wiki
Gość
|
 |
« Odpowiedz #350 : Styczeń 28, 2009, 18:34:29 » |
|
Arteq, Kot, Stanley, Lucyna Kapłan Kim jestem? posłuchajcie tej cęści: http://pl.youtube.com/watch?v=L_wHI7ySgiU&NR=1wszystko w jednej pigulce rozwój duchowy, wcielenia......... Pozdrawiam 
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 28, 2009, 18:36:04 wysłane przez wiki »
|
|
|
|
|
wiki
Gość
|
 |
« Odpowiedz #351 : Styczeń 28, 2009, 18:51:24 » |
|
Lucynko przepraszam Ju¿ Ci piszê: Darek jest cz³owiekiem który podró¿uje w astralu tak jak Monroe, chce nauczyÌ tego jak najwiêcj osób. Pewnego dnia zapyta³ kim jestem? swoje wy¿sz ja. Wy¿sze ja mu odpowiedzia³ao, ¿e mo¿e mu powiedzieÌ ale tylko o aspekcie Ziemskim. Kaza³ mu spoj¿eÌ w lusto i wtedy zobaczy³ 1000 ce wcieleù stoj¹cych w kolejce, które wcielaj¹ siê jednoczeœnie, poniewa¿ czas nie istnieje. Pierwsz¹ osob¹ w tej kolejce by³ ufol a ostatni¹ on. Naszym celem jest zdobycie doœwiadcenia i przyjemnoœci. Podrawiam 
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
 |
« Odpowiedz #352 : Styczeń 28, 2009, 19:14:55 » |
|
Wiki - masz na myœli Darka Sugiera? Bo z tym autorem kojarzê pewn¹ ksi¹¿kê w³aœnie o takich prze¿yciach.
|
|
|
|
|
|
|
wiki
Gość
|
 |
« Odpowiedz #353 : Styczeń 28, 2009, 19:20:55 » |
|
Tene tak obejÂżyj koniecznie ten filmik ale sÂą tez inne jak np "auto wywiad" uÂśmiaÂłam siĂŞ do Âłez z formy, ale poztym wszystko co mĂłwi to prawda  Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
 |
« Odpowiedz #354 : Styczeń 28, 2009, 19:40:01 » |
|
A bardzo chêtnie  Czyta³em ksi¹¿kê Darka (Mi³oœÌ i WolnoœÌ poza cia³em) - œwietna, i bardzo ciekawie pokazuje metody i mo¿liwoœci doœwiadczania poza cia³em  Co prawda nie wiem jeszcze dok³adnie, jaki rodzaj podró¿y odbywa (astraln¹? mentaln¹? trudno zidentyfikowaÌ, bo jego opisy nosz¹ cechy obu), ale œwietna ksi¹¿ka, œwietny styl i ciekawe informacje. Zreszt¹, widaÌ, ze bardzo charyzmatyczny cz³owiek 
|
|
|
|
|
|
|
Stanley
Gość
|
 |
« Odpowiedz #355 : Styczeń 28, 2009, 19:48:16 » |
|
>Wiki< Wielkie DziĂŞki za ten link. Zrzucam go na swojego chomika do folderu z pierwszym auto wywiadem Darka. Ja nie jestem gotĂłw do takiej prezentacji swoich wÂłasnych eksploracji w stanie OOBE, ze wzglĂŞdu na to, Âże jestem nieÂśmiaÂły, a dodatkowo emocje zwiÂązane z nimi spowodujÂą, Âże bĂŞdĂŞ pÂłakaÂł, poniewaÂż wiem dokÂładnie co ich wkrĂłtce czeka jeÂśli siĂŞ nie obudzÂą z tego materialnego letargu. Pozdrawiam CiepÂło.
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #356 : Styczeń 28, 2009, 23:26:31 » |
|
spuentuje wiĂŞc rozmowĂŞ o Âżebraku i mistrzu bo NIKT mnie nie zrozumiaÂł widaĂŚ - miaÂłem na myÂślĂŞ, Âże ja naprzykÂład jestem Âżebrakiem o sercu mistrza - i to jest dopiero coÂś, ubogi ale bogaty duchowo - to dla tych co mnie nie zrozumieli przedtem...
KapÂłan 718'
|
|
|
|
|
|
|
YourFear
Gość
|
 |
« Odpowiedz #357 : Styczeń 28, 2009, 23:49:16 » |
|
Szczerze mówi¹c po ujawnieniu tego o czym mówi Samuel upadek religii jest realny (liczê na to e PCH nie jest kolejnym wymys³em ludzi i jak twierdza co niektórzy sekt¹). Jestem katolikiem choÌ ta religia zaczyna mnie po woli irytowaÌ, co chwile s³yszy siê ¿e trzeba iœÌ do koœcio³a bo s¹ jakieœ kolejne œwiêta. Nied³ugo dojdzie do sytuacji gdzie co dzieù bêdziemy modliÌ siê za innego Œwiêtego... Jakiœ czas temu us³ysza³em w koœciele, ¿e nie uczestniczenie we mszy œwiêtej w nowy rok jest grzechem ciê¿kim (a niby to z jakiej okazji?) w Biblii do której odnosi siê ca³a religia takich rzeczy wyczytaÌ nie sposób. Na si³ê przyci¹ganie wiernych? Najlepiej 7 razy w tygodniu, niewrzucanie kasy na tace te¿ bêdzie grzechem? Niby za co ksi¹dz kupi sobie nowy samochód? Nie uwa¿am ¿eby przynale¿noœÌ do którejœ z ziemskich religii by³a konieczna do zbawienia, nawet na samym przyk³adzie Biblii, gdzie Jezus mówi³ "Kto we Mnie wierzy, to choÌby i umar³, ¿yÌ bêdzie". Katolikiem jestem z tego wzglêdu jak pewnie wiêkszoœÌ - od dzieciùstwa by³o mi to wpajane, jako obowi¹zek, a jak to dzieciak karz¹ to idzie. Od jakiœ 3 lat czekam ju¿ na rok 012, jeœli projekt Cheops wypali co by siê nie dzia³o pewnie bêdzie lepiej ni¿ teraz. Na dzieù dzisiejszy œwiat pod¹¿a w zupe³nie nie zrozumia³ym dla mnie kierunku. Co dzieù w mediach s³yszy siê o aferach z udzia³em polityków, konfliktach zbrojnych, pedofilach, tragediach. Du¿a czêœÌ ludzi poprzez technikê - g³ownie gry wideo odciêta jest od rzeczywistoœci jeszcze trochê a po wybuchu bomby atomowej zaczn¹ mówiÌ "GameOver". Ludzie na co dzieù s¹ zabiegani a to trzeba utrzymaÌ rodzinê, a to coœ innego. Wiem ¿e pewnie znajd¹ siê osoby na forum, które uwa¿aj¹ inaczej i mog¹ nie zgadzaÌ siê z moim zdaniem ja przedstawi³em tylko swoje przemyœlenia i to co obserwujê na co dzieù. YourFear 
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #358 : Styczeń 29, 2009, 00:07:10 » |
|
nawi¹¿e to Twojego nicka - TWĂJ STRACH powoduje to, Âże chodzisz do tego koÂścioÂła (budynku a BOGA MASZ W SERCU!) - boisz siĂŞ piekÂła, szatana i innych bzdur wymyÂślanych aby oszukiwaĂŚ i zniewoliĂŚ ludzi w ciÂągu 2000. letniej szopki - ja przejrzaÂłem na oczy 25 lat temu, czyli jak siĂŞ urodziÂłem, rodzice mnie nie ochrzcili i chwaÂła im za to!!!
KapÂłan 718'
|
|
|
|
|
|
|
Lucyna D.
Gość
|
 |
« Odpowiedz #359 : Styczeń 29, 2009, 00:09:27 » |
|
YourFear, PCh nie wypali, najpierw poczytaj wszystkie posty, ¿eby siê przekonaÌ, ¿e to nie jest nic dobrego... WiêkszoœÌ ludzi na tym forum nie popiera PCh, ale s¹ tutaj, bo s¹ tu fajni ludzie i mo¿na ciekawie podyskutowaÌ :-)
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #360 : Styczeń 29, 2009, 04:20:18 » |
|
YourFear, PCh nie wypali, najpierw poczytaj wszystkie posty, ¿eby siê przekonaÌ, ¿e to nie jest nic dobrego... WiêkszoœÌ ludzi na tym forum nie popiera PCh, ale s¹ tutaj, bo s¹ tu fajni ludzie i mo¿na ciekawie podyskutowaÌ :-)
wypali... tyle, Âże INACZEJ  w sumie to, Âże JESTEÂŚMU TU NA FORUM to juÂż jest sukces PCH - tyle ciekawych osobliwoÂści w JEDNYM MIEJSCU! 718'
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
 |
« Odpowiedz #361 : Styczeń 29, 2009, 08:20:44 » |
|
Powiedzmy tak - same cele statutowe nie majÂą szans wypaliĂŚ, bo bazujÂą na bzdurnych przekazach. Natomiast dobrym efektem PCh jest efekt uboczny, polegajÂący na tym, Âże ludzie np. na tym forum o tym rozmawiajÂą, wiĂŞc zwracajÂą siĂŞ ogĂłlnie w kierunku rozwoju duchowego i poznania siebie.
|
|
|
|
|
|
|
BRAIN
Gość
|
 |
« Odpowiedz #362 : Styczeń 29, 2009, 19:25:59 » |
|
spuentuje wiĂŞc rozmowĂŞ o Âżebraku i mistrzu bo NIKT mnie nie zrozumiaÂł widaĂŚ - miaÂłem na myÂślĂŞ, Âże ja naprzykÂład jestem Âżebrakiem o sercu mistrza - i to jest dopiero coÂś, ubogi ale bogaty duchowo - to dla tych co mnie nie zrozumieli przedtem...
Przede wszystkim czÂłowiek bogaty duchowo nie musi na lewo i prawo wszystkim to podkreÂślaĂŚ natomiast Ty jesteÂś (sorry za sÂłownictwo) zaje..Âście nieskromnym czÂłowiekiem. Co chwile piszesz Âże nikt CiĂŞ nie rozumie? nikt nie jest widaĂŚ na Twoim poziomie duchowym? WiĂŞc mistrzu duchowy postaraj siĂŞ komuÂś przekazaĂŚ tĂŞ swojÂą tajemnÂą wiedzĂŞ. Wielce uduchowiony czÂłowiek nie ma w sobie tyle nienawiÂści co Ty (na kaÂżdym kroku ciskasz jadem jeÂśli jest jakaÂś wzmianka o KK). Ja teÂż nie jestem zwolennikiem koÂścioÂła i z tego co widzĂŞ sporo osĂłb innych teÂż, ale nikt tak zajadle na niego nie wyzywa. JeÂśli na tym ma polegaĂŚ atmosfera miÂłoÂści wÂśrĂłd tych uduchowionych?... to ja dziĂŞkujĂŞ.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 29, 2009, 19:26:43 wysłane przez BRAIN »
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #363 : Styczeń 29, 2009, 19:29:06 » |
|
Przede wszystkim czÂłowiek bogaty duchowo nie musi na lewo i prawo wszystkim to podkreÂślaĂŚ natomiast Ty jesteÂś (sorry za sÂłownictwo) zaje..Âście nieskromnym czÂłowiekiem. Co chwile piszesz Âże nikt CiĂŞ nie rozumie? nikt nie jest widaĂŚ na Twoim poziomie duchowym? WiĂŞc mistrzu duchowy postaraj siĂŞ komuÂś przekazaĂŚ tĂŞ swojÂą tajemnÂą wiedzĂŞ. Wielce uduchowiony czÂłowiek nie ma w sobie tyle nienawiÂści co Ty (na kaÂżdym kroku ciskasz jadem jeÂśli jest jakaÂś wzmianka o KK). Ja teÂż nie jestem zwolennikiem koÂścioÂła i z tego co widzĂŞ sporo osĂłb innych teÂż, ale nikt tak zajadle na niego nie wyzywa. JeÂśli na tym ma polegaĂŚ atmosfera miÂłoÂści wÂśrĂłd tych uduchowionych?... to ja dziĂŞkujĂŞ. LOL! no comments 
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #364 : Styczeń 29, 2009, 22:47:22 » |
|
Wybaczcie, Âże trochĂŞ wam zmieniĂŞ temat, ale ukazaÂł siĂŞ wÂłaÂśnie niezmiernie ciekawy post na temat "kk a sprawa polska" i tak mnie to w....iÂło, Âże zamieszczam gdzie moÂżna, aby jak najwiĂŞcej ludzi to przeczytaÂło:
1079 r. - roku Swiety Stanislaw jako biskup krakowski rzucil na krĂłla Boleslawa klatwe wylaczajac go przez nia ze spolecznosci wiernych.
1146(?)- klatwe arcybiskupa Jakuba ze Znina rzucona na seniora Wladyslawa zwanego Wygnancem.
1148 - klatwa biskupa rzymskiego na Eugeniusza III, w wyniku ktĂłrej legat papieski Gwidon wezwal na pomoc przeciw Polsce wojska cesarskie, ktĂłre poprowadzil krzyzowiec Fryderyk Barbarosa (1157).
1206-1210 - papiez Inocenty III klatwami regulowal stosunki w naszym kraju.
1319 (jesien) - Sad papieski oklada krĂłla Lokietka klatwa, a jego panstwo - interdyktem.
1381-82 - kiedy Ruprecht, ksiaze legnicki, jako prezent na Gwiazdke poslal bratu-biskupowi we Wroclawiu beczke swidnickiego piwa - ...zostala ona skonfiskowana, gdy tylko znalazla sie w granicach wroclawskiego Weichbildu, a furman ktĂłry robil za sw. Mikolaja poszedl do wiezienia. Jako uzasadnienie tego kroku celnicy stwierdzili, ze na wyspie katedralnej monopol na warzenie i wyszynk piwa posiada browar z Wroclawia, wiec piwo swidnickie, mimo, ze jest prezentem, naruszylo niewatpliwie ten monopol. Piwo swidnickie musialo byc przednie, skoro biskup zezlil sie na miasto Wroclaw i cisnal w nie klatwa. Rozkazal tez pozamykac wszystkie koscioly.
Juz prawie 600 lat temu, po bitwie pod Grunwaldem, Ăłwczesny papa oblozyl klatwa krĂłla polskiego i wszystkich PolakĂłw "za walke przeciw Kosciolowi Swietemu". Tamtej klatwy ani ten, ani zaden inny papiez nigdy nie zniĂłsl. Zgodnie z katolickim prawem kanonicznym, obowiazuje wiec ona nadal. Chociaz Polacy razem z KrĂłlem odwolywali sie i proces w Rzymie wygrali, tamtej, klatwy ani ten sam Grzegorz XII, ani zaden inny jego nastepca wlacznie z naszym J.P.II - czy tez Niemiec B16, ktĂłry jest spadkobierca zarĂłwno papieza Marcina V, jak i niemieckiego mistrza krzyzackiego - nigdy nie zniesli i obowiazuje ona nadal do dnia dzisiejszego wlacznie, no i co???
Przeciez to chyba nie przypadek, ze po Jagiellonach od tego czasu zawsze bylo nam pod gĂłrke. Susze i powodzie, swawola szlachecka, potop szwedzki, chan krymski, rozbiory, przegrane powstania, dwie wojny, okupacja... i wreszcie Blizniaki namaszczone przez Rydzyka.
Na przyklad Jagiello ufundowal klasztor brygidek w Lublinie jako votum za rzekomo przepowiedziane przez sw. Brygide zwyciestwo pod Grunwaldem; Kazimierz Jagiellonczyk – ufundowal klasztor w Elblagu, by blagac o wstawiennictwo sw. Brygidy w wojnie 13-letniej (tymczasem 24.IX.1454 papiez Kaliksta III nie zatwierdzil pokoju torunskiego, a na Zwiazek Pruski, krĂłla Kazimierza Jagiellonczyka i Polske rzucil na Polske kolejna klatwe, a bernardyni szpiegowali dla KrzyzakĂłw). SzczegĂłlnie negatywna role odgrywa potem Pius II, niedoszly biskup warminski.
1424 r. - edykt wielunski neofity Jagielly ustanawial status "infamisa" dla wykletego za herezje. Infamisowi odbierano majatek, godnosci i urzedy i skazywany byl na banicje. Jesli nie opuscil kraju, mĂłgl byc uwieziony, a nastepnie skazany na smierc. Infamisa kazdy mĂłgl bezkarnie zabic, gdyz pozbawiony byl opieki prawnej, sprawcĂłw nawet nagradzano. W 1458 r. wydano prawo na mocy ktĂłrego starostowie mogli konfiskowac majatki tych, ktĂłrzy ponad rok pozostawali pod klatwa.
Po wybuchu w roku 1830 Powstania Listopadowego rzad KrĂłlestwa Polskiego zwrĂłcil sie do papieza o blogoslawienstwo i moralne poparcie. Prosbe, podpisana przez marszalka sejmu Wladyslawa Ostrowskiego, zawiĂłzl do Rzymu Sebastian Badeni. Zbyto go niczym. Polski posel nie wiedzial, ze ubiegl go ambasador Rosji i ze papiez stanal po stronie prawoslawnego cara przeciwko katolickiej Polsce. Papiez juz byl wyslal na prosbe cara brewe do biskupĂłw w Polsce. Losy wojny jeszcze sie wazyly i ostroznie sformulowane brewe papieskie nie zadowolilo cara. Tymczasem Powstanie upadlo i papiez juz nie potrzebowal dyplomatyzowac. Wykoncypowal w brudnopisie nowy tekst i przeslal go ambasadorowi carskiemu w Rzymie hr. Gagarinowi do aprobaty. Gagarin poczynil pewne skreslenia i poprawki w papieskim tekscie i tak wspĂłlnie zredagowana encyklika Cum primum z dnia 9 czerwca 1832 roku zostala wyslana do Polski.10) Byl to nikczemny paszkwil, w ktĂłrym bohaterĂłw Powstania zwie sie siewcami podstepu i klamstwa. Nazywal sie ten papiez Grzegorz XVI, o ktĂłrym - zdaniem Ignacego Chrzanowskiego - "uczciwy Polak do dzis dnia spokojnie mĂłwic nie moze..."
Grzegorz XVI - Encycklika z 15 sierpnia 1832 r. Mirari vos (fragment): Z tego to zatrutego zrĂłdla indyferentyzmu pochodzi owa falszywa i absurdalna maksyma, albo raczej majaczenie, ze wolnosc sumienia winna byc nadana i zagwarantowana kazdemu. Blad ten nalezy do najbardziej zarazliwych, a droge mu przeciera owa wolnosc wyrazania opinii, absolutna i bez ograniczen, ktĂłra, dla zniszczenia Kosciola i panstwa, wszedzie sie szerzy, a ktĂłra pewni ludzie, poprzez swoje zuchwalstwo, nie boja sie przedstawiac jako korzysc dla religii. "Jakaz smierc jest gorsza dla duszy niz samowola bledu!" powiedzial sw. Augustyn [Komentarz do Psalmu 124].
1860 - Klatwa papieska na przywlaszczajacych niektĂłre ziemie panstwa koscielnego.
Jego Swiatobliwosc Pius IX nakazal ksiezom potepiac glosno powstancĂłw, poniewaz wystepowanie przeciw zaborcom jest grzechem i obraza Bozego majestatu! Tym sposobem Pius IX przylozyl reke do upadku powstania styczniowego i unicestwienia heroicznego wysilku PolakĂłw walczacych o niepodleglosc.
1896 - papiez Leon XIII "...orzeka najwyzsza Sw. Kongregacja, ze stwierdzone sa zuchwalstwo i upĂłr ksiedza Stanislawa Stojalowskiego, a dlatego oglasza i wydaje wyrok, ze tenze ksiadz Stojalowski publicznie popadl za wspomniane przekroczenia pod kara klatwy samym prawem kanonicznym ustanowionej, a o ile tego potrzeba, tym dekretem publicznym naklada i wymierza te klatwe ze wszystkimi jej skutkami na tegoz ksiedza Stanislawa Stojalowskiego orzekajac, ze powinien byc unikanym i nalezy go unikac". Papiez Leon XIII gorliwie zachecal PolakĂłw do posluszenstwa wobec zaborcĂłw, takie wskazĂłwki otrzymywal rĂłwniez kler polski. W jednym z listĂłw do biskupĂłw zaboru rosyjskiego papiez pisal: "Nie ustawajcie zarazem w daznosci, zeby ugruntowalo sie w duchowienstwie i we wszystkich innych, poszanowanie wladz wyzszych i zastosowanie sie do urzadzen publicznych". Temu nie podporzadkowal sie ksiadz Stanislaw Stojalowski (1841-1911), inicjator ruchu ludowego w Galicji, publicysta, wydawca czasopism: "Wieniec" i "PszczĂłlka", organizator kĂłlek rolniczych, czytelni, wiecĂłw chlopskich i pielgrzymek. Zarzadzenie wykonawcze do tej klatwy wydal biskup przemyski Solecki.
Pius XII byl poinformowany o zamiarze napasci Hitlera na Polske, i jedyne co w tej kwestii zrobil, to bylo zerwania obowiazujacego konkordatu na jesieni 1939 r. w drodze ustanowienia nowej administracji koscielnej na terenach polski zgodnie z potrzebami agresora.
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #365 : Styczeń 29, 2009, 23:15:42 » |
|
alez temat pasuje - nazywa siĂŞ UPADEK RELIGII - a takie rzeczy ten upadek wÂłaÂśnie sprawiÂą! gdy siĂŞ zbierze 10 milionĂłw maÂłych bÂłedĂłw robi siĂŞ JEDEN WIELKI BÂŁÂĄD, widzisz Dariusz ja takich faktĂłw przytoczonych przez Ciebie znam tysiÂące i dlatego tej religii TAK nie lubiĂŞ - za to, szanujĂŞ BARDZO nauki Chrystusa (nie myliĂŚ z jezusem-nazwÂą!)
Dariusz polecam Ci ksi¹¿ki Karlheinz Deschnera, napisa³ kilka tomów o b³êdach KK, ciekawa pozycja równie¿ ale innego autora "¯ycie Seksualne Papie¿y"
p.s. mam WSZYSTKO po polsku jako ebooki w pdf - chcesz to Ci na maila wyÂślĂŞ ale tego jest DUÂŻO bardzo!!!
mam nastĂŞpujÂące pozycje PO POLSKU - wszystkie w czytelnych zredagowanych pdfach:
Karlheinz Deschner - KRYMINALNA historia chrzeÂścijaĂąstwa Karlheinz Deschner - OPUS DIABOLI Karlheinz Deschner - I znowu zapiaÂł kur tom1 Karlheinz Deschner - I znowu zapiaÂł kur tom2 Karlheinz Deschner - KrzyÂż paĂąski z KoÂścioÂłem Karlheinz Deschner - Polityka papieska w XX w. tom1 Karlheinz Deschner - Polityka papieska w XX w. tom2
Robert A. Haasler - ZBRODNIE w imieniu Chrystusa Robert A. Haasler - Kobiety Watykanu Robert A. Haasler - Tajne Sprawy PapieÂży Helen Ellebre - CIEMNA STRONA crzeÂścijaĂąstwa MÂŁOT NA CZAROWNICE!!! LesÂław ÂŻukowski - NajwiĂŞksze KÂŁAMSTWA i mistyfikacje w dziejach KoÂścioÂła Nigel Cawthorne - ÂŻycie Seksualne PapieÂży
nied³ugo wszystko wrzucê na rapidshare jak op³acê konto - ksi¹¿ki NIE S¥ ŒCIAGANE Z NETA, skanowali to kumple podczas akcji "m³ot na chrzeœcijaùstwo", a teraz wszystko pójdzie w internet bo jest juz zgoda na to!
KapÂłan 718'
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 29, 2009, 23:30:40 wysłane przez KapÂłan 718 »
|
|
|
|
|
wiki
Gość
|
 |
« Odpowiedz #366 : Styczeń 30, 2009, 08:34:35 » |
|
Kiaro, Sarah54, KapÂłan 718 dziĂŞki wielkie za rady  Na razie to ja sama nie wiem czego szukam, ale pewnie jak znajdĂŞ bedĂŞ wiedziaÂła, Âże to to  )))) Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
|
|
Baltazar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #367 : Styczeń 31, 2009, 11:48:32 » |
|
Sekretne Âżycie ksiĂŞÂży ZakochujÂą siĂŞ. RomansujÂą. UprawiajÂą seks, pÂłodzÂą dzieci. Jak normalni faceci. Tyle, Âże w ukryciu. Ponad poÂłowa polskich ksiĂŞÂży katolickich chciaÂłaby mieĂŚ legalne Âżony i jednoczeÂśnie odprawiaĂŚ msze w koÂściele. O sekretach ksiĂŞÂży w Âświetle najnowszych badaĂą nad celibatem prof. JĂłzefa Baniaka pisze Anita Czupryn http://www.polskatimes.pl/fakty/kosciol/81729,sekretne-zycie-ksiezy,id,t.html
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #368 : Styczeń 31, 2009, 12:34:00 » |
|
Przeciez to normalni ludzie, ktorym bezprawnie odebrano ludzkie prawa w imie maniakalnie rozumianej wyzszosci.W koncu pora wiedziec iz zakazy i nakazy tworza bunt przeciw sobie. Przelamia ta tame z olbrzymia sila. Absolutnie ksieza maja prawo do NORMALNEGO LUDZKIEGO ZYCIA Z MILOSCIA < SEKSEM I RODZINA, JEZELI TAK WYBIORA SAMI. Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #369 : Luty 01, 2009, 09:57:33 » |
|
To nie obsesja, to czas poszukiwania prawdy i konfrontacji z manipulatorstwem w wydaniu ludzi z Watykanu  Pozdrawiam - Thotal 
|
|
|
|
|
|
|
Cysio91
Gość
|
 |
« Odpowiedz #370 : Luty 01, 2009, 11:07:32 » |
|
ale czekacie żeby upadla religia co ??
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 01, 2009, 11:07:37 wysłane przez Cysio91 »
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #371 : Luty 01, 2009, 17:11:50 » |
|
ale czekacie Âżeby upadla religia co ??
OCZYWIÂŚCIE, BO WIEMY, ÂŻE JEST TO NIE UNIKNIONE! KU CHWALE BOGA PRZECIW KOÂŚCIOÂŁOWI  718'
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 01, 2009, 17:12:30 wysłane przez KapÂłan 718 »
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #372 : Luty 01, 2009, 17:19:45 » |
|
Upadek religii bêdzie zwi¹zany z chaosem. Cysio wiesz dlaczego upadn¹ religie? Odpowiem ci, dlatego i¿ w czasach kryzysu ludzie siê zmieniaj¹. Ziemia potrzebuje "wstrz¹su". A to ¿e religie upadn¹ albo inaczej ich wiara siê za³amie jest nieuniknione. 2000 lat zbieranych k³amstw w koùcu kiedyœ musi paœÌ. Pozdrawiam Mora 
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #373 : Luty 01, 2009, 17:32:49 » |
|
2012 bĂŞdzie tym przeÂłomem, minie wtedy 2000 i 12 lat czyli okoÂło 734 000 dni - sÂłownie - siedemset trzydzieÂści cztery tysiÂące dni ÂłaÂłszu, kÂłamstwa i obÂłudy!
ta religia na prawdĂŞ nosi nazwĂŞ "Âżygacze kÂłamstw" - takie okreÂślenie daÂł im Jakub po tym co zrobili z jego bratem Jezusem, zachowaÂło siĂŞ to w dzieÂłach Âżydowskich, ktĂłre NIGDY nie zostaÂły cenzurowane bo nie widzieli w tym Âżadnego celu!!!
religia oparta na KÂŁAMSTWIE jest skazana na upadek z definicji...
KapÂłan 718'
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
 |
« Odpowiedz #374 : Luty 01, 2009, 21:54:48 » |
|
2012 bĂŞdzie tym przeÂłomem, minie wtedy 2000 i 12 lat czyli okoÂło 734 000 dni - sÂłownie - siedemset trzydzieÂści cztery tysiÂące dni ÂłaÂłszu, kÂłamstwa i obÂłudy!
ta religia na prawdĂŞ nosi nazwĂŞ "Âżygacze kÂłamstw" - takie okreÂślenie daÂł im Jakub po tym co zrobili z jego bratem Jezusem, zachowaÂło siĂŞ to w dzieÂłach Âżydowskich, ktĂłre NIGDY nie zostaÂły cenzurowane bo nie widzieli w tym Âżadnego celu!!!
religia oparta na KÂŁAMSTWIE jest skazana na upadek z definicji...
KapÂłan 718'
KapÂłan 718 - nie przeczĂŞ, ale mĂłgÂłbyÂś podaĂŚ konkretne ÂźrĂłdÂło, skÂąd o tej rewelacji Jakuba wiesz?
|
|
|
|
|
|
|
|