janneth
Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 23
Email
|
|
« Odpowiedz #125 : Listopad 08, 2009, 18:08:30 » |
|
Pech? Pechowo to mo¿na siê na chodniku przewróciÌ. Ka¿dy z nas jest kowalem w³asnego losu, ja bym do ³ó¿ka nie posz³a z napalonym 13-latkiem, choÌby mnie nawet b³aga³ o to.
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
kamil771
Gość
|
|
« Odpowiedz #126 : Listopad 08, 2009, 20:26:21 » |
|
Pech? Pechowo to mo¿na siê na chodniku przewróciÌ. Ka¿dy z nas jest kowalem w³asnego losu, ja bym do ³ó¿ka nie posz³a z napalonym 13-latkiem, choÌby mnie nawet b³aga³ o to.
Ale to dzia³a tak¿e w drug¹ stronê,jak 13 letnia dziewczyna mo¿e w ogóle myœleÌ o pójœciu do ³ó¿ka z np 30 latkiem, (a co dopiero myœli zamieniaÌ w czyny...) Tylko nie pisz,¿e to by³o tylko niewinne,bezbronne dziecko,bo to jest nieprawda. Po drugie,przez pewien czas myœla³em,ze od dziewczyn mogê oczekiwaÌ zdecydowanie wiêkszej moralnoœci, Teraz,ju¿ wiem,¿e jest takie myœlenie jest utopijne..... 771
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #127 : Listopad 08, 2009, 20:42:22 » |
|
WÂłosi majÂą takie przysÂłowie; wszystkie kobiety to dziwki - oprĂłcz mojej matki... A Ty Kamil, co sÂądzisz o swojej mamusi? Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Gość
|
|
« Odpowiedz #128 : Listopad 08, 2009, 21:53:26 » |
|
To jest ta nowoczesnosc, to sa dzisiejsze czasy. Az dziwne ze nasi mlodzi panowie oczekuja moralnosci. Moralnosc obowiazuje obie strony.
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #129 : Listopad 08, 2009, 22:05:06 » |
|
To jest moralnoœÌ mêskich szowinistów, nadrzêdnej mêskiej zwierzchnoœci... Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
kamil771
Gość
|
|
« Odpowiedz #130 : Listopad 09, 2009, 15:19:30 » |
|
W³osi maj¹ takie przys³owie; wszystkie kobiety to dziwki - oprócz mojej matki... A Ty Kamil, co s¹dzisz o swojej mamusi? Pozdrawiam - Thotal Nie spotka³em siê z tym powiedzeniem,i nie mam zamiaru tego komentowaÌ.... A od mojej rodziny siê proszê udstosunkowaÌ Thotalku... Je¿eli nie staÌ ciê na normaln¹ rozmowê bez zaczepek to lepiej siê wcale nie odzywaj! To jest moralnoœÌ mêskich szowinistów, nadrzêdnej mêskiej zwierzchnoœci... Pozdrawiam - Thotal I widzê,ze,wszystko ci siê miesza synu,ja mówiê o moralnoœci a ty szowinizmie...... Co ma jedno do drugiego??? To jest ta nowoczesnosc, to sa dzisiejsze czasy.
A co ma do tego nowoczesnoœÌ? Myœlisz,ze dawnej by³o inaczej? Tak siê sk³ada,¿e rozmawiamy o "skandalu moralnym z udzia³em trzynastoletniej dziewczyny" który wydarzy³ siê 30 lat temu! Wiêc ¿a³oœnie brzmi twój argument.... Az dziwne ze nasi mlodzi panowie oczekuja moralnosci.
Twoje wypowiedzi bardzo czêsto traktujê z przymró¿eniem oka,i ten wpis uznam za nieporozumienie które wynik³o z jakiœ 25 lat ogl¹dania "Mody na sukces" 771
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 09, 2009, 15:28:43 wysłane przez kamil771 »
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
|
« Odpowiedz #131 : Listopad 09, 2009, 18:59:12 » |
|
Kamil, czuje, Âże THOTALNIE zostaniesz zmiaÂżdÂżony - w przenoÂśni rzecz jasna 718'
|
|
|
|
|
|
|
kamil771
Gość
|
|
« Odpowiedz #132 : Listopad 09, 2009, 19:26:18 » |
|
Kamil, czuje, Âże THOTALNIE zostaniesz zmiaÂżdÂżony - w przenoÂśni rzecz jasna 718' yhmm... A kto niby ma mnie "zmiaÂżdÂżyĂŚ" Thotalek? Rafaela? KtoÂś inny? I w jaki sposĂłb ten "wybraniec" zamierza to uczyniĂŚ?
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #133 : Listopad 09, 2009, 19:34:09 » |
|
Milczeniem/politowaniem... Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
koliberek33
Gość
|
|
« Odpowiedz #134 : Listopad 09, 2009, 19:41:06 » |
|
Milczeniem/politowaniem... Pozdrawiam - Thotal I to jest w³aœnie dobitny przejaw megalomanii, czy te¿ szowinizmu. ( zw³aszcza druga czêœÌ wypowiedzi). Nie do przyjêcia, zw³aszcza u osoby z preferencjami do "duchowego rozwoju". Nie okreœli³bym te¿ tego postu jako wyraz milczenia, a wrêcz bardzo i przeciwnie! PojemnoœÌ znaczeniow¹ ma potê¿n¹ i o du¿ym ³adunku "niemi³oœci".
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 09, 2009, 19:47:26 wysłane przez koliberek33 »
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
|
« Odpowiedz #135 : Listopad 09, 2009, 19:41:33 » |
|
przy³¹czam siê do tego... SILLENTIUM EST AUREUM - po polsku "morda w kube³" 718'
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Gość
|
|
« Odpowiedz #136 : Listopad 09, 2009, 20:04:03 » |
|
Wiesz Kamilu, jak sie ciebie czyta to ciagnie od ciebie nurt piaskownicy. Jak ten Burczymucha, wszedzie wtykasz swoje trzy grosze, wszystko masz za przeciw, zawsze masz racje i wszystkich masz za glupich, zadasz od kazdego duzo, nie dajac nic w zamian. Takich Burczymuch na forum mielismy wiele, przelecialy i nawet sladu po nich nie ma. Zarzucasz mi ze zle czytam. Oto twoj tekst "Po drugie,przez pewien czas myÂślaÂłem,ze od dziewczyn mogĂŞ oczekiwaĂŚ zdecydowanie wiĂŞkszej moralnoÂści, Teraz,juÂż wiem,Âże jest takie myÂślenie jest utopijne....." ciagle uwazam ze moja odpowiedz i innych jest odpowiednia jak dla ciebie. A tak na marginesie to oczekuje od ciebie duzo wyzszy poziom jak ten ktorym sie tu panoszysz. Pozdrawiam wszystkich , Rafaela w skowronkach.
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 09, 2009, 20:05:03 wysłane przez Rafaela »
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
|
« Odpowiedz #137 : Listopad 09, 2009, 20:14:06 » |
|
sÂłuchaj Kamilu PANI Rafaeli, dobrze mĂłwi, to taka nasz forumowa sentencja dobra na wszystko - co widaĂŚ po tym jak i o czym pisze...
718'
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #138 : Listopad 09, 2009, 20:32:18 » |
|
Koliberek Âściga mnie po tematach, zastanawiam siĂŞ czy ma kompleksy?, odpowiem milczeniem/.... Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
|
« Odpowiedz #139 : Listopad 09, 2009, 20:53:55 » |
|
zacytujĂŞ Achmeda Martwego TerrorystĂŞ SILENCE! I KILL YOU jak ktoÂś nie zna? TO MUSI POZNAĂ: http://www.youtube.com/watch?v=F4kTbZ82WKcKapelan 718
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 09, 2009, 20:54:10 wysłane przez KapÂłan 718 »
|
|
|
|
|
Rafaela
Gość
|
|
« Odpowiedz #140 : Listopad 09, 2009, 21:22:03 » |
|
Spokoj, bo cie zabije. - Ja to tak zrozumialam.
|
|
|
|
|
|
|
kamil771
Gość
|
|
« Odpowiedz #141 : Listopad 09, 2009, 21:40:01 » |
|
Wiesz Kamilu, jak sie ciebie czyta to ciagnie od ciebie nurt piaskownicy. Jak ten Burczymucha, wszedzie wtykasz swoje trzy grosze,
A myœla³em,ze "wtykanie swoich trzech groszy" to twoja specjalnoœÌ Nie martw siê! W tej profesji jest nie do zdetronizowania Takich Burczymuch na forum mielismy wiele, przelecialy i nawet sladu po nich nie ma.
Szkoda tylko,ze niektĂłre wiedzmy nie odleciaÂły w porĂŞ na "ÂłysÂą gĂłrĂŞ" na zlot czarownic Co siĂŞ staÂło MiotÂła nie odpaliÂła ? . Zarzucasz mi ze zle czytam.
ÂŹle czytasz! A tak na marginesie to oczekuje od ciebie duzo wyzszy poziom jak ten ktorym sie tu panoszysz. Pozdrawiam wszystkich , Rafaela w skowronkach.
......... Koliberek œciga mnie po tematach, zastanawiam siê czy ma kompleksy?, odpowiem milczeniem/.... Pozdrawiam - Thotal Thotalek ma mieÌ jakieœ preferencje do jakiekolwiek rozwoju? To tak jak by powiedzieÌ,¿e ¿ó³wia nauczymy szybko biegaÌ..... 771
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Gość
|
|
« Odpowiedz #142 : Listopad 09, 2009, 21:50:11 » |
|
Kamilu co oznaczaja te kropki?
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 09, 2009, 21:52:51 wysłane przez Rafaela »
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
|
« Odpowiedz #143 : Listopad 09, 2009, 21:55:37 » |
|
Takich Burczymuch na forum mielismy wiele, przelecialy i nawet sladu po nich nie ma.
Szkoda tylko,ze niektĂłre wiedzmy nie odleciaÂły w porĂŞ na "ÂłysÂą gĂłrĂŞ" na zlot czarownic Co siĂŞ staÂło MiotÂła nie odpaliÂła ? Kamil, pomimo iÂż to wÂątek oftopowy, to zaczynasz przeginaĂŚ.
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
|
« Odpowiedz #144 : Listopad 09, 2009, 21:57:38 » |
|
ja przeginaÂłem bardziej swego czasu, samokrytyki nigdy za wiele...
jestem gÂłupi, gdybym nie byÂł, jak bym mĂłgÂł siĂŞ staĂŚ kiedyÂś mÂądry?!
718'
|
|
|
|
|
|
|
kamil771
Gość
|
|
« Odpowiedz #145 : Listopad 09, 2009, 21:58:33 » |
|
Kamillu, co oznaczaja te kropki?
A co wy macie z tymi kropkami? Co oznaczajÂą ? hmmm,myÂślĂŞ,Âże potwierdzajÂą to co wczeÂśniej napisaÂłem,Âże Âźle czytasz,bo powinnaÂś wiedzieĂŚ,Âże w moich postach czĂŞsto wÂłaÂśnie tak sobie kropkujĂŞ Znowu jakaÂś teoria spiskowa??? brrr
|
|
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich maÂło
Email
|
|
« Odpowiedz #146 : Listopad 09, 2009, 21:59:04 » |
|
Kamil, Twoje zachowanie przekracza wszelkie normy tutaj. ZERO jakiejkolwiek merytorycznej dyskusji, nie dajesz z siebie kompletnie nic. Jedyne, co robisz (a i nawet tego nie potrafisz) to poniÂżasz ludzi, ktĂłrzy Ci niczym nie zawinili. Bo ani Thotal Ci nie ubliÂżyÂł, ani Rafaela tego nie zrobiÂła. KaÂżdÂą wypowiedÂź odbierasz jako atak, co jest syndromem ogromnych kompleksĂłw i hamulcĂłw, jakie w Tobie drzemiÂą, pokazujesz wszystkie swoje sÂłaboÂści wyÂżywajÂąc siĂŞ na kaÂżdym, kto siĂŞ znajdzie w Twoim zasiĂŞgu. Miej odrobinĂŞ szacunku do tych, ktĂłrzy jeszcze nie zaczĂŞli CiĂŞ ignorowaĂŚ, bo to ostatni uÂżytkownicy tutaj, ktĂłrzy w ogĂłle jeszcze z TobÂą rozmawiajÂą.
Jeszcze jedna k³ótnia tutaj b¹dŸ w Paranaukach i dostaniesz kolejne upomnienie ode mnie. Albo w koùcu zrozumiesz, ¿e wymagamy tutaj pewnej kultury i przystosujesz siê do regulaminu forum i przede wszystkim - netykiety (istnieje coœ takiego, wpisz w wiki i zapoznaj siê z zasadami dobrego zachowania), albo bêdziemy w koùcu zmuszeni siê z Tob¹ po¿egnaÌ.
ResztĂŞ proszĂŞ o nieodpowiadanie na prowokacyjne posty Kamila i natychmiastowe zgÂłaszanie ich do moderatorĂłw. Nie dokarmiaĂŚ trolli! Nawet w zimĂŞ!
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 09, 2009, 22:03:13 wysłane przez janneth »
|
|
|
|
|
kamil771
Gość
|
|
« Odpowiedz #147 : Listopad 09, 2009, 22:10:20 » |
|
Bo ani Thotal Ci nie ubliÂżyÂł, ani Rafaela tego nie zrobiÂła.
Mylisz siĂŞ,Ty jak moderator usuwasz posty Thotala ktĂłre sÂą mĂłwiÂąc lekko "nieodpowiednie" i w ten sposĂłb zamiatasz sprawĂŞ pod dywan.... I dlatego nie powinnaÂś byĂŚ modem.... . KaÂżdÂą wypowiedÂź odbierasz jako atak, co jest syndromem ogromnych kompleksĂłw i hamulcĂłw, jakie w Tobie drzemiÂą, pokazujesz wszystkie swoje sÂłaboÂści wyÂżywajÂąc siĂŞ na kaÂżdym, kto siĂŞ znajdzie w Twoim zasiĂŞgu.
Ja œwietnie siê bawiê,udowadniaj¹c "rozwiniêtym duchowo" na jakim tak naprawdê poziomie s¹,a s¹ na bardzo niskim etapie...... To nie s¹ ¿adne hamulce, czy kompleksy,tylko pewnoœÌ siebie,duch walki,wiara we w³asne przekonania....,wiem,¿e wielu osobom siê to nie podoba,nic na to nie poradzê.... , albo bêdziemy w koùcu zmuszeni siê z Tob¹ po¿egnaÌ.
ResztĂŞ proszĂŞ o nieodpowiadanie na prowokacyjne posty Kamila i natychmiastowe zgÂłaszanie ich do moderatorĂłw. Nie dokarmiaĂŚ trolli! Nawet w zimĂŞ!
A posty ÂłamiÂące regulamin bĂŞdÂą cichutko umieszczane w Âśmietniku- tak? Na twoim miejscu zrezygnowaÂł z moderatora,a straszyĂŚ to sobie moÂżesz swoich znajomych a nie mnie.
|
|
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich maÂło
Email
|
|
« Odpowiedz #148 : Listopad 09, 2009, 22:23:48 » |
|
Nie wiem, o jakich postach Thotala mówisz, bo nie przypominam sobie, ¿ebym jakiekolwiek usuwa³a Ale przecie¿ Ty wiesz wszystko! A ju¿ na pewno wiêcej ni¿ moderator! A teraz powa¿nie - jeszcze jedna k³ótnia i nie bêdê przymykaÌ oka na Twoje wybryki. Masz jakieœ pytania do kogoœ, chcesz komuœ powiedzieÌ, co o nim s¹dzisz - to na PW, od tego ono s³u¿y. Nie musisz ba³aganu robiÌ na forum i wiedz, ¿e ja tego akceptowaÌ nie bêdê. A ¿eby zmusiÌ Ciê do wypowiadania siê na temat, zamykam na pewien czas "W¹tek offtopowy". Przekonamy siê, czy nadal bêdziesz mia³ tyle do powiedzenia. W¹tek spowrotem otwieram. Chcia³abym Wam wszystkim jeszcze przypomnieÌ, ¿e oprócz PW mamy jeszcze chat. Jeœli chcemy ze sob¹ porozmawiaÌ, to zawsze mo¿emy siê tam zalogowaÌ. Jak chcecie coœ z kimœ przedyskutowaÌ, mo¿na wys³aÌ tutaj zaproszenie i wówczas przeniesiemy siê tam, ¿eby pogawêdziÌ o wszystkim i niczym jednoczeœnie. Szybka i sprawna droga komunikacji. Niewiele osób z niego korzysta, ja czasami wskakujê i czekam a¿ ktoœ mo¿e siê pojawi. Zalogujcie siê czasem Bêdzie mi raŸniej
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2009, 20:35:27 wysłane przez janneth »
|
|
|
|
|
Val Dee
Gość
|
|
« Odpowiedz #149 : Listopad 12, 2009, 20:37:36 » |
|
Jak kobieta zaprasza to grzech odmĂłwiĂŚ
|
|