Ujrzymy to co bedziemy chcieli ujrzec.(..) Tylko, ze ciemnota jest jeszcze powszechna i latwo motlochem manipulowac, ale spryciarze wiedza jak nawigowac realem.
"Powiedz choc slowo, a bedzie spelniona wola twoja".
To bedzie.
Tak zawsze byÂło

jest .. i bĂŞdzie. Powiedz tylko sÂłowo ...
Czasem ciemniej czasem jaÂśniej. A motÂłoch Âłatwy do przewidzenia, poniewaÂż ma ja(ja).. ja i jeszcze raz ja

. Mnie , moja dla mnie po mojemu... i do tego wola. Dostaj¹ co chc¹ , to czego pragn¹ a po drodze podpisuj¹ co im siê pod nos podsunie. Pisz¹c to wiem dobrze co piszê, bo sam podpisywa³em biegn¹c za marchewk¹. I dosta³em po ³apkach i wypad³em z gry. Wg nich -to tragedia. Wg mnie - uwolnienie. Dziœ swobodniej ogarniam rzeczywistoœÌ. I o dziwo - nic tragicznego siê nie dzieje .... z tej perspektywy pe³nej powietrza ...
Niestety mankamenty tego systemu (digitalnego) sa juz widoczne, dlatego trzeba te kody zweryfikowac, bo swiadomie nalozono wiele bledow. Od tego sa specjalni kontrolerzy.
Dlatego sprawdzaj , testuj i jeszcze raz ĂŚwicz to. Nie kaÂżdy musi, ale kto w tym siedzi, ten powinien.
A to co mnie najbardziej boli to to, ze komputer (automaty) nie znaja sie na zartach, na sztuce, muzyce, uczuciach. Umieja tylko liczyc.
Nastanie jeszcze dzieĂą w ktĂłrym przestanie CiĂŞ to boleĂŚ. BĂŞdzie ÂśmieszyĂŚ. Ot i tyle.
Ciekawe jak cwierka:) Orzel Bielik z wyspy Wolin?
On nie ĂŚwierka, tylko przeraÂźliwie piszczy. MoÂże dlatego jest krĂłlem ptakĂłw na Wolinie, Âże nikt nie daje rady go sÂłuchaĂŚ ?
Tak na prawdĂŞ to Beltan. Wszyscy to wiedzÂą.
WidziaÂłam orÂła cieĂą
Do gĂłry wzbiÂł siĂŞ niczym wiatr
Niebo to jego Âświat
Z obÂłokiem taĂączyÂł w Âświetle dnia
SÂłyszaÂł ludzki szept
Krzycza³, ¿e wolnoœÌ domem jest
Nie ma koĂąca drogi tej
I Âże nie wie co to gniew
PrzemierzaÂł Âżycia sens
SkrzydÂłami witaÂł kaÂżdy dzieĂą
ZataczaÂł lÂądy, morza Âłez
BezpamiĂŞtnie gasiÂł gniew