Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 23, 2024, 00:09:22

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 [2] 3 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: mistyczny numer 137  (Przeczytany 26297 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #25 : Marzec 07, 2012, 16:46:30 »

No tak.... nazbierali¶cie pe³ne kosze informacji wiecie o zasadach budowy i dzia³ania zewnêtrznego i wewnêtrznego ¶wiata. Wasze dyski pamiêci w ka¿dej chwili mog± odtworzyæ te informacje... I co dalej? Jak one spowodowa³y wasz rozwój , wasze piêkno , czy dziêki nim jeste¶cie lepsi?
Czy wasze serca emanuj± wiêksz± mi³o¶ci± , a wasze pola energetyczne powiêkszy³y siê?

Jak ta wiedza teoretyczna prze³o¿y³a siê na jako¶æ waszego ¿ycia? Tego jestem bardzo ciekawa , ile dobra w was uaktywni³y te informacje?

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Marzec 07, 2012, 16:48:22 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #26 : Marzec 07, 2012, 16:58:06 »

Dodam tylko, coby nie narzucaæ sobie ograniczeñ, bo siê wewnêtrzny cenzor w³±czy. A je¶li siê nie ma pewno¶ci, czy dany post nie jest OT, to jest chocia¿by w±tek Wyra¼ siebie.

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=3966.0

Oraz, ¿e oprócz uczestników czynnych, s± te¿ bierni, tylko czytacze danego w±tku. Mnie te¿ np.  bardzo zainteresowa³ rozwój gammy (i te¿ programujê, ale nie w php).
Ja wybralam BASE. Tam moge do pewnej granicy dac upust mojej fantazji... ale jak chcialam zajrzec dalej to MS dal mi "w leb", czyli udzielil wskazowek, ze to "wiedza OPATENTOWANA" i nie mam do niej mozliwosci wgladu...
Ciekawe, kto spalil Aleksandryjska Biblioteke!:)

========================================

« Odpowiedz #27 : Marzec 07, 2012, 17:00:42 »

No tak.... nazbierali¶cie pe³ne kosze informacji wiecie o zasadach budowy i dzia³ania zewnêtrznego i wewnêtrznego ¶wiata. Wasze dyski pamiêci w ka¿dej chwili mog± odtworzyæ te informacje... I co dalej? Jak one spowodowa³y wasz rozwój , wasze piêkno , czy dziêki nim jeste¶cie lepsi?
Czy wasze serca emanuj± wiêksz± mi³o¶ci± , a wasze pola energetyczne powiêkszy³y siê?

Jak ta wiedza teoretyczna prze³o¿y³a siê na jako¶æ waszego ¿ycia? Tego jestem bardzo ciekawa , ile dobra w was uaktywni³y te informacje?

Kiara U¶miech U¶miech
No wlasnie nie mozemy jeszcze ujrzec PRAWDY, bo Biblioteki sa niedostepne (Dll)
A ja juz wybralam SHAOLIN!
I to uczynilo mnie /dla mnie samej/ lepsza, ale i moi pacjenci tez chwala:)

=======================================

« Odpowiedz #28 : Marzec 07, 2012, 17:10:40 »

Lucek! Jestes SWIETNY! Od dawna zwrocilam na Ciebie uwage.
Dzieki, ze jestes!
Ten chlopczyk, to tylko i wylacznie Dogon. Ale, czy do "namiotu" macharadzy, czy do "namiotu" Dogona, czy do namiotu "cyganeczki", czy innych, //albo Boj sie Boga lozy Cesarskiej//to tylko przykrywka tego GARCZKA, w ktorym sie "jajeczka gotuja"!:)
Ja juz czasy "harcerstwa" mam za soba, ale bardzo lubie biwaki i nature;)

P.S. Pani Walesowa kiedys powiedziala na pytanie dziennikarzy, jak ugosci Busha (seniora ma sie rozumiec:). A Danuska prosto z mostu, mnie jest wszystko jedno kto przychodzi, robota w kuchni taka sama!:)

Scali³em posty
Darek
« Ostatnia zmiana: Marzec 07, 2012, 17:16:09 wys³ane przez Dariusz » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #27 : Marzec 07, 2012, 17:29:59 »

Fair Lady
No wlasnie nie mozemy jeszcze ujrzec PRAWDY, bo Biblioteki sa niedostepne (Dll)
A ja juz wybralam SHAOLIN!
I to uczynilo mnie /dla mnie samej/ lepsza, ale i moi pacjenci tez chwala:)

Tak.. najwa¿niejsze jest osobiste postrzeganie zmian w sobie , uczciwe stwierdzenie jestem dzisiaj lepsza ( w moich oczach) od siebie wczorajszej.
I tak naprawdê nic wiêcej. Bo nie jest istotno¶ci± posiadanie informacji z jakich¶ pól , istotno¶ci± jest byæ ponad tymi polami.
Wszak wszystkie informacyjne opisy zawsze odnosz± siê do ju¿ zaistnia³ej wiedzy , wiedzy przesz³o¶ci.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Marzec 07, 2012, 17:31:03 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Lucyfer
Go¶æ
« Odpowiedz #28 : Marzec 07, 2012, 17:54:36 »

Cytat: Kiara

137 i pó³ dobra U¶miech

<a href="http://www.youtube.com/v/O43WB3g9j5Y?version=3&amp;" target="_blank">http://www.youtube.com/v/O43WB3g9j5Y?version=3&amp;</a>

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #29 : Marzec 07, 2012, 18:15:29 »

Naprawdê bardzo piêkne dobro , ale... ono jest dzie³em m±dro¶ci  serca Stwórcy wszechrzeczy, Jego subtelno¶ci± , wra¿liwo¶ci± w tworzeniu. Nam przekazan± jako wyraz mi³o¶ci do nas.
Wszystkie te trzy cyfry s± w dacie mojego urodzenia.

Dziêki za piêkny filmik Lucyferze.

Kiara U¶miech U¶miech
east
Go¶æ
« Odpowiedz #30 : Marzec 07, 2012, 20:15:28 »

@Fair Lady
.
ale jak chcialam zajrzec dalej to MS dal mi "w leb", czyli udzielil wskazowek, ze to "wiedza OPATENTOWANA" i nie mam do niej mozliwosci wgladu...
Ciekawe, kto spalil Aleksandryjska Biblioteke!:)

Na pewno nie ten, kto wpad³ na pomys³ Linuxa by niczego nie patentowaæ.  Pewnie pingwiny (z Madagaskaru Mrugniêcie ) mu dostarczy³y bibliotekê ukryt± onegdaj na Antarktydzie - gdzie¶ we wzorach zorzy polarnej  Mrugniêcie

137,5 kodu otwartego szczê¶cia !!
Ja równie¿ dziêkujê Ci LU Chichot ( jak zwykle zreszt± ).
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #31 : Marzec 07, 2012, 20:42:28 »

Agharta- to ich tajemnica...
Ale Lucek wie wiecej,:) PA!

P.S. maja respekt przed KRYSZTALOWA WODA, a nie zadna zdrowa, czy martwa, i juz!
Astre
Go¶æ
« Odpowiedz #32 : Marzec 08, 2012, 00:28:00 »

Mnie ten mistyczny numer 137 TO - wiele nie mówi.  Co¶

Wszystko mo¿e byæ mistyczne je¶li chce siê tak widzieæ np: liczba  (9).
Ale tu NIE o ¿adn± mistykê chodzi !

Trzeba widzieæ las, a NIE.... tylko pojedyncze drzewa !

Wiêc, mo¿e przygl±dnijmy siê innej ''mistyce''.

Ta mistyka poni¿ej mówi : w jaki sposób dzia³a wszystko !
Mówi ona w jaki sposób zbudowana jest przestrzeñ, w jaki sposób funkcjonuje, w jaki sposób istniejesz Ty.

TAK. To jest ta zasada, ta formu³a, ten mechanizm !
W istocie jest to - ALGORYTM

Wed³ug tego w³a¶nie algorytmu dzia³a te¿ Twoje w³asne serce !
TAK.
Twoje serce to - TORUS.
 A dzia³a on na zasadzie- ¿eby co¶ rozci±gn±æ wpierw trzeba ¶cisn±æ.
Wiêc nastêpuje skurcz serca. A gdy skurcz osi±gnie warto¶æ maksymaln± dla  (TORUSA-SERCE) nastêpuje rozci±ganie, czy rozkurcz.
I ten Torus jak ka¿dy Torus nie potrzebuje ¿adnej ''energii'', nie potrzebuje ¿adnej pomocy, wspomagania - jest samonapêdzaj±cym siê mechanizmem !

Ta  zasada- algorytm jest bardzy prosty. Jej logika dzia³ania jest na poziomie szkolnej podstawówki.

To niebywa³e, ¿e na tak prostej zasadzie oparte jest wszelkie istnienie, ¿ycie, ¶wiadomo¶æ, zbudowane jest wszystko.....

Zadam ironiczne pytanie ? Kogo interesuje ta zasada, formu³a ?
Je¶li kogo¶ intersuje to bardzo chêtnie wys³ucham co ma w tej sprawie do powiedzenia ?

YING

1, 2, 4, 8, 7, 5

YANG = 5, 7, 8, 4, 2, 1

East !

Czym jest ''punkt zero'' w tym algorytmie oznaczony znakiem (+)   ? - bo chyba nie dokoñczyli¶my dyskursu z innego w±tku.

« Ostatnia zmiana: Marzec 08, 2012, 01:30:33 wys³ane przez Astre » Zapisane
Lucyfer
Go¶æ
« Odpowiedz #33 : Marzec 08, 2012, 10:12:50 »

Cytat: Astre
Mnie ten mistyczny numer 137 TO - wiele nie mówi.  Co¶

Cytat: Astre
Czym jest ''punkt zero'' w tym algorytmie oznaczony znakiem (+)   ? - bo chyba nie dokoñczyli¶my dyskursu z innego w±tku.

To z³oty punkt  U¶miech

Wystarczy go zbadaæ "Phimiark±"

Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #34 : Marzec 08, 2012, 12:19:07 »

"Punkt Zero" - to temat rzeka.
Dla mnie jest to punkt, ktory odziela przeszlosc od przyszlosci.
Ale, gdy kiedys analizowalam wlasnie umieszczenie tego "zera" to zwrocilam uwage na pewna zaleznosc.
http://www.google.de/imgres?imgurl=http://www.medianauka.pl/matematyka/grafika/rysunek239.jpg&imgrefurl=http://www.medianauka.pl/zadanie_demo.php%3Fprzedmiot%3DMATEMATYKA%26ID%3D1142&usg=__Zl0MwBfYH4lD5tYefI1soE_m2Wk=&h=269&w=288&sz=25&hl=de&start=80&zoom=1&tbnid=VoHcwyoXz8RukM:&tbnh=127&tbnw=135&ei=vljrTrreOIKl8QOPqpDxCQ&prev=/search%3Fq%3Dtrojkat%2Bw%2Btrojkacie%26hl%3Dde%26biw%3D1333%26bih%3D649%26tbm%3Disch&itbs=1&iact=hc&vpx=343&vpy=301&dur=479&hovh=215&hovw=230&tx=116&ty=99&sig=108422165859750162790&page=5&ndsp=21&ved=1t:429,r:15,s:80
Taki skomplikowany link, bo nie wiem jak wstawic zdjecia:)

Prosze zwrocic uwage na "Punkt Zero", ktory w tym przypadku 0="O" czylo O jak obraz.
I gdzie on jest? Wybiega poza drugi wymiar, twrzac bryle. //jest nad 4 " powietrzu"// - przyjmujac logike nazewnictwa wierzcholkow trojkata.

Czyli jest to przejscie do nastepnego "swiata".
barneyos

Gawêdziarz

Punkty Forum (pf): 2

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 689

« Odpowiedz #35 : Marzec 08, 2012, 12:33:09 »

Ot i ten obrazek:

A tu opis ca³ego zadania

http://www.medianauka.pl/zadanie_demo.php?przedmiot=MATEMATYKA&ID=1142

PS.
Jeste¶ Fair, to Ci powiem. Mamy taki w±tek, jak wstawiaæ obrazki itp. Zachêcam do zapoznania siê z nim:

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=2855.0

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemo¿liwych, s± tylko rzeczy, których na razie nie potrafimy zrobiæ\"
\"Im wiêcej wiem, tym bardziej wiem, ¿e mniej wiem\"
quetzalcoatl44
Go¶æ
« Odpowiedz #36 : Marzec 08, 2012, 13:29:39 »

punkt zero to czarna dziura swiadomosc czyli tam gdzie powstaja wszystkie zludzenia albo gdzie sie rozwiewaja U¶miech jest tam dwoch straznikow jeden zawsze mowi prawde, drugi zawsze klamie U¶miech w kazdym razie nalezy pozostawic wszelka nadzieje ze jedni z drugimi sie dogadaja...U¶miech

przejscie miedzy wymiarami U¶miech

east
Go¶æ
« Odpowiedz #37 : Marzec 08, 2012, 14:24:48 »

@Astre
East !

Lepiej by³oby wstawiæ animacje ,to by³oby widaæ czym w tym algorytmie jest "punkt zero" (zloty punkt)... po pierwsze primo to ... nie istnieje co¶ takiego jak punkt. Funkcjonuje on jako umowna nazwa, aksjomat, który przyjêto by w szko³ach ¶ciemniaæ i programowaæ nam umys³y Mrugniêcie
Zero to jakby hmhm, brama. To "stamt±d" algorytm pobiera energiê by cokolwiek mog³o funkcjonowaæ. Lokalizuj±c co¶, ¿e pochodzi "stamt±d" w³a¶ciwie robimy to w uk³adzie odniesienia do algorytmu, który jest "tu".  Nie jest do koñca prawd±, ¿e Twój algorytm nie pobiera ¿adnej energii. On j± tylko i a¿ organizuje, umo¿liwia jej przep³yw.

To mniej wiêcej tak, jak si³a ci±gu ,która "pojawia siê" na ¿aglu. Wiesz czemu siê pojawia ta si³a ? W³a¶ciwie zwrot "pojawia siê" jest nie do koñca prawdziwy, bo sugeruje jak±¶ magiê. Ona raczej ujawnia siê . Dlatego, ¿e jest ¿agiel Chichot . Z jednej strony nadci¶nienie a z drugiej podci¶nienie i mamy w efekcie si³ê ci±gu . Czy ¿agiel wywo³a³ wiatr ? Nie. On tylko przeorganizowa³, uporz±dkowa³ chaotyczny ruch cz±steczek powietrza, chocia¿ mo¿e wydawaæ siê pozornie, ¿e , jak pisze Fair Lady
jest to przejscie do nastepnego "swiata".
W pewnym sensie tak, bo ten "nastêpny" ¶wiat ju¿ tu jest - wszêdzie. Tyle, ¿e w nie zorganizowanej formie. Tak samo jak energia jest dostêpna w ka¿dym punkcie przestrzeni w nieograniczonych ilo¶ciach (na co ju¿ Tesla wskaza³).
Lucyfer
Go¶æ
« Odpowiedz #38 : Marzec 08, 2012, 15:25:13 »

Cytat: east
Lepiej by³oby wstawiæ animacje ,to by³oby widaæ czym w tym algorytmie jest "punkt zero" (zloty punkt)... po pierwsze primo to ... nie istnieje co¶ takiego jak punkt. Funkcjonuje on jako umowna nazwa, aksjomat, który przyjêto by w szko³ach ¶ciemniaæ i programowaæ nam umys³y  Mrugniêcie

To zróbmy z niego ruchomy punkt  U¶miech

Cytat: Fair Lady
I gdzie on jest? Wybiega poza drugi wymiar, twrzac bryle. //jest nad 4 " powietrzu"// - przyjmujac logike nazewnictwa wierzcholkow trojkata.

Czyli jest to przejscie do nastepnego "swiata".

Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #39 : Marzec 08, 2012, 16:29:03 »

Odpowiadam ogolnie, dziekujac za cenne wskazowki!
Pragne w niedalekiej przyszlosci otworzyc moje wlasne "niezalezne dojo" U¶miech Centrum szkolenia, ruchu, terapii itp. I w duchu nazwalam to "Punkt Zero". Tak chce, aby sie nazywalo! Dlatego rzucilam sie z taka werwa w studiowanie wpisow. I powiem wszystko sie zgadza!

A teraz mam pytanie, ktore laczy sie z tematem swietej geometrii i punktu zero, matematyki, gammy i prany, czyli wszystko co chce w moim "punkcie zero" uswiadamiac innym.
Czy ktos spotkal sie W PRAKTYCE! Nie w necie:) z tym:
http://www.saisanjeevini.org/welcome.htm

Czesto google i inne wypluwaja Sai Babe, on nie ma z tym nic wspolnego. To dla ulatwienia.
Jest to zestaw uszeregowanych kart, w formie kwiatu lotosu. Choc botanicznie nie specjalnie udowodnione, bo sa rozne odmiany...
Ale matematycznie temat klei sie jak ta lala;)

I tam jest taka karteczka nazywa sie "NULL" - a z innych gier karciarzy wiem, ze jest taka karteczka pod nazwa JOKER!

To niezmiernie ciekawy temat. Jak sie rozwinie przeniose do watku o lecznictwie.

Dziekuje za mile slowa.
quetzalcoatl44
Go¶æ
« Odpowiedz #40 : Marzec 08, 2012, 17:13:58 »

a czy to nie powinno wygladac tak?U¶miech

Lucyfer
Go¶æ
« Odpowiedz #41 : Marzec 08, 2012, 17:57:13 »

Cytat: quetzalcoatl44
a czy to nie powinno wygladac tak? U¶miech

Obróæ Sze¶cio-o¶mio¶cian

I tam jest taka karteczka nazywa sie "NULL" - a z innych gier karciarzy wiem, ze jest taka karteczka pod nazwa JOKER!

Alef

Astre
Go¶æ
« Odpowiedz #42 : Marzec 08, 2012, 19:55:48 »

Jak zwykle NIEOCENIONY LUCYFER wyja¶ni³, bez oblewania lukrem niepotrzebnej ''mistycznej'' filozofii, ¿e (137,5 ) jest po prostu warto¶ci± k±tow± wynik³± z pomiaru ''z³otego podzia³u''.

Dziêki, wiêc LUCYFER za to, ¿e sk³aniasz czytelników do refleksji i wyci±gania wniosków, do których, bez odpowiedniej motywacji, sami by nie doszli.

Pytaniem o wiele wiêkszym jest oczywi¶cie - dlaczego ''Stwórca'' wymy¶li³, a nastêpnie zastosowa³ ''z³oty podzia³. Do czego wogóle mu to by³o potrzebne ? Czyli do czego potrzebny jet ten ALGORYTM ?

Aby, to szerzej zrozumieæ nale¿a³oby rozpatrzeæ przynajmniej kilka tez dotycz±cych zasad budowy wszech¶wiata :

Pierwsza teza : Wszech¶wiata jako struktury informacji.
Druga teza :     Wszech¶wiata jako algorytm.
Trzecia teza :   Wszech¶wiata jako fraktal.

Oczywi¶cie pojawi± siê g³osy, bo ju¿ siê pojawia³y - do czego ta wiedza komu¶ potrzebna ?

Ano potrzebna jest do zrozumienia celu i sensu Wszech¶wiata i tego kim jeste¶. Zatem znajdujesz odpowied¼ na FUNDAMENTALNE PYTANIE  - kim jestem i o co tutaj w³a¶ciwie robiê ?
 A to kim jeste¶ i co tutaj robisz wynika z algorytmów i informacji, z których tworzone s± programy. A z tych programów stworzony jest Wszech¶wiat jak i wszystkie istoty go zamieszkuj±ce.

Cel tego wszystkiego :
Algorytmy buduj±  formy materialne, ale przede wszystkim buduj± wiedzê i .....  ¶wiadomo¶æ.

¦WIADOMO¦Æ......

Pozdr.

« Ostatnia zmiana: Marzec 08, 2012, 20:00:15 wys³ane przez Astre » Zapisane
quetzalcoatl44
Go¶æ
« Odpowiedz #43 : Marzec 08, 2012, 20:27:26 »

a czy to musi byc szescio- osmioscian nie moze byc tak ?U¶miech

http://media.photobucket.com/image/tesseract/justiard/tesseract/tesseract2rk0.png

zloty podzial to wzrost fraktal..ale tak samo mozna sie zastanawiac dlaczego z 3 barw postaje swiatlo biale, albo dlaczego jest 7 skladowych jedne mieszaja sie tak inne nie..
« Ostatnia zmiana: Marzec 08, 2012, 20:36:10 wys³ane przez quetzalcoatl44 » Zapisane
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #44 : Marzec 08, 2012, 20:39:13 »

a czy to nie powinno wygladac tak? U¶miech

Obróæ Sze¶cio-o¶mio¶cian

Alef

Glupek--- U¶miech
Tak.
Ale dla jedynych "glupi" //jak w centrach psychiatrycznych pozamykana INTELIGENCJA//, a dla innych agent.
Karta nulifikacyjna jest paszportem, Lucek! Dlaczego o tym nie piszesz???
Lucyfer
Go¶æ
« Odpowiedz #45 : Marzec 08, 2012, 22:19:15 »

a czy to musi byc szescio- osmioscian nie moze byc tak ?
To mo¿e co¶ prostszego  U¶miech

quetzalcoatl44
Go¶æ
« Odpowiedz #46 : Marzec 09, 2012, 00:43:02 »

hm w tym modelu brakuje jednego kierunku przestrzeni musi byc wyjsce poza cube U¶miech
« Ostatnia zmiana: Marzec 09, 2012, 07:23:21 wys³ane przez quetzalcoatl44 » Zapisane
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #47 : Marzec 09, 2012, 09:00:09 »

Gdybym umiala tak slicznie wyrazic sie jak Lucyfer, to zaoszczedziloby to trudu pisania. Ale postaram sie prosto i obrazowo wytlumaczyc moj punkt widzenia (model).
"Punkt zero (poczatek)" stan po przebudzeniu (swiadomosc) ma forme kola. Kolo ma promien "r". My znajdujemy sie w centrum. Jestesmy centrum! Gdy wstajemy na nogi podnosimy sie, to owe kolo zaczyna unosic sie ku gorze, tworzac stozek.
Pierwsza faza miala dane a=r i h=0.
Faza druga dynamiczna h (wysokosc stozka)>0  i r<a (przeciwprostokatna).
Faza 3, r=0 i h=a - koniec / sen.
Czyli kolo poprzez stozkowa forme przeistoczylo sie dzieki osi czasu w odcinek, promien, albo fale...

Jest to prosty model, mozna nawet z papieru wykonac. Figury obrotowe.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #48 : Marzec 09, 2012, 09:27:04 »

Fair Lady
Piszesz o rzucie na p³aszczyznê Mrugniêcie

@Astre
Cel tego wszystkiego :
Algorytmy buduj±  formy materialne, ale przede wszystkim buduj± wiedzê i .....  ¶wiadomo¶æ.

¦WIADOMO¦Æ......
Astre niczego nowego nie wymy¶li³e¶. To co napisa³e¶ to nic innego , jak stwierdzenie Kartezjusza "my¶lê wiêc jestem" Mrugniêcie , albo inaczej " ja mam ¶wiadomo¶æ".
Imputujesz, ¿e algorytm "ja" (buduj±cy a jak¿e, wznosi budynki, konstruuje komputery, auta , komórki itd ) , albo ogólniej - jaki¶ Algorytm - buduje ¶wiadomo¶æ.
Zgodzê sie z Tob±, ¿e algorytmy konkretyzuj± formy, lecz kompletn± pomy³k± jest to, i¿ algorytm zarz±dza czym¶ tak podstawowym, jak ¶wiadomo¶æ.  Algorytm mo¿e organizowaæ tworzywo w formy (mniej lub bardziej wydajne ),ale sam algorytm nie tworzy tworzywa. On z niego równie¿ pochodzi.
« Ostatnia zmiana: Marzec 09, 2012, 09:36:13 wys³ane przez east » Zapisane
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #49 : Marzec 09, 2012, 09:50:14 »

Z pozycji obserwatora byc moze jest to rzut na plaszczyzne, ale ja pisze z pozycji uzytkownika. I idac dalej moja mysla (rozbudowywujac model) prosze polaczyc stozki (takie same!) wspolnym wierzcholkiem.
Powstanie ciekawa figura przestrzenna.
Ja nazywam ja kalendarzem.
Strony: 1 [2] 3 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: