arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #300 : Lipiec 27, 2010, 13:02:05 » |
|
Krzysiek, twierdzisz - za kim¶ bli¿ej nie okre¶lonym - ¿e walka siê ju¿ odby³a - 2 lata temu, tyle, ¿e w innym wymiarze, a przed nami 1000 lat spokoju... To mo¿e w tym "innym wymiarze" maj± ju¿ spokój, bo w naszym ¶wiecie niestety jako¶ nie widze radyklanej lub chocia¿ znacz±cej poprawy.
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #301 : Lipiec 27, 2010, 13:24:27 » |
|
Walka odbywa siê w ka¿dym z nas… ka¿dego dnia… w ka¿dej sekundzie… Nie mo¿e byæ inaczej w dualnym ¶wiecie, gdzie jest ¶wiat³o i ciemno¶æ. Gdzie ka¿da nasza my¶l, ka¿de uczucie, ka¿de drgnienie duszy stanowi napêd dla Wszech¶wiata… to jego gwarancja istnienia i zmienno¶ci…
Chocia¿ s± w nas równie¿ wyspy szczê¶liwe… i anio³y z bia³ymi skrzyd³ami…
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #302 : Lipiec 27, 2010, 14:12:28 » |
|
Ptak, proszê... to¿ to nic innego jak nawijanie makaronu na uszy...
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #303 : Lipiec 27, 2010, 14:24:14 » |
|
Ptak, proszê... to¿ to nic innego jak nawijanie makaronu na uszy...
... a co to znaczy?
|
|
|
|
|
|
|
jerkey
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #304 : Lipiec 27, 2010, 16:00:08 » |
|
"Wy¶miewacie" generalnie pomys³ o ingerencji i pomocy Boga, który rozwi±¿e sprawy ostatecznie, a jednocze¶nie sami wypracowali¶cie sobie ideologiê o wszechobecnej sile, która te zmiany spowoduje. Ró¿nica polega na tym, ¿e w stosunku do Boga (pojmowanego "klasycznie") mo¿na jeszcze jako¶ odnie¶æ sens i celowo¶æ dzia³ania, natomiast w stosunku do waszego Boga trudno o czym¶ takim mówiæ. Dlatego te¿ sami nie wiecie w zasadzie na czym te zmiany mia³yby polegaæ i co ma je wywo³aæ. A przede wszystkim dlaczego teraz, a nie np. za milion lat? Pomys³y East'a - z mojego punktu widzenia oparte o ideologiê Kiary - ¿e globalne wybaczenie zmieni ¶wiat nie tylko dla mnie jest wysoce nieprzekonuj±ce, aczkolwiek wierzyæ w to mo¿na. Ponadto skoro to cz³owiek powstrzymuje ziemiê przed wej¶ciem w "wy¿sze wibracje" to: 1) Dlaczego Ziemia istniej±ca od milionów lat nie przesz³a w te wy¿sze wibracje ju¿ dawno? (czeka³a na ludzi?) 2) Je¶li cz³owiek decyduje o statusie swoim i tego co go otacza a nie Bóg, wiêc ten jest w zasadzie niepotrzebny. Zreszt± wasza filozofia o nieczekaniu na Boga nie usuwa go fizycznie, ale mentalnie i emocjonalnie odstawia siê go w k±t. Mo¿na by wiêc powiedzieæ, ¿e Bóg jest, ale go nie ma jednocze¶nie.
Kiara w którym¶ z postów napisa³a, ¿e przemiana ju¿ zaczê³a siê dokonywaæ od 26 czerwca tego roku, gdy planety odpowiednio siê ustawi³y. Podobne tezy g³osi B. Choroszy z PCH. Dla mnie to zwyk³a astrologia nie maj±ca zwi±zku z rzeczywisto¶ci±. Ale jak stwierdzi³a Kiara w ci±gu kilku miesiêcy powinno widzieæ siê "zmiany". Nie wiem co mia³a na my¶li - po¿yjemy zobaczymy - kilka miesiêcy do niezbyt d³ugo. Mam nadziejê tylko, ¿e te zmiany nie bêd± widoczne tylko do wybranych w astralu - tak jak by³o to w przypadku tego "widowiska" z 26 czerwca, gdy Kiara stwierdzi³a, ¿e niebo by³o czerwone i nie by³o tego widaæ z powodu oprysków chemtrails.
Jer
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #305 : Lipiec 27, 2010, 16:46:26 » |
|
Ptak, to znaczy: infantylne gadki, mowa-trawa...
Jerkey, Kiara ju¿ wcze¶niej zapowiada³a/zapewnia³a - w oparciu o swoj± "wiedzê" - ¿e pocz±tek zmian to koniec czerwca ale ju¿ 2009 r. i ¿e w przeci±gu od 3 do 6 miesiêcy upadnie wszystko co oparte na k³amstwie - czyli maksymalnie do koñca 2010 r... Jak jest w rzeczywisto¶ci - niestety mo¿emy siê przekonaæ sami, dlatego równie¿ s³owa Krzyska jako¶ mnie nie przekonuj±, ¿e jakoby od 2 lat ¿yjemy w z³otych czasach...
|
|
|
|
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #306 : Lipiec 27, 2010, 16:52:32 » |
|
Jer, z tego co pamiêtam, to Kiara pisa³a, ¿e DLA NIEJ ta fala z 26 czerwca by³a widoczna Pomys³y East'a - z mojego punktu widzenia oparte o ideologiê Kiary Moja "ideologia" znacz±co ró¿ni siê od tego, co g³osi Kiara. Choæby w tym punkcie, ¿e ja nie opieram siê na My¶licielach. 1) Dlaczego Ziemia istniej±ca od milionów lat nie przesz³a w te wy¿sze wibracje ju¿ dawno? (czeka³a na ludzi?) Ju¿ nie mo¿e czekaæ. Ziemia, jako ¿ywy, inteligentny organizm, podobnie jak ka¿dy inny organizm , reaguje na bod¼ce z zewn±trz. Zanik heliosfery umo¿liwi³ dotarcie tych bod¼ców do naszego US. Jednak¿e, w mojej koncepcji, jeste¶my ¶ci¶le z Ziemi± powi±zani, jeste¶my czê¶ci± jej organizmu, a poprzez ni± - US i ca³ego Wszech¶wiata. Tak bym to holistycznie postrzega³. 2) Je¶li cz³owiek decyduje o statusie swoim i tego co go otacza a nie Bóg, wiêc ten jest w zasadzie niepotrzebny. Zreszt± wasza filozofia o nieczekaniu na Boga nie usuwa go fizycznie, ale mentalnie i emocjonalnie odstawia siê go w k±t. Mo¿na by wiêc powiedzieæ, ¿e Bóg jest, ale go nie ma jednocze¶nie.
Trafna uwaga : Bój jest, ale nie ma Go jednocze¶nie ... bo jest wszystkim i wszêdzie. On mnie otacza, On mnie ¿ywi , utrzymuje moje istnienie na wiele sposobów i w wielu aspektach, a w tym równie¿ fizycznym. Nie "odstawiam Go w k±t". ¯yjê w Nim, oddycham w Nim, poruszam siê, rodzê i umieram. Jestem Nim na niewcielonych poziomach swojej boskiej egzystencji ( Wy¿sza Ja¼ñ). Istniej± wy¿sze plany wobec mnie, ale ja równie¿ mam prawo, jako boska cz±stka, w nie ingerowaæ, bo mnie i Jego to dotyczy osobi¶cie. Mam prawo zmieniaæ napisane scenariusze. Ka¿dy ma takie samo prawo wedle wolnej woli, któr± otrzyma³. Nie mo¿e byæ inaczej, skoro jeste¶my Jego dzieæmi. To nie jest ³aska, ale dzia³aj±ce prawo ( moim skromnym zdaniem).
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #307 : Lipiec 27, 2010, 17:16:01 » |
|
Ptak, to znaczy: infantylne gadki, mowa-trawa...
Artq, nie wszystko dla ka¿dego musi byæ do przyjêcia, ale ¿eby zaraz infantylne gadki? A mo¿e po prostu inne spojrzenie? Jakie gadki zatem nie s± infantylne? Te oparte na faktach i „twardych” dowodach naukowych? Poruszamy siê przecie¿ w tematach raczej ma³o weryfikowalnych, gdzie ¶ciera siê wiele teorii i nurtów filozoficznych. Czy wyra¿enie innego pogl±du od wyznawanego przez Ciebie to ju¿ infantylizm? Czy naprawdê musisz klasyfikowaæ ludzi wg ich spojrzenia na rzeczywisto¶æ, które notabene równie¿ ulega ci±g³ej przemianie? A wydawa³o mi siê, ¿e czas palenia czarownic min±³…
|
|
|
|
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #308 : Lipiec 27, 2010, 17:37:57 » |
|
Dodam, ze nauka te¿ nie stoi w miejscu. To, co by³o infantylne kiedy¶, teraz stanowi przes³anki do badañ naukowych. Badañ uniwerstyteckich. Jak mi fizyk kwantowy ( Amit Goswami) mówi, ¿e wszystko jest ¶wiadomo¶ci±, to wybacz, Arteq, ale nie uwa¿am go za infantylnego, tylko staram siê dociec czemu tak mówi i czy to mo¿e byæ prawda. On ca³± swoj± postaw±, ca³± wiedz± , oficjalnie to za¶wiadcza i nara¿a siê na spo³eczny lincz. Choæby dlatego nie jest to infantylne, a ma realny wymiar rzutuj±cy na ¿ycie tego cz³owieka. Polowanie na czarownice trwa w najlepsze, Ptaku. I nie ustanie tak szybko
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 4934
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #309 : Lipiec 27, 2010, 19:26:01 » |
|
Polowanie na czarownice trwa w najlepsze, Ptaku. I nie ustanie tak szybko to ten cholerny wzorzec nieśmiertelnego wroga,- czy ludzie już nigdy się go nie pozbędą??
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 27, 2010, 19:26:14 wys³ane przez songo1970 »
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #310 : Lipiec 27, 2010, 21:17:06 » |
|
Ptak, nie uwa¿am, ¿e mowa o wy¿szych uczuciach jest niepotrzebna czy infantylna. Dla mnie Twoje s³owa zabrzmia³y jak "smêcenie" w tym konkretnym przypadku/kontek¶cie - Krzysiek napisa³, ¿e s³ysza³, ¿e walka siê odby³a i od 2 lat mamy dobre czasy - pozwoli³em sobie zauwa¿yæ, ¿e nie widaæ dooko³a jakiej¶ zmiany jako¶ciowej i wtedy te Twoje s³owa - ¿e walka w ka¿dym z nas, ka¿dego dnia...
edit: Po prost strasznie zajecha³o "kiaryzmem" i rêce mi opad³y...
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 27, 2010, 21:19:09 wys³ane przez arteq »
|
|
|
|
|
jerkey
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #311 : Lipiec 27, 2010, 21:18:14 » |
|
East: Jer, z tego co pamiêtam, to Kiara pisa³a, ¿e DLA NIEJ ta fala z 26 czerwca by³a widoczna Tak dla niej, ale: Cytat Kiara Czerwiec 30, 2010, 03:32:13 » (w±tek Trzêsienia ziemi) Wielki Krzyz byl powrotem do mozliwosci otworzenia energetycznej przesylki wiedzy ponownie , pierwotnej , czyli tej z poczatkow stworzenia , pelnej energetycznie prawidlowo ustawionej czestotliwosci , ktora zapoczatkowala zycie na ziemi.
Gdyby nie te efekty specjalne na niebie ( czyli rozpylanie tych chemicznych substancji) zobaczyli bysmy czerwone niebo. Ja je widzialam bo "wyszlam" ponad te blokady. , byl to jeden ze znakow zapowiadanych w przepowiedniach. Naprawde zaistnial , mysle ze nie tylko ja widzialam.
Co jeszcze daje nam ten uklad planet? Mysle ze gdzies okolo 3 miesiecy bedzie trwal czas wpisywania tej wiedzy w pola magnetyczne ziemi i nasza swiadomosc , bardzo aktywnie pomoze nam w tym slonce.
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 27, 2010, 21:20:32 wys³ane przez jerkey »
|
|
|
|
|
krzysiek
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #312 : Lipiec 27, 2010, 23:05:13 » |
|
W skali czasowej istnienia Wszech¶wiata, a zw³aszcza Ziemi, owe dwa lata to "mrugniêcie powieki". czyli "Ma³y Piku¶". Po ka¿dej wojnie s± jakie¶ zgliszcza i zamieszanie, ale wszyscy chyba widzimy, ¿e nadchodz± nowe czasy. Nikt nigdy nie zmieni³ dziejów ludzko¶ci "pstrykniêciem" palców. Z dnia na dzieñ. "Pa¿ywiom, uwidim", jak mawiali staro¿ytni Rosjanie.
Informacje, o których pisa³em, otrzyma³em od przyjaciela, który twierdzi, ¿e "widzia³" to osobi¶cie, bo ma takie mo¿liwo¶ci. Nie s±dzê, by popisywa³ siê przede mn± dla zgrywy. Zbyt dobrze go znam.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 6024
Email
|
|
« Odpowiedz #313 : Lipiec 28, 2010, 17:23:04 » |
|
Polska z dreszczykiem Stra¿nicy Gór SowichW 1989 roku zmar³ jeden z mieszkañców Walimia, niejaki Wojtczak. Podczas oglêdzin cia³a okaza³o siê, ¿e mê¿czyzna ma pod pach± tatua¿ z SS, a w jego mieszkaniu odkryto zamaskowane pomieszczenie. To, co tam znaleziono, zaskoczy³o wszystkich Stra¿nicy przesz³o¶cidzisiaj, 10:03 Lidia Kawecka / Onet.pl fot. sztolnie.pl Oni s± w¶ród nas – mówi± poszukiwacze skarbów. Wielu uwa¿a, ¿e nad ukrytymi przez Niemców skarbami wci±¿ czuwaj± "stra¿nicy". 1/6 ... http://przewodnik.onet.pl/dreszczyk/straznicy-przeszlosci,1,3324816,artykul.html
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 28, 2010, 17:23:55 wys³ane przez Dariusz »
|
|
Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
P³eæ:
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #314 : Lipiec 28, 2010, 17:35:28 » |
|
hitlerowcy wycofuj±c siê pozostawiali na ziemiach okupowanych swoich dobrze zakamuflowanych agentów- s±dzili bowiem ¿e to nie koniec i po kontrofensywie wróc± do pozostawionych przez siebie instalacji.
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Torton
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #315 : Sierpieñ 05, 2010, 09:28:11 » |
|
USA darowa³y nam milion dolarów. I dorzuci³y wrakAmerykanie darowali polskiemu resortowi obrony milion dolarów. Polska armia mia³a zap³aciæ odszkodowanie za zniszczony przez polskich pilotów, a wypo¿yczony z USA samolot transportowy herkules. Dostali¶my nawet jego wrak. Po awaryjnym l±dowaniu wrak samolotu utkn±³ w pó³nocnym Afganistanie, na lotnisku w Mazar Sharif. Anulowano z powodu opó¼nieñ - Teraz samolot bêdzie nam oddany jako grant, grant bezp³atny, my tylko bêdziemy musieli zap³aciæ podatek VAT - t³umaczy rzecznik MON Robert Rochowicz. Po co nam amerykañski wrak? Z samolotu zosta³y ju¿ wymontowane czê¶ci zamienne, które pos³u¿± 3 Eskadrze Lotnictwa Transportowego. Ta ju¿ w zesz³ym roku powinna dysponowaæ piêcioma obiecanymi przez USA polskiej armii herkulesami. Na razie otrzyma³a dopiero dwa. I w³a¶nie z powodu opó¼nieñ w dostawie Amerykanie wypo¿yczyli Polakom herkulesa. http://www.tvn24.pl/-1,1668003,0,1,usa-darowaly-nam-milion-dolarow-i-dorzucily-wrak,wiadomosc.html
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 05, 2010, 09:28:27 wys³ane przez Torton »
|
|
|
|
|
VulkanVIV
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #316 : Sierpieñ 05, 2010, 11:45:23 » |
|
to co robi polityka Polska i g³owy rz±dz±ce to hañba dla Polski Wojska i ca³ego narodu... przodkowie siê w grobach przewracaj±....
|
|
|
|
|
|
|
|
Torton
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #318 : Sierpieñ 16, 2010, 12:30:37 » |
|
Po prostu rozwali³ mnie ten nag³ówek... Dowództwo talibów zaproponowa³o si³om miêdzynarodowym w Afganistanie wspó³pracê. Chodzi o ¶ledztwo w sprawie cywilów zabitych w tym kraju. Kilka dni temu ONZ oskar¿y³o bojowników talibskich o odpowiedzialno¶æ za wiêkszo¶æ strat ludno¶ci cywilnej w Afganistanie.Dowódcy talibów przes³ali agencji AFP komunikat, w którym zaproponowali utworzenie "komisji sk³adaj±cej siê ze specjalnych przedstawicieli Organizacji Konferencji Islamskiej, ONZ-owskich agencji praw cz³owieka oraz reprezentantów si³ NATO i Islamskiej Republiki Afganistanu". Jej zadaniem mia³oby byæ "prowadzenie ¶ledztwa w sprawie strat cywilnych w kraju". Dowództwo talibów uwa¿a, ¿e komisja powinna mieæ tak¿e dostêp do stref, które kontroluj± talibowie. Organizacja pozarz±dowa na takInicjatywê popar³a organizacja pozarz±dowa zajmuj±ca siê ochron± praw cz³owieka w Afganistanie (ARM). Organizacja zwróci³a siê te¿ do afgañskiego rz±du i do ONZ, aby pozytywnie odnios³y siê do tego pomys³u. ARM za¿±da³a jednocze¶nie od talibów "konkretnych gwarancji dotycz±cych bezpieczeñstwa ¶ledczych" oraz zaprzestania zamachów samobójczych i podk³adania bomb w³asnej roboty. Winni TalibowieW miniony wtorek ONZ opublikowa³o raport, wskazuj±cy ¿e ponad 1 200 cywili zosta³o zabitych w pierwszej po³owie 2010 roku - o 25 proc. wiêcej w porównaniu z rokiem poprzednim. Wed³ug raportu, bojownicy talibscy zabijaj± ¶rednio siedem razy wiêcej ludzi ni¿ si³y miêdzynarodowe i wojsko afgañskie. Talibowie odpowiadaj± za trzy czwarte dzia³añ, w wyniku których zginêli lub zostali ranni ludzie. Talibowie okre¶lili raport ONZ jako "propagandê". http://www.tvn24.pl/0,1669489,0,1,talibowie-proponuja-wspolprace-nato,wiadomosc.htmlJak siê tak zastanawiam to dosyæ interesuj±ce, jestem ciekaw jak siê sytuacja rozwinie. Ostatnio Wikileaks(przeciek) czy opublikowa³o raporty z tej wojny gdzie by³o podana liczba zabitych cywilów z r±k NATO, jestem ciekaw jakby podliczyæ tych wszystkich ile by tego by³o ze strony NATO.
|
|
|
|
|
|
|
Betti
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #319 : Sierpieñ 17, 2010, 12:33:03 » |
|
A teraz z innej beczki DRESIARZ, A NA DRESIARZU DRESIARA Autobus. Okolice Kleparza. Historyjka krótka, acz tre¶ciwa. Dresiarz. Na kolanach dresiarza - dresiara. A na kolanach dresiary... Nie, nie. Tylko on i ona. Czasami korzystaj±c ze ¶rodków komunikacji miejskiej mo¿na nas³uchac siê ciekawych dialogów. Ten wed³ug mnie jest pere³k±. Zatem na kolanach dresiarza siedzi dresiara. Przypadek? Nie, to by³a zorganizowana ustawka. I tak jedziemy, jedziemy. "Z rury wydechowej leci dym, z rury wydechowej leci czad!" I jedziemy, nic siê nie dzieje. A¿ tu nagle! Dresiara ju¿ od d³u¿szego czasu tuli³a siê do dresa. W pewnym momencie on popatrzy³ jej prosto w oczy. My¶lê sobie: o cholerka! Oni te¿ maj± uczucia! Do pe³ni romantycznego nastroju brakowa³o gwie¼dzistego nieba i ¶wiec. I tak on patrzy, patrzy na ni± i mówi: "Ale jeste¶ zajebista z ryja!" Dziêkujê, ¶wiadek jest wolny. Nie mam wiêcej pytañ. reszta tu http://interia360.pl/artykul/tramwaj,37701
|
|
|
|
|
|
|
Barbarax
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #320 : Sierpieñ 17, 2010, 13:21:07 » |
|
Jajka ucz± jak ¿yæ Dzi¶ postanowi³em przygotowaæ dla Ciebie 10 prostych lekcji na przyk³adzie…jajek. Wprowadzenie tych zasad w ¿ycie sprawi, ¿e bêdziesz szczê¶liwy, wszystko bêdzie ³atwiejsze i przyjemniejsze. Wiedza ta jest ¶ci¶le tajna, przechowywana by³a w tajemnych kufrach i teraz, patrz±c na ludzi, zdaje sobie sprawê jak niewiele osób o nich Wie. Skup siê wiêc i zachowaj chwile powagi. Jeste¶ gotów? Wiêcej: http://www.eioba.pl/a124667/jajka_ucz_jak_y#ixzz0wrh23K00
|
|
|
|
|
|
|
Szmer
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #321 : Sierpieñ 17, 2010, 15:34:29 » |
|
Heh, nawet fajnie Ja bym tam doda³ jeszcze jedno - XI - nie b±d¼ jajkiem bo cie inni zjedz± ;P
|
|
|
|
|
|
|
barneyos
Gawêdziarz
Punkty Forum (pf): 2
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 689
|
|
« Odpowiedz #322 : Sierpieñ 17, 2010, 16:36:21 » |
|
He he A przy tym najpierw Ciê st³uk± .... na kwa¶ne jab³ko !!
|
|
|
|
Pzdr barneyos ---------------------------------- \"Nie ma rzeczy niemo¿liwych, s± tylko rzeczy, których na razie nie potrafimy zrobiæ\" \"Im wiêcej wiem, tym bardziej wiem, ¿e mniej wiem\"
|
|
|
Robin
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #323 : Sierpieñ 18, 2010, 07:49:15 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
P³eæ:
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #324 : Sierpieñ 18, 2010, 08:16:23 » |
|
A teraz z innej beczki DRESIARZ, A NA DRESIARZU DRESIARA Autobus. Okolice Kleparza. Historyjka krótka, acz treściwa. Dresiarz. Na kolanach dresiarza - dresiara. A na kolanach dresiary... Nie, nie. Tylko on i ona. Czasami korzystając ze środków komunikacji miejskiej można nasłuchac się ciekawych dialogów. Ten według mnie jest perełką. Zatem na kolanach dresiarza siedzi dresiara. Przypadek? Nie, to była zorganizowana ustawka. I tak jedziemy, jedziemy. "Z rury wydechowej leci dym, z rury wydechowej leci czad!" I jedziemy, nic się nie dzieje. Aż tu nagle! Dresiara już od dłuższego czasu tuliła się do dresa. W pewnym momencie on popatrzył jej prosto w oczy. Myślę sobie: o cholerka! Oni też mają uczucia! Do pełni romantycznego nastroju brakowało gwieździstego nieba i świec. I tak on patrzy, patrzy na nią i mówi: "Ale jesteś zajebista z ryja!" Dziękuję, świadek jest wolny. Nie mam więcej pytań. reszta tu http://interia360.pl/artykul/tramwaj,37701kiedyś lata temu też byłem świadkiem podobnej sytuacji- taki skinhead rzekł do swej oblubienicy: "kocham cię jak trzy piwa" ;x)
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 18, 2010, 08:37:58 wys³ane przez songo1970 »
|
|
|
|
|
|