Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Styczeń 08, 2025, 22:42:09

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Film "CZWARTY STOPIEÑ"  (Przeczytany 10229 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Kiara
Gość
« : Listopad 06, 2011, 08:10:11 »

Polecam obejrzenie uwaÂżne tego filmu , jest szokujÂący nieco.
Jednak takie rzeczy dziejÂą siĂŞ obok nas pomimo tego iÂż my machamy rĂŞkom i my twierdzimy Âże sÂą to cudze niedomagania wszelakie.

Czwarty StopieĂą.

http://www.youtube.com/watch?v=8AgLoEFawQA

PodyskutowaĂŚ moÂżemy op obejrzeniu filmu.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #1 : Listopad 06, 2011, 12:39:24 »

Obcy

BiaÂły Dom oficjalnie odpowiedziaÂł na petycjĂŞ w sprawie UFO. W sumie petycje byÂły dwie, ale poniewaÂż dotyczyÂły tego samego, czyli kontaktĂłw z UFO odpowiedziano na obie jednoczeÂśnie.

Oficjalna odpowiedÂź amerykaĂąskiego rzÂądu brzmi tak:
“"RzÂąd USA nie ma dowodĂłw na to, Âże gdziekolwiek poza naszÂą planetÂą istnieje jakieÂś Âżycie ani, Âże ktokolwiek z rasy ludzkiej nawiÂązaÂł jakiÂś kontakt z pozaziemskimi cywilizacjami. W zwiÂązku z tym nie ma wiarygodnych informacji, ktĂłre sugerujÂą, Âże jakikolwiek dowĂłd jest ukrywany przed opiniÂą publicznÂą"“

OÂświadczyÂł to w imieniu gabinetu, Phil Larson z biura nauki i technologii BiaÂłego Domu. PetycjĂŞ, na ktĂłrÂą odpowiadano w sumie podpisaÂło w caÂłym kraju 17 tysiĂŞcy osĂłb.

Czy uspokajajÂąca odpowiedÂź amerykaĂąskiego rzÂądu pozbawi  wÂątpliwoÂści obywateli tego kraju? Czas pokaÂże, ale nic na to raczej nie wskazuje.
 ÂŹrĂłdÂło:  http://www.msnbc.msn.com/id/45176460/ns/technology_and_science-space/

co do trailera to moÂżna siĂŞ zastanawiaĂŚ, czy to aby na pewno chodzi o przedstawicieli innej cywilizacji, czy moÂże raczej o wcielone demony,-
a moÂże to tylko efekt poj., lub zbiorowej hipnozy, bowiem jak wiemy nasz umysÂł to potĂŞÂżne narzĂŞdzie..?

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Kiara
Gość
« Odpowiedz #2 : Listopad 12, 2011, 11:42:37 »

To bardzo ciekawy film ods³aniaj¹cy tematy "zamiatane pod dywan" czyli porwania ludzi i wykorzystywania ich w przeró¿nych eksperymentach.

Pierwsza i zasadnicza sprawa czy moÂżna porwaĂŚ  z ciaÂłem fizycznym gdzieÂś tam ..... CzÂłowieka dematerializowaĂŚ go i materializowaĂŚ? I tak i nie, bo...

ÂŻeby dokonaĂŚ materializacji i dematerializacji CzÂłowieka z DNA niosÂącym IskrĂŞ StwĂłrcy trzeba by byÂło posiadaĂŚ moc energetycznÂą tworzenia ciaÂła Âświetlistego , czyli zamiany fizycznego w ÂświatÂło.
A jak wiadomo na ziemi ( oprĂłcz Jezusa mogÂła dokonaĂŚ tego tylko MM) i nikt inny jeszcze.

Zatem jak i dlaczego dokonuje siĂŞ porwaĂą np. po promieniu ÂświatÂła?  Czy jest to moÂżliwe?

Zanim to wyjaÂśniĂŞ opowiem pewnÂą mojÂą historiĂŞ z przed wielu lat.
ÂŁÂączy siĂŞ ona z  bytem przedstawiajÂącym siĂŞ pierwotnie jako Samuel.

Przez dosyÌ d³ugi czas odbiera³am od niego i tej grupy przeró¿ne przekazy , treœÌ by³a niezmiernie interesuj¹ca ( szczególnie dla osób nie znaj¹cych prawdy o ró¿nych zdarzeniach), ja rozró¿nia³am fa³sz i sposoby manipulacji.

Ale sÂłuchaÂłam bo byÂłam ciekawa wszystkiego co chcÂą powiedzieĂŚ ,usiÂłowali  ĂŚwiczyĂŚ  zawziĂŞcie mĂłj mĂłzg.  Nie powiem przydaÂło siĂŞ i to bo nie daÂłam sobÂą manipulowaĂŚ , szybko odró¿niaÂłam.

Ale o co chodzi , po tych "cudownych" informacjach i propozycjach oraz prezentacjach ich mocy... nadszedÂł mĂłj czas na weryfikacjĂŞ ich moÂżliwoÂści.

MusiaÂłam pojechaĂŚ do odlegÂłego miasta ( wczeÂśniej pokazali mi swoje statki kosmiczne) no to daÂłam im propozycje  nie do odrzucenia UÂśmiech ..... , minuta osiem ja walizki i desant w miejscu w ktĂłrym mam byĂŚ! No taka technologia , takie moÂżliwoÂści czemu z nich nie skorzystaĂŚ?

No i peÂłna klapa! Oni na to Âże nie mogÂą zrobiĂŚ mojego przeniesienia na statek , nie mogÂą mnie dematerializowaĂŚ i materializowaĂŚ!
Ano , dlaczego pytam skoro mojÂą znajomÂą i jej syna moÂżecie i robiliÂście to wielokrotnie? Oni na to, no tak ale ona i jej dzieci majÂą inne DNA , innÂą strukturĂŞ ciaÂła fizycznego innÂą jego budowĂŞ!

Ze mnÂą mogÂą tylko mentalnie i obrazowo nawiÂązywaĂŚ kontakt. No i siĂŞ wÂściekÂłam , dosyĂŚ tej Âściemy! PogoniÂłam ich aÂż spadli we WrocÂławiu u P. ÂŁobos , gÂłoszÂąc Âświatu iÂż " medium z Francji nie przeszÂło kastingu".....  Chichot DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech

To tylko taka dygresja zreszt¹ wa¿na dla mojej lekcji weryfikacji wiedzy , odró¿niania energii.
Czym ró¿ni siê osoba któr¹ mo¿na porwaÌ od tej której porwaÌ nie mo¿na? Dlaczego jest to robione? Bo nie bez przyczyny to pewne?

Dlaczego przyczepili siĂŞ do mnie ? I  co chcieli uzyskaĂŚ?

Moja znajoma ( zresztÂą kilkanaÂście lat temu bardzo znana osoba) posiada bardzo wyjÂątkowe ( jak na czÂłowieka moÂżliwoÂści)

materializacja i dematerializacja , wgl¹dy w ca³¹ nieznana wiedzê obecnym ludziom z precyzyjnymi ,naukowymi wyjaœnieniami , szczegó³owe mapy kosmosu , przysz³oœÌ i przesz³oœÌ ( a raczej dla nas ludzi to tylko przesz³oœÌ chocia¿ dla tego momentu ziemi przysz³oœÌ) i wiele innych ciekawych bardzo dla umys³u zagadnieù.

Ona jest prototypem ciaÂła materialnego ( modyfikowanego DNA) dla ludzi po roku 2012 , dla ludzi z duÂżymi moÂżliwoÂściami mĂłzgu ale z bardzo ograniczonymi moÂżliwoÂściami uczuciowymi. Innymi sÂłowy nowy program materialny blokujÂący moÂżliwoÂści  rozwojowe Iskry StwĂłrcy. Jednak Âświetny dla AndroidĂłw czyli wcielonych programĂłw.

PosiadajÂą oni juÂż od dawna  konstrukcjĂŞ materialnÂą ciaÂła fizycznego  (ich DNA) , ktĂłra podlega materializacji i dematerializacji za pomocÂą niÂższej mocy energetycznej niÂż ciaÂła materialne Ludzkie z IskrÂą StwĂłrcy.

Ludzi z IskrÂą StwĂłrcy nie porywa siĂŞ w taki sposĂłb , porywajÂące cywilizacje nie dysponujÂą mocÂą energetycznÂą , ktĂłra ma  moÂżliwoœÌ  dematerializacji ciaÂła LUDZKIEGO!

Wszystko co dzieje siê na ziemi w stosunku do Ludzi musi mieÌ zakres czysto fizyczny , czyli zwyk³y materialny statek kosmiczny i zwyk³e wejœcie , oraz zwyk³a podró¿. a tego jak wiadomo nie ma , bo s¹ zablokowane portale dostêpu do ziemi.

MoÂżna wiĂŞc podró¿owaĂŚ mentalnie ( nie fizycznie , jeÂżeli chodzi o Ludzi) i tylko i wy³¹cznie przez kodowanie w matrycy energetycznej CzÂłowieka  dotyczÂącej jego fizycznego Âżycia mieĂŚ wpÂływ na jego ziemskie zdarzenia Âżyciowe. Nic wiĂŞcej a teraz jeszcze mniej!

Bowiem te cywilizacje i byty majÂą odciĂŞty dostĂŞp do informacji i przekazu go Ludziom.

Swoich ( bo tak naleÂży nazwaĂŚ wcielone Androidy) mogÂą porywaĂŚ , eksperymentowaĂŚ na nich , majÂą bowiem moÂżliwoÂści techniczne), trudna to wiedza do akceptacji, wiem bardzo trudna dla Ludzi.

Bowiem kaÂżdy kto urodziÂł siĂŞ na ziemi czÂłowiekiem jest nim aÂż do Âśmierci i nie moÂżna inaczej go traktowaĂŚ
. Istnieje szacunek dla Âżycia , on jest priorytetem.
Jednak , szczególnie w obecnym czasie informacja ta powinna byÌ znana , na ziemi ¿yj¹ ro¿ni ludzie , bardzo ró¿ni¹cy siê od siebie ( ale nie wygl¹dem fizycznym).

Ta innoœÌ to zarĂłwno cele Âżyciowe jak i moÂżliwoÂści decyzjotwĂłrcze i realizacyjne. Bowiem ludzie tworzeni a nie stworzeni nie posiadajÂąc moÂżliwoÂści przeÂżywania uczuĂŚ ta  jak Ludzie stworzeni , nie potrafiÂą i nie mogÂą nimi siĂŞ kierowaĂŚ w swoich Âżyciach.

Oni ÂżyjÂą emocjami  po³¹czonymi z systemem korzyÂści i strat , czyli zysku i opÂłacalnoÂści decyzji, to czysta kalkulacja. Ale nie moÂżna ich za to winiĂŚ gdyÂż naprawdĂŞ nie od nich jest to zaleÂżne , a od ich konstruktorĂłw w tak precyzyjny sposĂłb korzystajÂących z wiedzy Âśw. geometrii.

No có¿ , po raz kolejny informacja techniczna przegrywa z wiedzÂą  uczuciowÂą i duchowÂą.

A jaka jest moja rola w ich opcji? No w³aœnie , jaka? Zwyczajnie chcieli wykorzystaÌ moj¹ energiê , moj¹ osobowoœÌ i wiedzê ( oczywiœcie poza moj¹ Ludzk¹ wiedz¹ o sobie) dla swoich celi znanych im ca³y czas ale dla mnie w tamtych czasach nieœwiadomych. Ja musia³a ( bez ¿adnej podpowiedzi z ¿adnej strony) intuicyjnie odró¿niÌ k³amstwo i podstêp od prawdy.

Musia³am wyczuÌ intuicyjnie podstêp i nie daÌ siê uwik³aÌ w te dziwne akcje "ratowania ziemi"... mnie siê to uda³o bo nie da³am siê zwieœÌ odkrywaniu i poszukiwaniu skarbów i ca³emu mnóstwo przekazywanych informacji. Owszem by³y takie propozycje , by³y takie usi³owania ukierunkowania. Jednak ja powiedzia³am jasno , wiedza i skarby s¹ zawsze w moim sercu inne mnie nie interesuj¹.

WÂłaÂśnie o te Ludzkie skarby dotarcie do nich i przejĂŞcie ich chodzi tej technicznej cywilizacji , bowiem oni budujÂą siebie swoje kolejne moÂżliwoÂści na wzorze zawartym w nas Ludziach. Jest to kopiowanie CzÂłowieka wykorzystywane przeciw CzÂłowiekowi.

Eksperymenty medyczne istniejÂą caÂły czas w naszym Âświecie fizycznym ( choroby Ludzi , operacje , leki , oddziaÂływania , zdrowienia , blokady chemiczne , Âświetlne i dÂźwiĂŞkowe)  , to jest w naszej medycynie. IstniejÂą relacje , opisy , wnioski , przykÂłady powtarzalne w milionach istnieĂą. Nie sÂą potrzebne Âżadne porwania    Âświat niewidzialny ma dostĂŞp aÂż nadto dobry do naszej fizycznej wiedzy. MoÂże z niej korzystaĂŚ ( przez swoich ziemskich przedstawicieli wcielonych) bez problemu.

KorzystaÌ , czy wykorzystywaÌ? A to jest zale¿ne od tego kto to robi , bo osobowoœÌ i system wartoœci s¹ wyznacznikami
intencji korzystania z informacji. WieloaspektowoœÌ ka¿dej sytuacji mo¿na równie¿ wykorzystaÌ dwojako.

I jeszcze jedno. Czy istniejÂą porwania oraz dlaczego niektĂłrzy porwani nie mogÂą wrĂłciĂŚ na ziemiĂŞ?

Moim zdaniem istniejÂą porwania ( mĂłwimy o tych porywanych przez UFO) ale tylko tych ludzi o odmiennych DNA od depozytariuszy Iskry StwĂłrcy.
CzeœÌ porwanych nie moÂże wrĂłciĂŚ bo ich ciaÂła materialne nie sÂą przygotowane do Âżycia w naszej wzrastajÂącej wibracyjnie  przestrzeni, nie mogli by nadal ÂżyĂŚ na ziemi.

CzêœÌ porwaù i odwiedzin w innych wymiarach odbywa siê tylko z udzia³em czêœci cia³ subtelnych , ludziom wydaje siê i¿ s¹ tam rzeczywiœcie , a tak nie jest podró¿uje tylko czêœÌ ich œwiadomoœci.

Byty typu ten pos³uguj¹cy siê imieniem Enki ( trudno jest odró¿niaÌ je od siebie wielu pos³uguje siê tym samym imieniem uznaj¹c to za swoj¹ normalnoœÌ) nie posiadaj¹ cia³a astralnego, nikt kto nie posiada tego cia³a nie ma mo¿liwoœci przejœcia w IV wymiar. Bowiem na jego bazie budujemy nasze kolejne cia³o energetyczne.

Nasze ¿ycie fizyczne ( sposób prze¿ywania zdarzeù , nasza wra¿liwoœÌ uczuciowa) to "urz¹dzenia" tworz¹ce energetyczne œwietliste cia³o.

Nie kaÂżdy ma moÂżliwoœÌ stworzenia go , Androidy nie majÂą takiej moÂżliwoÂści , nigdy nie posiadÂły  , nie istnieje Âżadna moÂżliwoœÌ dla nich tworzenia go.

Przykro o tym pisaĂŚ ale trzeba dla zrozumienia i odró¿niania. To tylko przykÂład... najpiĂŞkniej skonstruowana mĂłwiÂąca i chodzÂąca lalka , o przeró¿nych moÂżliwoÂściach dziaÂłania zawsze bĂŞdzie tylko lalkÂą chociaÂż konstruktor zmodernizuje jÂą do granic moÂżliwoÂści technicznych wyprzedzajÂących CzÂłowieka. Jej zachowania bĂŞdÂą zgodne  zawsze z nawet bardzo precyzyjnym programem ( bĂŞdzie mogla piĂŞknie uÂżywaĂŚ s³ów) ale nie stanie siĂŞ nigdy CzÂłowiekiem przeÂżywajÂącym g³êbie uczuĂŚ , nie bĂŞdzie potrafiÂła prawdziwie kochaĂŚ by zrobiĂŚ dla miÂłoÂści oraz w imiĂŞ miÂłoÂści rzeczy nieprzewidywalnych. A co za tym idzie nie posiada ciaÂła astralnego tworzonego przez CzÂłowieka w tysiÂącach swoich wcieleĂą i nie zbuduje na nim ciaÂła Âświetlistego.

Jaka jest inna ale bardzo zasadnicza ró¿nica?

Androidy ( czy syntetyki jak je nazywam) nie posiadajÂą ciaÂł subtelnych nigdy nie posiadaÂły.  SÂą to energetyczne programy modernizowane przed kaÂżdym wcieleniem na bazie Ludzkich doÂświadczeĂą. Wcielane sÂą za kaÂżdym razem w nowe ciaÂło fizyczne przygotowane przez ziemskich rodzicĂłw.

WiêkszoœÌ z nich pojawia siê na ziemi tylko jeden raz, ich pamiêÌ doœwiadczalna zostaje modyfikowana i korzysta z niej nastêpna kreacja. Nie posiadaj¹ ci¹gu wcieleù.
SÂą teÂż inne opcje tzw, rody  w cyklach trĂłjkowych ale to nowy temat.

Iskra StwĂłrcy - Energia wcielajÂąca siĂŞ to osobowoœÌ zawsze ta sama , ktĂłra wzbogaca swojÂą barwĂŞ  i moc wszystkimi swoimi doÂświadczeniami z wÂłasnych wcieleĂą , ktĂłre sÂą zawsze  Jej wiedzÂą osobistÂą.

Dlatego ten kto jest takÂą  EnergiÂą moÂże otworzyĂŚ sobie w sobie dostĂŞp do  wiedzy duchowej  , gdyÂż zwyczajnie jÂą posiada. Ma prawo z niej korzystaĂŚ i przekazywaĂŚ innym.

Androidy takiej wiedzy nie posiadajÂą , czerpiÂą jÂą z sieci energio informacyjnej , ktĂłra jest zespolona rĂłwnieÂż z ludzkimi mĂłzgami.

MogÂą wiĂŞc mieĂŚ dostĂŞp do informacji ale nie posiadajÂą go do wiedzy uczuĂŚ , ktĂłra ma depozyt w sercach.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2011, 09:06:11 wysłane przez Kiara » Zapisane
east
Gość
« Odpowiedz #3 : Listopad 12, 2011, 23:11:09 »

Smutne to, Âże budujemy ciÂągle te nierĂłwnoÂści. Ludzie /androidy , lepsi/gorsi. My i oni.
To do niczego dobrego nie prowadzi. Moim zdaniem.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #4 : Listopad 13, 2011, 09:30:55 »

JeÂżeli uwaÂżasz iÂż mĂłj post jest wartoÂściowaniem lepsi - gorsi , to naprawdĂŞ niewiele zrozumiaÂłeÂś.

Jest informacjom z  ró¿nymi  na przykÂładami .....

My i Oni zawsze bĂŞdzie istniaÂło bowiem My to nie Oni a Oni to nie My.

Do niczego dobrego nie prowadzi zablokowanie rozwoju  CzÂłowieka i utrzymywanie takiego stanu na  poziomie moÂżliwoÂści AndroidĂłw.
Bowiem jest to powstrzymywanie sztuczne ewolucji Âżycia, niezgodne z uszanowaniem prawa wolnej woli.

Nawet porywanie i maltretowanie doÂświadczalne AndroidĂłw dla mnie jest obrzydliwoÂściÂą poza prawami ziemskimi. Bowiem tu na ziemi wszyscy urodzeni ludÂźmi nimi sÂą i obowiÂązujÂą na ziemi prawa dotyczÂące ludzi identyczne.

Mo¿e to zrozumiesz ? Jak równie¿ to i¿ LudzkoœÌ nie mo¿e ca³ego swojego istnienia spêdziÌ na "powtarzaniu tej samej klasy" , tego samego wymiaru.
Blokowanie pamiĂŞci poprzednich wcieleĂą i wiedzy  ktĂłrÂą posiadamy by powtarzaĂŚ dawnÂą wiedzĂŞ jako nowa dla nas w kaÂżdym wcieleniu nie jest rozwiÂązaniem , nie tworzy rozwoju.

SÂą to sztucznie tworzone warunki umoÂżliwiajÂące Âżycie AndroidĂłw na ziemi , "nowe technologie" przekazywane Ludziom nie sÂą dla nas nowymi.My sami je tworzyliÂśmy wieki temu.  Wymuszone zapomnienie i sprzedaÂż nam naszych dawnych dzieÂł w nowych opakowaniach jest obrzydliwym oszustwem , szczytem manipulacji nami.
CenÂą za te stare technologie i namiastkĂŞ wÂładzy pewnych osĂłb  jest sprzedawanie wolnoÂści CzÂłowieka.

Obecny czas odsÂłania te wszystkie manipulacje pokazuje gry LudzkoÂściÂą oraz zaÂświatowÂą grupĂŞ ktĂłra swojÂą nieuczuciowÂą bezwzglĂŞdnoÂściÂą uzaleÂżnia innych wykorzystujÂąc ich empatiĂŞ.

Nie moÂżna iœÌ rĂłwnoczeÂśnie dwoma drogami , zawsze jakieÂś  wartoÂści komuÂś sÂą bliÂższe jakieÂś dalsze. Nie o to chodzi by wymuszaĂŚ wybory , chodzi o to by dokonywaĂŚ je posiadajÂąc prawdziwe informacje.

Przekazanie mojej wiedzy oraz znanych mi  informacji  , a nie wartoÂściowanie jest celem napisania postĂłw w tym temacie.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2011, 10:37:42 wysłane przez Kiara » Zapisane
barneyos

GawĂŞdziarz

Punkty Forum (pf): 2

« Odpowiedz #5 : Listopad 13, 2011, 10:06:19 »

Czy informacje powyÂższe oznaczajÂą, Âże skoro android nie ma ciaÂł subtelnych, nie posiada on aury ? Czy android posiada aurĂŞ, ale niepeÂłnÂą, np. bez jednego z ciaÂł subtelnych (najbardziej myÂślĂŞ tu o duchowym, skoro nie ma Iskry BoÂżej), czy nie posiada jej wcale ?

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\"
\"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
Kiara
Gość
« Odpowiedz #6 : Listopad 13, 2011, 10:31:39 »

Aura ( zaleÂży co kto ma na myÂśli przy tym sÂłowie) istnieje dla ciaÂła fizycznego i jest odbiciem energetycznych procesĂłw uczuciowo , myÂślowych  w barwie. Dlatego zmieniajÂą siĂŞ jej kolory razem z nastrojami  i rozwojem czÂłowieka przez caÂłe Âżycie.

JeÂżeli o takom aurĂŞ ci chodzi to posiada jÂą kaÂżdy , Androidy rĂłwnieÂż.

Ale Energia niewcielona posiada aurĂŞ , ktĂłra jest wypadkowÂą wszystkich wcieleĂą , jej barwa Âświadczy o rozwoju i osobowoÂści tej energii.  Na jej kanwie tworzy siĂŞ kolejne ciaÂło subtelne Energii , takiej aury Androidy nie posiadajÂą.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
east
Gość
« Odpowiedz #7 : Listopad 13, 2011, 11:00:06 »

Biedne skurczybyki nawet nie wiedzÂą, Âże nie majÂą tej wÂłaÂściwej aury pewnie. MoÂże nawet sÂądzÂą, Âże sÂą ludÂźmi i ÂżyjÂą poÂśrĂłd nas. Tak samo kochajÂą, zakÂładajÂą rodziny, troszczÂą siĂŞ o innych, robiÂą coÂś dobrego dla Âświata, pomagajÂą. Niestety nic im to nie da, bo sÂą z niÂższej kasty - spreparowani od poczÂątku. MoÂże to mĂłj sÂąsiad, moÂże kolega, mĂłj syn, a moÂże to ja ?

To byÂłaby ironia losu. CzÂłowiek-android caÂłe Âżycie stara siĂŞ rozwijaĂŚ, poszukuje prawd duchowych, a tu na koĂącu - ZONK. Na nic to wszystko, bo ktoÂś mu mĂłwi, Âże jest androidem. Nic tylko siĂŞ od³¹czyĂŚ  Niezdecydowany

Zaraz, ale moÂże jest jakaÂś nadzieja dla androidĂłw. MoÂże przydadzÂą siĂŞ do czegoÂś mogÂąc sÂłuÂżyĂŚ ludziom, co Wy na to ?   Z politowaniem
barneyos

GawĂŞdziarz

Punkty Forum (pf): 2

« Odpowiedz #8 : Listopad 13, 2011, 11:50:51 »

Aura ( zaleÂży co kto ma na myÂśli przy tym sÂłowie) istnieje dla ciaÂła fizycznego i jest odbiciem energetycznych procesĂłw uczuciowo , myÂślowych  w barwie. Dlatego zmieniajÂą siĂŞ jej kolory razem z nastrojami  i rozwojem czÂłowieka przez caÂłe Âżycie.

JeÂżeli o takom aurĂŞ ci chodzi to posiada jÂą kaÂżdy , Androidy rĂłwnieÂż.

Ale Energia niewcielona posiada aurĂŞ , ktĂłra jest wypadkowÂą wszystkich wcieleĂą , jej barwa Âświadczy o rozwoju i osobowoÂści tej energii.  Na jej kanwie tworzy siĂŞ kolejne ciaÂło subtelne Energii , takiej aury Androidy nie posiadajÂą.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

Chodzi mi o to, ¿e u cz³owieka wyró¿nia siê 5 cia³: fizyczne, zaraz przy nim eteryczne, potem emocjonalne, mentalne i duchowe.

Czy android bĂŞdzie posiadaÂł taki sam zestaw, czy bĂŞdzie pozbawiony ktĂłregoÂś z ciaÂł ?

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\"
\"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #9 : Listopad 13, 2011, 13:33:50 »

Chce Wam cos opisac nad czym sie zastanawialam od kilku lat.
Mysle- to dotyczy wlasnie androidow, o ktorych  nota bene jest mowa w tym watku.

Odnosze wrazenie , ze na przestrzeni 4 lat spotkalam 3 androidy lub obcych jak kto woli.
Pierwszy raz w mojej pracy - przyznam , ze bylo to dla mnie dosc zjawiskowe nie tylko w odczuciach , ale w zachowaniu owego osobnika. Przyciagnal moja uwage swoim chodem , bardzo nienaturalnie sztywno i sztucznie chodzil troche to przypominalo postawe i chod wojskowego , ale byl tak sztuczny w swoich naturalnych ruchach , ze wzbudzal wsrod ludzi przyciaganie uwagi swoja osoba. Ludzie nazywali jego osobe dziwakiem .
Co sklonilo mnie do potwierdzenia , ze nie jest to czlowiek? Bardzo sztuczny , nienaturalne ruchy ciala, a na dodatek jakby swietnie na odleglosc wyczuwal co jest dla niego zagrozeniem . Moja osobe omijal duzym lukiem przynajmniej 1,5 m to bylo za kazdym razem , kiedy musial wejsc w moja przestrzen. W kazdym razie wowczas sobie zadalam pytanie- dlaczego dostaje sygnal , ze musi mnie omijac.

Odpowiedz przyszla dopiero jak spotkalam 3 , ktory musial wejsc w moja przestrzen a w zasadzie to ja wkroczylam w jego , ale to na koniec.

Pozniej bedac tu w Norwegi spotkalam w miescie nastepnego , co dziwne od razu ja wylapalam jego a on mnie i wyraznie to czulam . Znowu ta sama sytuacja ominal mnie duzym lukiem , zapytalam co jest ? Czy czasem niektorzy z Nas zaklocaja ich funkcjonowanie?

Ostatniego spotkalam jakies rok temu i co dziwne to byla kobieta pracowala za lada nie miala okazji mnie ominac , poniewaz to ja weszlam w zasieg jej przestrzeni .

Bylam z kolega , ktory jest swiadkiem tego wydarzenia . Mozecie mi nie uwierzyc , ale jest to faktem z zycia wzietym -ta kobieta w pierwszym  momencie normalnie sie zachowywala dopuki sie nie odezwalam. W tym momencie ruchy jej ciala znacznie spowolnialy i doszlo do calkowitego zatrzymania, nagle stala sie stojaca kukla - to bylo bardzo nienaturalne . Mozna ta sytuacje porownac z ogladaniem filmu klatka po klatce .

Na koniec zaznacze , ze bywam w tym kiosku codziennie i nigdy pozniej juz tej osoby tam nie bylo.
Troche zaskakujacy  jest dla mnie fakt , ze od razu ja wylapuje ich a oni mnie , a moze tez jestem androidem he?
Wiecie czego brakuje mnie i zapewne innym na tym forum? Opisywania doswiadczen , a nie paplania i analizowania przeczytanych wczesniej ksiazek .
Wiem niektorzy z Was zarzuca mi w tym momencie ingerowanie w czyjes doswiadczenia bo ,kazdy ma prawo do zachowania ich dla wlasnego rozwoju , ale czy dyskusja nie jest wowczas bardziej autentyczna?
Czy ludzie obawiaja sie tutaj oceny  wlasnych doswiadczen przez inne osoby?
Mysle , ze tak wlasnie jest- bo wlasnie po doswiadczeniach w jakie dana osoba wchodzi widac rzeczywisty poziom indywidualnego rozwoju danej jednostki. Kazdy chce byc jedyny i niepowtarzalny , dlatego latwiej jest cytowac wielkich ludzi niz samego siebie ??
pozdrawiam serdecznie Laguna
janusz i acentaur nie przenos tego postu prosze do: wyraz siebie , bo jest on stosowny do tego co napisalam po wyzej.

« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2011, 15:27:18 wysłane przez Laguna__ » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #10 : Listopad 13, 2011, 14:41:45 »

Cytat: Laguna
janusz i acentaurnie przenos tego postu prosze do: wyraz siebie , bo jest on stosowny do tego co napisalam po wyzej.

Wybacz >Laguno< ale uwaÂżam, Âże ten post bardziej pasuje do tego wÂątku: Paranormalne zjawiska w twoim Âżyciu
i tam teÂż go przeniosÂłem. DuÂży uÂśmiech

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #11 : Listopad 13, 2011, 15:12:22 »

Cytat: Laguna
janusz i acentaurnie przenos tego postu prosze do: wyraz siebie , bo jest on stosowny do tego co napisalam po wyzej.

Wybacz >Laguno< ale uwaÂżam, Âże ten post bardziej pasuje do tego wÂątku: Paranormalne zjawiska w twoim Âżyciu
i tam teÂż go przeniosÂłem. DuÂży uÂśmiech

Darku
Coz, nie mam wplywu na to co uznales za stosowne. ale ja nadal uwazam , ze powinien ten post pozostac tutaj .

Dziekuje Dariusz.rzeczywiscie  bylo: nie -zlanczone z aucentaur- to moje gapostwo wieksze od Twojego.
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2011, 15:29:47 wysłane przez Laguna__ » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #12 : Listopad 13, 2011, 15:17:03 »

Dobrze, wiĂŞc przywrĂłciÂłem go powrotem. DuÂży uÂśmiech
Przyznam, ¿e przenios³em go przez gapostwo gdy¿ nie zwróci³em uwagi na "nie" z³¹czone z nikiem >acentaura<. Szok Mrugniêcie

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #13 : Listopad 13, 2011, 21:07:04 »

Biedne skurczybyki nawet nie wiedzÂą, Âże nie majÂą tej wÂłaÂściwej aury pewnie. MoÂże nawet sÂądzÂą, Âże sÂą ludÂźmi i ÂżyjÂą poÂśrĂłd nas. Tak samo kochajÂą, zakÂładajÂą rodziny, troszczÂą siĂŞ o innych, robiÂą coÂś dobrego dla Âświata, pomagajÂą. Niestety nic im to nie da, bo sÂą z niÂższej kasty - spreparowani od poczÂątku. MoÂże to mĂłj sÂąsiad, moÂże kolega, mĂłj syn, a moÂże to ja ?

To byÂłaby ironia losu. CzÂłowiek-android caÂłe Âżycie stara siĂŞ rozwijaĂŚ, poszukuje prawd duchowych, a tu na koĂącu - ZONK. Na nic to wszystko, bo ktoÂś mu mĂłwi, Âże jest androidem. Nic tylko siĂŞ od³¹czyĂŚ  Niezdecydowany

Zaraz, ale moÂże jest jakaÂś nadzieja dla androidĂłw. MoÂże przydadzÂą siĂŞ do czegoÂś mogÂąc sÂłuÂżyĂŚ ludziom, co Wy na to ?   Z politowaniem

JuÂż pisaÂłam wielokrotnie CzÂłowiek czy Android na ziemi musi byĂŚ traktowany zgodnie z prawami obowiÂązujÂącymi  Ludzi.

Zatem nie rozumiem Twojej ironii east ,kaÂżdy kto urodziÂł siĂŞ czÂłowiekiem pozostaje nim aÂż do Âśmierci i nikt nikogo nie ma prawa wykorzystywaĂŚ.

Co usiÂłujesz zasugerowaĂŚ? Jakie masz problemy z akceptacjÂą informacji? Dlaczego chcesz identyfikowaĂŚ ludzi , do czego jest Ci to potrzebne?

Czy to jest waÂżne kto jest kim? Dla mnie waÂżniejsze co tworzy w ciÂągu swojego Âżycia.
Zrozumienie i¿ inaczej nie potrafi bo.... daje nam mo¿liwoœÌ akceptacji oraz pójœcia drog¹ osobistych wartoœci bez poni¿ania cudzych niemocy.

Nie po drodze nam z kimÂś to pora na wÂłasnÂą ÂścieÂżkĂŞ ze zrozumieniem cudzych wyborĂłw.

Wiedza nie jest po to by jej naduÂżywaĂŚ  przeciw komuÂś , a po to by dziĂŞki niej mÂądroœÌ wÂłasnych decyzji zbudowaĂŚ.

Kiara. UÂśmiech UÂśmiech

barneyos dla mnie te wymienione ciaÂła zbliÂżone sÂą  bardziej  do  rozwoju zmysÂłowy. Jak dla mnie to CzÂłowiek ma teraz 3 ciaÂła i tworzy czwarte.

1.ciaÂło fizyczne
2.ciaÂło energetyczne -uczuciowe ( przez ktĂłre przejawia siĂŞ ta caÂła 5/ka)
3.ciaÂło astralne   ktĂłre jest formÂą dla ciaÂła fizycznego.

Androidy posiadajÂą ciaÂło fizyczne i energetyczne tworzone w trakcie Âżycia z przezywanych uczuĂŚ , raczej ich odbicie , ale nie posiadajÂą ciaÂła astralnego.
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2011, 21:18:07 wysłane przez Kiara » Zapisane
east
Gość
« Odpowiedz #14 : Listopad 13, 2011, 23:05:47 »

@kiaro
Co usiÂłujesz zasugerowaĂŚ? Jakie masz problemy z akceptacjÂą informacji? Dlaczego chcesz identyfikowaĂŚ ludzi , do czego jest Ci to potrzebne?

A mnie do niczego to nie potrzebne. TrochĂŞ tylko draÂżni mnie wywyÂższanie siĂŞ nad androidĂłw, bo jakoÂś wszystkich postrzegam jako ludzi. Nie rozumiem tych podzia³ów na androidĂłw i ludzi tak jak nie rozumiem podzia³ów  na czarnych i biaÂłych.
Dlatego takie refleksje mnie naszÂły jakie opisaÂłem. Co to ma zaznaczenie kim jesteÂśmy ?

WyobraÂźmy sobie, Âże na ZiemiĂŞ przybyli niezwykle rozwiniĂŞci kosmici. JesteÂśmy dla nich na poziomie np takim jak my postrzegamy kury.  Rozumny, super rozwiniĂŞty kosmita postanawia, Âże kurze naleÂżaÂło by  urzÂądziĂŚ wolny wybieg i odgrodziĂŚ jÂą przed drapieÂżnikami oraz dawaĂŚ najlepsze ziarno tak, by kura znosiÂła duÂże i smaczne jajka. W jego mniemaniu bĂŞdzie to najlepsze, co taka kura mogÂłaby wymarzyĂŚ sobie ,ale  to wszystko. Niedopuszczalne byÂłoby dopuszczenie kury do stoÂłu przy ktĂłrym rozmawiajÂą kosmici. Co taka kura mogÂłaby powiedzieĂŚ nawet gdyby jakimÂś cudem potrafiÂła mĂłwiĂŚ ? Jak mogÂłaby pomĂłc rozwiÂązaĂŚ problem ginÂącej rasy ? Jej miejsce jest w kurniku lub na wybiegu, a sio.
A¿ tu nagle jeden z kosmitów postanowi³ wys³uchaÌ kurê. Zacz¹³ jej siê przygl¹daÌ, zacz¹³ rozumieÌ jej œwiat, a nawet komunikowaÌ siê zacz¹³ z kurami. Kurze jajo pomog³o mu poj¹Ì niepojêt¹ m¹droœÌ Natury i znaleŸÌ rozwi¹zanie ¿ycia dla jego w³asnej gin¹cej rasy.

Nie bÂądÂźmy jako Ci niedoÂścigli kosmici, ktĂłrzy niczego siĂŞ nie chcÂą nauczyĂŚ i w najlepszym razie z gĂłry spoglÂądajÂą na androidĂłw. MoÂżna przyj¹Ì naukĂŞ nawet od androida tym samym nadajÂąc sens jego  i swojej wÂłasnej rĂłwnieÂż, egzystencji.
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #15 : Listopad 22, 2011, 21:40:03 »

<a href="http://www.youtube.com/v/Oiq7ZPG_jp0?version=3&amp;amp;hl=pl_PL&amp;amp;rel=0" target="_blank">http://www.youtube.com/v/Oiq7ZPG_jp0?version=3&amp;amp;hl=pl_PL&amp;amp;rel=0</a>
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: