Fair Lady
Gość
|
|
« Odpowiedz #125 : Wrzesień 07, 2012, 21:18:51 » |
|
Staj¹c siê Ascendentem cz³owiek wchodzi w ciekawe doœwiadczenia, z których mo¿na ciekawe nioski wyci¹gn¹Ì
ko-ko-ko (euro-spoko)
>Fair<, zmodyfikowaÂłem Twego posta czyli wymazaÂłem informacjĂŞ wskazujÂącÂą autora danej wpadki. W tym wÂątku nie idzie o wytkniĂŞcie komuÂś czegoÂś, a o uwypuklenie zabawnoÂści wynikajÂącej z literĂłwek, przejĂŞzyczeĂą itp. Darek Byc moze jestem przewrazilwiona
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 07, 2012, 21:19:29 wysłane przez Fair Lady »
|
|
|
|
|
barneyos
GawĂŞdziarz
Punkty Forum (pf): 2
|
|
« Odpowiedz #126 : Wrzesień 22, 2012, 15:41:34 » |
|
Dodam tylko do tego, co piszecie szacowni, Âże jak z kuzynem zatrzymaliÂśmy siĂŞ na parkingu koÂło Essen (Niemcy) by wymieniĂŚ ÂżarĂłwkĂŞ w lampie przedniej mojego nowo nabytego peugeota to podjechaÂła niemiecka policja nas skontrolowaĂŚ czy auto no ten nie kradzione. Jak siĂŞ okazaÂło, Âże wszystko Ok i policjanci zaczĂŞli siĂŞ zwijaĂŚ kuzyn zapytaÂł ich skÂąd wiedzieli, Âże jesteÂśmy Polakami toĂŚ tablice byÂły jeszcze niemieckie. Niemiec mu odpowiedziaÂł, Âże Niemiec sam nie wymieniÂł by ÂżarĂłwki tylko wezwaÂł serwis to pa BÂądÂźmy szczerzy - po prostu miaÂłeÂś bardzo dobrze przebite numery i siĂŞ nie zorientowali !
|
|
|
|
Pzdr barneyos ---------------------------------- \"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\" \"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
|
|
|
east
Gość
|
|
« Odpowiedz #127 : Wrzesień 27, 2012, 12:35:36 » |
|
z pewnego wÂątku na forum .. Jeszcze raz matryca energetyczna dla kaÂżdego- wzĂłr Âżycia i wszystkich zdarzeĂą mogÂących siĂŞ w nim wydarzaĂŚ jest zapisana w nim czyli w polu morfogenetycznym tego wymiaru oraz w GwieÂździe Matce w ktĂłrej sÂą wszystkie kody zrycia.
.. " KODY ZRYCIA " ... có¿, czasami siê coœ szczerze wymsknie ,nie ma przypadków
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #128 : Październik 04, 2012, 14:28:41 » |
|
No có¿ ... ¿adna przepowiednia nie jest wyryta w kamieniu zatem i jej kody równie¿ nie , a ¿e dotycz¹ ¿ycia..... jednym siê to podoba innym nie, bywa... Kiara
|
|
|
|
|
|
|
barneyos
GawĂŞdziarz
Punkty Forum (pf): 2
|
|
« Odpowiedz #129 : Październik 06, 2012, 17:26:14 » |
|
... Ale jak sie dwie baby za kudly wezma, to ho-ho! , albo jak ktos chcial Darka do sadu podac, to dopiero zrobil sie ruch. ... Do sadu ? Darka ? Co on tam bĂŞdzie jabÂłka zbieraÂł ?
|
|
|
|
Pzdr barneyos ---------------------------------- \"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\" \"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
|
« Odpowiedz #130 : Październik 06, 2012, 17:35:02 » |
|
Tak, jak go koliberek na swa dzialke zaprosi //Mialo byc sondu , ale wyszlo inaczej optycznie, ach te polskie "bulki i bibulki"//
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
|
« Odpowiedz #131 : Październik 06, 2012, 18:48:47 » |
|
Tu mamy kolejnÂą propozycjĂŞ:
"Bo ka¿dy grajek powinien wiedzieÌ dok¹d mo¿na stronê napi¹Ì by jej nie przeci¹gn¹Ì."
O przeciÂąganiu na stronĂŞ, tudzieÂż chodzeniu na, sÂłyszaÂłem, ale o napinaniu jeszcze nie, no chyba, Âże w tej drugiej okolicznoÂści.
Edit: z sondem to jeszcze gorzej gramatycznie niÂż optycznie.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 06, 2012, 18:50:42 wysłane przez blueray21 »
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
|
« Odpowiedz #132 : Październik 07, 2012, 12:18:08 » |
|
"No wÂłaÂśnie jeszcze raz co rozumiemy pod pojĂŞciem "bliÂżniaczy pÂłomieĂą"? O czym , o kim chamy rozmawiaĂŚ?" P.S. To sie nazywa sila wyrazu!
|
|
|
|
|
|
|
|