Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 21, 2024, 15:38:53

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 5 [6] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Wpadki s³owne (trochê humoru)  (Przeczytany 54523 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #125 : Wrzesieñ 07, 2012, 21:18:51 »

Staj±c siê Ascendentem cz³owiek wchodzi w ciekawe do¶wiadczenia, z których mo¿na ciekawe nioski wyci±gn±æ

ko-ko-ko (euro-spoko)

>Fair<, zmodyfikowa³em Twego posta czyli wymaza³em informacjê wskazuj±c± autora danej wpadki.
W tym w±tku nie idzie o wytkniêcie komu¶ czego¶, a o uwypuklenie zabawno¶ci wynikaj±cej z literówek, przejêzyczeñ itp.
Darek

Byc moze jestem przewrazilwiona Z³y
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 07, 2012, 21:19:29 wys³ane przez Fair Lady » Zapisane
barneyos

Gawêdziarz

Punkty Forum (pf): 2

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 689

« Odpowiedz #126 : Wrzesieñ 22, 2012, 15:41:34 »

Dodam tylko do tego, co piszecie szacowni, ¿e jak z kuzynem zatrzymali¶my siê na parkingu ko³o Essen (Niemcy) by wymieniæ ¿arówkê w lampie przedniej mojego nowo nabytego peugeota to podjecha³a niemiecka policja nas skontrolowaæ czy auto no ten nie kradzione. Du¿y u¶miech
Jak siê okaza³o, ¿e wszystko Ok i policjanci zaczêli siê zwijaæ kuzyn zapyta³ ich sk±d wiedzieli, ¿e jeste¶my Polakami Du¿y u¶miech toæ tablice by³y jeszcze niemieckie. Du¿y u¶miech
Niemiec mu odpowiedzia³, ¿e Niemiec sam nie wymieni³ by ¿arówki tylko wezwa³ serwis Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech

B±d¼my szczerzy - po prostu mia³e¶ bardzo dobrze przebite numery i siê nie zorientowali !

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemo¿liwych, s± tylko rzeczy, których na razie nie potrafimy zrobiæ\"
\"Im wiêcej wiem, tym bardziej wiem, ¿e mniej wiem\"
east
Go¶æ
« Odpowiedz #127 : Wrzesieñ 27, 2012, 12:35:36 »

z pewnego w±tku na forum ..
Jeszcze raz matryca energetyczna  dla ka¿dego- wzór ¿ycia i wszystkich zdarzeñ  mog±cych siê w nim wydarzaæ  jest zapisana w nim czyli w polu morfogenetycznym tego wymiaru oraz w Gwie¼dzie Matce w której s± wszystkie kody zrycia.
.. " KODY ZRYCIA " ... có¿,  czasami  siê co¶ szczerze wymsknie ,nie ma przypadków Du¿y u¶miech
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #128 : Pa¼dziernik 04, 2012, 14:28:41 »

No có¿ ... ¿adna przepowiednia nie jest wyryta w kamieniu  zatem i jej kody równie¿ nie , a ¿e dotycz± ¿ycia..... jednym siê to podoba innym nie, bywa...  Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech

Kiara U¶miech U¶miech
barneyos

Gawêdziarz

Punkty Forum (pf): 2

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 689

« Odpowiedz #129 : Pa¼dziernik 06, 2012, 17:26:14 »

...

Ale jak sie dwie baby za kudly wezma, to ho-ho! Mrugniêcie, albo jak ktos chcial Darka do sadu podac, to dopiero zrobil sie ruch.

...

Do sadu ? Darka ? Co on tam bêdzie jab³ka zbiera³ ?

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemo¿liwych, s± tylko rzeczy, których na razie nie potrafimy zrobiæ\"
\"Im wiêcej wiem, tym bardziej wiem, ¿e mniej wiem\"
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #130 : Pa¼dziernik 06, 2012, 17:35:02 »

Tak, jak go koliberek na swa dzialke zaprosi Mrugniêcie

//Mialo byc sondu Mrugniêcie, ale wyszlo inaczej optycznie, ach te polskie "bulki i bibulki"//
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #131 : Pa¼dziernik 06, 2012, 18:48:47 »

Tu mamy kolejn± propozycjê:

"Bo ka¿dy grajek powinien wiedzieæ dok±d mo¿na stronê napi±æ by jej nie przeci±gn±æ."

O przeci±ganiu na stronê, tudzie¿ chodzeniu na,  s³ysza³em, ale o napinaniu jeszcze nie, no chyba, ¿e w tej drugiej okoliczno¶ci.

Edit: z sondem to jeszcze gorzej gramatycznie ni¿ optycznie.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 06, 2012, 18:50:42 wys³ane przez blueray21 » Zapisane

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #132 : Pa¼dziernik 07, 2012, 12:18:08 »

"No w³a¶nie jeszcze raz co rozumiemy pod pojêciem "bli¿niaczy p³omieñ"? O czym , o kim chamy rozmawiaæ?"

P.S. To sie nazywa sila wyrazu! Mrugniêcie
Strony: 1 2 3 4 5 [6] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: