Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 06, 2025, 06:43:04

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Odp: Inni o energii.  (Przeczytany 1323 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Kiara
Gość
« : Listopad 27, 2011, 10:23:15 »

Si³a Mi³oœci jest przeolbrzymia nie tylko Myœliciele mówi¹ o niej opowiadaj¹ te¿ inne Energie oraz inne Cywilizacje. Oczywiœcie robi¹ to jak potrafi¹ na w³asna miarê , jednak wa¿ne i¿ dziel¹ siê t¹ wiedz¹. Bowiem moc energii mi³oœci jest najwiêksz¹ moc¹ ze wszystkich istniej¹cych potencja³ów.
Nie dla kaÂżdego zrozumiaÂłe i czytelne sÂą przekazy MyÂślicieli ( owszem sÂą trudne w odbiorze  ze wzglĂŞdu na specyfikĂŞ jĂŞzykowÂą koncentrujÂącÂą olbrzymiÂą dawkĂŞ energetycznÂą) niektĂłrzy powinni ewoluowaĂŚ w swoim tempie akceptujÂąc krok po kroku zrozumiaÂły i jasny dla siebie przekaz. W tym celu wklejam te inne w ktĂłrych rĂłwnieÂż sÂą potwierdzenia zachodzÂących zmian i roli ich w naszym Âżyciu oraz potwierdzenie faktu iÂż to MY Ludzie decydujemy o wszystkim swoim Âświatem myÂśli i uczuĂŚ a tak naprawdĂŞ MOCÂĄ MIÂŁOÂŚCI.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

Mi³oœÌ jest lekarstwem na wszelkie cierpienie

.

Kochani, jesteÂśmy Arkturianami,
Jak wiecie,  nazywa siĂŞ nas uzdrowicielami i przewodnikami ludzkoÂści.  SÂłuÂżymy wam z wielkÂą miÂłoÂściÂą i wiemy wiele o emocjonalnym bĂłlu, ktĂłrego wielu z was wci¹¿ doÂświadcza i doÂświadczyÂło w czasie tego wcielenia a nawet na przestrzeni wielu innych ziemskich inkarnacji.
Wielu z was nosi w sobie g³êbokie rany, ktĂłre zdajÂą siĂŞ byĂŚ nieuleczalne.  Chcemy wam przypomnieĂŚ, Âże wszystkie te rany nie sÂą niczym wiĂŞcej, jak tylko zablokowanÂą energiÂą, ktĂłrÂą w sobie wiĂŞzicie, a z czego bardzo czĂŞsto nie zdajecie sobie sprawy.  Blokady te utrzymujÂą siĂŞ na poziomie waszych czakramĂłw i ciaÂł subtelnych.  Za kaÂżdym razem, gdy w waszym Âżyciu pojawia siĂŞ jakaÂś kwestia, ktĂłra was dotyka, nawet jeÂżeli tylko mgliÂście przypomina pierwotny uraz, odgrywacie na powrĂłt  ten sam peÂłen bĂłlu i cierpienia dramat, w peÂłni siĂŞ z nim identyfikujÂąc i tym samym wzmacniacie tylko swoje energetyczne blokady.  Wiedzcie, Âże nie ma na zewnÂątrz was nikogo, kto by wam to robiÂł.  To wszystko jest waszÂą wÂłasnÂą kreacjÂą i nic nie stoi na przeszkodzie, abyÂście siĂŞ wreszcie od tego uwolnili.
Kiedy jednak upatrujecie przyczyny swojego cierpienia na zewnÂątrz, wkraczacie w grĂŞ dualizmu i w kó³ko odgrywacie dramat na poziomie ÂświadomoÂści ofiara-kat.  Kochani, tak dÂługo, jak to robicie, tak dÂługo, bĂŞdziecie cierpieĂŚ!

Nie martwcie siĂŞ jednak, bo nadchodzi pomoc!  Wszystkie te pakiety zblokowanej negatywnej energii zostanÂą wkrĂłtce uwolnione z eterycznego pola Matki Ziemi.  Wy ze swojej strony jednak rĂłwnieÂż musicie wzi¹Ì odpowiedzialnoœÌ za swojÂą wÂłasnÂą wolnoœÌ.
Wraz ze spÂływem na planetĂŞ nowych, uwalniajÂących czĂŞstotliwoÂści, wszyscy dostajecie szansĂŞ, aby z nimi wzrastaĂŚ i ewoluowaĂŚ od niÂższego ciaÂła emocjonalnego w kierunku Âświetlistego ciaÂła waszej prawdziwej JaÂźni.
Z tego puÂłapu moÂżecie obserwowaĂŚ wasze emocje i cierpienie jako ciemniejsze i bardziej gĂŞste pola energii w waszym ciele fizycznym i emocjonalnym.  MoÂżecie to zrobiĂŚ nie utoÂżsamiajÂąc siĂŞ z nimi i nie obwiniajÂąc siebie lub  innych  ale akceptujÂąc to, co siĂŞ u was nagromadziÂło na przestrzeni wielu wcieleĂą.
Gdy przyjmiecie postawĂŞ obserwatora moÂżecie nas wezwaĂŚ na pomoc , abyÂśmy swoim jaÂśniejÂącym, leczniczym ÂświatÂłem przeniknĂŞli te gĂŞste pola energii i stopniowo wypeÂłnili je duchowym ÂświatÂłem. CiemnoœÌ nie moÂże istnieĂŚ tam, gdzie jest ÂświatÂło  i wszystko zaleÂży tu od waszej wiary w  ÂświatÂło, ktĂłrego ÂŹrĂłdÂłem jest MiÂłoœÌ.  W³¹czcie siĂŞ w ten uzdrawiajÂący proces rozÂświetlajÂąc te ciemne pola swojÂą miÂłoÂściÂą.

Kochani, wasze cierpienie ma siĂŞ ku koĂącowi chyba, Âże wybierzecie inaczej, wierzÂąc Âże zachodzi taka potrzeba.  UmiÂłowani, cierpienie istnieje tam, gdzie nieobecne jest Boskie ÂŚwiatÂło.  Jako, Âże na waszÂą ZiemiĂŞ przenika coraz wiĂŞcej ÂŚwiatÂła,  moÂżecie uwolniĂŚ siĂŞ od swoich osobistych dramatĂłw i wkroczyĂŚ w ÂświetlanÂą przyszÂłoœÌ.  Nie ma powodu, ani Âżadnego „prawa”, ktĂłre nakazywaÂłoby wam uporczywie trzymaĂŚ siĂŞ przeszÂłoÂści.  Nie chodzi tu o „was” i „innych”  ani o to, co zrobiliÂście wy, czy oni, lecz o stworzenie jednoÂści w centrum waszych serc, gdzie panuje niczym nieograniczona wolnoœÌ i gdzie jaÂśnieje BoskoœÌ. PozwĂłlcie tej BoskoÂści jaÂśnieĂŚ w swoich sercach.
Proces Wzniesienia wymaga od was pozbycia siĂŞ wszystkiego, co nie jest tak naprawdĂŞ wami; wymaga Bycia ÂŚwiatÂłem i MiÂłoÂściÂą.  Kochani, zakoĂączyÂł siĂŞ sen o ciemnoÂści i nie pozostaÂło wam juÂż nic innego, jak tylko wkroczyĂŚ w ÂŚwiatÂło.

JeÂżeli sÂłuchacie z otwartym sercem, wiecie, Âże MiÂłoœÌ jest lekarstwem na caÂłe wasze cierpienie.  I nie mĂłwimy tu o miÂłoÂści, ktĂłrÂą „dajecie” komuÂś „drugiemu”;  mamy tu na myÂśli MiÂłoœÌ jako Si³ê, ktĂłra jest potĂŞÂżniejsza niÂż „ty” i „ten drugi” a ktĂłra istnieje obecnie na waszej planecie po to, byÂście jÂą zaprosili do swojego Âżycia.  Jest ona najpotĂŞÂżniejszÂą transformujÂącÂą si³¹, najpotĂŞÂżniejszÂą uzdrawiajÂącÂą si³¹, najpotĂŞÂżniejszÂą si³¹ rozpuszczajÂącÂą wszelki bĂłl, wszelkie cierpienie, wszelkie blokady i iluzjĂŞ przeszÂłoÂści.
Wy jesteÂście tÂą MiÂłoÂściÂą i o tym chcemy wam przypomnieĂŚ!
Z  jakiego powodu mielibyÂście byĂŚ czymÂś od niej mniejszym?
Przytulamy was i bÂłogosÂławimy!
JesteÂśmy Arkturianami.

PrzekazaÂła Marilyn Rafaelle, 30.10.2011

PrzetÂłumaczyÂła Emilka

http://lifeafteryear2012.blogspot.com/2011/11/arcturian-group-october-30-2011.html

http://krystal28.wordpress.com/2011/11/27/milosc-jest-lekarstwem-na-wszelkie-cierpienie/

ps. Ja nie wspó³pracuje z ¿adn¹ z Cywilizacji nie jestem ich reprezentantk¹ na ziemi ale wcale to nie znaczy i¿ nale¿y pomin¹Ì milczeniem ich usi³owania pomocy Cz³owiekowi.

Jednak wa¿ne jest ¿eby ka¿dy odkry³ sam intencje i prawdê w przekazach oraz nauczy³ siê odró¿niaÌ prawdê od fa³szu a nawet odnalaz³ czêsto istniej¹c¹ mistyfikacjê gdy¿ sporo przekazów jest pisanych przez ludzi na ziemi dla ludzi na ziemi.

IstniejÂą i takie powiedzmy usiÂłowania sterowaniem LudzkÂą ÂświadomoÂściÂą, zatem warto czytajÂąc analizowaĂŚ i wybierac dla siebie tylko to co gra z naszÂą ÂświadomoÂściÂą.
« Ostatnia zmiana: Listopad 27, 2011, 10:35:50 wysłane przez Kiara » Zapisane
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: