Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 07:45:32

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 [3] 4 5 6 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Prawda o rytua³ach przy piramidzie 11.11.2011r  (Przeczytany 62594 razy)
0 u¿ytkowników i 8 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #50 : Listopad 06, 2011, 16:07:56 »

jeszcze jeden cytat w/w art.-
"Potê¿ne turbiny napêdzaj± demonom u¿yteczni idioci, którzy s± pe³ni „dobrych chêci” i pasji dzia³ania – zarówno z serca, jak i ¼le pojêtego rozumu."

A kim jest obserwator?
Zarowno zwolennicy jak i przeciwnicy nadaja moc temu co sie dzieje , czyli jaki wniosek ?

« Ostatnia zmiana: Listopad 06, 2011, 16:10:31 wys³ane przez Laguna__ » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #51 : Listopad 06, 2011, 16:13:14 »

"Potê¿ne turbiny napêdzaj± demonom u¿yteczni idioci, którzy s± pe³ni „dobrych chêci” i pasji dzia³ania – zarówno z serca, jak i ¼le pojêtego rozumu."

A kim jest obserwator?
Zarowno zwolennicy jak i przeciwnicy nadaja moc temu co sie dzieje , czyli jaki wniosek ?

to fakt- tak dzia³a "s³ynne" wahad³o,-
wiêc asertywno¶æ jest jak najbardziej na miejscu.

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #52 : Listopad 06, 2011, 16:28:16 »

A kim jest obserwator?

to fakt- tak dzia³a "s³ynne" wahad³o,-
wiêc asertywno¶æ jest jak najbardziej na miejscu.
Asertywnosc rowniez niebardzo bo - znowu uruchamiasz kolejne wahadlo .
Moim zdaniem to nauka wplynnego sefowania miedzy wahadlami .
Mrugniêcie Chichot
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #53 : Listopad 06, 2011, 16:35:35 »

Teraz to ju¿ nie istotne. U¶miech
I tak ju¿ im siê nie uda w rozruchu Sieci Gwiezdnych Wrót !!!!

Ludzie !!! Co czytacie nasze Forum, w³a¶nie wspólnymi si³ami czystego Serca i Dobrej Woli rozwi±zali¶my zagadkê na dzisiejsze Czasy !!!
Obecnie Iluminaci(Starszyzna ET) i ich pacho³ki iluminaci na Ziemi i ró¿ne frakcje, obecnego Antychrysta, próbuj± w Gizie - 11.11.11. o godz. 11:00 wszcz±æ ceremoniê otwarcia drogi upad³ym anio³om i ich wojska, razem z ich okrêtami bojowymi.
Szykuj± od dawna ju¿ kolejn± próbê Inwazji na nasz± Planetê Ziemiê- Gajê.

Wiêc w moim imieniu i wspó³ forumowiczów prosimy o zachowanie energii mi³o¶ci dla siebie, i nie przekazywania jej do Merkaby- kryszta³u w Egipcie-Gizie,
podczas rozpoczêcia ich ceremonii - która ma na celu zniewolenie Ludzko¶ci na przysz³e lata 2012-2017 !!!!
W tym to przedziale czasu zamierzaj± zdobyæ nasz± Planetê !!!

W Mi³o¶ci Bo¿ej i Bo¿ym Pokoju pozdrawiam Wszystkich. Cool
BÓG NAJWY¯SZY -STWÓRCA STWÓRCÓW JEST Z NAMI !!!!
« Ostatnia zmiana: Listopad 06, 2011, 16:37:44 wys³ane przez komandos040 » Zapisane
Astre
Go¶æ
« Odpowiedz #54 : Listopad 06, 2011, 20:35:13 »

11.11.11 zdarza siê  tylko raz na setki tysi±ce lat !
Chyba ni sk³amiê gdy zauwa¿ê, ¿e np. daty: 01.01.01; 02.02.02... 10.10.10 równie¿ wystêpuj± raz na tysi±ce lat... W zwi±zku z tym nie sia³bym jakiej¶ strasznej poruty z tego powodu.

Astre, czy masz co¶ wspólnego z dawnym forumowiczem o nicku Aster?

Mo¿e wyrazi³em siê niejasno ...]

Okre¶lony DATY wogóle pojawiaj± siê TYLKO raz, a nie tylko raz na ile¶ tysiêcy lat.
W swym tek¶cie chcia³em  podkre¶liæ pewn± ¶cis³± zbie¿no¶æ daty 11.11.11 z której wynika ( co mo¿na samemu sprawdziæ programem Celestia)  synchronizacji Ziemii, Ksiê¿yca, S³oñca z pasem - Oriona.
W programie Celestia mo¿na sobie wpisaæ setki ró¿nych innych dat i nigdy nie wystêpuje taka  zale¿no¶æ, lub zbie¿no¶æ jaka wystêpuje w dn.11.11.11.

Ps.

Mój Nick nie jest ewolucj± ASTER.
ASTER jest kobiet±, by³± ''jaskó³k±'' z PCH.

« Ostatnia zmiana: Listopad 06, 2011, 20:38:49 wys³ane przez Astre » Zapisane
acentaur

Wielki gadu³a ;)

Punkty Forum (pf): 12

Wiadomo¶ci: 1464

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #55 : Listopad 06, 2011, 22:21:55 »

Sytuacja jest bardzo powa¿na. Nie mogê siedzieæ i tak po prostu przygl±daæ siê co nam na g³owê spadnie. Ja te¿ chcia³bym kogo¶ lub co¶ ocaliæ.  U¶miech
Znam takie staro¿ytne zaklêcie do odpierania wszelkich ataków z zewn±trz. U¿ywa siê go w ostateczno¶ci.

Najpierw inicjacja:
Uuuaaaaaaaa, Uuuaaaaaahh,
niah, niah
³e, ³o, ³i, grr, brr, hrr, aj

Teraz czê¶æ g³ówna:
rapa marapa tju tju bzyk bzyk aj bzyk bzyk
piiiiiiiiii, piiiiiiiiiiiii
gada da gada kum kum
rapa marapa hauuuuuuuuuuu
agum gagum yyyy miau miau

I na zakoñczenie zapieczêtowanie zaklêcia:
djwdzfgbfwewbfweufb
djgduqddhdg
gzzzz amen zzzzg

Proszê siê nie sugerowaæ jakimikolwiek podobieñstwami do naszego jêzyka. Ten staro¿ytny wymawia siê zupe³nie inaczej.  Z politowaniem
ps. zaklêcie wymówi³em. Jest jeden problem. Nie wiem czy ono nie odetnie nas za jednym zamachem od Stwórcy.
Je¶li tak, to przepraszam. W najgorszym przypadku bêdziemy mieli parê trochê mniejszych bogów ale ¿adnego gada z kosmosu.
Doralife
Go¶æ
« Odpowiedz #56 : Listopad 07, 2011, 08:40:32 »

Witam
Z ostatniej chwili:
NOWO¦CI 6 LISTOPADA 2011 R.
(2011-11-06 20:41:14)
6 listopada 2011 roku

Z uwagi na chwilowe problemy z zapewnieniem bezpieczeñstwa Ceremonia w dniu 11 listopada 2011 roku zosta³a zawieszona. O dalszym rozwoju sytuacji bêdziemy informowaæ na bie¿±co.   
http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=1&sectionId=1&cmd
Pozdrawiam
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #57 : Listopad 07, 2011, 09:09:19 »

i po to potrzebne by³e te z³ote druty i zbiórka na nie?
ch³ech, ch³ech, ch³ech...

spoko, skoro mogli przesuwaæ terminy przylotu nibiru to mog± i ceremoniê... jakby co oka¿e siê, ¿e 11.11.11 bêdzie pó¼niej bo jakie¶ b³êdy w kalendarzu gregoriañskim s±, by w koñcu cicho i niewyra¼nie powiedzieæ, ¿e ceremonia nie jest potrzebna (tak jak ucich³o i o nibiru, czy wcze¶niejszych rzuceniu na kolana ¶wiatka archeologicznego czy... pozyskania z³ota w Z³otoryi)...
No i szkoda mi ludzi którzy wierz±c pch... zarezerwowali sobie loty, wycieczki na tê ceremoniê... ale, aktualnie mog± straciæ nieco pieniêdzy, a mogli znacznie wiêcej.

ale poczekajmy na dalszy rozwój sytuacji...
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #58 : Listopad 07, 2011, 09:31:03 »

Dziêki za porann± sympatyczn± wiadomo¶æ Dora...

Naprawdê nie jest istotne jaki jest podany powód istotne jest i¿ ci którzy s± naprawdê decyzjonalni w tej sprawie wiedz± ju¿ i¿ ta "zabawa" w przejêcie w³adzy nad ziemi± i Lud¼mi skoñczy³a siê definitywnie.

¯adne usi³owania zmiany planu Stwórcy nie przynios³y i nie przynios± ¿adnych rezultatów.

Kiara U¶miech U¶miech
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #59 : Listopad 07, 2011, 09:54:13 »

tu jest tekst do którego odniós³ siê @komandos040,-
ciekawe czy mo¿na co¶ takiego- ot tak po prostu zmy¶liæ??
http://zkosmosu.blogspot.com/2011/02/wielka-gra-o-ziemski-portal-amenti.html
« Ostatnia zmiana: Listopad 07, 2011, 10:30:51 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
acentaur

Wielki gadu³a ;)

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #60 : Listopad 07, 2011, 10:21:35 »

songo1970,
tu jest tekst do którego odniós³ siê @komandos040,-
ciekawe czy mo¿na co¶ takiego- o tak po prostu zmy¶liæ??
mo¿na, mo¿na. To stary schemat, gdzie najpierw podaje siê gar¶c znanych faktów i prawd a potem ca³± masê badziewia.
Jedno z drugim nie ma nic wspólnego ale ca³o¶c wydaje siê "naukowa". Teraz nazywa siê to postmodernizmem i doczeka³o siê  nawet literatury i wpisu w Wikipedii.  U¶miech
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #61 : Listopad 07, 2011, 10:31:49 »

dziêki @Ace, to mnie uspokoi³e¶ Mrugniêcie

pozdr. U¶miech

ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #62 : Listopad 07, 2011, 11:26:33 »

Z uwagi na chwilowe problemy z zapewnieniem bezpieczeñstwa Ceremonia w dniu 11 listopada 2011 roku zosta³a zawieszona.

No i proszê, acentaur wcze¶niej trochê pomamrota³, pozaklina³ i efekt jest.
¦wiat uratowany od ratowania!   Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #63 : Listopad 07, 2011, 17:35:35 »

Z uwagi na chwilowe problemy z zapewnieniem bezpieczeñstwa Ceremonia w dniu 11 listopada 2011 roku zosta³a zawieszona.

¦wiat uratowany od ratowania!   Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech

Z pewnoscia czary acentaura pomogly Chichot Chyba to nie jest cisza przed burza? Co¶
« Ostatnia zmiana: Listopad 07, 2011, 17:36:40 wys³ane przez Laguna__ » Zapisane
acentaur

Wielki gadu³a ;)

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #64 : Listopad 07, 2011, 17:53:54 »

ptak, Laguna__
¦wiat uratowany od ratowania!     

Z pewnoscia czary acentaura pomogly  Chyba to nie jest cisza przed burza?
chyba nie sugerujecie, ¿e mam jeszcze jakiego¶ ASA w rêkawie?   Du¿y u¶miech
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #65 : Listopad 07, 2011, 19:02:08 »

ptak, Laguna__

chyba nie sugerujecie, ¿e mam jeszcze jakiego¶ ASA w rêkawie?   Du¿y u¶miech

Chichot : ascentaur , a masz ASA w rekawie?
« Ostatnia zmiana: Listopad 07, 2011, 22:22:16 wys³ane przez Laguna__ » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #66 : Listopad 07, 2011, 19:13:24 »

W niekoniecznie w rêkawie Mrugniêcie .......... ale na przyk³ad w mowie i pi¶mie U¶miech
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #67 : Listopad 07, 2011, 19:52:04 »

Witam Wszystkich cieplutko. U¶miech
No to mamy piêkne wie¶ci.
Mo¿emy otwieraæ szampany, i wznie¶æ toast za nasze powodzenie !!! Mrugniêcie
Pozdrawiam. Cool
acentaur

Wielki gadu³a ;)

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #68 : Listopad 07, 2011, 19:58:26 »

no nic sie przed wami nie da ukryæ.  Du¿y u¶miech  Dobrze, mam tego ASA. Tylko nie mogê go u¿yc. Bêdzie to mo¿liwe dopiero wtedy, gdy east przyzna siê ¿e b³±dzil w temacie Nauka. To nie ¿arty, east jest moim alter ego i je¶li siê przyzna, to ja mogê go zintegrowac. A wtedy dopiero mogê uaktywnic
Centaura na po³udnowym niebie. On tam ca³y czas czeka w ukryciu,  ale poprzez Proxima Centauri mam oko na wszystko.
No wiêc gdy w pobli¿u pojawi± siê gady , chowam Proximê za Rigil Centaurus. Jest to znak dla grupy Centaurów, bojowych platform le¿±cych miêdzy Jowiszem a Neptunem do anihilacji wroga. Przed nimi nie ma ucieczki.
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #69 : Listopad 07, 2011, 20:12:31 »

He he U¶miech
Acentaur sporo tych jest Centaurów. Du¿y u¶miech
Ja te¿ jestem Centaur. U¶miech
Taki mia³em nick na grze w Universum 2 na Ogame, oraz jako u¿ytkownik konta na Allegro.
Poza tym East to mój Ziomal !!!  Du¿y u¶miech

A co do reszty to mam pomys³ !
Niech teraz te prêty potn± w talarki i roze¶l± z powrotem ludziom, którzy zostali zmanipulowani.
« Ostatnia zmiana: Listopad 07, 2011, 20:18:24 wys³ane przez komandos040 » Zapisane
acentaur

Wielki gadu³a ;)

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #70 : Listopad 07, 2011, 20:26:14 »

komandos040,
Acentaur sporo tych jest Centaurów.
dokladnie tyle ile trzeba, przeciez to nie przypadek.  Du¿y u¶miech
Ja te¿ jestem Centaur.
wiec witaj w druzynie  Du¿y u¶miech
Poza tym East to mój Ziomal !!!
a to dlatego on taki bojowy  Du¿y u¶miech
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #71 : Listopad 07, 2011, 20:33:16 »

Gra³em kiedy¶ i gram nadal w nowsze ju¿ wersjje X Uniwersum czyli od X Beyound The Frontier, poprzez X Tension, X2 i obecnie X 3reunion i -Conflict Terran(konflikt ziemski), i zawsze fajnie mi siê walczy³o na korwecie M6-> Centaurze, ale obecnie s± ju¿ super fregaty Ciê¿kie Centaury !!! Fajne dzia³a plazmowe, i inne giwery. U¶miech

A co do tamtych dzia³ o których wspomnia³e¶ to te¿ musz± byæ niez³e wypasy na te gadzie pomioty.  Du¿y u¶miech
No có¿, teraz musimy byæ ostro¿ni i uwa¿ni obserwuj±c nasz± galaktykê, czy nie zapychaj± do nas gady.
Jak podejrzewam, nie maj± zamiaru pewnie tak odpu¶ciæ obecnego Fiaska z ceremonii. Du¿y u¶miech
I oficjalnie, i bez zaproszenia, z gumowcami , pewnie bêd± robiæ kolejne podchody tym razem bezpo¶rednio okrêtami bojowymi.

Szkoda tylko, ¿e FG jak wcze¶niej zapewniali, nie graj± w Naszej dru¿ynie , i tak jakby wychodzi , ¿e s± z gadami.
jest obecnie koniec prawie 2011 roku, i do 2017 jeszcze kawa³ sporego czasu, wiêc b±d¼my czujni.
Pozdrawiam. Cool
« Ostatnia zmiana: Listopad 07, 2011, 20:40:13 wys³ane przez komandos040 » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #72 : Listopad 07, 2011, 21:24:29 »

ptak, Laguna__

chyba nie sugerujecie, ¿e mam jeszcze jakiego¶ ASA w rêkawie?   Du¿y u¶miech

Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot

>Laguno<, my¶lê, ¿e zapomnia³a¶ o tym punkcie regulaminu:

Cytat: Regulamin
- Zakaz wielokrotnych powtórzeñ znaków interpunkcyjnych, liter, cyfr i emotoikonek. Je¿eli
  u¿ytkownik pomimo zwrócenia mu uwagi, nadal bêdzie nadu¿ywa³ w/w znaków w swoich
  wypowiedziach, zostanie ukarany ostrze¿eniem (-1pf).

Postaraj siê zmieniæ tre¶æ tego posta albo bêdê takie usuwa³.

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
krzysiek
Go¶æ
« Odpowiedz #73 : Listopad 07, 2011, 23:29:15 »

Witam Wszystkich cieplutko. U¶miech
No to mamy piêkne wie¶ci.
Mo¿emy otwieraæ szampany, i wznie¶æ toast za nasze powodzenie !!! Mrugniêcie
Pozdrawiam. Cool

Ale nowina! Jedno jest pewne: bêdê mia³ tego w³a¶nie dnia spokojne urodziny. A ju¿ siê ba³em, ¿e po otwarciu portalu wpadn± na nie jakie¶ Jaszczury i ze¿r± mi urodzinowe specja³y, np. sa³atkê  Z³y

Mam wiêc a¿ trzy powody, by otworzyæ tego szampana, a mo¿e w zwi±zku z tym trzy szampany: w Gizie spoko i cisza, u mnie na odwrót - g³o¶na d¿ampreza, no i nie zapomnijcie te¿, ¿e to zacne ¶wiêto Naszej Ukochanej Ojczyzny!  Chichot

Otwieram wiêc uroczy¶cie Klub Weso³ego Szampana. Na zdrowie!  Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Listopad 07, 2011, 23:30:35 wys³ane przez krzysiek » Zapisane
Cum
Go¶æ
« Odpowiedz #74 : Listopad 07, 2011, 23:31:07 »

Je¶li faktycznie do niczego nie dojdzie, to bardziej by mi by³o szkda tych ludzi którzy czekali z nadzieja i tych co tam pojad± lub mieli pojechaæ ni¿ tego nieszczêsnego z³ota. Co wy¶cie sie tak do tego przyczepili?
Strony: 1 2 [3] 4 5 6 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: