Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 06, 2025, 15:27:56

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: upadek religii 2009  (Przeczytany 399269 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Enigma
Gość
« Odpowiedz #875 : Styczeń 06, 2010, 16:00:21 »

Jakie to troskliwe...aÂż Âżal dup* Âściska.

Atreq, gwoli rozluÂźnienia wnetrznoÂści polecam zapoznaĂŚ sie z wizjÂą   "Mija 21 grudnia 2012, nic siĂŞ nie staÂło...
« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2010, 16:00:41 wysłane przez Enigma » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #876 : Styczeń 06, 2010, 23:24:20 »

Enigma, aleÂż to nie mi Âżal dup* Âściska, lecz Tobie, wiĂŞc nie mi potrzebne jest rozluÂźnienie.
Zapewniam takÂże, Âże nie chcĂŞ w Âżaden sposĂłb wpÂływaĂŚ na TwojÂą dup*...
Betti
Gość
« Odpowiedz #877 : Styczeń 07, 2010, 11:18:12 »

Chyba trzeba by zmienic tytul tego watku na :Upadek Czlowieka:
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #878 : Styczeń 22, 2010, 17:26:11 »

O, a ja sobie zajrzaÂłem na forum, i juÂż w sumie jest koniec stycznia. I co, ktĂłra religia padÂła z kretesem, Âże aÂż drzazgi poleciaÂły? UÂśmiech
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #879 : Styczeń 22, 2010, 19:54:02 »

O, a ja sobie zajrzaÂłem na forum, i juÂż w sumie jest koniec stycznia. I co, ktĂłra religia padÂła z kretesem, Âże aÂż drzazgi poleciaÂły? UÂśmiech

Papie¿ B16 run¹³ z hukiem podczas nabo¿eùstwa w bo¿e narodzenie gdy go jakaœ kobieta w czerwieni przewróci³a a¿ kardyna³ obok z³ama³ koœÌ udow¹!

DuÂży uÂśmiech

718'
east
Gość
« Odpowiedz #880 : Styczeń 22, 2010, 19:57:43 »

http://wp.tv/i,Strefa-Wyznania-bylego-ksiedza-cz1,mid,497089,klip.html
http://wp.tv/i,Strefa-Wyznania-bylego-ksiedza-cz2,mid,497090,klip.html

Ciekawe newsy z pierwszej rĂŞki  MrugniĂŞcie
W czĂŞÂści drugiej padÂła suma 5  MILIARDÓW zÂłotych  rocznie przekazywanych z PIÊNIÊDZY PUBLICZNYCH  instytucjom koÂścielnym  ... fiuuuu ,no to jest biznes .
Plus do tego taca co Niedziela czyli minimum 52 tyg x  30 mln zÂł ( zaniÂżyÂłem tochĂŞ MrugniĂŞcie ) plus taca z dni powszednich  - juÂż nie licze nawet .
To jest COÂŚ !
Od razu widaĂŚ, Âże religia to niezÂły biznes, a nie posÂługa . Moralnie to upadÂły juÂż dawno , jak widaĂŚ i sÂłychaĂŚ, choĂŚ biznes kwitnie MrugniĂŞcie
« Ostatnia zmiana: Styczeń 22, 2010, 20:08:30 wysłane przez east » Zapisane
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #881 : Styczeń 22, 2010, 20:14:24 »

No moralnoœÌ moralnoœci¹, ale podobno mia³ byÌ spektakularny upadek jakiejœ religii. A roczek 2010 mamy, i owszem, s¹ ró¿ne skandale (a kiedy ich nie by³y? ¯adna to przepowiednia), ale religie jak siê trzyma³y, tak siê trzymaj¹.
Thotal
Gość
« Odpowiedz #882 : Styczeń 23, 2010, 00:40:51 »

Z chrzeœcijaùstwem, to tak jak z IIwojn¹ œwiatow¹. Nie wiadomo kiedy zacz¹³ siê jej koniec, jedni mówi¹ ¿e w Berlinie, a inni ¿e w Stalingradzie.
Dla mnie osobiÂście, religia chrzeÂścijanska skoĂączyÂła siĂŞ w dniu Âśmierci Jana PawÂła II, z jego pogrzebem pogrzebaliÂśmy wszystkie ideaÂły nigdy nie speÂłniajÂącej siĂŞ OBIETNICY...

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #883 : Styczeń 23, 2010, 00:56:55 »

Wiadomo kiedy zakoĂączyÂła siĂŞ II WÂŚ. Nie rozmawiamy o poczÂątku koĂąca lecz o upadku, czyli koĂącu koĂąca. I nie tylko chrzeÂścijaĂąstwa czy KK, lecz innych religii rĂłwnieÂż.
Takie tÂłumaczenia w celu ratowania twarzy PCH/ÂŁobos i Kiary sÂą ÂżaÂłosne.

Plus do tego taca co Niedziela czyli minimum 52 tyg x  30 mln zÂł ( zaniÂżyÂłem tochĂŞ MrugniĂŞcie ) plus taca z dni powszednich  - juÂż nie licze nawet .
To jest COÂŚ !
Od razu widaĂŚ, Âże religia to niezÂły biznes, a nie posÂługa . Moralnie to upadÂły juÂż dawno , jak widaĂŚ i sÂłychaĂŚ, choĂŚ biznes kwitnie MrugniĂŞcie
Jak rozumiem to udzielane przez Ciebie "porady" maj¹ obowi¹zywaÌ wy³¹cznie innych - byle nie Ciebie, tak?
Nie chcesz  - nie zasilaj, ale nie wtrÂącaj siĂŞ jeÂśli juÂż nie zasilasz.

Dla jasnoÂści: moje zdanie jest takie - kaÂżdy moÂże wypowiedzieĂŚ siĂŞ na dany temat. TrochĂŞ tylko niepowaÂżnym jest gdy ktoÂś tak mocno krytykuje innych i zamyka im usta, gdy sam za chwilĂŞ to samo robi...
« Ostatnia zmiana: Styczeń 23, 2010, 01:08:36 wysłane przez arteq » Zapisane
Elzbieta
Gość
« Odpowiedz #884 : Styczeń 23, 2010, 01:09:46 »

Drogi Total-u - My normalni ludzie juz to widzimy i  slyszymy a nawet czujemy.Natomist Ci wszyscy ksieza itd. itp.tzw blizej zlobu jeszcze nic nie widza i nic nie slysza.Choc wzrok i sluch posiadaja.Milusiego dzionka -Ela
Thotal
Gość
« Odpowiedz #885 : Styczeń 23, 2010, 01:13:32 »

Arteq,
ÂŻaÂłosne w Twoim przypadku jest zaglÂądanie w czyjeÂś twarze... jakbyÂś lustra nie miaÂł i nie widziaÂł siebie.

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Styczeń 23, 2010, 01:14:30 wysłane przez Thotal » Zapisane
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #886 : Styczeń 23, 2010, 12:03:39 »

Cytat: arteq
a jak uczy nas smutna historia zdarzaÂły siĂŞ rĂłwnieÂż masowe samobĂłjstwa [ktĂłre jednak naleÂżaÂłoby nazwaĂŚ zabĂłjstwami].
To prawda arteq.
Wystarczy jedynie pod definicj± "sekta" jednoznacznie UJRZEÆ sektê katolicko-chrze¶cijañsk±
..i wszystko staje sie JASNE i ÂŚWIETLISTE!

Cytat: jeremiasz
Symbolika Barana  (jako poczÂątek nowego cyklu)  ciekawie ³¹czy siĂŞ z tym caÂłym ofiarowaniem barana, jak rĂłwnieÂż ukrzyÂżowaniem Jezusa ("Baranka boÂżego"). Ja bym tu widziaÂł taki obrazek myÂślowy - "zabicie nowego, trzymanie siĂŞ starego".
Ale Âżyjemy (czy wci¹¿?)  przecieÂż w epoce Ryb. Rybia symbolika (kiedy wszystko co miaÂło siĂŞ zdarzyĂŚ juÂż siĂŞ zdarzyÂło, a nic nowego jeszcze nie przyszÂło) ciekawie pasuje do tego ciÂągÂłego "mordowania" nowego. Co wiĂŞcej Ryba to symbol chrzeÂścijan.

THE END

eot.

==========================================================================

Cytat: jeremiasz
Symbolika Byka (jako ugrzêŸniêcie w "ziemi", przejaw materialnej, fizycznej strony egzystencji, ) tak¿e mo¿na jakoœ ³¹czyÌ ze "z³otym cielcem".
Tu byÂłbym ostroÂżny z tym "grzĂŞÂźniĂŞciem w ziemi" (to chyba mylne skojarzenie - byki nie grzĂŞznÂą, bo rzadko sie w bagna pchaja).
imho sprowadzenie symboliki byka do czysto materialnej strony Âżycia jest naduÂżyciem,
Byk jest raczej lekcjÂą WYBORU PREFERENCJI, smakĂłw.. co ostatecznie sprowadza siĂŞ do tego o czym wspominasz - ale to jakby ujrzenie koĂącowego efektu.

A jeÂśli ugrzÂązÂł - to dlatego, ze ÂŹLE WYBRAÂŁ grunt do wypasu. Tak, ze to bardzo wycinkowa interpretacja juÂż (choĂŚ mozliwa.. i nie przypadkowo umieÂściÂłes jÂą w tamtym kontekÂście MrugniĂŞcie)) Ale to Oni tak wybrali,
te wartoÂści pozorne; grunty pozorne). To tylko aspekt symboliki Byka MrugniĂŞcie

Ale poniewaz ten wÂątek (dla mnie) jest dosyĂŚ bagnisty, to jeremiasz
do ewntualnej dalszej dyskusj na Bycze tematy serdecznie zapraszam tutaj:
Minos, MinoTaur, Taur | Humbaba | Kubebe ..i Byk
(bardziej o aspektach "zÂłotego cielaca")

lub tutaj:
Byk, Tauri, Tau-Ri, X-Ri | Tau i Gebo | Labirynt
(bardziej o ogĂłlnej symbolice byka)
« Ostatnia zmiana: Styczeń 23, 2010, 12:06:10 wysłane przez PHIRIOORI » Zapisane
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #887 : Styczeń 23, 2010, 12:11:28 »

Chwila, chwila. Tu jest mowa o przekazach En-Ki, ktĂłre mĂłwiÂą o upadku religii (ktĂłrejÂś) do koĂąca 2009. Jak widaĂŚ, jest 2010, a tu upadku ni widu, ni sÂłychu. Zamiast zastanowiĂŚ siĂŞ, co to oznacza, to rzuciliÂście siĂŞ "z kÂłami" na katolicyzm i na to, jaki to on zÂły, jednoczeÂśnie odsuwajÂąc siĂŞ od meritum sprawy i wÂątku dyskusji - przepowiedni En-ki (jak widaĂŚ - totalnie chybionej).
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #888 : Styczeń 23, 2010, 12:17:56 »

Masz s³usznoœÌ >Tene<, dlatego utworzy³em odpowiedni w¹tek.
DziĂŞki Ci wielkie. UÂśmiech

Cytat: Phirioori
Ale poniewaz ten wÂątek (dla mnie) jest dosyĂŚ bagnisty, to jeremiasz
do ewntualnej dalszej dyskusj na Bycze tematy serdecznie zapraszam tutaj:
Minos, MinoTaur, Taur | Humbaba | Kubebe ..i Byk
(bardziej o aspektach "zÂłotego cielaca")

lub tutaj:
Byk, Tauri, Tau-Ri, X-Ri | Tau i Gebo | Labirynt
(bardziej o ogĂłlnej symbolice byka)

Ja zaÂś zapraszam tu:

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=4589.msg53398#msg53398
« Ostatnia zmiana: Styczeń 23, 2010, 12:19:06 wysłane przez Dariusz » Zapisane

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
arteq
Gość
« Odpowiedz #889 : Styczeń 23, 2010, 13:34:14 »

Thotal, zarzuciÂłem Eastowi hipokryzjĂŞ - wskazaÂłem gdzie. JeÂżeli siĂŞ mylĂŞ - wykaÂż to. Twoja prĂłba przeniesienia zaistniaÂłych faktĂłw na mnie jest ÂśmiesznÂą prĂłbÂą obrony - rzuciÂłeÂś tylko sÂłowa - nie wskazaÂłeÂś konkretnego przykÂładu ktĂłry mĂłgÂłby to potwierdzaĂŚ - to raz. Dwa - nawet gdyby Ci siĂŞ to udaÂło, to w Âżaden sposĂłb nie cofnie zachowania Easta.
Zachowania i s³owa danego cz³owieka œwiadcz¹ o nim, o jego rzetelnoœci i wiarygodnoœci. Tym bardziej, ¿e wiele osób prawdziwoœÌ s³ów których nie potrafi udowodniÌ [z ró¿nych wzglêdów] popiera swoj¹ rzetelnoœci¹.

Phi, porĂłwnywanie KK do sekty jest chybione, bo::
1. KK nigdy nie nawoÂływaÂł do masowych samobĂłjstw, do Âżadnych samobĂłjstw
2. Gdy ktoÂś chce wystÂąpiĂŚ z KK nikt go nie Âściga, nie napada, nie bije
3. KK nie ¿¹da aby przepisywaÌ na niego maj¹tek wstêpuj¹c do niego
4. nie izoluje swoich czÂłonkĂłw od otoczenia
...
kot
Gość
« Odpowiedz #890 : Styczeń 23, 2010, 13:52:00 »

Thotal, zarzuciÂłem Eastowi hipokryzjĂŞ - wskazaÂłem gdzie. JeÂżeli siĂŞ mylĂŞ - wykaÂż to. Twoja prĂłba przeniesienia zaistniaÂłych faktĂłw na mnie jest ÂśmiesznÂą prĂłbÂą obrony - rzuciÂłeÂś tylko sÂłowa - nie wskazaÂłeÂś konkretnego przykÂładu ktĂłry mĂłgÂłby to potwierdzaĂŚ - to raz. Dwa - nawet gdyby Ci siĂŞ to udaÂło, to w Âżaden sposĂłb nie cofnie zachowania Easta.
Zachowania i s³owa danego cz³owieka œwiadcz¹ o nim, o jego rzetelnoœci i wiarygodnoœci. Tym bardziej, ¿e wiele osób prawdziwoœÌ s³ów których nie potrafi udowodniÌ [z ró¿nych wzglêdów] popiera swoj¹ rzetelnoœci¹.

Phi, porĂłwnywanie KK do sekty jest chybione, bo::
1. KK nigdy nie nawoÂływaÂł do masowych samobĂłjstw, do Âżadnych samobĂłjstw
2. Gdy ktoÂś chce wystÂąpiĂŚ z KK nikt go nie Âściga, nie napada, nie bije
3. KK nie ¿¹da aby przepisywaÌ na niego maj¹tek wstêpuj¹c do niego
4. nie izoluje swoich czÂłonkĂłw od otoczenia
...

Wymienione przez Ciebie kryteria  Artqu raz na zawsze odrzucajÂą spekulacje o rzekomej sektowoÂści PCH.

Cieszy mnie,Âże choĂŚ w tym kierunku mamy podobne zdanie. UÂśmiech UÂśmiech

Enigma
Gość
« Odpowiedz #891 : Styczeń 23, 2010, 14:30:43 »

Bardzo ciekawy wywiad, czytaÂłam nie raz tyg 'Fakty i mity' a nie wiedziaÂłam Âże jego redaktorem jest byÂły ksiÂądz.

Ja równie¿ nie pamiêtam ¿adnego tekstu, aby gdzieœ Enki nawo³ywa³ do masowego samobójstwa. To s¹ skutki przewra¿liwienia artqa i jakiœ stanów lêkowych - bardzo wspó³czujê.

Co do samego wieszczenia koĂąca religii, to rĂłwnieÂż nie jest pomysÂł Enkiego. Wspominana lista Malachiasza jest przecieÂż tekstem duÂżo wczeÂśniejszym:

“W czasie najgorszego przeÂśladowania ÂŚwiĂŞtego KoÂścioÂła Rzymskiego, [na tronie] zasiÂądzie Piotr Rzymianin, ktĂłry bĂŞdzie paœÌ [swe] owce podczas wielu cierpieĂą, po czym miasto siedmiu wzgĂłrz zostanie zniszczone i straszny SĂŞdzia osÂądzi swĂłj lud. Koniec.”
 Jak wiadomo Malachiasz nie miaÂł konszachtĂłw z Enkim, a nawet jeÂśliby przypisywaĂŚ mu zwiÂązki z siÂłami nieczystymi, to dodaĂŚ naleÂży Âże nawet muzuÂłmanie wyczekujÂą koĂąca sekty katolickiej, oczywiÂście na swĂłj sposĂłb prorokujÂąc - iÂż po upadku religii to Islam jako ten wÂłaÂściwy system opanuje Âświat  MrugniĂŞcie
« Ostatnia zmiana: Styczeń 23, 2010, 14:51:49 wysłane przez Enigma » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #892 : Styczeń 23, 2010, 15:13:49 »

PrzewraÂżliwienie? AleÂż jest - widaĂŚ je u Kota, i w ostatniej wypowiedzi Enigmy. Gdzie niby pisaÂłem, Âże ÂŁobos-samcio nawoÂłuje/Âą do samobĂłjstwa? NapisaÂłem odpowiedÂź na "wnioski" Phi, w odpowiednim wÂątku i od razu jakieÂś czcze zarzuty.

OdpowiadajÂąc na Wasze insynuacje: juÂż kilka razy wypowiadaÂłem siĂŞ o tym czy Pch jest sektÂą. PowtĂłrzĂŞ dla "spostrzegawczych" jeszcze raz. PotrafiĂŞ wskazaĂŚ wiele punktĂłw wspĂłlnych PCh i sekty, natomiast brakuje 2 cech abym mĂłgÂł stwierdziĂŚ - Pch to sekta. Dlatego - jak juÂż mĂłwiÂłem - nie uwaÂżam Pch za sektĂŞ. Z podanych przeze mnie 4 punktĂłw Pch speÂłnia 1,7.

Natomiast aÂż mnie korci aby na tym przykÂładzie zastosowaĂŚ "logikĂŞ" i naginanie faktĂłw prezentowane czĂŞsto przez poplecznikĂłw PCH aby ratowaĂŚ jego twarz, dziĂŞki takim "metodom" mĂłgÂłbym z ÂłatwoÂściÂą wmĂłwiĂŚ Âże idelnie speÂłnia wszystkie 4... Dlaczego korci? Aby uzmysÂłowiĂŚ sposĂłb argumentacji zwolennikĂłw.

Wracaj¹c do wypowiedzi Easta, mojego komentarza i zarzutów Thotala. Naprawdê nie dostrzegacie sprzecznoœci któr¹ w tym przypadku ze wzglêdu na kontekst mo¿na œmia³o nazwaÌ hipokryzj¹? Za³ó¿my, ¿e ktoœ myœli: OK, East tak pisze, zachêca do nie krytykowania pewnych zachowaù gdy nie udzielamy siê w nich, wiêc zastosujê siê do jego porad. A¿ tu nagle wychodzi, ¿e owszem mo¿na pyszczyÌ - wbrew wczeœniejszym wytycznym - w przypadkach gdy... sprawa dotyczy osób/instytucji wobec których jesteœmy niechêtni. Dlatego taki "uczeù" szybko straci rzetelnoœÌ i twarz.

Edit: jak widzê East jest zdania, ¿e religie nie upad³y, ba KK ma siê ca³kiem dobrze. Skoro co niedzielê jest w koœciele CONAJMNIEJ 75% obywateli Polski [jak leci]. Je¿eli odliczymy osoby chore, niedo³ê¿ne, dzieci które jeszcze nie chodz¹ oraz osoby które najzwyczajniej w niedzielê pracuj¹ [wojsko, policja, s³u¿ba zdrowia, etc...] To wyjdzie nam na to, ¿e WSZYSCY id¹ w niedzielê do koœcio³a - skoro co tydzieù zbiera siê na tacê 30 mln [i to wartoœÌ zani¿ona - jak podaje East], Polaków jest nieca³e 40 mln, a jak widzê na tacê najczêœciej wpadaj¹ monety 1 PLN, powiem, ¿e tak od co 4 - 6 osoby...
To tyle na temat obiektywizmu i rzetelnoÂści.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 23, 2010, 15:23:41 wysłane przez arteq » Zapisane
quetzalcoatl44
Gość
« Odpowiedz #893 : Styczeń 23, 2010, 15:16:18 »

islam jest ok, w jakiej religii w taki sposob ktos wyrazil milosc do ukochanej?UÂśmiech, wpolnota muzulmanska jest w porzadku, brakuje rozwoju wewnetrznego i czerpania madrosci z innych religii, ale to w kazdej monoteistycznej tak jest, za malo jest wolnosci dla kobiet, ale u nas jest za duzo:) - tz. bardzo dobrze jezeli niektore zjawiska sie ogranicza w kazdej dziedzinie:)  - tz ogolnie ograniczenia na samym poczatku sa zle bo budza sprzeciwy ale jezeli zaistnialo juz wlasciwie wszystko trzeba wyciagac jakies wnioski i przesiac pewne rzeczy:)

http://1.bp.blogspot.com/_UDlvb7fKIqk/SJg19pM4qzI/AAAAAAAAB8s/3X7CBzsOipU/s400/TadzMahal2.jpg

pod rzadami islamu gdy islam zdobywal swoje wplywy nie cierpieli innoiwiercy - napewno najmniej niz gdy zdobywacami byly inne religie (zydzi przezywali swoj najwiekszy rozkwit) to w dzisiejszych czasach islam sie zradykalizowal - niktore nurty, ale to w odpowiedzi na zakusy zachodu...surowe prawa sa potrzebne zeby to jakos sie trzymalo w kupie
« Ostatnia zmiana: Styczeń 23, 2010, 15:23:58 wysłane przez quetzalcoatl44 » Zapisane
kot
Gość
« Odpowiedz #894 : Styczeń 23, 2010, 15:59:05 »

A ja pozwolisz,¿e stwierdzê,¿e KK bardziej sekt¹ jest ni¿ inne wiod¹ce koœcio³y Œwiata i dlatego upadek od niego sie rozpocz¹³.
Enigma
Gość
« Odpowiedz #895 : Styczeń 23, 2010, 16:02:06 »

PrzewraÂżliwienie? AleÂż jest - widaĂŚ je u Kota, i w ostatniej wypowiedzi Enigmy. Gdzie niby pisaÂłem, Âże ÂŁobos-samcio nawoÂłuje/Âą do samobĂłjstwa? NapisaÂłem odpowiedÂź na "wnioski" Phi, w odpowiednim wÂątku i od razu jakieÂś czcze zarzuty.

Bla, bla arteq ciÂągle to samo. InsynuowaÂłeÂś wczeÂśniej jak to bardzo siĂŞ martwisz "ludzie w przypadku upadku ich sekt nie zrobili sobie krzywdy" - na co dostaÂłeÂś odpowiedÂź, abyÂś pilnowaÂł raczej wÂłasnego nosa.
ReasumujÂąc, krĂŞcisz sie jak zwykÂłe gryzÂąc wÂłasny ogon, a jak ktoÂś chce ci zwrĂłciĂŚ uwagĂŞ Âże sam sobie robisz aÂła, wtedy jest wielkie oburzenie...
kot
Gość
« Odpowiedz #896 : Styczeń 23, 2010, 16:21:05 »

Bo ja to siĂŞ trochĂŞ martwiĂŞ o Artqa.
On strasznie wybuchowy siĂŞ zrobiÂł.On teÂż siĂŞ chyba juÂż boi.
Co bĂŞdzie z tymi ludÂźmi?
Co z ich konfesjonaÂłami bĂŞdzie?Chyba Âśredniokaloryczny opaÂł bĂŞdzie.
Jak poradzÂą sobie bez dochodu?
Kto jeœÌ da?Jak zarobiÌ na ¿ycie,gdy profesja p³ytka i nie¿yciowa,gdy nic poza kadzeniem i forsy od naiwnych wyci¹ganiem nie potrafi siê robiÌ?
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #897 : Styczeń 23, 2010, 18:27:36 »

I znowu leci taaaaki offtop, ¿e szok. Wylewane s± hektolitry ¿ó³ci na KK, jacy to oni s± be (nie wnikam, czy s³usznie, czy nie), ale jak na razie nikt nie podj±³ prostej sprawy i FAKTÓW: do 2009 mia³a upa¶æ jaka¶ religia. Jest 2010 - religie trzymaj± siê dobrze (hmmm, na razie ko¶cio³a z naprzeciwka nie wyburzy³ i widzê tam ludków wchodz±cych. meczety te¿ stoj±...). Wniosek - Samcio koncertowo da³ d... . A mam wra¿enie, ¿e co niektórzy zwolennicy najchêtniej by rozmydlili temat, powarczeli na KK i powró¿yli mu rych³ej ¶mierci, ale ¿aden nie jest odwa¿ny, by skonfrontowaæ s³owa pana S z faktami.
kot
Gość
« Odpowiedz #898 : Styczeń 23, 2010, 18:55:39 »

Tak,jak brak jest odwaÂżnych przedstawiĂŚ bezpoÂśrednio swoje wÂątpliwoÂści  panu S,ktĂłry kaÂżdego chĂŞtnie goÂści na prywatnej sesji.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 23, 2010, 18:57:21 wysłane przez kot » Zapisane
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #899 : Styczeń 23, 2010, 20:10:50 »

Tak,jak brak jest odwaÂżnych przedstawiĂŚ bezpoÂśrednio swoje wÂątpliwoÂści  panu S,ktĂłry kaÂżdego chĂŞtnie goÂści na prywatnej sesji.

Kot, tu jest forum dyskusyjne, i intencjÂą kaÂżdego forumowicza bytujÂącego na tym forum jest rozmowa na FORUM. To chyba jasne. IdÂźmy dalej. MiĂŞdzy zwolennikami i przeciwnikami toczy siĂŞ ROZMOWA - jedni sÂą za, inni przeciw, kaÂżdy jakoÂś argumentuje swoje stanowisko. To teÂż chyba jasne.

Teraz dalej. OkazaÂło siĂŞ, Âże przepowiednia Samcia siĂŞ NIE sprawdziÂła. Przeciwnicy PCH powiedzieli: "a nie mĂłwiliÂśmy?". W zwiÂązku z tym, jeÂśli zwolennicy na tym forum uwaÂżajÂą inaczej, winni uargumentowaĂŚ, dlaczego, ich zdaniem, Samcio jednak siĂŞ NIE myliÂł.

I teraz: jako Âże intencjÂą forumowiczĂłw jest (eureka!) rozmowa na forum, wiĂŞc wszelkie dyskusje, opinie etc koncentrujÂą siĂŞ na aktywnoÂści forumowej. Nie na wyjeÂżdÂżaniu na sesje, czy innych aktywnoÂściach. W zwiÂązku z czym, jeÂśli uwaÂżasz, Âże sceptycy racji tutaj nie majÂą (choĂŚ juÂż nie wiem, jak kuriozalnie by moÂżna byÂło argumentowaĂŚ, by to wykazaĂŚ - ale juÂż widziaÂło siĂŞ tu wieeeele rzeczy....), to argumentuj tutaj, a nie napĂŞdzaj klienteli p. Lucynie na sesje osobiste. Rozmowa na forum to rozmowa na forum, rozmawiamy o proroctwie, ktĂłre wÂłaÂśnie spektakularnie trafiÂł szlag. Rozmawiamy ze sobÂą, gdyÂż taka jest intencja bycia na forum.

Ale nie ma problemu, jeÂśli p. Lucyna zaszczyci to forum swÂą obecnoÂściÂą, to nie omieszkam w jej obecnoÂści powiedzieĂŚ, ile warte byÂło proroctwo samcia - popierajÂąc argumentami.

Jak na razie p. Lucyny na forum nie ma, a rozmowa na forum ma na celu rozmowĂŞ na forum, wiĂŞc Twe postulaty wykraczajÂą poza kategoriĂŞ "rozmowa na forum".
Strony: 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: