Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 18:58:38

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 [2] 3 4 5 6 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Pręgierz - czyli bany, ostrzeżenia, kary itp.  (Przeczytany 73299 razy)
0 u¿ytkowników i 5 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #25 : Kwiecieñ 09, 2010, 18:25:35 »

Cytat: marek324
co robiê? odpowied¼ jest zupe³nie prosta. nie przesiadujê wieczorami i nocami na tym forum plot±c banialuki o rozwoju duchowym, mi³o¶ci, zrozumieniu itp. tak naprawdê maj±c bardzo ma³y kontakt z rzeczywisto¶ci± lub wogóle, jak np. kiara która ci±gle co¶ plecie od rzeczy a jak popatrzy siê na jej statystyki pobytu na forum tym i peszerze to wynika ¿e spêdza przed kompem nie licz±c snu prawie 24h/dobê. przecie¿ to jest ¶miechu warte. mi na co¶ takiego jest szkoda czasu. wolê popo³udnia i wieczory spêdziæ w towarzystwie rodziny, bliskich i znajomych. i nie g³oszê tu wielkich hase³ o ratowaniu ludzko¶ci bo ka¿demu pomóc siê nie da. czasami komu¶ poprostu pomóc nie warto. dajmy na ten przyk³ad tak± kiarê. gdybym mia³ wybór pomóc jej lub osobie której kompletnie nie znam to bez wachania pomóg³bym osobie nieznajomej. robicie z kiary, zreszt± ona z siebie te¿ o¶wiecon± osobê a ju¿ nie raz byli¶my ¶wiadkami jak wy³azi z niej wszystko co najgorsze, z ust s±czy siê jej jad i kompletny brak tolerancji. tak, do kiary nie wyci±gno³ bym rêki.

wiêc jak napisa³em wcze¶niej, ¶wiata zbawiaæ nie zamierzam, liczy siê dla mnie rodzina, bliscy i znajomy. reszta? reszta niech siê martwi o siebie sama. ¿ycie to nie je bajka U¶miech

>Marek324< -1pf za przekroczenie regulaminu w dwóch punktach:

Cytat: REGULAMIN
- zakaz pisania nie na temat (OT – OffTopic). Notoryczne offtopowanie mo¿e zakoñczyæ siê dla
   u¿ytkownika przyznaniem ostrze¿enia (-1pf)

Cytat: REGULAMIN
- zwalczane bêd± wszelkie przejawy chamstwa i obra¿ania u¿ytkowników. Posty stanowi±ce
  naruszenie czyjej¶ godno¶ci bêd± sukcesywnie usuwane przez moderacjê. W wypadku wypowiedzi z
  u¿yciem s³ów powszechnie uznanych za obra¼liwe, autor zostanie ukarany ostrze¿eniem (-1pf). 

Nastêpnym razem bêdzie jeden punkt za ka¿de wykroczenie.

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #26 : Kwiecieñ 10, 2010, 13:44:22 »

Ale niespodziewane ¶wiêto !!!!!
to jest ¶wiêto gdy nasz kraj pozbywa siê bandy z³odziej i szachrai a nie wasze boze narodzenia czy inne tego typu
ale faktem jest ¿e zginêli ludzie ta s± czyny i konsekwencje ale jak to siê rzekomi dobrzy ludzie t³umacz± mniejsze z³o dla wiêkszego dobra 

Andtrax Skyaler -1pf za z³amanie regulaminu w punkcie:

- l¿±cych osoby publiczne (art. 23 Kodeksu cywilnego). Takie wypowiedzi bêd± sukcesywnie usuwane
   przez moderacjê. Moderator zwa¿ywszy na okoliczno¶ci oraz u¿yte s³ownictwo, mo¿e w takim
   przypadku przyznaæ u¿ytkownikowi ostrze¿enie (-1pf).

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #27 : Kwiecieñ 10, 2010, 20:22:25 »

Cytat: Janeth
Silver jeste¶ ostatni± osob±, jakiej mia³abym ochotê powiedzieæ o swoich zas³ugach.
Nie mniej jednak w³a¶nie napisa³am do Darka o tym, ¿e rezygnujê z funkcji moderatora.
Powód - nie nadajê siê do oceniania takich psycholi.
A swoj± drog± - nie mam te¿ czasu.

Za obrazê chcia³am sobie daæ -1pf, ale nie wpad³am na to, ¿e sama sobie nie mogê. Darek, helpniesz?

Tak wiêc, >Janeth< -1pf'

Podpowiedz mi tylko, bo masz teraz ju¿ -2pf''y, czy ten pierwszy to ju¿ by³, czy za to samo otrzyma³a¶ dwukrotnie minusa?
Je¶li jest tak jak napisa³em, to zredukujê, oczywi¶cie.
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 10, 2010, 21:35:13 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #28 : Kwiecieñ 12, 2010, 12:32:08 »

Marek 324 -1pf za z³amanie regulaminu w dwóch punktach :

1. Uwagi dotycz±ce poprawnej pisowni nale¿y zg³aszaæ autorowi
   u¿ywaj±c Prywatnej Wiadomo¶ci
2. zwalczane bêd± wszelkie przejawy chamstwa i obra¿ania u¿ytkowników. Posty stanowi±ce
  naruszenie czyjej¶ godno¶ci bêd± sukcesywnie usuwane przez moderacjê. W wypadku wypowiedzi z
  u¿yciem s³ów powszechnie uznanych za obra¼liwe, autor zostanie ukarany ostrze¿eniem (-1pf)

chanell

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #29 : Kwiecieñ 13, 2010, 22:05:13 »

Cytat: Rafaela  Kwiecieñ 12, 2010, 23:25:56
Droga Jannet, ja mam zawsze racje. Czas abys nareszcie wziela sie do pracy i zaskoczyla nas wszystkich.
Tak jak napisalam , forum lezy w twoich rekach i teraz pokaz co potrafisz. Pracy jest duzo i bardzo psychologicznej. Zycze pomyslnosci Rafaela.

rafaela, nie ma ludzi nieomylnych i ty, a mo¿e w³a¶nie zw³aszcza ty powinna¶ o tym wiedzieæ. istot± nieomyln± dla osób wierz±cych jest bóg, twierdz±c wiêc ¿e jeste¶ nieomylna stawiasz siê z nim na równi. a to siê nazywa mesjanizmem. konkluzje nasuwaj± siê same... i ty masz czelno¶æ mieæ jakie¶ krytyczne uwagi wobec janneth? spójrz najpierw krytycznym okiem na siebie. do piêt jej nie dorastasz ani odwag±, ani precyzj± wyra¿ania swoich my¶li, ani bezpo¶redno¶ci±, ani szczero¶ci± itd... d³ugo by jeszcze wymieniaæ. ale co najwa¿niejsze kobieta ma styl i klasê czego kompletnie nie mo¿na powiedzieæ o tobie. zak³amanie, ob³uda, fa³szywo¶æ, dwulicowo¶æ... tu te¿ mo¿na by jeszcze d³ugo wymieniaæ.

Cytat: Rafaela  Kwiecieñ 12, 2010, 20:28:56
1. Jedno jest pewne, jezeli ktos podejmuje sie pracy moderowania, powinien o tym wiedziec ze powinien byc calkowicie bezstronny. Powinien pilnowac przepisow  i atmosfery na forum. Sposob wyrazania sie osoby kierujacej forum powinna byc nienaganna i na poziomie.

2. To jest wlasnie poziom czlowieka , aby ojczystym jezykiem wypowiedzial swoje mysli. Ja sie brzydze wulgaryzmem, a napewno nie przystoi to mlodej kobiecie ktora podejmuje sie pracy na rzecz dobra na forum. Jesli chodzi o kolezenstwo, ja nie wybieram sobie osob, ty tez nia mozesz byc i bylas. 

3. Rafaela nie da sobie po glowie jezdzic, Rafaela wie czego od kogo moze oczekiwac.

4. Jest czas, abys sie dobrze zastanowila co bedziesz dalej robila, pamietaj, podjelas sie zadania ktore nie jest lekkie. co bedzie dalej? to pytanie zadaja sobie wszyscy. Losy forum leza w Waszych rekach.

Ad.1. powiedz a nastêpnie wyt³umacz to chanell, je¶li nie zrozumie to jeszcze raz i tak w kó³ko a¿ w koñcu pojmie znaczenie s³ów obiektywny i bezstronny.
Ad.2. po raz kolejny apelujê o poprawno¶æ formy wyra¿ania swoich opinii. je¶li nie umiesz poprawnie pisaæ po polsku to nie pisz tu na forum, wróæ do szko³y, odrób zaleg³o¶ci a nie katuj nas twoim kulej±cym i fatalnym stylem.
Ad.3. tego nawet nie trzeba komentowaæ - mówi samo za siebie.

Ad.4. faktycznie nadszed³ czas aby¶ siê nad sob± powa¿nie zastanowi³a. postaw sobie pytanie w stylu nawi±zuj±cym do pkt.3: co dalej rafaelo, co dalej? a w otch³ani twojej bujnej wyobra¼ni odpowie ci prezdencki g³os: nie id¼ t± drog± rafaelo, nie id¼ t± drog±...

Marek324 po raz kolejny  w dwóch punktach naruszy³es regulamin tego forum  .
1. zwalczane bêd± wszelkie przejawy chamstwa i obra¿ania u¿ytkowników. Posty stanowi±ce
  u¿yciem s³ów powszechnie uznanych za obra¼liwe, autor zostanie ukarany ostrze¿eniem
2. Uwagi dotycz±ce poprawnej pisowni nale¿y zg³aszaæ autorowi
   u¿ywaj±c Prywatnej Wiadomo¶ci.
Ca³y dzieñ czeka³am na reakcjê którego¶ z moderatorów (prawie wszyscy zagl±dali na forum w ciagu dnia)¿eby nie byc pos±dzon± o stroniczo¶æ,ale siê nie doczeka³am.Dajê ci wiêc ostrze¿enie i nastepnym razem nie bedê pob³azliwa.
chanell

« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 13, 2010, 22:25:01 wys³ane przez chanell » Zapisane

Ksiêga Koheleta 3,1
janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #30 : Kwiecieñ 14, 2010, 17:40:56 »

Marku, ciagle szukasz kija, aby kogos udezyc. Robisz to codziennie. Jeszcze raz , prosze o pozostawienie mnie w spokoju. Po wczorajszym dniu widze ze jestes jeszcze pewniejszy, bo na wczorajsze obelgi w moja strone
nie bylo zadnej reakcji ze strony moderatorow. Jesli ci sie nie podoba to co ja pisze, to jest prosta sprawa
prosze nie czytac i omijac moje wiadomosci. Jesli to jeszcze raz sie powtorzy, bedziesz dlugo pamietal mnie,
wystarczy.
Tym razem poprosze o pomoc inne osoby, ktore beda musialy cie poprosic o spokoj.
Ta wiadomosc wysylam do Darka i Jahnnet.

Rafaelo, za t± wypowied¼ przyznajê -10pf. Regulamin forum chyba po raz pierwszy zosta³ z³amany w tak fundamentalnym punkcie, jak:

Bezwzglêdnie nale¿y pamiêtaæ, by nie publikowaæ tre¶ci stanowi±cych naruszenie prawa, tj.:

- bêd±cych pogró¿kami wobec innych osób (art. 190 Kodeksu karnego). Moderator winien
   zareagowaæ przyznaj±c u¿ytkownikowi -10pf (równoznaczne z zablokowaniem dostêpu do forum na
   7 dni)

Decyzjê podjê³am z ciê¿kim sercem. Mia³am na uwadze fakt, ¿e jeste¶ osob± ciep³± i powszechnie lubian±. Jednak Twój wizerunek tym bardziej zobowi±zuje do dobrego zachowania. Wiem te¿, ¿e by³a¶ wielokrotnie proszona o ignorowanie tego u¿ytkownika.
Od mojej decyzji mo¿e odwo³aæ siê ka¿dy z moderatorów wysy³aj±c stosown± informacjê do administratora Darka. Ty sama równie¿ mo¿esz to zrobiæ. Mnie nie pozostaje nic innego jak o liczbie ujemnych punktów powiadomiæ Dariusza.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #31 : Kwiecieñ 14, 2010, 22:14:50 »

Chanell przyzna³a >marek324< minusa za:

1. Uwagi dotycz±ce poprawnej pisowni - Marek nie czepia³ siê ortografii, a logistyki wypowiedzi. I nie dziwiê siê, bo czasami posty Rafaeli s± nawet dla mnie ciê¿kie do zrozumienia. Z reszt±, nawet gdyby, to za z³amanie tego punktu regulaminu nie nale¿y siê ostrze¿enie.
2. zwalczane bêd± wszelkie przejawy chamstwa i obra¿ania u¿ytkowników. Posty stanowi±ce
  u¿yciem s³ów powszechnie uznanych za obra¼liwe, autor zostanie ukarany ostrze¿eniem (-1pf)

Tymczasem nie ma ani jednego uznanego za obra¼liwe s³owa w wypowiedzi Marka, jedyne takie "niepewne" to nazwanie Rafaeli trucizn±. Ale w³a¶nie w ten sposób i to pierwsza Rafaela nazwa³a Marka:

Cytat: Rafaela
"Twoja dzialalnosc na forum rujnuje wszystko co masz pod reka, ty nic nie budujesz, jestes
chodzaca trucizna, ktora oryskujesz  wszystkich i na okolo"

Wiêc w pierwszej kolejno¶ci przez Rafaelê w³a¶nie pad³o stwierdzenie o truci¼nie. Marek potem odbi³ pi³eczkê pisz±c:

Cytat: marek
"trucizn± nazwa³bym raczej dzia³anie takich osób jak ty, kiara etc, a raczej g³oszone przez was tre¶ci."
[/color]

W zwi±zku z powy¿szym anulujê >marek'owi< minusa.
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 14, 2010, 22:15:36 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #32 : Kwiecieñ 15, 2010, 22:15:48 »

Cytat: Janeth
Rafaelo, za t± wypowied¼ przyznajê -10pf.

Niestety, ale regulamin zosta³ z³amany.
W my¶l wspomnianego regulaminu za osi±gniêcie takiego limitu minusów przys³uguje jeszcze "ban", jednak w przypadku >Rafaeli< nie zastosujê tej czê¶ci. Wynika to z faktu, i¿ w moim przekonaniu Ona najmniej zas³uguje na takie sztywne potraktowanie.

Jednak w ci±gu ostatnich dwóch dni zaistnia³y jeszcze dodatkowe okoliczno¶ci, które musz± byæ uwzglêdnione:

Cytat: Rafael

-1pf

Cytat: Chanell

-1pf

Cytat: Thotal

-1pf

Wy¿ej wymienieni forumowicze zostali ukarani za z³amanie nastêpuj±cego punktu regulaminu:

Cytat: Regulamin
- zakaz publikowania tre¶ci przekazywanych poprzez wiadomo¶ci prywatne bez uprzedniej zgody na
  to ich autora b±d¼ administratora forum. Wypowiedzi takie zostan± usuniête, a u¿ytkownikowi mo¿e
  zostaæ przyznane ostrze¿enie (-1pf).
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 15, 2010, 22:18:25 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #33 : Lipiec 11, 2010, 21:46:51 »

>Mani<, ze wzglêdu na ci±g³e pisanie postów jeden pod drugim, otrzymujesz -1pf

Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #34 : Wrzesieñ 05, 2010, 21:13:09 »

>Phirioori<, za z³amanie regulaminu, wg mnie w 4 punktach, tj:

zwalczane bêd± wszelkie przejawy chamstwa i obra¿ania u¿ytkowników. Posty stanowi±ce
  u¿yciem s³ów powszechnie uznanych za obra¼liwe, autor zostanie ukarany ostrze¿eniem (-1pf).

- obra¿aj±cych inne narodowo¶ci, rasy i religie (art. 194-196 i art. 257 Kodeksu karnego oraz art. 23
   Kodeksu cywilnego). Moderator winien zareagowaæ przyznaj±c u¿ytkownikowi -1pf.

- propaguj±cych totalitarny ustrój pañstwa lub nawo³uj±cych do nienawi¶ci na tle ró¿nic
   narodowo¶ciowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze wzglêdu na bezwyznaniowo¶æ
   (art. 256 Kodeksu karnego). Moderator winien zareagowaæ przyznaj±c u¿ytkownikowi -1pf

- zawieraj±cych s³owa powszechnie uznane za niecenzuralne (art. 3 Ustawy o jêzyku polskim z dnia 7
   pa¼dziernika 1999 r.). Wiadomo¶æ zostanie usuniêta, a moderator zwa¿ywszy na okoliczno¶ci i
   u¿yte s³ownictwo mo¿e przyznaæ u¿ytkownikowi ostrze¿enie (-1pf).

Naruszenie tych punktów regulaminu nast±pi³o w tych w±tkach:

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=70.0

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=5588.0

Wg regulaminu powinienem przyznaæ -4pf, jednak jestem przekonany, i¿ taki stan rzeczy nie jest Twym ¶wiadomym dzia³aniem, w zwi±zku z tym dla przypomnienia Ci, ¿e na naszym forum równie¿ trzeba niekiedy ugry¼æ siê w jêzyk przydzielam Ci

-2pf

chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #35 : Wrzesieñ 06, 2010, 08:13:16 »

Kahuna mimo tego ¿e ciê popieram muszê daæ ci ujemne Pf  za z³amanie regulaminu  w tym temacie http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=5602.msg65296;topicseen#msg65296

- zwalczane bêd± wszelkie przejawy chamstwa i obra¿ania u¿ytkowników. Posty stanowi±ce

-1pf

Ksiêga Koheleta 3,1
janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #36 : Wrzesieñ 08, 2010, 21:33:42 »

Kamil, wiem ¿e wykropkowane, ale przy tym na tyle sugestywne, by móc siê domy¶leæ.

-1pf

za http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=1357.msg65574#msg65574

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #37 : Wrzesieñ 08, 2010, 21:59:54 »

Banita/Sarah54, za u¿ycie tego samego s³owa co Kami, tylko ¿e w wersji niewykropkowanej

-1pf

za http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=1357.msg65578#msg65578

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #38 : Wrzesieñ 22, 2010, 18:05:44 »

>Kamil771<, zgodnie z t± czê¶ci± regulaminu:

której sprosta³e¶ t± wypowiedzi±:

Cytat: Kamil
Tak to sobie mo¿esz mówiæ do swoich znajomych a nie do mnie frajerze,
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=3966.msg66310#msg66310

-1pf

chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #39 : Wrzesieñ 26, 2010, 08:33:17 »

Kamil771 pomimo naszych pró¼b i ostrze¿eñ ,kolejny raz obrazi³e¶ uzytkownika tego forum.

A dlaczego mam nie pisaæ o indywidualnych tragediach ludzkich?
Stawiasz na szali ich ¿ycie,? a mo¿e uwa¿asz,¿e sobie na to zas³u¿yli?,
¿e takie by³o ich przeznaczenie?
nie pojmuje takich ludzi,
g³upi jeste¶....

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=5623.msg66503#new

moja cierpliwo¶æ powoli siê koñczy ,zamiast  napisaæ np. " nie masz racji", ty piszesz " g³upi jeste¶ "  za co dostajesz ode mnie minusa.

kamil771  -1 pf

Ksiêga Koheleta 3,1
janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #40 : Wrzesieñ 26, 2010, 17:05:41 »

Kamil771

za wypowied¼:

Widzê Channel,¿e nasz Tortonek ma na ciebie du¿¿yy wp³yw,hmm;
Mam tak± ma³± uwagê do ciebie -naucz siê poprawnie pisaæ po polsku.
A i jeszcze jedno,wiesz ja nie owijam w bawe³nê,dlatego chcia³bym ci powiedzieæ,¿e cie nie lubiê,i ¿e jeste¶ osob± któr± ³atwo mo¿na manipulowaæ ( ju¿ jaki¶ czas temu to zauwa¿y³em)

......... ........ ......... ......... ......... .......... .......... ......... ........... ........... ........... ........... ........

zgodnie z punktem regulaminu:

- zakaz wielokrotnych powtórzeñ znaków interpunkcyjnych, liter, cyfr i emotoikonek. Je¿eli
  u¿ytkownik pomimo zwrócenia mu uwagi, nadal bêdzie nadu¿ywa³ w/w znaków w swoich
  wypowiedziach, zostanie ukarany ostrze¿eniem (-1pf);

dostajesz ostrze¿enie (na razie bez ujemnych punktów). Nie wolno stosowaæ tego typu powtórzeñ na naszym forum.
Je¶li nie zastosujesz siê do tego ostrze¿enia, nastêpstwem kolejnego takiego twoje zachowania bêd± ujemne punkty forum.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #41 : Wrzesieñ 26, 2010, 20:35:45 »

Kamil771, mówisz i masz.

Za:

Edit;
Janneth
zgodnie z punktem regulaminu:

- zakaz wielokrotnych powtórzeñ znaków interpunkcyjnych, liter, cyfr i emotoikonek. Je¿eli
  u¿ytkownik pomimo zwrócenia mu uwagi, nadal bêdzie nadu¿ywa³ w/w znaków w swoich
  wypowiedziach, zostanie ukarany ostrze¿eniem (-1pf);

dostajesz ostrze¿enie (na razie bez ujemnych punktów). Nie wolno stosowaæ tego typu powtórzeñ na naszym forum.
Je¶li nie zastosujesz siê do tego ostrze¿enia, nastêpstwem kolejnego takiego twoje zachowania bêd± ujemne punkty forum.

Wiêc daj mi tego minusa i po sprawie.
My¶lisz,¿e bêdê p³aka³ z tego powodu?
Nie jestem nowicjuszem na tym forum i dobrze wiem,¿e bezstronno¶ci± to moderatorzy nie grzesz±.
Ale to jest wasze forum, mo¿ecie robiæ sobie co chcecie,mo¿ecie mi nawet 500 punktów odj±æ,nie robi to na mnie wra¿ania,. ju¿ nie.
.................... ............... ................... ...................... ....................... ..........................

I teraz obojêtnie który moderator,mo¿e mi odj±æ kolejny punkcik, to taka satysfakcja i przyjemno¶æ przecie¿ jest.

A i jeszcze co¶,w regulaminie jest taki zapis,
Ponadto administrator, w skrajnych przypadkach, mo¿e zbanowaæ (zablokowaæ konto) u¿ytkownika przed osi±gniêciem przez niego w/w limitów ujemnych punktów.

Wiêc za nie przestrzeganie regulaminu, i bagatelizowanie ostrze¿eñ wnoszê o do¿ywotniego bana dla siebie,

........... ............. .............. ............... ................. ............... .............. ............... ...........

wystarczy czy jeszcze nie, a dla pewno¶ci Du¿y u¶miech

------------ --------------- -------------- ---------------- ---------------- ------------- ------

a co tam Cool

----------- ----------- ---------------- --------------- ------------- --------------- ----------

kamil Du¿y u¶miech Chichot Mrugniêcie ( 771 oczywi¶cie)

i za ignorowanie ostrze¿eñ moderatorów...

-1 pf

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #42 : Wrzesieñ 27, 2010, 19:45:07 »

Kamil771

-1pf
za:

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=791.msg66571#msg66571

i -1pf za:

No có¿ . To mówi samo za siebie. To zachowanie rynsztokowe podpadaj±ce pod regulamin i nie zwalnia go z odpowiedzialno¶ci za ten czyn fakt, ¿e zrobil to po angielsku i w ciekawej formie graficznej. Fak(t) jest fak(t)em.
Ot Kamil771 w calej okazalo¶ci.

"czerwoni" ju¿ dawno upadli.
Twoje miejsce jest w muzeum figur woskowych.

771

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #43 : Wrzesieñ 27, 2010, 20:38:08 »

Cytat: Kamil
to dostanê tego bana czy nie?

Skoro tak bardzo tego chcesz, proszê:

ban na 7 dni

masz czas na och³oniêcie.

Ban przy poziomie 6-ciu punktów
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 31, 2010, 22:09:31 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #44 : Pa¼dziernik 08, 2010, 21:20:12 »

>Torton<,za wypowied¼

Cytat: Torton
To szarlatan zarabiaj±cy na swoich ksi±¿kach tak jak Lucyna sesjach, wielu ich jest teraz.
,

która ³amie pkt regulaminu:

-1pf

>Torton<, w tym zdaniu pos±dzi³e¶ dwie osoby jednocze¶nie. Wg regulaminu powinienem Ci sypn±æ dwa pfy,, ograniczê siê jednak do jednego, ufawszy, ¿e uprzytomni Ci to, i¿ ferowanie tego typu wyroków bez ich uwiarygodnienia bêdzie poci±ga³o za sob± coraz to surowsze napomnienia.

Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #45 : Pa¼dziernik 10, 2010, 20:52:08 »

>Kahuna<, z wypowied¼:

Cytat: Kahuna
Dzisiaj juz wiemy na pewno,ze p.L.Lobos- Brown, to oszustka z Wroclawia,
,

któr± z³ama³e¶ pkt regulaminu:

-1pf

Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #46 : Pa¼dziernik 12, 2010, 20:13:46 »

>PHIOORI<, za wypowied¼ z postu:

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=5749.msg67153#msg67153

czym z³ama³e¶ regulamin:

- zawieraj±cych s³owa powszechnie uznane za niecenzuralne (art. 3 Ustawy o jêzyku polskim z dnia 7
   pa¼dziernika 1999 r.). Wiadomo¶æ zostanie usuniêta, a moderator zwa¿ywszy na okoliczno¶ci i

-1pf

janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #47 : Pa¼dziernik 31, 2010, 12:42:16 »

Sventer, za post:

Nie raz gdy tutaj zajrzê, to widzê i¿ temu tematowi towarzysz± negatywne emocje, czuje siê t± "z³±" aurê. Nie wiem co to sprawia ale to nie dobrze.

Zasranymi moralistami potrafi± byæ wszyscy dooko³a ale nie wiedza i wiedza s± tutaj szargane na lewo i prawo. Zindoktrynowani ludzie pajacuj± tutaj od rzeczy byle by potwierdziæ swoje teorie - najbardziej tyczy siê to tych za kar± ¶mierci z których bije agresja niczym z wybudzonego wulkanu. Zachowajcie swoje skakanki w gardle bo byæ mo¿e sami bêdziecie kiedy¶ wzywaæ pomocy ale nikt Wam wtedy nie pomo¿e i siê ud³awicie.

Dywagujecie na temat kary ¶mierci - natomiast ¿ycie ludzkie macie g³êboko w dupie - sracie na nowo¿ytne spo³eczeñstwo i tym wielkim klockiem zabijacie siebie i ludzie morderców mimo tego ¿e nico wiecie o ich ¿yciu, sprawie i tym co naprawdê siê sta³o.

Proponujê zawie¶cie sobie szable przy gardle i zastukajcie ile jest ¿ycie warte?

Z³amanie regulaminu w punkcie:

-1pf

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #48 : Pa¼dziernik 31, 2010, 21:40:16 »

>kamil771<, za przekroczenie punktu naszego regulaminu:

w tym po¶cie:

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=2815.msg68020#msg68020

-1pf

Cytat: S³ownik wyrazów obcych i zwrotów obcojêzycznych
hipokryta ob³udnik, cz³owiek fa³szywy, dwulicowy; faryzeusz.
     hipokryzja ob³uda, dwulicowo¶æ, nieszczero¶æ, fa³sz, udawanie.

Etym. - gr. hypokritēs 'aktor; hipokryta' i hypókrisis 'odpowied¼; przemawianie; gra sceniczna; hipokryzja' od hipokrínesthai 'odpowiadaæ; graæ rolê; udawaæ'; zob. hip(o)-; krínesthai 'dyskutowaæ'; krínein, zob. krytyka.
http://www.slownik-online.pl/kopalinski/C863C2B41A556140C12565DF00689565.php

Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #49 : Listopad 03, 2010, 20:03:09 »

>Sventer<, widzê, ze imponuj± Ci niektórzy forumowicze skoro przyjmujesz ich metody wypowiedzi.
Próbujesz nas wyczuæ, wszak Mora podobno udzieli³ Ci instrukcji.
Tym razem jeszcze nie przyznam Ci minusa, jednak t± metod± szybko dorobisz siê bana.

To ostrze¿enie w kontek¶cie tej wypowiedzi:

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=5872.msg68266#msg68266

A swoj± drog±, my¶lê, ze powiniene¶ przeprosiæ za takie szczeniackie zachowanie.

Strony: 1 [2] 3 4 5 6 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: