Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Styczeń 11, 2025, 11:55:21

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 35 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: wÂątek offtopowy  (Przeczytany 318325 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #125 : Listopad 08, 2009, 18:08:30 »

Pech? Pechowo to mo¿na siê na chodniku przewróciÌ. Ka¿dy z nas jest kowalem w³asnego losu, ja bym do ³ó¿ka nie posz³a z napalonym 13-latkiem, choÌby mnie nawet b³aga³ o to.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
kamil771
Gość
« Odpowiedz #126 : Listopad 08, 2009, 20:26:21 »

Pech? Pechowo to mo¿na siê na chodniku przewróciÌ. Ka¿dy z nas jest kowalem w³asnego losu, ja bym do ³ó¿ka nie posz³a z napalonym 13-latkiem, choÌby mnie nawet b³aga³ o to.

Ale to dzia³a tak¿e w drug¹ stronê,jak 13 letnia dziewczyna mo¿e w ogóle myœleÌ o pójœciu do ³ó¿ka z np 30 latkiem, (a co dopiero myœli zamieniaÌ w czyny...)
Tylko nie pisz,Âże to byÂło tylko niewinne,bezbronne dziecko,bo to jest nieprawda.

Po drugie,przez pewien czas myÂślaÂłem,ze od dziewczyn mogĂŞ oczekiwaĂŚ zdecydowanie wiĂŞkszej moralnoÂści,
Teraz,juÂż wiem,Âże jest takie myÂślenie jest utopijne.....
  771
Thotal
Gość
« Odpowiedz #127 : Listopad 08, 2009, 20:42:22 »

WÂłosi majÂą takie przysÂłowie; wszystkie kobiety to dziwki - oprĂłcz mojej matki...

A Ty Kamil, co sÂądzisz o swojej mamusi?

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #128 : Listopad 08, 2009, 21:53:26 »

To jest ta nowoczesnosc, to sa dzisiejsze czasy. Az dziwne ze nasi mlodzi panowie oczekuja moralnosci.
Moralnosc obowiazuje obie strony.
Thotal
Gość
« Odpowiedz #129 : Listopad 08, 2009, 22:05:06 »

To jest moralnoœÌ mêskich szowinistów, nadrzêdnej mêskiej zwierzchnoœci...

kamil771
Gość
« Odpowiedz #130 : Listopad 09, 2009, 15:19:30 »

WÂłosi majÂą takie przysÂłowie; wszystkie kobiety to dziwki - oprĂłcz mojej matki...

A Ty Kamil, co sÂądzisz o swojej mamusi?

Nie spotkaÂłem siĂŞ z tym powiedzeniem,i nie mam zamiaru tego komentowaĂŚ....
A od mojej rodziny siĂŞ proszĂŞ udstosunkowaĂŚ Thotalku...
JeÂżeli nie staĂŚ ciĂŞ na normalnÂą rozmowĂŞ bez zaczepek to lepiej siĂŞ wcale nie odzywaj!

To jest moralnoœÌ mêskich szowinistów, nadrzêdnej mêskiej zwierzchnoœci...

I widzĂŞ,ze,wszystko ci siĂŞ miesza synu,ja mĂłwiĂŞ o moralnoÂści a ty szowinizmie......
Co ma jedno do drugiego???

To jest ta nowoczesnosc, to sa dzisiejsze czasy.

A co ma do tego nowoczesnoœÌ? Myœlisz,ze dawnej by³o inaczej?
Tak siĂŞ skÂłada,Âże rozmawiamy o "skandalu moralnym z udziaÂłem trzynastoletniej dziewczyny" ktĂłry wydarzyÂł siĂŞ 30 lat temu!
WiĂŞc ÂżaÂłoÂśnie brzmi twĂłj argument....

Az dziwne ze nasi mlodzi panowie oczekuja moralnosci.

Twoje wypowiedzi bardzo czêsto traktujê z przymró¿eniem oka,i ten wpis uznam za nieporozumienie które wynik³o z jakiœ 25 lat ogl¹dania "Mody na sukces" Du¿y uœmiech Du¿y uœmiech
771
« Ostatnia zmiana: Listopad 09, 2009, 15:28:43 wysłane przez kamil771 » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #131 : Listopad 09, 2009, 18:59:12 »

Kamil, czuje, Âże THOTALNIE zostaniesz zmiaÂżdÂżony - w przenoÂśni rzecz jasna  DuÂży uÂśmiech

718'
kamil771
Gość
« Odpowiedz #132 : Listopad 09, 2009, 19:26:18 »

Kamil, czuje, Âże THOTALNIE zostaniesz zmiaÂżdÂżony - w przenoÂśni rzecz jasna  DuÂży uÂśmiech

718'

yhmm...
A kto niby ma mnie "zmiaÂżdÂżyĂŚ"  CoÂś
Thotalek? Rafaela? KtoÂś inny?
I w jaki sposĂłb ten "wybraniec" zamierza to uczyniĂŚ?
Thotal
Gość
« Odpowiedz #133 : Listopad 09, 2009, 19:34:09 »

Milczeniem/politowaniem...

koliberek33
Gość
« Odpowiedz #134 : Listopad 09, 2009, 19:41:06 »

Milczeniem/politowaniem...

I to jest w³aœnie dobitny przejaw megalomanii, czy te¿ szowinizmu. ( zw³aszcza druga czêœÌ wypowiedzi). Nie do przyjêcia, zw³aszcza u osoby z preferencjami do "duchowego rozwoju".
Nie okreÂśliÂłbym teÂż tego postu  jako wyraz milczenia, a wrĂŞcz bardzo i przeciwnie! PojemnoœÌ znaczeniowÂą ma potĂŞÂżnÂą i o duÂżym Âładunku "niemiÂłoÂści". Zawstydzony
« Ostatnia zmiana: Listopad 09, 2009, 19:47:26 wysłane przez koliberek33 » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #135 : Listopad 09, 2009, 19:41:33 »

przy³¹czam siê do tego...

SILLENTIUM EST AUREUM  - po polsku "morda w kubeÂł" DuÂży uÂśmiech

718'
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #136 : Listopad 09, 2009, 20:04:03 »

Wiesz Kamilu, jak sie ciebie czyta to ciagnie od ciebie nurt piaskownicy. Jak ten Burczymucha, wszedzie wtykasz swoje trzy
grosze, wszystko masz za przeciw, zawsze masz racje i wszystkich masz za glupich, zadasz od kazdego duzo, nie dajac nic w zamian. Takich Burczymuch na forum mielismy wiele, przelecialy i nawet sladu po nich nie ma. Zarzucasz mi ze zle czytam.
Oto twoj tekst "Po drugie,przez pewien czas myÂślaÂłem,ze od dziewczyn mogĂŞ oczekiwaĂŚ zdecydowanie wiĂŞkszej moralnoÂści,
Teraz,juÂż wiem,Âże jest takie myÂślenie jest utopijne....." ciagle uwazam ze moja odpowiedz i innych jest odpowiednia jak dla ciebie.  A tak na marginesie to oczekuje od ciebie duzo wyzszy poziom jak ten ktorym sie tu panoszysz.
Pozdrawiam wszystkich , Rafaela w skowronkach.
« Ostatnia zmiana: Listopad 09, 2009, 20:05:03 wysłane przez Rafaela » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #137 : Listopad 09, 2009, 20:14:06 »

sÂłuchaj Kamilu PANI Rafaeli, dobrze mĂłwi, to taka nasz forumowa sentencja dobra na wszystko - co widaĂŚ po tym jak i o czym pisze...

718'
Thotal
Gość
« Odpowiedz #138 : Listopad 09, 2009, 20:32:18 »

Koliberek Âściga mnie po tematach, zastanawiam siĂŞ czy ma kompleksy?, odpowiem milczeniem/....

KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #139 : Listopad 09, 2009, 20:53:55 »

zacytujĂŞ Achmeda Martwego TerrorystĂŞ

SILENCE! I KILL YOU DuÂży uÂśmiech

jak kto¶ nie zna? TO MUSI POZNAÆ:

http://www.youtube.com/watch?v=F4kTbZ82WKc

Kapelan 718  ZÂły
« Ostatnia zmiana: Listopad 09, 2009, 20:54:10 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #140 : Listopad 09, 2009, 21:22:03 »

Spokoj, bo cie zabije. - Ja to tak zrozumialam.
kamil771
Gość
« Odpowiedz #141 : Listopad 09, 2009, 21:40:01 »

Wiesz Kamilu, jak sie ciebie czyta to ciagnie od ciebie nurt piaskownicy. Jak ten Burczymucha, wszedzie wtykasz swoje trzy
grosze,

A myœla³em,ze "wtykanie swoich trzech groszy" to twoja specjalnoœÌ Jêzyk
Nie martw siĂŞ!  W tej profesji jest nie do zdetronizowania ZÂły

Takich Burczymuch na forum mielismy wiele, przelecialy i nawet sladu po nich nie ma.

Szkoda tylko,ze niektĂłre wiedzmy nie odleciaÂły w porĂŞ na "ÂłysÂą gĂłrĂŞ" na zlot czarownic JĂŞzyk
Co siĂŞ staÂło Szok MiotÂła nie odpaliÂła Z politowaniem ?

. Zarzucasz mi ze zle czytam.

ÂŹle czytasz!

A tak na marginesie to oczekuje od ciebie duzo wyzszy poziom jak ten ktorym sie tu panoszysz.
Pozdrawiam wszystkich , Rafaela w skowronkach.

.........

Koliberek Âściga mnie po tematach, zastanawiam siĂŞ czy ma kompleksy?, odpowiem milczeniem/....

Thotalek ma mieĂŚ jakieÂś preferencje do jakiekolwiek rozwoju? DuÂży uÂśmiech
To tak jak by powiedzieÌ,¿e ¿ó³wia nauczymy szybko biegaÌ.....

771
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #142 : Listopad 09, 2009, 21:50:11 »

Kamilu co oznaczaja te kropki?
« Ostatnia zmiana: Listopad 09, 2009, 21:52:51 wysłane przez Rafaela » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #143 : Listopad 09, 2009, 21:55:37 »

Cytat: Kamil
Takich Burczymuch na forum mielismy wiele, przelecialy i nawet sladu po nich nie ma.

Szkoda tylko,ze niektĂłre wiedzmy nie odleciaÂły w porĂŞ na "ÂłysÂą gĂłrĂŞ" na zlot czarownic JĂŞzyk
Co siĂŞ staÂło Szok MiotÂła nie odpaliÂła Z politowaniem ?

Kamil, pomimo iÂż to wÂątek oftopowy, to zaczynasz przeginaĂŚ.

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #144 : Listopad 09, 2009, 21:57:38 »

ja przeginaÂłem bardziej swego czasu, samokrytyki nigdy za wiele...

jestem gÂłupi, gdybym nie byÂł, jak bym mĂłgÂł siĂŞ staĂŚ kiedyÂś mÂądry?!

718'
kamil771
Gość
« Odpowiedz #145 : Listopad 09, 2009, 21:58:33 »

Kamillu, co oznaczaja te kropki?

A co  wy macie z tymi kropkami? Z politowaniem
Co oznaczajÂą ? hmmm,myÂślĂŞ,Âże potwierdzajÂą to co wczeÂśniej napisaÂłem,Âże Âźle czytasz,bo powinnaÂś wiedzieĂŚ,Âże w moich postach czĂŞsto wÂłaÂśnie tak sobie kropkujĂŞ JĂŞzyk
Znowu jakaÂś teoria spiskowa???
brrr
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #146 : Listopad 09, 2009, 21:59:04 »

Kamil, Twoje zachowanie przekracza wszelkie normy tutaj. ZERO jakiejkolwiek merytorycznej dyskusji, nie dajesz z siebie kompletnie nic. Jedyne, co robisz (a i nawet tego nie potrafisz) to poniÂżasz ludzi, ktĂłrzy Ci niczym nie zawinili.
Bo ani Thotal Ci nie ubliÂżyÂł, ani Rafaela tego nie zrobiÂła. KaÂżdÂą wypowiedÂź odbierasz jako atak, co jest syndromem ogromnych kompleksĂłw i hamulcĂłw, jakie w Tobie drzemiÂą, pokazujesz wszystkie swoje sÂłaboÂści wyÂżywajÂąc siĂŞ na kaÂżdym, kto siĂŞ znajdzie w Twoim zasiĂŞgu. Miej odrobinĂŞ szacunku do tych, ktĂłrzy jeszcze nie zaczĂŞli CiĂŞ ignorowaĂŚ, bo to ostatni uÂżytkownicy tutaj, ktĂłrzy w ogĂłle jeszcze z TobÂą rozmawiajÂą.

Jeszcze jedna k³ótnia tutaj b¹dŸ w Paranaukach i dostaniesz kolejne upomnienie ode mnie.
Albo w koĂącu zrozumiesz, Âże wymagamy tutaj pewnej kultury i przystosujesz siĂŞ do regulaminu forum i przede wszystkim - netykiety (istnieje coÂś takiego, wpisz w wiki i zapoznaj siĂŞ z zasadami dobrego zachowania), albo bĂŞdziemy w koĂącu zmuszeni siĂŞ z TobÂą poÂżegnaĂŚ.

ResztĂŞ proszĂŞ o nieodpowiadanie na prowokacyjne posty Kamila i natychmiastowe zgÂłaszanie ich do moderatorĂłw.
Nie dokarmiaĂŚ trolli! Nawet w zimĂŞ!
« Ostatnia zmiana: Listopad 09, 2009, 22:03:13 wysłane przez janneth » Zapisane

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
kamil771
Gość
« Odpowiedz #147 : Listopad 09, 2009, 22:10:20 »

Bo ani Thotal Ci nie ubliÂżyÂł, ani Rafaela tego nie zrobiÂła.

Mylisz siĂŞ,Ty jak moderator usuwasz posty Thotala ktĂłre sÂą mĂłwiÂąc lekko "nieodpowiednie" i w ten sposĂłb zamiatasz sprawĂŞ pod dywan....
I dlatego nie powinnaÂś byĂŚ modem....

. KaÂżdÂą wypowiedÂź odbierasz jako atak, co jest syndromem ogromnych kompleksĂłw i hamulcĂłw, jakie w Tobie drzemiÂą, pokazujesz wszystkie swoje sÂłaboÂści wyÂżywajÂąc siĂŞ na kaÂżdym, kto siĂŞ znajdzie w Twoim zasiĂŞgu.

Ja Âświetnie siĂŞ bawiĂŞ,udowadniajÂąc "rozwiniĂŞtym duchowo" na jakim tak naprawdĂŞ poziomie sÂą,a sÂą na bardzo niskim etapie......
To nie s¹ ¿adne hamulce, czy kompleksy,tylko pewnoœÌ siebie,duch walki,wiara we w³asne przekonania....,wiem,¿e wielu osobom siê to nie podoba,nic na to nie poradzê....

, albo bĂŞdziemy w koĂącu zmuszeni siĂŞ z TobÂą poÂżegnaĂŚ.

ResztĂŞ proszĂŞ o nieodpowiadanie na prowokacyjne posty Kamila i natychmiastowe zgÂłaszanie ich do moderatorĂłw.
Nie dokarmiaĂŚ trolli! Nawet w zimĂŞ!

A posty ÂłamiÂące regulamin bĂŞdÂą cichutko umieszczane w Âśmietniku- tak?
Na twoim miejscu zrezygnowaÂł z moderatora,a straszyĂŚ to sobie moÂżesz swoich znajomych a nie mnie.
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #148 : Listopad 09, 2009, 22:23:48 »

Nie wiem, o jakich postach Thotala mĂłwisz, bo nie przypominam sobie, Âżebym jakiekolwiek usuwaÂła Chichot Ale przecieÂż Ty wiesz wszystko! A juÂż na pewno wiĂŞcej niÂż moderator!

Chichot Chichot Chichot

A teraz powa¿nie - jeszcze jedna k³ótnia i nie bêdê przymykaÌ oka na Twoje wybryki.
Masz jakieÂś pytania do kogoÂś, chcesz komuÂś powiedzieĂŚ, co o nim sÂądzisz - to na PW, od tego ono sÂłuÂży. Nie musisz baÂłaganu robiĂŚ na forum i wiedz, Âże ja tego akceptowaĂŚ nie bĂŞdĂŞ. A Âżeby zmusiĂŚ CiĂŞ do wypowiadania siĂŞ na temat, zamykam na pewien czas "WÂątek offtopowy". Przekonamy siĂŞ, czy nadal bĂŞdziesz miaÂł tyle do powiedzenia.

WÂątek  spowrotem otwieram.

ChciaÂłabym Wam wszystkim jeszcze przypomnieĂŚ, Âże oprĂłcz PW mamy jeszcze chat. JeÂśli chcemy ze sobÂą porozmawiaĂŚ, to zawsze moÂżemy siĂŞ tam zalogowaĂŚ. Jak chcecie coÂś z kimÂś przedyskutowaĂŚ, moÂżna wysÂłaĂŚ tutaj zaproszenie i wĂłwczas przeniesiemy siĂŞ tam, Âżeby pogawĂŞdziĂŚ o wszystkim i niczym jednoczeÂśnie. Szybka i sprawna droga komunikacji.
Niewiele osĂłb z niego korzysta, ja czasami wskakujĂŞ i czekam aÂż ktoÂś moÂże siĂŞ pojawi. Zalogujcie siĂŞ czasem UÂśmiech BĂŞdzie mi raÂźniej UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2009, 20:35:27 wysłane przez janneth » Zapisane

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Val Dee
Gość
« Odpowiedz #149 : Listopad 12, 2009, 20:37:36 »

Jak kobieta zaprasza to grzech odmĂłwiĂŚ MrugniĂŞcie
Strony: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 35 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: