Astre
Go¶æ
|
|
« : Grudzieñ 02, 2011, 15:23:02 » |
|
Wybaczcie, ale nie uda³o mi siê jako¶ inaczej zatytu³owaæ tego w±tku. Nie chcia³ bym te¿ nikomu niczego sugerowaæ, podpowiadaæ, czy t³umaczyæ w tej ''polityce kosmicznej''. Niech zatem ka¿dy sobie sam na ile go staæ i na ile potrafi pouk³ada sobie pewne rzeczy i wyci±gnie dla siebie w³a¶ciwe wnioski ? Poniewa¿ p³acê bardzo wysok± cenê za rozpowszechnianie pewnych informacji w przestrzeni, ograniczê siê do wklejenia linku do wypowiedzi, które i tak stanowi± szacunkowo ma³y wycinek pewnej prawdy, która daje odpowied¼ na pytanie ? co w³a¶ciwie siê na tej planecie dzieje i .... dlaczego? ¯yczê mi³ej lektury : http://forum.wolnaludzkosc.pl/viewtopic.php?f=26&t=246&sid=8fb3c7de6bc43990c829559db0c093a3 Ps. Wklejcie sobie link do przegl±darki...
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 02, 2011, 16:07:48 wys³ane przez Astre »
|
|
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1 : Grudzieñ 02, 2011, 16:01:47 » |
|
W linku sugeruje siê ,¿e niektórzy ludzie to jaszczury ? Obce mi to jest gatunkowo Ale w sumie to wyobra¼my sobie, jak obco musi siê w naszych cia³ach czuæ czysta ¶wiadomo¶æ. brrrrr. Przynajmniej z pocz±tku. To jakby odkryæ, ¿e mamy ob¶lizg³e cia³a i ogony
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #2 : Grudzieñ 02, 2011, 16:36:22 » |
|
Musze przyznac ze temat jest ciekawy. Tylko jak to sie stalo, ze teraz jest kobieta bez ogona i paszczy. Nasuwa sie duzo pytan. Tak wiec nalezy dalej dochodzic i przekazywac informacje ktore wlasciwie w normalnym spoleczenmstwie sa nie mozliwe do przekazania jako prawdy.
pozdrawiam serdecznie. Rafaela
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #3 : Grudzieñ 02, 2011, 16:47:29 » |
|
W linku sugeruje siê ,¿e niektórzy ludzie to jaszczury ? Obce mi to jest gatunkowo Ale w sumie to wyobra¼my sobie, jak obco musi siê w naszych cia³ach czuæ czysta ¶wiadomo¶æ. brrrrr. Przynajmniej z pocz±tku. To jakby odkryæ, ¿e mamy ob¶lizg³e cia³a i ogony A ja nie s±dzê, by ¶wiadomo¶æ czu³a siê gdziekolwiek obco, skoro to ona wszystko stworzy³a. Wszêdzie jest u siebie w domu. I wszêdzie manifestuje siê trochê inaczej. Kiedy¶, z jakiego¶ powodu nast±pi³a defragmentacja ¶wiadomo¶ci i zamkniêcie jej cz±steczek w formach. I to rozdzielenie ka¿e nam nadawaæ ca³o¶ci nasze czucie. A tak naprawdê, co z³ego jest w ob¶lizg³o¶ci ogona? Nie on przecie¿ czyni z³o, lecz my¶l niegodna. Ale, czy my¶l nie jest funkcj± ¶wiadomo¶ci? Zatem, czy mo¿e byæ dobra lub z³a ¶wiadomo¶æ? To ona sama dokona³a polaryzacji a my sobie skaczemy, raz tu, raz tam. Jak te wolne elektrony, czy jakie¶ tam nieodkryte bozony czy inne puzony? Na puzonie przynajmniej mo¿na pograæ , podobnie jak ¶wiadomo¶æ gra na nas. Czy mamy wp³yw na brzmienie? My¶lê, ¿e w jakim¶ zakresie tak. Tyle, o ile u¿ywamy wolnej woli, choæ to te¿ „cz±stka” hipotetyczna. No i o ile ów „instrument dêty” nie staje siê nadêty. A to te¿ ponoæ le¿y w zakresie woli. Czy wolnej?
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 4934
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #4 : Grudzieñ 02, 2011, 16:59:03 » |
|
..gdzie¶ by³o te¿ wspomniane o wodnej planecie z inteligientnymi o¶miornicami,- wiêc, co tam Ja-szczur
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Astre
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #5 : Grudzieñ 02, 2011, 17:09:46 » |
|
Musze przyznac ze temat jest ciekawy. Tylko jak to sie stalo, ze teraz jest kobieta bez ogona i paszczy. Nasuwa sie duzo pytan. Tak wiec nalezy dalej dochodzic i przekazywac informacje ktore wlasciwie w normalnym spoleczenmstwie sa nie mozliwe do przekazania jako prawdy.
pozdrawiam serdecznie. Rafaela
Najwiêcej w temacie ma tu do powiedzenia KIARA.Ale s±dze, ¿e nie powie i ja te¿ nie mam zamiaru tego robiæ i rozg³aszaæ publicznie pewnych rzeczy. Mogê tylko powiedzieæ, (bo zosta³o to sprawdzone) ¿e mam w siebie ''wtopione'' nie jeden, ale trzy implanty ! Po co ? Wiadomo po co ! Z istotami, które chc± publicznie blebaæ w stylu - mnie to lub tamto nie dotyczy, albo obce mi jest to gatunkowo, to nie mam czasu, ani zamiaru rozmawiaæ , bo nie ma nawet o czym. Niech sobie ¿yj± jak ¿yj± i tak bêdzie dobrze. I to jest absolutnie ostatnie moje zdanie w tym temacie i w±tku. Pozdrawiam Ja-szczurze plemie Amen
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 02, 2011, 17:10:27 wys³ane przez Astre »
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #6 : Grudzieñ 02, 2011, 17:35:06 » |
|
Chcesz wiedzieæ czy jestem Jaszczurem? Nie nie jestem i nie mam ¿adnych implantów i nie by³am porywana przez ¿adnych kosmitów, to wiem. Ale wiem i¿ ka¿dy przechodzi³ etap do¶wiadczania w ro¿nych cia³ach fizycznych nie jest to co¶ niezwyk³ego. Odniesienie rozwojowo - ewolucyjnego wielo milionowego cyklu to mo¿na znale¼æ odniesienie w porównania ¿yciem p³odu w ³onie matki do ca³okszta³tu ewolucji cia³a materialnego wspó³czesnego Cz³owieka. Tam cykl 9 miesiêcy czyli 3 cykle 3 miesiêczne s± skrócone czasowo i zamkniête w obecnym tworzeniu cia³a ludzkiego do obecnego wygl±du. Czy jeszcze istnieje cywilizacja jaszczurza? Istnieje i co z tego? Koñcz± ju¿ do¶wiadczanie w tej formie fizycznej zamykaj±c cykl swojego rozwoju , bo wiêkszo¶æ Dusz z tej grupy podjê³o tak± decyzjê. Ci którzy zdecydowali inaczej przejd± w przestrzeñ gwarantuj±c± im mo¿liwo¶ci wybranej przez nich opcji. Czy podejmowali walkê na ziemi o zatrzymanie ewolucji Ludzkiej? Tak , ale sta³o siê to bez efektu wygranej. Na jakie pytania mam jeszcze odpowiedzieæ? Sianie nienawi¶ci do odmienno¶ci nie jest dobr± drog± , lepiej jest zrozumieæ ich prawa istnienia i akceptowaæ to istnienie obok nas. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 03, 2011, 01:39:51 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Astre
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #7 : Grudzieñ 02, 2011, 17:48:20 » |
|
Nie nie jestem i nie mam ¿adnych implantów to wiem.
A wiesz po co s± implanty ? To nie ozdoba ! Jak jeste¶ dla kogo¶ niebezpieczny, to cie musi ujarzmiæ. Implant nie blokuje cia³a, blokuje ¶wiadomo¶æ. A jak czyja¶ ¶wiadomo¶c nie zagra¿a ( bo jest po prostu ma³o ¶wiadoma), to mu implantów nikt nie zak³ada bo i po co ? Zreszt± ten temat wyja¶nia w sposób dos³ownie szkolny J.Paj±k.
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 02, 2011, 17:49:02 wys³ane przez Astre »
|
|
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #8 : Grudzieñ 02, 2011, 18:04:26 » |
|
@ Astre
Z istotami, które chc± publicznie blebaæ w stylu - mnie to lub tamto nie dotyczy, albo obce mi jest to gatunkowo, to nie mam czasu, ani zamiaru rozmawiaæ , bo nie ma nawet o czym. Niech sobie ¿yj± jak ¿yj± i tak bêdzie dobrze. OK -jak nie to nie .. to ja te¿ zabieram swoje zabawki i idê na inn± piaskownicê. A co. I to jest absolutnie ostatnie moje zdanie w tym temacie i w±tku. Ale to Twoja piaskownica, bo j± powo³a³e¶, a jeste¶my odpowiedzialni za to co powo³ali¶my do istnienia, pamiêtasz ? Nie by³o moim zamiarem nikogo tu obraziæ, ani o¶mieszyæ. Kto¶ ma takie a nie inne prze¿ycia po prostu. Czyta³em gdzie¶, ¿e w regresji hipnotycznej kto¶ by³ lwem zabijaj±cym cz³owieka. Moim zdaniem nie ma to znaczenia kim byli¶my, ale to, kim jeste¶my teraz. Nie przypadkowo nie siêgamy pamiêci± w przesz³e ¿ycia. Pewnie dlatego, ¿eby prze¿yæ odpowiednio to nasze, ludzkie ¿ycie. Ju¿ ono samo jest do¶æ skomplikowane, wiêc po co braæ na siebie dodatkowo jaszczurze z innej czasoprzestrzeni ? @ Ptaku
A ja nie s±dzê, by ¶wiadomo¶æ czu³a siê gdziekolwiek obco, skoro to ona wszystko stworzy³a. Wszêdzie jest u siebie w domu. I wszêdzie manifestuje siê trochê inaczej. Nie wiem jak siê mo¿e czuæ ¶wiadomo¶æ, tylko sobie tak po ludzku wyobrazi³em , ¿e w regresji hipnotycznej odnajdujê siê w ciele ¿eñskiego jaszczurzego odpowiednika. Gdyby¶my w pe³ni czuli siê ¶wiadomo¶ci±, to by¶my mieli pe³ny wgl±d w ró¿ne formy, nie tylko gadzie czy ludzkie, ale i zwierzêce, ro¶linne oraz tzw "materii nieo¿ywionej". Mo¿liwe, ¿e taka forma ¶wiadomej, wspó³-czuj±cej istoty przed nami jako do¶wiadczenie. I z tego punktu widzenia, to je¶li czymkolwiek NA PRAWDÊ jeste¶my/byli¶my, to jest to ¦wiadomo¶æ. @ Rafaela
Tylko jak to sie stalo, ze teraz jest kobieta bez ogona i paszczy. Bo jakby je posiada³a to by³aby facetem
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #9 : Grudzieñ 02, 2011, 18:27:26 » |
|
Bior±c pod uwag± moj± ¶wiadomo¶æ oraz informacje którymi siê dzielê odkrywaj±c wiele k³amstw i manipulacji powinnam mieæ ze 100 implantów, nie mam ich. Nie mam z innych powodów i nikt mojej ¶wiadomo¶ci nie zablokuje. Jasna sprawa ¿e o wielu sprawach z mojego ¿ycia nie opowiadam i nie bêdê opowiadaæ ( bo mam na swoim koncie do¶wiadczenia skutków nadmiaru mojej otwarto¶ci i ufania ludziom twierdz±cym i¿ s± moimi przyjació³mi) . STOP! Ale to ju¿ nie. Zdajê sobie doskonale sprawê sprawê z mojej roli na ziemi ( nie myliæ z misj±) dla mnie priorytetem jest mój rozwój osobisty wpleciony w zdarzenia ziemskie.To wszystko. Wiem i¿ decyduj±c± rolê odgrywa zawsze etyka , prawo¶æ oraz m±dro¶æ serca czyli mi³o¶æ d±¿±ca do bezwarunkowej. Wybra³am tak± drogê i idê ni± , nikt mnie niczym nie nastraszy , nie zastraszy i nie zdewarto¶ciuje g³osz±c o mnie "cuda wianki" A ¿e s± inne cywilizacje i ¿yj± w nich Istoty o wygl±dzie innym ni¿ Ludzki? Wiem i co z tego? Maj± prawo do ¿ycia w swojej przestrzeni po swojemu , ka¿da odmienno¶æ ma takie prawo. Nie wolno jest tylko nikomu wymuszaæ si³± czy podstêpem swoich praw i warto¶ci na nikim wbrew jego woli . Bywa i¿ takie prawa i zasady s± ³amane , bywa i¿ powodowa³y mnóstwo wojen. Bowiem na ziemi w cia³ach Ludzkich ¿yje mnóstwo kosmicznych cywilizacji usi³uj±cych wbrew prawu Pana Tego i Tamtego ¦wiata ³amaæ te zasady. Dzieje siê tak bo Istoty te posiadaj± woln± wolê i pomimo bardzo rozwiniêtych technologii s± nadal ograniczone w swoim rozwoju duchowym. ¯eby zakoñczyæ te kosmiczne wojny i przyspieszyæ rozwój duchowy stworzona zosta³a Ziemia - Kosmiczna Szko³a ( o najwy¿szych normach etyki i wiedzy duchowej ) Rozwoju Duchowego. Sytuacja tragiczna ( panuj±ca do teraz) zosta³a spowodowana gdy przyby³y tu Istoty w celu wzrastania duchowego i podstêpnie przejê³y w³adzê nad Ziemi± i Lud¼mi ponownie kreuj±c swoje ograniczone etycznie wzorce , blokuj±c wiedzê zdeponowan± na Ziemi. Poniewa¿ Pan nie ingeruje w woln± wolê ¿adnych Istot wyd³u¿y³ czas ich nauki duchowej. Obecnie ziemia by³a doprowadzona na krawêd¼ destrukcji zagra¿aj±cej istnieniu ca³okszta³tu stworzenia. Tylko z tego wzglêdu nast±pi³a interwencja Istot o wysokim poziomie osobistej wibracji by podnie¶æ upadaj±c± Ziemiê i nie dopu¶ciæ do ca³kowitej jej zag³ady. Fakt ten nie podoba siê tym którzy musz± podj±æ trud w³asnej ewolucji lub ca³kowicie odej¶æ z tej przestrzeni ( trac± w³adzê i swoje wszystkie wp³ywy) zatem tworz± mnóstwo fa³szywych informacji w celu wywo³ania dezinformacji i paniki blokuj±cej wznosz±c± siê wibracjê Ziemi i Ludzi. Na Ziemi pracuje mnóstwo grup rozwoju duchowego , które wzmacniaj± proces podnoszenia wibracji, nie ma ¿adnej obawy ¿e proces nie zaistnieje. Jest ju¿ w koñcowym etapie swojej realizacji , bo Ludzko¶æ tak zdecydowa³a. Ludzko¶æ to Energie wcielone przebywaj±ce na Ziemi , którym bli¿szy jest rozwój indywidualny z do¶wiadczaniem wp³ywu energii na materiê. Nie wiem co jeszcze powinnam napisaæ? Sensacje w cudzych zagubieniach , upadkach i wzlotach mnie nie interesuj± , bowiem s± to nasze naturalne etapy b³êdów i korekt decyzjonalnych. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 03, 2011, 01:53:15 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Astre
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #10 : Grudzieñ 02, 2011, 19:11:56 » |
|
Sytuacja tragiczna ( panuj±ca do teraz) zosta³a spowodowana gdy przyby³y tu Istoty w celu wzrastania duchowego a podstêpnie przejê³y w³adzê nad Ziemi± i Lud¼mi ponownie kreuj±c swoje ograniczone etycznie wzorce , blokuj±c wiedzê zdeponowan± na Ziemi.
Poniewa¿ Pan nie ingeruje w woln± wolê ¿adnych Istot wyd³u¿y³ czas ich nauki duchowej. Obecnie ziemia by³a doprowadzona na krawêd¼ destrukcji zagra¿aj±cej istnieniu ca³okszta³tu stworzenia. Tylko z tego wzglêdu nast±pi³a interwencja Istot o wysokim poziomie osobistej wibracji by podnie¶æ upadaj±c± Ziemiê.
Fakt ten nie podoba siê tym którzy musz± podj±æ trud w³asnej ewolucji lub ca³kowicie odej¶æ z tej przestrzeni ( trac± w³adzê i swoje wszystkie wp³ywy) zatem tworz± mnóstwo fa³szywych informacji w celu wywo³ania dezinformacji i paniki blokuj±cej wznosz±c± siê wibracjê Ziemi i Ludzi.
Na Ziemi pracuje mnóstwo grup rozwoju duchowego , które wzmacnia ten proces , nie ma ¿adnej obawy ¿eby nie zaistnia³. Jest ju¿ w koñcowym etapie swojej realizacji , bo Ludzko¶æ tak zdecydowa³a. Ludzko¶æ to Energie wcielone , którym bli¿szy jest rozwój indywidualny z do¶wiadczaniem wp³ywu energii na materiê.
Ten cytat jest w znacznej mierze prawid³owy.Choæ nale¿a³o by dokonaæ pewnych merytorycznych korekt. Jednak¿e problem jest jeszcze zupe³nie inny, czego nie bior± momentami pod uwagê nawet fachowcy od tych zagadnieñ. Okre¶lê to wprost - Jaszczurze plemie. A co za tym idzie - zniszczona, wyeksploatowana, wrêcz absolutnie zdegradowana, oraz naszpikowana niewyobra¿aln± ilo¶ci± broni masowej zag³ady planeta Ziemia ! Aby doprowadziæ do pierwotnej równowagi, do jako takiego wzglêdnego eko -systemu potrzeba setki, a mo¿e i nawet tysi±ca lat. Ale o tym siê zbytnio nie mówi, a rozmaici ''duchowo rozwiniêci'' mówcy raczej skupiaja siê na swoim rozwoju. Ja nie mam nic do Jaszczurów...bo to problem Wszech¶wiata nie mój. Tylko, czy przypadkiem mo¿e Jaszczury wezm± odpowiedzialno¶æ za ten gnój, do którego siê w 99 % przyczynili ? Hê ? A mo¿e przypadkiem wezm± sobie w prezencie 50 milionów g³owic nuklearnych zamontowanych na Ziemii, w Kosmosie, czy w oceanach ? NIE! Bo osió³ potrafi zrobiæ tylko gnój i odej¶æ, bo tylko na tyle go staæ. Tymczasem ma³e dzieci z g³êbokim smutkiem stwierdzaj± -''planeta Ziemia ginie, a my razem z ni±.'' I tak to jest kochany ''Bo¿e'', Stwórco, Rdzeniu, Galaktyczne Konfederacje jak siê wyprodukuje os³ów i na w³a¶ciwy czas i moment nie zrobi z tym porz±dek.A raczej nie wygenerowa³o siê w przestrzeni odpowiednich algorytmów, aby da³o siê ten porz±dek zrobiæ. Ja wypowiedzia³em temu wojnê. Lito¶ci zero, wspó³czucia wiele wobec g³upoty i za¶lepienia. Taka jest moja misja ( cokolwiek to znaczy).Aby istnia³o ¿ycie i rozwój musi istnieæ ¶rodowisko.A ¶rodowiska nie ma, jest ¶mietnik ?...! Ups. A jak nie to niech siê pier...oli to wszystko .....w imiê pe³noprawnych istot o nazwie Jaszczury, pe³noprawnych kosmicznych rozbójników i jaszczurzego plemienia, którego jest tutaj na tej planecie 99%.
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 02, 2011, 20:50:17 wys³ane przez Astre »
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #11 : Grudzieñ 02, 2011, 19:19:28 » |
|
99% to Jaszczury w ludzkiej pow³oce? Astre, sk±d te wyliczenia?
|
|
|
|
|
|
|
Astre
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #12 : Grudzieñ 02, 2011, 19:23:09 » |
|
99% to Jaszczury w ludzkiej pow³oce? Astre, sk±d te wyliczenia? A, czy ja gdzie¶ napisa³em Jaszczury w ludzkiej pow³oce ? Napisa³em - Jaszczurze plemie.
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 02, 2011, 19:23:30 wys³ane przez Astre »
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #13 : Grudzieñ 02, 2011, 19:24:33 » |
|
Wska¿ zatem na ró¿nice...
|
|
|
|
|
|
|
Astre
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #14 : Grudzieñ 02, 2011, 19:29:48 » |
|
Wska¿ zatem na ró¿nice...
Genotyp - jaszczurza matryca. A jak siê to przez tysi±ce lat z zapa³em kombinowa³o to pewnie lepiej opowie Ci Xenia-Draco. Oczywi¶cie dla swojego ''komfortu psychicznego'' proszê przyj±æ postawê zdroworozs±dkowego sceptycyzmu wobec powy¿szych tekstów.
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 02, 2011, 19:42:05 wys³ane przez Astre »
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #16 : Grudzieñ 03, 2011, 13:48:51 » |
|
Jak dla mnie s± to spreparowane ( posk³adane ) czê¶ciowo prawdziwe informacje s³u¿±ce skupieniu uwagi na nich a odwróceniu od rzeczy naprawdê istotnych dla Ludzi. Chodzi dok³adnie o odwrócenie uwagi od siebie od w³asnego rozwoju na rzecz preparowanych rewelacji. Wielu siê na to nabierze w wielu powstan± niekontrolowane emocje nienawi¶ci , agresji. Ale te¿ bêdzie wielu którzy nie "z³owi±" siê na takie sensacje. Wa¿ne bowiem jest nie to co jest tre¶ci± tych materia³ów a uczucia które te tre¶ci wywo³aj± w ¶rod Ludzi. O energiê wytworzon± wewnêtrznie oddzia³ywaniem zewnêtrznym chodzi obecnie najbardziej!Zatem sensacji wszelakich i dezinformacji pojawi siê co niemiara. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 03, 2011, 13:49:18 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Laguna__
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #17 : Grudzieñ 03, 2011, 16:02:59 » |
|
Jak dla mnie s± to spreparowane ( posk³adane ) czê¶ciowo prawdziwe informacje s³u¿±ce skupieniu uwagi na nich a odwróceniu od rzeczy naprawdê istotnych dla Ludzi. Zgadzam sie z Toba Kiaro, bo jesli nawet jestesmy spokrewnieni poprzez kod DNA z gadoidami to nic juz tego zmienic nie moze , to tak jakbysmy walczyli w wiatrakami ,a w sumie sami ze soba .Niestety forma w jakiej przekazywana jest wiadomosc o Naszym pochodzeniu sama w sobie rodzi opor, niechec ,walke . Tylko rodzi sie znow pytanie czy lepiej pogodzic sie i przyjac do wiadomosci ta forme naszego pochodzenia czy tez czynic opor? A co da nam walka? Nic !! Z pewnoscia nie powinnismy czuc sie gorsi , a co jedynie mlodsi!! Jestesmy nowa rasa i mamy prawo do wlasnego rozwoju.. To , ze w Nas ingeruja to i tak nie mamy na to wplywu . Jak sie nad tym glebiej zastanowimy; my rowniez w imie nauki stosujemy najprzeroznejsze eksperymenty . Ja na poczatku jak czytalam o takich informacjach , a bylo to kilka lat temu rowniez mialam rozne reakcje, ale doroslam do akceptacji , iz stanowimy jedna z jednostek populacji wszechswiata. Z tym , ze nie ma we mnie poczucia wstydu , ze jestem dla innych cywilizcji prymitywna istota ,coz nawet te rozwiniete byly kiedys w tym punkcie co My. Nawet jesli jestesmy czescia lancucha pokarmowego dla reszty wszechswiata , bo takie wnioski rowniez padaja -coz nawet na ziemi ta forma istnieje tyle , ze tutaj to my stanowimy tych naczelnych. Im dluzej bedziemy z tym walczyc tym nasza swiadomosc bedzie stala w miejscu, ale kazdy ma swoj czas , kazdy inaczej dojrzewa.
|
|
|
|
|
|
|
Astre
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #18 : Grudzieñ 04, 2011, 01:22:38 » |
|
Bior±c pod uwag± moj± ¶wiadomo¶æ oraz informacje którymi siê dzielê odkrywaj±c wiele k³amstw i manipulacji powinnam mieæ ze 100 implantów, nie mam ich. Nie mam z innych powodów i nikt mojej ¶wiadomo¶ci nie zablokuje.
To nie do koñca jest prawd±. A nawet w po³owie nie jest prawd±. To zaledwie tylko jeden z punktów widzenia rzeczy. I tu nie chodzi oto, ¿e Ty odkrywasz takie, czy inne k³amstwa i dzielisz siê nimi.Takich ludzi (istot) jak Ty, jest setki, miliony.Nawet na tym forum znajdziesz kilkunastu takich ludzi. Chodzi oto jakie zadania zosta³y istocie przydzielone do wykonania... Chodzi o ich ''ciê¿ar gatunkowy'', chodzi o ich wa¿no¶æ... Je¿eli istota ma przydzielone bardzo wa¿ne zadania, to siê j± zabezpiecza. Mog± to byæ implanty, jak równie¿ zabezpiecza siê j± w przestrzeni odpowiednim algorytmem.Równie¿ tak± istote wypuszcza siê w ró¿ne ¶rodowiska np :Ziemia w odpowiednim momencie. Bardzo czêsto istoty takie ''rodz±'' siê w tzw. numerologicznym ( 9). Je¿eli kto¶ jest numerologicznym (9) to jest raczej pewne, ¿e przydzielonu mu bardzo wa¿ne zadania do wykonania na tej planecie. A przedzielono nie dlatego, ¿e siê to komu¶ podoba³o, tylko dlatego, ¿e owa istota jest wstanie udzwign±æ to co jej powierzono. A poniewa¿ istnieje niezliczona wrêcz ilo¶æ istot, cywilizacji, nacji, sytemów warto¶ci, apetytów na ró¿ne rzeczy, a wiêc aby siê ta zabawa dydaktyczna dla istoty nie zakoñczy³a, wiêc dan± istotê siê po prostu zabezpiecza. Jak wspomnia³em zabezpiecza siê j± te¿ implantami. W moim przypadku wybitnie inteligentne, przebieg³e, cwane i dbaj±ce o swoje interesy Jaszczury wsadzi³y swój implant, poniewa¿ szybko zorientowa³y siê, ¿e mogê im w tej ich kosmicznej zabawie o ró¿ne interesy przeszkodziæ. Ale odpowiedzi± na to, by³a odpowied¼ innych cywilizacji, które nie s± inteligentne, ale s± przedewszystkim w odró¿nieniu do Jaszczurów m±dre.Wiêc ''wtopi³y'' swoje implanty, jako antidotum na Jaszczurowe implanty.Pozatem zabezpieczy³y moje istnienie w przestrzeni. Nie da siê nic odczytaæ z mojej przestrzeni, nie da siê w ni± zaingerowaæ. Ma to dobr± stronê, bo chroni mnie przed wykonaniem zadania, chroni w realizacji tej dydaktycznej zabawy, a z drugiej strony przyci±ga rozmaite byty i cywilizacje, które próbuj± siê do mnie dobraæ. Bo wiedz±, ¿e je¿eli kogo¶ siê zabezpiecza, to musi byæ ku temu jaki¶ powód ? Dlaczego wogóle takie rzeczy siê dziej±. Ano dziej± siê dlatego, ¿e istnienie we Wszech¶wiecie to wybitnie niebezpieczna zabawa. Niebezpieczna nie sama w sobie, ale niebezpieczna dlatego, ¿e je¿eli nie koñczy siê ona na danym etapie w³a¶ciwym postêpem w rozwoju w tym niezwykle gigantycznym procesie rozwoju ¶wiadomo¶ci, to istota zostaje mówi±c jêzykiem potocznym unicestwiona.Co poniektórzy ¶wiadomi tych procesów s³usznie okre¶laj±, ¿e pozostaje z niej tylko kosmiczny kompost, wrêcz tylko wspomnienie, ¿e kiedy¶ istnia³a. I tak to jest. Wszech¶wiat, to wybitnie srogi mechanizm. Je¿eli nie spe³niasz okre¶lonych wymagañ, to nikt siê nad nikim litowa³ nie bêdzie. Lito¶æ to pojêcie ludzkie, wrêcz tylko spo³eczne, ale nie kosmiczne. Istoty nie rozumiej±ce tych procesów, poniewa¿ uruchamiaj± siê w nich mechanizme obronne, czêsto próbuj± siê podpieraæ ró¿nymi substytutami prawdy. Mówi± : jeste¶my Bogami, jeste¶my jedno¶ci± z Bogiem, z Panem, Stwórc± mamy jaka¶ iskrê bo¿± w sobie i inne substytuty prawdy. Gorzej, ¿e tych substytutów prawdy nie s± wstanie nawet w ¿aden sposób udowodniæ. Bo nie da siê udowodniæ ( tworów w³asnej wyobra¼ni). Istoty takie tylko wierz± w takie rzeczy, czyli rzeczy, które s± ich udzia³em. Nie s± wstanie zweryfkowaæ czego¶ co mo¿e byæ szersze lub wiêksze, bo jak to g³osz± strategie psychologi, istota bed±c w centrum swojej ¶wiadomo¶ci, odtwarza tylko swoje w³asne wzorce. Widaæ to wyra¼nie po wierze w ró¿ne ''prawdy'', a nawet nie to, tylko widaæ to po tym jak upieraj± siê w swoich przekonaniach, które nazywaj± - ''warto¶ciami''. Jednym z takich substytów prawdy jest egzaltacja mi³o¶ci i upieranie siê w niej.Lub mówienie, g³oszenie o etycznym ¿yciu, który niby ponoæ stanowi jaki¶ niezwykle wa¿ny czynnik w rozwoju istoty, gdy tymczasem etyka to zaledwie filozoficzna przes³anka, której ziemska filozofia wspomaga siê celem ustalenia tzw. norm moralnych. Baj...
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 04, 2011, 01:33:54 wys³ane przez Astre »
|
|
|
|
|
Laguna__
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #19 : Grudzieñ 04, 2011, 01:59:21 » |
|
Chodzi oto jakie zadania zosta³y istocie przydzielone do wykonania... Chodzi o ich ''ciê¿ar gatunkowy'', chodzi o ich wa¿no¶æ... Je¿eli istota ma przydzielone bardzo wa¿ne zadania, to siê j± zabezpiecza. Mog± to byæ implanty, jak równie¿ zabezpiecza siê j± w przestrzeni odpowiednim algorytmem.Równie¿ tak± istote wypuszcza siê w ró¿ne ¶rodowiska np :Ziemia w odpowiednim momencie. Bardzo czêsto istoty takie ''rodz±'' siê w tzw. numerologicznym ( 9). Je¿eli kto¶ jest numerologicznym (9) to jest raczej pewne, ¿e przydzielonu mu bardzo wa¿ne zadania do wykonania na tej planecie. A przedzielono nie dlatego, ¿e siê to komu¶ podoba³o, tylko dlatego, ¿e owa istota jest wstanie udzwign±æ to co jej powierzono. A poniewa¿ istnieje niezliczona wrêcz ilo¶æ istot, cywilizacji, nacji, sytemów warto¶ci, apetytów na ró¿ne rzeczy, a wiêc aby siê ta zabawa dydaktyczna dla istoty nie zakoñczy³a, wiêc dan± istotê siê po prostu zabezpiecza. Jak wspomnia³em zabezpiecza siê j± te¿ implantami. W moim przypadku wybitnie inteligentne, przebieg³e, cwane i dbaj±ce o swoje interesy Jaszczury wsadzi³y swój implant, poniewa¿ szybko zorientowa³y siê, ¿e mogê im w tej ich kosmicznej zabawie o ró¿ne interesy przeszkodziæ.
Astre skoro piszesz , ze innym sie cos wydaje , ze wiedza - skad Ty czerpiesz ta prawdziwa wiedze? I mam pytanie jeszcze odnosnie umieszczonych implantow w Twoim ciele -Czy chcesz przez to powiedziec , iz masz to umieszczenie implantow potwierdzone w sposob medyczny ? Nastepne moje pytanie -Jesli masz te implanty to prawdopodobnie masz rowniez jakies wspomnienia i doswiadczenia zwiazane z tym faktem. pozdrawiam Laguna
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #20 : Grudzieñ 04, 2011, 02:35:26 » |
|
Naprawdê nie przeszkadza mi Twoje zdanie Astre na mój temat nic a nic. Pozostañ przy swojej m±dro¶ci a ja pozostanê przy mojej i moich zabezpieczeniach , które nie s± implantami. Jakie? Ba.. tego zapewne chcia³o by siê dowiedzieæ wiele osób. A to bardzo proste ( niestety ta prostota jest nie do przyjêcia dla tych "¶wiat³ych" kosmicznych istot) bowiem tym zabezpieczeniem jest wibracja energii mi³o¶ci bezwarunkowej i to wystarcza. Wej¶cie w t± wibracjê jest mo¿liwe dla tych , którzy j± posiadaj± , ci , którzy j± posiadaj± nigdy nie krzywdz± nikogo niczym. Naprawdê ¿adne implanty do niczego mi nie s± potrzebne. A moje dzia³anie, jego waga? ot takie sobie paplanie o wszystkim i o niczym , taka prawie dzieciêca naiwno¶æ wiary w dobro , mi³o¶æ i prawo¶æ. Nie warto sobie mn± g³owy zawracaæ , ja nie jestem gwiazd± , nie mam jazdy na guru, autorytet ni wielkiego mistrza. Nie ci±gnie mnie na piedesta³ papierowy ni szklany , nie jestem zbawc± po co sobie mn± my¶li zaprz±taæ. Moj± misj± jest prawo¶æ i godno¶æ mojego Ludzkiego ¿ycia zgodnego z moimi wewnêtrznymi warto¶ciami po to urodzi³am siê Cz³owiekiem. To mój ¶wiat , który piêknieje razem ze mn± , a z nim wszystko co mnie otacza, ot i ca³a moja filozofia. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 04, 2011, 02:37:43 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Astre
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #21 : Grudzieñ 04, 2011, 02:48:21 » |
|
Moj± misj± jest prawo¶æ i godno¶æ mojego Ludzkiego ¿ycia zgodnego z moimi wewnêtrznymi warto¶ciami po to urodzi³am....
Ok. Nie mam nic przeciwko g³oszeniu wznios³ych hase³. Tylko to samo o godno¶ci, mi³o¶ci, warto¶ciach ludzkich g³osi ustawicznie ksi±dz w ko¶ciele.Nigdy nie s³ysza³em w ¿adnej ''¶wi±tyni bo¿ej'', aby mówiono inaczej. A ja sie pytam : na czym te warto¶ci i mi³o¶æ polega i w czym jest wyra¿ona. No w czym ?..? S³ysza³em te¿ setki, czy nawet tysi±ce razy o mi³o¶ci do zwierz±t. Ale otwórz lodówkê tym, którzy g³osz± te ''wspania³e'' has³a i zobacz ile tam w nich miêsa. Hipokryzj± na tej planecie siê niestety - nie bawiê. A na temat prawdy, mogê napisaæ najwy¿ej atyku³/esej- antynomie prawdy. Ps. @ Laguna¯adnego implanta nie da siê za pomoc± szkie³ka i oka, czyli medycznie stwierdziæ ! S± to bardzo wespecjalizowane struktury, których technologi wogóle nie znamy. To nie kawa³ek szkie³ka wype³niony czym¶ ? Choæ ponoæ niektóre cywilizacje stoj±ce ni¿ej technologicznie np.Szarzy stosuj± takie prymitywne implanty, ale na ten temat nie wiele wiem, bo siê tym zbytnio nie interesowa³em. S± ludzie, którzy maj± do tego predyspozycje i do¶wiadczenie. Jest ich w sumie niewielu i trzeba sie do nich udaæ, aby sprawdzili... A i kompetencje w tym zakresie s± ró¿ne, wiêc warto sprawdziæ wynik u ró¿nych ludzi, a je¿eli wszyscy potwierdz± t± sam± zgodno¶æ, to mo¿na uznaæ za fakt.
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 04, 2011, 03:15:26 wys³ane przez Astre »
|
|
|
|
|
quetzalcoatl44
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #22 : Grudzieñ 04, 2011, 02:55:09 » |
|
dlatego moze musi nastac nowe niebo i nowa ziemia dla tych ktorzy chca inaczej i ktorzy przestrzegaja jakiegos prawa, przeciez wszystkich sie nie zadowoli falowanie i spadanie
|
|
|
|
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #23 : Grudzieñ 04, 2011, 11:43:35 » |
|
@Astre .Co poniektórzy ¶wiadomi tych procesów s³usznie okre¶laj±, ¿e pozostaje z niej tylko kosmiczny kompost, wrêcz tylko wspomnienie, ¿e kiedy¶ istnia³a. I tak to jest. Wszech¶wiat, to wybitnie srogi mechanizm. Je¿eli nie spe³niasz okre¶lonych wymagañ, to nikt siê nad nikim litowa³ nie bêdzie. Lito¶æ to pojêcie ludzkie, wrêcz tylko spo³eczne, ale nie kosmiczne. Istoty nie rozumiej±ce tych procesów, poniewa¿ uruchamiaj± siê w nich mechanizme obronne, czêsto próbuj± siê podpieraæ ró¿nymi substytutami prawdy. Mówi± : jeste¶my Bogami, jeste¶my jedno¶ci± z Bogiem, z Panem, Stwórc± mamy jaka¶ iskrê bo¿± w sobie i inne substytuty prawdy. Gorzej, ¿e tych substytutów prawdy nie s± wstanie nawet w ¿aden sposób udowodniæ. Bo nie da siê udowodniæ ( tworów w³asnej wyobra¼ni). Istoty takie tylko wierz± w takie rzeczy, czyli rzeczy, które s± ich udzia³em. Nie s± wstanie zweryfkowaæ czego¶ co mo¿e byæ szersze lub wiêksze, bo jak to g³osz± strategie psychologi, istota bed±c w centrum swojej ¶wiadomo¶ci, odtwarza tylko swoje w³asne wzorce. Malujesz tu bardzo surowy obraz ¶wiata w którym pe³nisz rolê co najwy¿ej trybika wykonawczego, takiego mechanicznego zlepka substratów z kosmicznego kompostu. Bez istoty boskiej w nas ,któr± raczej widzisz w sferze wyobra¼ni, sam blokujesz sobie prawo i mo¿liwo¶ci do rozwoju. Tak przynajmniej to wygl±da z mojego punktu widzenia. Wszelkiego autoramentu g³osiciele ateizmu równie¿ to czyni± sami na sobie. Mo¿liwe, ¿e jest to wynik dzia³ania obcych implantów. Cz³owiek s±dzi, ¿e takie my¶lenie to jego prawda odkryta przez niego, a tymczasem mog± to byæ obce, dywersyjne dzia³ania. No bo jaka jest natura my¶li, sk±d siê bior± i czy ten my¶liciel w nas to jest prawdziwe "JA", czy mo¿e raczej obcy implant ? Paradoksalnie, implant ten opiera siê na logice i dowodach kreuj±c iluzje, które wydaj± siê byæ rzeczywiste. Ich zderzenie z kompletnie róznie wewnêtrznym ¶wiatem drugiego cz³owieka wyzwala dwojakie reakcje - akcja poprzez negacje (agresjê, wy¶miewanie) , albo odkrycie iluzoryczno¶ci w³asnych przekonañ. Tudzie¿ wiele stanów po¶rednich pomiêdzy tymi skrajno¶ciami. I dlatego ró¿norodno¶æ, która panuje we Wszech¶wiecie jest taka pouczaj±ca. I co naj¶mieszniejsze, implanty, o których sam , Astre piszesz, ¿e s± niewykrywalne w niczym nie ró¿ni± siê jako¶ciowo od wyobra¼eñ od bosko¶ci drugiego cz³owieka. W tym punkcie dopiero zaczyna siê podró¿ ku odpowiedzi na pytanie kim na prawdê jeste¶my
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #24 : Grudzieñ 04, 2011, 12:13:53 » |
|
Moj± misj± jest prawo¶æ i godno¶æ mojego Ludzkiego ¿ycia zgodnego z moimi wewnêtrznymi warto¶ciami po to urodzi³am....
Ok. Nie mam nic przeciwko g³oszeniu wznios³ych hase³. Tylko to samo o godno¶ci, mi³o¶ci, warto¶ciach ludzkich g³osi ustawicznie ksi±dz w ko¶ciele.Nigdy nie s³ysza³em w ¿adnej ''¶wi±tyni bo¿ej'', aby mówiono inaczej. A ja siê pytam : na czym te warto¶ci i mi³o¶æ polega i w czym jest wyra¿ona. No w czym ?..? S³ysza³em te¿ setki, czy nawet tysi±ce razy o mi³o¶ci do zwierz±t. Ale otwórz lodówkê tym, którzy g³osz± te ''wspania³e'' has³a i zobacz ile tam w nich miêsa. Hipokryzj± na tej planecie siê niestety - nie bawiê. Zatem masz zadanie sprawd¼ w praktyce na czym polega ró¿nica w mówieniu o mi³o¶ci od ¿ycia ni±? Wówczas nie bêdziesz zadawa³ takich pytañ. wiedza to osobiste do¶wiadczenia , ¿yczê Ci piêknej mi³o¶ci ( i to nie w tradycyjnym pojêciu mêsko damskim , chocia¿ i ona na kolejnych poziomach swojego istnienia jest inna) a tej zwyk³ej ¿yciowej do Cz³owieka ca³ego stworzenia. Kto j± naprawdê posiada nie zabija , bo mi³o¶æ nie zabija ¿ycia. A jak nie zabija szanuje je to równie¿ nie ma potrzeby zjadania zabitych zwierz±t. Mi³o¶æ przejawia siê w tworzeniu dobra , w jego warto¶ciach p³yn±cych z ka¿dej sytuacji , z odczuwania go w konfrontacji ze zdarzeniami zarówno fizycznymi jak i duchowymi. To proste , wystarczy odczuwaæ , skupiæ siê na odczuwaniu i byæ tam i w takich stanach gdzie czujesz rado¶æ i szczê¶cie. Gdy kto¶ ci serwuje zdarzenia , s³owa , czyny które powoduj± smutek , roz¿alenie strach i cierpienie tam mi³o¶ci nie ma chocia¿ s³owa o niej mog± byæ wypowiadane. Naszym najlepszym testerem s± nasze odczucia im nale¿y zaufaæ nie cudzym piêknym zapewnieniom. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 04, 2011, 12:25:19 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
|