Si³a Mi³oœci jest przeolbrzymia nie tylko Myœliciele mówi¹ o niej opowiadaj¹ te¿ inne Energie oraz inne Cywilizacje. Oczywiœcie robi¹ to jak potrafi¹ na w³asna miarê , jednak wa¿ne i¿ dziel¹ siê t¹ wiedz¹. Bowiem moc energii mi³oœci jest najwiêksz¹ moc¹ ze wszystkich istniej¹cych potencja³ów.
Nie dla kaÂżdego zrozumiaÂłe i czytelne sÂą przekazy MyÂślicieli ( owszem sÂą trudne w odbiorze ze wzglĂŞdu na specyfikĂŞ jĂŞzykowÂą koncentrujÂącÂą olbrzymiÂą dawkĂŞ energetycznÂą) niektĂłrzy powinni ewoluowaĂŚ w swoim tempie akceptujÂąc krok po kroku zrozumiaÂły i jasny dla siebie przekaz. W tym celu wklejam te inne w ktĂłrych rĂłwnieÂż sÂą potwierdzenia zachodzÂących zmian i roli ich w naszym Âżyciu oraz potwierdzenie faktu iÂż to MY Ludzie decydujemy o wszystkim swoim Âświatem myÂśli i uczuĂŚ a tak naprawdĂŞ
MOCÂĄ MIÂŁOÂŚCI.Kiara
Mi³oœÌ jest lekarstwem na wszelkie cierpienie.
Kochani, jesteÂśmy Arkturianami,
Jak wiecie, nazywa siê nas uzdrowicielami i przewodnikami ludzkoœci. S³u¿ymy wam z wielk¹ mi³oœci¹ i wiemy wiele o emocjonalnym bólu, którego wielu z was wci¹¿ doœwiadcza i doœwiadczy³o w czasie tego wcielenia a nawet na przestrzeni wielu innych ziemskich inkarnacji.
Wielu z was nosi w sobie g³êbokie rany, które zdaj¹ siê byÌ nieuleczalne. Chcemy wam przypomnieÌ, ¿e wszystkie te rany nie s¹ niczym wiêcej, jak tylko zablokowan¹ energi¹, któr¹ w sobie wiêzicie, a z czego bardzo czêsto nie zdajecie sobie sprawy. Blokady te utrzymuj¹ siê na poziomie waszych czakramów i cia³ subtelnych. Za ka¿dym razem, gdy w waszym ¿yciu pojawia siê jakaœ kwestia, która was dotyka, nawet je¿eli tylko mgliœcie przypomina pierwotny uraz, odgrywacie na powrót ten sam pe³en bólu i cierpienia dramat, w pe³ni siê z nim identyfikuj¹c i tym samym wzmacniacie tylko swoje energetyczne blokady. Wiedzcie, ¿e nie ma na zewn¹trz was nikogo, kto by wam to robi³. To wszystko jest wasz¹ w³asn¹ kreacj¹ i nic nie stoi na przeszkodzie, abyœcie siê wreszcie od tego uwolnili.
Kiedy jednak upatrujecie przyczyny swojego cierpienia na zewn¹trz, wkraczacie w grê dualizmu i w kó³ko odgrywacie dramat na poziomie œwiadomoœci ofiara-kat. Kochani, tak d³ugo, jak to robicie, tak d³ugo, bêdziecie cierpieÌ!
Nie martwcie siê jednak, bo nadchodzi pomoc! Wszystkie te pakiety zblokowanej negatywnej energii zostan¹ wkrótce uwolnione z eterycznego pola Matki Ziemi. Wy ze swojej strony jednak równie¿ musicie wzi¹Ì odpowiedzialnoœÌ za swoj¹ w³asn¹ wolnoœÌ.
Wraz ze spÂływem na planetĂŞ nowych, uwalniajÂących czĂŞstotliwoÂści, wszyscy dostajecie szansĂŞ, aby z nimi wzrastaĂŚ i ewoluowaĂŚ od niÂższego ciaÂła emocjonalnego w kierunku Âświetlistego ciaÂła waszej prawdziwej JaÂźni.
Z tego puÂłapu moÂżecie obserwowaĂŚ wasze emocje i cierpienie jako ciemniejsze i bardziej gĂŞste pola energii w waszym ciele fizycznym i emocjonalnym. MoÂżecie to zrobiĂŚ nie utoÂżsamiajÂąc siĂŞ z nimi i nie obwiniajÂąc siebie lub innych ale akceptujÂąc to, co siĂŞ u was nagromadziÂło na przestrzeni wielu wcieleĂą.
Gdy przyjmiecie postawê obserwatora mo¿ecie nas wezwaÌ na pomoc , abyœmy swoim jaœniej¹cym, leczniczym œwiat³em przeniknêli te gêste pola energii i stopniowo wype³nili je duchowym œwiat³em. CiemnoœÌ nie mo¿e istnieÌ tam, gdzie jest œwiat³o i wszystko zale¿y tu od waszej wiary w œwiat³o, którego ród³em jest Mi³oœÌ. W³¹czcie siê w ten uzdrawiaj¹cy proces rozœwietlaj¹c te ciemne pola swoj¹ mi³oœci¹.
Kochani, wasze cierpienie ma siĂŞ ku koĂącowi chyba, Âże wybierzecie inaczej, wierzÂąc Âże zachodzi taka potrzeba. UmiÂłowani, cierpienie istnieje tam, gdzie nieobecne jest Boskie ÂŚwiatÂło. Jako, Âże na waszÂą ZiemiĂŞ przenika coraz wiĂŞcej ÂŚwiatÂła, moÂżecie uwolniĂŚ siĂŞ od swoich osobistych dramatĂłw i wkroczyĂŚ w ÂświetlanÂą przyszÂłoœÌ. Nie ma powodu, ani Âżadnego „prawa”, ktĂłre nakazywaÂłoby wam uporczywie trzymaĂŚ siĂŞ przeszÂłoÂści. Nie chodzi tu o „was” i „innych” ani o to, co zrobiliÂście wy, czy oni, lecz o stworzenie jednoÂści w centrum waszych serc, gdzie panuje niczym nieograniczona wolnoœÌ i gdzie jaÂśnieje BoskoœÌ. PozwĂłlcie tej BoskoÂści jaÂśnieĂŚ w swoich sercach.
Proces Wzniesienia wymaga od was pozbycia siĂŞ wszystkiego, co nie jest tak naprawdĂŞ wami; wymaga Bycia ÂŚwiatÂłem i MiÂłoÂściÂą. Kochani, zakoĂączyÂł siĂŞ sen o ciemnoÂści i nie pozostaÂło wam juÂż nic innego, jak tylko wkroczyĂŚ w ÂŚwiatÂło.
JeÂżeli sÂłuchacie z otwartym sercem, wiecie, Âże MiÂłoœÌ jest lekarstwem na caÂłe wasze cierpienie. I nie mĂłwimy tu o miÂłoÂści, ktĂłrÂą „dajecie” komuÂś „drugiemu”; mamy tu na myÂśli MiÂłoœÌ jako Si³ê, ktĂłra jest potĂŞÂżniejsza niÂż „ty” i „ten drugi” a ktĂłra istnieje obecnie na waszej planecie po to, byÂście jÂą zaprosili do swojego Âżycia. Jest ona najpotĂŞÂżniejszÂą transformujÂącÂą si³¹, najpotĂŞÂżniejszÂą uzdrawiajÂącÂą si³¹, najpotĂŞÂżniejszÂą si³¹ rozpuszczajÂącÂą wszelki bĂłl, wszelkie cierpienie, wszelkie blokady i iluzjĂŞ przeszÂłoÂści.
Wy jesteÂście tÂą MiÂłoÂściÂą i o tym chcemy wam przypomnieĂŚ!
Z jakiego powodu mielibyÂście byĂŚ czymÂś od niej mniejszym?
Przytulamy was i bÂłogosÂławimy!
JesteÂśmy Arkturianami.
PrzekazaÂła Marilyn Rafaelle, 30.10.2011
PrzetÂłumaczyÂła Emilka
http://lifeafteryear2012.blogspot.com/2011/11/arcturian-group-october-30-2011.htmlhttp://krystal28.wordpress.com/2011/11/27/milosc-jest-lekarstwem-na-wszelkie-cierpienie/ps. Ja nie wspó³pracuje z
¿adn¹ z Cywilizacji nie jestem ich reprezentantk¹ na ziemi ale wcale to nie znaczy i¿ nale¿y pomin¹Ì milczeniem ich usi³owania pomocy Cz³owiekowi.
Jednak wa¿ne jest ¿eby ka¿dy odkry³ sam intencje i prawdê w przekazach oraz nauczy³ siê odró¿niaÌ prawdê od fa³szu a nawet odnalaz³ czêsto istniej¹c¹ mistyfikacjê gdy¿ sporo przekazów jest pisanych przez ludzi na ziemi dla ludzi na ziemi.
IstniejÂą i takie powiedzmy usiÂłowania sterowaniem LudzkÂą ÂświadomoÂściÂą, zatem warto czytajÂąc analizowaĂŚ i wybierac dla siebie tylko to co gra z naszÂą ÂświadomoÂściÂą.