janneth
Skryba, jakich ma³o
Punkty Forum (pf): 23
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1642
Email
|
|
« Odpowiedz #125 : Listopad 08, 2009, 18:08:30 » |
|
Pech? Pechowo to mo¿na siê na chodniku przewróciæ. Ka¿dy z nas jest kowalem w³asnego losu, ja bym do ³ó¿ka nie posz³a z napalonym 13-latkiem, choæby mnie nawet b³aga³ o to.
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
kamil771
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #126 : Listopad 08, 2009, 20:26:21 » |
|
Pech? Pechowo to mo¿na siê na chodniku przewróciæ. Ka¿dy z nas jest kowalem w³asnego losu, ja bym do ³ó¿ka nie posz³a z napalonym 13-latkiem, choæby mnie nawet b³aga³ o to.
Ale to dzia³a tak¿e w drug± stronê,jak 13 letnia dziewczyna mo¿e w ogóle my¶leæ o pój¶ciu do ³ó¿ka z np 30 latkiem, (a co dopiero my¶li zamieniaæ w czyny...) Tylko nie pisz,¿e to by³o tylko niewinne,bezbronne dziecko,bo to jest nieprawda. Po drugie,przez pewien czas my¶la³em,ze od dziewczyn mogê oczekiwaæ zdecydowanie wiêkszej moralno¶ci, Teraz,ju¿ wiem,¿e jest takie my¶lenie jest utopijne..... 771
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #127 : Listopad 08, 2009, 20:42:22 » |
|
W³osi maj± takie przys³owie; wszystkie kobiety to dziwki - oprócz mojej matki... A Ty Kamil, co s±dzisz o swojej mamusi? Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #128 : Listopad 08, 2009, 21:53:26 » |
|
To jest ta nowoczesnosc, to sa dzisiejsze czasy. Az dziwne ze nasi mlodzi panowie oczekuja moralnosci. Moralnosc obowiazuje obie strony.
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #129 : Listopad 08, 2009, 22:05:06 » |
|
To jest moralno¶æ mêskich szowinistów, nadrzêdnej mêskiej zwierzchno¶ci... Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
kamil771
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #130 : Listopad 09, 2009, 15:19:30 » |
|
W³osi maj± takie przys³owie; wszystkie kobiety to dziwki - oprócz mojej matki... A Ty Kamil, co s±dzisz o swojej mamusi? Pozdrawiam - Thotal Nie spotka³em siê z tym powiedzeniem,i nie mam zamiaru tego komentowaæ.... A od mojej rodziny siê proszê udstosunkowaæ Thotalku... Je¿eli nie staæ ciê na normaln± rozmowê bez zaczepek to lepiej siê wcale nie odzywaj! To jest moralno¶æ mêskich szowinistów, nadrzêdnej mêskiej zwierzchno¶ci... Pozdrawiam - Thotal I widzê,ze,wszystko ci siê miesza synu,ja mówiê o moralno¶ci a ty szowinizmie...... Co ma jedno do drugiego??? To jest ta nowoczesnosc, to sa dzisiejsze czasy.
A co ma do tego nowoczesno¶æ? My¶lisz,ze dawnej by³o inaczej? Tak siê sk³ada,¿e rozmawiamy o "skandalu moralnym z udzia³em trzynastoletniej dziewczyny" który wydarzy³ siê 30 lat temu! Wiêc ¿a³o¶nie brzmi twój argument.... Az dziwne ze nasi mlodzi panowie oczekuja moralnosci.
Twoje wypowiedzi bardzo czêsto traktujê z przymró¿eniem oka,i ten wpis uznam za nieporozumienie które wynik³o z jaki¶ 25 lat ogl±dania "Mody na sukces" 771
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 09, 2009, 15:28:43 wys³ane przez kamil771 »
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #131 : Listopad 09, 2009, 18:59:12 » |
|
Kamil, czuje, ¿e THOTALNIE zostaniesz zmia¿d¿ony - w przeno¶ni rzecz jasna 718'
|
|
|
|
|
|
|
kamil771
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #132 : Listopad 09, 2009, 19:26:18 » |
|
Kamil, czuje, ¿e THOTALNIE zostaniesz zmia¿d¿ony - w przeno¶ni rzecz jasna 718' yhmm... A kto niby ma mnie "zmia¿d¿yæ" Thotalek? Rafaela? Kto¶ inny? I w jaki sposób ten "wybraniec" zamierza to uczyniæ?
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #133 : Listopad 09, 2009, 19:34:09 » |
|
Milczeniem/politowaniem... Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
koliberek33
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #134 : Listopad 09, 2009, 19:41:06 » |
|
Milczeniem/politowaniem... Pozdrawiam - Thotal I to jest w³a¶nie dobitny przejaw megalomanii, czy te¿ szowinizmu. ( zw³aszcza druga czê¶æ wypowiedzi). Nie do przyjêcia, zw³aszcza u osoby z preferencjami do "duchowego rozwoju". Nie okre¶li³bym te¿ tego postu jako wyraz milczenia, a wrêcz bardzo i przeciwnie! Pojemno¶æ znaczeniow± ma potê¿n± i o du¿ym ³adunku "niemi³o¶ci".
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 09, 2009, 19:47:26 wys³ane przez koliberek33 »
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #135 : Listopad 09, 2009, 19:41:33 » |
|
przy³±czam siê do tego... SILLENTIUM EST AUREUM - po polsku "morda w kube³" 718'
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #136 : Listopad 09, 2009, 20:04:03 » |
|
Wiesz Kamilu, jak sie ciebie czyta to ciagnie od ciebie nurt piaskownicy. Jak ten Burczymucha, wszedzie wtykasz swoje trzy grosze, wszystko masz za przeciw, zawsze masz racje i wszystkich masz za glupich, zadasz od kazdego duzo, nie dajac nic w zamian. Takich Burczymuch na forum mielismy wiele, przelecialy i nawet sladu po nich nie ma. Zarzucasz mi ze zle czytam. Oto twoj tekst "Po drugie,przez pewien czas my¶la³em,ze od dziewczyn mogê oczekiwaæ zdecydowanie wiêkszej moralno¶ci, Teraz,ju¿ wiem,¿e jest takie my¶lenie jest utopijne....." ciagle uwazam ze moja odpowiedz i innych jest odpowiednia jak dla ciebie. A tak na marginesie to oczekuje od ciebie duzo wyzszy poziom jak ten ktorym sie tu panoszysz. Pozdrawiam wszystkich , Rafaela w skowronkach.
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 09, 2009, 20:05:03 wys³ane przez Rafaela »
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #137 : Listopad 09, 2009, 20:14:06 » |
|
s³uchaj Kamilu PANI Rafaeli, dobrze mówi, to taka nasz forumowa sentencja dobra na wszystko - co widaæ po tym jak i o czym pisze...
718'
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #138 : Listopad 09, 2009, 20:32:18 » |
|
Koliberek ¶ciga mnie po tematach, zastanawiam siê czy ma kompleksy?, odpowiem milczeniem/.... Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #139 : Listopad 09, 2009, 20:53:55 » |
|
zacytujê Achmeda Martwego Terrorystê SILENCE! I KILL YOU jak kto¶ nie zna? TO MUSI POZNAÆ: http://www.youtube.com/watch?v=F4kTbZ82WKcKapelan 718
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 09, 2009, 20:54:10 wys³ane przez Kap³an 718 »
|
|
|
|
|
Rafaela
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #140 : Listopad 09, 2009, 21:22:03 » |
|
Spokoj, bo cie zabije. - Ja to tak zrozumialam.
|
|
|
|
|
|
|
kamil771
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #141 : Listopad 09, 2009, 21:40:01 » |
|
Wiesz Kamilu, jak sie ciebie czyta to ciagnie od ciebie nurt piaskownicy. Jak ten Burczymucha, wszedzie wtykasz swoje trzy grosze,
A my¶la³em,ze "wtykanie swoich trzech groszy" to twoja specjalno¶æ Nie martw siê! W tej profesji jest nie do zdetronizowania Takich Burczymuch na forum mielismy wiele, przelecialy i nawet sladu po nich nie ma.
Szkoda tylko,ze niektóre wiedzmy nie odlecia³y w porê na "³ys± górê" na zlot czarownic Co siê sta³o Miot³a nie odpali³a ? . Zarzucasz mi ze zle czytam.
¬le czytasz! A tak na marginesie to oczekuje od ciebie duzo wyzszy poziom jak ten ktorym sie tu panoszysz. Pozdrawiam wszystkich , Rafaela w skowronkach.
......... Koliberek ¶ciga mnie po tematach, zastanawiam siê czy ma kompleksy?, odpowiem milczeniem/.... Pozdrawiam - Thotal Thotalek ma mieæ jakie¶ preferencje do jakiekolwiek rozwoju? To tak jak by powiedzieæ,¿e ¿ó³wia nauczymy szybko biegaæ..... 771
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #142 : Listopad 09, 2009, 21:50:11 » |
|
Kamilu co oznaczaja te kropki?
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 09, 2009, 21:52:51 wys³ane przez Rafaela »
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 6024
Email
|
|
« Odpowiedz #143 : Listopad 09, 2009, 21:55:37 » |
|
Takich Burczymuch na forum mielismy wiele, przelecialy i nawet sladu po nich nie ma.
Szkoda tylko,ze niektóre wiedzmy nie odlecia³y w porê na "³ys± górê" na zlot czarownic Co siê sta³o Miot³a nie odpali³a ? Kamil, pomimo i¿ to w±tek oftopowy, to zaczynasz przeginaæ.
|
|
|
|
Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #144 : Listopad 09, 2009, 21:57:38 » |
|
ja przegina³em bardziej swego czasu, samokrytyki nigdy za wiele...
jestem g³upi, gdybym nie by³, jak bym móg³ siê staæ kiedy¶ m±dry?!
718'
|
|
|
|
|
|
|
kamil771
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #145 : Listopad 09, 2009, 21:58:33 » |
|
Kamillu, co oznaczaja te kropki?
A co wy macie z tymi kropkami? Co oznaczaj± ? hmmm,my¶lê,¿e potwierdzaj± to co wcze¶niej napisa³em,¿e ¼le czytasz,bo powinna¶ wiedzieæ,¿e w moich postach czêsto w³a¶nie tak sobie kropkujê Znowu jaka¶ teoria spiskowa??? brrr
|
|
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #146 : Listopad 09, 2009, 21:59:04 » |
|
Kamil, Twoje zachowanie przekracza wszelkie normy tutaj. ZERO jakiejkolwiek merytorycznej dyskusji, nie dajesz z siebie kompletnie nic. Jedyne, co robisz (a i nawet tego nie potrafisz) to poni¿asz ludzi, którzy Ci niczym nie zawinili. Bo ani Thotal Ci nie ubli¿y³, ani Rafaela tego nie zrobi³a. Ka¿d± wypowied¼ odbierasz jako atak, co jest syndromem ogromnych kompleksów i hamulców, jakie w Tobie drzemi±, pokazujesz wszystkie swoje s³abo¶ci wy¿ywaj±c siê na ka¿dym, kto siê znajdzie w Twoim zasiêgu. Miej odrobinê szacunku do tych, którzy jeszcze nie zaczêli Ciê ignorowaæ, bo to ostatni u¿ytkownicy tutaj, którzy w ogóle jeszcze z Tob± rozmawiaj±.
Jeszcze jedna k³ótnia tutaj b±d¼ w Paranaukach i dostaniesz kolejne upomnienie ode mnie. Albo w koñcu zrozumiesz, ¿e wymagamy tutaj pewnej kultury i przystosujesz siê do regulaminu forum i przede wszystkim - netykiety (istnieje co¶ takiego, wpisz w wiki i zapoznaj siê z zasadami dobrego zachowania), albo bêdziemy w koñcu zmuszeni siê z Tob± po¿egnaæ.
Resztê proszê o nieodpowiadanie na prowokacyjne posty Kamila i natychmiastowe zg³aszanie ich do moderatorów. Nie dokarmiaæ trolli! Nawet w zimê!
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 09, 2009, 22:03:13 wys³ane przez janneth »
|
|
|
|
|
kamil771
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #147 : Listopad 09, 2009, 22:10:20 » |
|
Bo ani Thotal Ci nie ubli¿y³, ani Rafaela tego nie zrobi³a.
Mylisz siê,Ty jak moderator usuwasz posty Thotala które s± mówi±c lekko "nieodpowiednie" i w ten sposób zamiatasz sprawê pod dywan.... I dlatego nie powinna¶ byæ modem.... . Ka¿d± wypowied¼ odbierasz jako atak, co jest syndromem ogromnych kompleksów i hamulców, jakie w Tobie drzemi±, pokazujesz wszystkie swoje s³abo¶ci wy¿ywaj±c siê na ka¿dym, kto siê znajdzie w Twoim zasiêgu.
Ja ¶wietnie siê bawiê,udowadniaj±c "rozwiniêtym duchowo" na jakim tak naprawdê poziomie s±,a s± na bardzo niskim etapie...... To nie s± ¿adne hamulce, czy kompleksy,tylko pewno¶æ siebie,duch walki,wiara we w³asne przekonania....,wiem,¿e wielu osobom siê to nie podoba,nic na to nie poradzê.... , albo bêdziemy w koñcu zmuszeni siê z Tob± po¿egnaæ.
Resztê proszê o nieodpowiadanie na prowokacyjne posty Kamila i natychmiastowe zg³aszanie ich do moderatorów. Nie dokarmiaæ trolli! Nawet w zimê!
A posty ³ami±ce regulamin bêd± cichutko umieszczane w ¶mietniku- tak? Na twoim miejscu zrezygnowa³ z moderatora,a straszyæ to sobie mo¿esz swoich znajomych a nie mnie.
|
|
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #148 : Listopad 09, 2009, 22:23:48 » |
|
Nie wiem, o jakich postach Thotala mówisz, bo nie przypominam sobie, ¿ebym jakiekolwiek usuwa³a Ale przecie¿ Ty wiesz wszystko! A ju¿ na pewno wiêcej ni¿ moderator! A teraz powa¿nie - jeszcze jedna k³ótnia i nie bêdê przymykaæ oka na Twoje wybryki. Masz jakie¶ pytania do kogo¶, chcesz komu¶ powiedzieæ, co o nim s±dzisz - to na PW, od tego ono s³u¿y. Nie musisz ba³aganu robiæ na forum i wiedz, ¿e ja tego akceptowaæ nie bêdê. A ¿eby zmusiæ Ciê do wypowiadania siê na temat, zamykam na pewien czas "W±tek offtopowy". Przekonamy siê, czy nadal bêdziesz mia³ tyle do powiedzenia. W±tek spowrotem otwieram. Chcia³abym Wam wszystkim jeszcze przypomnieæ, ¿e oprócz PW mamy jeszcze chat. Je¶li chcemy ze sob± porozmawiaæ, to zawsze mo¿emy siê tam zalogowaæ. Jak chcecie co¶ z kim¶ przedyskutowaæ, mo¿na wys³aæ tutaj zaproszenie i wówczas przeniesiemy siê tam, ¿eby pogawêdziæ o wszystkim i niczym jednocze¶nie. Szybka i sprawna droga komunikacji. Niewiele osób z niego korzysta, ja czasami wskakujê i czekam a¿ kto¶ mo¿e siê pojawi. Zalogujcie siê czasem Bêdzie mi ra¼niej
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2009, 20:35:27 wys³ane przez janneth »
|
|
|
|
|
Val Dee
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #149 : Listopad 12, 2009, 20:37:36 » |
|
Jak kobieta zaprasza to grzech odmówiæ
|
|