Fair Lady
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #125 : Wrzesieñ 07, 2012, 21:18:51 » |
|
Staj±c siê Ascendentem cz³owiek wchodzi w ciekawe do¶wiadczenia, z których mo¿na ciekawe nioski wyci±gn±æ
ko-ko-ko (euro-spoko)
>Fair<, zmodyfikowa³em Twego posta czyli wymaza³em informacjê wskazuj±c± autora danej wpadki. W tym w±tku nie idzie o wytkniêcie komu¶ czego¶, a o uwypuklenie zabawno¶ci wynikaj±cej z literówek, przejêzyczeñ itp. Darek Byc moze jestem przewrazilwiona
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 07, 2012, 21:19:29 wys³ane przez Fair Lady »
|
|
|
|
|
barneyos
Gawêdziarz
Punkty Forum (pf): 2
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 689
|
|
« Odpowiedz #126 : Wrzesieñ 22, 2012, 15:41:34 » |
|
Dodam tylko do tego, co piszecie szacowni, ¿e jak z kuzynem zatrzymali¶my siê na parkingu ko³o Essen (Niemcy) by wymieniæ ¿arówkê w lampie przedniej mojego nowo nabytego peugeota to podjecha³a niemiecka policja nas skontrolowaæ czy auto no ten nie kradzione. Jak siê okaza³o, ¿e wszystko Ok i policjanci zaczêli siê zwijaæ kuzyn zapyta³ ich sk±d wiedzieli, ¿e jeste¶my Polakami toæ tablice by³y jeszcze niemieckie. Niemiec mu odpowiedzia³, ¿e Niemiec sam nie wymieni³ by ¿arówki tylko wezwa³ serwis to pa B±d¼my szczerzy - po prostu mia³e¶ bardzo dobrze przebite numery i siê nie zorientowali !
|
|
|
|
Pzdr barneyos ---------------------------------- \"Nie ma rzeczy niemo¿liwych, s± tylko rzeczy, których na razie nie potrafimy zrobiæ\" \"Im wiêcej wiem, tym bardziej wiem, ¿e mniej wiem\"
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #127 : Wrzesieñ 27, 2012, 12:35:36 » |
|
z pewnego w±tku na forum .. Jeszcze raz matryca energetyczna dla ka¿dego- wzór ¿ycia i wszystkich zdarzeñ mog±cych siê w nim wydarzaæ jest zapisana w nim czyli w polu morfogenetycznym tego wymiaru oraz w Gwie¼dzie Matce w której s± wszystkie kody zrycia.
.. " KODY ZRYCIA " ... có¿, czasami siê co¶ szczerze wymsknie ,nie ma przypadków
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #128 : Pa¼dziernik 04, 2012, 14:28:41 » |
|
No có¿ ... ¿adna przepowiednia nie jest wyryta w kamieniu zatem i jej kody równie¿ nie , a ¿e dotycz± ¿ycia..... jednym siê to podoba innym nie, bywa... Kiara
|
|
|
|
|
|
|
barneyos
Gawêdziarz
Punkty Forum (pf): 2
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 689
|
|
« Odpowiedz #129 : Pa¼dziernik 06, 2012, 17:26:14 » |
|
... Ale jak sie dwie baby za kudly wezma, to ho-ho! , albo jak ktos chcial Darka do sadu podac, to dopiero zrobil sie ruch. ... Do sadu ? Darka ? Co on tam bêdzie jab³ka zbiera³ ?
|
|
|
|
Pzdr barneyos ---------------------------------- \"Nie ma rzeczy niemo¿liwych, s± tylko rzeczy, których na razie nie potrafimy zrobiæ\" \"Im wiêcej wiem, tym bardziej wiem, ¿e mniej wiem\"
|
|
|
Fair Lady
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #130 : Pa¼dziernik 06, 2012, 17:35:02 » |
|
Tak, jak go koliberek na swa dzialke zaprosi //Mialo byc sondu , ale wyszlo inaczej optycznie, ach te polskie "bulki i bibulki"//
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich ma³o
Punkty Forum (pf): 32
Wiadomo¶ci: 1696
|
|
« Odpowiedz #131 : Pa¼dziernik 06, 2012, 18:48:47 » |
|
Tu mamy kolejn± propozycjê:
"Bo ka¿dy grajek powinien wiedzieæ dok±d mo¿na stronê napi±æ by jej nie przeci±gn±æ."
O przeci±ganiu na stronê, tudzie¿ chodzeniu na, s³ysza³em, ale o napinaniu jeszcze nie, no chyba, ¿e w tej drugiej okoliczno¶ci.
Edit: z sondem to jeszcze gorzej gramatycznie ni¿ optycznie.
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 06, 2012, 18:50:42 wys³ane przez blueray21 »
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
|
|
|
Fair Lady
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #132 : Pa¼dziernik 07, 2012, 12:18:08 » |
|
"No w³a¶nie jeszcze raz co rozumiemy pod pojêciem "bli¿niaczy p³omieñ"? O czym , o kim chamy rozmawiaæ?" P.S. To sie nazywa sila wyrazu!
|
|
|
|
|
|
|
|