Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 6024
Email
|
|
« : Maj 05, 2009, 18:08:41 » |
|
Film fajny, ale ¿e jedynka emituje takie filmy, to ciekawe. Chyba zauwa¿yli, ¿e trac± na popularno¶ci.
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 28, 2011, 21:07:29 wys³ane przez Dariusz »
|
|
Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
|
|
|
Micha³
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1 : Maj 05, 2009, 18:11:35 » |
|
Film fajny, ale ¿e jedynka emituje takie filmy, to ciekawe. Chyba zauwa¿yli, ¿e trac± na popularno¶ci.
mo¿e potrzebuj± "zapchajdziurê" w czasie antenowym ju¿ raz lecia³ na antenie ale chyba nie zbli¿y³ siê u nas do popularno¶ci np. LOST.. mimo wszystko to mój ulubiony serial (choæ du¿o ich w sumie nie ogl±dam)
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #2 : Maj 05, 2009, 18:18:12 » |
|
Lecia³ na której¶ komercyjnej stacji. mo¿e potrzebuj± "zapchajdziurê" w czasie antenowym Bardziej potrzebuj± "lepu na muchy" do ¶ciagniecia publiki i podniesienia ogl±dalno¶ci.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #3 : Maj 08, 2009, 20:37:37 » |
|
nagumulululi , alez mow sobie co tylko chcesz , mnie to nie przeszkadza absolutnie. Ty masz swoje zrodlo wiedzy , ja swoje. Dla Ciebie Boginie i Bogowie sa jak ruskie baby dla mnie sa zawsze ta sama osobowoscia przejawiajaca sie zaleznie od wcielenia inaczej. Czy to jest to samo? Nie wiem. Znam nature Marii Magdaleny i Jezusa i to calkiem dobrze, co wcale nie znaczy ze Ty musisz w to wierzyc. Kiara ps. Jan Chrzciciel nie byl lysy, mial piekne czarne falujace sie wlosy.
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 08, 2009, 20:40:14 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
nagumulululi
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #4 : Maj 08, 2009, 22:10:15 » |
|
nagumulululi , alez mow sobie co tylko chcesz , mnie to nie przeszkadza absolutnie. Ty masz swoje zrodlo wiedzy , ja swoje. Dla Ciebie Boginie i Bogowie sa jak ruskie baby dla mnie sa zawsze ta sama osobowoscia przejawiajaca sie zaleznie od wcielenia inaczej. Czy to jest to samo? Nie wiem. Znam nature Marii Magdaleny i Jezusa i to calkiem dobrze, co wcale nie znaczy ze Ty musisz w to wierzyc. Kiara ps. Jan Chrzciciel nie byl lysy, mial piekne czarne falujace sie wlosy. W takim razie powiedz cokolwiek o Jezusie lub MM czego nie mo¿na przeczytaæ w ¿adnej ksi±¿ce. Sk±d taka pewno¶æ ¿e wiesz wiecej ni¿ inni, mo¿e nie zdajesz sobie sprawy z tego co wiedza inni i wydaje ci siê ¿e wiesz wiêcej, poniewa¿ byæ mo¿e nie dojrza³a¶ jeszcze do stwierdzenia " wiem ¿e nic nie wiem",:). Nie chcê cie obra¿aæ, ale niestety nic oryginalnego w tym co piszesz nie widzê. Ale zróbmy test. W zakoñczeniu ewangeli ¶w. Jana jest przedostatni wers. Zawsze zadaje to pytanie aby siê przekonaæ czy kto¶ co¶ wie. W tym momencie Jezus zmartwychsta³y ju¿ wypowada siê na temat umilowanego ucznia, którym "niby" by³ Jan. Odmienny los umi³owanego ucznia [Vt-7,19] 20 Piotr obróciwszy siê zobaczy³ id±cego za sob± ucznia, którego mi³owa³ Jezus [Vt-2,8, V-2,11, Vt-2,34], a który to w czasie uczty spoczywa³ na Jego piersi i powiedzia³: «Panie, kto jest ten, który Ciê zdradzi?» 21 [Vt-4,157] Gdy wiêc go Piotr ujrza³, rzek³ do Jezusa: «Panie, a co z tym bêdzie?» 22 Odpowiedzia³ mu Jezus: «Je¿eli chcê, aby pozosta³, a¿ przyjdê, co tobie do tego? Ty pójd¼ za Mn±!» 23 Rozesz³a siê w¶ród braci wie¶æ, ¿e uczeñ ów nie umrze. Ale Jezus nie powiedzia³ mu, ¿e nie umrze, lecz: «Je¶li Ja chcê, aby pozosta³ a¿ przyjdê, co tobie do tego?» Pytanie: 1. Dlaczego Jan nigdzie w ewangeli nie pisze ¿e to on by³ umi³owanym uczniem, a ko¶ció³ uznaje ¿e to Jan? 2. Dlaczego Jezus mówi ¿e umi³owany uczeñ go zdradzi? 3. Co oznaczaj± s³owa Jezusa do Piotra: 18 Zaprawdê, zaprawdê, powiadam ci: Gdy by³e¶ m³odszy, opasywa³e¶ siê sam i chodzi³e¶, gdzie chcia³e¶. Ale gdy siê zestarzejesz, wyci±gniesz rêce swoje, a inny ciê opasze i poprowadzi, dok±d nie chcesz».
|
|
|
|
|
|
|
janusz
Wielki gadu³a ;)
Punkty Forum (pf): 29
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1370
|
|
« Odpowiedz #5 : Maj 08, 2009, 23:41:24 » |
|
Witaj Kiaro W herbie Wroc³awia mimo jego chrze¶cijañskiej wymowy,s± ukryte równie¿ symbole pogañstwa.Jako ca³o¶æ przedstawiaj± ''ró¿ê wiatrów'', kompas templariuszy,wskazuj±cy drogê ku wolno¶ci,wyzwoleniu,drogê do ¶wiat³a. Ale jak juz wiemy, nie zawsze to co widzi jeden, musi byæ regu³± dla drugiego. Wa¿ne wtym pêdzie do prawdy jest to, ¿e...''Niebo samo nie spadnie,trzeba je osi±gn±æ''... Nagumulululi Haran by³ bratem Abrahama.Edessa to dawna nazwa miasta Haran. ¬ród³em wiedzy na temat sk³adania ofiar z pierworodnego jest ksi±¿ka R.Gravesa ''Mity hebrajskie''.Dziêki za przypomnienie historii Brana.
|
|
|
|
|
|
|
nagumulululi
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #6 : Maj 09, 2009, 08:41:54 » |
|
Witaj Kiaro W herbie Wroc³awia mimo jego chrze¶cijañskiej wymowy,s± ukryte równie¿ symbole pogañstwa.Jako ca³o¶æ przedstawiaj± ''ró¿ê wiatrów'', kompas templariuszy,wskazuj±cy drogê ku wolno¶ci,wyzwoleniu,drogê do ¶wiat³a. Ale jak juz wiemy, nie zawsze to co widzi jeden, musi byæ regu³± dla drugiego. Wa¿ne wtym pêdzie do prawdy jest to, ¿e...''Niebo samo nie spadnie,trzeba je osi±gn±æ''... Nagumulululi Haran by³ bratem Abrahama.Edessa to dawna nazwa miasta Haran. ¬ród³em wiedzy na temat sk³adania ofiar z pierworodnego jest ksi±¿ka R.Gravesa ''Mity hebrajskie''.Dziêki za przypomnienie historii Brana. Dziêki za info, zajrze tam i przypomne sobie. Tak dla uzupe³nienia, pamiêtam ¿e czyta³em o zwyczajach sabejczyków, którzy sk³adali dziecko pierworodne jako odiarê dla boga i st±d pytanie na ich temat. Info pomocne przy analizowaniu historii Abrahama który mia³ z³o¿yæ syna z ofierze. S³uszna uwaga odno¶nie religii pogañskich. Religi chrze¶cijañskiej nie da siê zrozumieæ bez wej¶cia w obszary tejmne, czyli obszary religi pogañskich z których chrze¶cijañstwo jest "skonstruowane" - jego podwaliny spoczywaj± w ich mroku. Bram± przez która trzeba przej¶æ aby poznaæ tajemne jest postaæ chrystusa i tajemnicy tego kim jest. ======================================================== Odpowiedz #99 : Maj 09, 2009, 10:10:22 » Odpowiedz cytuj±c Modyfikuj wiadomo¶æ Usuñ wiadomo¶æ Podziel w±tek -------------------------------------------------------------------------------- Maj 09, 2009, 08:10:07 nagumulululi zacznijmy od tego iz ja nie traktuje Ewangelji jako w 100% zrodlo prawdziwej informacji. One byly napisane na zamowienie jednej osoby by podniesc religje chrzescijanska do rangi judaizmu i mialy plagiatowac 5-cio ksiag Tory. Ukrywaja wiec prawde calkowita, eksponujac obrazy malo znaczace ale niezbedne w ksztaltowaniu zaplanowanego obrazu chrzescijanstwa. Natomiast to co ja bym Ci powiedziala odczytujac ten fragmet , bylo by dla Ciebie absolutnie nie do przyjecia ( zreszta nie tylko dla ciebie teraz).Wszystko ma swoj czas,wypowiem sie na ten temat gdzies za dwa miesiace. Jakie szczegoly z zycia MM i Jezusa chcial bys poznac? MM decyzja sanchendrynu czasowo zostala "przekazana" ( z pewnych wzgledow musiala wyrazic zgode) jako zona ( do dzisiaj zachowalo sie to prawo w judaizmie , chociaz obecnie nie stosowane)Jego mlodszemu bratu Jakubowi. Urodzila mu corke Tamar, miala pierwsza corke Sarene z Jezusem, urodzila ja w wieku okolo 17 lat. Sarena to rowniez imie prawdziwe MM , wszystkie kolejne zwiazane sa z funkcjami kaplanskimi, piastowanymi w zakonie lub poza nim. Na Jezusie doknano wowczas mordu rytualnego ( kastracji, decyzja sanchendrynu) , On oficjalnie mial dwoch synow z MM, oficjalnie tez wiedziano iz ich pierwsze dziecko Sarena umarla w wieku niemowlecym ( informacja taka byla jedyna opcja by uchronic jej zycie). Przeciwnicy Jezusa nie chcieli za nic dopuscic by przetrwala Jego i MM linnia genetyczna. Linia Jego brata byla juz inna opcja i polityczna i genetyczna, nie mniej jednak niezbedna dla czasow nam wspolczesnych. Co sie stalo w tym czasie z Jezusem? Wykorzystal cala moc energetyczna cierpienia ( glownie duchowego, odebrano mu wszystko co bylo dla niego najcenniejsze, ukochana) do transformacji ciala fizycznego w cialo subatomowe. Mial udowodnic iz jest to mozliwe , zrobil to, wpisal w pole morfogenetyczne ten wzorzec jako przyszlosciowa mozliwosc dla Ludzkosci. Stal sie niebezpieczny dla Judaizmu, podwazyl tym aktem przymierze z Bogiem Mojzesza. Czlowiek stawal sie prawie rowny Bogu, nalezalo wytrzec z pamieci Ludzi i Ziemi wiedze o tym wydarzeniu , roli MM ( czyli kobiety) , a wiedze o zyciu i dzialaniu Jezusa tak zmienic by mogla sluzyc religji , dzieki ktorej mozna bylo wladac miljonami ludzi. Stworzono wiec mit cierpienia dla milosci i z milosci. I stalo sie, jednak ta cala maskarada miala wyznaczony czas , 2000 lat. Po 2000 lat prawda miala powrocic na Ziemie, ponownie twarza w twarz stanely przed soba te same dwie opcje. Jedna miala "wszystkie" ziemskie mozliwosci do dyspozycji , a druga tylko prawosc , milosc i godnosc. Jak myslisz, ktora wygrala? Pierwsza (zwana opcja Samuela) , czy druga ( zwana opcja MM i Jezusa), obydwoch przedstawiciele sa fizycznie na Ziemi. Oczywiscie ze wygrala opcja Jezusa, czas Samuela sie wypelnil, on musi odejsc z Ziemi , i odchodzi zalatwiajac jeszcze swoje sprawy dla wlasnego dobra. I niech tak bedzie, niech stanie sie obecnie wszystko co jest tylko mozliwe dla niego. Jednak musi odejsc , bo inaczej Jego Energia ( Samuela) ulegla by unicestwieniu. Czyli stracil by swoja dotychczasowa osobowosc, zaczol by tworzenie jej od zera. Sarena i Tamar dwie corki MM i dwoch braci ( historia ta zostala "opowiedziana " w malym kosciolku we Francji. Wielu boryka sie z odczytem wymysla rozne bzdury , a nieznajac calej historji poprostu nie wie co znacza rzezby i malowidla),pokazane sa tam dwa rody i dwie linie genetyczne wywodzace sie od jednej i tej samej kobiety Sareny znanej jako MM. Linia Sareny zostala ukryta w rodzie znanym nam pod nazwa Cyganie. Oni doskonale wiedza kim byla ich ksiezniczka SARA. Linia Tamar to linia angielskich i francuskich kroli, ale to nie jest linia DNA Jezusa, i ten malenki szczegol jest skrzetnie ukrywany, a Cyganow sie nienawidzi, odbiera im prawo praktycznie do wszystkiego , poniza i osmiesza. To oni potrafili dochowac tajemnicy do czasow obecnych i ukryc tak corke Jezusa by mogla byc protoplastka Jego rodu, by Jego linia genetyczna dotrwala do naszych czasow. Oczywiscie , nie wszystko moge jeszcze napisac, jeszcze nie, badz cierpliwy w tym roku bedzie ujawninych i potwierdzonych sporo rzeczy. Jezeli istnieje zrodlo zapisane tych informacji , ktore ja naisalam teraz ( inne niz moje) to wskaz mi je prosze. Kiara ps Janusz , MM ( lub Energia ktora wielokrotnie byla juz na ziemi , i jako MM tez) nosi jedno z imion , Polnocny Wiatr, Roza jest jej odwiecznym symbolem.Jednak kierunek przemian mial sie dokonac dopiero w nam wspolczesnych czasach. Ten wir ,ktory wyznaczyl by przyszlosc Ziemi mogl byc wciagajacy , lub wynoszacy.Tak naprawde kierunek z wciagajacego byl odwrocony na wynoszacy dopiero na jesieni ubieglego roku. Tak wiec informacje pozostawione istnieja , ale niosa w sobie dwojakosc mozliwosci. Wiesz czym siê ró¿ni prawda od dywagacji? Ró¿ni siê tym ¿e gdy cz³owiek przeczyta prawdê i zrozumie "zadr¿y". "Niech ten, który szuka, nie ustaje w poszukiwaniu a¿ znajdzie. I gdy znajdzie, zadr¿y, a je¶li zadr¿y, bêdzie siê dziwi³ i bêdzie panowa³ nad Pe³ni±". Otó¿ ja nic takiego nie czujê gdy czytam to co piszesz, ))), choæ przyznam ¿e nie wglêbia³em siê w ró¿ne teorie rodziny Jezusa. Przyznam ¿e czyta³em wielokrotnie podobne wywody w ro¿mnych spekulacjach i dlatego mo¿e nie jest to dla mnie zaskoczenie. Ale kto wie, mo¿e co¶ w tym jest, choæ nie rozumiem ¿e dopiero za 2 miesi±ce co¶ napiszesz na powy¿szy temat. Nie rozumiem zbytnio w±tku z Samaelem, który opisujesz. Zreszt± nie chcê siê rozposywaæ na ten temat. Jedynie ciekawy jest w±tek cygañski, czy ty jeste¶ cygank±? Tak zapytam czy aby nie masz d³ugich czarnych w³osów, "charakterystycznego nosa", dziwnie wymawiasz r? Mo¿e jeste¶ cygank±? ))). Scali³em posty Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 09, 2009, 14:16:08 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #7 : Maj 09, 2009, 15:36:43 » |
|
nagumulululi wiesz a ja nie drze jak czytam Ewangelie, nie drze jak czytam Biblie, nie drze nawet jak czytam roznych autorow opisujacych dzieje Jezusa i MM ( twierdzacych ze na podstawie dokumetow starych i prawdziwych). No coz byc moze gleboko masz wkodowany inny wzorzec tej informacji.Czy prawdziwy? Do tego dojdziesz sam. Moje pochodzenie etniczne? To nie jest istotne w przekazie informacji. Nie takimi argumetami powino sie oceniac jej prawdziwosc. Ja nie mam zamiaru z nikim prowadzic "wojny" o prawdziwosc przekazu mojej wiedzy, mam ja przekazac , a co Ty lub ktos inny z nia zrobi? To jego sprawa. Czas odkryje karty prawdy. Stanie sie. Cierpliwosci. Kiara ps. Czy w dalszym ciagu twierdzisz , ze nie mowie nic innego o dziejach MM i Jezusa co niezostalo juz napisane? Jezeli tak to wskaz autora i tytul ksiazki prosze.
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 09, 2009, 15:40:57 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
nagumulululi
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #8 : Maj 09, 2009, 18:06:57 » |
|
nagumulululi wiesz a ja nie drze jak czytam Ewangelie, nie drze jak czytam Biblie, nie drze nawet jak czytam roznych autorow opisujacych dzieje Jezusa i MM ( twierdzacych ze na podstawie dokumetow starych i prawdziwych). No coz byc moze gleboko masz wkodowany inny wzorzec tej informacji.Czy prawdziwy? Do tego dojdziesz sam. Moje pochodzenie etniczne? To nie jest istotne w przekazie informacji. Nie takimi argumetami powino sie oceniac jej prawdziwosc. Ja nie mam zamiaru z nikim prowadzic "wojny" o prawdziwosc przekazu mojej wiedzy, mam ja przekazac , a co Ty lub ktos inny z nia zrobi? To jego sprawa. Czas odkryje karty prawdy. Stanie sie. Cierpliwosci. Kiara ps. Czy w dalszym ciagu twierdzisz , ze nie mowie nic innego o dziejach MM i Jezusa co niezostalo juz napisane? Jezeli tak to wskaz autora i tytul ksiazki prosze. "The Expected One" by Kathleen McGowan Zada³em ci pytanie czy jeste¶ cygank±, czy to zbyt osobiste pytanie? Tak sobie piszê, bo je¿eli z ciebie blondynka to nie profanuj pamieci o Jezusie, ))). mo¿na o tym poczytaæ. Poza tym widzisz jaka¶ wojnê o prawdê w okolicy, bo ja nie, zate, nie wywo³uj wuilka z lasu. Zadaje ci pytania na które nie masz odpowiedzi, dlatego nie jeste¶ wiarygodna. I jeszcze jedno, ¿yczê aby¶ kiedy¶ "zad¿a³a" i mo¿e wówczas co¶ siê zmieni. A te s³owa by³y z ewangeli Tomaszaowej, tzw. gnostykiej.
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 09, 2009, 19:02:43 wys³ane przez nagumulululi »
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #9 : Maj 09, 2009, 19:08:57 » |
|
W wymienionej przez Ciebie ksiazce nie ma infrmacji o ktorych ja pisze. Sa calkowicie odmienne. Nie musze sie nikomu spowiadac z mojego pochodzenia etnicznego, koniec , kropka. Tak , to jest zbyt osobiste pytanie z wielu wzgledow. Blondynka nie jestem i nie bylam. Nie na wszystkie Twoje pytania bede odpowiadala, nie dlatego ze nie znam odpowiedzi , a dlatego iz uwazam ze nie chce o czyms mowic. Wojna o prawdziwosc przekazu toczy sie od 2000 lat,obecnie jest nasilona. Wybacz ale ja bede pisala to co wiem ze jest prawda , a nie to co ktos oczekuje przeczytac. Kiara ps. Jak bardzo jestes spragniony porownywania mojego wygladu do jakiejs grupy etnicznej? Moje zdjecie mozesz obejrzec pod tym adresem. http://forumfzp.net/viewtopic.php?t=1549&start=0Milej dedukcji....
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 10, 2009, 21:52:50 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
nagumulululi
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #10 : Maj 10, 2009, 09:30:15 » |
|
W wymienionej przez Ciebie ksiazce nie ma infrmacji o ktorych ja pisze. Sa calkowicie odmienne. Nie musze sie nikomu spowiadac z mojego pochodzenia etnicznego, koniec , kropka. Tak to jest zbyt osobiste pytanie z wielu wzgledow. Blondynka nie jestem i nie bylam. Nie na wszystkie Twoje pytania bede odpowiadala, nie dlatego ze nie znam odpowiedzi , a dlatego iz uwazam ze nie chce o czyms mowic. Wojna o prawdziwosc przekazu toczy sie od 2000 lat,obecnie jest nasilona. Wybacz ale ja bede pisala to co wiem ze jest prawda , a nie to co ktos oczekuje przeczytac. Kiara ps. Jak bardzo jestes spragniony porownywania mojego wygladu do jakiejs grupy etnicznej? Moje zdjecie mozesz obejrzec pod tym adresem. http://forumfzp.net/viewtopic.php?t=1549&start=0Milej dedukcji.... Na cygankê nie wygl±dasz, ale po³udniowa francja to owszem, . Tam mieszka³o du¿o imigrantów z grecji, kolonistów sprzed naszej ery. AAAAA, zatem domy¶lam siê dlaczego tak usilnie nawi±zujesz do tej historii , sama uwa¿aj±c siê za wcielenie MM. No proszê, jakie tu mamy gwiazdy.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #11 : Maj 10, 2009, 10:24:34 » |
|
I niech to tak dla Ciebie zostanie, skoro tak myslisz. Amen. Kiara ps. Stereotypy czesto nas gubia. Znam osobiscie czysty i bardzo stary rod Cyganow w srod ktorego sa jasnobladyni.
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 10, 2009, 11:59:49 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #12 : Maj 10, 2009, 11:27:34 » |
|
Podzielam ten amen. Temat dotyczy czego innego niz korzenie etniczne. Koñczymy ofa.
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 10, 2009, 11:27:57 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Betti
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #13 : Maj 17, 2009, 14:50:25 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kot
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #15 : Maj 18, 2009, 19:45:19 » |
|
Powinno zlikwidowaæ siê takie wulkany. To strasznie kurzy!! Kto to wszystko posprz±ta?
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #16 : Maj 18, 2009, 20:39:49 » |
|
Mówia, ze jakby nie ten "dech" to by cz³owiek zdech³. Ziemia te¿ czasem musi sobie piardn±æ. ============================================ Edit Paranormalny naukowiec: "Nie nosi cylindra, nie wymachuje czarodziejsk± ró¿d¿k±. A mimo to obiecuje, ¿e niebawem bêdzie w stanie uczyniæ niewidzialnym dowolny przedmiot, a nawet cz³owieka. Teorie Johna Pendry’ego, badacza z Oksfordu, wzbudzi³y ju¿ zainteresowanie amerykañskiej armii." http://portalwiedzy.onet.pl/4868,11116,1557627,1,czasopisma.html
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 20, 2009, 19:40:36 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #17 : Czerwiec 11, 2009, 19:37:57 » |
|
¯e to w±tek oftopowy wiêc mogê i tak. Ju¿ kiedy¶ wspomina³em, ¿e moim ulubionym miastem jest P³ock, a ¿e jako¶ dziwnie "uciszaj±" wszystko pozytywne o tym mie¶cie wiêc znalaz³szy taki temacik o tym mie¶cie postanowi³em go wkleiæ: Japoñski P³ock Muzeum Mazowieckie w P³ocku | dodane 2009-06-10 (12:34) (fot. www.sxc.hu) Wystawa P³ock–Japonia przypada w szczególnym 2009 roku, bêd±cym 90 rocznic± nawi±zania stosunków dyplomatycznych pomiêdzy Polsk± i Japoni±. http://polskajestfajna.wp.pl/kat,1022911,title,Japonski-Plock,wid,11211040,wiadomosc.htmlEdit: A jekie miasta s± waszymi ulubionymi miastami? Nie pytam o te miejscowo¶ci w których mieszkacie. [za³±cznik usuniêty przez administratora]
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 11, 2009, 19:49:20 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
muszin
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #18 : Czerwiec 11, 2009, 20:30:21 » |
|
Miejscowo¶ci to nie bardzo, ale za to ¶lê¿a to magiczne miejsce
|
|
|
|
|
|
|
|
Betti
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #20 : Czerwiec 22, 2009, 08:40:04 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
£owca
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #21 : Czerwiec 24, 2009, 22:24:56 » |
|
Buuu! Piszcie co¶ tutaj a nie ¶pijcie
|
|
|
|
|
|
|
Hironobu15
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #22 : Czerwiec 26, 2009, 15:24:05 » |
|
Michael Jackson nie ¿yje, szkoda... My¶la³em, ¿e zobacze go jeszcze na scenie;[
|
|
|
|
|
|
|
Betti
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #23 : Czerwiec 26, 2009, 18:34:52 » |
|
Farrah Fawcett taz nie zyje odchodzi pewna epoka az szkoda
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 3453
|
|
« Odpowiedz #24 : Czerwiec 26, 2009, 22:43:27 » |
|
Michael Jackson nie ¿yje, szkoda... My¶la³em, ¿e zobacze go jeszcze na scenie;[
Tak.....szkoda................ to wspania³y muzyk i król popu.Wola³am jednak Michaela z lat 80-tych ale jego piosenki zawsze bêd± ze mn±
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 26, 2009, 22:44:06 wys³ane przez chanell »
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
|