Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Styczeń 10, 2025, 12:01:50

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 5 [6] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Wpadki sÂłowne (trochĂŞ humoru)  (Przeczytany 54971 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #125 : Wrzesień 07, 2012, 21:18:51 »

Staj¹c siê Ascendentem cz³owiek wchodzi w ciekawe doœwiadczenia, z których mo¿na ciekawe nioski wyci¹gn¹Ì

ko-ko-ko (euro-spoko)

>Fair<, zmodyfikowaÂłem Twego posta czyli wymazaÂłem informacjĂŞ wskazujÂącÂą autora danej wpadki.
W tym wÂątku nie idzie o wytkniĂŞcie komuÂś czegoÂś, a o uwypuklenie zabawnoÂści wynikajÂącej z literĂłwek, przejĂŞzyczeĂą itp.
Darek

Byc moze jestem przewrazilwiona ZÂły
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 07, 2012, 21:19:29 wysłane przez Fair Lady » Zapisane
barneyos

GawĂŞdziarz

Punkty Forum (pf): 2

« Odpowiedz #126 : Wrzesień 22, 2012, 15:41:34 »

Dodam tylko do tego, co piszecie szacowni, Âże jak z kuzynem zatrzymaliÂśmy siĂŞ na parkingu koÂło Essen (Niemcy) by wymieniĂŚ ÂżarĂłwkĂŞ w lampie przedniej mojego nowo nabytego peugeota to podjechaÂła niemiecka policja nas skontrolowaĂŚ czy auto no ten nie kradzione. DuÂży uÂśmiech
Jak siĂŞ okazaÂło, Âże wszystko Ok i policjanci zaczĂŞli siĂŞ zwijaĂŚ kuzyn zapytaÂł ich skÂąd wiedzieli, Âże jesteÂśmy Polakami DuÂży uÂśmiech toĂŚ tablice byÂły jeszcze niemieckie. DuÂży uÂśmiech
Niemiec mu odpowiedziaÂł, Âże Niemiec sam nie wymieniÂł by ÂżarĂłwki tylko wezwaÂł serwis DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech

BÂądÂźmy szczerzy - po prostu miaÂłeÂś bardzo dobrze przebite numery i siĂŞ nie zorientowali !

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\"
\"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
east
Gość
« Odpowiedz #127 : Wrzesień 27, 2012, 12:35:36 »

z pewnego wÂątku na forum ..
Jeszcze raz matryca energetyczna  dla kaÂżdego- wzĂłr Âżycia i wszystkich zdarzeĂą  mogÂących siĂŞ w nim wydarzaĂŚ  jest zapisana w nim czyli w polu morfogenetycznym tego wymiaru oraz w GwieÂździe Matce w ktĂłrej sÂą wszystkie kody zrycia.
.. " KODY ZRYCIA " ... có¿,  czasami  siĂŞ coÂś szczerze wymsknie ,nie ma przypadkĂłw DuÂży uÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #128 : Październik 04, 2012, 14:28:41 »

No có¿ ... Âżadna przepowiednia nie jest wyryta w kamieniu  zatem i jej kody rĂłwnieÂż nie , a Âże dotyczÂą Âżycia..... jednym siĂŞ to podoba innym nie, bywa...  DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
barneyos

GawĂŞdziarz

Punkty Forum (pf): 2

« Odpowiedz #129 : Październik 06, 2012, 17:26:14 »

...

Ale jak sie dwie baby za kudly wezma, to ho-ho! MrugniĂŞcie, albo jak ktos chcial Darka do sadu podac, to dopiero zrobil sie ruch.

...

Do sadu ? Darka ? Co on tam bĂŞdzie jabÂłka zbieraÂł ?

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\"
\"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #130 : Październik 06, 2012, 17:35:02 »

Tak, jak go koliberek na swa dzialke zaprosi MrugniĂŞcie

//Mialo byc sondu MrugniĂŞcie, ale wyszlo inaczej optycznie, ach te polskie "bulki i bibulki"//
blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #131 : Październik 06, 2012, 18:48:47 »

Tu mamy kolejnÂą propozycjĂŞ:

"Bo ka¿dy grajek powinien wiedzieÌ dok¹d mo¿na stronê napi¹Ì by jej nie przeci¹gn¹Ì."

O przeciÂąganiu na stronĂŞ, tudzieÂż chodzeniu na,  sÂłyszaÂłem, ale o napinaniu jeszcze nie, no chyba, Âże w tej drugiej okolicznoÂści.

Edit: z sondem to jeszcze gorzej gramatycznie niÂż optycznie.
« Ostatnia zmiana: Październik 06, 2012, 18:50:42 wysłane przez blueray21 » Zapisane

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #132 : Październik 07, 2012, 12:18:08 »

"No wÂłaÂśnie jeszcze raz co rozumiemy pod pojĂŞciem "bliÂżniaczy pÂłomieĂą"? O czym , o kim chamy rozmawiaĂŚ?"

P.S. To sie nazywa sila wyrazu! MrugniĂŞcie
Strony: 1 2 3 4 5 [6] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: