Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 06, 2025, 07:29:35

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 [3] 4 5 6 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Prawda o rytuaÂłach przy piramidzie 11.11.2011r  (Przeczytany 65725 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #50 : Listopad 06, 2011, 16:07:56 »

jeszcze jeden cytat w/w art.-
"PotĂŞÂżne turbiny napĂŞdzajÂą demonom uÂżyteczni idioci, ktĂłrzy sÂą peÂłni „dobrych chĂŞci” i pasji dziaÂłania – zarĂłwno z serca, jak i Âźle pojĂŞtego rozumu."

A kim jest obserwator?
Zarowno zwolennicy jak i przeciwnicy nadaja moc temu co sie dzieje , czyli jaki wniosek ?

« Ostatnia zmiana: Listopad 06, 2011, 16:10:31 wysłane przez Laguna__ » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #51 : Listopad 06, 2011, 16:13:14 »

"PotĂŞÂżne turbiny napĂŞdzajÂą demonom uÂżyteczni idioci, ktĂłrzy sÂą peÂłni „dobrych chĂŞci” i pasji dziaÂłania – zarĂłwno z serca, jak i Âźle pojĂŞtego rozumu."

A kim jest obserwator?
Zarowno zwolennicy jak i przeciwnicy nadaja moc temu co sie dzieje , czyli jaki wniosek ?

to fakt- tak dziaÂła "sÂłynne" wahadÂło,-
wiêc asertywnoœÌ jest jak najbardziej na miejscu.

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #52 : Listopad 06, 2011, 16:28:16 »

A kim jest obserwator?

to fakt- tak dziaÂła "sÂłynne" wahadÂło,-
wiêc asertywnoœÌ jest jak najbardziej na miejscu.
Asertywnosc rowniez niebardzo bo - znowu uruchamiasz kolejne wahadlo .
Moim zdaniem to nauka wplynnego sefowania miedzy wahadlami .
MrugniĂŞcie Chichot
komandos040
Gość
« Odpowiedz #53 : Listopad 06, 2011, 16:35:35 »

Teraz to juÂż nie istotne. UÂśmiech
I tak juÂż im siĂŞ nie uda w rozruchu Sieci Gwiezdnych WrĂłt !!!!

Ludzie !!! Co czytacie nasze Forum, wÂłaÂśnie wspĂłlnymi siÂłami czystego Serca i Dobrej Woli rozwiÂązaliÂśmy zagadkĂŞ na dzisiejsze Czasy !!!
Obecnie Iluminaci(Starszyzna ET) i ich pacho³ki iluminaci na Ziemi i ró¿ne frakcje, obecnego Antychrysta, próbuj¹ w Gizie - 11.11.11. o godz. 11:00 wszcz¹Ì ceremoniê otwarcia drogi upad³ym anio³om i ich wojska, razem z ich okrêtami bojowymi.
SzykujÂą od dawna juÂż kolejnÂą prĂłbĂŞ Inwazji na naszÂą PlanetĂŞ ZiemiĂŞ- GajĂŞ.

Wiêc w moim imieniu i wspó³ forumowiczów prosimy o zachowanie energii mi³oœci dla siebie, i nie przekazywania jej do Merkaby- kryszta³u w Egipcie-Gizie,
podczas rozpoczĂŞcia ich ceremonii - ktĂłra ma na celu zniewolenie LudzkoÂści na przyszÂłe lata 2012-2017 !!!!
W tym to przedziale czasu zamierzajÂą zdobyĂŚ naszÂą PlanetĂŞ !!!

W MiÂłoÂści BoÂżej i BoÂżym Pokoju pozdrawiam Wszystkich. Cool
BÓG NAJWY¯SZY -STWÓRCA STWÓRCÓW JEST Z NAMI !!!!
« Ostatnia zmiana: Listopad 06, 2011, 16:37:44 wysłane przez komandos040 » Zapisane
Astre
Gość
« Odpowiedz #54 : Listopad 06, 2011, 20:35:13 »

11.11.11 zdarza siĂŞ  tylko raz na setki tysiÂące lat !
Chyba ni sk³amiê gdy zauwa¿ê, ¿e np. daty: 01.01.01; 02.02.02... 10.10.10 równie¿ wystêpuj¹ raz na tysi¹ce lat... W zwi¹zku z tym nie sia³bym jakiejœ strasznej poruty z tego powodu.

Astre, czy masz coÂś wspĂłlnego z dawnym forumowiczem o nicku Aster?

MoÂże wyraziÂłem siĂŞ niejasno ...]

OkreÂślony DATY wogĂłle pojawiajÂą siĂŞ TYLKO raz, a nie tylko raz na ileÂś tysiĂŞcy lat.
W swym tekÂście chciaÂłem  podkreÂśliĂŚ pewnÂą Âścis³¹ zbieÂżnoœÌ daty 11.11.11 z ktĂłrej wynika ( co moÂżna samemu sprawdziĂŚ programem Celestia)  synchronizacji Ziemii, KsiĂŞÂżyca, SÂłoĂąca z pasem - Oriona.
W programie Celestia moÂżna sobie wpisaĂŚ setki ró¿nych innych dat i nigdy nie wystĂŞpuje taka  zaleÂżnoœÌ, lub zbieÂżnoœÌ jaka wystĂŞpuje w dn.11.11.11.

Ps.

MĂłj Nick nie jest ewolucjÂą ASTER.
ASTER jest kobiet¹, by³¹ ''jaskó³k¹'' z PCH.

« Ostatnia zmiana: Listopad 06, 2011, 20:38:49 wysłane przez Astre » Zapisane
acentaur

Wielki gaduÂła ;)

Punkty Forum (pf): 12

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #55 : Listopad 06, 2011, 22:21:55 »

Sytuacja jest bardzo powaÂżna. Nie mogĂŞ siedzieĂŚ i tak po prostu przyglÂądaĂŚ siĂŞ co nam na gÂłowĂŞ spadnie. Ja teÂż chciaÂłbym kogoÂś lub coÂś ocaliĂŚ.  UÂśmiech
Znam takie staroÂżytne zaklĂŞcie do odpierania wszelkich atakĂłw z zewnÂątrz. UÂżywa siĂŞ go w ostatecznoÂści.

Najpierw inicjacja:
Uuuaaaaaaaa, Uuuaaaaaahh,
niah, niah
Âłe, Âło, Âłi, grr, brr, hrr, aj

Teraz czêœÌ g³ówna:
rapa marapa tju tju bzyk bzyk aj bzyk bzyk
piiiiiiiiii, piiiiiiiiiiiii
gada da gada kum kum
rapa marapa hauuuuuuuuuuu
agum gagum yyyy miau miau

I na zakoĂączenie zapieczĂŞtowanie zaklĂŞcia:
djwdzfgbfwewbfweufb
djgduqddhdg
gzzzz amen zzzzg

ProszĂŞ siĂŞ nie sugerowaĂŚ jakimikolwiek podobieĂąstwami do naszego jĂŞzyka. Ten staroÂżytny wymawia siĂŞ zupeÂłnie inaczej.  Z politowaniem
ps. zaklĂŞcie wymĂłwiÂłem. Jest jeden problem. Nie wiem czy ono nie odetnie nas za jednym zamachem od StwĂłrcy.
JeÂśli tak, to przepraszam. W najgorszym przypadku bĂŞdziemy mieli parĂŞ trochĂŞ mniejszych bogĂłw ale Âżadnego gada z kosmosu.
Doralife
Gość
« Odpowiedz #56 : Listopad 07, 2011, 08:40:32 »

Witam
Z ostatniej chwili:
NOWOÂŚCI 6 LISTOPADA 2011 R.
(2011-11-06 20:41:14)
6 listopada 2011 roku

Z uwagi na chwilowe problemy z zapewnieniem bezpieczeĂąstwa Ceremonia w dniu 11 listopada 2011 roku zostaÂła zawieszona. O dalszym rozwoju sytuacji bĂŞdziemy informowaĂŚ na bie¿¹co.   
http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=1&sectionId=1&cmd
Pozdrawiam
arteq
Gość
« Odpowiedz #57 : Listopad 07, 2011, 09:09:19 »

i po to potrzebne byÂłe te zÂłote druty i zbiĂłrka na nie?
chÂłech, chÂłech, chÂłech...

spoko, skoro mogli przesuwaÌ terminy przylotu nibiru to mog¹ i ceremoniê... jakby co oka¿e siê, ¿e 11.11.11 bêdzie póŸniej bo jakieœ b³êdy w kalendarzu gregoriaùskim s¹, by w koùcu cicho i niewyraŸnie powiedzieÌ, ¿e ceremonia nie jest potrzebna (tak jak ucich³o i o nibiru, czy wczeœniejszych rzuceniu na kolana œwiatka archeologicznego czy... pozyskania z³ota w Z³otoryi)...
No i szkoda mi ludzi ktĂłrzy wierzÂąc pch... zarezerwowali sobie loty, wycieczki na tĂŞ ceremoniĂŞ... ale, aktualnie mogÂą straciĂŚ nieco pieniĂŞdzy, a mogli znacznie wiĂŞcej.

ale poczekajmy na dalszy rozwĂłj sytuacji...
Kiara
Gość
« Odpowiedz #58 : Listopad 07, 2011, 09:31:03 »

Dziêki za porann¹ sympatyczn¹ wiadomoœÌ Dora...

NaprawdĂŞ nie jest istotne jaki jest podany powĂłd istotne jest iÂż ci ktĂłrzy sÂą naprawdĂŞ decyzjonalni w tej sprawie wiedzÂą juÂż iÂż ta "zabawa" w przejĂŞcie wÂładzy nad ziemiÂą i LudÂźmi skoĂączyÂła siĂŞ definitywnie.

ÂŻadne usiÂłowania zmiany planu StwĂłrcy nie przyniosÂły i nie przyniosÂą Âżadnych rezultatĂłw.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #59 : Listopad 07, 2011, 09:54:13 »

tu jest tekst do ktĂłrego odniĂłsÂł siĂŞ @komandos040,-
ciekawe czy moÂżna coÂś takiego- ot tak po prostu zmyÂśliĂŚ??
http://zkosmosu.blogspot.com/2011/02/wielka-gra-o-ziemski-portal-amenti.html
« Ostatnia zmiana: Listopad 07, 2011, 10:30:51 wysłane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
acentaur

Wielki gaduÂła ;)

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #60 : Listopad 07, 2011, 10:21:35 »

songo1970,
tu jest tekst do ktĂłrego odniĂłsÂł siĂŞ @komandos040,-
ciekawe czy moÂżna coÂś takiego- o tak po prostu zmyÂśliĂŚ??
mo¿na, mo¿na. To stary schemat, gdzie najpierw podaje siê garœc znanych faktów i prawd a potem ca³¹ masê badziewia.
Jedno z drugim nie ma nic wspĂłlnego ale caÂłoÂśc wydaje siĂŞ "naukowa". Teraz nazywa siĂŞ to postmodernizmem i doczekaÂło siĂŞ  nawet literatury i wpisu w Wikipedii.  UÂśmiech
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #61 : Listopad 07, 2011, 10:31:49 »

dziĂŞki @Ace, to mnie uspokoiÂłeÂś MrugniĂŞcie

pozdr. UÂśmiech

ptak
Gość
« Odpowiedz #62 : Listopad 07, 2011, 11:26:33 »

Z uwagi na chwilowe problemy z zapewnieniem bezpieczeĂąstwa Ceremonia w dniu 11 listopada 2011 roku zostaÂła zawieszona.

No i proszĂŞ, acentaur wczeÂśniej trochĂŞ pomamrotaÂł, pozaklinaÂł i efekt jest.
ÂŚwiat uratowany od ratowania!   DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #63 : Listopad 07, 2011, 17:35:35 »

Z uwagi na chwilowe problemy z zapewnieniem bezpieczeĂąstwa Ceremonia w dniu 11 listopada 2011 roku zostaÂła zawieszona.

No i proszĂŞ, acentaur wczeÂśniej trochĂŞ pomamrotaÂł, pozaklinaÂł i efekt jest.
ÂŚwiat uratowany od ratowania!   DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech

Z pewnoscia czary acentaura pomogly Chichot Chyba to nie jest cisza przed burza? CoÂś
« Ostatnia zmiana: Listopad 07, 2011, 17:36:40 wysłane przez Laguna__ » Zapisane
acentaur

Wielki gaduÂła ;)

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #64 : Listopad 07, 2011, 17:53:54 »

ptak, Laguna__
ÂŚwiat uratowany od ratowania!     

Z pewnoscia czary acentaura pomogly  Chyba to nie jest cisza przed burza?
chyba nie sugerujecie, Âże mam jeszcze jakiegoÂś ASA w rĂŞkawie?   DuÂży uÂśmiech
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #65 : Listopad 07, 2011, 19:02:08 »

ptak, Laguna__

chyba nie sugerujecie, Âże mam jeszcze jakiegoÂś ASA w rĂŞkawie?   DuÂży uÂśmiech

Chichot : ascentaur , a masz ASA w rekawie?
« Ostatnia zmiana: Listopad 07, 2011, 22:22:16 wysłane przez Laguna__ » Zapisane
east
Gość
« Odpowiedz #66 : Listopad 07, 2011, 19:13:24 »

W niekoniecznie w rĂŞkawie MrugniĂŞcie .......... ale na przykÂład w mowie i piÂśmie UÂśmiech
komandos040
Gość
« Odpowiedz #67 : Listopad 07, 2011, 19:52:04 »

Witam Wszystkich cieplutko. UÂśmiech
No to mamy piĂŞkne wieÂści.
Mo¿emy otwieraÌ szampany, i wznieœÌ toast za nasze powodzenie !!! Mrugniêcie
Pozdrawiam. Cool
acentaur

Wielki gaduÂła ;)

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #68 : Listopad 07, 2011, 19:58:26 »

no nic sie przed wami nie da ukryĂŚ.  DuÂży uÂśmiech  Dobrze, mam tego ASA. Tylko nie mogĂŞ go uÂżyc. BĂŞdzie to moÂżliwe dopiero wtedy, gdy east przyzna siĂŞ Âże b³¹dzil w temacie Nauka. To nie Âżarty, east jest moim alter ego i jeÂśli siĂŞ przyzna, to ja mogĂŞ go zintegrowac. A wtedy dopiero mogĂŞ uaktywnic
Centaura na poÂłudnowym niebie. On tam caÂły czas czeka w ukryciu,  ale poprzez Proxima Centauri mam oko na wszystko.
No wiêc gdy w pobli¿u pojawi¹ siê gady , chowam Proximê za Rigil Centaurus. Jest to znak dla grupy Centaurów, bojowych platform le¿¹cych miêdzy Jowiszem a Neptunem do anihilacji wroga. Przed nimi nie ma ucieczki.
komandos040
Gość
« Odpowiedz #69 : Listopad 07, 2011, 20:12:31 »

He he UÂśmiech
Acentaur sporo tych jest CentaurĂłw. DuÂży uÂśmiech
Ja teÂż jestem Centaur. UÂśmiech
Taki miaÂłem nick na grze w Universum 2 na Ogame, oraz jako uÂżytkownik konta na Allegro.
Poza tym East to mĂłj Ziomal !!!  DuÂży uÂśmiech

A co do reszty to mam pomysÂł !
Niech teraz te prĂŞty potnÂą w talarki i rozeÂślÂą z powrotem ludziom, ktĂłrzy zostali zmanipulowani.
« Ostatnia zmiana: Listopad 07, 2011, 20:18:24 wysłane przez komandos040 » Zapisane
acentaur

Wielki gaduÂła ;)

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #70 : Listopad 07, 2011, 20:26:14 »

komandos040,
Acentaur sporo tych jest CentaurĂłw.
dokladnie tyle ile trzeba, przeciez to nie przypadek.  DuÂży uÂśmiech
Ja teÂż jestem Centaur.
wiec witaj w druzynie  DuÂży uÂśmiech
Poza tym East to mĂłj Ziomal !!!
a to dlatego on taki bojowy  DuÂży uÂśmiech
komandos040
Gość
« Odpowiedz #71 : Listopad 07, 2011, 20:33:16 »

GraÂłem kiedyÂś i gram nadal w nowsze juÂż wersjje X Uniwersum czyli od X Beyound The Frontier, poprzez X Tension, X2 i obecnie X 3reunion i -Conflict Terran(konflikt ziemski), i zawsze fajnie mi siĂŞ walczyÂło na korwecie M6-> Centaurze, ale obecnie sÂą juÂż super fregaty CiĂŞÂżkie Centaury !!! Fajne dziaÂła plazmowe, i inne giwery. UÂśmiech

A co do tamtych dziaÂł o ktĂłrych wspomniaÂłeÂś to teÂż muszÂą byĂŚ niezÂłe wypasy na te gadzie pomioty.  DuÂży uÂśmiech
No có¿, teraz musimy byÌ ostro¿ni i uwa¿ni obserwuj¹c nasz¹ galaktykê, czy nie zapychaj¹ do nas gady.
Jak podejrzewam, nie majÂą zamiaru pewnie tak odpuÂściĂŚ obecnego Fiaska z ceremonii. DuÂży uÂśmiech
I oficjalnie, i bez zaproszenia, z gumowcami , pewnie bĂŞdÂą robiĂŚ kolejne podchody tym razem bezpoÂśrednio okrĂŞtami bojowymi.

Szkoda tylko, Âże FG jak wczeÂśniej zapewniali, nie grajÂą w Naszej druÂżynie , i tak jakby wychodzi , Âże sÂą z gadami.
jest obecnie koniec prawie 2011 roku, i do 2017 jeszcze kawaÂł sporego czasu, wiĂŞc bÂądÂźmy czujni.
Pozdrawiam. Cool
« Ostatnia zmiana: Listopad 07, 2011, 20:40:13 wysłane przez komandos040 » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #72 : Listopad 07, 2011, 21:24:29 »

ptak, Laguna__

chyba nie sugerujecie, Âże mam jeszcze jakiegoÂś ASA w rĂŞkawie?   DuÂży uÂśmiech

Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot

>Laguno<, myÂślĂŞ, Âże zapomniaÂłaÂś o tym punkcie regulaminu:

Cytat: Regulamin
- Zakaz wielokrotnych powtĂłrzeĂą znakĂłw interpunkcyjnych, liter, cyfr i emotoikonek. JeÂżeli
  uÂżytkownik pomimo zwrĂłcenia mu uwagi, nadal bĂŞdzie naduÂżywaÂł w/w znakĂłw w swoich
  wypowiedziach, zostanie ukarany ostrzeÂżeniem (-1pf).

Postaraj siê zmieniÌ treœÌ tego posta albo bêdê takie usuwa³.

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
krzysiek
Gość
« Odpowiedz #73 : Listopad 07, 2011, 23:29:15 »

Witam Wszystkich cieplutko. UÂśmiech
No to mamy piĂŞkne wieÂści.
Mo¿emy otwieraÌ szampany, i wznieœÌ toast za nasze powodzenie !!! Mrugniêcie
Pozdrawiam. Cool

Ale nowina! Jedno jest pewne: bĂŞdĂŞ miaÂł tego wÂłaÂśnie dnia spokojne urodziny. A juÂż siĂŞ baÂłem, Âże po otwarciu portalu wpadnÂą na nie jakieÂś Jaszczury i zeÂżrÂą mi urodzinowe specjaÂły, np. saÂłatkĂŞ  ZÂły

Mam wiĂŞc aÂż trzy powody, by otworzyĂŚ tego szampana, a moÂże w zwiÂązku z tym trzy szampany: w Gizie spoko i cisza, u mnie na odwrĂłt - gÂłoÂśna dÂżampreza, no i nie zapomnijcie teÂż, Âże to zacne ÂświĂŞto Naszej Ukochanej Ojczyzny!  Chichot

Otwieram wiĂŞc uroczyÂście Klub WesoÂłego Szampana. Na zdrowie!  DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Listopad 07, 2011, 23:30:35 wysłane przez krzysiek » Zapisane
Cum
Gość
« Odpowiedz #74 : Listopad 07, 2011, 23:31:07 »

JeÂśli faktycznie do niczego nie dojdzie, to bardziej by mi byÂło szkda tych ludzi ktĂłrzy czekali z nadzieja i tych co tam pojadÂą lub mieli pojechaĂŚ niÂż tego nieszczĂŞsnego zÂłota. Co wyÂście sie tak do tego przyczepili?
Strony: 1 2 [3] 4 5 6 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: