Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #25 : Styczeñ 03, 2010, 22:07:43 » |
|
"Co sie tyczy klamstw to nasi rzedzacy tez robia nas w balona i jakos nik nic nie mowi" Nik nie kontroluje rzêdz±cych, a ju¿ dawno powinien... Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 6024
Email
|
|
« Odpowiedz #26 : Marzec 29, 2010, 20:51:18 » |
|
Nie negujê tego i¿ b³êdy i wypatrzenia w KK wystêpuj± to te¿ s± fakty . I trzeba przyznaæ, i¿ tak na przestrzeni dziejów, jak i obecnie nie trudno tych "wypatrzeñ" wypatrzyæ. Edycja: zaatakowac ..., albo kore polnocna..., O ile wiem kore od/pólnocn±'ej strony najczê¶ciej atakuje mech.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 31, 2010, 23:57:29 wys³ane przez Dariusz »
|
|
Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #27 : Kwiecieñ 05, 2010, 19:30:39 » |
|
Natomiast podcieradlo elit zwane mediami zrobi soje. A to ciekawe, czy¿by teraz media zajê³y siê produkcj± soi?
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #28 : Maj 12, 2010, 19:40:28 » |
|
W jednym z w±tków, jeden z forumowiczów napisa³ : ...tyle ze tym razem kto¶ przezy³ dziecko. ... Faktycznie, trochê nieciekawa sprawa. Osobi¶cie wola³bym by dziecko mnie prze¿y³o. Wybaczcie, je¶li trochê "czarno" to zabrzmia³o.
|
|
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
Punkty Forum (pf): 23
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1642
Email
|
|
« Odpowiedz #29 : Maj 12, 2010, 23:10:04 » |
|
W jednym z w±tków, jeden z forumowiczów napisa³ : ...tyle ze tym razem kto¶ przezy³ dziecko. ... Faktycznie, trochê nieciekawa sprawa. Osobi¶cie wola³bym by dziecko mnie prze¿y³o. Wybaczcie, je¶li trochê "czarno" to zabrzmia³o. Spostrzegawczo¶æ + ¶wietna riposta =
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
Betti
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #30 : Maj 14, 2010, 10:10:42 » |
|
Irlandczycy ¶cigaj± Polaka o imieniu Prawo Jazdy rlandzka policja rozwi±za³a wreszcie zagadkê tajemniczego polskiego pirata drogowego, który ponad 50 razy z³ama³ przepisy drogowe i by³ ci±gle nieuchwytny. Sprawê rozwi±za³ policjant, który odkry³, ¿e „Prawo Jazdy” to nie jest polskie imiê i nazwisko - informuje Reuters. Irlandzkie gazety cytuj± notatkê policyjn±, wedle której funkcjonariusze spisywali polskich kierowców w Irlandii jako pana, b±d¼ pani± Prawo Jazdy. Napis „Prawo Jazdy widnieje” w prawym górnym rogu polskiego dokumentu. „Prawo Jazdy to dokument uprawniaj±cy do prowadzenia pojazdów, a nie imiê czy nazwisko wypisane na tym dokumencie”. „To zdumiewaj±ce, ¿e policyjny system wprowadzi³ „Prawo Jazdy” jako osobê o 50 ró¿nych to¿samo¶ciach” – czytamy w policyjnych zapiskach. Rzecznik irlandzkiej policji nie chcia³ komentowaæ sprawy. Do Irlandii w czasie wielkiego wzrostu gospodarczego wyjecha³o oko³o 200 tys. Polaków Brytyjska policja zna ju¿ polski skrót "CHWDP" "Daily Star" z dum± informuje, ¿e brytyjscy policjanci nie bêd± ju¿ wiêcej dawaæ siê nabraæ polskim dowcipnisiom, którzy chc± pozowaæ do wspólnych fotografii, trzymaj±c w rêkach napis "CHWDP". ajczê¶ciej ofiarami ¿artownisiów padali oficerowi pod Buckingham Palace. Czêsto zdarza³o siê bowiem, ¿e najrozmaitsze polskie wycieczki prosi³y ich o wspólne zdjêcie. Nie by³oby w tym nic zdro¿nego, gdyby nie fakt, ¿e m³odzi ludzie tak naprawdê robili sobie ¿arty. Zazwyczaj jeden z nich trzyma³ w rêku tablicê z wypisanym skrótem "CHWDP". Potem takie zdjêcie - z policjantami w kadrze - by³o du¿ym "powodem do dumy" pod blokiem, w szkole i pewnie na Naszej-klasie. Daily Star" w koñcu u¶wiadomi³ brytyjskich stró¿ów prawa, co owy skrót znaczy, t³umacz±c go na swoich ³amach jako "A dick up the police’s ass". W ¶lad za tym Metropolitan Police nakaza³a rozmieszczenie na ulicach Londynu specjalnych ostrze¿eñ. Czytamy w nich: "Je¶li zdarzy siê, ¿e mili tury¶ci z Polski bêd± chcieli pozowaæ z Tob± do zdjêcia, b±d¼ ¶wiadom, ¿e skrót 'CHWDP' to do¶æ powszechne graffiti w Polsce. Ten skrót oznacza ‘Penis up the bottom of the police’. Nie daj siê nabraæ". http://polonia.wp.pl/kat,1010223,title,Brytyjska-policja-zna-juz-polski-skrot-CHWDP,wid,12266528,wiadomosc.html
|
|
|
|
|
|
|
Linda
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #31 : Maj 22, 2010, 13:01:45 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #32 : Maj 25, 2010, 17:49:34 » |
|
polki uginaja sie od towarow a nie ma pieniedzy... To chyba dobrze, ¿e pomimo braku pieniêdzy "polki" uginaj± siê od towarów. Tylko ich mê¿owie mogliby niekiedy pomóc im w tym d¼wiganiu.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #33 : Czerwiec 20, 2010, 21:12:00 » |
|
Nie wszystkie sny maja idetyczny sens. Bywaja takie ktore sa przekazami dla nas , ale bywaja tez takie , ktore sa wspomnieniami z przeszlosci , czyli dla naszych obecnych czasow przyszlosci. Mnie ¶ni³a siê przysz³o¶æ, czyli to jaka¶ przes³anka dla mnie z przesz³o¶ci, mo¿e nawet neandertalczyka? Siedzia³a babka na drewnianym kamieniu, by³o to rok przed urodzeniem a zmar³a tydzieñ po ¶mierci.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #34 : Czerwiec 20, 2010, 21:51:07 » |
|
Nie wszystkie sny maja eidetyczny sens. Bywaj± takie które s± przekazami dla nas , ale bywaj± tez takie , które s± wspomnieniami z przesz³o¶ci , czyli dla naszych obecnych czasów przysz³o¶ci. Mnie ¶ni³a siê przysz³o¶æ, czyli to jaka¶ przes³anka dla mnie z przesz³o¶ci, mo¿e nawet neandertalczyka? Siedzia³a babka na drewnianym kamieniu, by³o to rok przed urodzeniem a zmar³a tydzieñ po ¶mierci. Niestety nie zrozumia³e¶ sensu tej wypowiedzi , a my¶lê ze nie zrozumia³e¶ pomimo czytanych i cytowanych przez Ciebie przekazów od Plejadian i nie tylko. Co to znaczy przekaz z przysz³o¶ci , która jest przesz³o¶ci±? Znaczy to tylko tyle ( chocia¿ dla niektórych nie do przyjêcia) , ze ludzie z odleg³ej przysz³o¶ci cofnêli siê do przesz³o¶ci , by swoimi decyzjami ¿yciowymi zmieniæ bieg przesz³o¶ci , która ma wp³yw na przysz³o¶æ , a tak naprawdê ju¿ na nasza przesz³o¶æ. Czyli zmieni równie¿ ta odleg³a dla nas wspó³czesnych przysz³o¶æ. Czyli przysz³o¶æ jest w przesz³o¶ci, a ze czasu nie ma tak naprawdê mo¿na to zrobiæ , bo zmienia siê kod wzorca , który ustawia nastêpne wydarzenia. zwyczajnie przekodowywaæ zeruj±c stary zapis i daj±c miejsce nowemu , który dokona siê ponownie. Co wyzeruje nasz ziemski zapis w polach , czyli zmieni pola magnetyczne? Energia s³oñca , ona to ju¿ robi , ale staæ siê tak mog³o dziêki ludziom z przysz³o¶ci , którzy podjêli trud cofniêcia siê do przesz³o¶ci , urodzenia siê w niej i krzewienia wiedzy mi³o¶ci , bo tylko ona ma moc zmiany rzeczywisto¶ci. Trochê skomplikowane , trudne do akceptacji , ale daj±ce rezultat. A sny o kataklizmach , to powracaj±ce wspomnienia o tym co ju¿ by³o na ziemi w opcji opartej na strachu i w³adzy pewnych grup. Kiara ps. Posiadaj±c taka wiedzê bardzo ³atwo jest przekazywaæ ludziom informacje przez channelingi o przysz³o¶ci , która jest przesz³o¶ci±. Trudno¶æ jaka siê okaza³a ( brak potwierdzeñ w zdarzeniach) jest wymiernym dowodem , ze piszemy ju¿ inny scenariusz naszej przysz³o¶ci , czyli zmieniaj±c przesz³o¶æ zmieniamy przysz³o¶æ. Dzieje siê wszystko nowe inaczej , zdarzenia te s± naprawdê nieprzewidywalne w takim nat³oku nowych decyzji na³adowanych innym , wy¿szym potencja³em energetycznym ni¿ do tej pory. Zwyczajnie piszemy nowy scenariusz ¿ycia , stare przepowiednie ( czyli relacje o tym co by³o) ju¿ siê nie sprawdzaj± dlatego. My¶lê ze wyt³umaczy³am jasno i zrozumiale? drewniany kamieñ nie by³ by z³y , przynajmniej baba wilka by nie z³apa³a.....
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 27, 2011, 12:12:08 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 3453
|
|
« Odpowiedz #35 : Wrzesieñ 26, 2010, 08:47:07 » |
|
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #36 : Listopad 13, 2010, 20:55:50 » |
|
(oczywi¶cie karty by³yby zakryte do góry obrazkiem). Ciekawa koncepcja zakrycia/ukrycia czego¶. Osobi¶cie, by zakryæ takie karty u³o¿y³bym je obrazkiem do do³u i dodatkowo, dla wiêkszej pewno¶ci czym¶ nakry³. w ten czas by³yby zakryte. No chyba ¿e chodzi o zasadê, ¿e "najciemniej jest pod latarni±". A mo¿e ja co¶ ¼le skuma³em?
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2010, 20:56:06 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #37 : Grudzieñ 16, 2010, 18:34:21 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kahuna
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #38 : Grudzieñ 16, 2010, 21:34:55 » |
|
Marduk,cytat: "...polowa moze byc dziecmi Jezusa,druga polowa EN-KI,a nastepni moimi.." A nastepni musza nalezec do tej trzeciej,no bo jak inaczej?Czyz nie jest to "logiczne"? Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #39 : Grudzieñ 16, 2010, 21:44:16 » |
|
Marduk,cytat: "...polowa moze byc dziecmi Jezusa,druga polowa EN-KI,a nastepni moimi.." A nastepni musza nalezec do tej trzeciej,no bo jak inaczej?Czyz nie jest to "logiczne"? Pozdrawiam.
Kahuna kto dobrze wie o czym mowi Marduk ten doskonale rozumie Jego slowa. A raczej ukryty sens w nich. Jest tak jak On mowi , ta trzecia czesc kreacji nalezy w istocie do niego. Wcale nie jest to nic chlubnego , powiedziala bym trzeba bedzie bardzo duzo pracowac nad soba zeby powrocic do harmonii wewnetrznej.Zeby zespolic swoje wszystkie istoty w jednie swietlista. Naprawde kazdy moze Marduk tez wrocic do "swojego ojca" , to wcale nie jest az tak trudne. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 16, 2010, 21:44:45 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #40 : Grudzieñ 16, 2010, 21:56:22 » |
|
Achaaa Kahuna, ja nie wiedzia³am ¿e ty tak tropem Marduka polecia³e¶ i ¿e w³a¶ciwie to on jest autorem powy¿szej b³yskotliwej konkluzji. Nie mniej jednak nie by³am z³o¶liwa, a po prostu ¶miesznie to zabrzmia³o. Kiara, wydaje mi siê, ¿e Kahuna doskonale wie o czym Marduk mówi Po prostu w przeciwieñstwie do niego, potrafi liczyæ
|
|
|
|
|
|
|
Kahuna
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #41 : Grudzieñ 17, 2010, 12:28:36 » |
|
Czesc,Kiara. Zwroc uwage na slowo < nastepni>w wypowiedzi Marduka,bo to bardzo wazne. No niby dobrze kombinujesz(na swoj sposob),ale mi wiele rzeczy tu sie nie zgadza,a to: 1..Marduk byl synem En-ki,a wiec byl po En-ki i Enlilu i nie mogl w tym samym czasie kreowac co tatus i stryj. 2.Szczwane gady - bracia - podzielili sie domenami i ustalili miedzy soba,ze jeden bedzie kreowal jedna polowe, a drugi druga polowe "poglowia"ludzkosci,co daje w sumie 100%. 3.Kiedy pojawil sie Marduk,nie bylo juz nic do kreowania,bo wszyscy ludzie juz byli poddani wczesniejszej kreacji i nie mogli zaistniec jacys " nastepni,ktorzy byli jego",czyli Marduka kreacja. Chyba,ze zmartwiony tatus widzac,ze syn Marduk nie ma nic juz do kreowania,wykreowal mu tych nastepnych..trzecia polowe ludzkosci.No innych mozliwosci nie widze. PS. Janneth,wiem,ze nie bylo to zlosliwe.. a poza tym,to kacik wpadek i troche humoru. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #42 : Grudzieñ 17, 2010, 21:53:59 » |
|
a poza tym,to kacik wpadek i troche humoru. Bardzo s³uszna uwaga, jednak chcia³bym przypomnieæ, ¿e zamys³em tego w±tku by³o równie¿ nie przytaczanie autorów danych wypowiedzi. To, moim skromnym zdaniem dodaje smaczku temu w±tkowi. Natomiast "personalizowane" cytaty mog± byæ komentowane w w±tkach w których siê narodzi³y.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #43 : Luty 14, 2011, 20:33:15 » |
|
... tylko najwy¿szy pomazaniec jest w sanie dowierciæ potêgi swego ducha" ¯yczê mu powodzenia. Gdyby mnie przysz³o "dowiercaæ swego ducha", to spasowa³bym w przedbiegach.
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #44 : Luty 15, 2011, 14:37:43 » |
|
"Egipt ma ciotkê"
a kto jej nie ma...
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #45 : Marzec 24, 2011, 20:54:03 » |
|
... który aktor za¶wiatowy gra teraz rolê Samuela Enki? -Kiara) Dwie sprawy rzucaj± siê w oczy- dobrze, ¿e czytam w brylkach to mi ich nie wybij±. 1 - >Kiara< przyjmuje rolê En-Ki'ego? 2 - >Kiara< jest za¶wiatowym bytem?
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #46 : Marzec 24, 2011, 21:06:07 » |
|
... który aktor za¶wiatowy gra teraz rolê Samuela Enki? -Kiara) Dwie sprawy rzucaj± siê w oczy- dobrze, ¿e czytam w brylkach to mi ich nie wybij±. 1 - >Kiara< przyjmuje rolê En-Ki'ego? 2 - >Kiara< jest za¶wiatowym bytem? Ale siê uchichra³am..... a¿ mnie brzuch rozbola³ ze ¶miechu. Eeeee chyba to niemo¿liwe przecie¿ za¶wiatowe byty nie maj± brzuchów? Co? a mo¿e te¿ maj± Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2011, 22:27:50 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #47 : Marzec 24, 2011, 21:12:54 » |
|
Chyba nie maj±. Kto ich tam zreszt± wie? Fajnie, ze umiesz zachowaæ dystans do siebie. Tak trzymaj.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #48 : Czerwiec 07, 2011, 17:18:38 » |
|
... Enki przyw³aszczy³ sobie tylko JHVH "podpoi³ siê" pod t± wielko¶æ i wiedzê i przewarto¶ciowa³ j± negatywnie. ...
Ja pewnikiem te¿ podpi±³bym siê pod kogo¶ znacz±cego gdym siê "podpoi³", ale by zaraz pod "najwy¿szego? Nie pos±dza³bym o to En-Ki'ego ale Jego brata ze ¶wit± jak najbardziej.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #49 : Grudzieñ 26, 2011, 21:43:02 » |
|
Co do m±dro¶ci czy jaj braku u biskupa ciê¿ko mi siê wypowiadaæ bo go nie znam... Co do mi³o¶ci u w.w biskupa nie zabieram g³osu, ciekawi mnie jednak sprawa z jego "nabia³em". Czy¿by tak odda³ siê powo³aniu, ¿e postrada³ przyrodzenie. Mnie równie¿ ciê¿ko w tej sprawie siê wypowiadaæ, acz jednak podziwiaæ gostka by wypada³o.
|
|
|
|
|
|
|
|