Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 18:42:40

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 40 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: upadek religii 2009  (Przeczytany 382930 razy)
0 u¿ytkowników i 28 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #350 : Styczeñ 28, 2009, 18:34:29 »

Arteq, Kot, Stanley, Lucyna Kapłan

Kim jestem? posłuchajcie tej cęści:   http://pl.youtube.com/watch?v=L_wHI7ySgiU&NR=1

wszystko w jednej pigulce rozwój duchowy, wcielenia.........

Pozdrawiam U¶miech
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 28, 2009, 18:36:04 wys³ane przez wiki » Zapisane
wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #351 : Styczeñ 28, 2009, 18:51:24 »

Lucynko przepraszam Ju¿ Ci piszê:

Darek jest cz³owiekiem który podró¿uje w astralu tak jak Monroe, chce nauczyæ tego jak najwiêcj osób. Pewnego dnia zapyta³ kim jestem? swoje wy¿sz ja. Wy¿sze ja mu odpowiedzia³ao, ¿e mo¿e mu powiedzieæ ale tylko o aspekcie Ziemskim. Kaza³ mu spoj¿eæ w lusto  i wtedy zobaczy³ 1000 ce wcieleñ stoj±cych w kolejce, które wcielaj± siê jednocze¶nie, poniewa¿ czas nie istnieje. Pierwsz± osob± w tej kolejce by³ ufol a ostatni± on. Naszym celem jest zdobycie do¶wiadcenia i przyjemno¶ci.

Podrawiam U¶miech
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #352 : Styczeñ 28, 2009, 19:14:55 »

Wiki - masz na my¶li Darka Sugiera? Bo z tym autorem kojarzê pewn± ksi±¿kê w³a¶nie o takich prze¿yciach.
wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #353 : Styczeñ 28, 2009, 19:20:55 »

Tene tak obej¿yj koniecznie ten filmik ale s± tez inne jak np "auto wywiad" u¶mia³am siê do ³ez z formy, ale poztym wszystko co mówi to prawda U¶miech

Pozdrawiam U¶miech
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #354 : Styczeñ 28, 2009, 19:40:01 »

A bardzo chêtnie U¶miech Czyta³em ksi±¿kê Darka (Mi³o¶æ i Wolno¶æ poza cia³em) - ¶wietna, i bardzo ciekawie pokazuje metody i mo¿liwo¶ci do¶wiadczania poza cia³em U¶miech Co prawda nie wiem jeszcze dok³adnie, jaki rodzaj podró¿y odbywa (astraln±? mentaln±? trudno zidentyfikowaæ, bo jego opisy nosz± cechy obu), ale ¶wietna ksi±¿ka, ¶wietny styl i ciekawe informacje. Zreszt±, widaæ, ze bardzo charyzmatyczny cz³owiek U¶miech
Stanley
Go¶æ
« Odpowiedz #355 : Styczeñ 28, 2009, 19:48:16 »

>Wiki< Wielkie Dziêki za ten link.
Zrzucam go na swojego chomika do folderu z pierwszym auto wywiadem Darka.
Ja nie jestem gotów do takiej prezentacji swoich w³asnych eksploracji w stanie OOBE, ze wzglêdu na to, ¿e jestem nie¶mia³y, a dodatkowo emocje zwi±zane z nimi spowoduj±, ¿e bêdê p³aka³, poniewa¿ wiem dok³adnie co ich wkrótce czeka je¶li siê nie obudz± z tego materialnego letargu.
Pozdrawiam Ciep³o.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #356 : Styczeñ 28, 2009, 23:26:31 »

spuentuje wiêc rozmowê o ¿ebraku i mistrzu bo NIKT mnie nie zrozumia³ widaæ - mia³em na my¶lê, ¿e ja naprzyk³ad jestem ¿ebrakiem o sercu mistrza - i to jest dopiero co¶, ubogi ale bogaty duchowo - to dla tych co mnie nie zrozumieli przedtem...

Kap³an 718'
YourFear
Go¶æ
« Odpowiedz #357 : Styczeñ 28, 2009, 23:49:16 »

Szczerze mówi±c po ujawnieniu tego o czym mówi Samuel upadek religii jest realny (liczê na to e PCH nie jest kolejnym wymys³em ludzi i jak twierdza co niektórzy sekt±). Jestem katolikiem choæ ta religia zaczyna mnie po woli irytowaæ, co chwile s³yszy siê ¿e trzeba i¶æ do ko¶cio³a bo s± jakie¶ kolejne ¶wiêta. Nied³ugo dojdzie do sytuacji gdzie co dzieñ bêdziemy modliæ siê za innego ¦wiêtego... Jaki¶ czas temu us³ysza³em w ko¶ciele, ¿e nie uczestniczenie we mszy ¶wiêtej w nowy rok jest grzechem ciê¿kim (a niby to z jakiej okazji?) w Biblii do której odnosi siê ca³a religia takich rzeczy wyczytaæ nie sposób. Na si³ê przyci±ganie wiernych? Najlepiej 7 razy w tygodniu, niewrzucanie kasy na tace te¿ bêdzie grzechem? Niby za co ksi±dz kupi sobie nowy samochód? Nie uwa¿am ¿eby przynale¿no¶æ do której¶ z ziemskich religii by³a konieczna do zbawienia, nawet na samym przyk³adzie Biblii, gdzie Jezus mówi³ "Kto we Mnie wierzy, to choæby i umar³, ¿yæ bêdzie". Katolikiem jestem z tego wzglêdu jak pewnie wiêkszo¶æ - od dzieciñstwa by³o mi to wpajane, jako obowi±zek, a jak to dzieciak karz± to idzie.
Od jaki¶ 3 lat czekam ju¿ na rok 012, je¶li projekt Cheops wypali co by siê nie dzia³o pewnie bêdzie lepiej ni¿ teraz. Na dzieñ dzisiejszy ¶wiat pod±¿a w zupe³nie nie zrozumia³ym dla mnie kierunku. Co dzieñ w mediach s³yszy siê o aferach z udzia³em polityków, konfliktach zbrojnych, pedofilach, tragediach. Du¿a czê¶æ ludzi poprzez technikê - g³ownie gry wideo odciêta jest od rzeczywisto¶ci jeszcze trochê a po wybuchu bomby atomowej zaczn± mówiæ "GameOver". Ludzie na co dzieñ s± zabiegani a to trzeba utrzymaæ rodzinê, a to co¶ innego.
Wiem ¿e pewnie znajd± siê osoby na forum, które uwa¿aj± inaczej i mog± nie zgadzaæ siê z moim zdaniem ja przedstawi³em tylko swoje przemy¶lenia i to co obserwujê na co dzieñ.

YourFear Jêzyk
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #358 : Styczeñ 29, 2009, 00:07:10 »

nawi±¿e to Twojego nicka - TWÓJ STRACH powoduje to, ¿e chodzisz do tego ko¶cio³a (budynku a BOGA MASZ W SERCU!) - boisz siê piek³a, szatana i innych bzdur wymy¶lanych aby oszukiwaæ i zniewoliæ ludzi w ci±gu 2000. letniej szopki - ja przejrza³em na oczy 25 lat temu, czyli jak siê urodzi³em, rodzice mnie nie ochrzcili i chwa³a im za to!!!

Kap³an 718'
Lucyna D.
Go¶æ
« Odpowiedz #359 : Styczeñ 29, 2009, 00:09:27 »

YourFear, PCh nie wypali, najpierw poczytaj wszystkie posty, ¿eby siê przekonaæ, ¿e to nie jest nic dobrego... Wiêkszo¶æ ludzi na tym forum nie popiera PCh, ale s± tutaj, bo s± tu fajni ludzie i mo¿na ciekawie podyskutowaæ :-)
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #360 : Styczeñ 29, 2009, 04:20:18 »

YourFear, PCh nie wypali, najpierw poczytaj wszystkie posty, ¿eby siê przekonaæ, ¿e to nie jest nic dobrego... Wiêkszo¶æ ludzi na tym forum nie popiera PCh, ale s± tutaj, bo s± tu fajni ludzie i mo¿na ciekawie podyskutowaæ :-)

wypali... tyle, ¿e INACZEJ U¶miech w sumie to, ¿e JESTE¦MU TU NA FORUM to ju¿ jest sukces PCH - tyle ciekawych osobliwo¶ci w JEDNYM MIEJSCU!

718'
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #361 : Styczeñ 29, 2009, 08:20:44 »

Powiedzmy tak - same cele statutowe nie maj± szans wypaliæ, bo bazuj± na bzdurnych przekazach. Natomiast dobrym efektem PCh jest efekt uboczny, polegaj±cy na tym, ¿e ludzie np. na tym forum o tym rozmawiaj±, wiêc zwracaj± siê ogólnie w kierunku rozwoju duchowego i poznania siebie.
BRAIN
Go¶æ
« Odpowiedz #362 : Styczeñ 29, 2009, 19:25:59 »

spuentuje wiêc rozmowê o ¿ebraku i mistrzu bo NIKT mnie nie zrozumia³ widaæ - mia³em na my¶lê, ¿e ja naprzyk³ad jestem ¿ebrakiem o sercu mistrza - i to jest dopiero co¶, ubogi ale bogaty duchowo - to dla tych co mnie nie zrozumieli przedtem...

Przede wszystkim cz³owiek bogaty duchowo nie musi na lewo i prawo wszystkim to podkre¶laæ natomiast Ty jeste¶ (sorry za s³ownictwo) zaje..¶cie nieskromnym cz³owiekiem. Co chwile piszesz ¿e nikt Ciê nie rozumie? nikt nie jest widaæ na Twoim poziomie duchowym?
Wiêc mistrzu duchowy postaraj siê komu¶ przekazaæ tê swoj± tajemn± wiedzê.
Wielce uduchowiony cz³owiek nie ma w sobie tyle nienawi¶ci co Ty (na ka¿dym kroku ciskasz jadem je¶li jest jaka¶ wzmianka o KK). Ja te¿ nie jestem zwolennikiem ko¶cio³a i z tego co widzê sporo osób innych te¿, ale nikt tak zajadle na niego nie wyzywa. Je¶li na tym ma polegaæ atmosfera mi³o¶ci w¶ród tych uduchowionych?... to ja dziêkujê.

« Ostatnia zmiana: Styczeñ 29, 2009, 19:26:43 wys³ane przez BRAIN » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #363 : Styczeñ 29, 2009, 19:29:06 »

Przede wszystkim cz³owiek bogaty duchowo nie musi na lewo i prawo wszystkim to podkre¶laæ natomiast Ty jeste¶ (sorry za s³ownictwo) zaje..¶cie nieskromnym cz³owiekiem. Co chwile piszesz ¿e nikt Ciê nie rozumie? nikt nie jest widaæ na Twoim poziomie duchowym?
Wiêc mistrzu duchowy postaraj siê komu¶ przekazaæ tê swoj± tajemn± wiedzê.
Wielce uduchowiony cz³owiek nie ma w sobie tyle nienawi¶ci co Ty (na ka¿dym kroku ciskasz jadem je¶li jest jaka¶ wzmianka o KK). Ja te¿ nie jestem zwolennikiem ko¶cio³a i z tego co widzê sporo osób innych te¿, ale nikt tak zajadle na niego nie wyzywa. Je¶li na tym ma polegaæ atmosfera mi³o¶ci w¶ród tych uduchowionych?... to ja dziêkujê.

LOL! no comments Z politowaniem
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #364 : Styczeñ 29, 2009, 22:47:22 »

Wybaczcie, ¿e trochê wam zmieniê temat, ale ukaza³ siê w³a¶nie niezmiernie ciekawy post na temat "kk a sprawa polska" i tak mnie to w....i³o, ¿e zamieszczam gdzie mo¿na, aby jak najwiêcej ludzi to przeczyta³o:

1079 r. - roku Swiety Stanislaw jako biskup krakowski rzucil na króla Boleslawa klatwe wylaczajac go przez nia ze spolecznosci wiernych.

1146(?)- klatwe arcybiskupa Jakuba ze Znina rzucona na seniora Wladyslawa zwanego Wygnancem.

1148 - klatwa biskupa rzymskiego na Eugeniusza III, w wyniku której legat papieski Gwidon wezwal na pomoc przeciw Polsce wojska cesarskie, które poprowadzil krzyzowiec Fryderyk Barbarosa (1157).

1206-1210 - papiez Inocenty III klatwami regulowal stosunki w naszym kraju.

1319 (jesien) - Sad papieski oklada króla Lokietka klatwa, a jego panstwo - interdyktem.

1381-82 - kiedy Ruprecht, ksiaze legnicki, jako prezent na Gwiazdke poslal bratu-biskupowi we Wroclawiu beczke swidnickiego piwa - ...zostala ona skonfiskowana, gdy tylko znalazla sie w granicach wroclawskiego Weichbildu, a furman który robil za sw. Mikolaja poszedl do wiezienia. Jako uzasadnienie tego kroku celnicy stwierdzili, ze na wyspie katedralnej monopol na warzenie
i wyszynk piwa posiada browar z Wroclawia, wiec piwo swidnickie, mimo, ze jest prezentem, naruszylo niewatpliwie ten monopol. Piwo swidnickie musialo byc przednie, skoro biskup zezlil sie na miasto Wroclaw i cisnal w nie klatwa. Rozkazal tez pozamykac wszystkie koscioly.

Juz prawie 600 lat temu, po bitwie pod Grunwaldem, ówczesny papa oblozyl klatwa króla polskiego i wszystkich Polaków "za walke przeciw Kosciolowi Swietemu". Tamtej klatwy ani ten, ani zaden inny papiez nigdy nie zniósl. Zgodnie z katolickim prawem kanonicznym, obowiazuje wiec ona nadal.
Chociaz Polacy razem z Królem odwolywali sie i proces w Rzymie wygrali, tamtej, klatwy ani ten sam Grzegorz XII, ani zaden inny jego nastepca wlacznie z naszym J.P.II - czy tez Niemiec B16, który jest spadkobierca zarówno papieza Marcina V, jak i niemieckiego mistrza krzyzackiego - nigdy nie zniesli i obowiazuje ona nadal do dnia dzisiejszego wlacznie, no i co???

Przeciez to chyba nie przypadek, ze po Jagiellonach od tego czasu zawsze bylo nam pod górke. Susze i powodzie, swawola szlachecka, potop szwedzki, chan krymski, rozbiory, przegrane powstania, dwie wojny, okupacja... i wreszcie Blizniaki namaszczone przez Rydzyka.

Na przyklad Jagiello ufundowal klasztor brygidek w Lublinie jako votum za rzekomo przepowiedziane przez sw. Brygide zwyciestwo pod Grunwaldem; Kazimierz Jagiellonczyk – ufundowal klasztor w Elblagu, by blagac o wstawiennictwo sw. Brygidy w wojnie 13-letniej (tymczasem 24.IX.1454 papiez Kaliksta III nie zatwierdzil pokoju torunskiego, a na Zwiazek Pruski, króla Kazimierza Jagiellonczyka i Polske rzucil na Polske kolejna klatwe, a bernardyni szpiegowali dla Krzyzaków). Szczególnie negatywna role odgrywa potem Pius II, niedoszly biskup warminski.

1424 r. - edykt wielunski neofity Jagielly ustanawial status "infamisa" dla wykletego za herezje. Infamisowi odbierano majatek, godnosci i urzedy i skazywany byl na banicje. Jesli nie opuscil kraju, mógl byc uwieziony, a nastepnie skazany na smierc. Infamisa kazdy mógl bezkarnie zabic, gdyz pozbawiony byl opieki prawnej, sprawców nawet nagradzano. W 1458 r. wydano prawo na mocy którego starostowie mogli konfiskowac majatki tych, którzy ponad rok pozostawali pod klatwa.

Po wybuchu w roku 1830 Powstania Listopadowego rzad Królestwa Polskiego zwrócil sie do papieza o blogoslawienstwo i moralne poparcie. Prosbe, podpisana przez marszalka sejmu Wladyslawa Ostrowskiego, zawiózl do Rzymu Sebastian Badeni. Zbyto go niczym. Polski posel nie wiedzial, ze ubiegl go ambasador Rosji i ze papiez stanal po stronie prawoslawnego cara przeciwko katolickiej Polsce. Papiez juz byl wyslal na prosbe cara brewe do biskupów w Polsce. Losy wojny jeszcze sie wazyly i ostroznie sformulowane brewe papieskie nie zadowolilo cara. Tymczasem Powstanie upadlo i papiez juz nie potrzebowal dyplomatyzowac. Wykoncypowal w brudnopisie nowy tekst i przeslal go ambasadorowi carskiemu w Rzymie hr. Gagarinowi do aprobaty. Gagarin poczynil pewne skreslenia i poprawki w papieskim tekscie i tak wspólnie zredagowana encyklika Cum primum z dnia 9 czerwca 1832 roku zostala wyslana do Polski.10) Byl to nikczemny paszkwil, w którym bohaterów Powstania zwie sie siewcami podstepu i klamstwa. Nazywal sie ten papiez Grzegorz XVI, o którym - zdaniem Ignacego Chrzanowskiego - "uczciwy Polak do dzis dnia spokojnie mówic nie moze..."

Grzegorz XVI - Encycklika z 15 sierpnia 1832 r. Mirari vos (fragment):
Z tego to zatrutego zródla indyferentyzmu pochodzi owa falszywa i absurdalna maksyma, albo raczej majaczenie, ze wolnosc sumienia winna byc nadana i zagwarantowana kazdemu. Blad ten nalezy do najbardziej zarazliwych, a droge mu przeciera owa wolnosc wyrazania opinii, absolutna i bez ograniczen, która, dla zniszczenia Kosciola i panstwa, wszedzie sie szerzy, a która pewni ludzie, poprzez swoje zuchwalstwo, nie boja sie przedstawiac jako korzysc dla
religii. "Jakaz smierc jest gorsza dla duszy niz samowola bledu!" powiedzial sw. Augustyn [Komentarz do Psalmu 124].

1860 - Klatwa papieska na przywlaszczajacych niektóre ziemie panstwa
koscielnego.

Jego Swiatobliwosc Pius IX nakazal ksiezom potepiac glosno powstanców, poniewaz wystepowanie przeciw zaborcom jest grzechem i obraza Bozego majestatu! Tym sposobem Pius IX przylozyl reke do upadku powstania styczniowego i unicestwienia heroicznego wysilku Polaków walczacych o niepodleglosc.

1896 - papiez Leon XIII "...orzeka najwyzsza Sw. Kongregacja, ze stwierdzone sa zuchwalstwo i upór ksiedza Stanislawa Stojalowskiego, a dlatego oglasza i wydaje wyrok, ze tenze ksiadz Stojalowski publicznie popadl za wspomniane przekroczenia pod kara klatwy samym prawem kanonicznym ustanowionej, a o ile tego potrzeba, tym dekretem publicznym naklada i wymierza te klatwe ze wszystkimi jej skutkami na tegoz ksiedza Stanislawa Stojalowskiego orzekajac, ze powinien byc unikanym i nalezy go unikac". Papiez Leon XIII gorliwie zachecal Polaków do posluszenstwa wobec zaborców, takie wskazówki otrzymywal
równiez kler polski. W jednym z listów do biskupów zaboru rosyjskiego papiez pisal: "Nie ustawajcie zarazem w daznosci, zeby ugruntowalo sie w duchowienstwie i we wszystkich innych, poszanowanie wladz wyzszych i zastosowanie sie do urzadzen publicznych". Temu nie podporzadkowal sie ksiadz Stanislaw Stojalowski (1841-1911), inicjator ruchu ludowego w Galicji, publicysta, wydawca czasopism: "Wieniec" i "Pszczólka", organizator kólek rolniczych, czytelni, wieców chlopskich i pielgrzymek. Zarzadzenie wykonawcze do tej klatwy wydal biskup przemyski Solecki.

Pius XII byl poinformowany o zamiarze napasci Hitlera na Polske, i jedyne co w tej kwestii zrobil, to bylo zerwania obowiazujacego konkordatu na jesieni 1939 r. w drodze ustanowienia nowej administracji koscielnej na terenach polski zgodnie z potrzebami agresora.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #365 : Styczeñ 29, 2009, 23:15:42 »

alez temat pasuje - nazywa siê UPADEK RELIGII - a takie rzeczy ten upadek w³a¶nie sprawi±! gdy siê zbierze 10 milionów ma³ych b³edów robi siê JEDEN WIELKI B£¡D, widzisz Dariusz ja takich faktów przytoczonych przez Ciebie znam tysi±ce i dlatego tej religii TAK nie lubiê - za to, szanujê BARDZO nauki Chrystusa (nie myliæ z jezusem-nazw±!)

Dariusz polecam Ci ksi±¿ki Karlheinz Deschnera, napisa³ kilka tomów o b³êdach KK, ciekawa pozycja równie¿ ale innego autora "¯ycie Seksualne Papie¿y"

p.s. mam WSZYSTKO po polsku jako ebooki w pdf - chcesz to Ci na maila wy¶lê ale tego jest DU¯O bardzo!!!

mam nastêpuj±ce pozycje PO POLSKU - wszystkie w czytelnych zredagowanych pdfach:

Karlheinz Deschner - KRYMINALNA historia chrze¶cijañstwa
Karlheinz Deschner - OPUS DIABOLI
Karlheinz Deschner - I znowu zapia³ kur tom1
Karlheinz Deschner - I znowu zapia³ kur tom2
Karlheinz Deschner - Krzy¿ pañski z Ko¶cio³em
Karlheinz Deschner - Polityka papieska w XX w. tom1
Karlheinz Deschner - Polityka papieska w XX w. tom2

Robert A. Haasler - ZBRODNIE w imieniu Chrystusa
Robert A. Haasler - Kobiety Watykanu
Robert A. Haasler - Tajne Sprawy Papie¿y
Helen Ellebre - CIEMNA STRONA crze¶cijañstwa
M£OT NA CZAROWNICE!!!
Les³aw ¯ukowski - Najwiêksze K£AMSTWA i mistyfikacje w dziejach Ko¶cio³a
Nigel Cawthorne - ¯ycie Seksualne Papie¿y

nied³ugo wszystko wrzucê na rapidshare jak op³acê konto - ksi±¿ki NIE S¡ ¦CIAGANE Z NETA, skanowali to kumple podczas akcji "m³ot na chrze¶cijañstwo", a teraz wszystko pójdzie w internet bo jest juz zgoda na to!

Kap³an 718'
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 29, 2009, 23:30:40 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #366 : Styczeñ 30, 2009, 08:34:35 »

Kiaro, Sarah54, Kap³an 718 dziêki wielkie za rady U¶miech

Na razie to ja sama nie wiem czego szukam, ale pewnie jak znajdê bedê wiedzia³a, ¿e to to U¶miech))))

Pozdrawiam U¶miech
Baltazar
Go¶æ
« Odpowiedz #367 : Styczeñ 31, 2009, 11:48:32 »

Sekretne ¿ycie ksiê¿y

Zakochuj± siê. Romansuj±. Uprawiaj± seks, p³odz± dzieci. Jak normalni faceci. Tyle, ¿e w ukryciu. Ponad po³owa polskich ksiê¿y katolickich chcia³aby mieæ legalne ¿ony i jednocze¶nie odprawiaæ msze w ko¶ciele. O sekretach ksiê¿y w ¶wietle najnowszych badañ nad celibatem prof. Józefa Baniaka pisze Anita Czupryn

http://www.polskatimes.pl/fakty/kosciol/81729,sekretne-zycie-ksiezy,id,t.html
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #368 : Styczeñ 31, 2009, 12:34:00 »

Przeciez to normalni ludzie, ktorym bezprawnie odebrano ludzkie prawa w imie maniakalnie rozumianej wyzszosci.W koncu pora wiedziec iz zakazy i nakazy tworza bunt przeciw sobie. Przelamia ta tame z olbrzymia sila.
Absolutnie ksieza maja prawo do NORMALNEGO LUDZKIEGO ZYCIA Z MILOSCIA < SEKSEM I RODZINA, JEZELI TAK WYBIORA SAMI.

Kiara U¶miech U¶miech
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #369 : Luty 01, 2009, 09:57:33 »

To nie obsesja, to czas poszukiwania prawdy i konfrontacji z manipulatorstwem w wydaniu ludzi z Watykanu Z³y

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #370 : Luty 01, 2009, 11:07:32 »

ale czekacie żeby upadla religia co ??
« Ostatnia zmiana: Luty 01, 2009, 11:07:37 wys³ane przez Cysio91 » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #371 : Luty 01, 2009, 17:11:50 »

ale czekacie ¿eby upadla religia co ??

OCZYWI¦CIE, BO WIEMY, ¯E JEST TO NIE UNIKNIONE! KU CHWALE BOGA PRZECIW KO¦CIO£OWI  Z³y

718'
« Ostatnia zmiana: Luty 01, 2009, 17:12:30 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #372 : Luty 01, 2009, 17:19:45 »

Upadek religii bêdzie zwi±zany z chaosem. Cysio wiesz dlaczego upadn± religie?
Odpowiem ci, dlatego i¿ w czasach kryzysu ludzie siê zmieniaj±. Ziemia potrzebuje "wstrz±su". A to ¿e religie upadn± albo inaczej ich wiara siê za³amie jest nieuniknione. 2000 lat zbieranych k³amstw w koñcu kiedy¶ musi pa¶æ.

Pozdrawiam
Mora Mrugniêcie
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #373 : Luty 01, 2009, 17:32:49 »

2012 bêdzie tym prze³omem, minie wtedy 2000 i 12 lat czyli oko³o 734 000 dni - s³ownie - siedemset trzydzie¶ci cztery tysi±ce dni ³a³szu, k³amstwa i ob³udy!

ta religia na prawdê nosi nazwê "¿ygacze k³amstw" - takie okre¶lenie da³ im Jakub po tym co zrobili z jego bratem Jezusem, zachowa³o siê to w dzie³ach ¿ydowskich, które NIGDY nie zosta³y cenzurowane bo nie widzieli w tym ¿adnego celu!!!

religia oparta na K£AMSTWIE jest skazana na upadek z definicji...

Kap³an 718'
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #374 : Luty 01, 2009, 21:54:48 »

2012 bêdzie tym prze³omem, minie wtedy 2000 i 12 lat czyli oko³o 734 000 dni - s³ownie - siedemset trzydzie¶ci cztery tysi±ce dni ³a³szu, k³amstwa i ob³udy!

ta religia na prawdê nosi nazwê "¿ygacze k³amstw" - takie okre¶lenie da³ im Jakub po tym co zrobili z jego bratem Jezusem, zachowa³o siê to w dzie³ach ¿ydowskich, które NIGDY nie zosta³y cenzurowane bo nie widzieli w tym ¿adnego celu!!!

religia oparta na K£AMSTWIE jest skazana na upadek z definicji...

Kap³an 718'

Kap³an 718 - nie przeczê, ale móg³by¶ podaæ konkretne ¼ród³o, sk±d o tej rewelacji Jakuba wiesz?
Strony: 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 40 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: