Linda
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #75 : Grudzieñ 30, 2012, 10:05:54 » |
|
Mam dla Was wszystkich propozycjê, obejrzyjcie sobie film pt. "Kumare. Guru dla ka¿dego". Dos³ownie jakbym widzia³ nasze forum - nawet bardzo nie trzeba wielu forumowiczów naturalizowaæ... Jest tyle podobieñstw w ludzkich zachowaniach, ¿e a¿ dziwne, ¿e nie czerpano st±d inspiracji do scenariusza - przynajmniej nic o tym nie wspomniano. Naprawdê zachêcam. A arteq ci±gle w formie "nieprzebudzonej" ..Czy Ty aby nie za bardzo marudzisz z tym wejsciem w 5D?
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich ma³o
Punkty Forum (pf): 32
Wiadomo¶ci: 1696
|
|
« Odpowiedz #76 : Grudzieñ 30, 2012, 10:21:54 » |
|
Lindo, chyba oczekiwa³a¶ tego cudu. Wiesz, ¿e cuda siê zdarzaj±, ale w nieoczekiwany dla nas sposób? Dlatego gdzie¶ tam by³o powiedziane: "porzuæcie wszelkie nadzieje".
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
|
|
|
Linda
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #77 : Grudzieñ 30, 2012, 10:46:55 » |
|
Lindo, chyba oczekiwa³a¶ tego cudu. Wiesz, ¿e cuda siê zdarzaj±, ale w nieoczekiwany dla nas sposób? Dlatego gdzie¶ tam by³o powiedziane: "porzuæcie wszelkie nadzieje". O nie ,nie ....dobrze wiem co mówiê,, Mnie tez ogarne³a wielka senno¶æ kiedy gdzie¶ przeczyta³am w necie,,¿e poniewa¿ wszyscy jeste¶my JEDNO ,to ka¿dy nieprzebudzony dostanie asystê ANIO£A, który to pomo¿e mu z tego nieprzebudzenia wyj¶æ... Jak wezmiemy pod uwagê now± ods³onê Miko³aja ,to mamy prawo oczekiwaæ od ANIO£ÓW podobnej. Zobaczysz jak za jaki¶ czas, wielu przebudzonych równie¿ poczuje senno¶æ. Ps.Mam nadzieje ,ze nikogo nie urazi³y moje ¿arty....
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich ma³o
|
|
« Odpowiedz #78 : Grudzieñ 30, 2012, 10:56:13 » |
|
Poczucie humoru mo¿e byæ najwiêkszym darem w najbli¿szych czasach, czego sobie i wam ¿yczê.
|
|
|
|
|
|
|
Przebi¶nieg
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #79 : Grudzieñ 30, 2012, 17:41:44 » |
|
Linda Mnie tez ogarne³a wielka senno¶æ kiedy gdzie¶ przeczyta³am w necie,,¿e poniewa¿ wszyscy jeste¶my JEDNO ,to ka¿dy nieprzebudzony dostanie asystê ANIO£A, Szacowna czytaj±c co¶ takiego trudno siê nie u¶miechn±æ Ka¿dy to jest kowalem swojego losu I moim skromnym zdaniem jest jedno z niewielu zdañ, w którym zasadne jest u¿ycie wyrazu ka¿dy Drugim jest, ¿e Ka¿dy jest inny Co do udzia³ów tzw anio³ów w przej¶ciu do nowego to proszê nie chodzi mi o nazwy tylko o postrzeganie Cz³owieka z punktu widzenia jego cia³a fizycznego - formy A to ju¿ moim skromnym zdaniem jest raczej smutne Ka¿dy dostanie ...no jak ten dziad co liczy³ na cudzy obiad Choæ dla ka¿dego co innego to pa
|
|
|
|
|
|
|
Linda
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #80 : Styczeñ 06, 2013, 12:17:52 » |
|
Co do udzia³ów tzw anio³ów w przej¶ciu do nowego to proszê nie chodzi mi o nazwy tylko o postrzeganie Cz³owieka z punktu widzenia jego cia³a fizycznego - formy U¶miech A to ju¿ moim skromnym zdaniem jest raczej smutne U¶miech Ka¿dy dostanie ...no jak ten dziad co liczy³ na cudzy obiad U¶miech Choæ dla ka¿dego co innego U¶miech Przebi¶niegu to by³ tylko ¿art ,tylko ¿art, i tak trzeba to odbieraæ Chocia¿ tutaj trochê siê czepiê ...Czy¿by¶ wpad³ w pu³apkê swoich w³asnych twierdzeñ.."Ka¿dy jest inny i dla ka¿dego co innego" Bo dlaczego niby postrzeganie cz³owieka z punktu widzenia jego cia³a fizycznego jest smutne? Raczej jest to normalne. Ka¿dy naprawdê jest inny.Postrzeganie cz³owieka w ten sposób ,to dla wielu pocz±tek do¶wiadczenia.Fajnie ,je¿eli w koñcowym wyniku do¶wiadcz±jacy, bêdzie mia³ podobne do twoich wnioski.Nie uwierzê,ze ju¿ urodzi³e¶ siê z tym przekonaniem.Musia³e¶ siê o tym osobi¶cie przekonaæ,by sta³o siê to dla Ciebie prawd± niepodwa¿aln±. Nie uwierzê tez ,ze nadal nie zdarza Ci siê pope³niæ tego b³êdu.Jeste¶my ludzmi i poza forum p³ynie normalne ¿ycie.Czy czasem nie jest tak ,ze g³osz±c ró¿nego rodzaju prawdy, mówimy te¿ trochê do siebie.
|
|
|
|
|
|
|
Laguna__
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #81 : Styczeñ 06, 2013, 12:23:16 » |
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 06, 2013, 12:30:05 wys³ane przez Laguna__ »
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich ma³o
|
|
« Odpowiedz #82 : Styczeñ 06, 2013, 13:14:47 » |
|
Ta ksiê¿niczka jest do¶æ aktywna w dziedzinie "przebudzenia", przedtem jak pamiêtam zapowiada³a 3 dni ciemno¶ci na koniec ery, czyli 21.12.2012.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #83 : Styczeñ 06, 2013, 13:25:05 » |
|
A ona tak za ka¿dym razem w tej samej kieccce i tych samych okularach? Czy dla niej czas siê zatrzyma³? Ach..... ksiê¿niczki.... Kiara
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #84 : Styczeñ 06, 2013, 13:28:07 » |
|
Ta ksiê¿niczka jest do¶æ aktywna w dziedzinie "przebudzenia", przedtem jak pamiêtam zapowiada³a 3 dni ciemno¶ci na koniec ery, czyli 21.12.2012. Nasza Kiara te¿ zapowiada³a, i to o wiele wiêcej… i co? Zapowiadania dalej lec± w eter. Do mózgów tego potrzebuj±cych. A ¿ycie toczy siê swoim torem, olewaj±c wszelkich zapowiadaczy. To pa
|
|
|
|
|
|
|
Laguna__
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #85 : Styczeñ 06, 2013, 13:54:42 » |
|
Ta ksiê¿niczka jest do¶æ aktywna w dziedzinie "przebudzenia", przedtem jak pamiêtam zapowiada³a 3 dni ciemno¶ci na koniec ery, czyli 21.12.2012.
Zawsze przewidujacy moga powiedziec , ze tego nie widzielismy , bo dokonalismy przeskoku ,a egipskie ciemosci przypadly pozostalym
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich ma³o
|
|
« Odpowiedz #86 : Styczeñ 06, 2013, 13:58:54 » |
|
Ka¿de t³umaczenie jest tak samo dobre, jak ¿adne, to tylko kwestia ego.
|
|
|
|
|
|
|
|