arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #50 : Grudzieñ 26, 2011, 22:02:37 » |
|
sprawdzam posty przed wys³aniem, ale jak widaæ nie do¶æ wnikliwie ;] i mo¿e tak zostawiê, bo czasami mo¿e to skutkowaæ u¶miechem czy ¶miechem u innych... i dobrze, ¶miech to zdrowie.
Darek, ale w przeciwieñstwie do Ciebie - czyjkolwiek "nabia³" mnie nie interesuje :] (i chodzi³o Ci o mi³o¶æ czy m±dro¶æ? - pierwsze zdanie pod cytatem)
edit: natomiast w samej kwestii posiadania b±d¼ nie owego atrybutu... to wed³ug mnie, fizyczny brak "jaj" nie jest zapewne tak dokuczliwy jak ich brak mentalny... niestety coraz wiêcej takich "bezjajowców"...
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 26, 2011, 22:07:24 wys³ane przez arteq »
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 6024
Email
|
|
« Odpowiedz #51 : Grudzieñ 26, 2011, 22:27:01 » |
|
Och, mnie równie¿ nie interesuje, w ¿aden sposób. Ot, troszkê humoru. ;] (i chodzi³o Ci o mi³o¶æ czy m±dro¶æ? - pierwsze zdanie pod cytatem) Tak, mia³a byæ m±dro¶æ, a wysz³a mi³o¶æ. Taki chochlik jak u Ciebie, mia³o byæ "jej", a wysz³o "jaj". natomiast w samej kwestii posiadania b±d¼ nie owego atrybutu... to wed³ug mnie, fizyczny brak "jaj" nie jest zapewne tak dokuczliwy jak ich brak mentalny... niestety coraz wiêcej takich "bezjajowców"... Poruszy³e¶ ciekawy temat. Mo¿e utwórz niezale¿ny w±tek.
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 26, 2011, 22:30:55 wys³ane przez Dariusz »
|
|
Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
|
|
|
krzysiek
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #52 : Grudzieñ 26, 2011, 22:53:04 » |
|
Jak by nie by³o, wysz³o to zabawnie i ten lapsus mo¿e przej¶æ do historii tego forum. Co ¶wiadczy o tym, ¿e jest to forum ¿ywe, bez korekty i cenzury. Kontynuuj±c w±tek jajeczny, jest takie pytanie: czy facet z ikr±, to go¶æ energiczny, czy te¿ z malutkimi , rybimi jajami? A mo¿e nie ma tu sprzeczno¶ci? ¯yczê wszak¿e naszemu bohaterskiemu biskupowi owocnej pos³ugi!
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #53 : Grudzieñ 27, 2011, 11:41:37 » |
|
facet z ikr± to akwarysta.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 3453
|
|
« Odpowiedz #54 : Grudzieñ 27, 2011, 19:57:52 » |
|
ha ha ha ha rozbawi³e¶ mnie arteq ,u¶mia³am siê do ³ez. Czy mogê " sprzedaæ " dalej ?
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
krzysiek
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #55 : Grudzieñ 27, 2011, 23:52:44 » |
|
A mo¿e smakosz kawioru?
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 27, 2011, 23:53:01 wys³ane przez krzysiek »
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #56 : Grudzieñ 27, 2011, 23:57:06 » |
|
bardzo proszê, je¿eli tylko bêdzie to w stanie wywo³aæ u¶miech na czyjej¶ twarzy to bêdê ucieszony...
|
|
|
|
|
|
|
barneyos
Gawêdziarz
Punkty Forum (pf): 2
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 689
|
|
« Odpowiedz #57 : Grudzieñ 28, 2011, 11:13:42 » |
|
Co¶ a propos powy¿szego tematu:
W przedszkolnej ubikacji dwóch 5-latków siê za³atwia:
- Ty, a co Ty masz tam takie go³e ? - A bo ja jestem ¯ydem, i u nas jest taka tradycja, ¿e kilka dni po urodzeniu odcinaj± nam taki ma³y kawa³ek,
- I co bola³o, jak Ci to odcinali ? - Nie pamiêtam, ale potem przez rok nie mog³em chodziæ ?
|
|
|
|
Pzdr barneyos ---------------------------------- \"Nie ma rzeczy niemo¿liwych, s± tylko rzeczy, których na razie nie potrafimy zrobiæ\" \"Im wiêcej wiem, tym bardziej wiem, ¿e mniej wiem\"
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #58 : Luty 14, 2012, 23:39:33 » |
|
Ale¿ oczywi¶cie i¿ Watykan dysponowa³ i nadal dysponuje najlepszymi t³umaczami starych je¿yków ... A to ci ciekawostka. To Watykan kolekcjonuje równie¿ stare zwierz±tka? Ciekawe czy s± suszone czy jak je konserwuj±. Mo¿e jeszcze jakie¶ inne hobby maj±, które przybli¿y ich do spo³eczeñstwa.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #59 : Luty 14, 2012, 23:48:35 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #60 : Luty 26, 2012, 15:05:39 » |
|
Audycja dzisiaj, tj. 20.20.2012 r. na kanale BBC Knowledge, start godz. 22:00. « Odpowiedz #127 : Luty 26, 2012, 13:54:55 » Wielce ciekawa forma datowania. Dzi¶ mamy 26 luty, natomiast audycja ma byæ emitowana 20-go i jeszcze miesi±c nijak nie pasuje do aktualnego, ni te¿ ¿adnego znanego nam kalendarza.
|
|
|
|
|
|
|
barneyos
Gawêdziarz
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #61 : Luty 28, 2012, 18:07:42 » |
|
... Ju¿ wystarczy pozbawiania ich wszystkiego i pozbawiania ¿ycia tylko za to ¿e s± ¯ydami! Konie! Ja mówiê temu NIE! NIE! NIE!, BASTA! ...
Teraz ju¿ wiem, ¿e to jest prawdziwe forum ezoteryczne. Ja mówiê Tak! Tak! Tak!, rozmawiajmy wiêcej ze zwierzêtami! Basta!
|
|
|
|
Pzdr barneyos ---------------------------------- \"Nie ma rzeczy niemo¿liwych, s± tylko rzeczy, których na razie nie potrafimy zrobiæ\" \"Im wiêcej wiem, tym bardziej wiem, ¿e mniej wiem\"
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #62 : Luty 28, 2012, 18:13:56 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
barneyos
Gawêdziarz
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #63 : Marzec 07, 2012, 10:48:29 » |
|
... Energia istnieje nawet w absolutnym zerze, nawet w bardzo wypróżnionej przestrzeni. ...
He, he, ładne to. Zastanawiam się czy wypróżniona przestrzeń jest stabilna, czy ona jednak w czasie ciągle się wypróżnia ? I jak wygląda czynność odwrotna/przeciwna do niej - i jaki się nazywa. Wypróżnienie wsteczne ?
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 07, 2012, 10:48:44 wys³ane przez barneyos »
|
|
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #64 : Marzec 07, 2012, 14:41:06 » |
|
barneyos a jak± Ty wypró¿nion± przestrzeñ mia³e¶ na my¶li ? (mia³em napisaæ o pró¿ni, ale wiadomo, ¿e ta nie istnieje, zatem co¶ takiego mi wysz³o jak "wypró¿niona przestrzeñ" ) .... I jak wygl±da czynno¶æ odwrotna/przeciwna do niej - i jaki siê nazywa. Wypró¿nienie wsteczne ? Nasycenie
|
|
|
|
|
|
|
barneyos
Gawêdziarz
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #65 : Marzec 09, 2012, 09:52:39 » |
|
Rzecz dotyczy tego obrazka: a komentarz by³ nastêpuj±cy: Bardzo dziêkujê wszystkim panom za ¿yczenia :* ... co¿ za sexy ró¿owy kolorek , a¿ ciekawo¶æ z¿era co tam widac z drugiej strony Przepraszam, ale nie mog³em siê oprzeæ pokusie udzielenia tej odpowiedzi. No, bo jak na ten obrazek spojrzysz z drugiej strony, to zobaczysz fragment kosmosu - czarn± dziurê.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #66 : Marzec 09, 2012, 16:41:55 » |
|
Nie martw siê o wódê w Israelu , blisko pod ziemi± jest jej mnóstwo , we w³a¶ciwym czasie wyp³ynie. Wszystko ma swój czas. Ponoæ Polska wód± stoi ale co tam, je¶li takie perspektywy przed Izraelem to mo¿e pod³±czmy zawczasu ruroci±g i bêdziemy mieli tañsz± gorza³kê.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #67 : Marzec 09, 2012, 17:42:39 » |
|
Bawiê siê ¶wietnie ! No bo koszerna to ponoæ dopiero jest wódka!! Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 09, 2012, 17:42:52 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 3453
|
|
« Odpowiedz #68 : Marzec 09, 2012, 19:44:13 » |
|
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
barneyos
Gawêdziarz
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #69 : Marzec 17, 2012, 07:49:55 » |
|
... S³ysza³em ju¿ o panach opodatkowania tych, którzy maj± studnie na swoich posesjach. ...
Nie bójmy siê nazwach tych Panów po imeniu - kotrolerzy skarbowi.
|
|
|
|
|
|
|
barneyos
Gawêdziarz
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #70 : Marzec 31, 2012, 08:16:53 » |
|
...
Fala Schumana ma z "sercem" tyle wspolnego, jak kozia d...a z klarnetem;)
Ja tam uwa¿am, ¿e to siê DA po³±czyæ, wystarczy trochê wyobra¼ni. A potem jak siê po³±czy, to i graæ mo¿na na klarnecie, znaczy siê, ¿e koza mo¿e graæ na tym klarnecie !
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #71 : Marzec 31, 2012, 10:56:37 » |
|
Poszlam za ciosem (po tej fali:) i coz znalazlam w Wiki!
"Muzyki uczy³ siê /Joszko Broda/od swojego ojca, Józefa Brody i Jana Sikory „Gajdosza”. Gra na drumli, fujarze postnej, fujarze sa³askiej, fujarkach piêciootworowych, fujarkach sze¶ciootworowych, rogach, tr±bicie, skrzypcach, gajdach, kozie,klarnecie tureckim, okarynie, li¶ciu, s³omce, trzcinie i na wielu innych instrumentach, ¶piewa po góralsku. Prowadzi warsztaty artystyczne i zespó³ dla dzieci. To sie nazywa myslenie wielowymiarowe:) /a wiadomosc oczywiscie byla zaszyfrowana (jak juz podejrzliwie sugerowal Przebisnieg/:)
|
|
|
|
|
|
|
barneyos
Gawêdziarz
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #72 : Kwiecieñ 08, 2012, 09:53:51 » |
|
... Sam sposób powstawania tych dziurek jest jak najbardziej zrozumia³y, zdziwienie buzi tak nag³y wzrost ich powstawania, ...
No, a mo¿e siê wogóle zdziwiæ co¶ innego, ni¿ buzia ??
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #73 : Kwiecieñ 16, 2012, 19:34:01 » |
|
...Nowa jako¶æ nowe zdarzenia , otwieraj±ce nam mo¿liwo¶ci których do tej pory jeszcze nie by³o ni na ziemi ni poza ni± , bowiem obecnie ulega przekszta³ceniu wszystko i powstaj± nowe parametry , które bêdziemy do¶wiadczali i poznawali zmy¶lam ... Jak do tej pory autor tych s³ów dobrze to robi. Czyñ tak dalej.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #74 : Kwiecieñ 16, 2012, 22:26:40 » |
|
|
|
|