Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 02:40:39

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Znaki na ciele  (Przeczytany 10897 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« : Styczeñ 31, 2012, 11:32:28 »

Znaki
11 sty 2012

Dwie osoby, nie znaj±ce siê nawzajem i oddalone od siebie o tysi±ce kilometrów, dostrzeg³y pewnego poranka dziwne znaki na swojej skórze. ¯adna z tych osób nie mia³a pojêcia co by³o przyczyn± jego powstania. Jedyne co je ³±czy³o to intensywne ¿ycie duchowe i zami³owanie do metafizyki. Pierwsza osoba by³a uczestnikiem ceremonii ayahuasca w Brazylii, po której o ¶wicie pojawi³ siê dziwny znak na jej ciele. Druga osoba prze¿y³a wstrz±s duchowy, który badaj±cy ten przypadek lekarz okre¶li³ jako psychozê, i po niej na ciele pacjenta pojawi³ siê ten dziwny znak.

Oba przypadki wydarzy³y siê w ró¿nych latach. Ten z ayahuasca w 2008 roku. Badaj±cy znak na skórze lekarz podejrzewali, ¿e wykona³a go inna osoba, bo odcisk wygl±da³ jak niewielkie wybroczyny pod skór±. W jego g³owie pojawi³a siê nawet my¶l, ¿e znak zosta³ zrobiony gor±c± suszark± do w³osów, ale by³ on niewielki i nie wygl±da³ na oparzenie. Ten sam lekarz przypadkowo natrafi³ na innego pacjenta, na którego ciele znalaz³ znak podobny do tego z Brazylii jednak bardziej przypomina³ on nietypow± bliznê. Lekarz w tym przypadku równie¿ stara³ siê znale¼æ na jej wyt³umaczenie jaki¶ konwencjonalny, rozs±dny powód – jednak bez powodzenia.

Obaj pacjenci nie mieli o sobie pojêcia, podobnie jak nie mieli ¿adnego powodu aby odcisn±æ na sobie taki znak. To co ich ³±czy³o to g³êboka i ¿arliwa wiara chrze¶cijañska. W chrze¶cijañstwie znane s± przypadki, kiedy na ludzkim ciele pojawia³y siê stygmaty (ojciec Pio). Jednak tacy ludzie maj± zazwyczaj pe³n± wiedzê i ¶wiadomo¶æ tego, przez co przechodzi ich cia³o. W obu przypadkach, gdy na ciele pacjentów pojawi³y siê tajemnicze ko³a, ¿aden z nich nie wiedzia³ co ma o tym my¶leæ, przez co ca³a ta historia nadal pozostaje tajemnic±…

http://nowaatlantyda.com/2012/01/11/znaki/

Znaki na ciele
22 sty 2012

W nawi±zaniu do wpisu Znaki, koñcz±cego siê s³owami, ¿e  „w obu przypadkach, gdy na ciele pacjentów pojawi³y siê tajemnicze ko³a, ¿aden z nich nie wiedzia³ co ma o tym my¶leæ, przez co ca³a ta historia nadal pozostaje tajemnic±…” pojawi³ siê ciekawy komentarz. Oto on:

Witam,
Chcê podzieliæ siê podobnym tematem. Otó¿ w nocy z 30 na 31 grudnia 2011 oko³o godz. 23.30 moja ¿ona le¿±c juz w ³ó¿ku ogl±da³a TV i poczu³a lekkie pieczenie po lewej stronie szyi, ale zbagatelizowa³a to i dopiero rankiem nastêpnego dnia zauwa¿y³a w lustrze tajemniczy znak wygl±daj±cy jakby by³ wypalony na skórze – za³±czam zdjêcia, które osobi¶cie niezw³ocznie wykona³em:

http://imageshack.us/photo/my-images/818/sam0634i.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/825/sam0649k.jpg/

Po oko³o 2 tygodniach znak znikn±³ ale sukcesywnie, tak jak powoli odpadaj±cy strupek po oparzeniu. Pozosta³a w tym miejscu ja¶niejsza karnacja skóry. Znamiê wielko¶ci monety 50 groszy.

Znalaz³em równie¿ w sieci podobne zdjêcie i chcia³bym skontaktowaæ siê z osob±, która zamie¶ci³a ten wpis: http://www.wykop.pl/i/artykul/983877/dziwny-znak-na-ciele/

Zaznaczam, ¿e oboje z ¿on± jeste¶my lud¼mi powa¿nie traktuj±cymi opisan± sprawê, mamy oko³o 50 lat i nie w g³owie nam ¿arty typu: sama sobie wypali³a, spa³a na jakim¶ guziku, wypalone sod± kaustyczn± czy tym podobne. Dziwnym zbiegiem okoliczno¶ci by³oby gdyby ¿ona zrobi³a sobie takie „znamiê” akurat przed Sylwestrem.
Czekam na komentarze - gaius

Zobacz równie¿:
- Znaki

http://nowaatlantyda.com/2012/01/22/znaki-na-ciele/

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Styczeñ 31, 2012, 14:47:38 »

Co ciekawe, takie znaki by³y rze¼bione w kamieniu ju¿ w epoce neolitu w ró¿nych kulturach, na ca³ej Ziemi. Kultury te nie mia³y ze sob± nic wspólnego.
Ko³o z centralnie rozchodz±cymi siê "szprychami" , oraz obwodem , wg filmu "Pioruny Bogów" mia³y byæ odzwierciedleniem tego, co by³o widaæ na niebie, czyli plazm± po wybuchu gwiazdy, supernowej , widocznej z naszej planety ,a obwód "ko³a" to sferyczne halo, utworzone przez wej¶cie kosmicznego promieniowania w atmosferê ziemsk±.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Styczeñ 31, 2012, 15:11:35 »

Nie znam siê, ale wygl±da mi to na klub mi³o¶ników ¿eglarstwa...  ;]
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Styczeñ 31, 2012, 21:45:28 »

Swoj± drog± to ciekawe zjawisko. Ogl±da³em niedawno, chyba na Discovery Channel, film o grupie próbuj±cej wyja¶niaæ zjawiska paranormalne. W jednym z odcinków, w którym próbowali zlokalizowaæ jakiego¶ ducha jeden z tych "ducho³apów" odczu³ co¶ podobnego. Pokazali to, oczywi¶cie nie by³o jeszcze (i byæ mo¿e nigdy pó¼niej) nijakiego wzorku ale du¿a, czerwona plama, jakby oparzenie.
Czy¿by takie znaki to efekt dzia³ania "duchów"? Mrugniêcie

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Luty 01, 2012, 00:58:52 »

Nie nie duchów Darku , wcale nie duchów. Dodaæ mogê i¿ ja tez otrzyma³am tak± "pieczêæ" kilka lat temu. Nosi³am j± prawie rok widoczn± po roku zniknê³a.

Widzia³o j± mnóstwo ludzi bowiem pokazywa³am chc±c dowiedzieæ siê co, oznacza symbol i miejsce depozytu. Obydwa elementy s± istotne. Nie dowiedzia³am siê od nikogo ale pó¼niej dosta³am francuski s³ownik starych symboli i tam odnalaz³am mój znak.
By³a to pieczêæ solarna , bardzo precyzyjny idealnie równy wzór.
Wypalona tak g³êboko i¿ ca³y czas czuje jej obecno¶æ na ko¶ci , bola³o i piek³o d³ugo.
Wówczas w¶ciek³am siê ze z³o¶ci bo czu³am siê oznakowana jak ja³ówka farmera , dzisiaj wiem o, co chodzi³o , zaakceptowa³am to zdarzenie.
Dlaczego dokonano tych pieczêci na innych ludziach? nie wiem ale wiem i¿ maj± one znaczenie , zarówno przez miejsce jak i formê.

Kiara U¶miech U¶miech

Edit.

O mój znak zapyta³am nawet Enki ( na spotkaniu £ódzkim) , konkret tej odpowiedzi poznasz wszystko na koñcu roku 2012 on bêdzie aktualny od 2013. W³a¶ciwie nic wiêcej , chyba wówczas jeszcze niewiele wiedzia³am o tym symbolu. Teraz wiem i¿ powiedzia³ mi prawdê nie mówi±c praktycznie nic.
Czyli cierpliwo¶ci do 2013 , wszystko przed nami. Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Luty 02, 2012, 19:44:19 wys³ane przez Kiara » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Luty 02, 2012, 21:25:34 »

yyy... to ju¿ grudzieñ 2012 nieaktualny? Nie bêdzie rozerwania linii czasowej/energetycznej?

Kiaro, którego Enki siê zapyta³a¶? tego "w³a¶ciwego" - jak opowiada³a¶ - który to z tym "pch-owskim" nie ma nic wspólnego? Czy jednak tego "pch-owskiego" (na to wskazywa³oby miejsce i okoliczno¶ci) który to wielokrotnie ³ga³ i oszukiwa³, zwodzi³ - co sama przyznawa³a¶... Czy polegasz na zapewnieniach tego "zwodniczego"? - Pytam bo nieco siê gubiê...
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Luty 02, 2012, 22:25:16 »

Potwierdzam wiarygodno¶æ s³ów Kiary.
By³o to chyba w 2008roku.

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: