Aura to w bardzo prosty sposĂłb tÂłumaczenia
ciaÂło Âświetliste.
Dlaczego ma inne barwy ni¿ z³ote œwiat³o? Bo bêd¹c na którymœ z poziomów rozwoju doœwiadczenia wiedzy najpierw osi¹gamy wiedzê wibracjê kolejnych czakr - ich barw czyli doskona³oœÌ na danym poziomie. By póŸniej dojœÌ do idea³u III wymiaru czakry mocy czyli z³ocistej bieli , która otwiera nam drogê do czakry serca.
W trakcie tej drogi doÂświadczania wiedzy poprzez
dominacjê poprzednich czakr , przechodzimy przez wszystkie 7. Inaczej mówi¹c , czakra ¿ycia czerwona do jej pe³ni potrzeba , czakra- I x 7 by rozpocz¹Ì poznawanie przez czakrê seksualn¹ , czyli , czakra II x7 a nastêpnie , czakra III x 7 . Zakoùczenie doœwiadczeù na czakrze III to wiedza
BiaÂłego Braterstwa.
Kolejny etap dopiero siĂŞ zacznie przez poznawanie wiedzy przez czakrĂŞ IV czakrĂŞ SERCA, od tej pory budujemy
ZÂłote CiaÂło bo
Bia³e Cia³o wiêkszoœÌ z nas ju¿ posiada.
Musia³am to napisaÌ ¿eby iœÌ dalej.
Zobacz jak inaczej odczytasz teraz ABRAHAM , dzieci ABRAHAMA czyli AVRAHAM - dzieci AVRAHAMA.
AVRA Âświetliste ciaÂło Aura
H nieme dotyczÂące imienia Boga
A pradzwiĂŞk stwarzajÂący , czyli zagĂŞszczajÂący materiĂŞ
M prasymbol pramatki , symbol kobiecoÂści
dodam tylko iÂż takim prasymbolem mĂŞskoÂści jest
WCzyli , dzieci
AVRAHAMA to posiadacze ciaÂła Âświetlistego
z³otej avry inaczej ognia ¿ycia co je odró¿nia od syntetyków , które nie posiadaj¹ tych cech.
MoÂżna jeszcze zrobiĂŚ odczyt znaczenia kaÂżdej litery sÂłowa
AVRAHAM i ABRAHAM porĂłwnaĂŚ to jak zostaÂł zmieniony sens sÂłowa z ÂżeĂąskiego na mĂŞski.
Bowiem
AV - to odnoÂśnik do kobiecoÂści pramatki i prawzorca Âżycia Gwiazdy matki stwarzajÂącej je w polach materii , czyli pradziadek
A oraz
V symbol pentagramu Venus zwyczajnie piêciu elementów - 4 ¿ywio³y i tworz¹ca z nich mi³oœÌ poprzez pradzwiêk.
AB to inny rodzaj zapisu mĂŞÂżczyzna czyli inaczej ojciec, co teÂż jest uÂżywane jako kapÂłan.
Gdy wszed³ III wymiar nast¹pi³a dominacja aspektu mêskiego zatarto wiêkszoœÌ pierwotnej wiedzy , zamieniono role aspektów , wprowadzono na miejsce ¿eùskiego mêski , co ca³kowicie zmieni³o sens informacji.
Po wielu tysiÂącleciach wpajania takich okÂłamanych prawd trudno jest wiĂŞkszoÂści uwierzyĂŚ Âże prawda jest naprawdĂŞ innÂą.
Wszystko przed nami.
Kiara

ps Winter uzupeÂłnia doskonale tÂą wiedzĂŞ swoim naukowym dociekaniem.. bowiem tworzyĂŚ moÂżna
tylko energiom miÂłoÂści niczym wiĂŞcej, zatem pradzwiĂŞk
A jest
pradzwiĂŞkiem MIÂŁOÂŚCI! , tworzy na polu energetycznym zÂłoÂżonym z energii miÂłoÂści zakrzywiajÂąc je i zagĂŞszczajÂąc sobÂą 4 ÂżywioÂły w roÂżnych przestrzeniach wibracyjnych wymiarach. W ten prosty sposĂłb powstajÂą Âświaty fizyczne.
"Poniewa¿ tylko mi³oœÌ zakrzywia|œwiat³o, to tylko mi³oœÌ tworzy"...
...moÂżemy zobaczyĂŚ, Âże kiedy|tworzysz dÂługÂą falĂŞ w proporcji FI,
LO-PHI (ang. love - mi³oœÌ) |zaczynasz implozjê w sercu,
zaczynasz tworzyÌ si³ê centruj¹c¹,|która zaczyna nieco wsysaÌ
falĂŞ w linii do okrĂŞgu.
WiĂŞc|cokolwiek tworzy grawitacjĂŞ,
si³ê centruj¹c¹, substancjê tego|co czujemy, jest tym co wsysa falê
z linii do okrĂŞgu i przez to|zakrzywia ÂświatÂło.
I widzicie, jak tylko œci¹ga|œwiat³o, by zacz¹Ì okr¹g,
to przechowuje bezwÂład i nazywa|siĂŞ to mechanikÂą kwantowÂą.
To jest jedyna rzecz, ktĂłra tworzy.|WiĂŞc tylko osadzanie tworzy
i tylko mi³oœÌ osadza."
Dan Winter.
http://swietageometria.info/eggx-fiies-i-praktyka-blogosci?start=9Chyba juÂż nic wiĂŞcej dodaĂŚ nie moÂżna?