Laguna__
Gość
|
 |
« Odpowiedz #50 : Listopad 06, 2011, 16:07:56 » |
|
jeszcze jeden cytat w/w art.- "PotĂŞÂżne turbiny napĂŞdzajÂą demonom uÂżyteczni idioci, ktĂłrzy sÂą peÂłni „dobrych chĂŞci” i pasji dziaÂłania – zarĂłwno z serca, jak i Âźle pojĂŞtego rozumu."
A kim jest obserwator? Zarowno zwolennicy jak i przeciwnicy nadaja moc temu co sie dzieje , czyli jaki wniosek ?
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 06, 2011, 16:10:31 wysłane przez Laguna__ »
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #51 : Listopad 06, 2011, 16:13:14 » |
|
jeszcze jeden cytat w/w art.- "PotĂŞÂżne turbiny napĂŞdzajÂą demonom uÂżyteczni idioci, ktĂłrzy sÂą peÂłni „dobrych chĂŞci” i pasji dziaÂłania – zarĂłwno z serca, jak i Âźle pojĂŞtego rozumu."
A kim jest obserwator? Zarowno zwolennicy jak i przeciwnicy nadaja moc temu co sie dzieje , czyli jaki wniosek ?
to fakt- tak dzia³a "s³ynne" wahad³o,- wiêc asertywnoœÌ jest jak najbardziej na miejscu.
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Laguna__
Gość
|
 |
« Odpowiedz #52 : Listopad 06, 2011, 16:28:16 » |
|
to fakt- tak dzia³a "s³ynne" wahad³o,- wiêc asertywnoœÌ jest jak najbardziej na miejscu. Asertywnosc rowniez niebardzo bo - znowu uruchamiasz kolejne wahadlo . Moim zdaniem to nauka wplynnego sefowania miedzy wahadlami . 
|
|
|
|
|
|
|
komandos040
Gość
|
 |
« Odpowiedz #53 : Listopad 06, 2011, 16:35:35 » |
|
Teraz to juÂż nie istotne.  I tak juÂż im siĂŞ nie uda w rozruchu Sieci Gwiezdnych WrĂłt !!!! Ludzie !!! Co czytacie nasze Forum, wÂłaÂśnie wspĂłlnymi siÂłami czystego Serca i Dobrej Woli rozwiÂązaliÂśmy zagadkĂŞ na dzisiejsze Czasy !!! Obecnie Iluminaci(Starszyzna ET) i ich pachoÂłki iluminaci na Ziemi i ró¿ne frakcje, obecnego Antychrysta, prĂłbujÂą w Gizie - 11.11.11. o godz. 11:00 wszcz¹Ì ceremoniĂŞ otwarcia drogi upadÂłym anioÂłom i ich wojska, razem z ich okrĂŞtami bojowymi. SzykujÂą od dawna juÂż kolejnÂą prĂłbĂŞ Inwazji na naszÂą PlanetĂŞ ZiemiĂŞ- GajĂŞ. WiĂŞc w moim imieniu i wspó³ forumowiczĂłw prosimy o zachowanie energii miÂłoÂści dla siebie, i nie przekazywania jej do Merkaby- krysztaÂłu w Egipcie-Gizie, podczas rozpoczĂŞcia ich ceremonii - ktĂłra ma na celu zniewolenie LudzkoÂści na przyszÂłe lata 2012-2017 !!!! W tym to przedziale czasu zamierzajÂą zdobyĂŚ naszÂą PlanetĂŞ !!! W MiÂłoÂści BoÂżej i BoÂżym Pokoju pozdrawiam Wszystkich. BĂG NAJWYÂŻSZY -STWĂRCA STWĂRCĂW JEST Z NAMI !!!!
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 06, 2011, 16:37:44 wysłane przez komandos040 »
|
|
|
|
|
Astre
Gość
|
 |
« Odpowiedz #54 : Listopad 06, 2011, 20:35:13 » |
|
11.11.11 zdarza siê tylko raz na setki tysi¹ce lat ! Chyba ni sk³amiê gdy zauwa¿ê, ¿e np. daty: 01.01.01; 02.02.02... 10.10.10 równie¿ wystêpuj¹ raz na tysi¹ce lat... W zwi¹zku z tym nie sia³bym jakiejœ strasznej poruty z tego powodu. Astre, czy masz coœ wspólnego z dawnym forumowiczem o nicku Aster? Mo¿e wyrazi³em siê niejasno ...] Okreœlony DATY wogóle pojawiaj¹ siê TYLKO raz, a nie tylko raz na ileœ tysiêcy lat. W swym tekœcie chcia³em podkreœliÌ pewn¹ œcis³¹ zbie¿noœÌ daty 11.11.11 z której wynika ( co mo¿na samemu sprawdziÌ programem Celestia) synchronizacji Ziemii, Ksiê¿yca, S³oùca z pasem - Oriona. W programie Celestia mo¿na sobie wpisaÌ setki ró¿nych innych dat i nigdy nie wystêpuje taka zale¿noœÌ, lub zbie¿noœÌ jaka wystêpuje w dn.11.11.11. Ps. Mój Nick nie jest ewolucj¹ ASTER. ASTER jest kobiet¹, by³¹ ''jaskó³k¹'' z PCH.
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 06, 2011, 20:38:49 wysłane przez Astre »
|
|
|
|
|
acentaur
 Wielki gaduÂła ;)
Punkty Forum (pf): 12
Email
|
 |
« Odpowiedz #55 : Listopad 06, 2011, 22:21:55 » |
|
Sytuacja jest bardzo powa¿na. Nie mogê siedzieÌ i tak po prostu przygl¹daÌ siê co nam na g³owê spadnie. Ja te¿ chcia³bym kogoœ lub coœ ocaliÌ.  Znam takie staro¿ytne zaklêcie do odpierania wszelkich ataków z zewn¹trz. U¿ywa siê go w ostatecznoœci. Najpierw inicjacja:Uuuaaaaaaaa, Uuuaaaaaahh, niah, niah ³e, ³o, ³i, grr, brr, hrr, aj Teraz czêœÌ g³ówna:rapa marapa tju tju bzyk bzyk aj bzyk bzyk piiiiiiiiii, piiiiiiiiiiiii gada da gada kum kum rapa marapa hauuuuuuuuuuu agum gagum yyyy miau miau I na zakoùczenie zapieczêtowanie zaklêcia:djwdzfgbfwewbfweufb djgduqddhdg gzzzz amen zzzzg Proszê siê nie sugerowaÌ jakimikolwiek podobieùstwami do naszego jêzyka. Ten staro¿ytny wymawia siê zupe³nie inaczej.  ps. zaklêcie wymówi³em. Jest jeden problem. Nie wiem czy ono nie odetnie nas za jednym zamachem od Stwórcy. Jeœli tak, to przepraszam. W najgorszym przypadku bêdziemy mieli parê trochê mniejszych bogów ale ¿adnego gada z kosmosu.
|
|
|
|
|
|
|
Doralife
Gość
|
 |
« Odpowiedz #56 : Listopad 07, 2011, 08:40:32 » |
|
Witam Z ostatniej chwili: NOWOÂŚCI 6 LISTOPADA 2011 R. (2011-11-06 20:41:14) 6 listopada 2011 roku Z uwagi na chwilowe problemy z zapewnieniem bezpieczeĂąstwa Ceremonia w dniu 11 listopada 2011 roku zostaÂła zawieszona. O dalszym rozwoju sytuacji bĂŞdziemy informowaĂŚ na bie¿¹co. http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=1§ionId=1&cmdPozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #57 : Listopad 07, 2011, 09:09:19 » |
|
i po to potrzebne byÂłe te zÂłote druty i zbiĂłrka na nie? chÂłech, chÂłech, chÂłech...
spoko, skoro mogli przesuwaÌ terminy przylotu nibiru to mog¹ i ceremoniê... jakby co oka¿e siê, ¿e 11.11.11 bêdzie póŸniej bo jakieœ b³êdy w kalendarzu gregoriaùskim s¹, by w koùcu cicho i niewyraŸnie powiedzieÌ, ¿e ceremonia nie jest potrzebna (tak jak ucich³o i o nibiru, czy wczeœniejszych rzuceniu na kolana œwiatka archeologicznego czy... pozyskania z³ota w Z³otoryi)... No i szkoda mi ludzi którzy wierz¹c pch... zarezerwowali sobie loty, wycieczki na tê ceremoniê... ale, aktualnie mog¹ straciÌ nieco pieniêdzy, a mogli znacznie wiêcej.
ale poczekajmy na dalszy rozwĂłj sytuacji...
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #58 : Listopad 07, 2011, 09:31:03 » |
|
Dziêki za porann¹ sympatyczn¹ wiadomoœÌ Dora... Naprawdê nie jest istotne jaki jest podany powód istotne jest i¿ ci którzy s¹ naprawdê decyzjonalni w tej sprawie wiedz¹ ju¿ i¿ ta "zabawa" w przejêcie w³adzy nad ziemi¹ i LudŸmi skoùczy³a siê definitywnie. ¯adne usi³owania zmiany planu Stwórcy nie przynios³y i nie przynios¹ ¿adnych rezultatów.Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #59 : Listopad 07, 2011, 09:54:13 » |
|
tu jest tekst do ktĂłrego odniĂłsÂł siĂŞ @komandos040,- ciekawe czy moÂżna coÂś takiego- ot tak po prostu zmyÂśliĂŚ?? http://zkosmosu.blogspot.com/2011/02/wielka-gra-o-ziemski-portal-amenti.html
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 07, 2011, 10:30:51 wysłane przez songo1970 »
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
acentaur
 Wielki gaduÂła ;)
Email
|
 |
« Odpowiedz #60 : Listopad 07, 2011, 10:21:35 » |
|
songo1970, tu jest tekst do którego odniós³ siê @komandos040,- ciekawe czy mo¿na coœ takiego- o tak po prostu zmyœliÌ?? mo¿na, mo¿na. To stary schemat, gdzie najpierw podaje siê garœc znanych faktów i prawd a potem ca³¹ masê badziewia. Jedno z drugim nie ma nic wspólnego ale ca³oœc wydaje siê "naukowa". Teraz nazywa siê to postmodernizmem i doczeka³o siê nawet literatury i wpisu w Wikipedii. 
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #61 : Listopad 07, 2011, 10:31:49 » |
|
dziĂŞki @Ace, to mnie uspokoiÂłeÂś  pozdr. 
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #62 : Listopad 07, 2011, 11:26:33 » |
|
Z uwagi na chwilowe problemy z zapewnieniem bezpieczeĂąstwa Ceremonia w dniu 11 listopada 2011 roku zostaÂła zawieszona. No i proszĂŞ, acentaur wczeÂśniej trochĂŞ pomamrotaÂł, pozaklinaÂł i efekt jest. ÂŚwiat uratowany od ratowania! 
|
|
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
 |
« Odpowiedz #63 : Listopad 07, 2011, 17:35:35 » |
|
Z uwagi na chwilowe problemy z zapewnieniem bezpieczeĂąstwa Ceremonia w dniu 11 listopada 2011 roku zostaÂła zawieszona. No i proszĂŞ, acentaur wczeÂśniej trochĂŞ pomamrotaÂł, pozaklinaÂł i efekt jest. ÂŚwiat uratowany od ratowania!  Z pewnoscia czary acentaura pomogly Chyba to nie jest cisza przed burza? 
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 07, 2011, 17:36:40 wysłane przez Laguna__ »
|
|
|
|
|
acentaur
 Wielki gaduÂła ;)
Email
|
 |
« Odpowiedz #64 : Listopad 07, 2011, 17:53:54 » |
|
ptak, Laguna__No i proszĂŞ, acentaur wczeÂśniej trochĂŞ pomamrotaÂł, pozaklinaÂł i efekt jest. ÂŚwiat uratowany od ratowania!
Z pewnoscia czary acentaura pomogly Chyba to nie jest cisza przed burza? chyba nie sugerujecie, Âże mam jeszcze jakiegoÂś ASA w rĂŞkawie? 
|
|
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
 |
« Odpowiedz #65 : Listopad 07, 2011, 19:02:08 » |
|
ptak, Laguna__No i proszĂŞ, acentaur wczeÂśniej trochĂŞ pomamrotaÂł, pozaklinaÂł i efekt jest. ÂŚwiat uratowany od ratowania!
Z pewnoscia czary acentaura pomogly Chyba to nie jest cisza przed burza? chyba nie sugerujecie, Âże mam jeszcze jakiegoÂś ASA w rĂŞkawie?   : ascentaur , a masz ASA w rekawie?
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 07, 2011, 22:22:16 wysłane przez Laguna__ »
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #66 : Listopad 07, 2011, 19:13:24 » |
|
W niekoniecznie w rĂŞkawie  .......... ale na przykÂład w mowie i piÂśmie
|
|
|
|
|
|
|
komandos040
Gość
|
 |
« Odpowiedz #67 : Listopad 07, 2011, 19:52:04 » |
|
Witam Wszystkich cieplutko.  No to mamy piêkne wieœci. Mo¿emy otwieraÌ szampany, i wznieœÌ toast za nasze powodzenie !!!  Pozdrawiam. 
|
|
|
|
|
|
|
acentaur
 Wielki gaduÂła ;)
Email
|
 |
« Odpowiedz #68 : Listopad 07, 2011, 19:58:26 » |
|
no nic sie przed wami nie da ukryÌ.  Dobrze, mam tego ASA. Tylko nie mogê go u¿yc. Bêdzie to mo¿liwe dopiero wtedy, gdy east przyzna siê ¿e b³¹dzil w temacie Nauka. To nie ¿arty, east jest moim alter ego i jeœli siê przyzna, to ja mogê go zintegrowac. A wtedy dopiero mogê uaktywnic Centaura na po³udnowym niebie. On tam ca³y czas czeka w ukryciu, ale poprzez Proxima Centauri mam oko na wszystko. No wiêc gdy w pobli¿u pojawi¹ siê gady , chowam Proximê za Rigil Centaurus. Jest to znak dla grupy Centaurów, bojowych platform le¿¹cych miêdzy Jowiszem a Neptunem do anihilacji wroga. Przed nimi nie ma ucieczki.
|
|
|
|
|
|
|
komandos040
Gość
|
 |
« Odpowiedz #69 : Listopad 07, 2011, 20:12:31 » |
|
He he  Acentaur sporo tych jest CentaurĂłw.  Ja teÂż jestem Centaur.  Taki miaÂłem nick na grze w Universum 2 na Ogame, oraz jako uÂżytkownik konta na Allegro. Poza tym East to mĂłj Ziomal !!!  A co do reszty to mam pomysÂł ! Niech teraz te prĂŞty potnÂą w talarki i rozeÂślÂą z powrotem ludziom, ktĂłrzy zostali zmanipulowani.
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 07, 2011, 20:18:24 wysłane przez komandos040 »
|
|
|
|
|
acentaur
 Wielki gaduÂła ;)
Email
|
 |
« Odpowiedz #70 : Listopad 07, 2011, 20:26:14 » |
|
komandos040, Acentaur sporo tych jest CentaurĂłw. dokladnie tyle ile trzeba, przeciez to nie przypadek.  Ja teÂż jestem Centaur. wiec witaj w druzynie  Poza tym East to mĂłj Ziomal !!! a to dlatego on taki bojowy 
|
|
|
|
|
|
|
komandos040
Gość
|
 |
« Odpowiedz #71 : Listopad 07, 2011, 20:33:16 » |
|
Gra³em kiedyœ i gram nadal w nowsze ju¿ wersjje X Uniwersum czyli od X Beyound The Frontier, poprzez X Tension, X2 i obecnie X 3reunion i -Conflict Terran(konflikt ziemski), i zawsze fajnie mi siê walczy³o na korwecie M6-> Centaurze, ale obecnie s¹ ju¿ super fregaty Ciê¿kie Centaury !!! Fajne dzia³a plazmowe, i inne giwery.  A co do tamtych dzia³ o których wspomnia³eœ to te¿ musz¹ byÌ niez³e wypasy na te gadzie pomioty.  No có¿, teraz musimy byÌ ostro¿ni i uwa¿ni obserwuj¹c nasz¹ galaktykê, czy nie zapychaj¹ do nas gady. Jak podejrzewam, nie maj¹ zamiaru pewnie tak odpuœciÌ obecnego Fiaska z ceremonii.  I oficjalnie, i bez zaproszenia, z gumowcami , pewnie bêd¹ robiÌ kolejne podchody tym razem bezpoœrednio okrêtami bojowymi. Szkoda tylko, ¿e FG jak wczeœniej zapewniali, nie graj¹ w Naszej dru¿ynie , i tak jakby wychodzi , ¿e s¹ z gadami. jest obecnie koniec prawie 2011 roku, i do 2017 jeszcze kawa³ sporego czasu, wiêc b¹dŸmy czujni. Pozdrawiam. 
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 07, 2011, 20:40:13 wysłane przez komandos040 »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #72 : Listopad 07, 2011, 21:24:29 » |
|
>Laguno<, myœlê, ¿e zapomnia³aœ o tym punkcie regulaminu: - Zakaz wielokrotnych powtórzeù znaków interpunkcyjnych, liter, cyfr i emotoikonek. Je¿eli u¿ytkownik pomimo zwrócenia mu uwagi, nadal bêdzie nadu¿ywa³ w/w znaków w swoich wypowiedziach, zostanie ukarany ostrze¿eniem (-1pf). Postaraj siê zmieniÌ treœÌ tego posta albo bêdê takie usuwa³.
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
krzysiek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #73 : Listopad 07, 2011, 23:29:15 » |
|
Witam Wszystkich cieplutko.  No to mamy piêkne wieœci. Mo¿emy otwieraÌ szampany, i wznieœÌ toast za nasze powodzenie !!!  Pozdrawiam.  Ale nowina! Jedno jest pewne: bêdê mia³ tego w³aœnie dnia spokojne urodziny. A ju¿ siê ba³em, ¿e po otwarciu portalu wpadn¹ na nie jakieœ Jaszczury i ze¿r¹ mi urodzinowe specja³y, np. sa³atkê  Mam wiêc a¿ trzy powody, by otworzyÌ tego szampana, a mo¿e w zwi¹zku z tym trzy szampany: w Gizie spoko i cisza, u mnie na odwrót - g³oœna d¿ampreza, no i nie zapomnijcie te¿, ¿e to zacne œwiêto Naszej Ukochanej Ojczyzny!  Otwieram wiêc uroczyœcie Klub Weso³ego Szampana. Na zdrowie! 
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 07, 2011, 23:30:35 wysłane przez krzysiek »
|
|
|
|
|
Cum
Gość
|
 |
« Odpowiedz #74 : Listopad 07, 2011, 23:31:07 » |
|
JeÂśli faktycznie do niczego nie dojdzie, to bardziej by mi byÂło szkda tych ludzi ktĂłrzy czekali z nadzieja i tych co tam pojadÂą lub mieli pojechaĂŚ niÂż tego nieszczĂŞsnego zÂłota. Co wyÂście sie tak do tego przyczepili?
|
|
|
|
|
|
|
|