songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 4934
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #725 : Listopad 06, 2012, 14:39:57 » |
|
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Linda
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #726 : Listopad 06, 2012, 14:39:57 » |
|
Apple(t)s??
Moze byc? Mrugniêcie Eeeee....Postaraj siê bardziej...
|
|
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
Punkty Forum (pf): 23
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1642
Email
|
|
« Odpowiedz #727 : Listopad 06, 2012, 17:34:30 » |
|
Niepotrzebna drabina, szczê¶cie jest na wyci±gniêcie rêki
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
Przebi¶nieg
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #728 : Listopad 06, 2012, 17:51:34 » |
|
blu Przebi¶niegu, teraz to i ja nie rozumiem. Odpowiadaj± ci personalne ataki na kogo¶? Spotykamy siê po to aby wymieniaæ pogl±dy, co¶ tam propagowaæ, ka¿dy ma tam jaki¶ swój profil. Ale dyskutowaæ mamy o postach a nie o ich nadawcach, tak ja rozumiem forum. Oczywi¶cie dla mnie wa¿ne jest o czym kto pisze a nie kto to pisze. Wolê tez nasyciæ oczy piêknym widokiem wklejonym przez szacown± Lindê ni¿ wchodziæ w z³e emocje to zdrówko PS Ale troszkê zaskoczony jestem szeryfowaniem szacownego songo
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
P³eæ:
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #729 : Listopad 06, 2012, 17:58:38 » |
|
PS Ale troszkê zaskoczony jestem szeryfowaniem szacownego songo JA te¿
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 06, 2012, 17:58:54 wys³ane przez songo1970 »
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Kate
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #730 : Listopad 06, 2012, 19:55:33 » |
|
Jak najmniej widzialabym songo jako szeryfa. //Od tego ma "ludzi" // Ale, zarty na bok. Tylko songo pozdrowil mnie na ponowne przywitanie. I jeszcze na dodatek wpisal w moim watku " JEDEN za wszystkich i wszyscy za JEDNEGO", ... "komentsa". Dzieki songo (moj slodki automacie)... Tylko.. aby umiec odczytac moje mysli nie wystarczy czas TERAZNIEJSZY! Tym postem probuje Twoimi rekami wyjac kasztany z ognia Co oznacza, ze nie Czechy i Praga. Ale, nasza NAS WSZYSTKICH --- W A R S Z A W A!!! Leci Projekt o Pan-Slavii ze stolica w Pradze... Ale dzieki takim wojownikom, jak np. songo Caly Wszechswiat nie tylko dowie sie, ale i uzna Nadzednosc moc kosmicznej! Bo jest tylko jedna i jedyna (SYRENKA) --- i to ONA jest wlasnie! Choc tylko nad Wisla... ale jak widze WODA ma MOC! To i znajdzie sie WARS z mieczem Aby Was wyzwolic, z niewoli egipskiej. Hej!
|
|
|
|
|
|
|
Przebi¶nieg
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #731 : Listopad 06, 2012, 20:12:02 » |
|
Ja Cie szacowna nie do¶æ ¿e pozdrawiam to jeszcze Twoje zdrowie pijê to pa
|
|
|
|
|
|
|
kot
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #732 : Listopad 06, 2012, 20:23:52 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich ma³o
Punkty Forum (pf): 32
Wiadomo¶ci: 1696
|
|
« Odpowiedz #733 : Listopad 06, 2012, 20:41:20 » |
|
Grunt to fantazja, to nowy kierunek, nowe energie tak trzymaæ. Stare w koñcu samo odpadnie, a jak nie samo to "z niewielk± pomoc± przyjació³", ¶wiêtujemy Jedno¶æ, czyli songo za wszystkich. Ops przepraszam tak to ju¿ by³o, to mo¿e teraz wszyscy za songo? Tak czy inaczej zdrowie waszmo¶cianek i waszmo¶ciów wypijam.
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
P³eæ:
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #734 : Listopad 07, 2012, 08:47:06 » |
|
Jak najmniej widzialabym songo jako szeryfa. //Od tego ma "ludzi" // Ale, zarty na bok. Tylko songo pozdrowil mnie na ponowne przywitanie. I jeszcze na dodatek wpisal w moim watku " JEDEN za wszystkich i wszyscy za JEDNEGO", ... "komentsa". Dzieki songo (moj slodki automacie)... Tylko.. aby umiec odczytac moje mysli nie wystarczy czas TERAZNIEJSZY! Tym postem probuje Twoimi rekami wyjac kasztany z ognia Co oznacza, ze nie Czechy i Praga. Ale, nasza NAS WSZYSTKICH --- W A R S Z A W A!!! Leci Projekt o Pan-Slavii ze stolica w Pradze... Ale dzieki takim wojownikom, jak np. songo Caly Wszechswiat nie tylko dowie sie, ale i uzna Nadzednosc moc kosmicznej! Bo jest tylko jedna i jedyna (SYRENKA) --- i to ONA jest wlasnie! Choc tylko nad Wisla... ale jak widze WODA ma MOC! To i znajdzie sie WARS z mieczem Aby Was wyzwolic, z niewoli egipskiej. Hej! ..a ja kocham ciebie i wszystkich/wszystko- tylko nie mów nikomu!
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
P³eæ:
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #735 : Listopad 07, 2012, 16:14:26 » |
|
Witaj ace- jak zwykle nie zostawiasz suchej nitki na tek¶cie z niszowego [nomen omen] medium,- ale, ¿e wkrótce siê oka¿e jak to bêdzie, czy nie bêdzie- to nie ma co kopii kruszyæ,- czy te, lub inne spekulacje s± zupe³nymi banialukami czy nie. pozdrawiam
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 07, 2012, 16:44:47 wys³ane przez songo1970 »
|
|
|
|
|
acentaur
Wielki gadu³a ;)
Punkty Forum (pf): 12
Wiadomo¶ci: 1464
Email
|
|
« Odpowiedz #736 : Listopad 07, 2012, 17:07:31 » |
|
Witaj songo1970, tak mnie niekiedy najdzie, ale ciesze sie , ze to tak luzno przyjmujesz. Wiesz cytaty z jakiegos tam zrodla sa czesto manipulacjami, bo z jednej strony powoluja sie na ezoteryke a z drugiej ja wysmiewaja. Ale swojej wiedzy nie maja ani krztyny. I nie beda mieli. pozdrawiam
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 07, 2012, 17:08:04 wys³ane przez acentaur »
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
P³eæ:
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #737 : Listopad 07, 2012, 17:11:31 » |
|
ace po prostu od tych tekstów z tego czy innego medium nie zale¿± losy wszech/¶wiata,- a ludzie czasami zaperz± siê o byle co .(to nic osobistego!)pozdro
edit: choæ mo¿e po¶rednio zale¿± "yes-no"
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 07, 2012, 17:33:07 wys³ane przez songo1970 »
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #738 : Listopad 07, 2012, 17:11:38 » |
|
ps. no czytam te banialuki, jak to wejdziemy w jakis wymiar czy podobne, ale maja one taka sama wartosc jak i ten cytat. Ale chyba tak byc musi. Ten kto to rozumie, za to nie musi nic rozgryzac. I to jest prawdziwa wolno¶æ! Brak konieczno¶ci i przymusu rozgryzania. Tylko krowa prze¿uwa trawê na pakê. A cz³owiek j±. Za¶ prawdziwa wiedza sp³ywa jak grom z jasnego nieba. O¶wietlaj±c zwoje mózgowe, coby robactwo siê nie lêg³o z tego ¿ucia. To pa
|
|
|
|
|
|
|
acentaur
Wielki gadu³a ;)
Email
|
|
« Odpowiedz #739 : Listopad 07, 2012, 17:35:24 » |
|
Witaj songo 1970, od jednego tekstu nie zaperzam sie ale one perfidnie sie sumuja. I jak przekrocza te mase krytyczna to i musze cos napisac. pozdrawiam Witaj ptaku, I to jest prawdziwa wolno¶æ! Brak konieczno¶ci i przymusu rozgryzania. Tylko krowa prze¿uwa trawê na pakê. A cz³owiek j±. Za¶ prawdziwa wiedza sp³ywa jak grom z jasnego nieba. O¶wietlaj±c zwoje mózgowe, coby robactwo siê nie lêg³o z tego ¿ucia. ale najpierw trzeba dojsc jakos do tego, potem rzeczywiscie z gorki. Te dochodzenie jest ciekawe, zawsze nieobliczalne i nieprogramowalne. Gdy siedzi mocno na trojnogu bez kolebania sie. pozdrawiam
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 07, 2012, 17:36:25 wys³ane przez acentaur »
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
P³eæ:
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #740 : Listopad 07, 2012, 17:37:29 » |
|
witaj ponownie acenie chcia³em ¿eby¶ to odebra³ do siebie, no ale tak wysz³o- wielkie sorry,- a teraz jeszcze o tym pisaniu- otó¿: widzisz ace pewni ludzie z redakcji stracili prace, bo napisali co¶ bez potwierdzenia, pytanie- jak mieliby to potwierdziæ, na tym ¶wiecie nie ma nic pewnego oprócz osobistego do¶wiadczenia, a jedyn± sta³± jest zmiana. To co nic nie pisaæ dopóki nie potwierdzi tego prokuratura? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
acentaur
Wielki gadu³a ;)
Email
|
|
« Odpowiedz #741 : Listopad 07, 2012, 17:41:42 » |
|
Witaj songo1970, moze to ja jestem czasem przewrazliwony. Ale nie dluzej niz 5 minut i potem sam sie zloszcze, ze to tak dlugo.! Przykro mi z powodu tych ludzi. Stykam sie z tym (odpowiedzialnoscia za slowo ) dosyc czesto. pozdrawiam(
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 07, 2012, 17:46:38 wys³ane przez acentaur »
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #742 : Listopad 07, 2012, 17:50:27 » |
|
widzisz ace pewni ludzie z redakcji stracili prace, bo napisali co¶ bez potwierdzenia, pytanie- jak mieliby to potwierdziæ, na tym ¶wiecie nie ma nic pewnego oprócz osobistego do¶wiadczenia, a jedyn± sta³± jest zmiana. To co nic nie pisaæ dopóki nie potwierdzi tego prokuratura? Songo, akurat je¶li chodzi o ¶lady trotylu na wraku samolotu, to przecie¿ jest to substancja fizyczna i mo¿na jej bytno¶æ na czym¶ potwierdziæ lub nie. Albo co¶ jest, albo tego nie ma. Gorzej z „rzeczami” niematerialnymi.
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
P³eæ:
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #743 : Listopad 07, 2012, 17:53:17 » |
|
ptak my¶lisz, ¿e ruskie pu¶cili by ich do wraku?? oni sami osobi¶cie nie mieli takiej mo¿liwo¶ci! kto¶ co¶ powiedzia³, "g³uchy telefon"- wesz³o ig³±, wysz³o wid³ami.. amen
ca³o¶æ naszej rozprawki o pisaniu zaraz przeniosê do innego w±tku! rozprawkê przenios³em wiadomo gdzie
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 07, 2012, 17:58:52 wys³ane przez songo1970 »
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #744 : Listopad 07, 2012, 18:13:06 » |
|
ptak my¶lisz, ¿e ruskie pu¶cili by ich do wraku?? oni sami osobi¶cie nie mieli takiej mo¿liwo¶ci! kto¶ co¶ powiedzia³, "g³uchy telefon"- wesz³o ig³±, wysz³o wid³ami.. amen Nie, wcale tak nie my¶lê. Wskazywa³am jedynie, ¿e istnienie fizycznej substancji mo¿na potwierdziæ. Czym innym s± ju¿ rozgrywki polityczne, uniemo¿liwiaj±ce lub fa³szuj±ce proces dowodowy.
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
P³eæ:
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #745 : Listopad 07, 2012, 18:17:22 » |
|
..po tym jak zamieniono zw³oki- to ja nawet prokuraturze nie dam wiary,- wiêc nie ma pewno¶ci! oprócz osobistego do¶wiadczenia! ale czy to znaczy, ¿e nie mo¿na nic pisaæ zanim tego nie do¶wiadczymy/potwierdzimy? i tak mo¿na by bez koñca
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich ma³o
Punkty Forum (pf): 32
Wiadomo¶ci: 1696
|
|
« Odpowiedz #746 : Listopad 07, 2012, 18:54:44 » |
|
We wzglêdzie dziennikarzy przyj±³bym "podpuchê", ¿eby nie u¿yæ innego s³owa w celu wymiany za³ogi. Zwykle to w³a¶nie robili dziennikarze, ale jak widaæ te¿ s± podatni.
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
|
|
|
Przebi¶nieg
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #747 : Listopad 07, 2012, 19:04:33 » |
|
acentaur To pseudo wyjasnienie, to typowy substytut papieru toaletowego albo tego, do czego on sluzy. pozdrawiam ps. no czytam te banialuki, jak to wejdziemy w jakis wymiar czy podobne, ale maja one taka sama wartosc jak i ten cytat. Ale chyba tak byc musi. Ten kto to rozumie, za to nie musi nic rozgryzac Dodam do tego co napisa³ uczony acentaur , ¿e za to co siê wkleja tez chyba bierze siê odpowiedzialno¶æ tzn nie wklejam tego z czym siê nie zgadzam lub co mnie ¶mieszy Za zdrówko acentaura pozwolê wypiæ sobie piwko to pa
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
P³eæ:
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #748 : Listopad 07, 2012, 19:07:20 » |
|
..racja Przebi¶nieg mnie bêd± ju¿ rozliczaæ kosmiczni bracia
|
|
|
|
|
|
|
Przebi¶nieg
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #749 : Listopad 07, 2012, 19:14:08 » |
|
ok tylko pamiêtaj o fakturach by Ci malwersacji nie przybili, aha podobno druk na rachunkach blednie to tak z ¿yczliwo¶ci do Ciebie nie do kosmicznych braci to pa
|
|
|
|
|
|
|
|