Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 09:36:51

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] 2 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Kim naprawdê jeste¶my, albo kim byli¶my ?  (Przeczytany 18422 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Astre
Go¶æ
« : Grudzieñ 02, 2011, 15:23:02 »

Wybaczcie, ale nie uda³o mi siê jako¶ inaczej zatytu³owaæ tego w±tku. Mrugniêcie
Nie chcia³ bym te¿ nikomu niczego sugerowaæ, podpowiadaæ, czy t³umaczyæ  w tej ''polityce kosmicznej''. Niech zatem ka¿dy sobie sam na ile go staæ i na ile potrafi pouk³ada sobie pewne rzeczy i wyci±gnie dla siebie w³a¶ciwe wnioski ?
Poniewa¿ p³acê bardzo wysok± cenê za rozpowszechnianie pewnych informacji w przestrzeni, ograniczê siê do wklejenia linku do wypowiedzi, które i tak stanowi± szacunkowo ma³y wycinek pewnej prawdy, która daje odpowied¼ na pytanie ?  co w³a¶ciwie siê na tej planecie dzieje i .... dlaczego?

¯yczê mi³ej lektury :

http://forum.wolnaludzkosc.pl/viewtopic.php?f=26&t=246&sid=8fb3c7de6bc43990c829559db0c093a3

Ps.
Wklejcie sobie link do przegl±darki...

« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 02, 2011, 16:07:48 wys³ane przez Astre » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Grudzieñ 02, 2011, 16:01:47 »

W linku sugeruje siê ,¿e niektórzy ludzie to jaszczury ?
Obce mi to jest gatunkowo Mrugniêcie
Ale w sumie to wyobra¼my sobie, jak obco musi siê w naszych cia³ach czuæ czysta ¶wiadomo¶æ. brrrrr.
Przynajmniej z pocz±tku. To jakby odkryæ, ¿e mamy ob¶lizg³e cia³a i ogony Mrugniêcie
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Grudzieñ 02, 2011, 16:36:22 »

Musze przyznac ze temat jest ciekawy. Tylko jak to sie stalo, ze teraz jest kobieta bez ogona i paszczy.
Nasuwa sie duzo pytan. Tak wiec nalezy dalej dochodzic i przekazywac informacje ktore wlasciwie w normalnym spoleczenmstwie sa nie mozliwe do przekazania jako prawdy.

pozdrawiam serdecznie. Rafaela
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Grudzieñ 02, 2011, 16:47:29 »

W linku sugeruje siê ,¿e niektórzy ludzie to jaszczury ?
Obce mi to jest gatunkowo Mrugniêcie
Ale w sumie to wyobra¼my sobie, jak obco musi siê w naszych cia³ach czuæ czysta ¶wiadomo¶æ. brrrrr.
Przynajmniej z pocz±tku. To jakby odkryæ, ¿e mamy ob¶lizg³e cia³a i ogony Mrugniêcie

A ja nie s±dzê, by ¶wiadomo¶æ czu³a siê gdziekolwiek obco, skoro to ona wszystko stworzy³a.
Wszêdzie jest u siebie w domu. I wszêdzie manifestuje siê trochê inaczej.

Kiedy¶, z jakiego¶ powodu nast±pi³a defragmentacja ¶wiadomo¶ci i zamkniêcie jej cz±steczek w formach.
I to rozdzielenie ka¿e nam nadawaæ ca³o¶ci nasze czucie. A tak naprawdê, co z³ego jest w ob¶lizg³o¶ci ogona?
Nie on przecie¿ czyni z³o, lecz my¶l niegodna. Ale, czy my¶l nie jest funkcj± ¶wiadomo¶ci?

Zatem, czy mo¿e byæ dobra lub z³a ¶wiadomo¶æ? To ona sama dokona³a polaryzacji a my sobie skaczemy,
raz tu, raz tam. Jak te wolne elektrony, czy jakie¶ tam nieodkryte bozony czy inne puzony?
Na puzonie przynajmniej mo¿na pograæ  Du¿y u¶miech, podobnie jak ¶wiadomo¶æ gra na nas. 
Czy mamy wp³yw na brzmienie? My¶lê, ¿e w jakim¶ zakresie tak.
Tyle, o ile u¿ywamy wolnej woli, choæ to te¿ „cz±stka” hipotetyczna.
No i o ile ów „instrument dêty” nie staje siê nadêty. A to te¿ ponoæ le¿y w zakresie woli.
Czy wolnej?  Mrugniêcie
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #4 : Grudzieñ 02, 2011, 16:59:03 »

..gdzie¶ by³o te¿ wspomniane o wodnej planecie z inteligientnymi o¶miornicami,-
wiêc, co tam Ja-szczur Du¿y u¶miech

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Astre
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Grudzieñ 02, 2011, 17:09:46 »

Musze przyznac ze temat jest ciekawy. Tylko jak to sie stalo, ze teraz jest kobieta bez ogona i paszczy.
Nasuwa sie duzo pytan. Tak wiec nalezy dalej dochodzic i przekazywac informacje ktore wlasciwie w normalnym spoleczenmstwie sa nie mozliwe do przekazania jako prawdy.

pozdrawiam serdecznie. Rafaela

Najwiêcej w temacie ma tu do powiedzenia KIARA.
Ale s±dze, ¿e nie powie i ja te¿ nie mam zamiaru tego robiæ i rozg³aszaæ publicznie pewnych rzeczy.
Mogê tylko powiedzieæ, (bo zosta³o to sprawdzone) ¿e mam w siebie ''wtopione'' nie jeden, ale trzy implanty !
Po co ? Wiadomo po co !
Z istotami, które chc± publicznie blebaæ w stylu - mnie  to lub tamto nie dotyczy, albo obce mi jest to gatunkowo, to nie mam czasu, ani zamiaru rozmawiaæ , bo nie ma nawet o czym.
Niech sobie ¿yj± jak ¿yj± i tak bêdzie dobrze.

I to jest absolutnie ostatnie moje zdanie w tym temacie i w±tku.

Pozdrawiam Ja-szczurze plemie U¶miech

Amen
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 02, 2011, 17:10:27 wys³ane przez Astre » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Grudzieñ 02, 2011, 17:35:06 »

Chcesz wiedzieæ czy jestem Jaszczurem? Nie nie jestem i nie mam ¿adnych implantów i nie by³am porywana przez ¿adnych kosmitów,  to wiem.
Ale wiem i¿ ka¿dy przechodzi³ etap do¶wiadczania w ro¿nych cia³ach fizycznych nie jest to co¶ niezwyk³ego.

Odniesienie rozwojowo - ewolucyjnego wielo milionowego cyklu  to mo¿na  znale¼æ odniesienie  w porównania  ¿yciem p³odu w ³onie matki do ca³okszta³tu ewolucji cia³a materialnego wspó³czesnego Cz³owieka. Tam cykl 9 miesiêcy czyli 3 cykle 3 miesiêczne s± skrócone czasowo i zamkniête w obecnym tworzeniu cia³a ludzkiego do obecnego wygl±du.

Czy jeszcze istnieje cywilizacja jaszczurza?  Istnieje i co z tego? Koñcz± ju¿ do¶wiadczanie w tej formie fizycznej zamykaj±c cykl swojego rozwoju , bo wiêkszo¶æ  Dusz z tej grupy podjê³o tak± decyzjê.
Ci którzy zdecydowali inaczej przejd± w przestrzeñ gwarantuj±c± im mo¿liwo¶ci wybranej przez nich opcji. Czy podejmowali walkê na ziemi o zatrzymanie ewolucji Ludzkiej? Tak , ale sta³o siê to  bez efektu wygranej.

Na jakie pytania mam jeszcze odpowiedzieæ?
Sianie nienawi¶ci do odmienno¶ci nie jest dobr± drog± , lepiej jest zrozumieæ ich prawa istnienia i akceptowaæ to istnienie obok nas.

Kiara U¶miech
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 03, 2011, 01:39:51 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Astre
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Grudzieñ 02, 2011, 17:48:20 »

Nie nie jestem i nie mam ¿adnych implantów to wiem.

A wiesz po co s± implanty ?
To nie ozdoba !
Jak jeste¶ dla kogo¶ niebezpieczny, to cie musi ujarzmiæ.
Implant nie blokuje cia³a, blokuje ¶wiadomo¶æ.
A jak czyja¶ ¶wiadomo¶c nie zagra¿a ( bo jest po prostu ma³o ¶wiadoma), to mu implantów nikt nie zak³ada bo i po co ?
Zreszt± ten temat wyja¶nia w sposób dos³ownie szkolny J.Paj±k.

« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 02, 2011, 17:49:02 wys³ane przez Astre » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Grudzieñ 02, 2011, 18:04:26 »

@Astre
Z istotami, które chc± publicznie blebaæ w stylu - mnie  to lub tamto nie dotyczy, albo obce mi jest to gatunkowo, to nie mam czasu, ani zamiaru rozmawiaæ , bo nie ma nawet o czym.
Niech sobie ¿yj± jak ¿yj± i tak bêdzie dobrze.
OK -jak nie to nie  Du¿y u¶miech.. to ja te¿ zabieram swoje zabawki i idê na inn± piaskownicê. A co.

I to jest absolutnie ostatnie moje zdanie w tym temacie i w±tku.
Ale to Twoja piaskownica, bo j± powo³a³e¶, a jeste¶my odpowiedzialni za to co powo³ali¶my do istnienia, pamiêtasz ?

Nie by³o moim zamiarem nikogo tu obraziæ, ani o¶mieszyæ. Kto¶ ma takie a nie inne prze¿ycia po prostu.
Czyta³em gdzie¶, ¿e w regresji hipnotycznej kto¶ by³ lwem zabijaj±cym cz³owieka. Moim zdaniem nie ma to znaczenia kim byli¶my, ale to, kim jeste¶my teraz.
Nie przypadkowo nie siêgamy pamiêci± w przesz³e ¿ycia. Pewnie dlatego, ¿eby prze¿yæ odpowiednio to nasze, ludzkie ¿ycie. Ju¿ ono samo jest do¶æ skomplikowane, wiêc po co braæ na siebie dodatkowo jaszczurze z innej czasoprzestrzeni ?

@Ptaku
A ja nie s±dzê, by ¶wiadomo¶æ czu³a siê gdziekolwiek obco, skoro to ona wszystko stworzy³a.
Wszêdzie jest u siebie w domu. I wszêdzie manifestuje siê trochê inaczej.
Nie wiem jak siê mo¿e czuæ ¶wiadomo¶æ, tylko sobie tak po ludzku wyobrazi³em , ¿e w regresji hipnotycznej odnajdujê siê w ciele ¿eñskiego jaszczurzego odpowiednika.
Gdyby¶my w pe³ni czuli siê ¶wiadomo¶ci±, to by¶my mieli pe³ny wgl±d w ró¿ne formy, nie tylko gadzie czy ludzkie, ale i zwierzêce, ro¶linne oraz tzw "materii nieo¿ywionej". Mo¿liwe, ¿e taka forma ¶wiadomej, wspó³-czuj±cej istoty przed nami jako do¶wiadczenie.
I z tego punktu widzenia, to je¶li czymkolwiek NA PRAWDÊ jeste¶my/byli¶my, to jest to ¦wiadomo¶æ.

@Rafaela
Tylko jak to sie stalo, ze teraz jest kobieta bez ogona i paszczy.
Bo jakby je posiada³a to by³aby facetem  Du¿y u¶miech Mrugniêcie
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Grudzieñ 02, 2011, 18:27:26 »

Bior±c pod uwag± moj± ¶wiadomo¶æ oraz informacje którymi siê dzielê odkrywaj±c wiele k³amstw i manipulacji powinnam mieæ ze 100 implantów, nie mam ich. Nie mam z innych powodów i nikt mojej ¶wiadomo¶ci nie zablokuje.

Jasna sprawa ¿e o wielu sprawach z mojego ¿ycia nie opowiadam i nie bêdê opowiadaæ ( bo mam na swoim koncie do¶wiadczenia skutków nadmiaru mojej otwarto¶ci i ufania ludziom twierdz±cym i¿ s± moimi przyjació³mi) . STOP! Ale to ju¿ nie.

Zdajê sobie doskonale  sprawê sprawê z mojej roli na ziemi ( nie myliæ z misj±) dla mnie priorytetem jest mój rozwój osobisty wpleciony w zdarzenia ziemskie.To wszystko.
Wiem i¿ decyduj±c± rolê odgrywa zawsze etyka , prawo¶æ oraz m±dro¶æ serca czyli mi³o¶æ d±¿±ca do bezwarunkowej.
Wybra³am tak± drogê i idê ni± , nikt mnie niczym nie nastraszy , nie zastraszy i nie zdewarto¶ciuje g³osz±c o mnie "cuda wianki"
A ¿e s± inne cywilizacje i ¿yj± w nich Istoty o wygl±dzie innym ni¿ Ludzki? Wiem i co z tego?

Maj± prawo do ¿ycia w swojej przestrzeni po swojemu , ka¿da odmienno¶æ ma takie prawo.
Nie wolno jest tylko  nikomu wymuszaæ si³± czy podstêpem swoich praw i warto¶ci na nikim  wbrew jego  woli . Bywa i¿ takie prawa i zasady s± ³amane , bywa i¿ powodowa³y mnóstwo wojen.
 Bowiem na ziemi w cia³ach Ludzkich ¿yje mnóstwo kosmicznych cywilizacji usi³uj±cych wbrew prawu  Pana Tego i Tamtego ¦wiata ³amaæ te zasady. Dzieje siê tak bo Istoty te posiadaj± woln± wolê i pomimo bardzo rozwiniêtych technologii s± nadal ograniczone w swoim rozwoju duchowym.

¯eby zakoñczyæ te kosmiczne wojny i przyspieszyæ rozwój duchowy stworzona zosta³a Ziemia - Kosmiczna Szko³a ( o najwy¿szych normach etyki  i wiedzy duchowej ) Rozwoju Duchowego.

Sytuacja tragiczna ( panuj±ca do teraz) zosta³a spowodowana gdy przyby³y tu Istoty w celu wzrastania duchowego i podstêpnie przejê³y w³adzê nad Ziemi± i Lud¼mi ponownie kreuj±c swoje ograniczone etycznie wzorce , blokuj±c wiedzê zdeponowan± na Ziemi.

Poniewa¿ Pan nie ingeruje w woln± wolê ¿adnych Istot wyd³u¿y³ czas ich nauki duchowej. Obecnie ziemia by³a doprowadzona na krawêd¼ destrukcji zagra¿aj±cej istnieniu ca³okszta³tu stworzenia. Tylko z tego wzglêdu nast±pi³a interwencja Istot o wysokim poziomie osobistej wibracji by podnie¶æ upadaj±c± Ziemiê i nie dopu¶ciæ do ca³kowitej jej zag³ady.

Fakt ten nie podoba siê tym którzy musz± podj±æ trud w³asnej ewolucji lub ca³kowicie odej¶æ z tej przestrzeni ( trac± w³adzê i swoje wszystkie wp³ywy) zatem tworz± mnóstwo fa³szywych informacji w celu wywo³ania dezinformacji i paniki blokuj±cej wznosz±c± siê wibracjê Ziemi i Ludzi.

Na Ziemi pracuje mnóstwo grup rozwoju duchowego   , które wzmacniaj±  proces  podnoszenia wibracji, nie ma ¿adnej obawy ¿e proces nie zaistnieje. Jest ju¿ w koñcowym etapie swojej realizacji , bo Ludzko¶æ tak zdecydowa³a. Ludzko¶æ    to Energie wcielone przebywaj±ce na Ziemi  , którym bli¿szy jest rozwój indywidualny z do¶wiadczaniem wp³ywu energii na materiê.

Nie wiem co jeszcze powinnam napisaæ? Sensacje w cudzych zagubieniach , upadkach i wzlotach mnie nie interesuj± , bowiem s± to nasze naturalne   etapy b³êdów i korekt decyzjonalnych.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 03, 2011, 01:53:15 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Astre
Go¶æ
« Odpowiedz #10 : Grudzieñ 02, 2011, 19:11:56 »

Sytuacja tragiczna ( panuj±ca do teraz) zosta³a spowodowana gdy przyby³y tu Istoty w celu wzrastania duchowego a podstêpnie przejê³y w³adzê nad Ziemi± i Lud¼mi ponownie kreuj±c swoje ograniczone etycznie wzorce , blokuj±c wiedzê zdeponowan± na Ziemi.

Poniewa¿ Pan nie ingeruje w woln± wolê ¿adnych Istot wyd³u¿y³ czas ich nauki duchowej. Obecnie ziemia by³a doprowadzona na krawêd¼ destrukcji zagra¿aj±cej istnieniu ca³okszta³tu stworzenia. Tylko z tego wzglêdu nast±pi³a interwencja Istot o wysokim poziomie osobistej wibracji by podnie¶æ upadaj±c± Ziemiê.

Fakt ten nie podoba siê tym którzy musz± podj±æ trud w³asnej ewolucji lub ca³kowicie odej¶æ z tej przestrzeni ( trac± w³adzê i swoje wszystkie wp³ywy) zatem tworz± mnóstwo fa³szywych informacji w celu wywo³ania dezinformacji i paniki blokuj±cej wznosz±c± siê wibracjê Ziemi i Ludzi.

Na Ziemi pracuje mnóstwo grup rozwoju duchowego   , które wzmacnia ten proces , nie ma ¿adnej obawy ¿eby nie zaistnia³. Jest ju¿ w koñcowym etapie swojej realizacji , bo Ludzko¶æ tak zdecydowa³a. Ludzko¶æ    to Energie wcielone , którym bli¿szy jest rozwój indywidualny z do¶wiadczaniem wp³ywu energii na materiê.

Ten cytat jest w znacznej mierze prawid³owy.Choæ nale¿a³o by dokonaæ pewnych merytorycznych korekt.

Jednak¿e problem jest jeszcze zupe³nie inny, czego nie  bior± momentami pod uwagê nawet fachowcy od tych zagadnieñ.

Okre¶lê to wprost - Jaszczurze plemie.
A co za tym idzie - zniszczona, wyeksploatowana, wrêcz absolutnie zdegradowana, oraz  naszpikowana niewyobra¿aln± ilo¶ci± broni masowej zag³ady planeta Ziemia !
Aby doprowadziæ do pierwotnej równowagi, do jako takiego wzglêdnego  eko -systemu
potrzeba setki, a mo¿e i nawet tysi±ca lat.
Ale o tym siê zbytnio nie mówi, a  rozmaici ''duchowo rozwiniêci'' mówcy raczej skupiaja siê na swoim rozwoju.

Ja nie mam nic do Jaszczurów...bo to problem Wszech¶wiata nie mój.
Tylko, czy przypadkiem mo¿e Jaszczury wezm± odpowiedzialno¶æ za ten gnój, do którego siê w 99 % przyczynili ? Hê ?
A mo¿e przypadkiem wezm± sobie w prezencie 50 milionów g³owic nuklearnych zamontowanych na Ziemii, w Kosmosie, czy w oceanach ?
NIE!
Bo osió³ potrafi zrobiæ tylko gnój i odej¶æ, bo tylko na tyle go staæ.

Tymczasem ma³e dzieci z g³êbokim smutkiem stwierdzaj± -''planeta Ziemia ginie, a my razem z ni±.''
I tak to jest kochany ''Bo¿e'', Stwórco, Rdzeniu, Galaktyczne Konfederacje jak siê wyprodukuje os³ów i na w³a¶ciwy czas i moment  nie zrobi z tym porz±dek.A raczej nie wygenerowa³o siê w przestrzeni odpowiednich algorytmów, aby da³o siê ten porz±dek zrobiæ.

Ja wypowiedzia³em temu wojnê. Lito¶ci zero, wspó³czucia wiele wobec g³upoty i za¶lepienia.
Taka jest moja misja ( cokolwiek to znaczy).Aby istnia³o ¿ycie i rozwój musi istnieæ ¶rodowisko.A ¶rodowiska nie ma, jest ¶mietnik  ?...! Ups.
A jak nie to niech siê pier...oli to wszystko .....w imiê pe³noprawnych istot o nazwie Jaszczury, pe³noprawnych kosmicznych rozbójników i jaszczurzego plemienia, którego jest tutaj na tej planecie
99%.

« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 02, 2011, 20:50:17 wys³ane przez Astre » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Grudzieñ 02, 2011, 19:19:28 »

99% to Jaszczury w ludzkiej pow³oce?  Szok
Astre, sk±d te wyliczenia?
Astre
Go¶æ
« Odpowiedz #12 : Grudzieñ 02, 2011, 19:23:09 »

99% to Jaszczury w ludzkiej pow³oce?  Szok
Astre, sk±d te wyliczenia?

A, czy ja gdzie¶ napisa³em Jaszczury w ludzkiej pow³oce ?
Napisa³em - Jaszczurze plemie.
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 02, 2011, 19:23:30 wys³ane przez Astre » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #13 : Grudzieñ 02, 2011, 19:24:33 »

Wska¿ zatem na ró¿nice...
Astre
Go¶æ
« Odpowiedz #14 : Grudzieñ 02, 2011, 19:29:48 »

Wska¿ zatem na ró¿nice...

Genotyp - jaszczurza matryca.
A jak siê to przez tysi±ce lat z zapa³em kombinowa³o to  pewnie lepiej  opowie Ci Xenia-Draco.
Oczywi¶cie dla swojego ''komfortu psychicznego'' proszê przyj±æ postawê zdroworozs±dkowego sceptycyzmu wobec powy¿szych tekstów.
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 02, 2011, 19:42:05 wys³ane przez Astre » Zapisane
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #15 : Grudzieñ 03, 2011, 13:04:27 »

Wedlug materialow na temat jaszczurow itp. prawie cala ludzkosc jest nosicielem gadziego DNA, jednak sa wyjatki od reguly.To my kobiety jestesmy przekaznikami kodu w lini zenskiej. Sa wyjatki w lini zenskiej , gdzie nie ma gadziego pierwiastka . Znalazlam artukuly , ktore wiele niektorym wyjasni .

Milego czytania zycze

http://www.ukrytesprawy.org/info3.htm

http://salontajemnic.wordpress.com/2011/05/05/pleiadian-agenda-o-jaszczurkach-i-kosciele-katolickim-lucyferze-wolnej-woli-itd/

pozdrawiam Laguna
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 03, 2011, 13:23:03 wys³ane przez Laguna__ » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #16 : Grudzieñ 03, 2011, 13:48:51 »

Jak dla mnie s± to  spreparowane ( posk³adane ) czê¶ciowo prawdziwe informacje s³u¿±ce skupieniu uwagi na nich a odwróceniu od rzeczy naprawdê istotnych dla Ludzi.
Chodzi dok³adnie o odwrócenie uwagi od siebie od w³asnego rozwoju na rzecz preparowanych  rewelacji.

Wielu siê na to nabierze w wielu powstan± niekontrolowane emocje nienawi¶ci , agresji.
Ale te¿ bêdzie wielu którzy nie "z³owi±" siê na takie sensacje.

Wa¿ne bowiem  jest nie to co jest tre¶ci± tych materia³ów a uczucia które te tre¶ci wywo³aj± w ¶rod Ludzi.
O energiê wytworzon± wewnêtrznie oddzia³ywaniem zewnêtrznym chodzi obecnie najbardziej!
Zatem sensacji wszelakich i dezinformacji  pojawi siê co niemiara.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 03, 2011, 13:49:18 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #17 : Grudzieñ 03, 2011, 16:02:59 »

Jak dla mnie s± to  spreparowane ( posk³adane ) czê¶ciowo prawdziwe informacje s³u¿±ce skupieniu uwagi na nich a odwróceniu od rzeczy naprawdê istotnych dla Ludzi.

Zgadzam sie z Toba Kiaro, bo jesli nawet jestesmy spokrewnieni poprzez kod DNA z gadoidami to nic juz tego zmienic nie moze , to tak jakbysmy walczyli w wiatrakami ,a w sumie sami ze soba .Niestety forma w jakiej przekazywana jest wiadomosc o Naszym pochodzeniu sama w sobie rodzi opor, niechec ,walke .
Tylko rodzi sie znow pytanie czy lepiej pogodzic sie i przyjac do wiadomosci ta forme naszego pochodzenia czy tez czynic opor? A co da nam walka? Nic !!
Z pewnoscia nie powinnismy czuc sie gorsi , a co jedynie mlodsi!!

Jestesmy nowa rasa i mamy prawo do wlasnego rozwoju.. To , ze w Nas  ingeruja to i tak nie mamy na to wplywu . Jak sie nad tym glebiej zastanowimy; my rowniez w imie nauki stosujemy najprzeroznejsze eksperymenty .
Ja na poczatku jak czytalam o takich informacjach , a bylo to kilka lat temu rowniez mialam rozne reakcje, ale doroslam  do akceptacji , iz stanowimy jedna z jednostek populacji wszechswiata.
Z tym , ze nie ma we mnie poczucia wstydu , ze jestem dla innych cywilizcji prymitywna istota ,coz nawet te rozwiniete byly kiedys w tym punkcie co My.

Nawet jesli jestesmy czescia lancucha pokarmowego dla reszty wszechswiata , bo takie wnioski rowniez padaja -coz nawet na ziemi ta forma istnieje tyle , ze tutaj to my stanowimy tych naczelnych. Im dluzej bedziemy z tym walczyc tym nasza swiadomosc bedzie stala w miejscu, ale kazdy ma swoj czas , kazdy inaczej dojrzewa.

Astre
Go¶æ
« Odpowiedz #18 : Grudzieñ 04, 2011, 01:22:38 »

Bior±c pod uwag± moj± ¶wiadomo¶æ oraz informacje którymi siê dzielê odkrywaj±c wiele k³amstw i manipulacji powinnam mieæ ze 100 implantów, nie mam ich. Nie mam z innych powodów i nikt mojej ¶wiadomo¶ci nie zablokuje.

To nie do koñca jest prawd±. A nawet w po³owie nie jest prawd±. To zaledwie tylko jeden z punktów widzenia rzeczy.
I tu nie chodzi oto, ¿e Ty odkrywasz takie, czy inne k³amstwa i dzielisz siê nimi.Takich ludzi (istot) jak Ty, jest setki, miliony.Nawet na tym forum znajdziesz kilkunastu takich ludzi.
Chodzi oto jakie zadania zosta³y istocie przydzielone do wykonania...
Chodzi o ich ''ciê¿ar gatunkowy'', chodzi o ich wa¿no¶æ...
Je¿eli istota ma przydzielone bardzo wa¿ne zadania, to siê j± zabezpiecza. Mog± to byæ implanty, jak równie¿ zabezpiecza siê j± w przestrzeni odpowiednim algorytmem.Równie¿ tak± istote wypuszcza siê w ró¿ne ¶rodowiska np :Ziemia w odpowiednim momencie.
Bardzo czêsto istoty takie ''rodz±'' siê w tzw. numerologicznym ( 9).
Je¿eli kto¶ jest numerologicznym (9) to jest raczej pewne, ¿e przydzielonu mu bardzo wa¿ne zadania do wykonania na tej planecie.
A przedzielono nie dlatego, ¿e siê to komu¶ podoba³o, tylko dlatego, ¿e owa istota jest wstanie udzwign±æ to co jej powierzono.
A poniewa¿ istnieje niezliczona wrêcz ilo¶æ istot, cywilizacji, nacji, sytemów warto¶ci, apetytów na ró¿ne rzeczy, a wiêc aby siê ta zabawa dydaktyczna dla istoty nie zakoñczy³a, wiêc dan± istotê siê po prostu zabezpiecza.
Jak wspomnia³em zabezpiecza siê j± te¿ implantami.
W moim przypadku wybitnie inteligentne, przebieg³e, cwane i dbaj±ce o swoje interesy Jaszczury wsadzi³y  swój implant, poniewa¿ szybko zorientowa³y siê, ¿e mogê im w tej ich kosmicznej zabawie o ró¿ne interesy przeszkodziæ.
Ale odpowiedzi± na to, by³a odpowied¼ innych cywilizacji, które nie s± inteligentne, ale s± przedewszystkim w odró¿nieniu do Jaszczurów m±dre.Wiêc ''wtopi³y'' swoje implanty, jako antidotum na Jaszczurowe implanty.Pozatem zabezpieczy³y moje istnienie w przestrzeni. Nie da siê nic odczytaæ z mojej przestrzeni, nie da siê w ni± zaingerowaæ.
Ma to dobr± stronê, bo chroni mnie przed wykonaniem zadania, chroni w realizacji tej dydaktycznej zabawy, a z drugiej strony przyci±ga rozmaite byty i cywilizacje, które próbuj± siê do mnie dobraæ. Bo wiedz±, ¿e je¿eli kogo¶ siê zabezpiecza, to musi byæ ku temu jaki¶ powód ?
Dlaczego wogóle takie rzeczy siê dziej±. Ano dziej± siê dlatego, ¿e istnienie we Wszech¶wiecie to wybitnie niebezpieczna zabawa.
Niebezpieczna nie sama w sobie, ale niebezpieczna dlatego, ¿e je¿eli nie koñczy siê ona na danym etapie w³a¶ciwym postêpem w rozwoju w tym niezwykle gigantycznym procesie rozwoju ¶wiadomo¶ci, to istota zostaje  mówi±c jêzykiem potocznym unicestwiona.Co poniektórzy ¶wiadomi tych procesów s³usznie okre¶laj±, ¿e pozostaje z niej tylko kosmiczny kompost, wrêcz tylko wspomnienie, ¿e kiedy¶ istnia³a.
I tak to jest.
Wszech¶wiat, to wybitnie srogi mechanizm.
Je¿eli nie spe³niasz okre¶lonych wymagañ, to nikt siê nad nikim litowa³ nie bêdzie. Lito¶æ to pojêcie ludzkie, wrêcz tylko spo³eczne, ale nie kosmiczne.
Istoty nie rozumiej±ce tych procesów, poniewa¿ uruchamiaj± siê w nich mechanizme obronne, czêsto próbuj± siê podpieraæ ró¿nymi substytutami prawdy. Mówi± : jeste¶my Bogami, jeste¶my jedno¶ci± z Bogiem, z Panem, Stwórc± mamy jaka¶ iskrê bo¿± w sobie i inne substytuty prawdy.
Gorzej, ¿e tych substytutów prawdy nie s±  wstanie nawet w ¿aden sposób udowodniæ.
Bo nie da siê udowodniæ  ( tworów w³asnej wyobra¼ni).
Istoty takie tylko wierz± w takie rzeczy, czyli rzeczy, które s± ich  udzia³em.
Nie s± wstanie zweryfkowaæ czego¶ co mo¿e byæ szersze lub wiêksze, bo jak to g³osz± strategie psychologi, istota bed±c w  centrum swojej ¶wiadomo¶ci, odtwarza tylko swoje w³asne wzorce.
Widaæ to wyra¼nie po wierze w ró¿ne ''prawdy'', a nawet nie to, tylko widaæ to po tym jak upieraj± siê w swoich przekonaniach, które nazywaj± - ''warto¶ciami''.
Jednym z takich substytów prawdy jest egzaltacja mi³o¶ci i upieranie siê w niej.Lub mówienie, g³oszenie o etycznym ¿yciu, który niby ponoæ stanowi jaki¶ niezwykle wa¿ny czynnik w rozwoju istoty,  gdy tymczasem etyka to zaledwie filozoficzna przes³anka, której ziemska filozofia wspomaga siê celem ustalenia tzw. norm moralnych.

Baj...

« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 04, 2011, 01:33:54 wys³ane przez Astre » Zapisane
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #19 : Grudzieñ 04, 2011, 01:59:21 »

Chodzi oto jakie zadania zosta³y istocie przydzielone do wykonania...
Chodzi o ich ''ciê¿ar gatunkowy'', chodzi o ich wa¿no¶æ...
Je¿eli istota ma przydzielone bardzo wa¿ne zadania, to siê j± zabezpiecza. Mog± to byæ implanty, jak równie¿ zabezpiecza siê j± w przestrzeni odpowiednim algorytmem.Równie¿ tak± istote wypuszcza siê w ró¿ne ¶rodowiska np :Ziemia w odpowiednim momencie.
Bardzo czêsto istoty takie ''rodz±'' siê w tzw. numerologicznym ( 9).
Je¿eli kto¶ jest numerologicznym (9) to jest raczej pewne, ¿e przydzielonu mu bardzo wa¿ne zadania do wykonania na tej planecie.
A przedzielono nie dlatego, ¿e siê to komu¶ podoba³o, tylko dlatego, ¿e owa istota jest wstanie udzwign±æ to co jej powierzono.
A poniewa¿ istnieje niezliczona wrêcz ilo¶æ istot, cywilizacji, nacji, sytemów warto¶ci, apetytów na ró¿ne rzeczy, a wiêc aby siê ta zabawa dydaktyczna dla istoty nie zakoñczy³a, wiêc dan± istotê siê po prostu zabezpiecza.
Jak wspomnia³em zabezpiecza siê j± te¿ implantami.
W moim przypadku wybitnie inteligentne, przebieg³e, cwane i dbaj±ce o swoje interesy Jaszczury wsadzi³y  swój implant, poniewa¿ szybko zorientowa³y siê, ¿e mogê im w tej ich kosmicznej zabawie o ró¿ne interesy przeszkodziæ.

Astre skoro piszesz , ze innym sie cos wydaje , ze wiedza - skad Ty czerpiesz ta prawdziwa wiedze?
I mam pytanie jeszcze odnosnie umieszczonych implantow w Twoim ciele -Czy chcesz przez to powiedziec , iz masz to umieszczenie implantow potwierdzone w sposob medyczny ?
Nastepne moje pytanie -Jesli masz te implanty to prawdopodobnie masz rowniez jakies wspomnienia i doswiadczenia zwiazane z tym faktem.
pozdrawiam Laguna
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #20 : Grudzieñ 04, 2011, 02:35:26 »

Naprawdê nie przeszkadza mi Twoje zdanie Astre na mój temat nic a nic.

Pozostañ przy swojej m±dro¶ci a ja pozostanê przy mojej i moich zabezpieczeniach , które nie s± implantami. Jakie? Ba.. tego zapewne chcia³o by siê dowiedzieæ wiele osób.
A to bardzo proste ( niestety ta prostota jest nie do przyjêcia dla tych "¶wiat³ych" kosmicznych istot) bowiem tym zabezpieczeniem jest wibracja energii mi³o¶ci bezwarunkowej i to wystarcza.
Wej¶cie w t± wibracjê jest mo¿liwe dla tych , którzy j± posiadaj± , ci , którzy j± posiadaj± nigdy nie krzywdz± nikogo niczym.
Naprawdê ¿adne implanty do niczego mi nie s± potrzebne.
A moje dzia³anie, jego waga? ot takie sobie paplanie o wszystkim i o niczym , taka prawie dzieciêca naiwno¶æ wiary w dobro , mi³o¶æ i prawo¶æ.

Nie warto sobie mn± g³owy zawracaæ , ja nie jestem gwiazd± , nie mam jazdy na guru, autorytet ni wielkiego mistrza.
Nie ci±gnie mnie na piedesta³ papierowy ni szklany , nie jestem zbawc± po co sobie mn± my¶li zaprz±taæ.

Moj± misj± jest prawo¶æ i godno¶æ mojego Ludzkiego ¿ycia zgodnego z moimi wewnêtrznymi warto¶ciami po to urodzi³am siê Cz³owiekiem.
To mój ¶wiat , który piêknieje razem ze mn± , a z nim wszystko co mnie otacza, ot i ca³a moja filozofia.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 04, 2011, 02:37:43 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Astre
Go¶æ
« Odpowiedz #21 : Grudzieñ 04, 2011, 02:48:21 »

Moj± misj± jest prawo¶æ i godno¶æ mojego Ludzkiego ¿ycia zgodnego z moimi wewnêtrznymi warto¶ciami po to urodzi³am....

Ok.
Nie mam nic przeciwko g³oszeniu wznios³ych hase³.
Tylko to samo o godno¶ci, mi³o¶ci, warto¶ciach ludzkich g³osi ustawicznie
ksi±dz w ko¶ciele.Nigdy nie s³ysza³em w ¿adnej ''¶wi±tyni bo¿ej'', aby mówiono inaczej.
A ja sie pytam : na czym te warto¶ci i mi³o¶æ polega i w czym jest wyra¿ona. No w czym ?..?
S³ysza³em te¿ setki, czy nawet tysi±ce razy o mi³o¶ci do zwierz±t.
Ale otwórz lodówkê tym, którzy g³osz± te ''wspania³e'' has³a i zobacz ile tam w nich miêsa.
Hipokryzj±  na tej planecie siê niestety - nie bawiê.

A na temat prawdy, mogê napisaæ najwy¿ej atyku³/esej- antynomie prawdy.

Ps.
@ Laguna
¯adnego implanta nie da siê za pomoc± szkie³ka i oka, czyli medycznie stwierdziæ !
S± to bardzo wespecjalizowane struktury, których technologi wogóle nie znamy.
To nie kawa³ek szkie³ka wype³niony czym¶ ?
Choæ ponoæ niektóre cywilizacje stoj±ce ni¿ej technologicznie np.Szarzy stosuj± takie prymitywne implanty, ale na ten temat nie wiele wiem, bo siê tym zbytnio nie interesowa³em.
S± ludzie, którzy maj± do tego predyspozycje i do¶wiadczenie.
Jest ich w sumie niewielu i trzeba sie do nich udaæ, aby sprawdzili...
A i kompetencje w tym zakresie s± ró¿ne, wiêc warto sprawdziæ wynik u ró¿nych ludzi, a je¿eli wszyscy potwierdz± t± sam± zgodno¶æ, to mo¿na uznaæ za fakt.

« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 04, 2011, 03:15:26 wys³ane przez Astre » Zapisane
quetzalcoatl44
Go¶æ
« Odpowiedz #22 : Grudzieñ 04, 2011, 02:55:09 »

dlatego moze musi nastac nowe niebo i nowa ziemia dla tych ktorzy chca inaczej i ktorzy przestrzegaja jakiegos prawa, przeciez wszystkich sie nie zadowoli falowanie i spadanie U¶miech
east
Go¶æ
« Odpowiedz #23 : Grudzieñ 04, 2011, 11:43:35 »

@Astre
.Co poniektórzy ¶wiadomi tych procesów s³usznie okre¶laj±, ¿e pozostaje z niej tylko kosmiczny kompost, wrêcz tylko wspomnienie, ¿e kiedy¶ istnia³a.
I tak to jest.
Wszech¶wiat, to wybitnie srogi mechanizm.
Je¿eli nie spe³niasz okre¶lonych wymagañ, to nikt siê nad nikim litowa³ nie bêdzie. Lito¶æ to pojêcie ludzkie, wrêcz tylko spo³eczne, ale nie kosmiczne.
Istoty nie rozumiej±ce tych procesów, poniewa¿ uruchamiaj± siê w nich mechanizme obronne, czêsto próbuj± siê podpieraæ ró¿nymi substytutami prawdy. Mówi± : jeste¶my Bogami, jeste¶my jedno¶ci± z Bogiem, z Panem, Stwórc± mamy jaka¶ iskrê bo¿± w sobie i inne substytuty prawdy.
Gorzej, ¿e tych substytutów prawdy nie s±  wstanie nawet w ¿aden sposób udowodniæ.
Bo nie da siê udowodniæ  ( tworów w³asnej wyobra¼ni).
Istoty takie tylko wierz± w takie rzeczy, czyli rzeczy, które s± ich  udzia³em.
Nie s± wstanie zweryfkowaæ czego¶ co mo¿e byæ szersze lub wiêksze, bo jak to g³osz± strategie psychologi, istota bed±c w  centrum swojej ¶wiadomo¶ci, odtwarza tylko swoje w³asne wzorce.
Malujesz tu bardzo surowy obraz ¶wiata w którym pe³nisz rolê co najwy¿ej trybika wykonawczego, takiego mechanicznego zlepka substratów z kosmicznego kompostu. Bez istoty boskiej w nas ,któr± raczej widzisz w sferze wyobra¼ni, sam blokujesz sobie prawo i mo¿liwo¶ci do rozwoju. Tak przynajmniej to wygl±da z mojego punktu widzenia.
Wszelkiego autoramentu g³osiciele ateizmu równie¿ to czyni± sami na sobie. Mo¿liwe, ¿e jest to wynik dzia³ania obcych implantów. Cz³owiek s±dzi, ¿e takie my¶lenie to jego prawda odkryta przez niego, a tymczasem mog± to byæ obce, dywersyjne dzia³ania. No bo jaka jest natura my¶li, sk±d siê bior± i czy ten my¶liciel w nas to jest prawdziwe "JA", czy mo¿e raczej obcy implant ?
Paradoksalnie, implant ten opiera siê na logice i dowodach kreuj±c iluzje, które wydaj± siê byæ rzeczywiste. Ich zderzenie z kompletnie róznie wewnêtrznym ¶wiatem drugiego cz³owieka wyzwala dwojakie reakcje - akcja poprzez negacje (agresjê, wy¶miewanie) , albo odkrycie iluzoryczno¶ci w³asnych przekonañ. Tudzie¿ wiele stanów po¶rednich pomiêdzy tymi skrajno¶ciami. I dlatego ró¿norodno¶æ, która panuje we Wszech¶wiecie jest taka pouczaj±ca.

I co naj¶mieszniejsze, implanty, o których sam , Astre piszesz, ¿e s± niewykrywalne w niczym nie ró¿ni± siê jako¶ciowo od wyobra¼eñ od bosko¶ci drugiego cz³owieka. W tym punkcie dopiero zaczyna siê podró¿ ku odpowiedzi na pytanie kim na prawdê jeste¶my Chichot
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #24 : Grudzieñ 04, 2011, 12:13:53 »

Moj± misj± jest prawo¶æ i godno¶æ mojego Ludzkiego ¿ycia zgodnego z moimi wewnêtrznymi warto¶ciami po to urodzi³am....

Ok.
Nie mam nic przeciwko g³oszeniu wznios³ych hase³.
Tylko to samo o godno¶ci, mi³o¶ci, warto¶ciach ludzkich g³osi ustawicznie
ksi±dz w ko¶ciele.Nigdy nie s³ysza³em w ¿adnej ''¶wi±tyni bo¿ej'', aby mówiono inaczej.
A ja siê pytam : na czym te warto¶ci i mi³o¶æ polega i w czym jest wyra¿ona. No w czym ?..?
S³ysza³em te¿ setki, czy nawet tysi±ce razy o mi³o¶ci do zwierz±t.
Ale otwórz lodówkê tym, którzy g³osz± te ''wspania³e'' has³a i zobacz ile tam w nich miêsa.
Hipokryzj±  na tej planecie siê niestety - nie bawiê.

Zatem masz zadanie sprawd¼ w praktyce na czym polega ró¿nica w mówieniu o mi³o¶ci od ¿ycia ni±? Wówczas nie bêdziesz zadawa³ takich pytañ. wiedza to osobiste do¶wiadczenia , ¿yczê Ci piêknej mi³o¶ci ( i to nie w tradycyjnym pojêciu mêsko damskim , chocia¿ i ona na kolejnych poziomach swojego istnienia jest inna) a tej zwyk³ej  ¿yciowej do Cz³owieka ca³ego stworzenia.
Kto j± naprawdê posiada nie zabija , bo mi³o¶æ nie zabija ¿ycia. A jak nie zabija szanuje je to równie¿ nie ma potrzeby zjadania zabitych zwierz±t.

Mi³o¶æ przejawia siê w tworzeniu dobra , w jego warto¶ciach p³yn±cych z ka¿dej sytuacji , z odczuwania go w konfrontacji ze zdarzeniami zarówno fizycznymi jak i duchowymi.
To proste , wystarczy odczuwaæ , skupiæ siê na odczuwaniu i byæ tam i w takich stanach gdzie  czujesz rado¶æ i szczê¶cie.
Gdy kto¶ ci serwuje zdarzenia , s³owa , czyny które powoduj± smutek , roz¿alenie strach i cierpienie tam mi³o¶ci nie ma chocia¿ s³owa o niej mog± byæ wypowiadane.

Naszym najlepszym testerem s± nasze odczucia im nale¿y zaufaæ nie cudzym piêknym zapewnieniom.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 04, 2011, 12:25:19 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Strony: [1] 2 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: