Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 08:25:03

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 35 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: w±tek offtopowy  (Przeczytany 315727 razy)
0 u¿ytkowników i 12 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #500 : Sierpieñ 26, 2012, 23:12:05 »

Laguna_ widzialam Twoj wpis na tamtym forum - "powiedzialas witam wszystkich!" -  Du¿y u¶miech

Prawda nie pisuje na tamtym forum, ale bywam ! Z³y Du¿y u¶miech
Mniej niz kiedys  podobnie jak tutaj wiecej czytam -jesli tylko czas mi na to pozwala ,a tak w ogole jestem chyba poza czasem bo przecieka mi przez palce .  Chichot Mrugniêcie
Xena
Go¶æ
« Odpowiedz #501 : Sierpieñ 27, 2012, 00:04:27 »

Cytat: Fair Lady
ty jeszcze oprosz szpiegowania mnie i wypisywania pir..l na priv do mnie, niczego nie pokaza³as
Czekamy, kochamy Cie, otworz sie... i albo mow albo zamilcz

Nie przysz³am tu niczego pokazywaæ,ani niczym siê chwaliæ. Wiem ,ze dla ciebie to niepojête. Du¿y u¶miech

Opublikuj proszê wiadomo¶æ jaka do ciebie wys³a³am na priv.Masz moja zgodê.Mia³a ona  na celu tylko zawarcie znajomo¶ci. Taka sam± wys³a³am jeszcze do dwóch osób
Obie bardzo serdecznie mnie przywita³y na forum .Dziêki im za to. Tylko odpowiedz od ciebie by³a  agresywna.Rozmawia³am o tym nawet z adminem.Dopiero potem poczyta³am forum i zrozumia³am .A dlaczego do ciebie napisa³am? Bo twój nik jest wszêdzie Szok Szok. Du¿y u¶miech To ca³e moje szpiegowanie..  U¶miech

Do 5 D daleka droga.Potê¿ne kotwice trzymaj± cie w 3D.Brak pokory to g³ówny hamulec w rozwoju ¶wiadomo¶ci.Nawet jak siê ma wiedzê. U¶miech
Pozdrawiam cie serdecznie.Pamiêtaj , nadzieja ma kolor zielony. U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 27, 2012, 00:09:12 wys³ane przez Xena » Zapisane
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #502 : Sierpieñ 27, 2012, 08:11:52 »

Uderz w stol, a nozyce sie odezwa! I widzisz potrafisz otwarcie cos napisac, a nie pytac poza plecami o ludzi, ktorych wogole nie znasz. Moja odpowiedz do Ciebie nie byla agresywna, byla zdawkowa, nie naleze do chorku sw. Cecylii, aby odklepywac mantry uwielbienia. Takich wpisow jak od ciebie otrzymywalam wiele, coz wyczulilam sie.

Faktycznie mam wrazenie, ze osiagnelas 5D, ale jakos niespecjalnie cieszysz sie, albo myle sie? Z politowaniem
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #503 : Sierpieñ 27, 2012, 09:18:19 »

Hej

Wzniesie sie kazdy, kto potrafi walczyc! Chocby w ringu. Ale Kiara i inne duchy (demony) tego nie lubia... PRAWDY!

Mo¿na byæ wojownikiem, ale tylko wtedy, gdy siê walczy ze swoimi s³abo¶ciami..Ty walczysz z ludzmi.  A prawda wed³ug Fair Lady nie ka¿dego musi interesowaæ.
                                                                                                   Pozdrawiam

Witaj na naszym "kosmicznym " forum Xeno  U¶miech  To prawda co piszesz ,ale Lady to indywidualno¶æ i tak ma. Mrugniêcie

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #504 : Sierpieñ 27, 2012, 10:16:17 »

cyt Xena
Do 5 D daleka droga.Potê¿ne kotwice trzymaj± cie w 3D

Tak. Najpotezniejsza jaka moznabylo wymyslec - moje dziecko.

Ja nie walcze z ludzmi, walcze z syntetykami (przeprogramowuje je), a to ciutke insza inszosc Mrugniêcie

Xena
Go¶æ
« Odpowiedz #505 : Sierpieñ 27, 2012, 10:48:07 »

FL
Tak. Najpotezniejsza jaka moznabylo wymyslec - moje dziecko.

Ja nie walcze z ludzmi, walcze z syntetykami (przeprogramowuje je), a to ciutke insza inszosc Mrugniêcie

Widaæ nadal nie rozumiesz. Mrugniêcie Chodzi³o mi o Spiritual Praxis. Mrugniêcie
Twoja ¶wiadomo¶æ ugrzêz³a w dualistycznych,mentalnych konstrukcjach. Mrugniêcie
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #506 : Sierpieñ 27, 2012, 11:16:42 »

Widaæ nadal nie rozumiesz. Chodzi³o mi o Spiritual Praxis.
Twoja ¶wiadomo¶æ ugrzêz³a w dualistycznych,mentalnych konstrukcjach.

Cieszy mnie, ze twoja wychodzi poza ramy, ... mentalne.

Spiritual Praxis? Moze przyblizysz, bo to temat rzeka, a jak sugerujesz obeznana z nim jestes. Moze wtedy zrozumie  U¶miech 2
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 27, 2012, 11:17:27 wys³ane przez Fair Lady » Zapisane
Xena
Go¶æ
« Odpowiedz #507 : Sierpieñ 28, 2012, 10:56:35 »

Cieszy mnie, ze twoja wychodzi poza ramy, ... mentalne.

Moja tez czasami grzêznie. U¶miech Nawet czêsto .  :DRó¿nica miedzy nami jest taka ,ze ja o tym wiem, a ty ci±gle udajesz kogo¶, kim nie jeste¶. U¶miech
 Najlepszym sprzymierzeñcem bêdzie ten ,kto Ci to wreszcie u¶wiadomi,zamiast klaskaæ w zachwycie jaka jestes wyj±tkowa. Mrugniêcie

Pozdrawiam

« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 28, 2012, 10:57:22 wys³ane przez Xena » Zapisane
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #508 : Sierpieñ 30, 2012, 11:37:47 »

Kiara cyt z watku janusza o Tajemnicach III Rzeszy

Jest niezbêdny w fizyczno¶ci (facet) do tworzenia cia³ materialnych bowiem zap³adnia wysiane juz jajeczka. Tak jest w ni¿szych wymiarach materialnych. Gdy osi±gniemy du¿o wy¿szy wymiar wibracyjny , ka¿dy bêdzie móg³ wysiewaæ ziarno ¿ycia.Nie bêdzie odgrywaæ roli pleæ fizyczna cia³a materialnego przez które przejawia siê w danym momencie Energia.
To ciutkê odleg³a przysz³o¶æ gdy Energie wcielaj±ce siê osi±gna duzo wy¿szy poziom rozwoju osobistego.

Nie tak znow odlegla, czesto ludzie, ktorzy odbieraja takie sygnaly o rownosci myla to z biseksualizmem. Zaznaczam, nie ma to z tym nic wspolnego - chodzi o swiadomy wybor, tworzenie.

//Pozwolilam sobie przeniesc cytat tu//

songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #509 : Sierpieñ 30, 2012, 14:14:29 »

"syntetyki"?

"Portale Organiczne

Mówi siê, ¿e Organiczne Portale obejmuj± oko³o po³owy ludzkiej populacji; druga po³owa sk³ada siê g³ównie z istot ludzkich z dusz±. Tutaj okre¶lenie “dusza” jest rozumiana jako rdzeñ zindywidualizowanej ¶wiadomo¶ci, która pozostaje nienaruszona pomiêdzy kolejnymi wcieleniami.

Ludzie z dusz± maj± bosk± iskrê ¶wiadomo¶ci, która daje im mo¿liwo¶æ indywidualnej samo¶wiadomo¶ci, PO
 (Portalom Organicznym) brakuje tej boskiej iskry i maj± jedynie mglist± ¶wiadomo¶æ w porównaniu z poprzednimi. Nale¿± one do ¶wiata zwierz±t, jako dusze grupowej egzystêcji, ewoluuj±c, wcielaj± siê kolektywnie, a nie indywidualnie. Podczas gdy ka¿da istota ludzka ma stosunkowo unikaln± energiê ukszta³towan± przez osobist± ¶wiadomo¶æ, do¶wiadczenie i esencjê, energia, któr± animuje ka¿dy PO jest
 tak samo o¿ywcza u ka¿dego.

Portale organiczne to “rasa” ludzi która ¿y³a na Ziemi zanim “my” tu “upadli¶my” z 3d sto. Po naszym upadku obie rasy wymiesza³y sie do tego stopnia ze w jednej rodzinie mog± ¿yæ przedstawiciele obu ras.

Na pocz±tku portale organiczne mia³y funkcje pomostu pomiêdzy druga i trzeci± gêsto¶ci±. Wciela³y siê w te cia³a “dusze” które zakoñczy³y nauki w drugiej gêsto¶ci i potrzebowa³y nowego pojemnika. W tej chwili 4 gêsto¶æ u¿ywa ich jednak do zbierania energii “upad³ej rasy”.

Ró¿nica miedzy tymi dwoma rasami polega na tym ze portale organiczne nie posiadaj± wy¿szych centrów. “Upadla rasa” te o¶rodki posiada, ale utraci³a z nimi po³±czenie w³a¶nie w wyniku tego¿ upadku (Co czyni te dwie rasy niemal identycznymi).

W codziennym ¿yciu wyra¿a siê to w ten sposób ze portale organiczne nie s± w stanie pod±¿aæ ¶cie¿k± rozwoju któr± staraj± siê kroczyæ adepci 4 drogi. Skupiaj± siê na sprawach wy³±cznie materialnych. Brak im empatii i nie mog± jej rozwijaæ.

Co gorsza materializm lansowany jest przez w³adze jako cos co jest “normalne” co powoduje ¿e wiêkszo¶ci upad³ej rasy bardzo trudno jest siê z tej “normalno¶ci” wybiæ, co w znacznym stopniu utrudnia odró¿nienie tych dwóch ras. Na dodatek portale organiczne charakteryzuj± siê znakomicie rozwiniêt± umiejêtno¶ci± na¶ladowania.

Nauczenie siê jak te dwie rasy egzystuj± jest jednak potrzebne je¿eli kto¶ decyduje sie kroczyc ¶cie¿k± rozwoju. Powodem jest to, ¿e potrzebujemy oszczêdzania energii aby przeznaczaæ j± na rozwój. Przebywanie z Portalami jest na tyle mêcz±ce, ¿e ten rozwój uniemo¿liwiaj±.

Choæ trudno jest odró¿niæ Portale Organiczne od upad³ej rasy “zagubionej w codzienno¶ci” to jednak czê¶æ cz³onków upad³ej rasy mo¿na rozpoznaæ po tym, ¿e d±¿± do czego¶ wiêcej, do pracy nad sob± i z czasem widaæ w nich zmiany. Choæ PO bardzo czêsto przewijaj± sie w ¶rodowisku “rozwojowym” to jednak nie s± w stanie ¶wiadomie siê zmieniæ z trwa³ym skutkiem."
http://treborok.wordpress.com/about/portale-organiczne/

teraz ju¿ wiadomo kim s± ludzie PO.  Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 30, 2012, 14:20:19 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #510 : Sierpieñ 30, 2012, 18:58:17 »

Rasa taka czy siaka  Cool
Jak siê cofnê pamiêci± to bodaj od potopu tzw kosmici zaczêli nas zwaæ ,,kosmicznym mieszañcami" (by³y tez podobne ma³o pochlebne okre¶lenia) Du¿y u¶miech
W erze tzw Wolnej Woli zamiast czarów - tj tworzenia energi± zaczê³y siê cuda -te¿ tworzenie energi± tylko nie swoj± w³asn± a hm ...wyznawców.
W planie zgêszczonym materii (to ten, który siê rozpada) zbadali¶my powiem krótko E=mc2
Nale¿y wiêc zrobiæ to co powinno siê zrobiæ po zakoñczeniu jednej pracy
a) zakoñczyæ pracê (podsumowanie)
b) odebraæ zap³atê (co kto posia³ to zbierze)
c) zmieniæ ubranie robocze (cia³o fizyczne)
d) wyk±paæ siê (zmiana wibracji, melodii ...)
e) bêd±c bogatszym o Wiedzê ze starego projektu ju¿ ukoñczonego zg³osiæ siê do wspó³pracy w nowym projekcie
To mi siê wydaje tak najpro¶ciej Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech

« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 30, 2012, 18:59:19 wys³ane przez Przebi¶nieg » Zapisane
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #511 : Sierpieñ 31, 2012, 09:07:43 »

przebisniegu

a gdzie miejsce na piwko?? Mrugniêcie Masz racje tak wlasnie przebiega selekcja. Juz sa odpowiednio przecwiczone sily, ktore posortuja, podziela, przydziela i zajma sie duszami. To syntetyki, zeslane do akcji przejecia kontroli nad transformacja.

songo

Ciekawe spostrzezenia, jasne, ze tak jest jedni sa na baterie a drudzy na dusze.

east
Go¶æ
« Odpowiedz #512 : Sierpieñ 31, 2012, 09:33:36 »

Fair Lady, tak, bêd± sortowaæ tak jak i do tej pory sortuj± - wed³ug wa¿no¶ci implantów Mrugniêcie Musz± jednak wpierw mieæ CO sortowaæ. A to ju¿ zapewniasz Ty sama kurczowo trzymaj±c siê "swojej" to¿samo¶ci.
jasne, ze tak jest jedni sa na baterie a drudzy na dusze.
Zgadnij co jest bardziej cenne dla "onych" ?
Jedna dusza zalêkniona produkuje s³odki loosh cenniejszy nad milion bateryjek. Dlatego ci na baterie mog± spaæ spokojnie Du¿y u¶miech
No i ¶pi± - pogr±¿eni w Iluzji. W Maji.

No , ale czy to rodzaj paliwa decyduje o ¶wiadomo¶ci ? A mo¿e to ¦wiadomo¶æ decyduje na jakim autopilocie tym razem pojedzie ?

Choæ PO bardzo czêsto przewijaj± sie w ¶rodowisku “rozwojowym” to jednak nie s± w stanie ¶wiadomie siê zmieniæ z trwa³ym skutkiem.
Ha - doskona³e rozpoznanie. Nie mo¿esz niczego zrobiæ, aby siê o¶wieciæ czy wznie¶æ, albo te¿ rozwin±æ. O¶wiecenie ju¿ tu jest, wszêdzie dooko³a. Jedynie TY oddzielasz siê od niego. Obojêtnie czy jeste¶ na baterie czy na duszê.

Zobaczcie, ¿e tzw rozwój nie zale¿y od Ciebie. Mo¿esz siê staraæ nie wiem jak "¶wiadomie" , ale za ka¿dym razem bêdzie to kosztowa³o ogromny wysi³ek i ci±g³e balansowanie na krawêdzi , bêdzie kosztowa³o sporo energii i czêsto gorzkiej satysfakcji .

Za to ¿ycie bezwysi³kowo potrafi wznie¶æ istnienie, albo te¿ sprowadziæ takie do¶wiadczenia ¿yciowe, w wyniku których nastêpuje przebudzenie. Ty rzecz jasna bêdziesz dla tych do¶wiadczeñ  kombinowaæ i szukaæ wyja¶nieñ, win, nagród i kar (boskich haha) ,ale to jedynie interpretacje bêd± .
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #513 : Sierpieñ 31, 2012, 09:40:15 »

east -

Jedna dusza zalêkniona produkuje s³odki loosh cenniejszy nad milion bateryjek. Dlatego ci na baterie mog± spaæ spokojnie
No i ¶pi± - pogr±¿eni w Iluzji. W Maji.

Najpierw jest straszenie, potem zadawanie bolu, cierpienie, koncowka to zezwierzecenie - upodlenie.
Ci na baterie moga faktycznie slodko spac w swych sarkofagach, a dusze musza byc uswiadomione i wyzwolone od pietna strachu.

//Nie chcesz chyba powiedziec, ze nigdy nie czules zadnych obaw, opisywales wiele szczegolow z zycia, i tam mozna by sie dopatrzec bardzo wysokiego stopnia "czujnosci" (obawy?)//

songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #514 : Sierpieñ 31, 2012, 10:45:13 »

Najpierw jest straszenie, potem zadawanie bolu, cierpienie, koncowka to zezwierzecenie - upodlenie.

je¿eli nie prze¿y³a¶ takich rzeczy w realu, a my¶lê, ¿e nie,-
to masz jakiego¶ "potworka" w pod¶wiadomo¶ci, który w³a¶nie ciê regularnie straszy i produkujesz Lush- chc±c/niechc±c.

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
east
Go¶æ
« Odpowiedz #515 : Sierpieñ 31, 2012, 10:47:29 »

Fair Lady, JA wprowadza³o obawê o co¶ , o kogo¶. Mnie siê wydawa³o, mnie to bola³o, to JA cierpia³o. Tak w³a¶nie ukorzenia siê istnienie w materii.
Koniec z JA to rozpuszczenie korzeni w "kwasie" rozpoznania. Koniec strachu.
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #516 : Sierpieñ 31, 2012, 12:24:53 »

songo

Przezylam wlasnie i wiem o czym pisze. Wyjsc z dolka to zadanie ponad ludzkie sily. Otrzymalam protektorat i jakos poszlo do gory.
Szczegolow pisac nie bede, bo to prywatne zycie i tak gadam wiele o sobie.
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #517 : Sierpieñ 31, 2012, 12:38:05 »

songo

Przezylam wlasnie i wiem o czym pisze. Wyjsc z dolka to zadanie ponad ludzkie sily. Otrzymalam protektorat i jakos poszlo do gory.
Szczegolow pisac nie bede, bo to prywatne zycie i tak gadam wiele o sobie.

ok, nie przypuszcza³em,-
ale jak to z siebie wyrzucuisz- to bêdzie takie ma³e katharsis,-
mo¿e pomo¿e Mrugniêcie

pozdro:)

Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #518 : Sierpieñ 31, 2012, 13:11:53 »

songo

Nie zywie urazy, ani checi zemsty, staram sie zrozumiec mechanizmy, i ile moge to naprawiam. Pisalam na watku innym dzis, ze powolani sa do sprawdzania stanu jakosci tzw. kontrolerzy. Budzi to jakies negatywne odczucie, kontrola, ale to chodzi o poprawienie jakosci poprzez rozpoznanie i docelowe dzialanie. Tak jak robi to kontrola techniczna urzadzen elektryczno-gazowych, od czasu do czasu trzeba sprawdzic, czy wszystko gra, a jak nie, to nie czekac na katastrofe, lecz naprawic.
Gorzej jesli podczas takiej inspekcji ujrzy sie matactwa, przekrety, korupcje, handel zywym towarem, narkotyki, sprzedajne media wtedy boli.

Katharsis to chyba oczyszczenie, ale nie wskazanie drogi, ta trzeba obrac samemu i w ten sposob tworzyc nowy wymiar.
songo - trzeba umrzec, aby przejsc do innego wymiaru.
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #519 : Sierpieñ 31, 2012, 13:24:52 »

songo - trzeba umrzec, aby przejsc do innego wymiaru.

na pewno to za co siê aktualnie uwa¿amy skoñczy siê,-
czy to jest ego, czy jakie¶ Ja- "addio pomidory"
Mrugniêcie
obym nie musia³ czekaæ do ¶mierci Du¿y u¶miech

Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #520 : Sierpieñ 31, 2012, 13:39:54 »

Ja mysle songo, ze Ty juz dawno umarles, ale o tym nie wiesz. Pisales niedawno o tym wylewie i stanie spiaczki... to wlasnie byl ten tunel. Teraz masz nowa szanse.
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #521 : Sierpieñ 31, 2012, 13:44:07 »

Ja mysle songo, ze Ty juz dawno umarles, ale o tym nie wiesz. Pisales niedawno o tym wylewie i stanie spiaczki... to wlasnie byl ten tunel. Teraz masz nowa szanse.

dobrze wiem, ¿e umar³em,-
ale nie mog³em opu¶ciæ Ziemi 3D- wcze¶niejszy wybór karmy/scenario ¿ycia,-
tak wiêc ja, jako ja obecnie- nie mam nic do gadania Du¿y u¶miech

aha, tunelu nie by³o- tylko zgas³o ¶wiat³o Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 31, 2012, 13:45:21 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #522 : Sierpieñ 31, 2012, 13:50:38 »

Cytat: Songo1970
tak wiêc ja, jako ja obecnie- nie mam nic do gadania   

A jak mo¿esz opu¶ciæ to 3D, skoro wierzysz w d³ug do sp³acenia (karma)?
Wybra³e¶ regu³y, których sam nie ustanawia³e¶. Ale ratyfikowa³e¶.
Czyli uzna³e¶ w³asn± grzeszno¶æ i j± podtrzymujesz.  Du¿y u¶miech
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #523 : Sierpieñ 31, 2012, 13:59:16 »

Cytat: Songo1970
tak wiêc ja, jako ja obecnie- nie mam nic do gadania  

A jak mo¿esz opu¶ciæ to 3D, skoro wierzysz w d³ug do sp³acenia (karma)?
Wybra³e¶ regu³y, których sam nie ustanawia³e¶. Ale ratyfikowa³e¶.
Czyli uzna³e¶ w³asn± grzeszno¶æ i j± podtrzymujesz.  Du¿y u¶miech

Ptaku niczego nie podtrzymuje,-
a co do karmy- to nie musi ona okre¶laæ ca³ego ¿ycia, cze¶æ to scenariusz który bez obci±¿eñ karmicznych sami ¶wiadomie wybieramy.
Poza tym nie (wiem)pamiêtam ile i czy w ogóle mam co¶ do sp³aty, a ile wrêcz odwrotnie. Ju¿ pisa³em ¿e tzw. d³ug karmiczny to prosty mechanizm,-
bez-intencjonalny, rachunek musi wyj¶æ na zero.

no to pozdro Chichot
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 31, 2012, 14:01:14 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #524 : Sierpieñ 31, 2012, 14:01:22 »

Dodam do tego co napisa³a wielce szacowna ptak i¿ tekst szacownego songo 1970 odnosi siê do przejawu fizycznego (cielska), gdy¿ tzw karma stosowana by³a tylko odno¶nie cia³a fizycznego.
K³ania siê budowa ca³o¶ciowa Cz³owieka.
Mi³o bêdzie obserwowaæ ludzi ¶wiadomych, ¿e maj± cia³o, a nie ¿e s± cia³ami.
To tak jak z butami masz je s± Twoja w³asno¶ci±- zedrzesz staj± siê nieprzydatne wiêc zmieniasz.
Có¿ s± tacy co uto¿samiaj± siê z obuwiem  Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech
Strony: 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 35 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: