Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 07, 2025, 11:37:35

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 [2] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Siatka energetyczna Ziemi  (Przeczytany 34821 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #25 : Kwiecień 01, 2012, 11:43:01 »

Posty o Serafinach przeniosÂłem do: Rasy zaÂłoÂżycielskie - Kosmiczni Ogrodnicy >>

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #26 : Kwiecień 01, 2012, 11:49:22 »

Widze wlasnie, a ja zasugerowalabym, aby o Serafim Blue umiescic w jakims watku o uzdrowicielach, terapeutach, nauczycielach. Tam by to pasowalo. Bo ten Serafin (biblijny) to NIE-ten Serafim Blue. A nawet gdyby, to juz nie trzeba go tak postrzegac, tylko zrozumiec jakie przeslanie nam niesie. To jest grupa, nie jedna osoba.
Mozna z nimi miec kontakt bezposredni, lub przez media. Za nauki i pomoc pobieraja oplate! Odbywa sie to w sposob rozliczeniowy posredni, transfer wymienny.

Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #27 : Kwiecień 01, 2012, 11:55:56 »

MoÂżesz, wyszukaj Tabie odpowiedni i pisz.
JeÂśli nie chciaÂłoby Ci siĂŞ szukaĂŚ to moÂżna i tu, chyba: Antrovis itp. >>
bÂądÂź utwĂłrz nowy wÂątek.

Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #28 : Kwiecień 01, 2012, 18:15:27 »

Dariusz - ja nie jestem TU po to, aby filmiki moje puszczac ogolowi i w ten sposob zywic sie. Ja TU jestem po to, aby wskazywac DROGE. A sa tacy, ktorzy tego jeszcze nie rozumieja, bo teraz jest CZAS "rabunku" na koncowce kazdy chce napchac swoje spizarnie DOBRAMi, bo przeciez przyjdzie koniec swiata.
Ale, ze POCZATEK PRZYSZEDL tego nikt nie widzi.

Smutny

Wpisze, i chyba dopasuje:)
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #29 : Kwiecień 01, 2012, 18:30:15 »

Ja TU jestem po to, aby wskazywac DROGE. A sa tacy, ktorzy tego jeszcze nie rozumieja,
Ale, ze POCZATEK PRZYSZEDL tego nikt nie widzi.

Smutny

to miÂło z twojej strony, jednak gdybyÂś zechciaÂła byĂŚ trochĂŞ mniej enigmatyczna, to by uÂłatwiÂło sprawĂŞ UÂśmiech
http://www.maltadiscovery.org/ - ciekawa strona,-
rozumiem, Âże "krĂłlowa jest tylko jedna" i wrĂłci zrobiĂŚ porzÂądek, ale przeczytanie caÂłoÂści ze zrozumieniem zajmie trochĂŞ czasu,-
a wiĂŞc jeÂżeli juÂż jesteÂś po lekturze- to moÂżesz, jeÂśli zechcesz wrzuciĂŚ streszczenie caÂłoÂści MrugniĂŞcie

pozdro UÂśmiech i "krĂłlowa jest tylko jedna" DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 01, 2012, 19:05:27 wysłane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #30 : Kwiecień 01, 2012, 19:58:17 »

Bo tak jest rowniez:) u termitow. Krolowa jest jedna. Ale, gdy nie wyrobi, wtedy zwykly robotnik (ca) przejmuja jej funkcje.
To spojrzenie materialne, gdyby je rozbudowac, wtedy "cza" zaczac myslec.
Mam malo materialow, ale wlasnie chodzi o kontynuacje tej babeczki:) z Malty. Chodzi o pasmo smoka miedzy Tajwanem i poludniowa Japonia. Kolebka cywilizacji Mu.
Trudno znalezc w necie cos fajnego na ten temat. Mam pare stron ale w obcych "narzeczach".
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 01, 2012, 19:58:28 wysłane przez Fair Lady » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #31 : Kwiecień 03, 2012, 19:02:17 »

ÂŚwiĂŞta sieĂŚ
8 lis 2011

Freddy Silva jest badaczem, którego interesuj¹ miejsca charakteryzuj¹ce siê szczególn¹, naturaln¹ energi¹. Zazwyczaj w takich miejscach budowano rozmaite miejsca kultu, doceniaj¹c w ten sposób ich wa¿noœÌ. Silva dostrzeg³ tak¿e zwi¹zek pomiêdzy tymi œwiêtymi miejscami a np. krêgami zbo¿owymi, które czêsto powstaj¹ w ich pobli¿u. Istnienia takiej energii nie trzeba przyjmowaÌ na wiarê. Przeprowadzono setki doœwiadczeù z rozmaitymi instrumentami naukowymi, które mierzy³y zmiany energetyczne wewn¹trz miejsc uznanych za œwiête lub magiczne. W Anglii np. ustawiono magnetometry wewn¹trz kamiennych krêgów, który wskazywa³y na coœ w rodzaju lejka energetycznego, gdy pole magnetyczne ros³o wraz ze zbli¿aniem siê do wnêtrza takiego krêgu. Wygl¹da³o to, jakby kamienny kromlech przejmowa³ pole magnetyczne ze swojej okolicy i koncentrowa³ je w swoim wnêtrzu. To skoncentrowane pole magnetyczne nie by³o obojêtne dla ludzi, którzy stawali w œrodku takiego krêgu. Niemal¿e wszystkie magiczne i œwiête miejsca na œwiecie s¹ zbudowane w punktach aktywnych energetycznie.

Takie miejsce powstaj¹ wówczas, gdy pole geomagnetyczne jest zachwiane przez pr¹dy telluryczne, które w ró¿nych punktach ziemi p³yn¹ blisko jej powierzchni. Niektóre z nich uaktywniaj¹ siê pod wp³ywem plam s³onecznych. Towarzyszy temu specyficzne pole elektromagnetyczne, które wp³ywa na pole energetyczne cz³owieka co stymuluje jego œwiadomoœÌ. Naukowcy z Princeton dokonali szeregu pomiarów w takich miejscach, zwracaj¹c g³ównie uwagê na czêstotliwoœÌ energii jaka przez nie przep³ywa³a. Szczególnie spektakularny wynik takich pomiarów osi¹gniêto w pobli¿u egipskich piramid, które magazynuj¹ w sobie olbrzymi¹ energiê i wielu ludzi odwiedza piramidy szukaj¹c takiego duchowego doœwiadczenia. To magazynowanie energii jest naturaln¹ funkcj¹ tworzywa z którego budowano struktury czy œwi¹tynie w takich miejscach. Zazwyczaj stosowano do ich budowy kamieù, który w sposób naturalny ma du¿¹ zawartoœÌ kwarcu, przez co nape³nia³ siê on energi¹ jak pamiêÌ komputera dziêki maleùkiemu ziarenku kryszta³u jakie znajduje siê w procesorze.

...

wiĂŞcej:
http://nowaatlantyda.com/2011/11/08/swieta-siec/

Strony: 1 [2] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: