Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 21, 2024, 15:40:07

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 [5] 6 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Prawda o rytua³ach przy piramidzie 11.11.2011r  (Przeczytany 62491 razy)
0 u¿ytkowników i 2 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #100 : Styczeñ 12, 2012, 11:41:06 »

11.11.11 mia³em braæ ¶lub, jednak nie wysz³o, có¿, nie by³a to odpowiednia partnerka dla mnie - okaza³o siê to w pa¼dzierniku tamtego roku, co za "przypadek"...

to piêkna data, ze wzglêdu na symbolikê 11 o której pisa³em tu na forum wiele razy, a przede wszystkim 3x11 = 33

ciekawa data swoj± drog± równie¿ w tym kontek¶cie:

http://pl.wikipedia.org/wiki/33#Judea

co¶ siê skoñczy³o, co¶ siê zaczê³o...

Kap³an 718

east
Go¶æ
« Odpowiedz #101 : Styczeñ 12, 2012, 12:11:41 »

Tak a propos 718, po tym co napisa³e¶ nasz³a mnie refleksja

Wiele spraw ulega "rozmontowaniu" w tym czasie przeobra¿eñ. Warto¶ci, które uznawali¶my za trwa³e okazuj± siê iluzj±. Na koniec rozsypie siê System. Ot tak, po prostu.
Oczyszczenie nastêpuje dopiero w momencie do¶wiadczenia utraty to¿samo¶ci, któr± przywi±zywali¶my do okre¶lonej sytuacji, zdarzenia, czy warto¶ci. Pojawiaj± siê kolejne po³±czenia, ale teraz ju¿ powinni¶my wiedzieæ, ¿e i one nie s± na wieczno¶æ, nie s± trwa³e, a tylko na chwilê. Nios± pewn± energiê , która nas unosi na falach rzeczywisto¶ci i to tylko na chwilkê. Takie postrzeganie przynosi upragnion± Wolno¶æ i szczê¶cie. Wszystko co siê wydarza prowadzi ostatecznie do szczê¶cia pomimo bólu. Bo czym¿e jest ból jak nie reakcj± umieraj±cego "ja"?
Ono umiera, a Ty p³yniesz dalej U¶miech
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 12, 2012, 12:11:56 wys³ane przez east » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #102 : Styczeñ 12, 2012, 12:30:59 »

Nie wiem czy zacz±æ nowy w±tek (to ju¿ do decyzji modów i Admina) ale je¶li chodzi o daty, ostatnio usiad³em sobie i rozpisa³em daty szczególnie wa¿ne dla historii ludzko¶ci - tej prawdziwej - nie z podrêczników historii  Z³y

i taki sobie zapisa³em - zgodnie ze ¼ród³ami do których mia³em dostêp, ku mojemu zdziwieniu potwierdza to nawet wkipedia  Szok

powstanie ¦wi±tyni Jerozolimskiej (Salomona) - -966 rok p.n.e.
Chrzest Polski za czasów Mieszka I                - 966 rok n.e.

pierwsza wa¿na data wg mnie to w³a¶nie 966 p.n.e. a ostatnia to 2012, czyli TU I TERAZ

mi to MOCNO da³o do my¶lenia, jak wiadomo przypadków nie ma...

Kap³an 718
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 13, 2012, 02:53:01 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #103 : Styczeñ 12, 2012, 18:34:54 »

Cze¶æ >Kap³an'ie<. Du¿y u¶miech

Cytat: Kap³an
Nie wiem czy zacz±æ nowy w±tek (to ju¿ do decyzji modów i Admina) ale je¶li chodzi o daty, ostatnio usiad³em sobie i rozpisa³em daty szczególnie wa¿ne dla historii ludzko¶ci - tej prawdziwej - nie z podrêczników historii   Z³y

Pewnie, ¿e twórz nowy w±tek.

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #104 : Styczeñ 12, 2012, 20:01:52 »

ostatnio usiad³em sobie i rozpisa³em daty szczególnie wa¿ne dla historii ludzko¶ci - tej prawdziwej - nie z podrêczników historii 
[...]
powstanie ¦wi±tyni Jerozolimskiej (Salomona) - -996 rok p.n.e.
Chrzest Polski za czasów Mieszka I                - 966 rok n.e.

pierwsza wa¿na data wg mnie to w³a¶nie 966 p.n.e. a ostatnia to 2012, czyli TU I TERAZ

mi to MOCNO da³o do my¶lenia, jak wiadomo przypadków nie ma...

to jak w koñcu z tymi "wa¿nymi" datami? uwa¿am, ¿e gdy ju¿ bawimy siê cyframi i obliczeniami to winni¶my wykazaæ siê precyzj± i uwag±, bo w przeciwnym razie ³atwo o pomy³kê i b³êdny wynik.

* podkre¶lenia i wyt³uszczenia moje.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 12, 2012, 20:03:16 wys³ane przez arteq » Zapisane
krzysiek
Go¶æ
« Odpowiedz #105 : Styczeñ 13, 2012, 00:35:29 »

Podzielaj±c uwagi artqa dodam od siebie, ¿e nie widzê rozwiniêcia w±tku dla "2012 (...) TU I TERAZ". Kieruj±c siê "logik±" wywodu nale¿a³oby zastanowiæ siê nad lustrzan± dat± 2012 pne. Ale tu ¶lad siê urywa...
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #106 : Styczeñ 13, 2012, 10:25:42 »

Mo¿e wasze uwagi bior± siê z nierozwiniêcia tre¶ci przez >Kap³an'a<, dlatego proponujê aby utworzy³ on osobny w±tek w dziale "Ezoteryka" i tam rozwija³ tê my¶l.

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #107 : Styczeñ 13, 2012, 14:30:01 »

Nie Darku. Je¿eli operujemy na liczbach (w tym datach) strajac siê wykazaæ jakie¶ wa¿ne zale¿no¶ci, to ka¿da pomy³ka w podaniu daty i/lub obliczeniach na niej opartych powoduje, ¿e ca³e uzasadnienie teorii bierze w przys³owiowy ³eb.

P.S. chyba nie chcia³by¶ mieszkaæ w domu w którego projekcie, architekt przy wyliczaniu wytrzyma³o¶ci np. elementów no¶nych "pomyli³ siê", a Ty siedz±c na gruzach zapewne nie da³by¶ siê przekonaæ ¿e Twoje zastrze¿enia bior± siê z "nierozwiniêcia tre¶ci"...  Mrugniêcie

To tak na marginesie, ma³a dygresja. Wracajmy do ¶cis³ego w±tku.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #108 : Styczeñ 13, 2012, 18:01:26 »

Cytat: arteq
Wracajmy do ¶cis³ego w±tku.

Ot co.
A daty bêdziemy roztrz±saæ w innym, nowym, niezale¿nym w±tku. Du¿y u¶miech

Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #109 : Styczeñ 13, 2012, 23:04:26 »

jak posk³adam to w jak±¶ ca³o¶æ, ¿eby móc to jako¶ zaprezentowaæ na forum to na pewno stworzê taki w±tek Darku, póki co brak pomys³u jak to opisaæ maj±c do dyspozycji tylko forum... my¶lê raczej o prezentacji powerpoint czy co¶ w tym stylu, ale to jak ju¿ ruszy moja stara-nowa strona  U¶miech

pozdrawiam,
718
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #110 : Styczeñ 15, 2012, 23:53:05 »

Cytat: Cum
PHIRIOORI, ale sieczka. Tego sie zwyczajnie nawet nie da czytaæ.
To nie czytaj. Nie rób rzeczy które przekraczaj± Twoje mo¿liwo¶ci.

Rzeczywi¶cie mêcz±ce jest czytanie opisów obrazów/obraz   Mrugniêcie  Dla ludzi o s³abszej wyobra¼ni zal±czy³bym foto -ale siê nie da. (admini Dar Mowy ch 4ów olali tê opcje tu).

Co za¶ do sprawy 'przez RO czysto¶ci'  oraz 'kopu³y' (i funkcji koncentratora)
..to ma ona swoje konkretne kontinua i syntezy.
Bardzo konkretne.

Tylko jeszcze wpierw trzeba wyj¶æ z lekk± torebk± z kilku tutejszych watków,
m.in. "Chi-RO-GRAph"  oraz paru zakopanych.

..miejsce spotkania ich syntez jest jedno.

Cytat: kaplan718
jak posk³adam to w jak±¶ ca³o¶æ, ¿eby móc to jako¶ zaprezentowaæ na forum to na pewno stworzê taki w±tek Darku, póki co brak pomys³u jak to opisaæ maj±c do dyspozycji tylko forum... my¶lê raczej o prezentacji powerpoint czy co¶ w tym stylu, ale to jak ju¿ ruszy moja stara-nowa strona 

pozdrawiam,
718
Nie. Tego nie poskladasz w "ca³o¶æ"
Mrugniêcie

Ale jest sprawa do Ciebie, jako experta w przestrzeni na której siê znasz. Dotar³a jako¶ w zesz³ym roku?

« Ostatnia zmiana: Styczeñ 15, 2012, 23:56:41 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
Astre
Go¶æ
« Odpowiedz #111 : Styczeñ 16, 2012, 00:41:02 »

Niestety, ale nie wiecie jaka jest prawda o rytua³ach w 11.11.11, a w zamian tego obrzucacie siê ró¿nymi inwektywami.
Znacie tylko tak±, czy inn±  pewn± powierzchniê rzeczy pod, któr± kryje siê zupe³nie inna prawda.
Kto by³ na konferencji we Wroc³awiu  w dn.11.11.11. to móg³ pewne rzeczy siê dowiedzieæ, chocia¿ tam te¿ nie powiedziano wprost wszystkiego o co chodzi, z racji, ¿e nie by³o na to czasu, aby pokolei wyk³adaæ kawe na ³awe.

Ale by³ taki moment, ¿e Songo 1970 wklei³ tu na forum pewien w±tek z sesji z ''Samuelem''.
I by³a tam wypowied¼ p. Zuzanny, która w koñcu powiedzia³a : chodzi o Jaszczury uwiêzione pomiêdzy 6-7 gêsto¶ci±.
Tak, pani Zuzanno, ma pani racjê i wypada pani pogratulowaæ wgl±du i analitycznego my¶lenia,  bo to co pani powiedzia³a jest ca³± pierwotn± genez±, tym ca³ym motorem napêdowym tej dydaktycznej zabawy
dla Jaszczurów i ludzi o nazwie PCH.
Tylko z ma³ym  sprostowaniem: istoty uwiêzione na 6-tej gêsto¶ci, to ju¿ nie Jaszczury, ( bo na tej gêsto¶ci informacyjnej traci siê ju¿ to¿samo¶æ typa Ja), lecz s± to istoty pochodz±ce w³a¶nie z Jaszczurzych ¶cie¿ek, z Jaszczurzych rodów, z Jaszczurzych cywilizacji.

Jest chyba gdzie¶ jeszcze ten w±tek ( bo chyba nie zosta³ usuniêty) którego umie¶ci³ SONGO 1970 proszê go uwa¿nie sobie przeczytaæ i zwróciæ uwagê na to o czym mówi Zuzanna.

To na razie tyle w temacie, bo jak to rzek³ i mia³ racjê -  Antoine de Saint Exupery - to co najwa¿niejsze jest niewidoczne dla oczu.

Pozdr.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 16, 2012, 01:02:50 wys³ane przez Astre » Zapisane
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #112 : Styczeñ 16, 2012, 01:07:11 »

Jaszczury to wspania³a cywilizacja Mrugniêcie  Kto¶ jednak w znany nam sposób dokona³ tu negatywnej emocjonalnej projekcji.

W³o¿ono wiele pracy by rozkrêciæ to czarnomagiczne dzielo ..i ludeczkowie siê boj±, ba! nawet zaczêli szukac wroga.
A jak jest wróg - to jest raj.. dla tych, którzy go ochoczo wska¿±.

Ja ju¿ nie mam nic przeciwko temu.
Uzna³em ze skoro po tysiacach lat (przeznaczonych na rozwój) ludziska daja siê tak wodziæ za nos - to najwyraxniej na to zas³uguj±.

I dobrze im tak! 
Mo¿ecie to zje¶æ - dla mnie to nie ma warto¶ci... i tak bêdzie wyrzucone z mojego Królestwa.
Co to ioty.

Bueno Apetitto!

..a  po tej kolacji .

Bêdz± slabszy o s³abo¶æ ktor± zjedli... 
w ilo¶ci, w której j± po¿eræ im przysz³o i przyjdzie jeszcze.

Du¿y u¶miech)))))
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #113 : Styczeñ 16, 2012, 01:52:39 »

Faktycznie z tymi jaszczurami to ju¿ odlot na ca³ego straszy siê nimi wszystkich kto zechce siê trzê¶ ze strachu, brrrr...

A ja zwrócê uwagê na co¶ co jest na forum i osoby logicznie my¶l±ce ju¿ dawno powinny wyci±gn±æ wnioski.

Otó¿ te s³awetne gêsto¶ci.... Ka¿dy wymiar ma ich 3, czyli trzy gêsto¶ci dla I wymiaru , trzy dla II wymiaru i trzy dla III wymiaru , oczywi¶cie IV wymiar te¿ bêdzie mia³ trzy gêsto¶ci.

Zatem do koñca IV wymiaru bêdzie 12 gêsto¶ci, jad±c w dó³ gêsto¶ci ,one s± wiêksze, jad±c w górê gêsto¶ci s± mniejsze.
Logicznie analizuj±c 6-ta gêsto¶æ to koniec II wymiaru , 7 gêsto¶æ to pocz±tek III wymiaru.
Z naszego wszech¶wiata posiadaj±cego dopiero III wymiary mo¿na mieæ kontakt z najwy¿sz± 9 gêsto¶ci±  i to wszystko na razie.

Zatem chwalenie siê ja to jestem... bo mam kontakt z 6/7 gêsto¶ci± jest zabawne , bo my Ludzie teraz  jeste¶my na ziemi w 9 gêsto¶ci czyli poziomie wibracyjnym.

Trzeba tylko odró¿niaæ wiedzê od informacji i bêdzie OK! Te wszystkie rewelacje którymi karmi± ludzi inne cywilizacje w channelingach s± nam znane i to od dawna , naprawdê wszystkim Ludziom. Wykorzystywana przez nich jest tylko blokada dostêpu do naszego depozytu wiedzy w nas  , wiêc karmi± nas nasz± wiedza pobieran± z naszych baz pamiêciowych.
Ma³o tego manipuluj± informacj± i robi± ludzi w balona przez oszukiwanie myln± informacj± i¿ gêsto¶æ z wiêkszym numerkiem jest  wy¿szym poziomem wiedzy ni¿ wymiar z ni¿szym.
A to nic innego jak szko³y; podstawowa- I , ¶rednia II, oraz wy¿sza III ,a  ka¿da z 3  kolejnymi klasami inaczej gêsto¶ciami.

Zabawne jest i¿ ludzie tak siê na to daj± nabieraæ i szczyc± siê swoim rozwojem na poziomie 6 gêsto¶ci. To nie hañba  reprezentowaæ taki poziom  , bowiem ka¿dy ma inny rytm rozwoju osobistego. Ale uparcie twierdziæ i¿ jest to wyj±tkowo¶æ niesamowita w ewolucji , to zabawne.

Przykre i¿ ci, co to niby deklaruj± siê jako wielcy pomocnicy oraz inspiratorzy obecnych zmian s± zwyk³ymi oszustami zabawiaj±cymi siê nie¶wiadomo¶ci± Ludzk± , przekazuj±c ludziom informacje od dawna bêd±ce w ich posiadaniu. Fe....

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 16, 2012, 01:59:55 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Astre
Go¶æ
« Odpowiedz #114 : Styczeñ 16, 2012, 02:24:32 »

Jaszczury to wspania³a cywilizacja Mrugniêcie  Kto¶ jednak w znany nam sposób dokona³ tu negatywnej emocjonalnej projekcji.

Tu wcale nie chodzi PHIRIOORI oto, aby wystawiaæ komu¶ laurkê i mówiæ, ¿e kto¶ jest taki lub inny.
Chodzi, oto, aby zrozumieæ pewne rzeczy.A zrozumieæ dlatego, aby podj±æ jak najbardziej w³a¶ciwe decyzje.
Bo je¿eli z uwag± i zrozumieniem przygl±dniemy siê temu co od wieków za pomoc± ró¿nej symboliki przekazuj± wielkie kultury, tradycje, co odnajdujemy w artefaktach, w pismach, to wniosek poniek±d nasunie siê sam, ¿e chc±c nie chc±c mamy do czynienia  z pewnym kosmicznym ZOO, które zrobili sobie tutaj Orianie ( a je¶li chodzi o pierwotn± przyczynê ich decyzji wobec Ziemian, by³o to co powiedzia³a p.Zuzana odno¶nie uwiêzienia ''Jaszczurów'' na 6-tej gêsto¶ci)
A to kosmiczne ZOO na zasadzie (przyczyn i skutków) zaowocowa³o bratobójczymi wojnami, niewyobra¿aln± wrêcz degradacj± Matki Ziemi i bezrefleksyjnym, patologicznym systemem ( w³adzy, kontroli, manipulacji etc.), który ruchem coraz bardziej przy¶pieszonym prowadzi cywilizacjê Ziemian do ca³kowitego upadku.
Dlatego wiele istot, które inkarnowa³o na t± planetê uwa¿nie monitoruje co siê dzieje, przygl±da siê tej kosmicznej polityce, a tylko po to tylko, aby wyci±gn±æ wnioski na podstawie, których mo¿na bêdzie podj±æ jak najbardziej na ile siê da w³a¶ciwe decyzje.

Jednym z przejawów tej ''Jaszczurzej polityki'' jest PCH, polegaj±ca na manipulacji ludzkimi istotami  na zasadzie stworzenia pewnego egregora.
Z jednej strony jest to manipulacja, a z drugiej lekcja dla Ziemian.
A ta lekcj± ma imiê : czy ludzko¶æ we¼mie odpowiedzialno¶æ za los swojej planety, za los swojej cywilizacji, czy dalej zechce ¿yæ w tym swoim przepiêknym hipnotycznym ¶nie, w tym (oczywi¶cie) pozornie tylko dobrze u³o¿onym ¶wiatku.

Ju¿ tyle by³o powiedziane na polskich i miêdzynarodowych konferencjach, tyle materia³ów z w miarê wiarogodnych ¼róde³ zosta³o publicznie przekazane, ¿e nie ma absolutnie powodu, aby przekonywaæ kogo¶ tak, czy inaczej.
Niech ka¿dy zatem sobie ¿yje jak ¿yje,  my¶li jak my¶li, jak potrafi.
Jednak¿e dla pewnych istot, to co nazywamy ¿yciem to ogromne wyzwanie....
To praca, która nigdy siê nie koñczy.....

« Ostatnia zmiana: Styczeñ 16, 2012, 02:41:08 wys³ane przez Astre » Zapisane
Astre
Go¶æ
« Odpowiedz #115 : Styczeñ 16, 2012, 02:34:58 »

Zatem chwalenie siê ja to jestem... bo mam kontakt z 6/7 gêsto¶ci± jest zabawne , bo my Ludzie teraz  jeste¶my na ziemi w 9 gêsto¶ci czyli poziomie wibracyjnym.

Masz chyba jaki¶ problem psychologiczny.
Czy kto¶ napisa³, ¿e ma kontakt z 6-7 gêsto¶ci± ?
Ca³y Twój wywód to jaki¶  osobisty protest w konfrontacji z tym  co Sama wierzysz.
Mnie nie interesuje w co wierzysz. Nie wiem, czy Ty to widzisz, czy nie chcesz widzieæ, ale brzmi to tak : s³uchajcie - wogóle wszyscy to ¶ciemniacze, ale ja KIARA wam powiem jaka jest prawda.

Otó¿ te s³awetne gêsto¶ci.... Ka¿dy wymiar ma ich 3, czyli trzy gêsto¶ci dla I wymiaru , trzy dla II wymiaru i trzy dla III wymiaru , oczywi¶cie IV wymiar te¿ bêdzie mia³ trzy gêsto¶ci.

Zatem do koñca IV wymiaru bêdzie 12 gêsto¶ci, jad±c w dó³ gêsto¶ci ,one s± wiêksze, jad±c w górê gêsto¶ci s± mniejsze.
Logicznie analizuj±c 6-ta gêsto¶æ to koniec II wymiaru , 7 gêsto¶æ to pocz±tek III wymiaru.
Z naszego wszech¶wiata posiadaj±cego dopiero III wymiary mo¿na mieæ kontakt z najwy¿sz± 9 gêsto¶ci±  i to wszystko na razie.

Merytoryczne pytanie ?
A sk±d to wiesz i masz tak± nieokie³znan± pewno¶æ, ¿e tak w³a¶nie jest ?

« Ostatnia zmiana: Styczeñ 16, 2012, 03:07:22 wys³ane przez Astre » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #116 : Styczeñ 16, 2012, 12:13:37 »

Wyobra¼ sobie i¿ nie mam i nie mia³am problemu psychicznego ( a swoj± drog± czy ka¿dy kto o¶miela siê mieæ inne zdanie ni¿ ty ma problem psychiczny?), natomiast mam dobr± pamiêæ i analizujê informacje , które s± pozostawione i przekazywane przez mnóstwo starych przekazów.
Nawet na tym forum jest bardzo precyzyjny opis cykli czasowych podzielonych na wymiary i gêsto¶ci w skali mikro i makro ( chyba Darek to wstawia³ albo songo) w odniesieniu fraktalnym do wszech¶wiata.

To co ludzie nazywaj± jaszczurami owszem jest fizycznym cia³em pewnych Energii w tych ni¿szych wymiarach czyli 2 i ni¿szych gêsto¶ciach. Ba w kosmosie Energie wcielone w przestrzeniach fizycznych obecnie u¿ywaj± przeró¿nych cia³ fizycznych i jest to absolutnie normalne.

Jednak ¿ycie na Ziemi zobowi±zujedo narodzin ( wcielenia swojej Iskry ¯ycia) w kombinezon do¶wiadczalny - cia³o ludzkie.
W ¶ród nas na Ziemi ¿yje mnóstwo wcielonych przedstawicieli innych cywilizacji którzy na swoich planetach posiadaj± inny wygl±d fizyczny oraz czêsto ni¿szy poziom rozwoju duchowego ale wy¿szy poziom technologiczny , który u¿ywaj± na co dzieñ.
Na Ziemi wcielili siê jak wszyscy pozostali w celu rozwoju duchowego bowiem Ziemia jest elitarn± szkol± rozwoju duchowego dla ca³ego kosmosu.

Swoj± elitarno¶æ czê¶ciowo utraci³a poprzez zdominowanie jej zasadami i prawami istot bêd±cych na niej z ni¿szych wymiarów ( czasy Atlantydy 5/5/7 gêsto¶æ drugi i pocz±tek trzeciego wymiaru) , które zaczê³y tu przenosiæ swoje nowoczesne technologie  i manipulowaæ dziêki nimi rzeczywisto¶ci± oraz innymi lud¼mi. Efekt? Znamy.

Te istoty obecnie chc± powtórzyæ swój dawny scenariusz z u¿yciem swoich dawnych przedstawicieli bêd±cych obecnie na Ziemi. Zatem jedyn± ich mo¿liwo¶ci± jest manipulacja informacj± przekazywanie jej w taki sposób by nie prawdziwa mia³a znamiona prawdy a ludzie w ni± wierzyli ca³kowicie.

Robi± ten proceder z wieloma konkuruj±cymi o swoje priorytety grupami bo w ten sposób istnieje wiêksza szansa na osi±gniêcie ich zakulisowego celu.

Zasada na któr± ³owi siê naiwnych ludzi  zawsze jest identyczna, najpierw blokuje siê pewne rzeczy na danym terenie ( w tym wypadku wiedzê techniczn± , nowoczesne technologie , ale tylko dla zablokowanych nowoczesne w innych miejscach wcale nie s± nowoczesne), a pó¼niej nimi wabi i steruje ka¿dym krokiem z³oconych  wybrañców.
Podkre¶laj±c ich wyj±tkowo¶æ w dziedzinach manipulacji , której nie dostrzegaj± sami, to jest perfidne i smutne. Ci ludzie przestaj± dostrzegaæ  realizm i swoj± prawdziw± moc lansuj±c t± , która jest wmawiana przez steruj±cych.

Na takim scenariuszu opiera siê blokowanie Ludzkiej mocy na ziemi , szczerze mówi± prawdziwych przekazów jest bardzo ma³o i one nigdy nie mówi± co i jak Cz³owiek ma zrobiæ , gdzie i kiedy.
S± inspiracj± rozwoju osobistego do otworzenia dostêpu do swojej wewnêtrznej wiedzy z której bez przekazów czerpiemy nasz± wiedzê dla naszego dobra.

Wiem i¿ zaufaæ sobie jest bardzo trudno i wygrzebaæ siê z takich uzale¿nieñ równie¿ , bo ludziom wydaje siê i¿ strac± swój osi±gany latami autorytet.
Ale to tylko pozory , bowiem je¿eli wypl±cz± siê z tych side³ uzale¿nieñ to uzyskaj± przeolbrzymi± moc i ona otworzy im dostêp do wiedzy prawdziwej w sobie a tam jest informacja o wymiarach i gêsto¶ciach i o jaszczurach oraz o tym dlaczego na ziemi ludzie maj± zamkniêty dostêp do nowoczesnych technologii. O jaki rozwój i jakom wiedzê chodzi tu i teraz na Ziemi i co nas wznosi a co blokuje w tym rozwoju?

Dodam tylko i¿ dzieciom ( a my w aspekcie rozwoju duchowego a tym samym prawid³owego korzystania z technologii nowoczesnych jeste¶my jeszcze dzieæmi) nie daje siê do r±k no¿a , bo zrani± siebie i innych.
Wcze¶niej weryfikuje siê ich mo¿liwo¶æ u¿ywania go daj±c atrapê , która nie mo¿e krzywdziæ. Wszystkie obecne sytuacje ¿yciowe wszystkich Ludzi s± TYLKO i wy³±cznie EGZAMINAMI z DOROS£O¦CI korzystania z przeró¿nych mo¿liwo¶ci danych im do r±k.

Ziemia jest scen± wydarzeñ , nasze ¿ycia indywidualnymi scenariuszami z osobistymi scenografiami , my aktorami graj±cymi swoje role przeró¿ne które sami sobie wybrali¶my w planie przed urodzeniowym.
Wszystko dzieje siê bardzo spontanicznie ( nie mo¿e inaczej bo takie maj± byæ nasze decyzje, w³a¶nie spontaniczne) nic nam nie zagra¿a oprócz w³asnego strachu , który tworzy dla nas ro¿ne maszkary , których siê boimy i to ten strach nale¿y  pokonaæ wchodz±c w pole coraz wiêkszej energii mi³o¶ci. Tylko taka jest nasza rola rozwojowa ; POKONAÆ STRACH OSOBISTY i WEJ¦Æ W MI£O¦Æ..
Ale wszystko musi byæ bardzo realne ( chocia¿ dzieje siê tylko na planie naszych my¶li zagêszczaj±cych dla nas materiê) bo takie s± zasady przestrzeni któr± stworzyli¶my dla poznawania siebie.

Trudne do akceptacji? Zapewne tak , zale¿ne od wiary w siebie i swoj± moc pokonywania przeszkód.

Czy powiniene¶ siê zgodziæ z t± informacj± Astre? Wcale nie musisz ale kiedy¶ i tak i tak do niej dojdziesz sam , bo taka jest droga odkrywania tej prawdy na nowo dla ka¿dego z nas.

Kiara U¶miech U¶miech

ps. A co z tymi gêsto¶ciami? Ano normalnie s± to przestrzenie energetyczne  tworz±ce okre¶lone stany skupienia - wibracji zagêszczonej energii i okre¶lonym dla niej poziomem ¶wiat³a. Ta wiedza jest dostêpna w necie , trzeba sobie zadaæ trud odnalezienia jej.

astre
Merytoryczne pytanie ?
A sk±d to wiesz i masz tak± nieokie³znan± pewno¶æ, ¿e tak w³a¶nie jest ?

Po powy¿szym wyja¶nieniu zadam Tobie równie¿ to samo pytanie ; Sk±d wiesz i¿ to co twierdzisz jest prawd± , ¿e tak w³a¶nie jest? Na czym opierasz swoje twierdzenia?

Szczerze mówi±c te wszystkie brednie przekazywane ludziom w channelingach teraz i tak ju¿ nie maj± wiêkszego znaczenia dla ca³okszta³tu wiedzy to tylko indywidualne blokady odbieraj±cych i zgrupowanych przy nich chc±cych w to wierzyæ. Jednak jest to ju¿ odchodz±ce do¶wiadczenie bowiem Ludzie chc± poznaæ rzeczywist± prawdê a nie jak±¶ jej opcjê. Ta wola poznawcza stworzy³a fale energetyczn± która przyci±ga swoj± moc± odpowiedz z najwy¿szej przestrzeni dla ca³ej zbiorowo¶ci Ludzkiej. Ona jest w drodze do Ludzi do ka¿dego dotrze mo¿e w maleñkich ró¿ni±cych siê odstêpach czasowych ale w okre¶lonym czasie do wszystkich dotrze.
Ta wiedza , czyli inaczej otworzony dostêp do niej w nas zweryfikuje wszystko co by³o i jest przekazane. ¯adna ksi±¿ka , pismo czy nagranie nie prawdziwe w kontra¶cie z jej moc± nie ma najmniejszych szans na dalsze propagowanie swoich informacji.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 16, 2012, 12:40:10 wys³ane przez Kiara » Zapisane
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #117 : Styczeñ 16, 2012, 13:24:31 »

Tu wcale nie chodzi PHIRIOORI oto, aby wystawiaæ komu¶ laurkê i mówiæ, ¿e kto¶ jest taki lub inny.
Chodzi, oto, aby zrozumieæ pewne rzeczy.A zrozumieæ dlatego, aby podj±æ jak najbardziej w³a¶ciwe decyzje.

W sumie te¿ tak uwa¿am od dawna Mrugniêcie Ale pozwoli³em sobie na ma³± kontrê do trendów.
Ogólnie zgadzam siê z zarysem tamtego posta.

natomiast kilka szczegó³ów wymaga doprecyzowania - i spodziewm siê tam rozbiezno¶ci ju¿.

Jaszczurowie - to okreslenie cywilizacji wziê³o sie nie z ich wygl±du (jak chcia³yby panny, które onegdaj patrz±c na grzyba na scianie -miewa³y spotkania z matk± bosk± - a teraz uleg³y modzie na dost±pienia kontaktów z ³uskowatymi tworami).

Tak kiedy¶ efektem  potocznego nazewnictwa mówiono o plemionach okolowulkanicznych.
A ¿e jaszczury lubi± te srodowisko - to przeniesiono nazwê zwierz±t na owych ludzi tam zyj±cych i zamieszkuj±cych tê przestrzeñ.
Realizuj± oni okre¶lon± l±czno¶c z lav± - p³ynn± zhiemej±, ogniem zhiemii.
Poprzez pokrewieñstwo ognia ze sloñcem - maj± owi plemieñcy ³±czno¶æ do¶rodkow± z Kosmosem.

Malo kto rozumia³, czym tak na prawdê zajmuj± siê te plemiona.
Ma³o kto by³ to zrozumieæ w stanie.
Ci którzy probowali ich podbijaæ ..koñczyli w dziwnych okoliczno¶ciach.
Wiêc u osób buduj±cych swe ego na ignorancji zaczê³y wzbudzaæ lêk.

Magia tych plemion pozostaje do dzi¶ poza zasiêgiem intruzów.

Jednym z przejawów tej ''Jaszczurzej polityki'' jest PCH, polegaj±ca na manipulacji ludzkimi istotami  na zasadzie stworzenia pewnego egregora.
Z jednej strony jest to manipulacja, a z drugiej lekcja dla Ziemian.
..no tu wpierw musimy miec jasno¶æ, czym jest egregor.

jak tylko bêde mial ten link - to po obejrzeniu pewnej prezentacji
bêdzie mo¿na u¶ci¶liæ precyzje wyra¿enia okre¶lonych zjawisk

Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #118 : Styczeñ 16, 2012, 13:30:15 »

ale jest sprawa do Ciebie, jako experta w przestrzeni na której siê znasz. Dotar³a jako¶ w zesz³ym roku?

zale¿y co masz na my¶li PHI, sprecyzuj czy chodzi o pw tu na forum, maila czy o co¶ innego i od kogo?

718'
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #119 : Styczeñ 16, 2012, 14:26:29 »

Ta manipulacja nazwami i i wygl±dami ma dwa dna albo i trzy a mo¿ne i wiêcej.
Bowiem to co napisa³ Phi o tych plemionach jest równie¿ prawd± , jak i istnienie rodzaju Cia³ o takim wygl±dzie w które wciela siê pewna grupa Energii poza Ziemi±.

Czy na Ziemi ¿yj± Ci których pospolicie nazywamy Jaszczurami? Tak ¿yj± i jest ich ca³kiem sporo ale ¿yj± w cia³ach ludzkich jednak ich cech± odró¿niaj±ca ich od innych ludzi s± oczy.
Albo barwa z pogranicza przekszta³cenia siê w oczy ludzkie albo kszta³t ¼renic co ukazuje ich inno¶æ szybko. Bardzo nie lubi± gdy patrzy siê im w oczy , unikaj± tego jak mog±.

S± miejsca na ziemi gdzie sprzyja ich ¿yciu obni¿ona wibracja energetyczna tych rejonów , podniesienie tam wibracji naturalnie odbiera im warunki ¿ycia , musz± odchodziæ do swoich przestrzeni.

Jednym z takich miejsc jest w³a¶nie Egipt , ja tam najwiêcej spotka³am takich istot , w Egipcie istnieje poziom wibracji odpowiadaj±cy 5/6 i 7 gêsto¶ci pomimo i¿ ziemia jest ju¿ na progu 10 gêsto¶ci. Dlatego w³adcy z tych ni¿szych usi³owali zrobiæ wszystko by zatrzymaæ i zablokowaæ podnoszenie siê wibracji w Egipcie. Istotnie  i taki  te¿ cel mia³a ceremonia 11. 11. 11. organizowana przez Projekt Cheops , ale nie tylko ten jeden.

Bowiem nad Egiptem jest co¶ w rodzaju energetycznego parasola utrzymuj±cego w tym miejscu blokadê dostêpu wy¿szych czêstotliwo¶ci. To ma wp³yw na rozwój  ¿ycia i ludzi  tam ,oraz na warunki klimatyczne.
Ka¿dy kto przyje¿d¿a do Egiptu widzi zablokowany tam czas , ludzie ¿yj± stylem i zasadami odleg³ych epok, jedynie w du¿ych miastach jest obecna technologia w wiêkszym zakresie ale u¿ywana czêsto tak prymitywnie i¿ szokuje.
Ludzie mog±cy widzieæ poza zakresem fioletu widz± przebijaj±ce siê cia³a istot , które nazywamy Jaszczurami , s± zazwyczaj wysocy ( ale s± te¿ i niscy) smukli i naprawdê maj± dosyæ d³ugie ogony. Uderzeniami ich o pod³o¿e wyra¿aj± swoje emocje zarówno rado¶æ jak i niezadowolenie.

Strach objawiaj± chwilowym jak by zesztywnieniem i zawa¿eniem ¼renic ( maja inne ni¿ Ludzie i to jest normalnie fizycznie widoczne) , my¶lê i¿ to u nich ³±czy siê z koncentracj± na gromadzeniu energii , któr± zazwyczaj u¿ywaj± do   ataku wyprzedzaj±cego.
Obserwowa³am ich bardzo uwa¿nie zrobi³am mnóstwo zdjêæ.
Jednak uczciwie trzeba dodaæ i¿ naprawdê nie wszyscy s± tacy sami i cze¶æ z nich jest w momencie przekraczania kolejnego progu rozwojowego w etapie stania siê Cz³owiekiem w pe³ni tego s³owa znaczenia a nie tylko   "zak³adania"  kombinezonu do¶wiadczalnego pt. Cia³o Ludzkie.

Dodaæ  te¿ nale¿y i¿ Jaszczury to nie syntetyki , oni posiadaj± Iskrê Stwórcy tylko duchowo s± na jeszcze ni¿szym poziomie ewolucji , maja identyczne prawa do ¿ycia i rozwoju jak wszystkie "Dzieci Gwiazd"... W Za¶wiatach nie selekcjonuje siê nikogo z powodu jego wygl±du fizycznego na lepszy i gorszy , ka¿dy ma swoje prawa które s± respektowane.

Kiara U¶miech U¶miech

« Ostatnia zmiana: Styczeñ 16, 2012, 14:32:09 wys³ane przez Kiara » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #120 : Styczeñ 16, 2012, 14:49:48 »

Cytat: Kiara
Dodaæ  te¿ nale¿y i¿ Jaszczury to nie syntetyki , oni posiadaj± Iskrê Stwórcy tylko duchowo s± na jeszcze ni¿szym poziomie ewolucji , maja identyczne prawa do ¿ycia i rozwoju jak wszystkie "Dzieci Gwiazd"

Jak to siê dzieje, ¿e istoty na ni¿szym poziomie ewolucji mog± zniewalaæ istoty
bêd±ce na wy¿szym poziomie? Czy nie przeczy to pewnym prawom?
Wy¿ej rozwiniêty dysponuje przecie¿ wiêksz± przestrzeni±, jest bardziej wolny…
i raptem staje siê niewolnikiem?
east
Go¶æ
« Odpowiedz #121 : Styczeñ 16, 2012, 15:05:12 »

Z tym rytua³em 11.11.11 historia nieodmiennie wi±¿e siê z PCH. W której¶ sesji Samcio rubasznie stwierdzi³, ¿e "wszyscy jeste¶my jaszczurami" z nim na czele.
Potem Kiara gdzie¶ w temacie o rozszerzaj±cej siê Ziemi stwierdzi³a¶ , ¿e cywilizacja zamieszkuj±ca podziemie , drug± Ziemie, to wspaniali kolesie, którzy siê od ludzi niczym nie ró¿ni± (ba, nawet s± tak rozwiniêci, ¿e swobodnie widz± S³oñce i gwiazdy przez miliony ton ska³ nad nimi ). PHIRIOORI z kolei dostarczasz informacji, jakoby mieszkañcy okolic wulkanicznych chowali jaki¶ sekret zwi±zany ze ¶wiatem podziemnym .
Coraz ciekawiej.
Temat "jedenastek" ca³y czas oscyluje wokó³ jaszczurek, które teraz ju¿ nie s± takie do koñca niedobre. Mo¿e uda nam siê nawet powi±zaæ tych tajemniczych mieszkañców podziemnego ¶wiata z wampirami ? One te¿ boj± siê S³oñca preferuj±c "kamienny" filtr nad g³ow± w dzieñ. Tylko kto siê wcieli w Blada, wiecznego ³owcê ?
Mrugniêcie
Robi siê interesuj±co .
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #122 : Styczeñ 16, 2012, 15:16:59 »

Teraz nie mam czasu na dyskusjê , ale Ptaku blokowanie ni¿szych przez wy¿szych jest mo¿liwe czego efekty s± na obecnej Ziemi.

Cia³a fizyczne u¿ywane do do¶wiadczeñ w ¶wiatach materialnych nie s± zale¿ne od po³o¿enia przestrzeni do¶wiadczalnej ( chocia¿ kszta³towane s± w sprzyjaj±cych im wówczas warunkach , a od potrzeb doznañ dziêki nim osi±ganych.

Czyli np. cia³o dziecka jest na okre¶lony cza zgodny z potrzebami rozwojowymi Energii wcielonej w nim a pó¼niej nastêpuje przekszta³cenie w cia³o doros³e , które zapewnia inny rodzaj doznañ czêsto w takich samych do¶wiadczeniach.

Tak samo jest z cia³ami u¿ywanymi przez ró¿ne wcielone Energie w ro¿nych wymiarach i gêsto¶ciach chc±cych do¶wiadczaæ , odczuwaæ poznawania siebie na ich tle. Bo tylko temu s³u¿± cia³a fizyczne Energii-Duchowi.

Dokoñczê pó¼niej.

Kiara U¶miech U¶miech

ps. Dla jasno¶ci Samcio  zaprzeczy³ i¿ jeste¶my jaszczurami i zaprzeczy³ i¿ On te¿ jest jaszczurem , bo nie jest.

Tu zbyt czêsto zawodzi odró¿nianie faktu i¿ DUCH to nie materia w której mo¿e siê przejawiaæ i materia to nie DUCH który realizuje dziêki niej swój rozwój.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 16, 2012, 15:20:41 wys³ane przez Kiara » Zapisane
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #123 : Styczeñ 16, 2012, 15:21:30 »

jest ró¿nica miêdzy chowaniem sekretu - a niezdolnosci± do jego powziecia.

W tym drugim wypadku, okre¶lenie "sekret' powstaje na skutek takiego a nie innego stanu/konstrukcji zainteresowanych. W istocie nie jest on ¿adn± skrywan± tajemnic±.

Choæ z natury rzeczy jest skryty przed ciekawskimi o okreslonej palecie rezonansowej. Im bardziej go pragn± posi±¶æ, zawladn±c nim, czy u¿ywaæ do swoich celów - tym bardziej im siê wymyka Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 16, 2012, 15:22:21 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #124 : Styczeñ 16, 2012, 15:28:21 »

Cytat: Kiara
Dodaæ  te¿ nale¿y i¿ Jaszczury to nie syntetyki , oni posiadaj± Iskrê Stwórcy tylko duchowo s± na jeszcze ni¿szym poziomie ewolucji , maja identyczne prawa do ¿ycia i rozwoju jak wszystkie "Dzieci Gwiazd"

Jak to siê dzieje, ¿e istoty na ni¿szym poziomie ewolucji mog± zniewalaæ istoty
bêd±ce na wy¿szym poziomie? Czy nie przeczy to pewnym prawom?
Wy¿ej rozwiniêty dysponuje przecie¿ wiêksz± przestrzeni±, jest bardziej wolny…
i raptem staje siê niewolnikiem?

No i teraz trzeba by zadaæ dalej pytanie Kiarze, czy w zwi±zku z tym jaszczury prawdziwe s± lepsze ni¿ ludzkie "syntetyki" ?
Która koszula jest bli¿sza Twemu cia³u ? Mrugniêcie

ps. mnie to bawi takie warto¶ciowanie. Wy¿ej - ni¿ej... nasi, tamci. Pi³ka jest okr±g³a a bramki s± dwie Mrugniêcie
Strony: 1 2 3 4 [5] 6 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: