Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 08, 2025, 01:03:56

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 [5] 6 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Prawda o rytuaÂłach przy piramidzie 11.11.2011r  (Przeczytany 65780 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #100 : Styczeń 12, 2012, 11:41:06 »

11.11.11 mia³em braÌ œlub, jednak nie wysz³o, có¿, nie by³a to odpowiednia partnerka dla mnie - okaza³o siê to w paŸdzierniku tamtego roku, co za "przypadek"...

to piĂŞkna data, ze wzglĂŞdu na symbolikĂŞ 11 o ktĂłrej pisaÂłem tu na forum wiele razy, a przede wszystkim 3x11 = 33

ciekawa data swojÂą drogÂą rĂłwnieÂż w tym kontekÂście:

http://pl.wikipedia.org/wiki/33#Judea

coÂś siĂŞ skoĂączyÂło, coÂś siĂŞ zaczĂŞÂło...

KapÂłan 718

east
Gość
« Odpowiedz #101 : Styczeń 12, 2012, 12:11:41 »

Tak a propos 718, po tym co napisaÂłeÂś naszÂła mnie refleksja

Wiele spraw ulega "rozmontowaniu" w tym czasie przeobraÂżeĂą. WartoÂści, ktĂłre uznawaliÂśmy za trwaÂłe okazujÂą siĂŞ iluzjÂą. Na koniec rozsypie siĂŞ System. Ot tak, po prostu.
Oczyszczenie nastêpuje dopiero w momencie doœwiadczenia utraty to¿samoœci, któr¹ przywi¹zywaliœmy do okreœlonej sytuacji, zdarzenia, czy wartoœci. Pojawiaj¹ siê kolejne po³¹czenia, ale teraz ju¿ powinniœmy wiedzieÌ, ¿e i one nie s¹ na wiecznoœÌ, nie s¹ trwa³e, a tylko na chwilê. Nios¹ pewn¹ energiê , która nas unosi na falach rzeczywistoœci i to tylko na chwilkê. Takie postrzeganie przynosi upragnion¹ WolnoœÌ i szczêœcie. Wszystko co siê wydarza prowadzi ostatecznie do szczêœcia pomimo bólu. Bo czym¿e jest ból jak nie reakcj¹ umieraj¹cego "ja"?
Ono umiera, a Ty pÂłyniesz dalej UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Styczeń 12, 2012, 12:11:56 wysłane przez east » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #102 : Styczeń 12, 2012, 12:30:59 »

Nie wiem czy zacz¹Ì nowy wÂątek (to juÂż do decyzji modĂłw i Admina) ale jeÂśli chodzi o daty, ostatnio usiadÂłem sobie i rozpisaÂłem daty szczegĂłlnie waÂżne dla historii ludzkoÂści - tej prawdziwej - nie z podrĂŞcznikĂłw historii  ZÂły

i taki sobie zapisaÂłem - zgodnie ze ÂźrĂłdÂłami do ktĂłrych miaÂłem dostĂŞp, ku mojemu zdziwieniu potwierdza to nawet wkipedia  Szok

powstanie ÂŚwiÂątyni Jerozolimskiej (Salomona) - -966 rok p.n.e.
Chrzest Polski za czasĂłw Mieszka I                - 966 rok n.e.

pierwsza waÂżna data wg mnie to wÂłaÂśnie 966 p.n.e. a ostatnia to 2012, czyli TU I TERAZ

mi to MOCNO daÂło do myÂślenia, jak wiadomo przypadkĂłw nie ma...

KapÂłan 718
« Ostatnia zmiana: Styczeń 13, 2012, 02:53:01 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #103 : Styczeń 12, 2012, 18:34:54 »

CzeœÌ >Kap³an'ie<. Du¿y uœmiech

Cytat: KapÂłan
Nie wiem czy zacz¹Ì nowy wÂątek (to juÂż do decyzji modĂłw i Admina) ale jeÂśli chodzi o daty, ostatnio usiadÂłem sobie i rozpisaÂłem daty szczegĂłlnie waÂżne dla historii ludzkoÂści - tej prawdziwej - nie z podrĂŞcznikĂłw historii   ZÂły

Pewnie, Âże twĂłrz nowy wÂątek.

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
arteq
Gość
« Odpowiedz #104 : Styczeń 12, 2012, 20:01:52 »

ostatnio usiadÂłem sobie i rozpisaÂłem daty szczegĂłlnie waÂżne dla historii ludzkoÂści - tej prawdziwej - nie z podrĂŞcznikĂłw historii 
[...]
powstanie ÂŚwiÂątyni Jerozolimskiej (Salomona) - -996 rok p.n.e.
Chrzest Polski za czasĂłw Mieszka I                - 966 rok n.e.

pierwsza waÂżna data wg mnie to wÂłaÂśnie 966 p.n.e. a ostatnia to 2012, czyli TU I TERAZ

mi to MOCNO daÂło do myÂślenia, jak wiadomo przypadkĂłw nie ma...

to jak w koùcu z tymi "wa¿nymi" datami? uwa¿am, ¿e gdy ju¿ bawimy siê cyframi i obliczeniami to winniœmy wykazaÌ siê precyzj¹ i uwag¹, bo w przeciwnym razie ³atwo o pomy³kê i b³êdny wynik.

* podkreÂślenia i wytÂłuszczenia moje.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 12, 2012, 20:03:16 wysłane przez arteq » Zapisane
krzysiek
Gość
« Odpowiedz #105 : Styczeń 13, 2012, 00:35:29 »

PodzielajÂąc uwagi artqa dodam od siebie, Âże nie widzĂŞ rozwiniĂŞcia wÂątku dla "2012 (...) TU I TERAZ". KierujÂąc siĂŞ "logikÂą" wywodu naleÂżaÂłoby zastanowiĂŚ siĂŞ nad lustrzanÂą datÂą 2012 pne. Ale tu Âślad siĂŞ urywa...
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #106 : Styczeń 13, 2012, 10:25:42 »

MoÂże wasze uwagi biorÂą siĂŞ z nierozwiniĂŞcia treÂści przez >KapÂłan'a<, dlatego proponujĂŞ aby utworzyÂł on osobny wÂątek w dziale "Ezoteryka" i tam rozwijaÂł tĂŞ myÂśl.

arteq
Gość
« Odpowiedz #107 : Styczeń 13, 2012, 14:30:01 »

Nie Darku. JeÂżeli operujemy na liczbach (w tym datach) strajac siĂŞ wykazaĂŚ jakieÂś waÂżne zaleÂżnoÂści, to kaÂżda pomyÂłka w podaniu daty i/lub obliczeniach na niej opartych powoduje, Âże caÂłe uzasadnienie teorii bierze w przysÂłowiowy Âłeb.

P.S. chyba nie chciaÂłbyÂś mieszkaĂŚ w domu w ktĂłrego projekcie, architekt przy wyliczaniu wytrzymaÂłoÂści np. elementĂłw noÂśnych "pomyliÂł siĂŞ", a Ty siedzÂąc na gruzach zapewne nie daÂłbyÂś siĂŞ przekonaĂŚ Âże Twoje zastrzeÂżenia biorÂą siĂŞ z "nierozwiniĂŞcia treÂści"...  MrugniĂŞcie

To tak na marginesie, maÂła dygresja. Wracajmy do ÂścisÂłego wÂątku.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #108 : Styczeń 13, 2012, 18:01:26 »

Cytat: arteq
Wracajmy do ÂścisÂłego wÂątku.

Ot co.
A daty bĂŞdziemy roztrzÂąsaĂŚ w innym, nowym, niezaleÂżnym wÂątku. DuÂży uÂśmiech

KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #109 : Styczeń 13, 2012, 23:04:26 »

jak poskÂładam to w jak¹œ caÂłoœÌ, Âżeby mĂłc to jakoÂś zaprezentowaĂŚ na forum to na pewno stworzĂŞ taki wÂątek Darku, pĂłki co brak pomysÂłu jak to opisaĂŚ majÂąc do dyspozycji tylko forum... myÂślĂŞ raczej o prezentacji powerpoint czy coÂś w tym stylu, ale to jak juÂż ruszy moja stara-nowa strona  UÂśmiech

pozdrawiam,
718
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #110 : Styczeń 15, 2012, 23:53:05 »

Cytat: Cum
PHIRIOORI, ale sieczka. Tego sie zwyczajnie nawet nie da czytaĂŚ.
To nie czytaj. Nie rĂłb rzeczy ktĂłre przekraczajÂą Twoje moÂżliwoÂści.

RzeczywiÂście mĂŞczÂące jest czytanie opisĂłw obrazĂłw/obraz   MrugniĂŞcie  Dla ludzi o sÂłabszej wyobraÂźni zalÂączyÂłbym foto -ale siĂŞ nie da. (admini Dar Mowy ch 4Ăłw olali tĂŞ opcje tu).

Co zaÂś do sprawy 'przez RO czystoÂści'  oraz 'kopuÂły' (i funkcji koncentratora)
..to ma ona swoje konkretne kontinua i syntezy.
Bardzo konkretne.

Tylko jeszcze wpierw trzeba wyjœÌ z lekk¹ torebk¹ z kilku tutejszych watków,
m.in. "Chi-RO-GRAph"  oraz paru zakopanych.

..miejsce spotkania ich syntez jest jedno.

Cytat: kaplan718
jak poskÂładam to w jak¹œ caÂłoœÌ, Âżeby mĂłc to jakoÂś zaprezentowaĂŚ na forum to na pewno stworzĂŞ taki wÂątek Darku, pĂłki co brak pomysÂłu jak to opisaĂŚ majÂąc do dyspozycji tylko forum... myÂślĂŞ raczej o prezentacji powerpoint czy coÂś w tym stylu, ale to jak juÂż ruszy moja stara-nowa strona 

pozdrawiam,
718
Nie. Tego nie poskladasz w "ca³oœÌ"
MrugniĂŞcie

Ale jest sprawa do Ciebie, jako experta w przestrzeni na ktĂłrej siĂŞ znasz. DotarÂła jakoÂś w zeszÂłym roku?

« Ostatnia zmiana: Styczeń 15, 2012, 23:56:41 wysłane przez PHIRIOORI » Zapisane
Astre
Gość
« Odpowiedz #111 : Styczeń 16, 2012, 00:41:02 »

Niestety, ale nie wiecie jaka jest prawda o rytuaÂłach w 11.11.11, a w zamian tego obrzucacie siĂŞ ró¿nymi inwektywami.
Znacie tylko takÂą, czy innÂą  pewnÂą powierzchniĂŞ rzeczy pod, ktĂłrÂą kryje siĂŞ zupeÂłnie inna prawda.
Kto byÂł na konferencji we WrocÂławiu  w dn.11.11.11. to mĂłgÂł pewne rzeczy siĂŞ dowiedzieĂŚ, chociaÂż tam teÂż nie powiedziano wprost wszystkiego o co chodzi, z racji, Âże nie byÂło na to czasu, aby pokolei wykÂładaĂŚ kawe na Âławe.

Ale byÂł taki moment, Âże Songo 1970 wkleiÂł tu na forum pewien wÂątek z sesji z ''Samuelem''.
I byÂła tam wypowiedÂź p. Zuzanny, ktĂłra w koĂącu powiedziaÂła : chodzi o Jaszczury uwiĂŞzione pomiĂŞdzy 6-7 gĂŞstoÂściÂą.
Tak, pani Zuzanno, ma pani racjĂŞ i wypada pani pogratulowaĂŚ wglÂądu i analitycznego myÂślenia,  bo to co pani powiedziaÂła jest ca³¹ pierwotnÂą genezÂą, tym caÂłym motorem napĂŞdowym tej dydaktycznej zabawy
dla JaszczurĂłw i ludzi o nazwie PCH.
Tylko z maÂłym  sprostowaniem: istoty uwiĂŞzione na 6-tej gĂŞstoÂści, to juÂż nie Jaszczury, ( bo na tej gĂŞstoÂści informacyjnej traci siĂŞ juÂż toÂżsamoœÌ typa Ja), lecz sÂą to istoty pochodzÂące wÂłaÂśnie z Jaszczurzych ÂścieÂżek, z Jaszczurzych rodĂłw, z Jaszczurzych cywilizacji.

Jest chyba gdzieÂś jeszcze ten wÂątek ( bo chyba nie zostaÂł usuniĂŞty) ktĂłrego umieÂściÂł SONGO 1970 proszĂŞ go uwaÂżnie sobie przeczytaĂŚ i zwrĂłciĂŚ uwagĂŞ na to o czym mĂłwi Zuzanna.

To na razie tyle w temacie, bo jak to rzekÂł i miaÂł racjĂŞ -  Antoine de Saint Exupery - to co najwaÂżniejsze jest niewidoczne dla oczu.

Pozdr.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 16, 2012, 01:02:50 wysłane przez Astre » Zapisane
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #112 : Styczeń 16, 2012, 01:07:11 »

Jaszczury to wspaniaÂła cywilizacja MrugniĂŞcie  KtoÂś jednak w znany nam sposĂłb dokonaÂł tu negatywnej emocjonalnej projekcji.

WÂłoÂżono wiele pracy by rozkrĂŞciĂŚ to czarnomagiczne dzielo ..i ludeczkowie siĂŞ bojÂą, ba! nawet zaczĂŞli szukac wroga.
A jak jest wróg - to jest raj.. dla tych, którzy go ochoczo wska¿¹.

Ja juÂż nie mam nic przeciwko temu.
UznaÂłem ze skoro po tysiacach lat (przeznaczonych na rozwĂłj) ludziska daja siĂŞ tak wodziĂŚ za nos - to najwyraxniej na to zasÂługujÂą.

I dobrze im tak! 
Mo¿ecie to zjeœÌ - dla mnie to nie ma wartoœci... i tak bêdzie wyrzucone z mojego Królestwa.
Co to ioty.

Bueno Apetitto!

..a  po tej kolacji .

BĂŞdzÂą slabszy o sÂłaboœÌ ktorÂą zjedli... 
w iloÂści, w ktĂłrej jÂą poÂżerĂŚ im przyszÂło i przyjdzie jeszcze.

DuÂży uÂśmiech)))))
Kiara
Gość
« Odpowiedz #113 : Styczeń 16, 2012, 01:52:39 »

Faktycznie z tymi jaszczurami to juÂż odlot na caÂłego straszy siĂŞ nimi wszystkich kto zechce siĂŞ trzĂŞÂś ze strachu, brrrr...

A ja zwrócê uwagê na coœ co jest na forum i osoby logicznie myœl¹ce ju¿ dawno powinny wyci¹gn¹Ì wnioski.

Otó¿ te s³awetne gêstoœci.... Ka¿dy wymiar ma ich 3, czyli trzy gêstoœci dla I wymiaru , trzy dla II wymiaru i trzy dla III wymiaru , oczywiœcie IV wymiar te¿ bêdzie mia³ trzy gêstoœci.

Zatem do koùca IV wymiaru bêdzie 12 gêstoœci, jad¹c w dó³ gêstoœci ,one s¹ wiêksze, jad¹c w górê gêstoœci s¹ mniejsze.
Logicznie analizujÂąc 6-ta gĂŞstoœÌ to koniec II wymiaru , 7 gĂŞstoœÌ to poczÂątek III wymiaru.
Z naszego wszechÂświata posiadajÂącego dopiero III wymiary moÂżna mieĂŚ kontakt z najwyÂższÂą 9 gĂŞstoÂściÂą  i to wszystko na razie.

Zatem chwalenie siĂŞ ja to jestem... bo mam kontakt z 6/7 gĂŞstoÂściÂą jest zabawne , bo my Ludzie teraz  jesteÂśmy na ziemi w 9 gĂŞstoÂści czyli poziomie wibracyjnym.

Trzeba tylko odró¿niaĂŚ wiedzĂŞ od informacji i bĂŞdzie OK! Te wszystkie rewelacje ktĂłrymi karmiÂą ludzi inne cywilizacje w channelingach sÂą nam znane i to od dawna , naprawdĂŞ wszystkim Ludziom. Wykorzystywana przez nich jest tylko blokada dostĂŞpu do naszego depozytu wiedzy w nas  , wiĂŞc karmiÂą nas naszÂą wiedza pobieranÂą z naszych baz pamiĂŞciowych.
MaÂło tego manipulujÂą informacjÂą i robiÂą ludzi w balona przez oszukiwanie mylnÂą informacjÂą iÂż gĂŞstoœÌ z wiĂŞkszym numerkiem jest  wyÂższym poziomem wiedzy niÂż wymiar z niÂższym.
A to nic innego jak szkoÂły; podstawowa- I , Âśrednia II, oraz wyÂższa III ,a  kaÂżda z 3  kolejnymi klasami inaczej gĂŞstoÂściami.

Zabawne jest iÂż ludzie tak siĂŞ na to dajÂą nabieraĂŚ i szczycÂą siĂŞ swoim rozwojem na poziomie 6 gĂŞstoÂści. To nie haĂąba  reprezentowaĂŚ taki poziom  , bowiem kaÂżdy ma inny rytm rozwoju osobistego. Ale uparcie twierdziĂŚ iÂż jest to wyjÂątkowoœÌ niesamowita w ewolucji , to zabawne.

Przykre iÂż ci, co to niby deklarujÂą siĂŞ jako wielcy pomocnicy oraz inspiratorzy obecnych zmian sÂą zwykÂłymi oszustami zabawiajÂącymi siĂŞ nieÂświadomoÂściÂą LudzkÂą , przekazujÂąc ludziom informacje od dawna bĂŞdÂące w ich posiadaniu. Fe....

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Styczeń 16, 2012, 01:59:55 wysłane przez Kiara » Zapisane
Astre
Gość
« Odpowiedz #114 : Styczeń 16, 2012, 02:24:32 »

Jaszczury to wspaniaÂła cywilizacja MrugniĂŞcie  KtoÂś jednak w znany nam sposĂłb dokonaÂł tu negatywnej emocjonalnej projekcji.

Tu wcale nie chodzi PHIRIOORI oto, aby wystawiaĂŚ komuÂś laurkĂŞ i mĂłwiĂŚ, Âże ktoÂś jest taki lub inny.
Chodzi, oto, aby zrozumieÌ pewne rzeczy.A zrozumieÌ dlatego, aby podj¹Ì jak najbardziej w³aœciwe decyzje.
Bo jeÂżeli z uwagÂą i zrozumieniem przyglÂądniemy siĂŞ temu co od wiekĂłw za pomocÂą ró¿nej symboliki przekazujÂą wielkie kultury, tradycje, co odnajdujemy w artefaktach, w pismach, to wniosek poniekÂąd nasunie siĂŞ sam, Âże chcÂąc nie chcÂąc mamy do czynienia  z pewnym kosmicznym ZOO, ktĂłre zrobili sobie tutaj Orianie ( a jeÂśli chodzi o pierwotnÂą przyczynĂŞ ich decyzji wobec Ziemian, byÂło to co powiedziaÂła p.Zuzana odnoÂśnie uwiĂŞzienia ''JaszczurĂłw'' na 6-tej gĂŞstoÂści)
A to kosmiczne ZOO na zasadzie (przyczyn i skutkĂłw) zaowocowaÂło bratobĂłjczymi wojnami, niewyobraÂżalnÂą wrĂŞcz degradacjÂą Matki Ziemi i bezrefleksyjnym, patologicznym systemem ( wÂładzy, kontroli, manipulacji etc.), ktĂłry ruchem coraz bardziej przyÂśpieszonym prowadzi cywilizacjĂŞ Ziemian do caÂłkowitego upadku.
Dlatego wiele istot, które inkarnowa³o na t¹ planetê uwa¿nie monitoruje co siê dzieje, przygl¹da siê tej kosmicznej polityce, a tylko po to tylko, aby wyci¹gn¹Ì wnioski na podstawie, których mo¿na bêdzie podj¹Ì jak najbardziej na ile siê da w³aœciwe decyzje.

Jednym z przejawĂłw tej ''Jaszczurzej polityki'' jest PCH, polegajÂąca na manipulacji ludzkimi istotami  na zasadzie stworzenia pewnego egregora.
Z jednej strony jest to manipulacja, a z drugiej lekcja dla Ziemian.
A ta lekcj¹ ma imiê : czy ludzkoœÌ weŸmie odpowiedzialnoœÌ za los swojej planety, za los swojej cywilizacji, czy dalej zechce ¿yÌ w tym swoim przepiêknym hipnotycznym œnie, w tym (oczywiœcie) pozornie tylko dobrze u³o¿onym œwiatku.

Ju¿ tyle by³o powiedziane na polskich i miêdzynarodowych konferencjach, tyle materia³ów z w miarê wiarogodnych Ÿróde³ zosta³o publicznie przekazane, ¿e nie ma absolutnie powodu, aby przekonywaÌ kogoœ tak, czy inaczej.
Niech kaÂżdy zatem sobie Âżyje jak Âżyje,  myÂśli jak myÂśli, jak potrafi.
JednakÂże dla pewnych istot, to co nazywamy Âżyciem to ogromne wyzwanie....
To praca, ktĂłra nigdy siĂŞ nie koĂączy.....

« Ostatnia zmiana: Styczeń 16, 2012, 02:41:08 wysłane przez Astre » Zapisane
Astre
Gość
« Odpowiedz #115 : Styczeń 16, 2012, 02:34:58 »

Zatem chwalenie siĂŞ ja to jestem... bo mam kontakt z 6/7 gĂŞstoÂściÂą jest zabawne , bo my Ludzie teraz  jesteÂśmy na ziemi w 9 gĂŞstoÂści czyli poziomie wibracyjnym.

Masz chyba jakiÂś problem psychologiczny.
Czy ktoÂś napisaÂł, Âże ma kontakt z 6-7 gĂŞstoÂściÂą ?
CaÂły TwĂłj wywĂłd to jakiÂś  osobisty protest w konfrontacji z tym  co Sama wierzysz.
Mnie nie interesuje w co wierzysz. Nie wiem, czy Ty to widzisz, czy nie chcesz widzieĂŚ, ale brzmi to tak : sÂłuchajcie - wogĂłle wszyscy to Âściemniacze, ale ja KIARA wam powiem jaka jest prawda.

Otó¿ te s³awetne gêstoœci.... Ka¿dy wymiar ma ich 3, czyli trzy gêstoœci dla I wymiaru , trzy dla II wymiaru i trzy dla III wymiaru , oczywiœcie IV wymiar te¿ bêdzie mia³ trzy gêstoœci.

Zatem do koùca IV wymiaru bêdzie 12 gêstoœci, jad¹c w dó³ gêstoœci ,one s¹ wiêksze, jad¹c w górê gêstoœci s¹ mniejsze.
Logicznie analizuj¹c 6-ta gêstoœÌ to koniec II wymiaru , 7 gêstoœÌ to pocz¹tek III wymiaru.
Z naszego wszechÂświata posiadajÂącego dopiero III wymiary moÂżna mieĂŚ kontakt z najwyÂższÂą 9 gĂŞstoÂściÂą  i to wszystko na razie.

Merytoryczne pytanie ?
A sk¹d to wiesz i masz tak¹ nieokie³znan¹ pewnoœÌ, ¿e tak w³aœnie jest ?

« Ostatnia zmiana: Styczeń 16, 2012, 03:07:22 wysłane przez Astre » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #116 : Styczeń 16, 2012, 12:13:37 »

WyobraÂź sobie iÂż nie mam i nie miaÂłam problemu psychicznego ( a swojÂą drogÂą czy kaÂżdy kto oÂśmiela siĂŞ mieĂŚ inne zdanie niÂż ty ma problem psychiczny?), natomiast mam dobrÂą pamiĂŞĂŚ i analizujĂŞ informacje , ktĂłre sÂą pozostawione i przekazywane przez mnĂłstwo starych przekazĂłw.
Nawet na tym forum jest bardzo precyzyjny opis cykli czasowych podzielonych na wymiary i gĂŞstoÂści w skali mikro i makro ( chyba Darek to wstawiaÂł albo songo) w odniesieniu fraktalnym do wszechÂświata.

To co ludzie nazywaj¹ jaszczurami owszem jest fizycznym cia³em pewnych Energii w tych ni¿szych wymiarach czyli 2 i ni¿szych gêstoœciach. Ba w kosmosie Energie wcielone w przestrzeniach fizycznych obecnie u¿ywaj¹ przeró¿nych cia³ fizycznych i jest to absolutnie normalne.

Jednak Âżycie na Ziemi zobowiÂązujedo narodzin ( wcielenia swojej Iskry ÂŻycia) w kombinezon doÂświadczalny - ciaÂło ludzkie.
W ÂśrĂłd nas na Ziemi Âżyje mnĂłstwo wcielonych przedstawicieli innych cywilizacji ktĂłrzy na swoich planetach posiadajÂą inny wyglÂąd fizyczny oraz czĂŞsto niÂższy poziom rozwoju duchowego ale wyÂższy poziom technologiczny , ktĂłry uÂżywajÂą na co dzieĂą.
Na Ziemi wcielili siĂŞ jak wszyscy pozostali w celu rozwoju duchowego bowiem Ziemia jest elitarnÂą szkolÂą rozwoju duchowego dla caÂłego kosmosu.

SwojÂą elitarnoœÌ czĂŞÂściowo utraciÂła poprzez zdominowanie jej zasadami i prawami istot bĂŞdÂących na niej z niÂższych wymiarĂłw ( czasy Atlantydy 5/5/7 gĂŞstoœÌ drugi i poczÂątek trzeciego wymiaru) , ktĂłre zaczĂŞÂły tu przenosiĂŚ swoje nowoczesne technologie  i manipulowaĂŚ dziĂŞki nimi rzeczywistoÂściÂą oraz innymi ludÂźmi. Efekt? Znamy.

Te istoty obecnie chcÂą powtĂłrzyĂŚ swĂłj dawny scenariusz z uÂżyciem swoich dawnych przedstawicieli bĂŞdÂących obecnie na Ziemi. Zatem jedynÂą ich moÂżliwoÂściÂą jest manipulacja informacjÂą przekazywanie jej w taki sposĂłb by nie prawdziwa miaÂła znamiona prawdy a ludzie w niÂą wierzyli caÂłkowicie.

RobiÂą ten proceder z wieloma konkurujÂącymi o swoje priorytety grupami bo w ten sposĂłb istnieje wiĂŞksza szansa na osiÂągniĂŞcie ich zakulisowego celu.

Zasada na ktĂłrÂą Âłowi siĂŞ naiwnych ludzi  zawsze jest identyczna, najpierw blokuje siĂŞ pewne rzeczy na danym terenie ( w tym wypadku wiedzĂŞ technicznÂą , nowoczesne technologie , ale tylko dla zablokowanych nowoczesne w innych miejscach wcale nie sÂą nowoczesne), a póŸniej nimi wabi i steruje kaÂżdym krokiem zÂłoconych  wybraĂącĂłw.
PodkreÂślajÂąc ich wyjÂątkowoœÌ w dziedzinach manipulacji , ktĂłrej nie dostrzegajÂą sami, to jest perfidne i smutne. Ci ludzie przestajÂą dostrzegaĂŚ  realizm i swojÂą prawdziwÂą moc lansujÂąc tÂą , ktĂłra jest wmawiana przez sterujÂących.

Na takim scenariuszu opiera siĂŞ blokowanie Ludzkiej mocy na ziemi , szczerze mĂłwiÂą prawdziwych przekazĂłw jest bardzo maÂło i one nigdy nie mĂłwiÂą co i jak CzÂłowiek ma zrobiĂŚ , gdzie i kiedy.
SÂą inspiracjÂą rozwoju osobistego do otworzenia dostĂŞpu do swojej wewnĂŞtrznej wiedzy z ktĂłrej bez przekazĂłw czerpiemy naszÂą wiedzĂŞ dla naszego dobra.

Wiem iÂż zaufaĂŚ sobie jest bardzo trudno i wygrzebaĂŚ siĂŞ z takich uzaleÂżnieĂą rĂłwnieÂż , bo ludziom wydaje siĂŞ iÂż stracÂą swĂłj osiÂągany latami autorytet.
Ale to tylko pozory , bowiem jeÂżeli wyplÂączÂą siĂŞ z tych sideÂł uzaleÂżnieĂą to uzyskajÂą przeolbrzymiÂą moc i ona otworzy im dostĂŞp do wiedzy prawdziwej w sobie a tam jest informacja o wymiarach i gĂŞstoÂściach i o jaszczurach oraz o tym dlaczego na ziemi ludzie majÂą zamkniĂŞty dostĂŞp do nowoczesnych technologii. O jaki rozwĂłj i jakom wiedzĂŞ chodzi tu i teraz na Ziemi i co nas wznosi a co blokuje w tym rozwoju?

Dodam tylko iÂż dzieciom ( a my w aspekcie rozwoju duchowego a tym samym prawidÂłowego korzystania z technologii nowoczesnych jesteÂśmy jeszcze dzieĂŚmi) nie daje siĂŞ do rÂąk noÂża , bo zraniÂą siebie i innych.
Wczeœniej weryfikuje siê ich mo¿liwoœÌ u¿ywania go daj¹c atrapê , która nie mo¿e krzywdziÌ. Wszystkie obecne sytuacje ¿yciowe wszystkich Ludzi s¹ TYLKO i wy³¹cznie EGZAMINAMI z DOROS£OŒCI korzystania z przeró¿nych mo¿liwoœci danych im do r¹k.

Ziemia jest scen¹ wydarzeù , nasze ¿ycia indywidualnymi scenariuszami z osobistymi scenografiami , my aktorami graj¹cymi swoje role przeró¿ne które sami sobie wybraliœmy w planie przed urodzeniowym.
Wszystko dzieje siĂŞ bardzo spontanicznie ( nie moÂże inaczej bo takie majÂą byĂŚ nasze decyzje, wÂłaÂśnie spontaniczne) nic nam nie zagraÂża oprĂłcz wÂłasnego strachu , ktĂłry tworzy dla nas roÂżne maszkary , ktĂłrych siĂŞ boimy i to ten strach naleÂży  pokonaĂŚ wchodzÂąc w pole coraz wiĂŞkszej energii miÂłoÂści. Tylko taka jest nasza rola rozwojowa ; POKONAÆ STRACH OSOBISTY i WEJ¦Æ W MIÂŁO¦Æ..
Ale wszystko musi byĂŚ bardzo realne ( chociaÂż dzieje siĂŞ tylko na planie naszych myÂśli zagĂŞszczajÂących dla nas materiĂŞ) bo takie sÂą zasady przestrzeni ktĂłrÂą stworzyliÂśmy dla poznawania siebie.

Trudne do akceptacji? Zapewne tak , zaleÂżne od wiary w siebie i swojÂą moc pokonywania przeszkĂłd.

Czy powinieneÂś siĂŞ zgodziĂŚ z tÂą informacjÂą Astre? Wcale nie musisz ale kiedyÂś i tak i tak do niej dojdziesz sam , bo taka jest droga odkrywania tej prawdy na nowo dla kaÂżdego z nas.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

ps. A co z tymi gĂŞstoÂściami? Ano normalnie sÂą to przestrzenie energetyczne  tworzÂące okreÂślone stany skupienia - wibracji zagĂŞszczonej energii i okreÂślonym dla niej poziomem ÂświatÂła. Ta wiedza jest dostĂŞpna w necie , trzeba sobie zadaĂŚ trud odnalezienia jej.

astre
Merytoryczne pytanie ?
A sk¹d to wiesz i masz tak¹ nieokie³znan¹ pewnoœÌ, ¿e tak w³aœnie jest ?

Po powyÂższym wyjaÂśnieniu zadam Tobie rĂłwnieÂż to samo pytanie ; SkÂąd wiesz iÂż to co twierdzisz jest prawdÂą , Âże tak wÂłaÂśnie jest? Na czym opierasz swoje twierdzenia?

Szczerze mówi¹c te wszystkie brednie przekazywane ludziom w channelingach teraz i tak ju¿ nie maj¹ wiêkszego znaczenia dla ca³okszta³tu wiedzy to tylko indywidualne blokady odbieraj¹cych i zgrupowanych przy nich chc¹cych w to wierzyÌ. Jednak jest to ju¿ odchodz¹ce doœwiadczenie bowiem Ludzie chc¹ poznaÌ rzeczywist¹ prawdê a nie jak¹œ jej opcjê. Ta wola poznawcza stworzy³a fale energetyczn¹ która przyci¹ga swoj¹ moc¹ odpowiedz z najwy¿szej przestrzeni dla ca³ej zbiorowoœci Ludzkiej. Ona jest w drodze do Ludzi do ka¿dego dotrze mo¿e w maleùkich ró¿ni¹cych siê odstêpach czasowych ale w okreœlonym czasie do wszystkich dotrze.
Ta wiedza , czyli inaczej otworzony dostêp do niej w nas zweryfikuje wszystko co by³o i jest przekazane. ¯adna ksi¹¿ka , pismo czy nagranie nie prawdziwe w kontraœcie z jej moc¹ nie ma najmniejszych szans na dalsze propagowanie swoich informacji.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 16, 2012, 12:40:10 wysłane przez Kiara » Zapisane
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #117 : Styczeń 16, 2012, 13:24:31 »

Tu wcale nie chodzi PHIRIOORI oto, aby wystawiaĂŚ komuÂś laurkĂŞ i mĂłwiĂŚ, Âże ktoÂś jest taki lub inny.
Chodzi, oto, aby zrozumieÌ pewne rzeczy.A zrozumieÌ dlatego, aby podj¹Ì jak najbardziej w³aœciwe decyzje.

W sumie te¿ tak uwa¿am od dawna Mrugniêcie Ale pozwoli³em sobie na ma³¹ kontrê do trendów.
OgĂłlnie zgadzam siĂŞ z zarysem tamtego posta.

natomiast kilka szczegó³ów wymaga doprecyzowania - i spodziewm siê tam rozbieznoœci ju¿.

Jaszczurowie - to okreslenie cywilizacji wziĂŞÂło sie nie z ich wyglÂądu (jak chciaÂłyby panny, ktĂłre onegdaj patrzÂąc na grzyba na scianie -miewaÂły spotkania z matkÂą boskÂą - a teraz ulegÂły modzie na dostÂąpienia kontaktĂłw z Âłuskowatymi tworami).

Tak kiedyÂś efektem  potocznego nazewnictwa mĂłwiono o plemionach okolowulkanicznych.
A Âże jaszczury lubiÂą te srodowisko - to przeniesiono nazwĂŞ zwierzÂąt na owych ludzi tam zyjÂących i zamieszkujÂących tĂŞ przestrzeĂą.
RealizujÂą oni okreÂślonÂą lÂącznoÂśc z lavÂą - pÂłynnÂą zhiemejÂą, ogniem zhiemii.
Poprzez pokrewieùstwo ognia ze sloùcem - maj¹ owi plemieùcy ³¹cznoœÌ doœrodkow¹ z Kosmosem.

Malo kto rozumiaÂł, czym tak na prawdĂŞ zajmujÂą siĂŞ te plemiona.
MaÂło kto byÂł to zrozumieĂŚ w stanie.
Ci ktĂłrzy probowali ich podbijaĂŚ ..koĂączyli w dziwnych okolicznoÂściach.
WiĂŞc u osĂłb budujÂących swe ego na ignorancji zaczĂŞÂły wzbudzaĂŚ lĂŞk.

Magia tych plemion pozostaje do dziÂś poza zasiĂŞgiem intruzĂłw.

Jednym z przejawĂłw tej ''Jaszczurzej polityki'' jest PCH, polegajÂąca na manipulacji ludzkimi istotami  na zasadzie stworzenia pewnego egregora.
Z jednej strony jest to manipulacja, a z drugiej lekcja dla Ziemian.
..no tu wpierw musimy miec jasnoœÌ, czym jest egregor.

jak tylko bĂŞde mial ten link - to po obejrzeniu pewnej prezentacji
bĂŞdzie moÂżna uÂściÂśliĂŚ precyzje wyraÂżenia okreÂślonych zjawisk

KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #118 : Styczeń 16, 2012, 13:30:15 »

ale jest sprawa do Ciebie, jako experta w przestrzeni na ktĂłrej siĂŞ znasz. DotarÂła jakoÂś w zeszÂłym roku?

zaleÂży co masz na myÂśli PHI, sprecyzuj czy chodzi o pw tu na forum, maila czy o coÂś innego i od kogo?

718'
Kiara
Gość
« Odpowiedz #119 : Styczeń 16, 2012, 14:26:29 »

Ta manipulacja nazwami i i wyglÂądami ma dwa dna albo i trzy a moÂżne i wiĂŞcej.
Bowiem to co napisaÂł Phi o tych plemionach jest rĂłwnieÂż prawdÂą , jak i istnienie rodzaju CiaÂł o takim wyglÂądzie w ktĂłre wciela siĂŞ pewna grupa Energii poza ZiemiÂą.

Czy na Ziemi ¿yj¹ Ci których pospolicie nazywamy Jaszczurami? Tak ¿yj¹ i jest ich ca³kiem sporo ale ¿yj¹ w cia³ach ludzkich jednak ich cech¹ odró¿niaj¹ca ich od innych ludzi s¹ oczy.
Albo barwa z pogranicza przekszta³cenia siê w oczy ludzkie albo kszta³t Ÿrenic co ukazuje ich innoœÌ szybko. Bardzo nie lubi¹ gdy patrzy siê im w oczy , unikaj¹ tego jak mog¹.

SÂą miejsca na ziemi gdzie sprzyja ich Âżyciu obniÂżona wibracja energetyczna tych rejonĂłw , podniesienie tam wibracji naturalnie odbiera im warunki Âżycia , muszÂą odchodziĂŚ do swoich przestrzeni.

Jednym z takich miejsc jest wÂłaÂśnie Egipt , ja tam najwiĂŞcej spotkaÂłam takich istot , w Egipcie istnieje poziom wibracji odpowiadajÂący 5/6 i 7 gĂŞstoÂści pomimo iÂż ziemia jest juÂż na progu 10 gĂŞstoÂści. Dlatego wÂładcy z tych niÂższych usiÂłowali zrobiĂŚ wszystko by zatrzymaĂŚ i zablokowaĂŚ podnoszenie siĂŞ wibracji w Egipcie. Istotnie  i taki  teÂż cel miaÂła ceremonia 11. 11. 11. organizowana przez Projekt Cheops , ale nie tylko ten jeden.

Bowiem nad Egiptem jest coÂś w rodzaju energetycznego parasola utrzymujÂącego w tym miejscu blokadĂŞ dostĂŞpu wyÂższych czĂŞstotliwoÂści. To ma wpÂływ na rozwĂłj  Âżycia i ludzi  tam ,oraz na warunki klimatyczne.
KaÂżdy kto przyjeÂżdÂża do Egiptu widzi zablokowany tam czas , ludzie ÂżyjÂą stylem i zasadami odlegÂłych epok, jedynie w duÂżych miastach jest obecna technologia w wiĂŞkszym zakresie ale uÂżywana czĂŞsto tak prymitywnie iÂż szokuje.
Ludzie mog¹cy widzieÌ poza zakresem fioletu widz¹ przebijaj¹ce siê cia³a istot , które nazywamy Jaszczurami , s¹ zazwyczaj wysocy ( ale s¹ te¿ i niscy) smukli i naprawdê maj¹ dosyÌ d³ugie ogony. Uderzeniami ich o pod³o¿e wyra¿aj¹ swoje emocje zarówno radoœÌ jak i niezadowolenie.

Strach objawiajÂą chwilowym jak by zesztywnieniem i zawaÂżeniem Âźrenic ( maja inne niÂż Ludzie i to jest normalnie fizycznie widoczne) , myÂślĂŞ iÂż to u nich ³¹czy siĂŞ z koncentracjÂą na gromadzeniu energii , ktĂłrÂą zazwyczaj uÂżywajÂą do   ataku wyprzedzajÂącego.
ObserwowaÂłam ich bardzo uwaÂżnie zrobiÂłam mnĂłstwo zdjĂŞĂŚ.
Jednak uczciwie trzeba dodaĂŚ iÂż naprawdĂŞ nie wszyscy sÂą tacy sami i czeœÌ z nich jest w momencie przekraczania kolejnego progu rozwojowego w etapie stania siĂŞ CzÂłowiekiem w peÂłni tego sÂłowa znaczenia a nie tylko   "zakÂładania"  kombinezonu doÂświadczalnego pt. CiaÂło Ludzkie.

DodaĂŚ  teÂż naleÂży iÂż Jaszczury to nie syntetyki , oni posiadajÂą IskrĂŞ StwĂłrcy tylko duchowo sÂą na jeszcze niÂższym poziomie ewolucji , maja identyczne prawa do Âżycia i rozwoju jak wszystkie "Dzieci Gwiazd"... W ZaÂświatach nie selekcjonuje siĂŞ nikogo z powodu jego wyglÂądu fizycznego na lepszy i gorszy , kaÂżdy ma swoje prawa ktĂłre sÂą respektowane.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

« Ostatnia zmiana: Styczeń 16, 2012, 14:32:09 wysłane przez Kiara » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #120 : Styczeń 16, 2012, 14:49:48 »

Cytat: Kiara
DodaĂŚ  teÂż naleÂży iÂż Jaszczury to nie syntetyki , oni posiadajÂą IskrĂŞ StwĂłrcy tylko duchowo sÂą na jeszcze niÂższym poziomie ewolucji , maja identyczne prawa do Âżycia i rozwoju jak wszystkie "Dzieci Gwiazd"

Jak to siĂŞ dzieje, Âże istoty na niÂższym poziomie ewolucji mogÂą zniewalaĂŚ istoty
bĂŞdÂące na wyÂższym poziomie? Czy nie przeczy to pewnym prawom?
WyÂżej rozwiniĂŞty dysponuje przecieÂż wiĂŞkszÂą przestrzeniÂą, jest bardziej wolny…
i raptem staje siĂŞ niewolnikiem?
east
Gość
« Odpowiedz #121 : Styczeń 16, 2012, 15:05:12 »

Z tym rytua³em 11.11.11 historia nieodmiennie wi¹¿e siê z PCH. W którejœ sesji Samcio rubasznie stwierdzi³, ¿e "wszyscy jesteœmy jaszczurami" z nim na czele.
Potem Kiara gdzieœ w temacie o rozszerzaj¹cej siê Ziemi stwierdzi³aœ , ¿e cywilizacja zamieszkuj¹ca podziemie , drug¹ Ziemie, to wspaniali kolesie, którzy siê od ludzi niczym nie ró¿ni¹ (ba, nawet s¹ tak rozwiniêci, ¿e swobodnie widz¹ S³oùce i gwiazdy przez miliony ton ska³ nad nimi ). PHIRIOORI z kolei dostarczasz informacji, jakoby mieszkaùcy okolic wulkanicznych chowali jakiœ sekret zwi¹zany ze œwiatem podziemnym .
Coraz ciekawiej.
Temat "jedenastek" ca³y czas oscyluje wokó³ jaszczurek, które teraz ju¿ nie s¹ takie do koùca niedobre. Mo¿e uda nam siê nawet powi¹zaÌ tych tajemniczych mieszkaùców podziemnego œwiata z wampirami ? One te¿ boj¹ siê S³oùca preferuj¹c "kamienny" filtr nad g³ow¹ w dzieù. Tylko kto siê wcieli w Blada, wiecznego ³owcê ?
MrugniĂŞcie
Robi siĂŞ interesujÂąco .
Kiara
Gość
« Odpowiedz #122 : Styczeń 16, 2012, 15:16:59 »

Teraz nie mam czasu na dyskusjĂŞ , ale Ptaku blokowanie niÂższych przez wyÂższych jest moÂżliwe czego efekty sÂą na obecnej Ziemi.

CiaÂła fizyczne uÂżywane do doÂświadczeĂą w Âświatach materialnych nie sÂą zaleÂżne od poÂłoÂżenia przestrzeni doÂświadczalnej ( chociaÂż ksztaÂłtowane sÂą w sprzyjajÂących im wĂłwczas warunkach , a od potrzeb doznaĂą dziĂŞki nim osiÂąganych.

Czyli np. cia³o dziecka jest na okreœlony cza zgodny z potrzebami rozwojowymi Energii wcielonej w nim a póŸniej nastêpuje przekszta³cenie w cia³o doros³e , które zapewnia inny rodzaj doznaù czêsto w takich samych doœwiadczeniach.

Tak samo jest z cia³ami u¿ywanymi przez ró¿ne wcielone Energie w ro¿nych wymiarach i gêstoœciach chc¹cych doœwiadczaÌ , odczuwaÌ poznawania siebie na ich tle. Bo tylko temu s³u¿¹ cia³a fizyczne Energii-Duchowi.

Dokoùczê póŸniej.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

ps. Dla jasnoÂści Samcio  zaprzeczyÂł iÂż jesteÂśmy jaszczurami i zaprzeczyÂł iÂż On teÂż jest jaszczurem , bo nie jest.

Tu zbyt czêsto zawodzi odró¿nianie faktu i¿ DUCH to nie materia w której mo¿e siê przejawiaÌ i materia to nie DUCH który realizuje dziêki niej swój rozwój.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 16, 2012, 15:20:41 wysłane przez Kiara » Zapisane
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #123 : Styczeń 16, 2012, 15:21:30 »

jest ró¿nica miêdzy chowaniem sekretu - a niezdolnosci¹ do jego powziecia.

W tym drugim wypadku, okreÂślenie "sekret' powstaje na skutek takiego a nie innego stanu/konstrukcji zainteresowanych. W istocie nie jest on ÂżadnÂą skrywanÂą tajemnicÂą.

ChoÌ z natury rzeczy jest skryty przed ciekawskimi o okreslonej palecie rezonansowej. Im bardziej go pragn¹ posi¹œÌ, zawladn¹c nim, czy u¿ywaÌ do swoich celów - tym bardziej im siê wymyka Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Styczeń 16, 2012, 15:22:21 wysłane przez PHIRIOORI » Zapisane
east
Gość
« Odpowiedz #124 : Styczeń 16, 2012, 15:28:21 »

Cytat: Kiara
DodaĂŚ  teÂż naleÂży iÂż Jaszczury to nie syntetyki , oni posiadajÂą IskrĂŞ StwĂłrcy tylko duchowo sÂą na jeszcze niÂższym poziomie ewolucji , maja identyczne prawa do Âżycia i rozwoju jak wszystkie "Dzieci Gwiazd"

Jak to siĂŞ dzieje, Âże istoty na niÂższym poziomie ewolucji mogÂą zniewalaĂŚ istoty
bĂŞdÂące na wyÂższym poziomie? Czy nie przeczy to pewnym prawom?
WyÂżej rozwiniĂŞty dysponuje przecieÂż wiĂŞkszÂą przestrzeniÂą, jest bardziej wolny…
i raptem staje siĂŞ niewolnikiem?

No i teraz trzeba by zadaĂŚ dalej pytanie Kiarze, czy w zwiÂązku z tym jaszczury prawdziwe sÂą lepsze niÂż ludzkie "syntetyki" ?
KtĂłra koszula jest bliÂższa Twemu ciaÂłu ? MrugniĂŞcie

ps. mnie to bawi takie wartoÂściowanie. WyÂżej - niÂżej... nasi, tamci. PiÂłka jest okrÂągÂła a bramki sÂą dwie MrugniĂŞcie
Strony: 1 2 3 4 [5] 6 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: