arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #50 : Grudzień 26, 2011, 22:02:37 » |
|
sprawdzam posty przed wys³aniem, ale jak widaÌ nie doœÌ wnikliwie ;] i mo¿e tak zostawiê, bo czasami mo¿e to skutkowaÌ uœmiechem czy œmiechem u innych... i dobrze, œmiech to zdrowie.
Darek, ale w przeciwieùstwie do Ciebie - czyjkolwiek "nabia³" mnie nie interesuje :] (i chodzi³o Ci o mi³oœÌ czy m¹droœÌ? - pierwsze zdanie pod cytatem)
edit: natomiast w samej kwestii posiadania bÂądÂź nie owego atrybutu... to wedÂług mnie, fizyczny brak "jaj" nie jest zapewne tak dokuczliwy jak ich brak mentalny... niestety coraz wiĂŞcej takich "bezjajowcĂłw"...
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 26, 2011, 22:07:24 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
|
« Odpowiedz #51 : Grudzień 26, 2011, 22:27:01 » |
|
Och, mnie równie¿ nie interesuje, w ¿aden sposób. Ot, troszkê humoru. ;] (i chodzi³o Ci o mi³oœÌ czy m¹droœÌ? - pierwsze zdanie pod cytatem) Tak, mia³a byÌ m¹droœÌ, a wysz³a mi³oœÌ. Taki chochlik jak u Ciebie, mia³o byÌ "jej", a wysz³o "jaj". natomiast w samej kwestii posiadania b¹dŸ nie owego atrybutu... to wed³ug mnie, fizyczny brak "jaj" nie jest zapewne tak dokuczliwy jak ich brak mentalny... niestety coraz wiêcej takich "bezjajowców"... Poruszy³eœ ciekawy temat. Mo¿e utwórz niezale¿ny w¹tek.
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 26, 2011, 22:30:55 wysłane przez Dariusz »
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
krzysiek
Gość
|
|
« Odpowiedz #52 : Grudzień 26, 2011, 22:53:04 » |
|
Jak by nie by³o, wysz³o to zabawnie i ten lapsus mo¿e przejœÌ do historii tego forum. Co œwiadczy o tym, ¿e jest to forum ¿ywe, bez korekty i cenzury. Kontynuuj¹c w¹tek jajeczny, jest takie pytanie: czy facet z ikr¹, to goœÌ energiczny, czy te¿ z malutkimi , rybimi jajami? A mo¿e nie ma tu sprzecznoœci? ¯yczê wszak¿e naszemu bohaterskiemu biskupowi owocnej pos³ugi!
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #53 : Grudzień 27, 2011, 11:41:37 » |
|
facet z ikrÂą to akwarysta.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
|
« Odpowiedz #54 : Grudzień 27, 2011, 19:57:52 » |
|
ha ha ha ha rozbawiÂłeÂś mnie arteq ,uÂśmiaÂłam siĂŞ do Âłez. Czy mogĂŞ " sprzedaĂŚ " dalej ?
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
krzysiek
Gość
|
|
« Odpowiedz #55 : Grudzień 27, 2011, 23:52:44 » |
|
A moÂże smakosz kawioru?
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 27, 2011, 23:53:01 wysłane przez krzysiek »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #56 : Grudzień 27, 2011, 23:57:06 » |
|
bardzo proszĂŞ, jeÂżeli tylko bĂŞdzie to w stanie wywoÂłaĂŚ uÂśmiech na czyjejÂś twarzy to bĂŞdĂŞ ucieszony...
|
|
|
|
|
|
|
barneyos
GawĂŞdziarz
Punkty Forum (pf): 2
|
|
« Odpowiedz #57 : Grudzień 28, 2011, 11:13:42 » |
|
CoÂś a propos powyÂższego tematu:
W przedszkolnej ubikacji dwĂłch 5-latkĂłw siĂŞ zaÂłatwia:
- Ty, a co Ty masz tam takie goÂłe ? - A bo ja jestem ÂŻydem, i u nas jest taka tradycja, Âże kilka dni po urodzeniu odcinajÂą nam taki maÂły kawaÂłek,
- I co bolaÂło, jak Ci to odcinali ? - Nie pamiĂŞtam, ale potem przez rok nie mogÂłem chodziĂŚ ?
|
|
|
|
Pzdr barneyos ---------------------------------- \"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\" \"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Email
|
|
« Odpowiedz #58 : Luty 14, 2012, 23:39:33 » |
|
AleÂż oczywiÂście iÂż Watykan dysponowaÂł i nadal dysponuje najlepszymi tÂłumaczami starych jeÂżykĂłw ... A to ci ciekawostka. To Watykan kolekcjonuje rĂłwnieÂż stare zwierzÂątka? Ciekawe czy sÂą suszone czy jak je konserwujÂą. MoÂże jeszcze jakieÂś inne hobby majÂą, ktĂłre przybliÂży ich do spoÂłeczeĂąstwa.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #59 : Luty 14, 2012, 23:48:35 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Email
|
|
« Odpowiedz #60 : Luty 26, 2012, 15:05:39 » |
|
Audycja dzisiaj, tj. 20.20.2012 r. na kanale BBC Knowledge, start godz. 22:00. « Odpowiedz #127 : Luty 26, 2012, 13:54:55 » Wielce ciekawa forma datowania. DziÂś mamy 26 luty, natomiast audycja ma byĂŚ emitowana 20-go i jeszcze miesiÂąc nijak nie pasuje do aktualnego, ni teÂż Âżadnego znanego nam kalendarza.
|
|
|
|
|
|
|
barneyos
GawĂŞdziarz
|
|
« Odpowiedz #61 : Luty 28, 2012, 18:07:42 » |
|
... JuÂż wystarczy pozbawiania ich wszystkiego i pozbawiania Âżycia tylko za to Âże sÂą ÂŻydami! Konie! Ja mĂłwiĂŞ temu NIE! NIE! NIE!, BASTA! ...
Teraz juÂż wiem, Âże to jest prawdziwe forum ezoteryczne. Ja mĂłwiĂŞ Tak! Tak! Tak!, rozmawiajmy wiĂŞcej ze zwierzĂŞtami! Basta!
|
|
|
|
Pzdr barneyos ---------------------------------- \"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\" \"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #62 : Luty 28, 2012, 18:13:56 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
barneyos
GawĂŞdziarz
|
|
« Odpowiedz #63 : Marzec 07, 2012, 10:48:29 » |
|
... Energia istnieje nawet w absolutnym zerze, nawet w bardzo wypróżnionej przestrzeni. ...
He, he, ładne to. Zastanawiam się czy wypróżniona przestrzeń jest stabilna, czy ona jednak w czasie ciągle się wypróżnia ? I jak wygląda czynność odwrotna/przeciwna do niej - i jaki się nazywa. Wypróżnienie wsteczne ?
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 07, 2012, 10:48:44 wysłane przez barneyos »
|
|
|
|
|
east
Gość
|
|
« Odpowiedz #64 : Marzec 07, 2012, 14:41:06 » |
|
barneyos a jak¹ Ty wypró¿nion¹ przestrzeù mia³eœ na myœli ? (mia³em napisaÌ o pró¿ni, ale wiadomo, ¿e ta nie istnieje, zatem coœ takiego mi wysz³o jak "wypró¿niona przestrzeù" ) .... I jak wygl¹da czynnoœÌ odwrotna/przeciwna do niej - i jaki siê nazywa. Wypró¿nienie wsteczne ? Nasycenie
|
|
|
|
|
|
|
barneyos
GawĂŞdziarz
|
|
« Odpowiedz #65 : Marzec 09, 2012, 09:52:39 » |
|
Rzecz dotyczy tego obrazka: a komentarz by³ nastêpuj¹cy: Bardzo dziêkujê wszystkim panom za ¿yczenia :* ... co¿ za sexy ró¿owy kolorek , a¿ ciekawoœÌ z¿era co tam widac z drugiej strony Przepraszam, ale nie mog³em siê oprzeÌ pokusie udzielenia tej odpowiedzi. No, bo jak na ten obrazek spojrzysz z drugiej strony, to zobaczysz fragment kosmosu - czarn¹ dziurê.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Email
|
|
« Odpowiedz #66 : Marzec 09, 2012, 16:41:55 » |
|
Nie martw siê o wódê w Israelu , blisko pod ziemi¹ jest jej mnóstwo , we w³aœciwym czasie wyp³ynie. Wszystko ma swój czas. PonoÌ Polska wód¹ stoi ale co tam, jeœli takie perspektywy przed Izraelem to mo¿e pod³¹czmy zawczasu ruroci¹g i bêdziemy mieli taùsz¹ gorza³kê.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #67 : Marzec 09, 2012, 17:42:39 » |
|
BawiĂŞ siĂŞ Âświetnie ! No bo koszerna to ponoĂŚ dopiero jest wĂłdka!! Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 09, 2012, 17:42:52 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
|
« Odpowiedz #68 : Marzec 09, 2012, 19:44:13 » |
|
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
barneyos
GawĂŞdziarz
|
|
« Odpowiedz #69 : Marzec 17, 2012, 07:49:55 » |
|
... SÂłyszaÂłem juÂż o panach opodatkowania tych, ktĂłrzy majÂą studnie na swoich posesjach. ...
Nie bĂłjmy siĂŞ nazwach tych PanĂłw po imeniu - kotrolerzy skarbowi.
|
|
|
|
|
|
|
barneyos
GawĂŞdziarz
|
|
« Odpowiedz #70 : Marzec 31, 2012, 08:16:53 » |
|
...
Fala Schumana ma z "sercem" tyle wspolnego, jak kozia d...a z klarnetem;)
Ja tam uwa¿am, ¿e to siê DA po³¹czyÌ, wystarczy trochê wyobraŸni. A potem jak siê po³¹czy, to i graÌ mo¿na na klarnecie, znaczy siê, ¿e koza mo¿e graÌ na tym klarnecie !
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
|
« Odpowiedz #71 : Marzec 31, 2012, 10:56:37 » |
|
Poszlam za ciosem (po tej fali:) i coz znalazlam w Wiki!
"Muzyki uczyÂł siĂŞ /Joszko Broda/od swojego ojca, JĂłzefa Brody i Jana Sikory „Gajdosza”. Gra na drumli, fujarze postnej, fujarze saÂłaskiej, fujarkach piĂŞciootworowych, fujarkach szeÂściootworowych, rogach, trÂąbicie, skrzypcach, gajdach, kozie,klarnecie tureckim, okarynie, liÂściu, sÂłomce, trzcinie i na wielu innych instrumentach, Âśpiewa po gĂłralsku. Prowadzi warsztaty artystyczne i zespó³ dla dzieci. To sie nazywa myslenie wielowymiarowe:) /a wiadomosc oczywiscie byla zaszyfrowana (jak juz podejrzliwie sugerowal Przebisnieg/:)
|
|
|
|
|
|
|
barneyos
GawĂŞdziarz
|
|
« Odpowiedz #72 : Kwiecień 08, 2012, 09:53:51 » |
|
... Sam sposĂłb powstawania tych dziurek jest jak najbardziej zrozumiaÂły, zdziwienie buzi tak nagÂły wzrost ich powstawania, ...
No, a moÂże siĂŞ wogĂłle zdziwiĂŚ coÂś innego, niÂż buzia ??
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Email
|
|
« Odpowiedz #73 : Kwiecień 16, 2012, 19:34:01 » |
|
...Nowa jakoœÌ nowe zdarzenia , otwieraj¹ce nam mo¿liwoœci których do tej pory jeszcze nie by³o ni na ziemi ni poza ni¹ , bowiem obecnie ulega przekszta³ceniu wszystko i powstaj¹ nowe parametry , które bêdziemy doœwiadczali i poznawali zmyœlam ... Jak do tej pory autor tych s³ów dobrze to robi. Czyù tak dalej.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #74 : Kwiecień 16, 2012, 22:26:40 » |
|
|
|
|