Enigma
Gość
|
 |
« Odpowiedz #875 : Styczeń 06, 2010, 16:00:21 » |
|
Jakie to troskliwe...aÂż Âżal dup* Âściska. Atreq, gwoli rozluÂźnienia wnetrznoÂści polecam zapoznaĂŚ sie z wizjÂą "Mija 21 grudnia 2012, nic siĂŞ nie staÂło...
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2010, 16:00:41 wysłane przez Enigma »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #876 : Styczeń 06, 2010, 23:24:20 » |
|
Enigma, aleÂż to nie mi Âżal dup* Âściska, lecz Tobie, wiĂŞc nie mi potrzebne jest rozluÂźnienie. Zapewniam takÂże, Âże nie chcĂŞ w Âżaden sposĂłb wpÂływaĂŚ na TwojÂą dup*...
|
|
|
|
|
|
|
Betti
Gość
|
 |
« Odpowiedz #877 : Styczeń 07, 2010, 11:18:12 » |
|
Chyba trzeba by zmienic tytul tego watku na :Upadek Czlowieka:
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
 |
« Odpowiedz #878 : Styczeń 22, 2010, 17:26:11 » |
|
O, a ja sobie zajrzaÂłem na forum, i juÂż w sumie jest koniec stycznia. I co, ktĂłra religia padÂła z kretesem, Âże aÂż drzazgi poleciaÂły? 
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #879 : Styczeń 22, 2010, 19:54:02 » |
|
O, a ja sobie zajrza³em na forum, i ju¿ w sumie jest koniec stycznia. I co, która religia pad³a z kretesem, ¿e a¿ drzazgi polecia³y?  Papie¿ B16 run¹³ z hukiem podczas nabo¿eùstwa w bo¿e narodzenie gdy go jakaœ kobieta w czerwieni przewróci³a a¿ kardyna³ obok z³ama³ koœÌ udow¹!  718'
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #880 : Styczeń 22, 2010, 19:57:43 » |
|
http://wp.tv/i,Strefa-Wyznania-bylego-ksiedza-cz1,mid,497089,klip.htmlhttp://wp.tv/i,Strefa-Wyznania-bylego-ksiedza-cz2,mid,497090,klip.htmlCiekawe newsy z pierwszej rĂŞki W czĂŞÂści drugiej padÂła suma 5 MILIARDĂW zÂłotych rocznie przekazywanych z PIĂNIĂDZY PUBLICZNYCH instytucjom koÂścielnym ... fiuuuu ,no to jest biznes . Plus do tego taca co Niedziela czyli minimum 52 tyg x 30 mln zÂł ( zaniÂżyÂłem tochĂŞ  ) plus taca z dni powszednich - juÂż nie licze nawet . To jest COÂŚ ! Od razu widaĂŚ, Âże religia to niezÂły biznes, a nie posÂługa . Moralnie to upadÂły juÂż dawno , jak widaĂŚ i sÂłychaĂŚ, choĂŚ biznes kwitnie 
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 22, 2010, 20:08:30 wysłane przez east »
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
 |
« Odpowiedz #881 : Styczeń 22, 2010, 20:14:24 » |
|
No moralnoœÌ moralnoœci¹, ale podobno mia³ byÌ spektakularny upadek jakiejœ religii. A roczek 2010 mamy, i owszem, s¹ ró¿ne skandale (a kiedy ich nie by³y? ¯adna to przepowiednia), ale religie jak siê trzyma³y, tak siê trzymaj¹.
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #882 : Styczeń 23, 2010, 00:40:51 » |
|
Z chrzeœcijaùstwem, to tak jak z IIwojn¹ œwiatow¹. Nie wiadomo kiedy zacz¹³ siê jej koniec, jedni mówi¹ ¿e w Berlinie, a inni ¿e w Stalingradzie. Dla mnie osobiœcie, religia chrzeœcijanska skoùczy³a siê w dniu œmierci Jana Paw³a II, z jego pogrzebem pogrzebaliœmy wszystkie idea³y nigdy nie spe³niaj¹cej siê OBIETNICY... Pozdrawiam - Thotal 
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #883 : Styczeń 23, 2010, 00:56:55 » |
|
Wiadomo kiedy zakoùczy³a siê II WŒ. Nie rozmawiamy o pocz¹tku koùca lecz o upadku, czyli koùcu koùca. I nie tylko chrzeœcijaùstwa czy KK, lecz innych religii równie¿. Takie t³umaczenia w celu ratowania twarzy PCH/£obos i Kiary s¹ ¿a³osne. Plus do tego taca co Niedziela czyli minimum 52 tyg x 30 mln z³ ( zani¿y³em tochê  ) plus taca z dni powszednich - ju¿ nie licze nawet . To jest COŒ ! Od razu widaÌ, ¿e religia to niez³y biznes, a nie pos³uga . Moralnie to upad³y ju¿ dawno , jak widaÌ i s³ychaÌ, choÌ biznes kwitnie  Jak rozumiem to udzielane przez Ciebie "porady" maj¹ obowi¹zywaÌ wy³¹cznie innych - byle nie Ciebie, tak? Nie chcesz - nie zasilaj, ale nie wtr¹caj siê jeœli ju¿ nie zasilasz. Dla jasnoœci: moje zdanie jest takie - ka¿dy mo¿e wypowiedzieÌ siê na dany temat. Trochê tylko niepowa¿nym jest gdy ktoœ tak mocno krytykuje innych i zamyka im usta, gdy sam za chwilê to samo robi...
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 23, 2010, 01:08:36 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
Elzbieta
Gość
|
 |
« Odpowiedz #884 : Styczeń 23, 2010, 01:09:46 » |
|
Drogi Total-u - My normalni ludzie juz to widzimy i slyszymy a nawet czujemy.Natomist Ci wszyscy ksieza itd. itp.tzw blizej zlobu jeszcze nic nie widza i nic nie slysza.Choc wzrok i sluch posiadaja.Milusiego dzionka -Ela
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #885 : Styczeń 23, 2010, 01:13:32 » |
|
Arteq, ÂŻaÂłosne w Twoim przypadku jest zaglÂądanie w czyjeÂś twarze... jakbyÂś lustra nie miaÂł i nie widziaÂł siebie. Pozdrawiam - Thotal 
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 23, 2010, 01:14:30 wysłane przez Thotal »
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #886 : Styczeń 23, 2010, 12:03:39 » |
|
a jak uczy nas smutna historia zdarza³y siê równie¿ masowe samobójstwa [które jednak nale¿a³oby nazwaÌ zabójstwami]. To prawda arteq. Wystarczy jedynie pod definicj¹ "sekta" jednoznacznie UJRZEà sektê katolicko-chrzeœcijaùsk¹ ..i wszystko staje sie JASNE i ŒWIETLISTE!Symbolika Barana (jako pocz¹tek nowego cyklu) ciekawie ³¹czy siê z tym ca³ym ofiarowaniem barana, jak równie¿ ukrzy¿owaniem Jezusa ("Baranka bo¿ego"). Ja bym tu widzia³ taki obrazek myœlowy - "zabicie nowego, trzymanie siê starego". Ale ¿yjemy (czy wci¹¿?) przecie¿ w epoce Ryb. Rybia symbolika (kiedy wszystko co mia³o siê zdarzyÌ ju¿ siê zdarzy³o, a nic nowego jeszcze nie przysz³o) ciekawie pasuje do tego ci¹g³ego "mordowania" nowego. Co wiêcej Ryba to symbol chrzeœcijan.
THE END eot. ========================================================================== Symbolika Byka (jako ugrzêŸniêcie w "ziemi", przejaw materialnej, fizycznej strony egzystencji, ) tak¿e mo¿na jakoœ ³¹czyÌ ze "z³otym cielcem". Tu by³bym ostro¿ny z tym "grzêŸniêciem w ziemi" (to chyba mylne skojarzenie - byki nie grzêzn¹, bo rzadko sie w bagna pchaja). imho sprowadzenie symboliki byka do czysto materialnej strony ¿ycia jest nadu¿yciem, Byk jest raczej lekcj¹ WYBORU PREFERENCJI, smaków.. co ostatecznie sprowadza siê do tego o czym wspominasz - ale to jakby ujrzenie koùcowego efektu. A jeœli ugrz¹z³ - to dlatego, ze LE WYBRA£ grunt do wypasu. Tak, ze to bardzo wycinkowa interpretacja ju¿ (choÌ mozliwa.. i nie przypadkowo umieœci³es j¹ w tamtym kontekœcie  )) Ale to Oni tak wybrali, te wartoœci pozorne; grunty pozorne). To tylko aspekt symboliki Byka  Ale poniewaz ten w¹tek (dla mnie) jest dosyÌ bagnisty, to jeremiasz do ewntualnej dalszej dyskusj na Bycze tematy serdecznie zapraszam tutaj: Minos, MinoTaur, Taur | Humbaba | Kubebe ..i Byk(bardziej o aspektach "z³otego cielaca") lub tutaj: Byk, Tauri, Tau-Ri, X-Ri | Tau i Gebo | Labirynt (bardziej o ogólnej symbolice byka)
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 23, 2010, 12:06:10 wysłane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
 |
« Odpowiedz #887 : Styczeń 23, 2010, 12:11:28 » |
|
Chwila, chwila. Tu jest mowa o przekazach En-Ki, ktĂłre mĂłwiÂą o upadku religii (ktĂłrejÂś) do koĂąca 2009. Jak widaĂŚ, jest 2010, a tu upadku ni widu, ni sÂłychu. Zamiast zastanowiĂŚ siĂŞ, co to oznacza, to rzuciliÂście siĂŞ "z kÂłami" na katolicyzm i na to, jaki to on zÂły, jednoczeÂśnie odsuwajÂąc siĂŞ od meritum sprawy i wÂątku dyskusji - przepowiedni En-ki (jak widaĂŚ - totalnie chybionej).
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #888 : Styczeń 23, 2010, 12:17:56 » |
|
Masz s³usznoœÌ >Tene<, dlatego utworzy³em odpowiedni w¹tek. Dziêki Ci wielkie.  Ale poniewaz ten w¹tek (dla mnie) jest dosyÌ bagnisty, to jeremiasz do ewntualnej dalszej dyskusj na Bycze tematy serdecznie zapraszam tutaj: Minos, MinoTaur, Taur | Humbaba | Kubebe ..i Byk (bardziej o aspektach "z³otego cielaca")
lub tutaj: Byk, Tauri, Tau-Ri, X-Ri | Tau i Gebo | Labirynt (bardziej o ogĂłlnej symbolice byka) Ja zaÂś zapraszam tu: http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=4589.msg53398#msg53398
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 23, 2010, 12:19:06 wysłane przez Dariusz »
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #889 : Styczeń 23, 2010, 13:34:14 » |
|
Thotal, zarzuci³em Eastowi hipokryzjê - wskaza³em gdzie. Je¿eli siê mylê - wyka¿ to. Twoja próba przeniesienia zaistnia³ych faktów na mnie jest œmieszn¹ prób¹ obrony - rzuci³eœ tylko s³owa - nie wskaza³eœ konkretnego przyk³adu który móg³by to potwierdzaÌ - to raz. Dwa - nawet gdyby Ci siê to uda³o, to w ¿aden sposób nie cofnie zachowania Easta. Zachowania i s³owa danego cz³owieka œwiadcz¹ o nim, o jego rzetelnoœci i wiarygodnoœci. Tym bardziej, ¿e wiele osób prawdziwoœÌ s³ów których nie potrafi udowodniÌ [z ró¿nych wzglêdów] popiera swoj¹ rzetelnoœci¹.
Phi, porównywanie KK do sekty jest chybione, bo:: 1. KK nigdy nie nawo³ywa³ do masowych samobójstw, do ¿adnych samobójstw 2. Gdy ktoœ chce wyst¹piÌ z KK nikt go nie œciga, nie napada, nie bije 3. KK nie ¿¹da aby przepisywaÌ na niego maj¹tek wstêpuj¹c do niego 4. nie izoluje swoich cz³onków od otoczenia ...
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #890 : Styczeń 23, 2010, 13:52:00 » |
|
Thotal, zarzuci³em Eastowi hipokryzjê - wskaza³em gdzie. Je¿eli siê mylê - wyka¿ to. Twoja próba przeniesienia zaistnia³ych faktów na mnie jest œmieszn¹ prób¹ obrony - rzuci³eœ tylko s³owa - nie wskaza³eœ konkretnego przyk³adu który móg³by to potwierdzaÌ - to raz. Dwa - nawet gdyby Ci siê to uda³o, to w ¿aden sposób nie cofnie zachowania Easta. Zachowania i s³owa danego cz³owieka œwiadcz¹ o nim, o jego rzetelnoœci i wiarygodnoœci. Tym bardziej, ¿e wiele osób prawdziwoœÌ s³ów których nie potrafi udowodniÌ [z ró¿nych wzglêdów] popiera swoj¹ rzetelnoœci¹.
Phi, porównywanie KK do sekty jest chybione, bo:: 1. KK nigdy nie nawo³ywa³ do masowych samobójstw, do ¿adnych samobójstw 2. Gdy ktoœ chce wyst¹piÌ z KK nikt go nie œciga, nie napada, nie bije 3. KK nie ¿¹da aby przepisywaÌ na niego maj¹tek wstêpuj¹c do niego 4. nie izoluje swoich cz³onków od otoczenia ...
Wymienione przez Ciebie kryteria Artqu raz na zawsze odrzucajÂą spekulacje o rzekomej sektowoÂści PCH. Cieszy mnie,Âże choĂŚ w tym kierunku mamy podobne zdanie.
|
|
|
|
|
|
|
Enigma
Gość
|
 |
« Odpowiedz #891 : Styczeń 23, 2010, 14:30:43 » |
|
Bardzo ciekawy wywiad, czytaÂłam nie raz tyg 'Fakty i mity' a nie wiedziaÂłam Âże jego redaktorem jest byÂły ksiÂądz. Ja rĂłwnieÂż nie pamiĂŞtam Âżadnego tekstu, aby gdzieÂś Enki nawoÂływaÂł do masowego samobĂłjstwa. To sÂą skutki przewraÂżliwienia artqa i jakiÂś stanĂłw lĂŞkowych - bardzo wspó³czujĂŞ. Co do samego wieszczenia koĂąca religii, to rĂłwnieÂż nie jest pomysÂł Enkiego. Wspominana lista Malachiasza jest przecieÂż tekstem duÂżo wczeÂśniejszym: “W czasie najgorszego przeÂśladowania ÂŚwiĂŞtego KoÂścioÂła Rzymskiego, [na tronie] zasiÂądzie Piotr Rzymianin, ktĂłry bĂŞdzie paœÌ [swe] owce podczas wielu cierpieĂą, po czym miasto siedmiu wzgĂłrz zostanie zniszczone i straszny SĂŞdzia osÂądzi swĂłj lud. Koniec.” Jak wiadomo Malachiasz nie miaÂł konszachtĂłw z Enkim, a nawet jeÂśliby przypisywaĂŚ mu zwiÂązki z siÂłami nieczystymi, to dodaĂŚ naleÂży Âże nawet muzuÂłmanie wyczekujÂą koĂąca sekty katolickiej, oczywiÂście na swĂłj sposĂłb prorokujÂąc - iÂż po upadku religii to Islam jako ten wÂłaÂściwy system opanuje Âświat 
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 23, 2010, 14:51:49 wysłane przez Enigma »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #892 : Styczeń 23, 2010, 15:13:49 » |
|
PrzewraÂżliwienie? AleÂż jest - widaĂŚ je u Kota, i w ostatniej wypowiedzi Enigmy. Gdzie niby pisaÂłem, Âże ÂŁobos-samcio nawoÂłuje/Âą do samobĂłjstwa? NapisaÂłem odpowiedÂź na "wnioski" Phi, w odpowiednim wÂątku i od razu jakieÂś czcze zarzuty.
OdpowiadajÂąc na Wasze insynuacje: juÂż kilka razy wypowiadaÂłem siĂŞ o tym czy Pch jest sektÂą. PowtĂłrzĂŞ dla "spostrzegawczych" jeszcze raz. PotrafiĂŞ wskazaĂŚ wiele punktĂłw wspĂłlnych PCh i sekty, natomiast brakuje 2 cech abym mĂłgÂł stwierdziĂŚ - Pch to sekta. Dlatego - jak juÂż mĂłwiÂłem - nie uwaÂżam Pch za sektĂŞ. Z podanych przeze mnie 4 punktĂłw Pch speÂłnia 1,7.
Natomiast aÂż mnie korci aby na tym przykÂładzie zastosowaĂŚ "logikĂŞ" i naginanie faktĂłw prezentowane czĂŞsto przez poplecznikĂłw PCH aby ratowaĂŚ jego twarz, dziĂŞki takim "metodom" mĂłgÂłbym z ÂłatwoÂściÂą wmĂłwiĂŚ Âże idelnie speÂłnia wszystkie 4... Dlaczego korci? Aby uzmysÂłowiĂŚ sposĂłb argumentacji zwolennikĂłw.
Wracaj¹c do wypowiedzi Easta, mojego komentarza i zarzutów Thotala. Naprawdê nie dostrzegacie sprzecznoœci któr¹ w tym przypadku ze wzglêdu na kontekst mo¿na œmia³o nazwaÌ hipokryzj¹? Za³ó¿my, ¿e ktoœ myœli: OK, East tak pisze, zachêca do nie krytykowania pewnych zachowaù gdy nie udzielamy siê w nich, wiêc zastosujê siê do jego porad. A¿ tu nagle wychodzi, ¿e owszem mo¿na pyszczyÌ - wbrew wczeœniejszym wytycznym - w przypadkach gdy... sprawa dotyczy osób/instytucji wobec których jesteœmy niechêtni. Dlatego taki "uczeù" szybko straci rzetelnoœÌ i twarz.
Edit: jak widzê East jest zdania, ¿e religie nie upad³y, ba KK ma siê ca³kiem dobrze. Skoro co niedzielê jest w koœciele CONAJMNIEJ 75% obywateli Polski [jak leci]. Je¿eli odliczymy osoby chore, niedo³ê¿ne, dzieci które jeszcze nie chodz¹ oraz osoby które najzwyczajniej w niedzielê pracuj¹ [wojsko, policja, s³u¿ba zdrowia, etc...] To wyjdzie nam na to, ¿e WSZYSCY id¹ w niedzielê do koœcio³a - skoro co tydzieù zbiera siê na tacê 30 mln [i to wartoœÌ zani¿ona - jak podaje East], Polaków jest nieca³e 40 mln, a jak widzê na tacê najczêœciej wpadaj¹ monety 1 PLN, powiem, ¿e tak od co 4 - 6 osoby... To tyle na temat obiektywizmu i rzetelnoœci.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 23, 2010, 15:23:41 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
quetzalcoatl44
Gość
|
 |
« Odpowiedz #893 : Styczeń 23, 2010, 15:16:18 » |
|
islam jest ok, w jakiej religii w taki sposob ktos wyrazil milosc do ukochanej?  , wpolnota muzulmanska jest w porzadku, brakuje rozwoju wewnetrznego i czerpania madrosci z innych religii, ale to w kazdej monoteistycznej tak jest, za malo jest wolnosci dla kobiet, ale u nas jest za duzo:) - tz. bardzo dobrze jezeli niektore zjawiska sie ogranicza w kazdej dziedzinie:) - tz ogolnie ograniczenia na samym poczatku sa zle bo budza sprzeciwy ale jezeli zaistnialo juz wlasciwie wszystko trzeba wyciagac jakies wnioski i przesiac pewne rzeczy:) http://1.bp.blogspot.com/_UDlvb7fKIqk/SJg19pM4qzI/AAAAAAAAB8s/3X7CBzsOipU/s400/TadzMahal2.jpgpod rzadami islamu gdy islam zdobywal swoje wplywy nie cierpieli innoiwiercy - napewno najmniej niz gdy zdobywacami byly inne religie (zydzi przezywali swoj najwiekszy rozkwit) to w dzisiejszych czasach islam sie zradykalizowal - niktore nurty, ale to w odpowiedzi na zakusy zachodu...surowe prawa sa potrzebne zeby to jakos sie trzymalo w kupie
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 23, 2010, 15:23:58 wysłane przez quetzalcoatl44 »
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #894 : Styczeń 23, 2010, 15:59:05 » |
|
A ja pozwolisz,¿e stwierdzê,¿e KK bardziej sekt¹ jest ni¿ inne wiod¹ce koœcio³y Œwiata i dlatego upadek od niego sie rozpocz¹³.
|
|
|
|
|
|
|
Enigma
Gość
|
 |
« Odpowiedz #895 : Styczeń 23, 2010, 16:02:06 » |
|
PrzewraÂżliwienie? AleÂż jest - widaĂŚ je u Kota, i w ostatniej wypowiedzi Enigmy. Gdzie niby pisaÂłem, Âże ÂŁobos-samcio nawoÂłuje/Âą do samobĂłjstwa? NapisaÂłem odpowiedÂź na "wnioski" Phi, w odpowiednim wÂątku i od razu jakieÂś czcze zarzuty.
Bla, bla arteq ciÂągle to samo. InsynuowaÂłeÂś wczeÂśniej jak to bardzo siĂŞ martwisz "ludzie w przypadku upadku ich sekt nie zrobili sobie krzywdy" - na co dostaÂłeÂś odpowiedÂź, abyÂś pilnowaÂł raczej wÂłasnego nosa. ReasumujÂąc, krĂŞcisz sie jak zwykÂłe gryzÂąc wÂłasny ogon, a jak ktoÂś chce ci zwrĂłciĂŚ uwagĂŞ Âże sam sobie robisz aÂła, wtedy jest wielkie oburzenie...
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #896 : Styczeń 23, 2010, 16:21:05 » |
|
Bo ja to siê trochê martwiê o Artqa. On strasznie wybuchowy siê zrobi³.On te¿ siê chyba ju¿ boi. Co bêdzie z tymi ludŸmi? Co z ich konfesjona³ami bêdzie?Chyba œredniokaloryczny opa³ bêdzie. Jak poradz¹ sobie bez dochodu? Kto jeœÌ da?Jak zarobiÌ na ¿ycie,gdy profesja p³ytka i nie¿yciowa,gdy nic poza kadzeniem i forsy od naiwnych wyci¹ganiem nie potrafi siê robiÌ?
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
 |
« Odpowiedz #897 : Styczeń 23, 2010, 18:27:36 » |
|
I znowu leci taaaaki offtop, Âże szok. Wylewane sÂą hektolitry ¿ó³ci na KK, jacy to oni sÂą be (nie wnikam, czy sÂłusznie, czy nie), ale jak na razie nikt nie podj¹³ prostej sprawy i FAKTĂW: do 2009 miaÂła upaœÌ jakaÂś religia. Jest 2010 - religie trzymajÂą siĂŞ dobrze (hmmm, na razie koÂścioÂła z naprzeciwka nie wyburzyÂł i widzĂŞ tam ludkĂłw wchodzÂących. meczety teÂż stojÂą...). Wniosek - Samcio koncertowo daÂł d... . A mam wraÂżenie, Âże co niektĂłrzy zwolennicy najchĂŞtniej by rozmydlili temat, powarczeli na KK i powró¿yli mu rychÂłej Âśmierci, ale Âżaden nie jest odwaÂżny, by skonfrontowaĂŚ sÂłowa pana S z faktami.
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #898 : Styczeń 23, 2010, 18:55:39 » |
|
Tak,jak brak jest odwaÂżnych przedstawiĂŚ bezpoÂśrednio swoje wÂątpliwoÂści panu S,ktĂłry kaÂżdego chĂŞtnie goÂści na prywatnej sesji.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 23, 2010, 18:57:21 wysłane przez kot »
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
 |
« Odpowiedz #899 : Styczeń 23, 2010, 20:10:50 » |
|
Tak,jak brak jest odwaÂżnych przedstawiĂŚ bezpoÂśrednio swoje wÂątpliwoÂści panu S,ktĂłry kaÂżdego chĂŞtnie goÂści na prywatnej sesji.
Kot, tu jest forum dyskusyjne, i intencjÂą kaÂżdego forumowicza bytujÂącego na tym forum jest rozmowa na FORUM. To chyba jasne. IdÂźmy dalej. MiĂŞdzy zwolennikami i przeciwnikami toczy siĂŞ ROZMOWA - jedni sÂą za, inni przeciw, kaÂżdy jakoÂś argumentuje swoje stanowisko. To teÂż chyba jasne. Teraz dalej. OkazaÂło siĂŞ, Âże przepowiednia Samcia siĂŞ NIE sprawdziÂła. Przeciwnicy PCH powiedzieli: "a nie mĂłwiliÂśmy?". W zwiÂązku z tym, jeÂśli zwolennicy na tym forum uwaÂżajÂą inaczej, winni uargumentowaĂŚ, dlaczego, ich zdaniem, Samcio jednak siĂŞ NIE myliÂł. I teraz: jako Âże intencjÂą forumowiczĂłw jest (eureka!) rozmowa na forum, wiĂŞc wszelkie dyskusje, opinie etc koncentrujÂą siĂŞ na aktywnoÂści forumowej. Nie na wyjeÂżdÂżaniu na sesje, czy innych aktywnoÂściach. W zwiÂązku z czym, jeÂśli uwaÂżasz, Âże sceptycy racji tutaj nie majÂą (choĂŚ juÂż nie wiem, jak kuriozalnie by moÂżna byÂło argumentowaĂŚ, by to wykazaĂŚ - ale juÂż widziaÂło siĂŞ tu wieeeele rzeczy....), to argumentuj tutaj, a nie napĂŞdzaj klienteli p. Lucynie na sesje osobiste. Rozmowa na forum to rozmowa na forum, rozmawiamy o proroctwie, ktĂłre wÂłaÂśnie spektakularnie trafiÂł szlag. Rozmawiamy ze sobÂą, gdyÂż taka jest intencja bycia na forum. Ale nie ma problemu, jeÂśli p. Lucyna zaszczyci to forum swÂą obecnoÂściÂą, to nie omieszkam w jej obecnoÂści powiedzieĂŚ, ile warte byÂło proroctwo samcia - popierajÂąc argumentami. Jak na razie p. Lucyny na forum nie ma, a rozmowa na forum ma na celu rozmowĂŞ na forum, wiĂŞc Twe postulaty wykraczajÂą poza kategoriĂŞ "rozmowa na forum".
|
|
|
|
|
|
|
|