blueray21
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
 |
« Odpowiedz #675 : Październik 31, 2012, 11:28:53 » |
|
Raczej od poÂłudnia w poniedziaÂłek. NastĂŞpne schody z darmowefora.pl.
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #676 : Listopad 04, 2012, 11:55:27 » |
|
Dodam te¿, ¿e od czwartku mo¿e od œrody dziwna energia wesz³a no to forum i ja osobiœcie muszê siê troszkê zdopingowaÌ by tu wejœÌ Poczekam jeszcze to pa
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #677 : Listopad 04, 2012, 15:02:45 » |
|
Informacja dla wszystkich sfrustrowanych i wystraszonych domysÂłem iÂż jestem obecna pod innym nickiem na forum Âśw. geometria.... nie nie jestem nie byÂłam nigdy oprĂłcz Kiara i nie zamierzam byĂŚ. Nigdy na Âżadnym innym forum nie uÂżywaÂłam innego nicku jak Kiara i nie zamierzam go zmieniĂŚ. NaprawdĂŞ nie musicie siĂŞ trz¹œÌ ze strachu iÂż tam wrĂłcĂŞ i zacznĂŞ pisaĂŚ rzeczy , ktĂłre wam siĂŞ w gÂłowach nie mieszczÂą...... wystraszeni frustraci mogÂą spaĂŚ spokojnie.... Kate dziĂŞkuje za zaproszenie ale nie. JeÂżeli chcesz ze mnÂą podyskutowaĂŚ o jakimÂś interesujÂącym CiĂŞ temacie to , tu proszĂŞ. Kiara  Wprawdzie ja nie jestem ani sfrustrowana ani wystraszona Âżadnym domysÂłem co do Twojej obecnoÂści Kiaro na forum ÂŚG, jednak czegoÂś tu nie rozumiem. Bo wbrew zapewnieniom, Âże nigdy nie wystĂŞpowaÂłaÂś pod innym nickiem niÂż Kiara, to jednak na forum ÂŚG funkcjonowaÂłaÂś pod nickiem Aksza. Tak by wynikaÂło od Twojego pierwszego, przywitalnego postu. CzyÂżby ktoÂś inny nadaÂł Ci ten nick? Aksza GoœÌ Witajcie « : Czerwiec 17, 2009, 12:00:17 » ________________________________________ Witajcie!
Buziaczki dla wszystkich. Mysle ze beda ciekawe i burzliwe dyskusje.
Kiara
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #678 : Listopad 04, 2012, 15:32:38 » |
|
Skoro tu przenosisz to pytanie to wyjaœniê, gdy Leszek zaprosi³ mnie na swoje forum nie wchodzi³ login Kiara , bo by³ przez niego zablokowany ( wówczas tego nie wiedzia³am, póŸniej wyjaœnienie pad³o) zarejestrowa³am siê chwilowo jako Aksza , nastêpnie zmieni³ mi login na Kiara , Aksza nie powinna istnieÌ na œw. geometria tym bardziej i¿ post eksponowany w dyskusji podpisany jest Kiara nie Aksza. Zatem dlaczego jest nadal Aksza nie Kiara pomimo zmiany? http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=300.msg890#msg890Kiara  ps. Wyj¹tkowo odpisuje na zapytania o inne fora na tym , nie uwa¿am iz jest to w³aœciwe miejsce, mo¿esz wyjaœniaÌ swoje w¹tpliwoœci przez pw.
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2012, 15:36:55 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #679 : Listopad 04, 2012, 16:02:15 » |
|
O, a jak stara³aœ siê przypi¹Ì ³atkê tutejszemu forumowiczowi na innym forum to by³o ju¿ w³aœciwe? Albo wyci¹ga³aœ posty z tego forum na inne, aby symulowaÌ na nim dyskusjê to te¿ by³o w³aœciwe? Jak zwykle wybiórcze te "niew³aœciwe"... :]
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #680 : Listopad 04, 2012, 16:05:31 » |
|
Skoro tu przenosisz to pytanie to wyjaœniê, gdy Leszek zaprosi³ mnie na swoje forum nie wchodzi³ login Kiara , bo by³ przez niego zablokowany ( wówczas tego nie wiedzia³am, póŸniej wyjaœnienie pad³o) zarejestrowa³am siê chwilowo jako Aksza , nastêpnie zmieni³ mi login na Kiara , Aksza nie powinna istnieÌ na œw. geometria tym bardziej i¿ post eksponowany w dyskusji podpisany jest Kiara nie Aksza. Zatem dlaczego jest nadal Aksza nie Kiara pomimo zmiany? http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=300.msg890#msg890Kiara  ps. Wyj¹tkowo odpisuje na zapytania o inne fora na tym , nie uwa¿am iz jest to w³aœciwe miejsce, mo¿esz wyjaœniaÌ swoje w¹tpliwoœci przez pw. A gdzie mam Ciê pytaÌ, skoro na ŒG nie funkcjonujesz?  Co do nicku Aksza, to wszystkie Twoje posty na ŒG s¹ opatrzone tym nickiem. Wobec tego, nieprawdziwe jest zapewnienie, ¿e nigdy nie wystêpowa³aœ pod innym nickiem ni¿ Kiara. Nick to nie podpis. Nie widzê równie¿ powodu przenoszenia publicznej dyskusji z forum na PW. Tu pad³o zapewnienie, tu równie¿ pytanie, po dostrze¿eniu niezgodnoœci. Sama te¿ nawi¹zujesz do treœci z forum ŒG, sugeruj¹c, ¿e s¹ tam jakoby wystraszeni frustraci, którzy nie mog¹ spaÌ spokojnie z powodu domys³ów, i¿ jesteœ tam obecna pod innym nickiem. Jak widaÌ, by³aœ obecna pod innym nickiem.  Co do stanu sfrustrowania domniemanych osób nie bêdê siê wypowiadaÌ, bo stanu owego nie bada³am. Znam jedynie swój stan, a on daleki jest od frustracji.  Dziwi mnie równie¿, ¿e tak interesuj¹ Ciê cudze stany, po tym, jak wielokrotnie podkreœla³aœ, ¿e zajmowaÌ nale¿y siê tylko sob¹. Widocznie znów natrafi³am na nieœcis³oœÌ i pewnie powinnam wyjaœniÌ to na PW, by nie by³o niezgodnoœci ani niedogodnoœci? Ale, przecie¿ tu rozmawiamy.  To pa 
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #681 : Listopad 04, 2012, 16:56:39 » |
|
Skoro tu przenosisz to pytanie to wyjaœniê, gdy Leszek zaprosi³ mnie na swoje forum nie wchodzi³ login Kiara , bo by³ przez niego zablokowany ( wówczas tego nie wiedzia³am, póŸniej wyjaœnienie pad³o) zarejestrowa³am siê chwilowo jako Aksza , nastêpnie zmieni³ mi login na Kiara , Aksza nie powinna istnieÌ na œw. geometria tym bardziej i¿ post eksponowany w dyskusji podpisany jest Kiara nie Aksza. Zatem dlaczego jest nadal Aksza nie Kiara pomimo zmiany? Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #682 : Listopad 04, 2012, 17:16:20 » |
|
Zatem dlaczego jest nadal Aksza nie Kiara pomimo zmiany? A skÂąd ja mam to wiedzieĂŚ? Widocznie zmiany nie byÂło. Bo gdyby byÂła, to byÂłaby Kiara a nie Aksza.  Nie rozumiem, dlaczego wĂłwczas na bie¿¹co z Leszkiem tego nie wyjaÂśniÂłaÂś? Teraz, to wszystko moÂżna napisaĂŚ. Tym bardziej na innym forum. Ale mniejsza z tym. Ps. A pytania znikÂąd nie przenosiÂłam. Ono tu siĂŞ pojawiÂło po przeczytaniu Twojego zapewnienia.  =========================================== No i proszĂŞ, jak szybko, mimo braku fizycznego zapytania przyfrunĂŞÂło wyjaÂśnienie od kogoÂś z forum ÂŚG. AleÂż informacje pÂłynÂą, prawie z prĂŞdkoÂściÂą nadÂświetlnÂą. CzyÂżbyÂśmy jednÂą nogÂą tkwili juÂż w IV wymiarze? A oto wyjaÂśnienie kiarowej zagwozdki. Cyt. „Nie moÂżna zmieniĂŚ pierwotnego brzmienia loginu, ktĂłrym rejestruje siĂŞ uÂżytkownik. MoÂżna jedynie zmieniĂŚ WYÂŚWIETLANÂĄ nazwĂŞ uÂżytkownika. JeÂśli konto jest zamykane, wĂłwczas zostajÂą na forum posty z pierwotnÂą nazwÂą uÂżytkownika - tÂą ktĂłrÂą wpisaÂł przy rejestracji. Po prostu nazwa wyÂświetlana, ktĂłrÂą kaÂżdy uÂżytkownik moÂże sobie zmieniĂŚ w czasie gdy jego konto jest otwarte znika, gdy konto zostaje zamkniĂŞte. Innymi sÂłowy , po zamkniĂŞciu konta przy postach zostaje pierwotny login uÂżytkownika, podany przez niego przy rejestracji.”--------- JeÂśli dobrze zrozumiaÂłam, to Kiaro nie skorzystaÂłaÂś z moÂżliwoÂści zmiany nicka, gdy byÂł po temu czas. Chyba na naszym forum obowiÂązujÂą te same zasady? ScaliÂłem posty Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2012, 18:05:31 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #683 : Listopad 04, 2012, 17:49:50 » |
|
Artek jesteœ jak nudny profesor, który ka¿e w³asnymi s³owami przepisywaÌ treœci z internetu,- to niczego nie zmienia, pomijaj¹c prawa autorskie- takie odkrywanie ameryki na nowo. yyy... Songo, zdecydowanie nie ten adres. Przecie¿ w³aœnie apelujê o to aby nie przepisywaÌ automatycznie treœci gdzieœ z netu - wtedy wystarczy podaÌ link i ka¿dy sam sobie na to zerknie je¿eli go zainteresuje, ewentualnie wkleiÌ jednorazowo próbkê danego materia³u. Skoro ktoœ ju¿ coœ z tak¹ pieczo³owitoœci¹ i zawziêtoœci¹ WKLEJA wypada³oby aby napisa³ coœ od siebie w tym temacie - jak siê na dan¹ treœÌ zapatruje, dlaczego proponuje aby siê z ni¹ zapoznaÌ. W przeciwnym, razie jest to zwyk³e kalkowanie. ty po prostu chcesz ustalaÌ nowe zasady,- co, kto i jak ma pisaÌ na forum,- proponuje za³o¿yÌ w³asne!
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #684 : Listopad 04, 2012, 18:07:23 » |
|
Ktoœ tu czegoœ nie rozumie, odpowiedŸ ze ŒG jest prawid³owa, ale to nie Kiara zmienia³a wyœwietlan¹ nazwê tylko admin, który wówczas nie przewidywa³ skutków zamkniêcia konta. Ca³¹ t¹ dyskusjê przenoszê do w³aœciwego w¹tku (jeœli mi siê uda).
Edit: na razie mi siĂŞ nie udaje nie mam w menu wÂłaÂściwego dziaÂłu, chyba awaria coÂś namieszaÂła.
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2012, 18:18:08 wysłane przez blueray21 »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #685 : Listopad 04, 2012, 18:17:27 » |
|
PrzenosiÌ waœÌ bo to ju¿ nudne do granic mo¿liwoœci i nie zwi¹zane z tematem. Mia³am zmieniony nick na Kiara i pod takim pisa³am na tamtym forum, co sta³o siê po moim odejœciu ? Nie wiem i nie ponoszê za to ¿adnej odpowiedzialnoœci. grunt ¿e w postach pozosta³ mój podpis Kiara zgodny z poprzednim nickiem. Reszta mnie ju¿ nie interesuje zamknê³am przesz³oœÌ ¿yczê wszystkim du¿o radoœci i mi³oœci i baj, baj.... ka¿dy ma swoj¹ drogê niech ni¹ idzie szczêœliwie, ale nie ze wszystkimi mi po drodze do koùca ¿ycia.  Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #686 : Listopad 04, 2012, 18:22:13 » |
|
JuÂż wiem dlaczego nie wychodzi - chyba dlatego, Âże dla wÂątku docelowego nie jestem moderatorem. PoproszĂŞ songo, aby skleiÂł z oftopowym.
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #687 : Listopad 04, 2012, 18:27:11 » |
|
…nie ze wszystkimi mi po drodze do koĂąca Âżycia. Ale przez te niecaÂłe siedem tygodni, to jeszcze jakoÂś z nami wytrzymasz?  JuÂż wiem dlaczego nie wychodzi - chyba dlatego, Âże dla wÂątku docelowego nie jestem moderatorem. Blu, wÂątek docelowy, to IV wymiar. Ciekawe, kto tam jest moderatorem?  I czy wszystko bĂŞdzie wychodziĂŚ? Tu, to siĂŞ juÂż sypie... 
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2012, 18:32:26 wysłane przez ptak »
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #688 : Listopad 04, 2012, 18:34:29 » |
|
Ciekawe, kto tam jest moderatorem?  JA  niektĂłre osoby majÂą chyba jeszcze nierozwiÂązane problemy z poprzednich ÂżyĂŚ,- i rzeczywiÂście zostaÂło wam tylko 7 tyg.!.
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #689 : Listopad 04, 2012, 18:41:33 » |
|
Ciekawe, kto tam jest moderatorem? JA To easta tam nie bĂŞdzie?
|
|
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #690 : Listopad 04, 2012, 18:46:46 » |
|
Powiadasz szacowny 7 tygodni  Szkoda bo na wiosnĂŞ chciaÂłem spotkaĂŚ siĂŞ z wujkiem, ktĂłry jest specjalista od zioÂłolecznictwa, a mieszka obecnie w Bieszczadach znaczy kawaÂł drogi i jeszcze bez terenowego auta to trochĂŞ marszu wiĂŞc no rzadko moim zdaniem zbyt rzadko siĂŞ widujemy. O spotkaniu na dziaÂłce szacownej koliberkek na ktĂłra zostaÂłem zaproszony nie wspomnĂŞ  Pogadam z wujem to moÂże siĂŞ umĂłwiĂŞ z nim wczeÂśniej moÂże i kuzyn siĂŞ do paliwa doÂłoÂży  to pa 
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #691 : Listopad 04, 2012, 18:51:45 » |
|
ty po prostu chcesz ustalaÌ nowe zasady,- co, kto i jak ma pisaÌ na forum,-proponuje za³o¿yÌ w³asne! B³êdne myœlenie - chcia³bym jedynie zrozumieÌ powód takiego automatycznego kopiowania. Dla mnie jest pozbawione g³êbszego sensu i tyle. Owszem, przychodz¹ mi do g³owy pewne powody, ale s¹ finalnie bardzo mia³kie, st¹d wola³em zapytaÌ wprost i tyle. Songo, bardzo siê napinasz. Je¿eli zasady skrajnie nie odpowiada³yby mi to da³bym sobie spokój i po sprawie.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #692 : Listopad 04, 2012, 18:54:50 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #693 : Listopad 04, 2012, 18:56:24 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #694 : Listopad 04, 2012, 19:14:57 » |
|
O spotkaniu na dziaÂłce szacownej koliberkek na ktĂłra zostaÂłem zaproszony nie wspomnĂŞ Spokojnie, dziaÂłka nie ucieknie, bĂŞdzie w caÂłej okazaÂłoÂści… i siĂŞ spotkamy… i piwko za zdrowie wszystkich wypijemy…  ...tymczasem, pa
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #695 : Listopad 04, 2012, 20:27:17 » |
|
Ptaku, IV wymiar to w¹tek przejœciowy docelowy jest du¿o du¿o wy¿ej. Kto tam moderuje? - masz pe³no przes³aù od ró¿nych mistrzów, archanio³ów, komandorów i tysi¹ca, albo wiêcej innych nazw. A tak naprawdê to ka¿dy sam sobie ¿eglarzem, sterem i okrêtem, poniewa¿ nie ma ju¿ bezpoœrednich wp³ywów, ale za to s¹ po³¹czenia ze wszystkim. Chocia¿ mo¿e mi siê ju¿ miesza i to dopiero w pi¹tym. Tak , czy inaczej, ka¿da œcie¿ka i lekcje na niej s¹ indywidualne i nie jest to koniec "awansów", oj nie ma lekko.
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2012, 20:27:32 wysłane przez blueray21 »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #696 : Listopad 04, 2012, 21:54:28 » |
|
p.Artek- to co piszesz, to ju¿ pomówienia/oszczerstwa/oczernianie, Songo, skoro raczy³eœ poruszyÌ temat publicznie to pozwolê sobie równie¿ publicznie siê pokrótce odpowiedzieÌ. Wyka¿ê jednak dobr¹ wolê i zareagujê teraz nie czekaj¹c a¿ zagonisz/zagonicie siê w przys³owiowy kozi róg. Przerwê to co zdajecie siê teraz robiÌ - podgrzewaÌ sobie wodê ze stawu, nie chcê abyœcie na w³asne ¿yczenie ugotowali siê w niej jak nieœwiadoma ¿aba. Songo, rozumiem, ¿e masz niekwestionowan¹ pewnoœÌ, ¿e zarzuty które ferujesz wobec mnie s¹ zasadne (ewentualnie w przysz³oœci oczekiwa³bym, ¿e poza suchym stwierdzeniem wska¿esz mi konkretnie gdzie i jaki zapis regulaminu z³ama³em)? Rozumiem, ¿e sprawdzi³eœ to, a nie tylko uwierzy³eœ na s³owo "pokrzywdzonej" Kiarze. Bo w przeciwnym razie mielibyœmy zabawn¹ sytuacjê - oczernianie, ¿e ktoœ... oczernia :] Wiêc zanim ewentualnie poproszê abyœ wskaza³ mi gdzie to niby pomawiam - w którym zdaniu/s³owie - kilka s³ów: 1. Siedzenie dniami i nocami na forach - wystarczy jak sprawdzisz godziny postów zamieszczanych przez Kiarê na tym forum- to fakt. Je¿eli bêdziesz siê upiera³ dam linki do co najmniej 2. 2. Przekopiowywanie treœci - znaczna czêœÌ postów Kiary jest kopi¹ treœci gdzie indziej ju¿ zamieszczonych, to równie¿ widaÌ na tym forum, podaÌ tytu³y, linki? 3. blendowanie - np. "przekazy od myœlicieli" - klepanie w œlad za pani¹ N. - tak¿e na tym forum 4. "wiedza" - tak, cudzys³ów jak najbardziej na miejscu - dowód: 4a - zapewnianie, ¿e w oparciu o ni¹ wyczuwa energie innych - wtopa gdy w wymyslonym przez Morê baldurze rozpozna³a energiê samcia - fakt, wydarzenie na tym forum 4b - na innym forum pisa³a, ¿e wystêpuje tam pod nikiem jakiegoœ lazara czy tez lazarusa - fakt 4c - zapewnia³a, ¿e jestem socjologiem czy socjotechnikiem bo takowych... rozpoznaje bez pud³a - fakt, zdarzenie na tym forum (lub jego poprzedniej ods³onie) 4d - zapewnienie, ¿e wszystko co oparte na k³amstwie upadnie do koùca... 2009 r. pozwolisz, ¿e przestanê wymieniaÌ - na ¿yczenie mogê dalej 4e - zapytaj "pokrzywdzon¹" o nieaktualn¹ ju¿ stronê www z propozycj¹ œwiadczenia pewnych "pomocy/us³ug". 5a. mieszanie ludziom w g³owach - na podstawie pkt. 4a-d oraz wypowiedzi El¿biety w których pisa³a wyraŸnie, ¿e czuje siê oszukana przez Kiarê 5b. El¿bieta raczy³a wspomnieÌ równie¿ o innych osobach, niejakich "kap³ankach" Kiary - swojego czasu jedna z nich (chyba o nicku "ró¿owa") wypowiada³a sie na tym forum, oczywiœcie broni¹c swojej "opiekunki" - opisane na tym forum 5c. El¿bieta raczy³a stwierdziÌ, ¿e w wyniku "rozmów" z Kiar¹ razem wyjecha³y na wycieczkê - opisane na tym forum 5d. El¿bieta wspomina³a, ¿e ofiarowa³a Kiarze jakiegoœ laptopa - nawet póŸniej posz³a o to sprzeczka za granic¹ - opisane na tym forum 5e. Moja niezbyt odleg³a rozmowa z Kiar¹ na tym forum - czy kiedyœ otrzymywa³a materialn¹ "pomoc" np. podczas/na wyjazdy - odpowiedzia³a, ¿e to nic z³ego gdy ktoœ od serca coœ daje i to siê przyjmie. 5f. zapytaj poza forum Kiarê czy jest 100% pewna, ¿e ka¿dy wyjazd op³aci³a sobie w 100% lub prawie w 100% sama - czy jest pewna, ¿e nie ma kogoœ kto mo¿e twierdziÌ inaczej 5g. wyjazd zwi¹zany z odkrywaniem "prawd" nt. historii ludzkoœci czy te¿ "ogl¹daniem" jakiœ wirów by³ opisywany przez sam¹ Kiarê. Dla Twojej wiadomoœci - je¿eli nie wiesz - Kiara próbowa³a w odwecie zarzuciÌ El¿biecie zaburzenia czy te¿ chorobê... ale na próbie siê zakoùczy³o. To w skrócie, chcia³em zaoszczêdziÌ swój i Twój czas, oraz niepotrzebnie nie rozniecaÌ na forum ognia skoro fina³ i tak wiem jaki bêdzie, bo znam i mogê przytoczyÌ fakty. Oczywiœcie, na ¿yczenie mogê rozwin¹Ì punkty, wstawiÌ odpowiednie cytaty, jednak wtedy - po ich podaniu - bêdê oczekiwa³, ¿e publicznie i oficjalnie wycofasz siê z przedstawionych mi naprêdce zarzutów o oczernianie. ty równie¿ traktujesz to forum jak swoj¹ prywatn¹ arenê, a nie przestrzeù do kulturalnej polemiki,-i widzê, ¿e ci zasady zbytnio nie przeszkadzaj¹, bo je ³amiesz je¿eli jest to potrzebne do poni¿enia kogoœ!. cdn. Wybacz, ale to jest Twoja opinia z któr¹ nie muszê siê zgodziÌ. Co do kultury wypowiedzi - w którym miejscu wyra¿am siê niekulturalnie np. u¿ywam wulgaryzmów czy wyzwisk? OdmiennoœÌ punktu widzenia, œcieranie siew pogl¹dach, nie mo¿e byÌ przes³ank¹ do zarzucania braku kultury. PS. i jeszcze jedno, je¿eli ju¿ musisz siê na kimœ wy¿ywaÌ, to mo¿esz na mnie,- i nie musisz siê co do mnie obawiaÌ jakiœ regulaminowych konsekwencji. Kolejny mylny os¹d - nie muszê ani te¿ nie wy¿ywam siê na kimkolwiek. Konsekwencji? Czy¿byœ myœla³, ¿e gdyby nie zapisy regulaminu to kl¹³bym i wyzywa³ wszystkich dooko³a, a w szczególnoœci osoby o odmiennych pogl¹dach? ech... Jak mo¿esz wierzyÌ w swój rozwój jednoczeœnie tak mocno nie wierz¹c ¿e to mo¿e byÌ równie¿ domen¹ innych?
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #697 : Listopad 05, 2012, 00:09:04 » |
|
Regulamin forum.
- Zwalczane bêd¹ wszelkie przejawy chamstwa i obra¿ania u¿ytkowników. Posty stanowi¹ce naruszenie czyjejœ godnoœci bêd¹ sukcesywnie usuwane przez moderacjê. W wypadku wypowiedzi z u¿yciem s³ów powszechnie uznanych za obraŸliwe, autor zostanie ukarany ostrze¿eniem (-1pf).
- Zakaz nagabywania (natrĂŞtnego nakÂłaniania do rozmowy osĂłb, ktĂłre sobie tego nie ÂżyczÂą).
- zawierajÂących pomĂłwienia – informacje obarczajÂące niepotwierdzonymi zarzutami inne osoby (art. 23 Kodeksu cywilnego). WiadomoœÌ zostanie usuniĂŞta, a moderator zwaÂżywszy na okolicznoÂści oraz ujawnione informacje, moÂże przyznaĂŚ uÂżytkownikowi ostrzeÂżenie (-1pf) http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=4916.0Dowody to jedno a pomĂłwienia na podstawie zakulisowych plotek to drugie. Regulamin jest obowiÂązujÂący? Czy to forum ma sÂłuÂżyĂŚ oczernianiu i pomĂłwieniom wszelakim oraz ingerencji w Âżycie prywatne forumowicza , czy taki jest jego cel i zaÂłoÂżenie? Nie dokarmiamy trolla ! Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 05, 2012, 01:06:32 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #698 : Listopad 05, 2012, 05:16:43 » |
|
p.Artek- to co piszesz, to ju¿ pomówienia/oszczerstwa/oczernianie, Songo, skoro raczy³eœ poruszyÌ temat publicznie to pozwolê sobie równie¿ publicznie siê pokrótce odpowiedzieÌ. Wyka¿ê jednak dobr¹ wolê i zareagujê teraz nie czekaj¹c a¿ zagonisz/zagonicie siê w przys³owiowy kozi róg. Przerwê to co zdajecie siê teraz robiÌ - podgrzewaÌ sobie wodê ze stawu, nie chcê abyœcie na w³asne ¿yczenie ugotowali siê w niej jak nieœwiadoma ¿aba. Songo, rozumiem, ¿e masz niekwestionowan¹ pewnoœÌ, ¿e zarzuty które ferujesz wobec mnie s¹ zasadne (ewentualnie w przysz³oœci oczekiwa³bym, ¿e poza suchym stwierdzeniem wska¿esz mi konkretnie gdzie i jaki zapis regulaminu z³ama³em)? Rozumiem, ¿e sprawdzi³eœ to, a nie tylko uwierzy³eœ na s³owo "pokrzywdzonej" Kiarze. Bo w przeciwnym razie mielibyœmy zabawn¹ sytuacjê - oczernianie, ¿e ktoœ... oczernia :] Wiêc zanim ewentualnie poproszê abyœ wskaza³ mi gdzie to niby pomawiam - w którym zdaniu/s³owie - kilka s³ów: 1. Siedzenie dniami i nocami na forach - wystarczy jak sprawdzisz godziny postów zamieszczanych przez Kiarê na tym forum- to fakt. Je¿eli bêdziesz siê upiera³ dam linki do co najmniej 2. 2. Przekopiowywanie treœci - znaczna czêœÌ postów Kiary jest kopi¹ treœci gdzie indziej ju¿ zamieszczonych, to równie¿ widaÌ na tym forum, podaÌ tytu³y, linki? 3. blendowanie - np. "przekazy od myœlicieli" - klepanie w œlad za pani¹ N. - tak¿e na tym forum 4. "wiedza" - tak, cudzys³ów jak najbardziej na miejscu - dowód: 4a - zapewnianie, ¿e w oparciu o ni¹ wyczuwa energie innych - wtopa gdy w wymyslonym przez Morê baldurze rozpozna³a energiê samcia - fakt, wydarzenie na tym forum 4b - na innym forum pisa³a, ¿e wystêpuje tam pod nikiem jakiegoœ lazara czy tez lazarusa - fakt 4c - zapewnia³a, ¿e jestem socjologiem czy socjotechnikiem bo takowych... rozpoznaje bez pud³a - fakt, zdarzenie na tym forum (lub jego poprzedniej ods³onie) 4d - zapewnienie, ¿e wszystko co oparte na k³amstwie upadnie do koùca... 2009 r. pozwolisz, ¿e przestanê wymieniaÌ - na ¿yczenie mogê dalej 4e - zapytaj "pokrzywdzon¹" o nieaktualn¹ ju¿ stronê www z propozycj¹ œwiadczenia pewnych "pomocy/us³ug". 5a. mieszanie ludziom w g³owach - na podstawie pkt. 4a-d oraz wypowiedzi El¿biety w których pisa³a wyraŸnie, ¿e czuje siê oszukana przez Kiarê 5b. El¿bieta raczy³a wspomnieÌ równie¿ o innych osobach, niejakich "kap³ankach" Kiary - swojego czasu jedna z nich (chyba o nicku "ró¿owa") wypowiada³a sie na tym forum, oczywiœcie broni¹c swojej "opiekunki" - opisane na tym forum 5c. El¿bieta raczy³a stwierdziÌ, ¿e w wyniku "rozmów" z Kiar¹ razem wyjecha³y na wycieczkê - opisane na tym forum 5d. El¿bieta wspomina³a, ¿e ofiarowa³a Kiarze jakiegoœ laptopa - nawet póŸniej posz³a o to sprzeczka za granic¹ - opisane na tym forum 5e. Moja niezbyt odleg³a rozmowa z Kiar¹ na tym forum - czy kiedyœ otrzymywa³a materialn¹ "pomoc" np. podczas/na wyjazdy - odpowiedzia³a, ¿e to nic z³ego gdy ktoœ od serca coœ daje i to siê przyjmie. 5f. zapytaj poza forum Kiarê czy jest 100% pewna, ¿e ka¿dy wyjazd op³aci³a sobie w 100% lub prawie w 100% sama - czy jest pewna, ¿e nie ma kogoœ kto mo¿e twierdziÌ inaczej 5g. wyjazd zwi¹zany z odkrywaniem "prawd" nt. historii ludzkoœci czy te¿ "ogl¹daniem" jakiœ wirów by³ opisywany przez sam¹ Kiarê. Dla Twojej wiadomoœci - je¿eli nie wiesz - Kiara próbowa³a w odwecie zarzuciÌ El¿biecie zaburzenia czy te¿ chorobê... ale na próbie siê zakoùczy³o. To w skrócie, chcia³em zaoszczêdziÌ swój i Twój czas, oraz niepotrzebnie nie rozniecaÌ na forum ognia skoro fina³ i tak wiem jaki bêdzie, bo znam i mogê przytoczyÌ fakty. Oczywiœcie, na ¿yczenie mogê rozwin¹Ì punkty, wstawiÌ odpowiednie cytaty, jednak wtedy - po ich podaniu - bêdê oczekiwa³, ¿e publicznie i oficjalnie wycofasz siê z przedstawionych mi naprêdce zarzutów o oczernianie. ty równie¿ traktujesz to forum jak swoj¹ prywatn¹ arenê, a nie przestrzeù do kulturalnej polemiki,-i widzê, ¿e ci zasady zbytnio nie przeszkadzaj¹, bo je ³amiesz je¿eli jest to potrzebne do poni¿enia kogoœ!. cdn. Wybacz, ale to jest Twoja opinia z któr¹ nie muszê siê zgodziÌ. Co do kultury wypowiedzi - w którym miejscu wyra¿am siê niekulturalnie np. u¿ywam wulgaryzmów czy wyzwisk? OdmiennoœÌ punktu widzenia, œcieranie siew pogl¹dach, nie mo¿e byÌ przes³ank¹ do zarzucania braku kultury. PS. i jeszcze jedno, je¿eli ju¿ musisz siê na kimœ wy¿ywaÌ, to mo¿esz na mnie,- i nie musisz siê co do mnie obawiaÌ jakiœ regulaminowych konsekwencji. Kolejny mylny os¹d - nie muszê ani te¿ nie wy¿ywam siê na kimkolwiek. Konsekwencji? Czy¿byœ myœla³, ¿e gdyby nie zapisy regulaminu to kl¹³bym i wyzywa³ wszystkich dooko³a, a w szczególnoœci osoby o odmiennych pogl¹dach? ech... Jak mo¿esz wierzyÌ w swój rozwój jednoczeœnie tak mocno nie wierz¹c ¿e to mo¿e byÌ równie¿ domen¹ innych? Artek- ty to zacz¹³eœ, wiêc sam udowodnij, to co piszesz to nie dowody- tylko dalej "g³uchy telefon",- ktoœ komuœ gdzieœ coœ powiedzia³, a oczywiœcie jeœli tobie coœ nie pasuje to œmia³o piszesz Wybacz, ale to jest Twoja opinia z któr¹ nie muszê siê zgodziÌ. jeœli nie, ca³a ta twoja zadyma l¹duje w koszu i -1pf.
za regulaminem-
"- zawierajÂących pomĂłwienia – informacje obarczajÂące niepotwierdzonymi zarzutami inne osoby (art. 23 Kodeksu cywilnego). WiadomoœÌ zostanie usuniĂŞta, a moderator zwaÂżywszy na okolicznoÂści oraz ujawnione informacje, moÂże przyznaĂŚ uÂżytkownikowi ostrzeÂżenie (-1pf)"
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 05, 2012, 07:42:09 wysłane przez songo1970 »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #699 : Listopad 05, 2012, 10:55:52 » |
|
- Zwalczane bĂŞdÂą wszelkie przejawy chamstwa i obraÂżania uÂżytkownikĂłw. Posty stanowiÂące naruszenie czyjejÂś godnoÂści bĂŞdÂą sukcesywnie usuwane przez moderacjĂŞ. W wypadku wypowiedzi z uÂżyciem s³ów powszechnie uznanych za obraÂźliwe, autor zostanie ukarany ostrzeÂżeniem (-1pf). MoÂże jaÂśniej - w ktĂłrym miejscu naruszyÂłem czyj¹œ godnoœÌ, ewentualnie jakich niecenzuralnych s³ów uÂżyÂłem. SpotykaÂłem osoby ktĂłre za obrazĂŞ uwaÂżaÂły fakt, Âże ktoÂś nie raczyÂł im nadskakiwaĂŚ... MoÂże o to chodzi? Nie zgadzasz siĂŞ z KiarÂą - obraÂżasz z automatu. - Zakaz nagabywania (natrĂŞtnego nakÂłaniania do rozmowy osĂłb, ktĂłre sobie tego nie ÂżyczÂą). Âże co proszĂŞ? To, Âże ktoÂś raczy wypowiedzieĂŚ siĂŞ na temat zamieszczanych przez Ciebie treœÌ gdy Ty np. nabierasz wody w usta nie jest jednoznaczne, Âże CiĂŞ nagabuje. Przeceniasz siĂŞ w tym temacie, zdecydowanie. - zawierajÂących pomĂłwienia – informacje obarczajÂące niepotwierdzonymi zarzutami inne osoby (art. 23 Kodeksu cywilnego). WiadomoœÌ zostanie usuniĂŞta, a moderator zwaÂżywszy na okolicznoÂści oraz ujawnione informacje, moÂże przyznaĂŚ uÂżytkownikowi ostrzeÂżenie (-1pf) [/b] j.w. - w ktĂłrym miejscu napisaÂłem nieprawdĂŞ? Dowody to jedno a pomĂłwienia na podstawie zakulisowych plotek to drugie. Czy to forum ma sÂłuÂżyĂŚ oczernianiu i pomĂłwieniom wszelakim oraz ingerencji w Âżycie prywatne forumowicza , czy taki jest jego cel i zaÂłoÂżenie? Dowodami sÂą oficjalne (a nie jakieÂś zakulisowe) posty ElÂżbiety z tego forum, osoby majÂącej bezpoÂśredni kontakt z TobÂą - w zakresie otrzymywania podarkĂłw od innych oraz odczuĂŚ bycia oszukanÂą. Kolejnym dowodem jest TwĂłj wÂłasny post w ktĂłrym przyznajesz, Âże branie prezentĂłw np. w postaci dofinansowania do wycieczek nie jest niczym zÂłym. Czy moÂże zaprzeczysz, Âże od ElÂżbiety przyjĂŞÂłaÂś laptopa? Dowodem na uchybienia Twojej "wiedzy" - sÂą Twoje wÂłasne posty w ktĂłrych np. rozpoznaÂłaÂś w Mory baldurze samcia, etc... Dowodem na kopiowanie postĂłw z innych ÂźrĂłdeÂł sÂą... Twoje posty... Co do "Âżycia prywatnego" i forumowego - czyÂż sama tego nie przenosisz gdy Ci to odpowiada, czyÂż nie w ten sposĂłb - zaczynajÂąc od forum - zaczĂŞÂła sie znajomoœÌ z ElÂżbietÂą ktĂłra zaskutkowaÂła otrzymaniem prezentu i wspĂłlnym wyjazdem? PisaĂŚ moÂżna duÂżo, lecz postawa w Âżyciu - ale ta realna a nie deklarowana - weryfikuje to co siĂŞ nabazgrze... Artek- ty to zacz¹³eÂś, wiĂŞc sam udowodnij, to co piszesz to nie dowody- tylko dalej "gÂłuchy telefon",- ktoÂś komuÂś gdzieÂś coÂś powiedziaÂł, a oczywiÂście jeÂśli tobie coÂś nie pasuje to ÂśmiaÂło piszesz To co to jest jak nie dowody? Chcesz powiedzieĂŚ, Âże napisaÂłem kÂłamstwa? JeÂżeli tak to w ktĂłrym z punktĂłw, wskaÂż. Daj mi szansĂŞ i podaj co konkretnie niby jest pomĂłwieniem z mojej strony (moÂże byĂŚ w odniesieniu do przedstawionych punktĂłw) oraz co dla Ciebie wyczerpywaÂłoby znamiona dowodu - bo skoro nie namacalne posty... to sam nie wiem, autentycznie nie wiem. Wiesz, moÂżesz pisaĂŚ czcionkÂą o rozmiarze i 72pkt, moÂżesz usiÂłowaĂŚ mnie ukaraĂŚ za to, Âże np. sÂąsiadce kury przestaÂły siĂŞ nieœÌ, moÂże byc i po -1pf za kaÂżde "stracone" jajko, ale i tak to co napisaÂłem powyÂżej jest prawdÂą a nie pomĂłwieniem.
|
|
|
|
|
|
|
|