KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #100 : Styczeń 12, 2012, 11:41:06 » |
|
11.11.11 mia³em braÌ œlub, jednak nie wysz³o, có¿, nie by³a to odpowiednia partnerka dla mnie - okaza³o siê to w paŸdzierniku tamtego roku, co za "przypadek"... to piêkna data, ze wzglêdu na symbolikê 11 o której pisa³em tu na forum wiele razy, a przede wszystkim 3x11 = 33 ciekawa data swoj¹ drog¹ równie¿ w tym kontekœcie: http://pl.wikipedia.org/wiki/33#Judeacoœ siê skoùczy³o, coœ siê zaczê³o... Kap³an 718
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #101 : Styczeń 12, 2012, 12:11:41 » |
|
Tak a propos 718, po tym co napisa³eœ nasz³a mnie refleksja Wiele spraw ulega "rozmontowaniu" w tym czasie przeobra¿eù. Wartoœci, które uznawaliœmy za trwa³e okazuj¹ siê iluzj¹. Na koniec rozsypie siê System. Ot tak, po prostu. Oczyszczenie nastêpuje dopiero w momencie doœwiadczenia utraty to¿samoœci, któr¹ przywi¹zywaliœmy do okreœlonej sytuacji, zdarzenia, czy wartoœci. Pojawiaj¹ siê kolejne po³¹czenia, ale teraz ju¿ powinniœmy wiedzieÌ, ¿e i one nie s¹ na wiecznoœÌ, nie s¹ trwa³e, a tylko na chwilê. Nios¹ pewn¹ energiê , która nas unosi na falach rzeczywistoœci i to tylko na chwilkê. Takie postrzeganie przynosi upragnion¹ WolnoœÌ i szczêœcie. Wszystko co siê wydarza prowadzi ostatecznie do szczêœcia pomimo bólu. Bo czym¿e jest ból jak nie reakcj¹ umieraj¹cego "ja"? Ono umiera, a Ty p³yniesz dalej 
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 12, 2012, 12:11:56 wysłane przez east »
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #102 : Styczeń 12, 2012, 12:30:59 » |
|
Nie wiem czy zacz¹Ì nowy w¹tek (to ju¿ do decyzji modów i Admina) ale jeœli chodzi o daty, ostatnio usiad³em sobie i rozpisa³em daty szczególnie wa¿ne dla historii ludzkoœci - tej prawdziwej - nie z podrêczników historii  i taki sobie zapisa³em - zgodnie ze Ÿród³ami do których mia³em dostêp, ku mojemu zdziwieniu potwierdza to nawet wkipedia  powstanie Œwi¹tyni Jerozolimskiej (Salomona) - -966 rok p.n.e. Chrzest Polski za czasów Mieszka I - 966 rok n.e. pierwsza wa¿na data wg mnie to w³aœnie 966 p.n.e. a ostatnia to 2012, czyli TU I TERAZ mi to MOCNO da³o do myœlenia, jak wiadomo przypadków nie ma... Kap³an 718
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 13, 2012, 02:53:01 wysłane przez KapÂłan 718 »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #103 : Styczeń 12, 2012, 18:34:54 » |
|
CzeœÌ >Kap³an'ie<.  Nie wiem czy zacz¹Ì nowy w¹tek (to ju¿ do decyzji modów i Admina) ale jeœli chodzi o daty, ostatnio usiad³em sobie i rozpisa³em daty szczególnie wa¿ne dla historii ludzkoœci - tej prawdziwej - nie z podrêczników historii  Pewnie, ¿e twórz nowy w¹tek.
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #104 : Styczeń 12, 2012, 20:01:52 » |
|
ostatnio usiadÂłem sobie i rozpisaÂłem daty szczegĂłlnie waÂżne dla historii ludzkoÂści - tej prawdziwej - nie z podrĂŞcznikĂłw historii [...] powstanie ÂŚwiÂątyni Jerozolimskiej (Salomona) - -996 rok p.n.e. Chrzest Polski za czasĂłw Mieszka I - 966 rok n.e.
pierwsza waÂżna data wg mnie to wÂłaÂśnie 966 p.n.e. a ostatnia to 2012, czyli TU I TERAZ
mi to MOCNO da³o do myœlenia, jak wiadomo przypadków nie ma... to jak w koùcu z tymi "wa¿nymi" datami? uwa¿am, ¿e gdy ju¿ bawimy siê cyframi i obliczeniami to winniœmy wykazaÌ siê precyzj¹ i uwag¹, bo w przeciwnym razie ³atwo o pomy³kê i b³êdny wynik. * podkreœlenia i wyt³uszczenia moje.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 12, 2012, 20:03:16 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
krzysiek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #105 : Styczeń 13, 2012, 00:35:29 » |
|
PodzielajÂąc uwagi artqa dodam od siebie, Âże nie widzĂŞ rozwiniĂŞcia wÂątku dla "2012 (...) TU I TERAZ". KierujÂąc siĂŞ "logikÂą" wywodu naleÂżaÂłoby zastanowiĂŚ siĂŞ nad lustrzanÂą datÂą 2012 pne. Ale tu Âślad siĂŞ urywa...
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #106 : Styczeń 13, 2012, 10:25:42 » |
|
MoÂże wasze uwagi biorÂą siĂŞ z nierozwiniĂŞcia treÂści przez >KapÂłan'a<, dlatego proponujĂŞ aby utworzyÂł on osobny wÂątek w dziale "Ezoteryka" i tam rozwijaÂł tĂŞ myÂśl.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #107 : Styczeń 13, 2012, 14:30:01 » |
|
Nie Darku. JeÂżeli operujemy na liczbach (w tym datach) strajac siĂŞ wykazaĂŚ jakieÂś waÂżne zaleÂżnoÂści, to kaÂżda pomyÂłka w podaniu daty i/lub obliczeniach na niej opartych powoduje, Âże caÂłe uzasadnienie teorii bierze w przysÂłowiowy Âłeb. P.S. chyba nie chciaÂłbyÂś mieszkaĂŚ w domu w ktĂłrego projekcie, architekt przy wyliczaniu wytrzymaÂłoÂści np. elementĂłw noÂśnych "pomyliÂł siĂŞ", a Ty siedzÂąc na gruzach zapewne nie daÂłbyÂś siĂŞ przekonaĂŚ Âże Twoje zastrzeÂżenia biorÂą siĂŞ z "nierozwiniĂŞcia treÂści"...  To tak na marginesie, maÂła dygresja. Wracajmy do ÂścisÂłego wÂątku.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #108 : Styczeń 13, 2012, 18:01:26 » |
|
Wracajmy do ÂścisÂłego wÂątku. Ot co. A daty bĂŞdziemy roztrzÂąsaĂŚ w innym, nowym, niezaleÂżnym wÂątku. 
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #109 : Styczeń 13, 2012, 23:04:26 » |
|
jak posk³adam to w jak¹œ ca³oœÌ, ¿eby móc to jakoœ zaprezentowaÌ na forum to na pewno stworzê taki w¹tek Darku, póki co brak pomys³u jak to opisaÌ maj¹c do dyspozycji tylko forum... myœlê raczej o prezentacji powerpoint czy coœ w tym stylu, ale to jak ju¿ ruszy moja stara-nowa strona  pozdrawiam, 718
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #110 : Styczeń 15, 2012, 23:53:05 » |
|
PHIRIOORI, ale sieczka. Tego sie zwyczajnie nawet nie da czytaÌ. To nie czytaj. Nie rób rzeczy które przekraczaj¹ Twoje mo¿liwoœci. Rzeczywiœcie mêcz¹ce jest czytanie opisów obrazów/obraz  Dla ludzi o s³abszej wyobraŸni zal¹czy³bym foto -ale siê nie da. (admini Dar Mowy ch 4ów olali tê opcje tu). Co zaœ do sprawy 'przez RO czystoœci' oraz 'kopu³y' (i funkcji koncentratora) ..to ma ona swoje konkretne kontinua i syntezy. Bardzo konkretne. Tylko jeszcze wpierw trzeba wyjœÌ z lekk¹ torebk¹ z kilku tutejszych watków, m.in. "Chi-RO-GRAph" oraz paru zakopanych. ..miejsce spotkania ich syntez jest jedno. jak posk³adam to w jak¹œ ca³oœÌ, ¿eby móc to jakoœ zaprezentowaÌ na forum to na pewno stworzê taki w¹tek Darku, póki co brak pomys³u jak to opisaÌ maj¹c do dyspozycji tylko forum... myœlê raczej o prezentacji powerpoint czy coœ w tym stylu, ale to jak ju¿ ruszy moja stara-nowa strona
pozdrawiam, 718 Nie. Tego nie poskladasz w "ca³oœÌ" Ale jest sprawa do Ciebie, jako experta w przestrzeni na której siê znasz. Dotar³a jakoœ w zesz³ym roku?
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 15, 2012, 23:56:41 wysłane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
Astre
Gość
|
 |
« Odpowiedz #111 : Styczeń 16, 2012, 00:41:02 » |
|
Niestety, ale nie wiecie jaka jest prawda o rytua³ach w 11.11.11, a w zamian tego obrzucacie siê ró¿nymi inwektywami. Znacie tylko tak¹, czy inn¹ pewn¹ powierzchniê rzeczy pod, któr¹ kryje siê zupe³nie inna prawda. Kto by³ na konferencji we Wroc³awiu w dn.11.11.11. to móg³ pewne rzeczy siê dowiedzieÌ, chocia¿ tam te¿ nie powiedziano wprost wszystkiego o co chodzi, z racji, ¿e nie by³o na to czasu, aby pokolei wyk³adaÌ kawe na ³awe.
Ale by³ taki moment, ¿e Songo 1970 wklei³ tu na forum pewien w¹tek z sesji z ''Samuelem''. I by³a tam wypowiedŸ p. Zuzanny, która w koùcu powiedzia³a : chodzi o Jaszczury uwiêzione pomiêdzy 6-7 gêstoœci¹. Tak, pani Zuzanno, ma pani racjê i wypada pani pogratulowaÌ wgl¹du i analitycznego myœlenia, bo to co pani powiedzia³a jest ca³¹ pierwotn¹ genez¹, tym ca³ym motorem napêdowym tej dydaktycznej zabawy dla Jaszczurów i ludzi o nazwie PCH. Tylko z ma³ym sprostowaniem: istoty uwiêzione na 6-tej gêstoœci, to ju¿ nie Jaszczury, ( bo na tej gêstoœci informacyjnej traci siê ju¿ to¿samoœÌ typa Ja), lecz s¹ to istoty pochodz¹ce w³aœnie z Jaszczurzych œcie¿ek, z Jaszczurzych rodów, z Jaszczurzych cywilizacji.
Jest chyba gdzieÂś jeszcze ten wÂątek ( bo chyba nie zostaÂł usuniĂŞty) ktĂłrego umieÂściÂł SONGO 1970 proszĂŞ go uwaÂżnie sobie przeczytaĂŚ i zwrĂłciĂŚ uwagĂŞ na to o czym mĂłwi Zuzanna. To na razie tyle w temacie, bo jak to rzekÂł i miaÂł racjĂŞ - Antoine de Saint Exupery - to co najwaÂżniejsze jest niewidoczne dla oczu.
Pozdr.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 16, 2012, 01:02:50 wysłane przez Astre »
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #112 : Styczeń 16, 2012, 01:07:11 » |
|
Jaszczury to wspania³a cywilizacja  Ktoœ jednak w znany nam sposób dokona³ tu negatywnej emocjonalnej projekcji. W³o¿ono wiele pracy by rozkrêciÌ to czarnomagiczne dzielo ..i ludeczkowie siê boj¹, ba! nawet zaczêli szukac wroga. A jak jest wróg - to jest raj.. dla tych, którzy go ochoczo wska¿¹. Ja ju¿ nie mam nic przeciwko temu. Uzna³em ze skoro po tysiacach lat (przeznaczonych na rozwój) ludziska daja siê tak wodziÌ za nos - to najwyraxniej na to zas³uguj¹. I dobrze im tak! Mo¿ecie to zjeœÌ - dla mnie to nie ma wartoœci... i tak bêdzie wyrzucone z mojego Królestwa. Co to ioty. Bueno Apetitto! ..a po tej kolacji . Bêdz¹ slabszy o s³aboœÌ ktor¹ zjedli... w iloœci, w której j¹ po¿erÌ im przysz³o i przyjdzie jeszcze.  )))))
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #113 : Styczeń 16, 2012, 01:52:39 » |
|
Faktycznie z tymi jaszczurami to ju¿ odlot na ca³ego straszy siê nimi wszystkich kto zechce siê trzêœ ze strachu, brrrr... A ja zwrócê uwagê na coœ co jest na forum i osoby logicznie myœl¹ce ju¿ dawno powinny wyci¹gn¹Ì wnioski. Otó¿ te s³awetne gêstoœci.... Ka¿dy wymiar ma ich 3, czyli trzy gêstoœci dla I wymiaru , trzy dla II wymiaru i trzy dla III wymiaru , oczywiœcie IV wymiar te¿ bêdzie mia³ trzy gêstoœci. Zatem do koùca IV wymiaru bêdzie 12 gêstoœci, jad¹c w dó³ gêstoœci ,one s¹ wiêksze, jad¹c w górê gêstoœci s¹ mniejsze. Logicznie analizuj¹c 6-ta gêstoœÌ to koniec II wymiaru , 7 gêstoœÌ to pocz¹tek III wymiaru. Z naszego wszechœwiata posiadaj¹cego dopiero III wymiary mo¿na mieÌ kontakt z najwy¿sz¹ 9 gêstoœci¹ i to wszystko na razie. Zatem chwalenie siê ja to jestem... bo mam kontakt z 6/7 gêstoœci¹ jest zabawne , bo my Ludzie teraz jesteœmy na ziemi w 9 gêstoœci czyli poziomie wibracyjnym. Trzeba tylko odró¿niaÌ wiedzê od informacji i bêdzie OK! Te wszystkie rewelacje którymi karmi¹ ludzi inne cywilizacje w channelingach s¹ nam znane i to od dawna , naprawdê wszystkim Ludziom. Wykorzystywana przez nich jest tylko blokada dostêpu do naszego depozytu wiedzy w nas , wiêc karmi¹ nas nasz¹ wiedza pobieran¹ z naszych baz pamiêciowych. Ma³o tego manipuluj¹ informacj¹ i robi¹ ludzi w balona przez oszukiwanie myln¹ informacj¹ i¿ gêstoœÌ z wiêkszym numerkiem jest wy¿szym poziomem wiedzy ni¿ wymiar z ni¿szym. A to nic innego jak szko³y; podstawowa- I , œrednia II, oraz wy¿sza III ,a ka¿da z 3 kolejnymi klasami inaczej gêstoœciami. Zabawne jest i¿ ludzie tak siê na to daj¹ nabieraÌ i szczyc¹ siê swoim rozwojem na poziomie 6 gêstoœci. To nie haùba reprezentowaÌ taki poziom , bowiem ka¿dy ma inny rytm rozwoju osobistego. Ale uparcie twierdziÌ i¿ jest to wyj¹tkowoœÌ niesamowita w ewolucji , to zabawne. Przykre i¿ ci, co to niby deklaruj¹ siê jako wielcy pomocnicy oraz inspiratorzy obecnych zmian s¹ zwyk³ymi oszustami zabawiaj¹cymi siê nieœwiadomoœci¹ Ludzk¹ , przekazuj¹c ludziom informacje od dawna bêd¹ce w ich posiadaniu. Fe.... Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 16, 2012, 01:59:55 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Astre
Gość
|
 |
« Odpowiedz #114 : Styczeń 16, 2012, 02:24:32 » |
|
Jaszczury to wspania³a cywilizacja  Ktoœ jednak w znany nam sposób dokona³ tu negatywnej emocjonalnej projekcji. Tu wcale nie chodzi PHIRIOORI oto, aby wystawiaÌ komuœ laurkê i mówiÌ, ¿e ktoœ jest taki lub inny. Chodzi, oto, aby zrozumieÌ pewne rzeczy.A zrozumieÌ dlatego, aby podj¹Ì jak najbardziej w³aœciwe decyzje. Bo je¿eli z uwag¹ i zrozumieniem przygl¹dniemy siê temu co od wieków za pomoc¹ ró¿nej symboliki przekazuj¹ wielkie kultury, tradycje, co odnajdujemy w artefaktach, w pismach, to wniosek poniek¹d nasunie siê sam, ¿e chc¹c nie chc¹c mamy do czynienia z pewnym kosmicznym ZOO, które zrobili sobie tutaj Orianie ( a jeœli chodzi o pierwotn¹ przyczynê ich decyzji wobec Ziemian, by³o to co powiedzia³a p.Zuzana odnoœnie uwiêzienia ''Jaszczurów'' na 6-tej gêstoœci) A to kosmiczne ZOO na zasadzie (przyczyn i skutków) zaowocowa³o bratobójczymi wojnami, niewyobra¿aln¹ wrêcz degradacj¹ Matki Ziemi i bezrefleksyjnym, patologicznym systemem ( w³adzy, kontroli, manipulacji etc.), który ruchem coraz bardziej przyœpieszonym prowadzi cywilizacjê Ziemian do ca³kowitego upadku. Dlatego wiele istot, które inkarnowa³o na t¹ planetê uwa¿nie monitoruje co siê dzieje, przygl¹da siê tej kosmicznej polityce, a tylko po to tylko, aby wyci¹gn¹Ì wnioski na podstawie, których mo¿na bêdzie podj¹Ì jak najbardziej na ile siê da w³aœciwe decyzje. Jednym z przejawów tej ''Jaszczurzej polityki'' jest PCH, polegaj¹ca na manipulacji ludzkimi istotami na zasadzie stworzenia pewnego egregora. Z jednej strony jest to manipulacja, a z drugiej lekcja dla Ziemian. A ta lekcj¹ ma imiê : czy ludzkoœÌ weŸmie odpowiedzialnoœÌ za los swojej planety, za los swojej cywilizacji, czy dalej zechce ¿yÌ w tym swoim przepiêknym hipnotycznym œnie, w tym (oczywiœcie) pozornie tylko dobrze u³o¿onym œwiatku. Ju¿ tyle by³o powiedziane na polskich i miêdzynarodowych konferencjach, tyle materia³ów z w miarê wiarogodnych Ÿróde³ zosta³o publicznie przekazane, ¿e nie ma absolutnie powodu, aby przekonywaÌ kogoœ tak, czy inaczej. Niech ka¿dy zatem sobie ¿yje jak ¿yje, myœli jak myœli, jak potrafi. Jednak¿e dla pewnych istot, to co nazywamy ¿yciem to ogromne wyzwanie.... To praca, która nigdy siê nie koùczy.....
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 16, 2012, 02:41:08 wysłane przez Astre »
|
|
|
|
|
Astre
Gość
|
 |
« Odpowiedz #115 : Styczeń 16, 2012, 02:34:58 » |
|
Zatem chwalenie siĂŞ ja to jestem... bo mam kontakt z 6/7 gĂŞstoÂściÂą jest zabawne , bo my Ludzie teraz jesteÂśmy na ziemi w 9 gĂŞstoÂści czyli poziomie wibracyjnym.
Masz chyba jakiœ problem psychologiczny. Czy ktoœ napisa³, ¿e ma kontakt z 6-7 gêstoœci¹ ? Ca³y Twój wywód to jakiœ osobisty protest w konfrontacji z tym co Sama wierzysz. Mnie nie interesuje w co wierzysz. Nie wiem, czy Ty to widzisz, czy nie chcesz widzieÌ, ale brzmi to tak : s³uchajcie - wogóle wszyscy to œciemniacze, ale ja KIARA wam powiem jaka jest prawda. Otó¿ te s³awetne gêstoœci.... Ka¿dy wymiar ma ich 3, czyli trzy gêstoœci dla I wymiaru , trzy dla II wymiaru i trzy dla III wymiaru , oczywiœcie IV wymiar te¿ bêdzie mia³ trzy gêstoœci.
Zatem do koùca IV wymiaru bêdzie 12 gêstoœci, jad¹c w dó³ gêstoœci ,one s¹ wiêksze, jad¹c w górê gêstoœci s¹ mniejsze. Logicznie analizuj¹c 6-ta gêstoœÌ to koniec II wymiaru , 7 gêstoœÌ to pocz¹tek III wymiaru. Z naszego wszechœwiata posiadaj¹cego dopiero III wymiary mo¿na mieÌ kontakt z najwy¿sz¹ 9 gêstoœci¹ i to wszystko na razie.
Merytoryczne pytanie ? A sk¹d to wiesz i masz tak¹ nieokie³znan¹ pewnoœÌ, ¿e tak w³aœnie jest ?
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 16, 2012, 03:07:22 wysłane przez Astre »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #116 : Styczeń 16, 2012, 12:13:37 » |
|
WyobraÂź sobie iÂż nie mam i nie miaÂłam problemu psychicznego ( a swojÂą drogÂą czy kaÂżdy kto oÂśmiela siĂŞ mieĂŚ inne zdanie niÂż ty ma problem psychiczny?), natomiast mam dobrÂą pamiĂŞĂŚ i analizujĂŞ informacje , ktĂłre sÂą pozostawione i przekazywane przez mnĂłstwo starych przekazĂłw. Nawet na tym forum jest bardzo precyzyjny opis cykli czasowych podzielonych na wymiary i gĂŞstoÂści w skali mikro i makro ( chyba Darek to wstawiaÂł albo songo) w odniesieniu fraktalnym do wszechÂświata. To co ludzie nazywajÂą jaszczurami owszem jest fizycznym ciaÂłem pewnych Energii w tych niÂższych wymiarach czyli 2 i niÂższych gĂŞstoÂściach. Ba w kosmosie Energie wcielone w przestrzeniach fizycznych obecnie uÂżywajÂą przeró¿nych ciaÂł fizycznych i jest to absolutnie normalne.Jednak Âżycie na Ziemi zobowiÂązujedo narodzin ( wcielenia swojej Iskry ÂŻycia) w kombinezon doÂświadczalny - ciaÂło ludzkie. W ÂśrĂłd nas na Ziemi Âżyje mnĂłstwo wcielonych przedstawicieli innych cywilizacji ktĂłrzy na swoich planetach posiadajÂą inny wyglÂąd fizyczny oraz czĂŞsto niÂższy poziom rozwoju duchowego ale wyÂższy poziom technologiczny , ktĂłry uÂżywajÂą na co dzieĂą. Na Ziemi wcielili siĂŞ jak wszyscy pozostali w celu rozwoju duchowego bowiem Ziemia jest elitarnÂą szkolÂą rozwoju duchowego dla caÂłego kosmosu.SwojÂą elitarnoœÌ czĂŞÂściowo utraciÂła poprzez zdominowanie jej zasadami i prawami istot bĂŞdÂących na niej z niÂższych wymiarĂłw ( czasy Atlantydy 5/5/7 gĂŞstoœÌ drugi i poczÂątek trzeciego wymiaru) , ktĂłre zaczĂŞÂły tu przenosiĂŚ swoje nowoczesne technologie i manipulowaĂŚ dziĂŞki nimi rzeczywistoÂściÂą oraz innymi ludÂźmi. Efekt? Znamy. Te istoty obecnie chcÂą powtĂłrzyĂŚ swĂłj dawny scenariusz z uÂżyciem swoich dawnych przedstawicieli bĂŞdÂących obecnie na Ziemi. Zatem jedynÂą ich moÂżliwoÂściÂą jest manipulacja informacjÂą przekazywanie jej w taki sposĂłb by nie prawdziwa miaÂła znamiona prawdy a ludzie w niÂą wierzyli caÂłkowicie. RobiÂą ten proceder z wieloma konkurujÂącymi o swoje priorytety grupami bo w ten sposĂłb istnieje wiĂŞksza szansa na osiÂągniĂŞcie ich zakulisowego celu. Zasada na ktĂłrÂą Âłowi siĂŞ naiwnych ludzi zawsze jest identyczna, najpierw blokuje siĂŞ pewne rzeczy na danym terenie ( w tym wypadku wiedzĂŞ technicznÂą , nowoczesne technologie , ale tylko dla zablokowanych nowoczesne w innych miejscach wcale nie sÂą nowoczesne), a póŸniej nimi wabi i steruje kaÂżdym krokiem zÂłoconych wybraĂącĂłw. PodkreÂślajÂąc ich wyjÂątkowoœÌ w dziedzinach manipulacji , ktĂłrej nie dostrzegajÂą sami, to jest perfidne i smutne. Ci ludzie przestajÂą dostrzegaĂŚ realizm i swojÂą prawdziwÂą moc lansujÂąc tÂą , ktĂłra jest wmawiana przez sterujÂących. Na takim scenariuszu opiera siĂŞ blokowanie Ludzkiej mocy na ziemi , szczerze mĂłwiÂą prawdziwych przekazĂłw jest bardzo maÂło i one nigdy nie mĂłwiÂą co i jak CzÂłowiek ma zrobiĂŚ , gdzie i kiedy. SÂą inspiracjÂą rozwoju osobistego do otworzenia dostĂŞpu do swojej wewnĂŞtrznej wiedzy z ktĂłrej bez przekazĂłw czerpiemy naszÂą wiedzĂŞ dla naszego dobra. Wiem iÂż zaufaĂŚ sobie jest bardzo trudno i wygrzebaĂŚ siĂŞ z takich uzaleÂżnieĂą rĂłwnieÂż , bo ludziom wydaje siĂŞ iÂż stracÂą swĂłj osiÂągany latami autorytet. Ale to tylko pozory , bowiem jeÂżeli wyplÂączÂą siĂŞ z tych sideÂł uzaleÂżnieĂą to uzyskajÂą przeolbrzymiÂą moc i ona otworzy im dostĂŞp do wiedzy prawdziwej w sobie a tam jest informacja o wymiarach i gĂŞstoÂściach i o jaszczurach oraz o tym dlaczego na ziemi ludzie majÂą zamkniĂŞty dostĂŞp do nowoczesnych technologii. O jaki rozwĂłj i jakom wiedzĂŞ chodzi tu i teraz na Ziemi i co nas wznosi a co blokuje w tym rozwoju?Dodam tylko iÂż dzieciom ( a my w aspekcie rozwoju duchowego a tym samym prawidÂłowego korzystania z technologii nowoczesnych jesteÂśmy jeszcze dzieĂŚmi) nie daje siĂŞ do rÂąk noÂża , bo zraniÂą siebie i innych. WczeÂśniej weryfikuje siĂŞ ich moÂżliwoœÌ uÂżywania go dajÂąc atrapĂŞ , ktĂłra nie moÂże krzywdziĂŚ. Wszystkie obecne sytuacje Âżyciowe wszystkich Ludzi sÂą TYLKO i wy³¹cznie EGZAMINAMI z DOROSÂŁOÂŚCI korzystania z przeró¿nych moÂżliwoÂści danych im do rÂąk. Ziemia jest scenÂą wydarzeĂą , nasze Âżycia indywidualnymi scenariuszami z osobistymi scenografiami , my aktorami grajÂącymi swoje role przeró¿ne ktĂłre sami sobie wybraliÂśmy w planie przed urodzeniowym. Wszystko dzieje siĂŞ bardzo spontanicznie ( nie moÂże inaczej bo takie majÂą byĂŚ nasze decyzje, wÂłaÂśnie spontaniczne) nic nam nie zagraÂża oprĂłcz wÂłasnego strachu , ktĂłry tworzy dla nas roÂżne maszkary , ktĂłrych siĂŞ boimy i to ten strach naleÂży pokonaĂŚ wchodzÂąc w pole coraz wiĂŞkszej energii miÂłoÂści. Tylko taka jest nasza rola rozwojowa ; POKONAĂ STRACH OSOBISTY i WEJÂŚĂ W MIÂŁOÂŚĂ.. Ale wszystko musi byĂŚ bardzo realne ( chociaÂż dzieje siĂŞ tylko na planie naszych myÂśli zagĂŞszczajÂących dla nas materiĂŞ) bo takie sÂą zasady przestrzeni ktĂłrÂą stworzyliÂśmy dla poznawania siebie. Trudne do akceptacji? Zapewne tak , zaleÂżne od wiary w siebie i swojÂą moc pokonywania przeszkĂłd. Czy powinieneÂś siĂŞ zgodziĂŚ z tÂą informacjÂą Astre? Wcale nie musisz ale kiedyÂś i tak i tak do niej dojdziesz sam , bo taka jest droga odkrywania tej prawdy na nowo dla kaÂżdego z nas. Kiara  ps. A co z tymi gĂŞstoÂściami? Ano normalnie sÂą to przestrzenie energetyczne tworzÂące okreÂślone stany skupienia - wibracji zagĂŞszczonej energii i okreÂślonym dla niej poziomem ÂświatÂła. Ta wiedza jest dostĂŞpna w necie , trzeba sobie zadaĂŚ trud odnalezienia jej. astre Merytoryczne pytanie ? A skÂąd to wiesz i masz takÂą nieokieÂłznanÂą pewnoœÌ, Âże tak wÂłaÂśnie jest ? Po powyÂższym wyjaÂśnieniu zadam Tobie rĂłwnieÂż to samo pytanie ; SkÂąd wiesz iÂż to co twierdzisz jest prawdÂą , Âże tak wÂłaÂśnie jest? Na czym opierasz swoje twierdzenia? Szczerze mĂłwiÂąc te wszystkie brednie przekazywane ludziom w channelingach teraz i tak juÂż nie majÂą wiĂŞkszego znaczenia dla caÂłoksztaÂłtu wiedzy to tylko indywidualne blokady odbierajÂących i zgrupowanych przy nich chcÂących w to wierzyĂŚ. Jednak jest to juÂż odchodzÂące doÂświadczenie bowiem Ludzie chcÂą poznaĂŚ rzeczywistÂą prawdĂŞ a nie jak¹œ jej opcjĂŞ. Ta wola poznawcza stworzyÂła fale energetycznÂą ktĂłra przyciÂąga swojÂą mocÂą odpowiedz z najwyÂższej przestrzeni dla caÂłej zbiorowoÂści Ludzkiej. Ona jest w drodze do Ludzi do kaÂżdego dotrze moÂże w maleĂąkich ró¿niÂących siĂŞ odstĂŞpach czasowych ale w okreÂślonym czasie do wszystkich dotrze.Ta wiedza , czyli inaczej otworzony dostĂŞp do niej w nas zweryfikuje wszystko co byÂło i jest przekazane. ÂŻadna ksi¹¿ka , pismo czy nagranie nie prawdziwe w kontraÂście z jej mocÂą nie ma najmniejszych szans na dalsze propagowanie swoich informacji.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 16, 2012, 12:40:10 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #117 : Styczeń 16, 2012, 13:24:31 » |
|
Tu wcale nie chodzi PHIRIOORI oto, aby wystawiaÌ komuœ laurkê i mówiÌ, ¿e ktoœ jest taki lub inny. Chodzi, oto, aby zrozumieÌ pewne rzeczy.A zrozumieÌ dlatego, aby podj¹Ì jak najbardziej w³aœciwe decyzje. W sumie te¿ tak uwa¿am od dawna  Ale pozwoli³em sobie na ma³¹ kontrê do trendów. Ogólnie zgadzam siê z zarysem tamtego posta. natomiast kilka szczegó³ów wymaga doprecyzowania - i spodziewm siê tam rozbieznoœci ju¿. Jaszczurowie - to okreslenie cywilizacji wziê³o sie nie z ich wygl¹du (jak chcia³yby panny, które onegdaj patrz¹c na grzyba na scianie -miewa³y spotkania z matk¹ bosk¹ - a teraz uleg³y modzie na dost¹pienia kontaktów z ³uskowatymi tworami). Tak kiedyœ efektem potocznego nazewnictwa mówiono o plemionach okolowulkanicznych. A ¿e jaszczury lubi¹ te srodowisko - to przeniesiono nazwê zwierz¹t na owych ludzi tam zyj¹cych i zamieszkuj¹cych tê przestrzeù. Realizuj¹ oni okreœlon¹ l¹cznoœc z lav¹ - p³ynn¹ zhiemej¹, ogniem zhiemii. Poprzez pokrewieùstwo ognia ze sloùcem - maj¹ owi plemieùcy ³¹cznoœÌ doœrodkow¹ z Kosmosem. Malo kto rozumia³, czym tak na prawdê zajmuj¹ siê te plemiona. Ma³o kto by³ to zrozumieÌ w stanie. Ci którzy probowali ich podbijaÌ ..koùczyli w dziwnych okolicznoœciach. Wiêc u osób buduj¹cych swe ego na ignorancji zaczê³y wzbudzaÌ lêk. Magia tych plemion pozostaje do dziœ poza zasiêgiem intruzów. Jednym z przejawów tej ''Jaszczurzej polityki'' jest PCH, polegaj¹ca na manipulacji ludzkimi istotami na zasadzie stworzenia pewnego egregora. Z jednej strony jest to manipulacja, a z drugiej lekcja dla Ziemian. ..no tu wpierw musimy miec jasnoœÌ, czym jest egregor. jak tylko bêde mial ten link - to po obejrzeniu pewnej prezentacji bêdzie mo¿na uœciœliÌ precyzje wyra¿enia okreœlonych zjawisk
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #118 : Styczeń 16, 2012, 13:30:15 » |
|
ale jest sprawa do Ciebie, jako experta w przestrzeni na ktĂłrej siĂŞ znasz. DotarÂła jakoÂś w zeszÂłym roku? zaleÂży co masz na myÂśli PHI, sprecyzuj czy chodzi o pw tu na forum, maila czy o coÂś innego i od kogo? 718'
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #119 : Styczeń 16, 2012, 14:26:29 » |
|
Ta manipulacja nazwami i i wygl¹dami ma dwa dna albo i trzy a mo¿ne i wiêcej. Bowiem to co napisa³ Phi o tych plemionach jest równie¿ prawd¹ , jak i istnienie rodzaju Cia³ o takim wygl¹dzie w które wciela siê pewna grupa Energii poza Ziemi¹. Czy na Ziemi ¿yj¹ Ci których pospolicie nazywamy Jaszczurami? Tak ¿yj¹ i jest ich ca³kiem sporo ale ¿yj¹ w cia³ach ludzkich jednak ich cech¹ odró¿niaj¹ca ich od innych ludzi s¹ oczy. Albo barwa z pogranicza przekszta³cenia siê w oczy ludzkie albo kszta³t Ÿrenic co ukazuje ich innoœÌ szybko. Bardzo nie lubi¹ gdy patrzy siê im w oczy , unikaj¹ tego jak mog¹. S¹ miejsca na ziemi gdzie sprzyja ich ¿yciu obni¿ona wibracja energetyczna tych rejonów , podniesienie tam wibracji naturalnie odbiera im warunki ¿ycia , musz¹ odchodziÌ do swoich przestrzeni. Jednym z takich miejsc jest w³aœnie Egipt , ja tam najwiêcej spotka³am takich istot , w Egipcie istnieje poziom wibracji odpowiadaj¹cy 5/6 i 7 gêstoœci pomimo i¿ ziemia jest ju¿ na progu 10 gêstoœci. Dlatego w³adcy z tych ni¿szych usi³owali zrobiÌ wszystko by zatrzymaÌ i zablokowaÌ podnoszenie siê wibracji w Egipcie. Istotnie i taki te¿ cel mia³a ceremonia 11. 11. 11. organizowana przez Projekt Cheops , ale nie tylko ten jeden. Bowiem nad Egiptem jest coœ w rodzaju energetycznego parasola utrzymuj¹cego w tym miejscu blokadê dostêpu wy¿szych czêstotliwoœci. To ma wp³yw na rozwój ¿ycia i ludzi tam ,oraz na warunki klimatyczne. Ka¿dy kto przyje¿d¿a do Egiptu widzi zablokowany tam czas , ludzie ¿yj¹ stylem i zasadami odleg³ych epok, jedynie w du¿ych miastach jest obecna technologia w wiêkszym zakresie ale u¿ywana czêsto tak prymitywnie i¿ szokuje. Ludzie mog¹cy widzieÌ poza zakresem fioletu widz¹ przebijaj¹ce siê cia³a istot , które nazywamy Jaszczurami , s¹ zazwyczaj wysocy ( ale s¹ te¿ i niscy) smukli i naprawdê maj¹ dosyÌ d³ugie ogony. Uderzeniami ich o pod³o¿e wyra¿aj¹ swoje emocje zarówno radoœÌ jak i niezadowolenie. Strach objawiaj¹ chwilowym jak by zesztywnieniem i zawa¿eniem Ÿrenic ( maja inne ni¿ Ludzie i to jest normalnie fizycznie widoczne) , myœlê i¿ to u nich ³¹czy siê z koncentracj¹ na gromadzeniu energii , któr¹ zazwyczaj u¿ywaj¹ do ataku wyprzedzaj¹cego. Obserwowa³am ich bardzo uwa¿nie zrobi³am mnóstwo zdjêÌ. Jednak uczciwie trzeba dodaÌ i¿ naprawdê nie wszyscy s¹ tacy sami i czeœÌ z nich jest w momencie przekraczania kolejnego progu rozwojowego w etapie stania siê Cz³owiekiem w pe³ni tego s³owa znaczenia a nie tylko "zak³adania" kombinezonu doœwiadczalnego pt. Cia³o Ludzkie. DodaÌ te¿ nale¿y i¿ Jaszczury to nie syntetyki , oni posiadaj¹ Iskrê Stwórcy tylko duchowo s¹ na jeszcze ni¿szym poziomie ewolucji , maja identyczne prawa do ¿ycia i rozwoju jak wszystkie "Dzieci Gwiazd"... W Zaœwiatach nie selekcjonuje siê nikogo z powodu jego wygl¹du fizycznego na lepszy i gorszy , ka¿dy ma swoje prawa które s¹ respektowane. Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 16, 2012, 14:32:09 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #120 : Styczeń 16, 2012, 14:49:48 » |
|
DodaĂŚ teÂż naleÂży iÂż Jaszczury to nie syntetyki , oni posiadajÂą IskrĂŞ StwĂłrcy tylko duchowo sÂą na jeszcze niÂższym poziomie ewolucji , maja identyczne prawa do Âżycia i rozwoju jak wszystkie "Dzieci Gwiazd" Jak to siĂŞ dzieje, Âże istoty na niÂższym poziomie ewolucji mogÂą zniewalaĂŚ istoty bĂŞdÂące na wyÂższym poziomie? Czy nie przeczy to pewnym prawom? WyÂżej rozwiniĂŞty dysponuje przecieÂż wiĂŞkszÂą przestrzeniÂą, jest bardziej wolny… i raptem staje siĂŞ niewolnikiem?
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #121 : Styczeń 16, 2012, 15:05:12 » |
|
Z tym rytua³em 11.11.11 historia nieodmiennie wi¹¿e siê z PCH. W którejœ sesji Samcio rubasznie stwierdzi³, ¿e "wszyscy jesteœmy jaszczurami" z nim na czele. Potem Kiara gdzieœ w temacie o rozszerzaj¹cej siê Ziemi stwierdzi³aœ , ¿e cywilizacja zamieszkuj¹ca podziemie , drug¹ Ziemie, to wspaniali kolesie, którzy siê od ludzi niczym nie ró¿ni¹ (ba, nawet s¹ tak rozwiniêci, ¿e swobodnie widz¹ S³oùce i gwiazdy przez miliony ton ska³ nad nimi ). PHIRIOORI z kolei dostarczasz informacji, jakoby mieszkaùcy okolic wulkanicznych chowali jakiœ sekret zwi¹zany ze œwiatem podziemnym . Coraz ciekawiej. Temat "jedenastek" ca³y czas oscyluje wokó³ jaszczurek, które teraz ju¿ nie s¹ takie do koùca niedobre. Mo¿e uda nam siê nawet powi¹zaÌ tych tajemniczych mieszkaùców podziemnego œwiata z wampirami ? One te¿ boj¹ siê S³oùca preferuj¹c "kamienny" filtr nad g³ow¹ w dzieù. Tylko kto siê wcieli w Blada, wiecznego ³owcê ?  Robi siê interesuj¹co .
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #122 : Styczeń 16, 2012, 15:16:59 » |
|
Teraz nie mam czasu na dyskusjê , ale Ptaku blokowanie ni¿szych przez wy¿szych jest mo¿liwe czego efekty s¹ na obecnej Ziemi. Cia³a fizyczne u¿ywane do doœwiadczeù w œwiatach materialnych nie s¹ zale¿ne od po³o¿enia przestrzeni doœwiadczalnej ( chocia¿ kszta³towane s¹ w sprzyjaj¹cych im wówczas warunkach , a od potrzeb doznaù dziêki nim osi¹ganych. Czyli np. cia³o dziecka jest na okreœlony cza zgodny z potrzebami rozwojowymi Energii wcielonej w nim a póŸniej nastêpuje przekszta³cenie w cia³o doros³e , które zapewnia inny rodzaj doznaù czêsto w takich samych doœwiadczeniach. Tak samo jest z cia³ami u¿ywanymi przez ró¿ne wcielone Energie w ro¿nych wymiarach i gêstoœciach chc¹cych doœwiadczaÌ , odczuwaÌ poznawania siebie na ich tle. Bo tylko temu s³u¿¹ cia³a fizyczne Energii-Duchowi. Dokoùczê póŸniej. Kiara  ps. Dla jasnoœci Samcio zaprzeczy³ i¿ jesteœmy jaszczurami i zaprzeczy³ i¿ On te¿ jest jaszczurem , bo nie jest. Tu zbyt czêsto zawodzi odró¿nianie faktu i¿ DUCH to nie materia w której mo¿e siê przejawiaÌ i materia to nie DUCH który realizuje dziêki niej swój rozwój.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 16, 2012, 15:20:41 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #123 : Styczeń 16, 2012, 15:21:30 » |
|
jest ró¿nica miêdzy chowaniem sekretu - a niezdolnosci¹ do jego powziecia. W tym drugim wypadku, okreœlenie "sekret' powstaje na skutek takiego a nie innego stanu/konstrukcji zainteresowanych. W istocie nie jest on ¿adn¹ skrywan¹ tajemnic¹. ChoÌ z natury rzeczy jest skryty przed ciekawskimi o okreslonej palecie rezonansowej. Im bardziej go pragn¹ posi¹œÌ, zawladn¹c nim, czy u¿ywaÌ do swoich celów - tym bardziej im siê wymyka 
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 16, 2012, 15:22:21 wysłane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #124 : Styczeń 16, 2012, 15:28:21 » |
|
DodaĂŚ teÂż naleÂży iÂż Jaszczury to nie syntetyki , oni posiadajÂą IskrĂŞ StwĂłrcy tylko duchowo sÂą na jeszcze niÂższym poziomie ewolucji , maja identyczne prawa do Âżycia i rozwoju jak wszystkie "Dzieci Gwiazd" Jak to siĂŞ dzieje, Âże istoty na niÂższym poziomie ewolucji mogÂą zniewalaĂŚ istoty bĂŞdÂące na wyÂższym poziomie? Czy nie przeczy to pewnym prawom? WyÂżej rozwiniĂŞty dysponuje przecieÂż wiĂŞkszÂą przestrzeniÂą, jest bardziej wolny… i raptem staje siĂŞ niewolnikiem? No i teraz trzeba by zadaĂŚ dalej pytanie Kiarze, czy w zwiÂązku z tym jaszczury prawdziwe sÂą lepsze niÂż ludzkie "syntetyki" ? KtĂłra koszula jest bliÂższa Twemu ciaÂłu ?  ps. mnie to bawi takie wartoÂściowanie. WyÂżej - niÂżej... nasi, tamci. PiÂłka jest okrÂągÂła a bramki sÂą dwie 
|
|
|
|
|
|
|
|