Aura to w bardzo prosty sposób t³umaczenia
cia³o ¶wietliste.
Dlaczego ma inne barwy ni¿ z³ote ¶wiat³o? Bo bêd±c na którym¶ z poziomów rozwoju do¶wiadczenia wiedzy najpierw osi±gamy wiedzê wibracjê kolejnych czakr - ich barw czyli doskona³o¶æ na danym poziomie. By pó¼niej doj¶æ do idea³u III wymiaru czakry mocy czyli z³ocistej bieli , która otwiera nam drogê do czakry serca.
W trakcie tej drogi do¶wiadczania wiedzy poprzez
dominacjê poprzednich czakr , przechodzimy przez wszystkie 7. Inaczej mówi±c , czakra ¿ycia czerwona do jej pe³ni potrzeba , czakra- I x 7 by rozpocz±æ poznawanie przez czakrê seksualn± , czyli , czakra II x7 a nastêpnie , czakra III x 7 . Zakoñczenie do¶wiadczeñ na czakrze III to wiedza
Bia³ego Braterstwa.
Kolejny etap dopiero siê zacznie przez poznawanie wiedzy przez czakrê IV czakrê SERCA, od tej pory budujemy
Z³ote Cia³o bo
Bia³e Cia³o wiêkszo¶æ z nas ju¿ posiada.
Musia³am to napisaæ ¿eby i¶æ dalej.
Zobacz jak inaczej odczytasz teraz ABRAHAM , dzieci ABRAHAMA czyli AVRAHAM - dzieci AVRAHAMA.
AVRA ¶wietliste cia³o Aura
H nieme dotycz±ce imienia Boga
A pradzwiêk stwarzaj±cy , czyli zagêszczaj±cy materiê
M prasymbol pramatki , symbol kobieco¶ci
dodam tylko i¿ takim prasymbolem mêsko¶ci jest
WCzyli , dzieci
AVRAHAMA to posiadacze cia³a ¶wietlistego
z³otej avry inaczej ognia ¿ycia co je odró¿nia od syntetyków , które nie posiadaj± tych cech.
Mo¿na jeszcze zrobiæ odczyt znaczenia ka¿dej litery s³owa
AVRAHAM i ABRAHAM porównaæ to jak zosta³ zmieniony sens s³owa z ¿eñskiego na mêski.
Bowiem
AV - to odno¶nik do kobieco¶ci pramatki i prawzorca ¿ycia Gwiazdy matki stwarzaj±cej je w polach materii , czyli pradziadek
A oraz
V symbol pentagramu Venus zwyczajnie piêciu elementów - 4 ¿ywio³y i tworz±ca z nich mi³o¶æ poprzez pradzwiêk.
AB to inny rodzaj zapisu mê¿czyzna czyli inaczej ojciec, co te¿ jest u¿ywane jako kap³an.
Gdy wszed³ III wymiar nast±pi³a dominacja aspektu mêskiego zatarto wiêkszo¶æ pierwotnej wiedzy , zamieniono role aspektów , wprowadzono na miejsce ¿eñskiego mêski , co ca³kowicie zmieni³o sens informacji.
Po wielu tysi±cleciach wpajania takich ok³amanych prawd trudno jest wiêkszo¶ci uwierzyæ ¿e prawda jest naprawdê inn±.
Wszystko przed nami.
Kiara
ps Winter uzupe³nia doskonale t± wiedzê swoim naukowym dociekaniem.. bowiem tworzyæ mo¿na
tylko energiom mi³o¶ci niczym wiêcej, zatem pradzwiêk
A jest
pradzwiêkiem MI£O¦CI! , tworzy na polu energetycznym z³o¿onym z energii mi³o¶ci zakrzywiaj±c je i zagêszczaj±c sob± 4 ¿ywio³y w ro¿nych przestrzeniach wibracyjnych wymiarach. W ten prosty sposób powstaj± ¶wiaty fizyczne.
"Poniewa¿ tylko mi³o¶æ zakrzywia|¶wiat³o, to tylko mi³o¶æ tworzy"...
...mo¿emy zobaczyæ, ¿e kiedy|tworzysz d³ug± falê w proporcji FI,
LO-PHI (ang. love - mi³o¶æ) |zaczynasz implozjê w sercu,
zaczynasz tworzyæ si³ê centruj±c±,|która zaczyna nieco wsysaæ
falê w linii do okrêgu.
Wiêc|cokolwiek tworzy grawitacjê,
si³ê centruj±c±, substancjê tego|co czujemy, jest tym co wsysa falê
z linii do okrêgu i przez to|zakrzywia ¶wiat³o.
I widzicie, jak tylko ¶ci±ga|¶wiat³o, by zacz±æ okr±g,
to przechowuje bezw³ad i nazywa|siê to mechanik± kwantow±.
To jest jedyna rzecz, która tworzy.|Wiêc tylko osadzanie tworzy
i tylko mi³o¶æ osadza."
Dan Winter.
http://swietageometria.info/eggx-fiies-i-praktyka-blogosci?start=9Chyba ju¿ nic wiêcej dodaæ nie mo¿na?