Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 02:46:16

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 [3] 4 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: AGENCI NA INTERNETOWYCH FORACH!!!  (Przeczytany 46623 razy)
0 u¿ytkowników i 7 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #50 : Listopad 05, 2012, 14:53:21 »

Oczywi¶cie, Kiaro, ka¿dy ma prawo do swoich pogl±dów.

Ju¿ raz zarzuci³a¶ publicznie Artqowi, ¿e jest agentem. Bez dowodów.
Teraz, nazwa³a¶ go trollem i agentem w domy¶le.
I tylko dlatego, ¿e Arteq w swojej zasadniczo¶ci wytkn±³ Ci pomy³ki.

¯±dasz dowodów, sama ich nie dostarczaj±c na w³asne zarzuty przeciw Artqowi.
Twoja sprawa, Twoja duchowo¶æ. Ale inni te¿ maj± oczy. I tyle. 

Pa  Du¿y u¶miech

Pobaw siê Ptaku swoimi klockami sama... mnie w te Twoje rozprawki nie wci±gniesz, juz od dawna te Twoje prymitywne gierki na mnie nie dzia³aj±.
Dodawszy do niego fakt i¿ ty oczywi¶cie wiesz lepiej ode mnie  co ja  mam w moich my¶lach!
Jak co¶ mi zarzucasz wprost i¿ powiedzia³am to... czy tamto.... to poproszê dowody a nie jakie¶ kolejne blablanie.....  Du¿y u¶miech Jêzyk

Czy teraz Tobie energii brakuje szukasz sponsora? Ja nie!

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Listopad 05, 2012, 14:55:52 wys³ane przez Kiara » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #51 : Listopad 05, 2012, 15:05:38 »

Dziêkujê Kiaro, energii mam wystarczaj±co i na pewno Twojej mi nie trzeba. Mo¿e Tobie jej brakuje?

Widzisz, teraz ze mnie próbujesz zrobiæ wampira energetycznego, tylko dlatego, ¿e mam odwagê pisaæ co widzê.
Có¿, typowe… sama sobie wystawiasz ¶wiadectwo.

Zaprzeczysz, ¿e nazwa³a¶ Artqa agentem i trollem?  Chichot
Dowody s± i to twarde.  Du¿y u¶miech
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #52 : Listopad 05, 2012, 16:09:21 »

Nie Kate, nie lustrujê ciebie, ani nikogo innego, nie mam na to ochoty nawet, a zreszt± s± tu inni, co siê zajmuj± sprawami osobistymi, g³ównie poza swoimi. Ja czasami zauwa¿am jak±¶ lukê i albo piszê ci wprost, albo naprowadzam, ale nie bierz tego osobi¶cie, nigdy nie mia³em zamiaru bawiæ siê w czyjego¶ nauczyciela. Takich tu mamy wielu, nawet niektórzy deklaruj± swoich mistrzów. Najdziwniejsze jest to, ¿e "my¶l±, mow± i uczynkiem" zupe³nie nie przypominaj± tych¿e mistrzów i nie na¶laduj± ich samych, ani ich nauk. Ale "dla ka¿dego..." w/g naszego kolegi.
Lustratorów te¿ mamy tak du¿o, ¿e ka¿dy nastêpny jest zbêdny.
Szanowne Panie, gdy poparzy³em na t± dyskusjê, to zgodnie z definicjami powy¿ej widzê, ¿e trolowanie niesamowicie spowszechnia³o.
Efekt jest taki, ¿e temat jak zwykle siê rozmywa, do czego tym postem te¿ siê przyczyniam.

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
Astre
Go¶æ
« Odpowiedz #53 : Listopad 05, 2012, 16:28:33 »

Ale bez problemu mogê zalaæ to forum postami z ró¿nych nicków i IP.

IP jakie widzi choæby ten portal to IP z lokalnego nadajnika przydzielonego przez g³ównego Hosta,  a nie Twoje w³asne IP, które przydziela Ci serwer DHCP.
A tego IP nie zmienisz ! Bo jest to IP  pomiêdzy brama nadajnika, a g³ównym Hostem Providera.
Jak nie wierzysz,  to niech Darek zablokuje na chwilkê Twoje IP jakie widzi ze strony loguj±cego siê blueray21 i spróbuj wej¶æ na forum....

Tylko w³a¶nie jakie IP widzi Darek ?

Wiêc od razu powiem, ¿e Darek nie widzi Twojego, mojego, lub kogokolwiek innego prywatnego IP.
Moje prywtane IP przydzielone przez lokalnego Hosta na moim komputerze jest z koñcówk±  22.22.
Ale Darek nie widzi tego IP.
Widzi inne ?
Pytanie jakie ?

Wiêc nie da siê (jak piszesz) zalaæ forum ró¿nymi IP, bo o IP NIE TY decydujesz !

« Ostatnia zmiana: Listopad 05, 2012, 16:38:12 wys³ane przez Astre » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #54 : Listopad 05, 2012, 16:58:31 »

Astre, chodzi o IP w sieci internet, a nie lokalne, intranet itp.,  Darek widzi to IP, mo¿e byæ sta³e tak jak moje, albo codziennie inne je¶li u¿ywasz ADSL np. Neostrady, ale zawsze jest i fakt mo¿na zablokowaæ. Ale gdy zalogujê siê na forum przez anonimowy proxy serwer, to zostanie przyklejony adres tego serwera, albo jeszcze czê¶ciej adres "pusty" i za ka¿dym razem inny i nikt nie ma szans zidentyfikowaæ ¼ród³a czyli mojego prawdziwego IP.

Astre
Go¶æ
« Odpowiedz #55 : Listopad 05, 2012, 17:27:20 »

za ka¿dym razem inny i nikt nie ma szans zidentyfikowaæ ¼ród³a czyli mojego prawdziwego IP.

To w takim razie powiedz mi jak to jest ?
Dam przyk³ad niedawno  z ¿ycia wziêty ?

Na jednym z forów, w którym te¿ uczestniczy³em by³a wojna i Admin zablokowa³ kilkana¶cie adresów IP miêdzy innymi mój.
I nie mog³em siê na tym forum zalogowaæ ze swojego kompa, nie mog³em z kompa s±siada, ani innych znajomych w moim mie¶cie.
Nie mog³em te¿ zalogowaæ siê z kompa znajomego, który mieszka ok. 10km od mojej miejscowo¶ci.
Ale, mog³a siê zalogowaæ moja córka, która mieszka w Krakowie - 180 km odemnie...
Pytanie proste jak drut ?
Jakie  IP ''widzia³o'' forum skoro nie mog³em siê zalogowaæ ze swojego kompa, ani komuterów znajomych  w moim mie¶cie i pobliskim mie¶cie, ale mog³a zalogowaæ siê moja córa ?
Rozmawia³em z siecowcami i blebi±, ¿e to niemo¿liwe ?
Tylko jak niemo¿liwe, skoro  sam to sprawdzi³em.
Wniosek prosty- sieciowcy/fachowcy figê wiedz±. I ka¿dy  gada co wie, a nie co w rzeczywisto¶ci jest !

Wiêc pytanie wci±¿ to samo ?
Jakie do cholery IP w koñcu widzi forum ?
  Skoro logowa³em siê z ró¿nych komputerów i nawet z kompa znajomego w pobliskim mie¶cie i siê nie zalogowa³em, bo pojawia³ sie komunikat, ¿e : Twój adres IP zosta³ zablokowany i skontaktuj siê administratorem.

« Ostatnia zmiana: Listopad 05, 2012, 17:50:39 wys³ane przez Astre » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #56 : Listopad 05, 2012, 17:32:26 »

Astre, jest to prostsze ni¿ my¶lisz. IP sobie a login... sobie. Kumunikat to tylko wywo³ywane zdanie, a nie ¶cis³y opis rzeczywistej sytuacji. Gdybys z kompa znajomego za³o¿y³ nowy profil bez trudu móg³by¶ "zajrzeæ" na forum...
Astre
Go¶æ
« Odpowiedz #57 : Listopad 05, 2012, 17:39:43 »

Astre, jest to prostsze ni¿ my¶lisz. IP sobie a login... sobie. Kumunikat to tylko wywo³ywane zdanie, a nie ¶cis³y opis rzeczywistej sytuacji. Gdybys z kompa znajomego za³o¿y³ nowy profil bez trudu móg³by¶ "zajrzeæ" na forum...

Nie jestem tego pewien ?

Ale, dlaczego bez problemu zalogowa³a siê moja córka mieszkaj±ca w Krakowie i w moim imieniu wys³a³a do Admina zapytanie, bo ja w ¿aden sposób nie móg³em tego zrobiæ ?
Co to ?  Kraków posiada jakie¶ inne technologie obs³ugi sieci, czy co?, bo ju¿ naprawdê tego nie rozumiem ?...!
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #58 : Listopad 05, 2012, 17:43:54 »

To mo¿e byæ do¶æ proste, admin zablokowa³ strefê, czyli jak±¶ pocz±tkow± czê¶æ adresu. Prawdopodobnie nikt z twoich okolic nie uczestniczy³ w tym forum, albo te¿ mia³ byæ blokowany je¶li by³ kto¶ (chocia¿ jak widzê to teraz, niekoniecznie, bo potrzebny jest do kompletu login i has³o). W ten sposób pozbawi³ ciê mo¿liwo¶ci logowania z ca³ej strefy adresów przyporz±dkowanych twojej lokalizacji. Gdyby¶ spróbowa³ siê zalogowaæ przez anonimowy serwer proksy to zrobi³by¶ to bez problemu, o ile nie zablokowa³ nicka, a nie zablokowa³, skoro córka mog³a siê zalogowaæ.

Astre
Go¶æ
« Odpowiedz #59 : Listopad 05, 2012, 17:46:07 »

To mo¿e byæ do¶æ proste, admin zablokowa³ strefê, czyli jak±¶ pocz±tkow± czê¶æ adresu. Prawdopodobnie nikt z twoich okolic nie uczestniczy³ w tym forum, albo te¿ mia³ byæ blokowany je¶li by³ kto¶ (chocia¿ jak widzê to teraz, niekoniecznie, bo potrzebny jest do kompletu login i has³o). W ten sposób pozbawi³ ciê mo¿liwo¶ci logowania z ca³ej strefy adresów przyporz±dkowanych twojej lokalizacji. Gdyby¶ spróbowa³ siê zalogowaæ przez anonimowy serwer proksy to zrobi³by¶ to bez problemu, o ile nie zablokowa³ nicka, a nie zablokowa³, skoro córka mog³a siê zalogowaæ.

Te¿ tak my¶lê, ¿e by³ taki cwany i zablokowa³ ca³± okoliczna strefê adresów IP, bo innego wyja¶nienia nie mo¿na wogóle znale¼æ.
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #60 : Listopad 05, 2012, 17:51:35 »

To mo¿liwe, wstawiasz w blokadê pocz±tkow± czê¶æ i dalej gwiazdki dla zapewnienia sta³ej d³ugo¶ci. Tak to dzia³a.

barneyos

Gawêdziarz

Punkty Forum (pf): 2

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 689

« Odpowiedz #61 : Listopad 05, 2012, 18:27:07 »

ukrywanie IP - potwierdzam - łatwizna i nie do wykrycia

dodatkowo - można smykać przez zdalny pulpit - trochę trudniejsze i wymaga kompana, który umożliwi korzystanie z jego kompa oraz z ... jego odpowiedzialności, bo wszystko potem będzie na niego (polecam poczytać o VNC i jego różnych odmianach)

http://pl.wikipedia.org/wiki/Virtual_Network_Computing
« Ostatnia zmiana: Listopad 05, 2012, 18:27:48 wys³ane przez barneyos » Zapisane

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemo¿liwych, s± tylko rzeczy, których na razie nie potrafimy zrobiæ\"
\"Im wiêcej wiem, tym bardziej wiem, ¿e mniej wiem\"
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #62 : Listopad 05, 2012, 18:31:31 »

jeszcze jedna sprawa, je¶li komputer jest pod³±czony poprzez router, mo¿na namierzyæ tylko router miejscowo,-
a docelowy komp. mo¿e byæ na Wi-fi zupe³nie gdzie indziej.

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #63 : Listopad 05, 2012, 18:40:19 »

No dobrze, ale nadal nie wiemy kto jest tym/tymi agentami, bo dla potrzeb zapytania zak³adam, ¿e Kiara nie k³ama³a...
Kate
Go¶æ
« Odpowiedz #64 : Listopad 05, 2012, 21:09:16 »

blu
Nie Kate, nie lustrujê ciebie, ani nikogo innego, nie mam na to ochoty nawet, a zreszt± s± tu inni, co siê zajmuj± sprawami osobistymi, g³ównie poza swoimi.

No, skoro tak OTRZYMASZ to UPRAGNIONE  Mrugniêcie Z³y rozgrzeszenie.

Co do faktow, to o jakiej Elzbiecie mowa.Co¶

Bo pamietam z czasow FL, ze szybciutko po miom wstapieniu (wtedy) na to forum tu, otrzymalam post od Elzbiety, ktora prosila o ... moj- email... (sorry!, ale taka prawda).
Podalam lekkomyslnie.

Do dzis nie wiem, czemu az tyle spamu tam laduje.

P.S. Nie winie nikogo, ale pokazuje DROGE (jak zawsze!)
« Ostatnia zmiana: Listopad 05, 2012, 21:10:18 wys³ane przez Kate » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #65 : Listopad 05, 2012, 21:22:58 »

Kate, takie lokalne rozgrzeszenie, to tylko ³echtanie ego, ale na tym przegl±dzie ¿ycia w za¶wiatach to ju¿ nie dzia³a i niestety nie  da siê nic "za³atwiæ". Tam jeszcze korupcji nie wymy¶lili.
Co do El¿biety, jedna z wiêkszych zadym, aktualnie esencja powielona - szkoda czasu, nie ta energia.

Kate
Go¶æ
« Odpowiedz #66 : Listopad 05, 2012, 21:57:48 »

blu

Co do El¿biety, jedna z wiêkszych zadym, aktualnie esencja powielona - szkoda czasu, nie ta energia.

Co¶ Nic nie wiem oprocz tego, ze "ktos" wyludzil w sposob PODSTEPNY moj e-mail (ten stary od FL).
Czyli jaka latwa przyneta tu byla FL.

...

I dziwicie sie, ze ... odeszla...
Elzbieta
Go¶æ
« Odpowiedz #67 : Listopad 05, 2012, 21:59:13 »

Kate:
Zagladam tu tylko poczytac.Jednak nic sie tu nie zmienilo - obwinianie, naskakiwanie i tak dalej.Odnosnie tego co Napisalam do Fair Lady :

Punkty Forum (pf): 0

Wiadomo¶ci: 206

Zobacz profil Email Prywatna wiadomo¶æ (Online)
(Bez tematu)
« Wys³ane do: Go¶æ : Kwiecieñ 28, 2012, 23:10:51 »
Odpowiedz cytuj±c | Odpowiedz | Usun±æ tê wiadomo¶æ 
Jak sie masz Fair Lady:
Jezeli jest taka mozliwos  - bardzo Cie poprosze skontaktuj sie ze mna.
Milusiego dzionka - Ela

Odp: (Bez tematu)
« Wys³ane do: Go¶æ : Kwiecieñ 29, 2012, 13:18:30 »
Dzien doberek:
Bardzo Ci dziekuje.Moj email adres to:
 esztuka0437@gmail.com
Wracam juz do pracy od poniedzialku.Pracuje na popoludniowa zmiane.Bardzo prosze nie denerwuj sie jezeli odpowiedzi beda pozniejsze.Roznica z Polska jest 6 godzin,
Serdecznie pozdrawiam - Ela

(Bez tematu)
« Wys³ane do: Go¶æ : Kwiecieñ 29, 2012, 22:37:59 »
Droga Fair Lady:
Chcialabym Cie zapytac na temat numenorogli.Czy orjetujesz sie w temacie.Jezeli tak to byla bym bardzo zainteresowana, oczywiscie, jezeli bedziesz chciala sie ta wiedza ze Mna podzielic.
Bardzo Dziekuje.Milusiego dzionka - Ela
Nie prosilam nikogo o email adres jak widac powyzej.
Nastepnie
blueray21 "Co do El¿biety, jedna z wiêkszych zadym, aktualnie esencja powielona - szkoda czasu, nie ta energia."
Bardzo Cie poprosze nie wypowiadaj sie na moj temat nie znajac mnie.A jezeli znasz tylko z opowiesci Krolowej Matki to bardzo prosze zachowaj swoje osady dla siebie.
Z powazaniem - Elzbieta
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #68 : Listopad 05, 2012, 22:01:51 »

Czy korzystaj±c El¿bieto z okazji mo¿esz/raczysz odpowiedzieæ na moje jedno zapytanie - czy na wspólnej wycieczce do Egiptu, orientujesz siê czy Kiara sama p³aci³a za wyjazd?
Kate
Go¶æ
« Odpowiedz #69 : Listopad 05, 2012, 22:03:12 »

Bzdury!

Robie niekonwencjonalne notatki, i wlasnie ten email Elzbiety, brzmial (wtedy) zupelnie inaczej.
 Z³y
Ale to nie sprawa MOJEGO sumienia. Elu.

edit:

Az dziw birze, ze w formie Terminatora(cb) melduje sie ... glos z zzaswiatow, czy inny??

P.S. a TY blu ganiles mnie za robienie wydrukow!
Reka reke myje.
« Ostatnia zmiana: Listopad 05, 2012, 22:05:35 wys³ane przez Kate » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #70 : Listopad 05, 2012, 22:04:10 »

El¿bieto, nie oceniam ciebie daleko mi do tego, tylko energiê wydarzenia, znajomo¶æ nie ma tu nic do rzeczy, drugiej strony te¿ nie znam.

Kate
Go¶æ
« Odpowiedz #71 : Listopad 05, 2012, 22:06:54 »

Ale za zaproszenie na dzialke koliberka dziekowales.
To jak to jest z tym ... chceniem°°
Elzbieta
Go¶æ
« Odpowiedz #72 : Listopad 05, 2012, 22:24:23 »

Kate Ja to skopiowalam z moich wiadmosci tu z forum.Admin moze to sprawdzic, dlatego prosze nie osadzaj.Tak dokladnie napisalam.Nie skopiowalam tylko tego co TY napisalas do Mnie Milusiego dzionka.
arteq: w odpowiedzi na Twoje pytanie, odpowiedz brzmi Nie Kiara za siebie nie placila.Wyjazd zostal Jej oplacony.
To wszystko pozdrawiam - Ela
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #73 : Listopad 05, 2012, 22:38:08 »

Pierwsza sprawa Twoje informacje s±  absolutnie nieprawdziwe nastêpny raz  je serwujesz wszystkim  , a druga sprawa kto wam da³  prawo ingerowania w moj± prywatno¶æ i  w moje finanse? Jakim prawem rozpowszechniacie  po raz kolejny te k³amstwa?
Co siejecie to zbieracie i niech was nie dziwi± te "zbiory"... pretensje do siebie.

Mo¿e nale¿y ten tekst  przypomnieæ dla opamiêtania siê co niektórych osób.

Walka z "mow± nienawi¶ci" w internecie: Prokuratura ma wytyczne

Prokurator generalny Andrzej Seremet podpisa³ wytyczne dla prokuratorów w sprawie ¶cigania "mowy nienawi¶ci" w internecie. Poinformowa³ o tym on sam podczas poniedzia³kowej konferencji pt. "Mowa nienawi¶ci w internecie: jak z ni± walczyæ?", zorganizowanej w Warszawie przez Helsiñsk± Fundacjê Praw Cz³owieka.

Takie wytyczne zapowiedzia³ Seremet ju¿ latem br., po adresowanym m.in. do niego apelu "Tygodnika Powszechnego". By³a w nim mowa o ¿±daniu "podjêcia dzia³añ, a tak¿e inicjatyw ustawowych, które definitywnie po³o¿± kres poczuciu ca³kowitej bezkarno¶ci czy wrêcz faktycznego przyzwolenia ze strony instytucji pañstwa na to, by w polskim internecie pos³ugiwano siê jêzykiem nienawi¶ci rasowej i wyznaniowej, jêzykiem oszczerstw i pomówieñ".

Podczas konferencji Seremet powiedzia³, ¿e wytyczne - które maj± byæ og³oszone na stronie Prokuratury Generalnej w internecie - maj± m.in. dopomóc osobom pomówionym lub znies³awionym w sieci z motywów rasowych, narodowo¶ciowych, religijnych. Podkre¶li³, ¿e anonimowo¶æ w sieci niektórzy b³êdnie uto¿samiaj± z bezkarno¶ci±. Doda³, ¿e do ¶cigania takich czynów nie potrzeba ¿adnych nowych przepisów, a problem le¿y w praktyce dzia³añ prokuratury.

Seremet zapewni³, ¿e wyeliminowano ju¿ przypadki umorzeñ ¶ledztw lub odmowy ich wszczynania z powodu tzw. znikomej szkodliwo¶ci czynu. - W pierwszej po³owie br. nie by³o ani jednego takiego przypadku - doda³. W tym czasie polskie prokuratury prowadzi³y 262 ¶ledztwa o takie czyny; cztery z nich zakoñczy³o siê aktami oskar¿enia.

S± te¿ nowe ¶ledztwa. Od trzech tygodni Prokuratura Rejonowa Warszawa-Mokotów prowadzi postêpowanie ws. nawo³ywania do wa¶ni na tle narodowo¶ciowym i pochwalania faszyzmu na forum internetowym dziennika "Fakt" - poda³a Prokuratura Okrêgowa w Warszawie. Wpisy te odnosi³y siê do walki z antysemityzmem w sieci, jak± niektórym portalom wypowiedzia³ szef MSZ Rados³aw Sikorski. Latem warszawska prokuratura okrêgowa umorzy³a ¶ledztwo z jego doniesienia, uznaj±c, ¿e on sam mo¿e ¶cigaæ autorów antysemickich wpisów (minister odwo³uje siê).

W czasie konferencji prof. prawa Ewa £êtowska podkre¶la³a, ¿e nie trzeba zmieniaæ prawa by zastopowaæ "mowê nienawi¶ci" w sieci. - Chodzi o poprawienie praktyki prokuratury z wygodnej na niewygodn± - doda³a. Wed³ug niej "prokuraturze siê nie chce, bo jej tak wygodniej, a statystyki mo¿na wype³niæ pijanymi rowerzystami".

Administratorzy portali nie ponosz± dzi¶ odpowiedzialno¶ci za bezprawne wpisy, je¶li siê o nich wcze¶niej nie dowiedzieli - przypomnia³ radca prawny Grzegorz Wanio. Doda³, ¿e czê¶æ portali usuwa takie wpisy w kilka godzin po zg³oszeniu nadu¿ycia, ale s± takie, które czyni± to nawet po kilku miesi±cach. Podkre¶li³, ¿e oddzielnym problemem dla pomówionego w sieci s± trudno¶ci w ustaleniu danych osobowych oszczercy. Konferencjê zorganizowano we wspó³pracy z zak³adami praw cz³owieka wydzia³u prawa UW i UMCS oraz Stowarzyszeniem Otwarta Rzeczpospolita.

http://spoleczenstwo.newsweek.pl/walka-z--mowa-nienawisci--w-internecie--prokuratura-ma-wytyczne,97790,1,1.html

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Listopad 05, 2012, 23:12:09 wys³ane przez Kiara » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #74 : Listopad 05, 2012, 22:42:56 »

Kiara, wspomina³a co¶ o oczernianiu i za¿±da³a dowodów, proszê - masz go Songo powy¿ej. W kwestii innych "fantów" - prezentów by³ przekazany laptop - zamie¶ci³em stosowny post.
To chyba wyczerpuje znamiona dowodów których ¿±dali¶cie - w zwi±zku z tym wnoszê o wycofanie siê z poprzedniej decyzji.
Strony: 1 2 [3] 4 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: