Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 08, 2025, 13:26:55

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: wÂątek offtopowy  (Przeczytany 329383 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #675 : Październik 31, 2012, 11:28:53 »

Raczej od poÂłudnia w poniedziaÂłek.  NastĂŞpne schody z darmowefora.pl.

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #676 : Listopad 04, 2012, 11:55:27 »

Dodam te¿, ¿e od czwartku mo¿e od œrody dziwna energia wesz³a no to forum i ja osobiœcie muszê siê troszkê zdopingowaÌ by tu wejœÌ
Poczekam jeszcze
to  pa
ptak
Gość
« Odpowiedz #677 : Listopad 04, 2012, 15:02:45 »

Informacja dla wszystkich sfrustrowanych i wystraszonych domysÂłem iÂż jestem obecna pod innym nickiem na forum Âśw. geometria.... nie nie jestem nie byÂłam nigdy oprĂłcz Kiara i nie zamierzam byĂŚ.
Nigdy na Âżadnym innym forum nie uÂżywaÂłam innego nicku jak Kiara i nie zamierzam go zmieniĂŚ.
Naprawdê nie musicie siê trz¹œÌ ze strachu i¿ tam wrócê i zacznê pisaÌ rzeczy , które wam siê w g³owach nie mieszcz¹...... wystraszeni frustraci mog¹ spaÌ spokojnie....

Kate dziĂŞkuje za zaproszenie ale nie. JeÂżeli chcesz ze mnÂą podyskutowaĂŚ o jakimÂś interesujÂącym CiĂŞ temacie to , tu proszĂŞ.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

Wprawdzie ja nie jestem ani sfrustrowana ani wystraszona Âżadnym domysÂłem co do Twojej
obecnoÂści Kiaro na forum ÂŚG, jednak czegoÂś tu nie rozumiem.
Bo wbrew zapewnieniom, Âże nigdy nie wystĂŞpowaÂłaÂś pod innym nickiem niÂż Kiara, to jednak
na forum ÂŚG funkcjonowaÂłaÂś pod nickiem Aksza.
Tak by wynikaÂło od Twojego pierwszego, przywitalnego postu. CzyÂżby ktoÂś inny nadaÂł Ci ten nick?

Aksza
GoœÌ       Witajcie
« : Czerwiec 17, 2009, 12:00:17 »   

Buziaczki dla wszystkich.    Mysle ze beda ciekawe i burzliwe dyskusje.   

Kiara   

Kiara
Gość
« Odpowiedz #678 : Listopad 04, 2012, 15:32:38 »

Skoro tu przenosisz to pytanie to wyjaÂśniĂŞ, gdy Leszek zaprosiÂł mnie na swoje forum nie wchodziÂł login Kiara , bo byÂł przez niego zablokowany ( wĂłwczas tego nie wiedziaÂłam, póŸniej wyjaÂśnienie padÂło) zarejestrowaÂłam siĂŞ chwilowo  jako Aksza , nastĂŞpnie zmieniÂł mi login na Kiara , Aksza nie powinna istnieĂŚ na Âśw. geometria tym bardziej iÂż post eksponowany w dyskusji podpisany jest Kiara nie Aksza. Zatem dlaczego jest nadal Aksza nie Kiara pomimo zmiany?

http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=300.msg890#msg890

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

ps. WyjÂątkowo odpisuje na zapytania o inne fora na tym , nie uwaÂżam iz jest to wÂłaÂściwe miejsce, moÂżesz wyjaÂśniaĂŚ swoje wÂątpliwoÂści przez pw.
« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2012, 15:36:55 wysłane przez Kiara » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #679 : Listopad 04, 2012, 16:02:15 »

O, a jak staraÂłaÂś siĂŞ przypi¹Ì ÂłatkĂŞ tutejszemu forumowiczowi na innym forum to byÂło juÂż wÂłaÂściwe? Albo wyciÂągaÂłaÂś posty z tego forum na inne, aby symulowaĂŚ na nim dyskusjĂŞ to teÂż byÂło wÂłaÂściwe? Jak zwykle wybiĂłrcze te "niewÂłaÂściwe"...  :]
ptak
Gość
« Odpowiedz #680 : Listopad 04, 2012, 16:05:31 »

Skoro tu przenosisz to pytanie to wyjaÂśniĂŞ, gdy Leszek zaprosiÂł mnie na swoje forum nie wchodziÂł login Kiara , bo byÂł przez niego zablokowany ( wĂłwczas tego nie wiedziaÂłam, póŸniej wyjaÂśnienie padÂło) zarejestrowaÂłam siĂŞ chwilowo  jako Aksza , nastĂŞpnie zmieniÂł mi login na Kiara , Aksza nie powinna istnieĂŚ na Âśw. geometria tym bardziej iÂż post eksponowany w dyskusji podpisany jest Kiara nie Aksza. Zatem dlaczego jest nadal Aksza nie Kiara pomimo zmiany?

http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=300.msg890#msg890

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

ps. WyjÂątkowo odpisuje na zapytania o inne fora na tym , nie uwaÂżam iz jest to wÂłaÂściwe miejsce, moÂżesz wyjaÂśniaĂŚ swoje wÂątpliwoÂści przez pw.

A gdzie mam CiĂŞ pytaĂŚ, skoro na ÂŚG nie funkcjonujesz?  Chichot

Co do nicku Aksza, to wszystkie Twoje posty na ÂŚG sÂą opatrzone tym nickiem.
Wobec tego, nieprawdziwe jest zapewnienie, Âże nigdy nie wystĂŞpowaÂłaÂś pod innym nickiem
niÂż Kiara. Nick to nie podpis.

Nie widzĂŞ rĂłwnieÂż powodu przenoszenia publicznej dyskusji z forum na PW. Tu padÂło zapewnienie,
tu rĂłwnieÂż pytanie, po dostrzeÂżeniu niezgodnoÂści.
Sama teÂż nawiÂązujesz do treÂści z forum ÂŚG, sugerujÂąc, Âże sÂą tam jakoby wystraszeni frustraci,
którzy nie mog¹ spaÌ spokojnie z powodu domys³ów, i¿ jesteœ tam obecna pod innym nickiem.
Jak widaĂŚ, byÂłaÂś obecna pod innym nickiem.  MrugniĂŞcie

Co do stanu sfrustrowania domniemanych osĂłb nie bĂŞdĂŞ siĂŞ wypowiadaĂŚ, bo stanu owego nie badaÂłam.
Znam jedynie swĂłj stan, a on daleki jest od frustracji.  DuÂży uÂśmiech Dziwi mnie rĂłwnieÂż, Âże tak interesujÂą CiĂŞ cudze stany,
po tym, jak wielokrotnie podkreÂślaÂłaÂś, Âże zajmowaĂŚ naleÂży siĂŞ tylko sobÂą.
Widocznie znów natrafi³am na nieœcis³oœÌ i pewnie powinnam wyjaœniÌ to na PW, by nie by³o
niezgodnoÂści ani niedogodnoÂści?

Ale, przecieÂż tu rozmawiamy.  UÂśmiech

To pa  DuÂży uÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #681 : Listopad 04, 2012, 16:56:39 »

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
ptak
Gość
« Odpowiedz #682 : Listopad 04, 2012, 17:16:20 »

Cytat: Kiara
Zatem dlaczego jest nadal Aksza nie Kiara pomimo zmiany?

A skÂąd ja mam to wiedzieĂŚ? Widocznie zmiany nie byÂło. Bo gdyby byÂła, to byÂłaby Kiara a nie AkszaChichot
Nie rozumiem, dlaczego wówczas na bie¿¹co z Leszkiem tego nie wyjaœni³aœ?
Teraz, to wszystko moÂżna napisaĂŚ. Tym bardziej na innym forum. Ale mniejsza z tym.  MrugniĂŞcie

Ps. A pytania znikÂąd nie przenosiÂłam. Ono tu siĂŞ pojawiÂło po przeczytaniu Twojego zapewnienia.   Buziak

===========================================

No i proszĂŞ, jak szybko, mimo braku fizycznego zapytania przyfrunĂŞÂło wyjaÂśnienie od kogoÂś z forum ÂŚG.
AleÂż informacje pÂłynÂą, prawie z prĂŞdkoÂściÂą nadÂświetlnÂą. CzyÂżbyÂśmy jednÂą nogÂą tkwili juÂż w IV wymiarze?  Chichot

A oto wyjaÂśnienie kiarowej zagwozdki. 

Cyt. „Nie moÂżna zmieniĂŚ pierwotnego brzmienia loginu, ktĂłrym rejestruje siĂŞ uÂżytkownik.
MoÂżna jedynie zmieniĂŚ WYÂŚWIETLANÂĄ nazwĂŞ uÂżytkownika.
JeÂśli konto jest zamykane, wĂłwczas zostajÂą na forum posty z pierwotnÂą nazwÂą uÂżytkownika - tÂą ktĂłrÂą wpisaÂł przy rejestracji.
Po prostu nazwa wyÂświetlana, ktĂłrÂą kaÂżdy uÂżytkownik moÂże sobie zmieniĂŚ w czasie gdy jego konto jest otwarte znika,
gdy konto zostaje zamkniĂŞte. Innymi sÂłowy , po zamkniĂŞciu konta przy postach zostaje pierwotny login uÂżytkownika,
podany przez niego przy rejestracji.”

---------

JeÂśli dobrze zrozumiaÂłam, to Kiaro nie skorzystaÂłaÂś z moÂżliwoÂści zmiany nicka, gdy byÂł po temu czas. 
Chyba na naszym forum obowiÂązujÂą te same zasady?

ScaliÂłem posty
Darek
« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2012, 18:05:31 wysłane przez Dariusz » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #683 : Listopad 04, 2012, 17:49:50 »

Artek jesteÂś jak nudny profesor, ktĂłry kaÂże wÂłasnymi sÂłowami przepisywaĂŚ treÂści z internetu,- to niczego nie zmienia, pomijajÂąc prawa autorskie- takie odkrywanie ameryki na nowo.
yyy... Songo, zdecydowanie nie ten adres. Przecie¿ w³aœnie apelujê o to aby nie przepisywaÌ automatycznie treœci gdzieœ z netu - wtedy wystarczy podaÌ link i ka¿dy sam sobie na to zerknie je¿eli go zainteresuje, ewentualnie wkleiÌ jednorazowo próbkê danego materia³u. Skoro ktoœ ju¿ coœ z tak¹ pieczo³owitoœci¹ i zawziêtoœci¹ WKLEJA wypada³oby aby napisa³ coœ od siebie w tym temacie - jak siê na dan¹ treœÌ zapatruje, dlaczego proponuje aby siê z ni¹ zapoznaÌ. W przeciwnym, razie jest to zwyk³e kalkowanie.

ty po prostu chcesz ustalaĂŚ nowe zasady,-
co, kto i jak ma pisaĂŚ na forum,-
proponuje zaÂłoÂżyĂŚ wÂłasne!

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #684 : Listopad 04, 2012, 18:07:23 »

KtoÂś tu czegoÂś nie rozumie, odpowiedÂź ze ÂŚG jest prawidÂłowa, ale to nie Kiara zmieniaÂła wyÂświetlanÂą nazwĂŞ tylko admin, ktĂłry wĂłwczas nie przewidywaÂł skutkĂłw zamkniĂŞcia konta.
Ca³¹ t¹ dyskusjê przenoszê do w³aœciwego w¹tku (jeœli mi siê uda).

Edit: na razie mi siĂŞ nie udaje nie mam w menu wÂłaÂściwego dziaÂłu, chyba awaria coÂś namieszaÂła.
« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2012, 18:18:08 wysłane przez blueray21 » Zapisane

Kiara
Gość
« Odpowiedz #685 : Listopad 04, 2012, 18:17:27 »

PrzenosiĂŚ waœÌ  bo to juÂż nudne do granic moÂżliwoÂści i nie zwiÂązane z tematem. MiaÂłam zmieniony nick na Kiara i pod takim pisaÂłam na tamtym forum, co staÂło siĂŞ po moim odejÂściu ? Nie wiem i nie ponoszĂŞ za to Âżadnej odpowiedzialnoÂści.
grunt Âże w postach pozostaÂł mĂłj podpis Kiara zgodny z poprzednim  nickiem.

Reszta mnie ju¿ nie interesuje zamknê³am przesz³oœÌ ¿yczê wszystkim du¿o radoœci i mi³oœci i baj, baj.... ka¿dy ma swoj¹ drogê niech ni¹ idzie szczêœliwie, ale nie ze wszystkimi mi po drodze do koùca ¿ycia. Buziak Mrugniêcie

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #686 : Listopad 04, 2012, 18:22:13 »

JuÂż wiem dlaczego nie wychodzi - chyba dlatego, Âże dla wÂątku docelowego nie jestem moderatorem.
PoproszĂŞ songo, aby skleiÂł z oftopowym.

ptak
Gość
« Odpowiedz #687 : Listopad 04, 2012, 18:27:11 »

Cytat: Kiara
…nie ze wszystkimi mi po drodze do koĂąca Âżycia.  Buziak MrugniĂŞcie   

Ale przez te niecaÂłe siedem tygodni, to jeszcze jakoÂś z nami wytrzymasz?  Buziak MrugniĂŞcie

Cytat: blueray21
JuÂż wiem dlaczego nie wychodzi - chyba dlatego, Âże dla wÂątku docelowego nie jestem moderatorem.

Blu, wÂątek docelowy, to IV wymiar. Ciekawe, kto tam jest moderatorem?  Chichot
I czy wszystko bĂŞdzie wychodziĂŚ? Tu, to siĂŞ juÂż sypie...  DuÂży uÂśmiech

« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2012, 18:32:26 wysłane przez ptak » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #688 : Listopad 04, 2012, 18:34:29 »

Ciekawe, kto tam jest moderatorem?  Chichot

JA DuÂży uÂśmiech

niektĂłre osoby majÂą chyba jeszcze nierozwiÂązane problemy z poprzednich ÂżyĂŚ,-
i rzeczywiÂście zostaÂło wam tylko 7 tyg.!.

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
ptak
Gość
« Odpowiedz #689 : Listopad 04, 2012, 18:41:33 »

Cytat: Songo1970

Cytat: ptak
Ciekawe, kto tam jest moderatorem?  Chichot   
JA  DuÂży uÂśmiech 

To easta tam nie bĂŞdzie?  CoÂś
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #690 : Listopad 04, 2012, 18:46:46 »

Powiadasz szacowny 7 tygodni Szok
Szkoda bo na wiosnĂŞ chciaÂłem spotkaĂŚ siĂŞ z wujkiem, ktĂłry jest specjalista od zioÂłolecznictwa, a mieszka obecnie w Bieszczadach znaczy kawaÂł drogi i jeszcze bez terenowego auta to trochĂŞ marszu wiĂŞc no rzadko moim zdaniem zbyt rzadko siĂŞ widujemy.
O spotkaniu na dziaÂłce szacownej koliberkek na ktĂłra zostaÂłem zaproszony nie wspomnĂŞ Cool
Pogadam z wujem to moÂże siĂŞ umĂłwiĂŞ z nim wczeÂśniej moÂże i kuzyn siĂŞ do paliwa doÂłoÂży DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #691 : Listopad 04, 2012, 18:51:45 »

ty po prostu chcesz ustalaĂŚ nowe zasady,- co, kto i jak ma pisaĂŚ na forum,-proponuje zaÂłoÂżyĂŚ wÂłasne!
B³êdne myœlenie - chcia³bym jedynie zrozumieÌ powód takiego automatycznego kopiowania. Dla mnie jest pozbawione g³êbszego sensu i tyle. Owszem, przychodz¹ mi do g³owy pewne powody, ale s¹ finalnie bardzo mia³kie, st¹d wola³em zapytaÌ wprost i tyle.

Songo, bardzo siĂŞ napinasz. JeÂżeli zasady skrajnie nie odpowiadaÂłyby mi to daÂłbym sobie spokĂłj i po sprawie.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #692 : Listopad 04, 2012, 18:54:50 »

songo nie karmimy trolla ! szkoda czasu i energii sÂą ciekawsze zajĂŞcia. MrugniĂŞcie UÂśmiech

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #693 : Listopad 04, 2012, 18:56:24 »

songo nie karmimy trolla ! szkoda czasu i energii sÂą ciekawsze zajĂŞcia. MrugniĂŞcie UÂśmiech

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

OK!

ptak
Gość
« Odpowiedz #694 : Listopad 04, 2012, 19:14:57 »

Cytat: przebiÂśnieg
O spotkaniu na dziaÂłce szacownej koliberkek na ktĂłra zostaÂłem zaproszony nie wspomnĂŞ  Cool 

Spokojnie, dziaÂłka nie ucieknie, bĂŞdzie w caÂłej okazaÂłoÂści… i siĂŞ spotkamy…  UÂśmiech
i piwko za zdrowie wszystkich wypijemy…  Chichot

...tymczasem, pa  DuÂży uÂśmiech
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #695 : Listopad 04, 2012, 20:27:17 »

Ptaku, IV wymiar to w¹tek przejœciowy docelowy jest du¿o du¿o wy¿ej. Kto tam moderuje? - masz pe³no przes³aù od ró¿nych
mistrzów, archanio³ów, komandorów i tysi¹ca, albo wiêcej innych nazw. A tak naprawdê to ka¿dy sam sobie ¿eglarzem, sterem i okrêtem, poniewa¿ nie ma ju¿ bezpoœrednich wp³ywów, ale za to s¹ po³¹czenia ze wszystkim. Chocia¿ mo¿e mi siê ju¿ miesza i to dopiero w pi¹tym. Tak , czy inaczej, ka¿da œcie¿ka i lekcje na niej s¹ indywidualne i nie jest to koniec "awansów", oj nie ma lekko.
« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2012, 20:27:32 wysłane przez blueray21 » Zapisane

arteq
Gość
« Odpowiedz #696 : Listopad 04, 2012, 21:54:28 »

p.Artek- to co piszesz, to juÂż pomĂłwienia/oszczerstwa/oczernianie,

Songo, skoro raczyÂłeÂś poruszyĂŚ temat publicznie to pozwolĂŞ sobie rĂłwnieÂż publicznie siĂŞ pokrĂłtce odpowiedzieĂŚ. Wyka¿ê jednak dobrÂą wolĂŞ i zareagujĂŞ teraz nie czekajÂąc aÂż zagonisz/zagonicie siĂŞ w przysÂłowiowy kozi rĂłg. PrzerwĂŞ to co zdajecie siĂŞ teraz robiĂŚ - podgrzewaĂŚ sobie wodĂŞ ze stawu, nie chcĂŞ abyÂście na wÂłasne Âżyczenie ugotowali siĂŞ w niej jak nieÂświadoma Âżaba. Songo, rozumiem, Âże masz niekwestionowanÂą pewnoœÌ, Âże zarzuty ktĂłre ferujesz wobec mnie sÂą zasadne (ewentualnie w przyszÂłoÂści oczekiwaÂłbym, Âże poza suchym stwierdzeniem wskaÂżesz mi konkretnie gdzie i jaki zapis regulaminu zÂłamaÂłem)? Rozumiem, Âże sprawdziÂłeÂś to, a nie tylko uwierzyÂłeÂś na sÂłowo "pokrzywdzonej" Kiarze. Bo w przeciwnym razie mielibyÂśmy zabawnÂą sytuacjĂŞ - oczernianie, Âże ktoÂś... oczernia  :]
Wiêc zanim ewentualnie poproszê abyœ wskaza³ mi gdzie to niby pomawiam - w którym zdaniu/s³owie - kilka s³ów:
1. Siedzenie dniami i nocami na forach - wystarczy jak sprawdzisz godziny postĂłw zamieszczanych przez KiarĂŞ na tym forum- to fakt. JeÂżeli bĂŞdziesz siĂŞ upieraÂł dam linki do co najmniej 2.
2. Przekopiowywanie treœci - znaczna czêœÌ postów Kiary jest kopi¹ treœci gdzie indziej ju¿ zamieszczonych, to równie¿ widaÌ na tym forum, podaÌ tytu³y, linki?
3. blendowanie - np. "przekazy od myÂślicieli" - klepanie w Âślad za paniÂą N. - takÂże na tym forum
4. "wiedza" - tak, cudzys³ów jak najbardziej na miejscu - dowód:
4a - zapewnianie, Âże w oparciu o niÂą wyczuwa energie innych - wtopa gdy w wymyslonym przez MorĂŞ baldurze rozpoznaÂła energiĂŞ samcia - fakt, wydarzenie na tym forum
4b - na innym forum pisaÂła, Âże wystĂŞpuje tam pod nikiem jakiegoÂś lazara czy tez lazarusa - fakt
4c - zapewniaÂła, Âże jestem socjologiem czy socjotechnikiem bo takowych... rozpoznaje bez pudÂła - fakt, zdarzenie na tym forum (lub jego poprzedniej odsÂłonie)
4d - zapewnienie, Âże wszystko co oparte na kÂłamstwie upadnie do koĂąca... 2009 r.
pozwolisz, Âże przestanĂŞ wymieniaĂŚ - na Âżyczenie mogĂŞ dalej
4e - zapytaj "pokrzywdzonÂą" o nieaktualnÂą juÂż stronĂŞ www z propozycjÂą Âświadczenia pewnych "pomocy/usÂług".
5a. mieszanie ludziom w gÂłowach - na podstawie pkt. 4a-d oraz wypowiedzi ElÂżbiety w ktĂłrych pisaÂła wyraÂźnie, Âże czuje siĂŞ oszukana przez KiarĂŞ
5b. El¿bieta raczy³a wspomnieÌ równie¿ o innych osobach, niejakich "kap³ankach" Kiary - swojego czasu jedna z nich (chyba o nicku "ró¿owa") wypowiada³a sie na tym forum, oczywiœcie broni¹c swojej "opiekunki" - opisane na tym forum
5c. ElÂżbieta raczyÂła stwierdziĂŚ, Âże w wyniku "rozmĂłw" z KiarÂą razem wyjechaÂły na wycieczkĂŞ - opisane na tym forum
5d. El¿bieta wspomina³a, ¿e ofiarowa³a Kiarze jakiegoœ laptopa - nawet póŸniej posz³a o to sprzeczka za granic¹ - opisane na tym forum
5e. Moja niezbyt odlegÂła rozmowa z KiarÂą na tym forum - czy kiedyÂś otrzymywaÂła materialnÂą "pomoc" np. podczas/na wyjazdy - odpowiedziaÂła, Âże to nic zÂłego gdy ktoÂś od serca coÂś daje i to siĂŞ przyjmie.
5f. zapytaj poza forum KiarĂŞ czy jest 100% pewna, Âże kaÂżdy wyjazd opÂłaciÂła sobie w 100% lub prawie w 100% sama - czy jest pewna, Âże nie ma kogoÂś kto moÂże twierdziĂŚ inaczej
5g. wyjazd zwiÂązany z odkrywaniem "prawd" nt. historii ludzkoÂści czy teÂż "oglÂądaniem" jakiÂś wirĂłw byÂł opisywany przez samÂą KiarĂŞ.

Dla Twojej wiadomoÂści - jeÂżeli nie wiesz - Kiara prĂłbowaÂła w odwecie zarzuciĂŚ ElÂżbiecie zaburzenia czy teÂż chorobĂŞ... ale na prĂłbie siĂŞ zakoĂączyÂło.

To w skrócie, chcia³em zaoszczêdziÌ swój i Twój czas, oraz niepotrzebnie nie rozniecaÌ na forum ognia skoro fina³ i tak wiem jaki bêdzie, bo znam i mogê przytoczyÌ fakty. Oczywiœcie, na ¿yczenie mogê rozwin¹Ì punkty, wstawiÌ odpowiednie cytaty, jednak wtedy - po ich podaniu - bêdê oczekiwa³, ¿e publicznie i oficjalnie wycofasz siê z przedstawionych mi naprêdce zarzutów o oczernianie.

ty rĂłwnieÂż traktujesz to forum jak swojÂą prywatnÂą arenĂŞ, a nie przestrzeĂą do kulturalnej polemiki,-i widzĂŞ, Âże ci zasady zbytnio nie przeszkadzajÂą, bo je Âłamiesz jeÂżeli jest to potrzebne do poniÂżenia kogoÂś!. cdn.
Wybacz, ale to jest Twoja opinia z któr¹ nie muszê siê zgodziÌ. Co do kultury wypowiedzi - w którym miejscu wyra¿am siê niekulturalnie np. u¿ywam wulgaryzmów czy wyzwisk? OdmiennoœÌ punktu widzenia, œcieranie siew pogl¹dach, nie mo¿e byÌ przes³ank¹ do zarzucania braku kultury.

PS. i jeszcze jedno, jeÂżeli juÂż musisz siĂŞ na kimÂś wyÂżywaĂŚ, to moÂżesz na mnie,-
i nie musisz siĂŞ co do mnie obawiaĂŚ jakiÂś regulaminowych konsekwencji.
Kolejny mylny os¹d - nie muszê ani te¿ nie wy¿ywam siê na kimkolwiek. Konsekwencji? Czy¿byœ myœla³, ¿e gdyby nie zapisy regulaminu to kl¹³bym i wyzywa³ wszystkich dooko³a, a w szczególnoœci osoby o odmiennych pogl¹dach? ech... Jak mo¿esz wierzyÌ w swój rozwój jednoczeœnie tak mocno nie wierz¹c ¿e to mo¿e byÌ równie¿ domen¹ innych?
Kiara
Gość
« Odpowiedz #697 : Listopad 05, 2012, 00:09:04 »

Regulamin forum.

- Zwalczane bĂŞdÂą wszelkie przejawy chamstwa i obraÂżania uÂżytkownikĂłw. Posty stanowiÂące
  naruszenie czyjejÂś godnoÂści bĂŞdÂą sukcesywnie usuwane przez moderacjĂŞ. W wypadku wypowiedzi z
  uÂżyciem s³ów powszechnie uznanych za obraÂźliwe, autor zostanie ukarany ostrzeÂżeniem (-1pf).

- Zakaz nagabywania (natrĂŞtnego nakÂłaniania do rozmowy osĂłb, ktĂłre sobie tego nie ÂżyczÂą).

- zawierajÂących pomĂłwienia – informacje obarczajÂące niepotwierdzonymi zarzutami inne osoby (art.
   23 Kodeksu cywilnego). WiadomoœÌ zostanie usuniĂŞta, a moderator zwaÂżywszy na okolicznoÂści oraz
   ujawnione informacje, moÂże przyznaĂŚ uÂżytkownikowi ostrzeÂżenie (-1pf)

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=4916.0

Dowody to jedno a pomĂłwienia na podstawie zakulisowych plotek to drugie.

Regulamin jest obowiÂązujÂący?
Czy to forum ma sÂłuÂżyĂŚ oczernianiu i pomĂłwieniom wszelakim  oraz ingerencji w Âżycie prywatne forumowicza , czy taki jest jego cel i zaÂłoÂżenie?

Nie dokarmiamy trolla !

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

« Ostatnia zmiana: Listopad 05, 2012, 01:06:32 wysłane przez Kiara » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #698 : Listopad 05, 2012, 05:16:43 »

p.Artek- to co piszesz, to juÂż pomĂłwienia/oszczerstwa/oczernianie,

Songo, skoro raczyÂłeÂś poruszyĂŚ temat publicznie to pozwolĂŞ sobie rĂłwnieÂż publicznie siĂŞ pokrĂłtce odpowiedzieĂŚ. Wyka¿ê jednak dobrÂą wolĂŞ i zareagujĂŞ teraz nie czekajÂąc aÂż zagonisz/zagonicie siĂŞ w przysÂłowiowy kozi rĂłg. PrzerwĂŞ to co zdajecie siĂŞ teraz robiĂŚ - podgrzewaĂŚ sobie wodĂŞ ze stawu, nie chcĂŞ abyÂście na wÂłasne Âżyczenie ugotowali siĂŞ w niej jak nieÂświadoma Âżaba. Songo, rozumiem, Âże masz niekwestionowanÂą pewnoœÌ, Âże zarzuty ktĂłre ferujesz wobec mnie sÂą zasadne (ewentualnie w przyszÂłoÂści oczekiwaÂłbym, Âże poza suchym stwierdzeniem wskaÂżesz mi konkretnie gdzie i jaki zapis regulaminu zÂłamaÂłem)? Rozumiem, Âże sprawdziÂłeÂś to, a nie tylko uwierzyÂłeÂś na sÂłowo "pokrzywdzonej" Kiarze. Bo w przeciwnym razie mielibyÂśmy zabawnÂą sytuacjĂŞ - oczernianie, Âże ktoÂś... oczernia  :]
Wiêc zanim ewentualnie poproszê abyœ wskaza³ mi gdzie to niby pomawiam - w którym zdaniu/s³owie - kilka s³ów:
1. Siedzenie dniami i nocami na forach - wystarczy jak sprawdzisz godziny postĂłw zamieszczanych przez KiarĂŞ na tym forum- to fakt. JeÂżeli bĂŞdziesz siĂŞ upieraÂł dam linki do co najmniej 2.
2. Przekopiowywanie treœci - znaczna czêœÌ postów Kiary jest kopi¹ treœci gdzie indziej ju¿ zamieszczonych, to równie¿ widaÌ na tym forum, podaÌ tytu³y, linki?
3. blendowanie - np. "przekazy od myÂślicieli" - klepanie w Âślad za paniÂą N. - takÂże na tym forum
4. "wiedza" - tak, cudzys³ów jak najbardziej na miejscu - dowód:
4a - zapewnianie, Âże w oparciu o niÂą wyczuwa energie innych - wtopa gdy w wymyslonym przez MorĂŞ baldurze rozpoznaÂła energiĂŞ samcia - fakt, wydarzenie na tym forum
4b - na innym forum pisaÂła, Âże wystĂŞpuje tam pod nikiem jakiegoÂś lazara czy tez lazarusa - fakt
4c - zapewniaÂła, Âże jestem socjologiem czy socjotechnikiem bo takowych... rozpoznaje bez pudÂła - fakt, zdarzenie na tym forum (lub jego poprzedniej odsÂłonie)
4d - zapewnienie, Âże wszystko co oparte na kÂłamstwie upadnie do koĂąca... 2009 r.
pozwolisz, Âże przestanĂŞ wymieniaĂŚ - na Âżyczenie mogĂŞ dalej
4e - zapytaj "pokrzywdzonÂą" o nieaktualnÂą juÂż stronĂŞ www z propozycjÂą Âświadczenia pewnych "pomocy/usÂług".
5a. mieszanie ludziom w gÂłowach - na podstawie pkt. 4a-d oraz wypowiedzi ElÂżbiety w ktĂłrych pisaÂła wyraÂźnie, Âże czuje siĂŞ oszukana przez KiarĂŞ
5b. El¿bieta raczy³a wspomnieÌ równie¿ o innych osobach, niejakich "kap³ankach" Kiary - swojego czasu jedna z nich (chyba o nicku "ró¿owa") wypowiada³a sie na tym forum, oczywiœcie broni¹c swojej "opiekunki" - opisane na tym forum
5c. ElÂżbieta raczyÂła stwierdziĂŚ, Âże w wyniku "rozmĂłw" z KiarÂą razem wyjechaÂły na wycieczkĂŞ - opisane na tym forum
5d. El¿bieta wspomina³a, ¿e ofiarowa³a Kiarze jakiegoœ laptopa - nawet póŸniej posz³a o to sprzeczka za granic¹ - opisane na tym forum
5e. Moja niezbyt odlegÂła rozmowa z KiarÂą na tym forum - czy kiedyÂś otrzymywaÂła materialnÂą "pomoc" np. podczas/na wyjazdy - odpowiedziaÂła, Âże to nic zÂłego gdy ktoÂś od serca coÂś daje i to siĂŞ przyjmie.
5f. zapytaj poza forum KiarĂŞ czy jest 100% pewna, Âże kaÂżdy wyjazd opÂłaciÂła sobie w 100% lub prawie w 100% sama - czy jest pewna, Âże nie ma kogoÂś kto moÂże twierdziĂŚ inaczej
5g. wyjazd zwiÂązany z odkrywaniem "prawd" nt. historii ludzkoÂści czy teÂż "oglÂądaniem" jakiÂś wirĂłw byÂł opisywany przez samÂą KiarĂŞ.

Dla Twojej wiadomoÂści - jeÂżeli nie wiesz - Kiara prĂłbowaÂła w odwecie zarzuciĂŚ ElÂżbiecie zaburzenia czy teÂż chorobĂŞ... ale na prĂłbie siĂŞ zakoĂączyÂło.

To w skrócie, chcia³em zaoszczêdziÌ swój i Twój czas, oraz niepotrzebnie nie rozniecaÌ na forum ognia skoro fina³ i tak wiem jaki bêdzie, bo znam i mogê przytoczyÌ fakty. Oczywiœcie, na ¿yczenie mogê rozwin¹Ì punkty, wstawiÌ odpowiednie cytaty, jednak wtedy - po ich podaniu - bêdê oczekiwa³, ¿e publicznie i oficjalnie wycofasz siê z przedstawionych mi naprêdce zarzutów o oczernianie.

ty rĂłwnieÂż traktujesz to forum jak swojÂą prywatnÂą arenĂŞ, a nie przestrzeĂą do kulturalnej polemiki,-i widzĂŞ, Âże ci zasady zbytnio nie przeszkadzajÂą, bo je Âłamiesz jeÂżeli jest to potrzebne do poniÂżenia kogoÂś!. cdn.
Wybacz, ale to jest Twoja opinia z któr¹ nie muszê siê zgodziÌ. Co do kultury wypowiedzi - w którym miejscu wyra¿am siê niekulturalnie np. u¿ywam wulgaryzmów czy wyzwisk? OdmiennoœÌ punktu widzenia, œcieranie siew pogl¹dach, nie mo¿e byÌ przes³ank¹ do zarzucania braku kultury.

PS. i jeszcze jedno, jeÂżeli juÂż musisz siĂŞ na kimÂś wyÂżywaĂŚ, to moÂżesz na mnie,-
i nie musisz siĂŞ co do mnie obawiaĂŚ jakiÂś regulaminowych konsekwencji.
Kolejny mylny os¹d - nie muszê ani te¿ nie wy¿ywam siê na kimkolwiek. Konsekwencji? Czy¿byœ myœla³, ¿e gdyby nie zapisy regulaminu to kl¹³bym i wyzywa³ wszystkich dooko³a, a w szczególnoœci osoby o odmiennych pogl¹dach? ech... Jak mo¿esz wierzyÌ w swój rozwój jednoczeœnie tak mocno nie wierz¹c ¿e to mo¿e byÌ równie¿ domen¹ innych?

Artek- ty to zacz¹³eœ, wiêc sam udowodnij, to co piszesz to nie dowody- tylko dalej "g³uchy telefon",-
ktoÂś komuÂś gdzieÂś coÂś powiedziaÂł, a oczywiÂście jeÂśli tobie coÂś nie pasuje to ÂśmiaÂło piszesz
Wybacz, ale to jest Twoja opinia z ktĂłrÂą nie muszĂŞ siĂŞ zgodziĂŚ.
jeÂśli nie, caÂła ta twoja zadyma lÂąduje w koszu i -1pf.

za regulaminem-
"- zawierajÂących pomĂłwienia – informacje obarczajÂące niepotwierdzonymi zarzutami inne osoby (art.
   23 Kodeksu cywilnego). WiadomoœÌ zostanie usuniĂŞta, a moderator zwaÂżywszy na okolicznoÂści oraz
   ujawnione informacje, moÂże przyznaĂŚ uÂżytkownikowi ostrzeÂżenie (-1pf)"

« Ostatnia zmiana: Listopad 05, 2012, 07:42:09 wysłane przez songo1970 » Zapisane

arteq
Gość
« Odpowiedz #699 : Listopad 05, 2012, 10:55:52 »

- Zwalczane bĂŞdÂą wszelkie przejawy chamstwa i obraÂżania uÂżytkownikĂłw. Posty stanowiÂące  naruszenie czyjejÂś godnoÂści bĂŞdÂą sukcesywnie usuwane przez moderacjĂŞ. W wypadku wypowiedzi z  uÂżyciem s³ów powszechnie uznanych za obraÂźliwe, autor zostanie ukarany ostrzeÂżeniem (-1pf).
Mo¿e jaœniej - w którym miejscu naruszy³em czyj¹œ godnoœÌ, ewentualnie jakich niecenzuralnych s³ów u¿y³em. Spotyka³em osoby które za obrazê uwa¿a³y fakt, ¿e ktoœ nie raczy³ im nadskakiwaÌ... Mo¿e o to chodzi? Nie zgadzasz siê z Kiar¹ - obra¿asz z automatu.

- Zakaz nagabywania (natrĂŞtnego nakÂłaniania do rozmowy osĂłb, ktĂłre sobie tego nie ÂżyczÂą).
¿e co proszê? To, ¿e ktoœ raczy wypowiedzieÌ siê na temat zamieszczanych przez Ciebie treœÌ gdy Ty np. nabierasz wody w usta nie jest jednoznaczne, ¿e Ciê nagabuje. Przeceniasz siê w tym temacie, zdecydowanie.

- zawierajÂących pomĂłwienia – informacje obarczajÂące niepotwierdzonymi zarzutami inne osoby (art.    23 Kodeksu cywilnego). WiadomoœÌ zostanie usuniĂŞta, a moderator zwaÂżywszy na okolicznoÂści oraz   ujawnione informacje, moÂże przyznaĂŚ uÂżytkownikowi ostrzeÂżenie (-1pf) [/b]
j.w. - w ktĂłrym miejscu napisaÂłem nieprawdĂŞ?

Dowody to jedno a pomĂłwienia na podstawie zakulisowych plotek to drugie.
Czy to forum ma sÂłuÂżyĂŚ oczernianiu i pomĂłwieniom wszelakim  oraz ingerencji w Âżycie prywatne forumowicza , czy taki jest jego cel i zaÂłoÂżenie?
Dowodami sÂą oficjalne (a nie jakieÂś zakulisowe) posty ElÂżbiety z tego forum, osoby majÂącej bezpoÂśredni kontakt z TobÂą - w zakresie otrzymywania podarkĂłw od innych oraz odczuĂŚ bycia oszukanÂą. Kolejnym dowodem jest TwĂłj wÂłasny post w ktĂłrym przyznajesz, Âże branie prezentĂłw np. w postaci dofinansowania do wycieczek nie jest niczym zÂłym. Czy moÂże zaprzeczysz, Âże od ElÂżbiety przyjĂŞÂłaÂś laptopa?
Dowodem na uchybienia Twojej "wiedzy" - sÂą Twoje wÂłasne posty w ktĂłrych np. rozpoznaÂłaÂś w Mory baldurze samcia, etc...
Dowodem na kopiowanie postĂłw z innych ÂźrĂłdeÂł sÂą... Twoje posty...

Co do "¿ycia prywatnego" i forumowego - czy¿ sama tego nie przenosisz gdy Ci to odpowiada, czy¿ nie w ten sposób - zaczynaj¹c od forum - zaczê³a sie znajomoœÌ z El¿biet¹ która zaskutkowa³a otrzymaniem prezentu i wspólnym wyjazdem? PisaÌ mo¿na du¿o, lecz postawa w ¿yciu - ale ta realna a nie deklarowana - weryfikuje to co siê nabazgrze...

Artek- ty to zacz¹³eœ, wiêc sam udowodnij, to co piszesz to nie dowody- tylko dalej "g³uchy telefon",- ktoœ komuœ gdzieœ coœ powiedzia³, a oczywiœcie jeœli tobie coœ nie pasuje to œmia³o piszesz
To co to jest jak nie dowody? Chcesz powiedzieĂŚ, Âże napisaÂłem kÂłamstwa? JeÂżeli tak to w ktĂłrym z punktĂłw, wskaÂż. Daj mi szansĂŞ i podaj co konkretnie niby jest pomĂłwieniem z mojej strony (moÂże byĂŚ w odniesieniu do przedstawionych punktĂłw) oraz co dla Ciebie wyczerpywaÂłoby znamiona dowodu - bo skoro nie namacalne posty... to sam nie wiem, autentycznie nie wiem.

Wiesz, mo¿esz pisaÌ czcionk¹ o rozmiarze i 72pkt, mo¿esz usi³owaÌ mnie ukaraÌ za to, ¿e np. s¹siadce kury przesta³y siê nieœÌ, mo¿e byc i po -1pf za ka¿de "stracone" jajko, ale i tak to co napisa³em powy¿ej jest prawd¹ a nie pomówieniem.
Strony: 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: