Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #75 : Październik 31, 2012, 11:41:21 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #76 : Październik 31, 2012, 11:43:38 » |
|
Pewnie ciekawe wiadomoÂści o krysztaÂłach odbiÂły siĂŞ cenzorom czkawkÂą 
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 31, 2012, 11:43:54 wysłane przez chanell »
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
 |
« Odpowiedz #77 : Październik 31, 2012, 11:45:23 » |
|
Gdyby naprawdĂŞ chodziÂło o problemy techniczne serwera to oznaczaÂłoby, Âże jego bezpieczeĂąstwo jest na poziomie zwykÂłego komputera, a to nieco trudno mi sobie wyobraziĂŚ. Zobaczymy czego administracja siĂŞ dowie, jeÂśli czegokolwiek siĂŞ dowie.
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #78 : Październik 31, 2012, 11:45:23 » |
|
jakby to powiedziaÂł Edzio- Listonosz,- "ale jaja"  PS. mi chyba wcieÂło 12 postĂłw z tego co widzĂŞ 
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 31, 2012, 11:46:26 wysłane przez songo1970 »
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #79 : Październik 31, 2012, 11:47:56 » |
|
jakby to powiedzia³ Edzio- Listonosz,- "ale jaja"  PS. mi chyba wcie³o 12 postów z tego co widzê  No w³asnie " ale jaja "  gorzej ,bo jak sie PHI i Kate zorientuj¹ to bedzie afera  edit; ja napisa³am chyba 4 jeszcze raz edytuje post: W³asnie sobie uswiadomi³am ¿e nie logowalam siê na forum,chcia³am to zrobiÌ ale jak juz pisa³am nie mog³am wejœÌ na stronê nawet jako gosÌ od godziny 10.00 .Pózniej spróbowa³am i od razu wskoczy³o mi ¿e jestem zalogowana ( zawsze opuszczaj¹c forum wylogowuje siê ) Pisalam post i da³am wyœlij ale w tym momencie mnie wylogowa³o  Ktoœ manipuluje naszymi kontami i postami.Sprawê trzeba wyjasniÌ.Mo¿e zmienimy serwer ?
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 31, 2012, 12:05:50 wysłane przez chanell »
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #80 : Październik 31, 2012, 12:08:59 » |
|
PĂłki co nie liczĂŞ na to, Âże te posty odzyskamy, wiĂŞc proponujĂŞ, aby kaÂżdy kto pisaÂł wstawiÂł w oftopowym post z okreÂśleniem, wÂątkĂłw i co z grusza pisaÂł / pisaÂła. To oczywiÂście moÂżna edytowaĂŚ i dopisywaĂŚ to, co sobie przypomnimy. MoÂże uda siĂŞ w ten sposĂłb po podsumowaniu ustaliĂŚ ewentualne "draÂżliwe" informacje. Na razie w/g mnie najlepszymi kandydatami sÂą ceremonie i manipulacje pogodowe.
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #81 : Październik 31, 2012, 12:15:24 » |
|
serwer pewnie siĂŞ archiwizuje, ale teÂż raz na jakiÂś czas,- czy ktoÂś to zrobiÂł celowo, czy nie to raczej siĂŞ nie dojdzie,- poza tym te info. sÂą powielane przynajmniej na kilku znanych mi stronach,- oczywiÂście nie nasze posty.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 31, 2012, 12:15:43 wysłane przez songo1970 »
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #82 : Październik 31, 2012, 12:50:04 » |
|
DziÂś halloween , to moÂże zÂłoÂśliwe duszki 
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #83 : Październik 31, 2012, 13:42:40 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #84 : Październik 31, 2012, 15:43:19 » |
|
WidaĂŚ byÂły w nich zbyt kontrowersyjne treÂści ... nie podobaÂły siĂŞ komuÂś. Czyzby dziaÂłaÂła juz jakaÂś cenzura ? Moze darmowe fora uznaÂły Âże jestesmy zgrozeniem Stanowczo przeceniacie wagĂŞ "wiedzy" tutaj prezentowanej. Ale nie ma sprawy mĂłj osobisty dysk wszystko zarejestrowaÂł powtĂłrzĂŞ napisanÂą informacje bez obaw. Mam osobiste oprogramowanie niezawodne ......  Tego jestem pewien - w powtarzaniu jesteÂś niekwestionowanym liderem tego forum...
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #85 : Październik 31, 2012, 18:17:07 » |
|
WidzĂŞ Âże w serwerze admin nie przestawiÂł godziny na czas zimowy. A w ogĂłle coÂś z czasem na tym serwerze siĂŞ pieprzy, bo gdy chciaÂłem wstawiĂŚ posta pod postem 28.10.2012 napisaÂł mi, Âże w wÂątku nie pisano od ponad 120 dni, a tam zniknĂŞÂło ponad 10 postĂłw z 2 dni.
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #86 : Październik 31, 2012, 18:23:03 » |
|
WidzĂŞ Âże w serwerze admin nie przestawiÂł godziny na czas zimowy. A w ogĂłle coÂś z czasem na tym serwerze siĂŞ pieprzy, bo gdy chciaÂłem wstawiĂŚ posta pod postem 28.10.2012 napisaÂł mi, Âże w wÂątku nie pisano od ponad 120 dni, a tam zniknĂŞÂło ponad 10 postĂłw z 2 dni.
tak, ale to siê sta³o ju¿ chyba po awarii, i znowu wyszukiwarka "g³upieje",- choÌ to akurat sta³o siê chyba z 2 miesi¹ce temu pierwszy raz. W ogóle coraz wiêcej jakiœ dziwnych b³êdów pojawia siê(to co pisa³a Channel).?? Czy to stan serwera, mo¿e przeci¹¿onego/starego tak skutkuje, to te¿ nie wiadomo?
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #87 : Październik 31, 2012, 18:42:43 » |
|
Ja tam w przypadki nie wierzĂŞ , nie na forach ezoterycznych gdzie pojawiajÂą siĂŞ informacje ktĂłre niektĂłrzy by chcieli by nigdy nie byÂły ujawnione. Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #88 : Październik 31, 2012, 19:12:18 » |
|
Oj, chyba rzeczywiœcie przypadków nie ma, a tu jest coœ jeszcze bardziej dziwnego. Znikn¹³ watek, w dziale go nie ma, ale link o niego, który Darek zrobi³ przenosz¹c go do innego dzia³u, dzia³a, posty wyciête od poniedzia³ku. Dzia³a te¿ bezpoœredni adres z numerem w¹tku. Zagadka. Ciekawe ile jeszcze w¹tków i jakie wciê³o.
|
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #90 : Październik 31, 2012, 19:30:40 » |
|
Ten o TITIKAKA teÂż nie jest widoczny na liÂście obciĂŞty do 24-go. Chyba bĂŞdzie wielki bajzel z tego.
KopiĂŞ caÂłoÂści mam z 26-go po 13-ej. edit: Tak ÂśmiesznoÂści wciĂŞÂło caÂłkowicie, nawet po numerze nie wychodzÂą.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 31, 2012, 19:34:42 wysłane przez blueray21 »
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #91 : Październik 31, 2012, 19:34:38 » |
|
WÂłasnie o tym napisaÂłam Blu a teraz zauwaÂżylam brak wÂątku " pogoda zmiany kataklizmy ostrzeÂżenia" co siĂŞ dzieje ?
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #92 : Październik 31, 2012, 19:35:52 » |
|
Albo serwer siĂŞ sypie, albo ktoÂś tam mocno miesza.
Edit: niestety trzeba byÂło zrobiĂŚ dokÂładnie to co Leszek z jego ... geometriÂą. Teraz bĂŞdzie chyba nieco pozamiatane.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 31, 2012, 19:38:44 wysłane przez blueray21 »
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #93 : Październik 31, 2012, 20:25:29 » |
|
ChciaÂłam teraz wstawiĂŚ piosenkĂŞ i nie ma wÂątku : dedykacje muzyczne oraz muzyka  szczepienia,ukrywane niebezpieczne fakty ,........tego tez nie ma 
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 31, 2012, 20:40:27 wysłane przez chanell »
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #94 : Październik 31, 2012, 20:52:54 » |
|
A co siê dziwicie? Czekacie na dematerializacjê, to i siê dematerializuje.  SprawdŸcie konta w bankach i rzeczy w domach.  Gorzej bêdzie, jak m¹¿ lub ¿ona znikn¹. A mo¿e lepiej?  To pa, do znikniêcia 
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #95 : Październik 31, 2012, 20:53:27 » |
|
Ech Cyganie te¿ nie ma! ktoœ nam odchudza forum coby nam by³o l¿ej unieœÌ siê do IV wymiaru! Ale co tam, jak mówi³ cieÌ z alternatywy 4 " nie ma siê co przejmaÌ trzeba siê obejmaÌ..."  Pewnie odkryjemy wiêcej niespodzianek.  Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #96 : Październik 31, 2012, 20:54:49 » |
|
Chanell - lepiej dopóki siê to nie skoùczy to nic nie usuwaj, z tym zawsze zd¹¿ysz. Je¿eli coœ siê pojawia nawet w nie swoim miejscu, to oznacza, ¿e ktoœ coœ robi na serwerze. Jak skoùcz¹ bêdziemy siê zastanawiaÌ co robiÌ, bo na razie straty s¹ bardzo du¿e. A na razie niech sobie leci, piszemy tam gdzie mo¿emy.
Edit: nie mam jeszcze wszystkich danych, ale w wÂątkach straty sÂą olbrzymie w czĂŞÂści, ktĂłrÂą sprawdziÂłem to okoÂło 30% danych brak.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 31, 2012, 21:03:14 wysłane przez blueray21 »
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #97 : Październik 31, 2012, 21:04:04 » |
|
W czytelni nie ma ebokĂłw i nie ma teÂż wÂątku Janusza " wiedza tajemna ukryta w obrazach" edit; brakuje teÂż wÂątku " tajemnice Marsa "
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 31, 2012, 21:32:16 wysłane przez chanell »
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #98 : Październik 31, 2012, 21:10:56 » |
|
Spokojnie, co bêdzie niezbêdne odtworzymy, mam zapisy z 26 paŸdziernika. Gdybyœmy zd¹¿yli zmieniÌ serwer te (nie) przyjemnoœci nie spotka³yby nas. Jednak darmowefora nawet jako dotychczasowe archiwum siê nie sprawdzaj¹. Trzeba siê przenosiÌ! A tak niedu¿o czasu zosta³o do punktu zero i taki krach.
Edit: w wÂątkach 2001 stron na 6110 jest puste!
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 31, 2012, 21:15:11 wysłane przez blueray21 »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #99 : Październik 31, 2012, 21:23:44 » |
|
Nie ma tez tematy "Sekrety paÂłacu Kultury" oraz "Teatr Roma" jak dla mnie to blokowanie informacji i oczyszczanie systemowe z wiedzy o tym co naprawdĂŞ dzieje siĂŞ na ziemi oraz jak to dziaÂła. Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
|