Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 12:09:59

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 [2] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Siatka energetyczna Ziemi  (Przeczytany 33976 razy)
0 u¿ytkowników i 3 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #25 : Kwiecieñ 01, 2012, 11:43:01 »

Posty o Serafinach przenios³em do: Rasy za³o¿ycielskie - Kosmiczni Ogrodnicy >>

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #26 : Kwiecieñ 01, 2012, 11:49:22 »

Widze wlasnie, a ja zasugerowalabym, aby o Serafim Blue umiescic w jakims watku o uzdrowicielach, terapeutach, nauczycielach. Tam by to pasowalo. Bo ten Serafin (biblijny) to NIE-ten Serafim Blue. A nawet gdyby, to juz nie trzeba go tak postrzegac, tylko zrozumiec jakie przeslanie nam niesie. To jest grupa, nie jedna osoba.
Mozna z nimi miec kontakt bezposredni, lub przez media. Za nauki i pomoc pobieraja oplate! Odbywa sie to w sposob rozliczeniowy posredni, transfer wymienny.

Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #27 : Kwiecieñ 01, 2012, 11:55:56 »

Mo¿esz, wyszukaj Tabie odpowiedni i pisz.
Je¶li nie chcia³oby Ci siê szukaæ to mo¿na i tu, chyba: Antrovis itp. >>
b±d¼ utwórz nowy w±tek.

Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #28 : Kwiecieñ 01, 2012, 18:15:27 »

Dariusz - ja nie jestem TU po to, aby filmiki moje puszczac ogolowi i w ten sposob zywic sie. Ja TU jestem po to, aby wskazywac DROGE. A sa tacy, ktorzy tego jeszcze nie rozumieja, bo teraz jest CZAS "rabunku" na koncowce kazdy chce napchac swoje spizarnie DOBRAMi, bo przeciez przyjdzie koniec swiata.
Ale, ze POCZATEK PRZYSZEDL tego nikt nie widzi.

Smutny

Wpisze, i chyba dopasuje:)
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #29 : Kwiecieñ 01, 2012, 18:30:15 »

Ja TU jestem po to, aby wskazywac DROGE. A sa tacy, ktorzy tego jeszcze nie rozumieja,
Ale, ze POCZATEK PRZYSZEDL tego nikt nie widzi.

Smutny

to mi³o z twojej strony, jednak gdyby¶ zechcia³a byæ trochê mniej enigmatyczna, to by u³atwi³o sprawê U¶miech
http://www.maltadiscovery.org/ - ciekawa strona,-
rozumiem, ¿e "królowa jest tylko jedna" i wróci zrobiæ porz±dek, ale przeczytanie ca³o¶ci ze zrozumieniem zajmie trochê czasu,-
a wiêc je¿eli ju¿ jeste¶ po lekturze- to mo¿esz, je¶li zechcesz wrzuciæ streszczenie ca³o¶ci Mrugniêcie

pozdro U¶miech i "królowa jest tylko jedna" Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 01, 2012, 19:05:27 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #30 : Kwiecieñ 01, 2012, 19:58:17 »

Bo tak jest rowniez:) u termitow. Krolowa jest jedna. Ale, gdy nie wyrobi, wtedy zwykly robotnik (ca) przejmuja jej funkcje.
To spojrzenie materialne, gdyby je rozbudowac, wtedy "cza" zaczac myslec.
Mam malo materialow, ale wlasnie chodzi o kontynuacje tej babeczki:) z Malty. Chodzi o pasmo smoka miedzy Tajwanem i poludniowa Japonia. Kolebka cywilizacji Mu.
Trudno znalezc w necie cos fajnego na ten temat. Mam pare stron ale w obcych "narzeczach".
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 01, 2012, 19:58:28 wys³ane przez Fair Lady » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #31 : Kwiecieñ 03, 2012, 19:02:17 »

¦wiêta sieæ
8 lis 2011

Freddy Silva jest badaczem, którego interesuj± miejsca charakteryzuj±ce siê szczególn±, naturaln± energi±. Zazwyczaj w takich miejscach budowano rozmaite miejsca kultu, doceniaj±c w ten sposób ich wa¿no¶æ. Silva dostrzeg³ tak¿e zwi±zek pomiêdzy tymi ¶wiêtymi miejscami a np. krêgami zbo¿owymi, które czêsto powstaj± w ich pobli¿u. Istnienia takiej energii nie trzeba przyjmowaæ na wiarê. Przeprowadzono setki do¶wiadczeñ z rozmaitymi instrumentami naukowymi, które mierzy³y zmiany energetyczne wewn±trz miejsc uznanych za ¶wiête lub magiczne. W Anglii np. ustawiono magnetometry wewn±trz kamiennych krêgów, który wskazywa³y na co¶ w rodzaju lejka energetycznego, gdy pole magnetyczne ros³o wraz ze zbli¿aniem siê do wnêtrza takiego krêgu. Wygl±da³o to, jakby kamienny kromlech przejmowa³ pole magnetyczne ze swojej okolicy i koncentrowa³ je w swoim wnêtrzu. To skoncentrowane pole magnetyczne nie by³o obojêtne dla ludzi, którzy stawali w ¶rodku takiego krêgu. Niemal¿e wszystkie magiczne i ¶wiête miejsca na ¶wiecie s± zbudowane w punktach aktywnych energetycznie.

Takie miejsce powstaj± wówczas, gdy pole geomagnetyczne jest zachwiane przez pr±dy telluryczne, które w ró¿nych punktach ziemi p³yn± blisko jej powierzchni. Niektóre z nich uaktywniaj± siê pod wp³ywem plam s³onecznych. Towarzyszy temu specyficzne pole elektromagnetyczne, które wp³ywa na pole energetyczne cz³owieka co stymuluje jego ¶wiadomo¶æ. Naukowcy z Princeton dokonali szeregu pomiarów w takich miejscach, zwracaj±c g³ównie uwagê na czêstotliwo¶æ energii jaka przez nie przep³ywa³a. Szczególnie spektakularny wynik takich pomiarów osi±gniêto w pobli¿u egipskich piramid, które magazynuj± w sobie olbrzymi± energiê i wielu ludzi odwiedza piramidy szukaj±c takiego duchowego do¶wiadczenia. To magazynowanie energii jest naturaln± funkcj± tworzywa z którego budowano struktury czy ¶wi±tynie w takich miejscach. Zazwyczaj stosowano do ich budowy kamieñ, który w sposób naturalny ma du¿± zawarto¶æ kwarcu, przez co nape³nia³ siê on energi± jak pamiêæ komputera dziêki maleñkiemu ziarenku kryszta³u jakie znajduje siê w procesorze.

...

wiêcej:
http://nowaatlantyda.com/2011/11/08/swieta-siec/

Strony: 1 [2] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: