Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 09:08:00

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 35 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: w±tek offtopowy  (Przeczytany 315862 razy)
0 u¿ytkowników i 21 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #125 : Listopad 08, 2009, 18:08:30 »

Pech? Pechowo to mo¿na siê na chodniku przewróciæ. Ka¿dy z nas jest kowalem w³asnego losu, ja bym do ³ó¿ka nie posz³a z napalonym 13-latkiem, choæby mnie nawet b³aga³ o to.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
kamil771
Go¶æ
« Odpowiedz #126 : Listopad 08, 2009, 20:26:21 »

Pech? Pechowo to mo¿na siê na chodniku przewróciæ. Ka¿dy z nas jest kowalem w³asnego losu, ja bym do ³ó¿ka nie posz³a z napalonym 13-latkiem, choæby mnie nawet b³aga³ o to.

Ale to dzia³a tak¿e w drug± stronê,jak 13 letnia dziewczyna mo¿e w ogóle my¶leæ o pój¶ciu do ³ó¿ka z np 30 latkiem, (a co dopiero my¶li zamieniaæ w czyny...)
Tylko nie pisz,¿e to by³o tylko niewinne,bezbronne dziecko,bo to jest nieprawda.

Po drugie,przez pewien czas my¶la³em,ze od dziewczyn mogê oczekiwaæ zdecydowanie wiêkszej moralno¶ci,
Teraz,ju¿ wiem,¿e jest takie my¶lenie jest utopijne.....
  771
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #127 : Listopad 08, 2009, 20:42:22 »

W³osi maj± takie przys³owie; wszystkie kobiety to dziwki - oprócz mojej matki...

A Ty Kamil, co s±dzisz o swojej mamusi?

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #128 : Listopad 08, 2009, 21:53:26 »

To jest ta nowoczesnosc, to sa dzisiejsze czasy. Az dziwne ze nasi mlodzi panowie oczekuja moralnosci.
Moralnosc obowiazuje obie strony.
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #129 : Listopad 08, 2009, 22:05:06 »

To jest moralno¶æ mêskich szowinistów, nadrzêdnej mêskiej zwierzchno¶ci...

kamil771
Go¶æ
« Odpowiedz #130 : Listopad 09, 2009, 15:19:30 »

W³osi maj± takie przys³owie; wszystkie kobiety to dziwki - oprócz mojej matki...

A Ty Kamil, co s±dzisz o swojej mamusi?

Nie spotka³em siê z tym powiedzeniem,i nie mam zamiaru tego komentowaæ....
A od mojej rodziny siê proszê udstosunkowaæ Thotalku...
Je¿eli nie staæ ciê na normaln± rozmowê bez zaczepek to lepiej siê wcale nie odzywaj!

To jest moralno¶æ mêskich szowinistów, nadrzêdnej mêskiej zwierzchno¶ci...

I widzê,ze,wszystko ci siê miesza synu,ja mówiê o moralno¶ci a ty szowinizmie......
Co ma jedno do drugiego???

To jest ta nowoczesnosc, to sa dzisiejsze czasy.

A co ma do tego nowoczesno¶æ? My¶lisz,ze dawnej by³o inaczej?
Tak siê sk³ada,¿e rozmawiamy o "skandalu moralnym z udzia³em trzynastoletniej dziewczyny" który wydarzy³ siê 30 lat temu!
Wiêc ¿a³o¶nie brzmi twój argument....

Az dziwne ze nasi mlodzi panowie oczekuja moralnosci.

Twoje wypowiedzi bardzo czêsto traktujê z przymró¿eniem oka,i ten wpis uznam za nieporozumienie które wynik³o z jaki¶ 25 lat ogl±dania "Mody na sukces" Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech
771
« Ostatnia zmiana: Listopad 09, 2009, 15:28:43 wys³ane przez kamil771 » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #131 : Listopad 09, 2009, 18:59:12 »

Kamil, czuje, ¿e THOTALNIE zostaniesz zmia¿d¿ony - w przeno¶ni rzecz jasna  Du¿y u¶miech

718'
kamil771
Go¶æ
« Odpowiedz #132 : Listopad 09, 2009, 19:26:18 »

Kamil, czuje, ¿e THOTALNIE zostaniesz zmia¿d¿ony - w przeno¶ni rzecz jasna  Du¿y u¶miech

718'

yhmm...
A kto niby ma mnie "zmia¿d¿yæ"  Co¶
Thotalek? Rafaela? Kto¶ inny?
I w jaki sposób ten "wybraniec" zamierza to uczyniæ?
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #133 : Listopad 09, 2009, 19:34:09 »

Milczeniem/politowaniem...

koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #134 : Listopad 09, 2009, 19:41:06 »

Milczeniem/politowaniem...

I to jest w³a¶nie dobitny przejaw megalomanii, czy te¿ szowinizmu. ( zw³aszcza druga czê¶æ wypowiedzi). Nie do przyjêcia, zw³aszcza u osoby z preferencjami do "duchowego rozwoju".
Nie okre¶li³bym te¿ tego postu  jako wyraz milczenia, a wrêcz bardzo i przeciwnie! Pojemno¶æ znaczeniow± ma potê¿n± i o du¿ym ³adunku "niemi³o¶ci". Zawstydzony
« Ostatnia zmiana: Listopad 09, 2009, 19:47:26 wys³ane przez koliberek33 » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #135 : Listopad 09, 2009, 19:41:33 »

przy³±czam siê do tego...

SILLENTIUM EST AUREUM  - po polsku "morda w kube³" Du¿y u¶miech

718'
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #136 : Listopad 09, 2009, 20:04:03 »

Wiesz Kamilu, jak sie ciebie czyta to ciagnie od ciebie nurt piaskownicy. Jak ten Burczymucha, wszedzie wtykasz swoje trzy
grosze, wszystko masz za przeciw, zawsze masz racje i wszystkich masz za glupich, zadasz od kazdego duzo, nie dajac nic w zamian. Takich Burczymuch na forum mielismy wiele, przelecialy i nawet sladu po nich nie ma. Zarzucasz mi ze zle czytam.
Oto twoj tekst "Po drugie,przez pewien czas my¶la³em,ze od dziewczyn mogê oczekiwaæ zdecydowanie wiêkszej moralno¶ci,
Teraz,ju¿ wiem,¿e jest takie my¶lenie jest utopijne....." ciagle uwazam ze moja odpowiedz i innych jest odpowiednia jak dla ciebie.  A tak na marginesie to oczekuje od ciebie duzo wyzszy poziom jak ten ktorym sie tu panoszysz.
Pozdrawiam wszystkich , Rafaela w skowronkach.
« Ostatnia zmiana: Listopad 09, 2009, 20:05:03 wys³ane przez Rafaela » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #137 : Listopad 09, 2009, 20:14:06 »

s³uchaj Kamilu PANI Rafaeli, dobrze mówi, to taka nasz forumowa sentencja dobra na wszystko - co widaæ po tym jak i o czym pisze...

718'
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #138 : Listopad 09, 2009, 20:32:18 »

Koliberek ¶ciga mnie po tematach, zastanawiam siê czy ma kompleksy?, odpowiem milczeniem/....

Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #139 : Listopad 09, 2009, 20:53:55 »

zacytujê Achmeda Martwego Terrorystê

SILENCE! I KILL YOU Du¿y u¶miech

jak kto¶ nie zna? TO MUSI POZNAÆ:

http://www.youtube.com/watch?v=F4kTbZ82WKc

Kapelan 718  Z³y
« Ostatnia zmiana: Listopad 09, 2009, 20:54:10 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #140 : Listopad 09, 2009, 21:22:03 »

Spokoj, bo cie zabije. - Ja to tak zrozumialam.
kamil771
Go¶æ
« Odpowiedz #141 : Listopad 09, 2009, 21:40:01 »

Wiesz Kamilu, jak sie ciebie czyta to ciagnie od ciebie nurt piaskownicy. Jak ten Burczymucha, wszedzie wtykasz swoje trzy
grosze,

A my¶la³em,ze "wtykanie swoich trzech groszy" to twoja specjalno¶æ Jêzyk
Nie martw siê!  W tej profesji jest nie do zdetronizowania Z³y

Takich Burczymuch na forum mielismy wiele, przelecialy i nawet sladu po nich nie ma.

Szkoda tylko,ze niektóre wiedzmy nie odlecia³y w porê na "³ys± górê" na zlot czarownic Jêzyk
Co siê sta³o Szok Miot³a nie odpali³a Z politowaniem ?

. Zarzucasz mi ze zle czytam.

¬le czytasz!

A tak na marginesie to oczekuje od ciebie duzo wyzszy poziom jak ten ktorym sie tu panoszysz.
Pozdrawiam wszystkich , Rafaela w skowronkach.

.........

Koliberek ¶ciga mnie po tematach, zastanawiam siê czy ma kompleksy?, odpowiem milczeniem/....

Thotalek ma mieæ jakie¶ preferencje do jakiekolwiek rozwoju? Du¿y u¶miech
To tak jak by powiedzieæ,¿e ¿ó³wia nauczymy szybko biegaæ.....

771
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #142 : Listopad 09, 2009, 21:50:11 »

Kamilu co oznaczaja te kropki?
« Ostatnia zmiana: Listopad 09, 2009, 21:52:51 wys³ane przez Rafaela » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #143 : Listopad 09, 2009, 21:55:37 »

Cytat: Kamil
Takich Burczymuch na forum mielismy wiele, przelecialy i nawet sladu po nich nie ma.

Szkoda tylko,ze niektóre wiedzmy nie odlecia³y w porê na "³ys± górê" na zlot czarownic Jêzyk
Co siê sta³o Szok Miot³a nie odpali³a Z politowaniem ?

Kamil, pomimo i¿ to w±tek oftopowy, to zaczynasz przeginaæ.

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #144 : Listopad 09, 2009, 21:57:38 »

ja przegina³em bardziej swego czasu, samokrytyki nigdy za wiele...

jestem g³upi, gdybym nie by³, jak bym móg³ siê staæ kiedy¶ m±dry?!

718'
kamil771
Go¶æ
« Odpowiedz #145 : Listopad 09, 2009, 21:58:33 »

Kamillu, co oznaczaja te kropki?

A co  wy macie z tymi kropkami? Z politowaniem
Co oznaczaj± ? hmmm,my¶lê,¿e potwierdzaj± to co wcze¶niej napisa³em,¿e ¼le czytasz,bo powinna¶ wiedzieæ,¿e w moich postach czêsto w³a¶nie tak sobie kropkujê Jêzyk
Znowu jaka¶ teoria spiskowa???
brrr
janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #146 : Listopad 09, 2009, 21:59:04 »

Kamil, Twoje zachowanie przekracza wszelkie normy tutaj. ZERO jakiejkolwiek merytorycznej dyskusji, nie dajesz z siebie kompletnie nic. Jedyne, co robisz (a i nawet tego nie potrafisz) to poni¿asz ludzi, którzy Ci niczym nie zawinili.
Bo ani Thotal Ci nie ubli¿y³, ani Rafaela tego nie zrobi³a. Ka¿d± wypowied¼ odbierasz jako atak, co jest syndromem ogromnych kompleksów i hamulców, jakie w Tobie drzemi±, pokazujesz wszystkie swoje s³abo¶ci wy¿ywaj±c siê na ka¿dym, kto siê znajdzie w Twoim zasiêgu. Miej odrobinê szacunku do tych, którzy jeszcze nie zaczêli Ciê ignorowaæ, bo to ostatni u¿ytkownicy tutaj, którzy w ogóle jeszcze z Tob± rozmawiaj±.

Jeszcze jedna k³ótnia tutaj b±d¼ w Paranaukach i dostaniesz kolejne upomnienie ode mnie.
Albo w koñcu zrozumiesz, ¿e wymagamy tutaj pewnej kultury i przystosujesz siê do regulaminu forum i przede wszystkim - netykiety (istnieje co¶ takiego, wpisz w wiki i zapoznaj siê z zasadami dobrego zachowania), albo bêdziemy w koñcu zmuszeni siê z Tob± po¿egnaæ.

Resztê proszê o nieodpowiadanie na prowokacyjne posty Kamila i natychmiastowe zg³aszanie ich do moderatorów.
Nie dokarmiaæ trolli! Nawet w zimê!
« Ostatnia zmiana: Listopad 09, 2009, 22:03:13 wys³ane przez janneth » Zapisane

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
kamil771
Go¶æ
« Odpowiedz #147 : Listopad 09, 2009, 22:10:20 »

Bo ani Thotal Ci nie ubli¿y³, ani Rafaela tego nie zrobi³a.

Mylisz siê,Ty jak moderator usuwasz posty Thotala które s± mówi±c lekko "nieodpowiednie" i w ten sposób zamiatasz sprawê pod dywan....
I dlatego nie powinna¶ byæ modem....

. Ka¿d± wypowied¼ odbierasz jako atak, co jest syndromem ogromnych kompleksów i hamulców, jakie w Tobie drzemi±, pokazujesz wszystkie swoje s³abo¶ci wy¿ywaj±c siê na ka¿dym, kto siê znajdzie w Twoim zasiêgu.

Ja ¶wietnie siê bawiê,udowadniaj±c "rozwiniêtym duchowo" na jakim tak naprawdê poziomie s±,a s± na bardzo niskim etapie......
To nie s± ¿adne hamulce, czy kompleksy,tylko pewno¶æ siebie,duch walki,wiara we w³asne przekonania....,wiem,¿e wielu osobom siê to nie podoba,nic na to nie poradzê....

, albo bêdziemy w koñcu zmuszeni siê z Tob± po¿egnaæ.

Resztê proszê o nieodpowiadanie na prowokacyjne posty Kamila i natychmiastowe zg³aszanie ich do moderatorów.
Nie dokarmiaæ trolli! Nawet w zimê!

A posty ³ami±ce regulamin bêd± cichutko umieszczane w ¶mietniku- tak?
Na twoim miejscu zrezygnowa³ z moderatora,a straszyæ to sobie mo¿esz swoich znajomych a nie mnie.
janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #148 : Listopad 09, 2009, 22:23:48 »

Nie wiem, o jakich postach Thotala mówisz, bo nie przypominam sobie, ¿ebym jakiekolwiek usuwa³a Chichot Ale przecie¿ Ty wiesz wszystko! A ju¿ na pewno wiêcej ni¿ moderator!

Chichot Chichot Chichot

A teraz powa¿nie - jeszcze jedna k³ótnia i nie bêdê przymykaæ oka na Twoje wybryki.
Masz jakie¶ pytania do kogo¶, chcesz komu¶ powiedzieæ, co o nim s±dzisz - to na PW, od tego ono s³u¿y. Nie musisz ba³aganu robiæ na forum i wiedz, ¿e ja tego akceptowaæ nie bêdê. A ¿eby zmusiæ Ciê do wypowiadania siê na temat, zamykam na pewien czas "W±tek offtopowy". Przekonamy siê, czy nadal bêdziesz mia³ tyle do powiedzenia.

W±tek  spowrotem otwieram.

Chcia³abym Wam wszystkim jeszcze przypomnieæ, ¿e oprócz PW mamy jeszcze chat. Je¶li chcemy ze sob± porozmawiaæ, to zawsze mo¿emy siê tam zalogowaæ. Jak chcecie co¶ z kim¶ przedyskutowaæ, mo¿na wys³aæ tutaj zaproszenie i wówczas przeniesiemy siê tam, ¿eby pogawêdziæ o wszystkim i niczym jednocze¶nie. Szybka i sprawna droga komunikacji.
Niewiele osób z niego korzysta, ja czasami wskakujê i czekam a¿ kto¶ mo¿e siê pojawi. Zalogujcie siê czasem U¶miech Bêdzie mi ra¼niej U¶miech
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2009, 20:35:27 wys³ane przez janneth » Zapisane

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Val Dee
Go¶æ
« Odpowiedz #149 : Listopad 12, 2009, 20:37:36 »

Jak kobieta zaprasza to grzech odmówiæ Mrugniêcie
Strony: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 35 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: