyku  UÂśmiech
CĂłz dla kaÂżdego co innego DuÂży uÂśmiech
Szacowna ptak leniwy jestem to prawda, ale u w.szacownej koliberek siĂŞ zjawie JĂŞzyk
i wtedy wyrwĂŞ kilka piĂłrek z jednego szacownego tyÂłka Chichot
to pa DuÂży uÂśmiech
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #60 : Grudzień 28, 2012, 11:32:27 »

na czÂłowieka mocniej niÂż wiara, dziaÂła tylko obietnica,-
ciekawe sk¹d siê wzi¹³ taki mechanizm?

"BoÂże dlaczego nie mogĂŞ wygraĂŚ w Lotto?,-
B.- a moÂże byÂś chociaÂż jeden kupon skreÂśliÂł" DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 28, 2012, 11:36:33 wysłane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
ptak
Gość
« Odpowiedz #61 : Grudzień 28, 2012, 11:35:15 »

Cytat: przebiÂśnieg
Szacowna ptak leniwy jestem to prawda, ale u w.szacownej koliberek siĂŞ zjawie 
i wtedy wyrwĂŞ kilka piĂłrek z jednego szacownego tyÂłka   

Niech no zgadnĂŞ, czyj to tyÂłek pĂłjdzie na skubanie?  Chichot Chyba nie ptaka, prawda?  DuÂży uÂśmiech
Bo szacowny, to on nie jest, znaczy ten kuperek ptasi.   DuÂży uÂśmiech

A wracajÂąc do kowala, losu i czarnego kota, to osobiÂście znam takich, co to win za swĂłj los
w innych szukaj¹. Ciekawe, czy znajduj¹? Ale to ju¿ insza inszoœÌ, bo przecie¿ ktoœ winny musi byÌ
wedÂług mniemanologii stosowanej. Ja tam swoje piwo pijĂŞ.  MrugniĂŞcie

To pa  DuÂży uÂśmiech
Kate
Gość
« Odpowiedz #62 : Grudzień 28, 2012, 11:51:48 »

Przebisnieg cyt
Szacowna ptak leniwy jestem to prawda, ale u w.szacownej koliberek siĂŞ zjawie

Ale sie usmialam!  Chichot
Ostatnio wyczytalam pewien post koliberka wlasnie, ze jest taki malucki MrugniĂŞcie, maciupci, ze przycupnie w kaciku u Przebisniega na grilliku, a tu nagle widze, ze odwrotny scenariusz jest bardziej pozadany.

Psst! A moze spotkajta sie w polowie drogi??

« Ostatnia zmiana: Grudzień 28, 2012, 11:52:21 wysłane przez Kate » Zapisane
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #63 : Grudzień 28, 2012, 12:18:36 »

koliberek w odpowiedzi wyjaÂśnia, iÂż bardzo ogĂłlnie  potraktowaÂł bardzo myÂśl. ktĂłrÂą poddaÂł Szacowny Przebisnieg. i do nikogo personalnie nie byÂło to skierowane. nie ma teÂż tu mowy o winach , czy zrzucaniu winy na co, czy kogokolwiek. jeÂśli tak to wybrzmiaÂło, to koliberek w piersi siĂŞ bije i przeprasza, bowiem nie zawieraÂł Âżadnej treÂści takiej jego post, a to co napisaÂł poza winÂą czy nie winÂą siĂŞ dzieje, bowiem, to raczej kwestia oczekiwaĂą, ÂżyczeĂą, ale tak  od zawsze juÂż jest... i ten mechanizm jedynie koliberek uzmysÂłowiĂŚ prĂłbowaÂł, na ktĂłry, ot warto zwrĂłciĂŚ uwagĂŞ i nic ponadto. 

..prywatnie takÂże koliberek nikogo za nic winÂą nie obarcza, widzi jedynie pewne zaleÂżnoÂści, ale nic ponadto; jednakÂże bierze za nie  odpowiedzialnoœÌ, jeÂśli siĂŞ w takowe uwikÂłaÂł. zatem de facto, nie ma teÂż do nikogo pretensji, pomimo nierzadko czyjegoÂś wspó³dziaÂłu w jego historii. traktuje to jako proces, doÂświadczanie. i moÂże o tym wprost i uczciwie powiedzieĂŚ, ale nie obci¹¿aĂŚ, a to jest przeogromna ró¿nica. maÂło tego, w g³êbi swojej ÂświadomoÂści uwaÂża za sprzymierzeĂącĂłw jednostki pomagajÂące mu na ró¿ny sposĂłb w doÂświadczaniu takim.

Ptak
bardzo ciekawie napisaÂł, Âże : jaki guru taki uczeĂą, podobnie chciaÂł napisaĂŚ i koliberek, ale pomyœ³aÂł byÂł teÂż o Jezusie piszÂąc swĂłj post, i zaniechaÂł myÂśli tej skÂądinÂąd bardzo sÂłusznej, bowiem  iÂście, ró¿nie z tymi uczniami byÂło...

serdecznie pozdrawiam przedmĂłwcĂłw moich Szlachetnych. UÂśmiech

UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 28, 2012, 12:23:13 wysłane przez koliberek33 » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #64 : Grudzień 28, 2012, 12:52:39 »

Ptak bardzo ciekawie napisaÂł, Âże : jaki guru taki uczeĂą, podobnie chciaÂł napisaĂŚ i koliberek, ale pomyœ³aÂł byÂł teÂż o Jezusie piszÂąc swĂłj post, i zaniechaÂł myÂśli tej skÂądinÂąd bardzo teÂż sÂłusznej, bowiem  iÂście, ró¿nie z tymi uczniami byÂło...

…i dlaczego zaniechanie koliberkowe w wyraÂżeniu myÂśli nastÂąpiÂło? Otó¿, po przyjÂściu innej myÂśli 'oceniajÂącej',
Âże niektĂłrzy uczniowie niegodni byli Jezusa. A wszak sam Jezus nikogo nie wywyÂższaÂł ani pomniejszaÂł.
Sk¹d wiêc taka sk³onnoœÌ w nas? Ano z ocen.
Z ocen te¿ bierze siê przesadna dba³oœÌ o to, co kto o nas pomyœli, a z tego niewolnictwo w³asne i niepotrzebne
tÂłumaczenie siĂŞ, gdy jakieÂś noÂżyce uderzÂą w jakiÂś stó³.  MrugniĂŞcie

Chyba east ma racjĂŞ, Âże haczÂą nam toÂżsamoÂści.  Chichot  I wiszÂą póŸniej one na tych hakach, ukrzyÂżowane
oraz cierpiĂŞtnicze. Czasami z oskubanymi kuperkami, albo w stanie znieczulonym po paru piwkach wypitych
za przewiny wÂłasne.  DuÂży uÂśmiech

Zaznaczam, Âże piszĂŞ bez jakichkolwiek odniesieĂą personalnych, na wypadek, gdyby ktoÂś chciaÂł siĂŞ tÂłumaczyĂŚ.  JĂŞzyk
WaÂżne, by obserwowaĂŚ siebie we wÂłasnym wnĂŞtrzu, dostrzegaĂŚ co nas porusza i dlaczego. To wÂłaÂściwy trop.  MrugniĂŞcie

To pa  DuÂży uÂśmiech
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #65 : Grudzień 28, 2012, 13:26:59 »

...zatem koliberek nie t³umaczy wiêcej siê... Mrugniêcie czy uczniowie Jezusa byli godni, czy niegodni? iœcie ocen¹ to pachnie, (s³owo god noœÌ - od boga siê wywodzi, jak by nie spojrzeÌ.); niemniej, s³ucha³y go ponoÌ t³umy, a wiernych zosta³o tylko 12-tu , w tym Piotr - ta Opoka zapar³ siê a¿ trzy razy z lêku o to¿samoœÌ w³asn¹ w³aœnie Chichot ( jak¿e symboliczna to liczba) Jezus - S³oùce i 12 planet na orbicie, etc...etc..... ?

zdrawka Wysokolatajacemu i nie tylko MrugniĂŞcie
« Ostatnia zmiana: Grudzień 28, 2012, 13:37:04 wysłane przez koliberek33 » Zapisane
east
Gość
« Odpowiedz #66 : Grudzień 28, 2012, 13:34:54 »

WaÂżne, by obserwowaĂŚ siebie we wÂłasnym wnĂŞtrzu, dostrzegaĂŚ co nas porusza i dlaczego. To wÂłaÂściwy trop.  MrugniĂŞcie

UtrafiÂłaÂś w samo sedno DuÂży uÂśmiech To wÂłaÂściwy trop. Ale nie zatrzymuj sie po drodze. IdÂź nim do koĂąca.. Obierz tÂą "cebule" z warstw UÂśmiech
ptak
Gość
« Odpowiedz #67 : Grudzień 28, 2012, 14:03:41 »

czy uczniowie Jezusa byli godni, czy niegodni? iœcie ocen¹ to pachnie, (s³owo god noœÌ - od boga siê wywodzi, jak by nie spojrzeÌ.)

Ano pachnie….  MrugniĂŞcie

A sÂłowo godnoœÌ, faktycznie znaczy ni mniej ni wiĂŞcej, jak nieœÌ, tudzieÂż dÂźwigaĂŚ Boga.  Chichot
Jednym Âłatwo idzie, bo Boga widzÂą we wszystkim, innym trudno, bo BĂłg wg nich, to niedoÂścigÂła
doskonaÂłoœÌ.  DuÂży uÂśmiech
A ja wam powiem, Âże BĂłg, jeÂśli jest, to jest jaki jest.  MrugniĂŞcie Taki sam jak to, co z niego zrodzone, czyli z ca³¹
paletÂą barw. I nie ma co siĂŞ stresowaĂŚ, bowiem wszystko, co zrobisz jest boskie, z natury swojej.  Chichot
Tak samo jak czÂłowiek i zwierz (takÂże w jednym), boskie sÂą.  DuÂży uÂśmiech

Co do propozycji easta odnoÂśnie obierania cebuli, to po ostatniej warstwie nic nie zostaje.
Czyli, koniec… Âświata?  Chichot

To pa, zdrĂłwka wszystkim!  MrugniĂŞcie
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #68 : Grudzień 28, 2012, 14:13:49 »

...a kupka tego"Âścierwa", czyli Âłupinek to, co? czyli nic nie ginie, a poza ÂłupinkÂą jeno ta pusta, czyli Âłaski peÂłna, pustka! UÂśmiech

JHWH -jestem, ktĂłry jestem (?) MrugniĂŞcie wiĂŞc o co chodzi Chichot

MrugniĂŞcie MrugniĂŞcie MrugniĂŞcie
« Ostatnia zmiana: Grudzień 28, 2012, 14:16:10 wysłane przez koliberek33 » Zapisane
east
Gość
« Odpowiedz #69 : Grudzień 28, 2012, 15:44:15 »

...a kupka tego"Âścierwa", czyli Âłupinek to, co?
to nic ...speÂłniÂły SWOJE zadanie i odpadÂły.
a poza ÂłupinkÂą jeno ta pusta, czyli Âłaski peÂłna, pustka! UÂśmiech

... ktĂłra stanowi "rdzeĂą" kaÂżdej rzeczy, kaÂżdego atomu, kaÂżdej in-formacji .

JHWH -jestem, ktĂłry jestem (?) MrugniĂŞcie wiĂŞc o co chodzi Chichot
NazywaĂŚ pustkĂŞ PustkÂą to juÂż nazbyt wiele , a co dopiero twierdziĂŚ, ze jest jakimÂś imieniem MrugniĂŞcie

songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #70 : Grudzień 28, 2012, 15:50:45 »

Co do propozycji easta odnoÂśnie obierania cebuli, to po ostatniej warstwie nic nie zostaje.

dlatego ca³a przyjemnoœÌ w obieraniu/rozbieraniu Mrugniêcie Du¿y uœmiech

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
arteq
Gość
« Odpowiedz #71 : Grudzień 28, 2012, 23:59:41 »

Ju¿ tydzieù "PO" koùcu œwiata; u mnie nic siê nie zmieni³o... ;( G³upi nic nie zm¹drzeli, œlepi nadal nie widz¹ a g³usi nie s³ysz¹... Czekam zatem na nowe obliczenia; pewnie wkrad³ siê jakiœ b³¹d w rachubach i wkrótce poznamy now¹ datê. Chichot
Bingo! Jest juÂż pomysÂł na nowÂą, szczegĂłlnÂą i chwytliwÂą datĂŞ:
13.13.2013  :]

Mam dla Was wszystkich propozycjĂŞ, obejrzyjcie sobie film pt. "Kumare. Guru dla kaÂżdego".
DosÂłownie jakbym widziaÂł nasze forum - nawet bardzo nie trzeba wielu forumowiczĂłw naturalizowaĂŚ... Jest tyle podobieĂąstw w ludzkich zachowaniach, Âże aÂż dziwne, Âże nie czerpano stÂąd inspiracji do scenariusza - przynajmniej nic o tym nie wspomniano. NaprawdĂŞ zachĂŞcam.
krzysiek
Gość
« Odpowiedz #72 : Grudzień 30, 2012, 00:39:15 »

A skÂąd ta druga "13" w dacie? Jest jakaÂś reforma kalendarza, o ktĂłrej nic nie wiem?  DuÂży uÂśmiech
east
Gość
« Odpowiedz #73 : Grudzień 30, 2012, 09:55:01 »

A skÂąd ta druga "13" w dacie? Jest jakaÂś reforma kalendarza, o ktĂłrej nic nie wiem?  DuÂży uÂśmiech
To jest owo "naturalizowanie" by Arteq DuÂży uÂśmiech
quetzalcoatl44
Gość
« Odpowiedz #74 : Grudzień 30, 2012, 09:57:12 »

no ma byc 13 znak zodiaku UÂśmiech i wogole 13 ksiezycow UÂśmiech

http://wiadomosci.onet.pl/nauka/wkrotce-bedziemy-mieli-13-znak-zodiaku,1,4112218,wiadomosc.html

pozatym ma przyleciec kometa

http://www.schodamidonieba.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1415:kometa-2012-si-ison&catid=44:swoje&Itemid=125

a pozatym i tak no future UÂśmiech
Strony: 1 2 [3] 4 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: