Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #25 : Kwiecień 09, 2010, 18:25:35 » |
|
co robiĂŞ? odpowiedÂź jest zupeÂłnie prosta. nie przesiadujĂŞ wieczorami i nocami na tym forum plotÂąc banialuki o rozwoju duchowym, miÂłoÂści, zrozumieniu itp. tak naprawdĂŞ majÂąc bardzo maÂły kontakt z rzeczywistoÂściÂą lub wogĂłle, jak np. kiara ktĂłra ciÂągle coÂś plecie od rzeczy a jak popatrzy siĂŞ na jej statystyki pobytu na forum tym i peszerze to wynika Âże spĂŞdza przed kompem nie liczÂąc snu prawie 24h/dobĂŞ. przecieÂż to jest Âśmiechu warte. mi na coÂś takiego jest szkoda czasu. wolĂŞ popoÂłudnia i wieczory spĂŞdziĂŚ w towarzystwie rodziny, bliskich i znajomych. i nie gÂłoszĂŞ tu wielkich haseÂł o ratowaniu ludzkoÂści bo kaÂżdemu pomĂłc siĂŞ nie da. czasami komuÂś poprostu pomĂłc nie warto. dajmy na ten przykÂład takÂą kiarĂŞ. gdybym miaÂł wybĂłr pomĂłc jej lub osobie ktĂłrej kompletnie nie znam to bez wachania pomĂłgÂłbym osobie nieznajomej. robicie z kiary, zresztÂą ona z siebie teÂż oÂświeconÂą osobĂŞ a juÂż nie raz byliÂśmy Âświadkami jak wyÂłazi z niej wszystko co najgorsze, z ust sÂączy siĂŞ jej jad i kompletny brak tolerancji. tak, do kiary nie wyciÂągnoÂł bym rĂŞki.
wiĂŞc jak napisaÂłem wczeÂśniej, Âświata zbawiaĂŚ nie zamierzam, liczy siĂŞ dla mnie rodzina, bliscy i znajomy. reszta? reszta niech siĂŞ martwi o siebie sama. Âżycie to nie je bajka UÂśmiech >Marek324< -1pf za przekroczenie regulaminu w dwĂłch punktach: - zakaz pisania nie na temat (OT – OffTopic). Notoryczne offtopowanie moÂże zakoĂączyĂŚ siĂŞ dla uÂżytkownika przyznaniem ostrzeÂżenia (-1pf) - zwalczane bĂŞdÂą wszelkie przejawy chamstwa i obraÂżania uÂżytkownikĂłw. Posty stanowiÂące naruszenie czyjejÂś godnoÂści bĂŞdÂą sukcesywnie usuwane przez moderacjĂŞ. W wypadku wypowiedzi z uÂżyciem s³ów powszechnie uznanych za obraÂźliwe, autor zostanie ukarany ostrzeÂżeniem (-1pf). NastĂŞpnym razem bĂŞdzie jeden punkt za kaÂżde wykroczenie.
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 23
Email
|
 |
« Odpowiedz #26 : Kwiecień 10, 2010, 13:44:22 » |
|
Ale niespodziewane ÂświĂŞto !!!!! to jest ÂświĂŞto gdy nasz kraj pozbywa siĂŞ bandy zÂłodziej i szachrai a nie wasze boze narodzenia czy inne tego typu ale faktem jest Âże zginĂŞli ludzie ta sÂą czyny i konsekwencje ale jak to siĂŞ rzekomi dobrzy ludzie tÂłumaczÂą mniejsze zÂło dla wiĂŞkszego dobra
Andtrax Skyaler -1pf za z³amanie regulaminu w punkcie: - l¿¹cych osoby publiczne (art. 23 Kodeksu cywilnego). Takie wypowiedzi bêd¹ sukcesywnie usuwane przez moderacjê. Moderator zwa¿ywszy na okolicznoœci oraz u¿yte s³ownictwo, mo¿e w takim przypadku przyznaÌ u¿ytkownikowi ostrze¿enie (-1pf).
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #27 : Kwiecień 10, 2010, 20:22:25 » |
|
Silver jesteÂś ostatniÂą osobÂą, jakiej miaÂłabym ochotĂŞ powiedzieĂŚ o swoich zasÂługach. Nie mniej jednak wÂłaÂśnie napisaÂłam do Darka o tym, Âże rezygnujĂŞ z funkcji moderatora. PowĂłd - nie nadajĂŞ siĂŞ do oceniania takich psycholi. A swojÂą drogÂą - nie mam teÂż czasu.
Za obrazĂŞ chciaÂłam sobie daĂŚ -1pf, ale nie wpadÂłam na to, Âże sama sobie nie mogĂŞ. Darek, helpniesz? Tak wiĂŞc, >Janeth< -1pf' Podpowiedz mi tylko, bo masz teraz juÂż -2pf''y, czy ten pierwszy to juÂż byÂł, czy za to samo otrzymaÂłaÂś dwukrotnie minusa? JeÂśli jest tak jak napisaÂłem, to zredukujĂŞ, oczywiÂście.
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 10, 2010, 21:35:13 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #28 : Kwiecień 12, 2010, 12:32:08 » |
|
Marek 324 -1pf za z³amanie regulaminu w dwóch punktach : 1. Uwagi dotycz¹ce poprawnej pisowni nale¿y zg³aszaÌ autorowi u¿ywaj¹c Prywatnej Wiadomoœci 2. zwalczane bêd¹ wszelkie przejawy chamstwa i obra¿ania u¿ytkowników. Posty stanowi¹ce naruszenie czyjejœ godnoœci bêd¹ sukcesywnie usuwane przez moderacjê. W wypadku wypowiedzi z u¿yciem s³ów powszechnie uznanych za obraŸliwe, autor zostanie ukarany ostrze¿eniem (-1pf)
chanell
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #29 : Kwiecień 13, 2010, 22:05:13 » |
|
Cytat: Rafaela KwiecieĂą 12, 2010, 23:25:56 Droga Jannet, ja mam zawsze racje. Czas abys nareszcie wziela sie do pracy i zaskoczyla nas wszystkich. Tak jak napisalam , forum lezy w twoich rekach i teraz pokaz co potrafisz. Pracy jest duzo i bardzo psychologicznej. Zycze pomyslnosci Rafaela.
rafaela, nie ma ludzi nieomylnych i ty, a mo¿e w³aœnie zw³aszcza ty powinnaœ o tym wiedzieÌ. istot¹ nieomyln¹ dla osób wierz¹cych jest bóg, twierdz¹c wiêc ¿e jesteœ nieomylna stawiasz siê z nim na równi. a to siê nazywa mesjanizmem. konkluzje nasuwaj¹ siê same... i ty masz czelnoœÌ mieÌ jakieœ krytyczne uwagi wobec janneth? spójrz najpierw krytycznym okiem na siebie. do piêt jej nie dorastasz ani odwag¹, ani precyzj¹ wyra¿ania swoich myœli, ani bezpoœrednoœci¹, ani szczeroœci¹ itd... d³ugo by jeszcze wymieniaÌ. ale co najwa¿niejsze kobieta ma styl i klasê czego kompletnie nie mo¿na powiedzieÌ o tobie. zak³amanie, ob³uda, fa³szywoœÌ, dwulicowoœÌ... tu te¿ mo¿na by jeszcze d³ugo wymieniaÌ.
Cytat: Rafaela KwiecieĂą 12, 2010, 20:28:56 1. Jedno jest pewne, jezeli ktos podejmuje sie pracy moderowania, powinien o tym wiedziec ze powinien byc calkowicie bezstronny. Powinien pilnowac przepisow i atmosfery na forum. Sposob wyrazania sie osoby kierujacej forum powinna byc nienaganna i na poziomie.
2. To jest wlasnie poziom czlowieka , aby ojczystym jezykiem wypowiedzial swoje mysli. Ja sie brzydze wulgaryzmem, a napewno nie przystoi to mlodej kobiecie ktora podejmuje sie pracy na rzecz dobra na forum. Jesli chodzi o kolezenstwo, ja nie wybieram sobie osob, ty tez nia mozesz byc i bylas.
3. Rafaela nie da sobie po glowie jezdzic, Rafaela wie czego od kogo moze oczekiwac.
4. Jest czas, abys sie dobrze zastanowila co bedziesz dalej robila, pamietaj, podjelas sie zadania ktore nie jest lekkie. co bedzie dalej? to pytanie zadaja sobie wszyscy. Losy forum leza w Waszych rekach.
Ad.1. powiedz a nastêpnie wyt³umacz to chanell, jeœli nie zrozumie to jeszcze raz i tak w kó³ko a¿ w koùcu pojmie znaczenie s³ów obiektywny i bezstronny. Ad.2. po raz kolejny apelujê o poprawnoœÌ formy wyra¿ania swoich opinii. jeœli nie umiesz poprawnie pisaÌ po polsku to nie pisz tu na forum, wróÌ do szko³y, odrób zaleg³oœci a nie katuj nas twoim kulej¹cym i fatalnym stylem. Ad.3. tego nawet nie trzeba komentowaÌ - mówi samo za siebie.
Ad.4. faktycznie nadszed³ czas abyœ siê nad sob¹ powa¿nie zastanowi³a. postaw sobie pytanie w stylu nawi¹zuj¹cym do pkt.3: co dalej rafaelo, co dalej? a w otch³ani twojej bujnej wyobraŸni odpowie ci prezdencki g³os: nie idŸ t¹ drog¹ rafaelo, nie idŸ t¹ drog¹... Marek324 po raz kolejny w dwóch punktach naruszy³es regulamin tego forum . 1. zwalczane bêd¹ wszelkie przejawy chamstwa i obra¿ania u¿ytkowników. Posty stanowi¹ce naruszenie czyjejœ godnoœci bêd¹ sukcesywnie usuwane przez moderacjê. W wypadku wypowiedzi z u¿yciem s³ów powszechnie uznanych za obraŸliwe, autor zostanie ukarany ostrze¿eniem 2. Uwagi dotycz¹ce poprawnej pisowni nale¿y zg³aszaÌ autorowi u¿ywaj¹c Prywatnej Wiadomoœci. Ca³y dzieù czeka³am na reakcjê któregoœ z moderatorów (prawie wszyscy zagl¹dali na forum w ciagu dnia)¿eby nie byc pos¹dzon¹ o stroniczoœÌ,ale siê nie doczeka³am.Dajê ci wiêc ostrze¿enie i nastepnym razem nie bedê pob³azliwa. chanell
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 13, 2010, 22:25:01 wysłane przez chanell »
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Email
|
 |
« Odpowiedz #30 : Kwiecień 14, 2010, 17:40:56 » |
|
Marku, ciagle szukasz kija, aby kogos udezyc. Robisz to codziennie. Jeszcze raz , prosze o pozostawienie mnie w spokoju. Po wczorajszym dniu widze ze jestes jeszcze pewniejszy, bo na wczorajsze obelgi w moja strone nie bylo zadnej reakcji ze strony moderatorow. Jesli ci sie nie podoba to co ja pisze, to jest prosta sprawa prosze nie czytac i omijac moje wiadomosci. Jesli to jeszcze raz sie powtorzy, bedziesz dlugo pamietal mnie, wystarczy. Tym razem poprosze o pomoc inne osoby, ktore beda musialy cie poprosic o spokoj. Ta wiadomosc wysylam do Darka i Jahnnet.
Rafaelo, za t¹ wypowiedŸ przyznajê -10pf. Regulamin forum chyba po raz pierwszy zosta³ z³amany w tak fundamentalnym punkcie, jak: Bezwzglêdnie nale¿y pamiêtaÌ, by nie publikowaÌ treœci stanowi¹cych naruszenie prawa, tj.: - bêd¹cych pogró¿kami wobec innych osób (art. 190 Kodeksu karnego). Moderator winien zareagowaÌ przyznaj¹c u¿ytkownikowi -10pf (równoznaczne z zablokowaniem dostêpu do forum na 7 dni) Decyzjê podjê³am z ciê¿kim sercem. Mia³am na uwadze fakt, ¿e jesteœ osob¹ ciep³¹ i powszechnie lubian¹. Jednak Twój wizerunek tym bardziej zobowi¹zuje do dobrego zachowania. Wiem te¿, ¿e by³aœ wielokrotnie proszona o ignorowanie tego u¿ytkownika. Od mojej decyzji mo¿e odwo³aÌ siê ka¿dy z moderatorów wysy³aj¹c stosown¹ informacjê do administratora Darka. Ty sama równie¿ mo¿esz to zrobiÌ. Mnie nie pozostaje nic innego jak o liczbie ujemnych punktów powiadomiÌ Dariusza.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #31 : Kwiecień 14, 2010, 22:14:50 » |
|
Chanell przyznaÂła >marek324< minusa za:
1. Uwagi dotycz¹ce poprawnej pisowni - Marek nie czepia³ siê ortografii, a logistyki wypowiedzi. I nie dziwiê siê, bo czasami posty Rafaeli s¹ nawet dla mnie ciê¿kie do zrozumienia. Z reszt¹, nawet gdyby, to za z³amanie tego punktu regulaminu nie nale¿y siê ostrze¿enie. 2. zwalczane bêd¹ wszelkie przejawy chamstwa i obra¿ania u¿ytkowników. Posty stanowi¹ce naruszenie czyjejœ godnoœci bêd¹ sukcesywnie usuwane przez moderacjê. W wypadku wypowiedzi z u¿yciem s³ów powszechnie uznanych za obraŸliwe, autor zostanie ukarany ostrze¿eniem (-1pf)
Tymczasem nie ma ani jednego uznanego za obraÂźliwe sÂłowa w wypowiedzi Marka, jedyne takie "niepewne" to nazwanie Rafaeli truciznÂą. Ale wÂłaÂśnie w ten sposĂłb i to pierwsza Rafaela nazwaÂła Marka:
"Twoja dzialalnosc na forum rujnuje wszystko co masz pod reka, ty nic nie budujesz, jestes chodzaca trucizna, ktora oryskujesz wszystkich i na okolo" WiĂŞc w pierwszej kolejnoÂści przez RafaelĂŞ wÂłaÂśnie padÂło stwierdzenie o truciÂźnie. Marek potem odbiÂł piÂłeczkĂŞ piszÂąc: "truciznÂą nazwaÂłbym raczej dziaÂłanie takich osĂłb jak ty, kiara etc, a raczej gÂłoszone przez was treÂści." [/color] W zwiÂązku z powyÂższym anulujĂŞ >marek'owi< minusa.
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 14, 2010, 22:15:36 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #32 : Kwiecień 15, 2010, 22:15:48 » |
|
Rafaelo, za tÂą wypowiedÂź przyznajĂŞ -10pf. Niestety, ale regulamin zostaÂł zÂłamany. W myÂśl wspomnianego regulaminu za osiÂągniĂŞcie takiego limitu minusĂłw przysÂługuje jeszcze "ban", jednak w przypadku >Rafaeli< nie zastosujĂŞ tej czĂŞÂści. Wynika to z faktu, iÂż w moim przekonaniu Ona najmniej zasÂługuje na takie sztywne potraktowanie. Jednak w ciÂągu ostatnich dwĂłch dni zaistniaÂły jeszcze dodatkowe okolicznoÂści, ktĂłre muszÂą byĂŚ uwzglĂŞdnione: -1pf-1pf-1pfWyÂżej wymienieni forumowicze zostali ukarani za zÂłamanie nastĂŞpujÂącego punktu regulaminu: - zakaz publikowania treÂści przekazywanych poprzez wiadomoÂści prywatne bez uprzedniej zgody na to ich autora bÂądÂź administratora forum. Wypowiedzi takie zostanÂą usuniĂŞte, a uÂżytkownikowi moÂże zostaĂŚ przyznane ostrzeÂżenie (-1pf).
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 15, 2010, 22:18:25 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #33 : Lipiec 11, 2010, 21:46:51 » |
|
>Mani<, ze wzglĂŞdu na ciÂągÂłe pisanie postĂłw jeden pod drugim, otrzymujesz -1pf
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #34 : Wrzesień 05, 2010, 21:13:09 » |
|
>Phirioori<, za zÂłamanie regulaminu, wg mnie w 4 punktach, tj:
zwalczane bêd¹ wszelkie przejawy chamstwa i obra¿ania u¿ytkowników. Posty stanowi¹ce naruszenie czyjejœ godnoœci bêd¹ sukcesywnie usuwane przez moderacjê. W wypadku wypowiedzi z u¿yciem s³ów powszechnie uznanych za obraŸliwe, autor zostanie ukarany ostrze¿eniem (-1pf).
- obraÂżajÂących inne narodowoÂści, rasy i religie (art. 194-196 i art. 257 Kodeksu karnego oraz art. 23 Kodeksu cywilnego). Moderator winien zareagowaĂŚ przyznajÂąc uÂżytkownikowi -1pf.
- propaguj¹cych totalitarny ustrój paùstwa lub nawo³uj¹cych do nienawiœci na tle ró¿nic narodowoœciowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze wzglêdu na bezwyznaniowoœÌ (art. 256 Kodeksu karnego). Moderator winien zareagowaÌ przyznaj¹c u¿ytkownikowi -1pf
- zawieraj¹cych s³owa powszechnie uznane za niecenzuralne (art. 3 Ustawy o jêzyku polskim z dnia 7 paŸdziernika 1999 r.). WiadomoœÌ zostanie usuniêta, a moderator zwa¿ywszy na okolicznoœci i u¿yte s³ownictwo mo¿e przyznaÌ u¿ytkownikowi ostrze¿enie (-1pf).
Naruszenie tych punktĂłw regulaminu nastÂąpiÂło w tych wÂątkach:
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=70.0
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=5588.0
Wg regulaminu powinienem przyznaÌ -4pf, jednak jestem przekonany, i¿ taki stan rzeczy nie jest Twym œwiadomym dzia³aniem, w zwi¹zku z tym dla przypomnienia Ci, ¿e na naszym forum równie¿ trzeba niekiedy ugryŸÌ siê w jêzyk przydzielam Ci
-2pf
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #35 : Wrzesień 06, 2010, 08:13:16 » |
|
Kahuna mimo tego ¿e ciê popieram muszê daÌ ci ujemne Pf za z³amanie regulaminu w tym temacie http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=5602.msg65296;topicseen#msg65296- zwalczane bêd¹ wszelkie przejawy chamstwa i obra¿ania u¿ytkowników. Posty stanowi¹ce naruszenie czyjejœ godnoœci bêd¹ sukcesywnie usuwane przez moderacjê. W wypadku wypowiedzi z u¿yciem s³ów powszechnie uznanych za obraŸliwe, autor zostanie ukarany ostrze¿eniem (-1pf). -1pf
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #38 : Wrzesień 22, 2010, 18:05:44 » |
|
>Kamil771<, zgodnie z t¹ czêœci¹ regulaminu: - zwalczane bêd¹ wszelkie przejawy chamstwa i obra¿ania u¿ytkowników. Posty stanowi¹ce naruszenie czyjejœ godnoœci bêd¹ sukcesywnie usuwane przez moderacjê. W wypadku wypowiedzi z u¿yciem s³ów powszechnie uznanych za obraŸliwe, autor zostanie ukarany ostrze¿eniem (-1pf). której sprosta³eœ t¹ wypowiedzi¹: Tak to sobie mo¿esz mówiÌ do swoich znajomych a nie do mnie frajerze, http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=3966.msg66310#msg66310-1pf
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #39 : Wrzesień 26, 2010, 08:33:17 » |
|
Kamil771 pomimo naszych próŸb i ostrze¿eù ,kolejny raz obrazi³eœ uzytkownika tego forum. A dlaczego mam nie pisaÌ o indywidualnych tragediach ludzkich? Stawiasz na szali ich ¿ycie,? a mo¿e uwa¿asz,¿e sobie na to zas³u¿yli?, ¿e takie by³o ich przeznaczenie? nie pojmuje takich ludzi, g³upi jesteœ.... http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=5623.msg66503#newmoja cierpliwoœÌ powoli siê koùczy ,zamiast napisaÌ np. " nie masz racji", ty piszesz " g³upi jesteœ " za co dostajesz ode mnie minusa. kamil771 -1 pf
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Email
|
 |
« Odpowiedz #40 : Wrzesień 26, 2010, 17:05:41 » |
|
Kamil771za wypowiedŸ: Widzê Channel,¿e nasz Tortonek ma na ciebie du¿¿yy wp³yw,hmm; Mam tak¹ ma³¹ uwagê do ciebie -naucz siê poprawnie pisaÌ po polsku. A i jeszcze jedno,wiesz ja nie owijam w bawe³nê,dlatego chcia³bym ci powiedzieÌ,¿e cie nie lubiê,i ¿e jesteœ osob¹ któr¹ ³atwo mo¿na manipulowaÌ ( ju¿ jakiœ czas temu to zauwa¿y³em)
......... ........ ......... ......... ......... .......... .......... ......... ........... ........... ........... ........... ........
zgodnie z punktem regulaminu: - zakaz wielokrotnych powtĂłrzeĂą znakĂłw interpunkcyjnych, liter, cyfr i emotoikonek. JeÂżeli uÂżytkownik pomimo zwrĂłcenia mu uwagi, nadal bĂŞdzie naduÂżywaÂł w/w znakĂłw w swoich wypowiedziach, zostanie ukarany ostrzeÂżeniem (-1pf); dostajesz ostrzeÂżenie (na razie bez ujemnych punktĂłw). Nie wolno stosowaĂŚ tego typu powtĂłrzeĂą na naszym forum. JeÂśli nie zastosujesz siĂŞ do tego ostrzeÂżenia, nastĂŞpstwem kolejnego takiego twoje zachowania bĂŞdÂą ujemne punkty forum.
|
|
|
|
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Email
|
 |
« Odpowiedz #41 : Wrzesień 26, 2010, 20:35:45 » |
|
Kamil771, mówisz i masz. Za: Edit; Jannethzgodnie z punktem regulaminu: - zakaz wielokrotnych powtórzeù znaków interpunkcyjnych, liter, cyfr i emotoikonek. Je¿eli u¿ytkownik pomimo zwrócenia mu uwagi, nadal bêdzie nadu¿ywa³ w/w znaków w swoich wypowiedziach, zostanie ukarany ostrze¿eniem (-1pf); dostajesz ostrze¿enie (na razie bez ujemnych punktów). Nie wolno stosowaÌ tego typu powtórzeù na naszym forum. Jeœli nie zastosujesz siê do tego ostrze¿enia, nastêpstwem kolejnego takiego twoje zachowania bêd¹ ujemne punkty forum. Wiêc daj mi tego minusa i po sprawie. Myœlisz,¿e bêdê p³aka³ z tego powodu? Nie jestem nowicjuszem na tym forum i dobrze wiem,¿e bezstronnoœci¹ to moderatorzy nie grzesz¹. Ale to jest wasze forum, mo¿ecie robiÌ sobie co chcecie,mo¿ecie mi nawet 500 punktów odj¹Ì,nie robi to na mnie wra¿ania,. ju¿ nie. .................... ............... ................... ...................... ....................... .......................... I teraz obojêtnie który moderator,mo¿e mi odj¹Ì kolejny punkcik, to taka satysfakcja i przyjemnoœÌ przecie¿ jest. A i jeszcze coœ,w regulaminie jest taki zapis, Ponadto administrator, w skrajnych przypadkach, mo¿e zbanowaÌ (zablokowaÌ konto) u¿ytkownika przed osi¹gniêciem przez niego w/w limitów ujemnych punktów.Wiêc za nie przestrzeganie regulaminu, i bagatelizowanie ostrze¿eù wnoszê o do¿ywotniego bana dla siebie, ........... ............. .............. ............... ................. ............... .............. ............... ........... wystarczy czy jeszcze nie, a dla pewnoœci  ------------ --------------- -------------- ---------------- ---------------- ------------- ------ a co tam  ----------- ----------- ---------------- --------------- ------------- --------------- ---------- kamil  ( 771 oczywiœcie) i za ignorowanie ostrze¿eù moderatorów... -1 pf
|
|
|
|
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Email
|
 |
« Odpowiedz #42 : Wrzesień 27, 2010, 19:45:07 » |
|
Kamil771
-1pf za: http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=791.msg66571#msg66571i -1pf za: No có¿ . To mówi samo za siebie. To zachowanie rynsztokowe podpadaj¹ce pod regulamin i nie zwalnia go z odpowiedzialnoœci za ten czyn fakt, ¿e zrobil to po angielsku i w ciekawej formie graficznej. Fak(t) jest fak(t)em. Ot Kamil771 w calej okazaloœci.
"czerwoni" juÂż dawno upadli. Twoje miejsce jest w muzeum figur woskowych. 771
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #43 : Wrzesień 27, 2010, 20:38:08 » |
|
to dostanĂŞ tego bana czy nie? Skoro tak bardzo tego chcesz, proszĂŞ: ban na 7 dnimasz czas na ochÂłoniĂŞcie. Ban przy poziomie 6-ciu punktĂłw
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 31, 2010, 22:09:31 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #44 : Październik 08, 2010, 21:20:12 » |
|
>Torton<,za wypowiedŸ To szarlatan zarabiaj¹cy na swoich ksi¹¿kach tak jak Lucyna sesjach, wielu ich jest teraz. , która ³amie pkt regulaminu: - zwalczane bêd¹ wszelkie przejawy chamstwa i obra¿ania u¿ytkowników. Posty stanowi¹ce naruszenie czyjejœ godnoœci bêd¹ sukcesywnie usuwane przez moderacjê. W wypadku wypowiedzi z u¿yciem s³ów powszechnie uznanych za obraŸliwe, autor zostanie ukarany ostrze¿eniem (-1pf). -1pf>Torton<, w tym zdaniu pos¹dzi³eœ dwie osoby jednoczeœnie. Wg regulaminu powinienem Ci sypn¹Ì dwa pfy,, ograniczê siê jednak do jednego, ufawszy, ¿e uprzytomni Ci to, i¿ ferowanie tego typu wyroków bez ich uwiarygodnienia bêdzie poci¹ga³o za sob¹ coraz to surowsze napomnienia.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #45 : Październik 10, 2010, 20:52:08 » |
|
>Kahuna<, z wypowiedŸ: Dzisiaj juz wiemy na pewno,ze p.L.Lobos- Brown, to oszustka z Wroclawia, , któr¹ z³ama³eœ pkt regulaminu: - zwalczane bêd¹ wszelkie przejawy chamstwa i obra¿ania u¿ytkowników. Posty stanowi¹ce naruszenie czyjejœ godnoœci bêd¹ sukcesywnie usuwane przez moderacjê. W wypadku wypowiedzi z u¿yciem s³ów powszechnie uznanych za obraŸliwe, autor zostanie ukarany ostrze¿eniem (-1pf). -1pf
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #46 : Październik 12, 2010, 20:13:46 » |
|
>PHIOORI<, za wypowiedŸ z postu: http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=5749.msg67153#msg67153czym z³ama³eœ regulamin: - zawieraj¹cych s³owa powszechnie uznane za niecenzuralne (art. 3 Ustawy o jêzyku polskim z dnia 7 paŸdziernika 1999 r.). WiadomoœÌ zostanie usuniêta, a moderator zwa¿ywszy na okolicznoœci i u¿yte s³ownictwo mo¿e przyznaÌ u¿ytkownikowi ostrze¿enie (-1pf). -1pf
|
|
|
|
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Email
|
 |
« Odpowiedz #47 : Październik 31, 2010, 12:42:16 » |
|
Sventer, za post: Nie raz gdy tutaj zajrzê, to widzê i¿ temu tematowi towarzysz¹ negatywne emocje, czuje siê t¹ "z³¹" aurê. Nie wiem co to sprawia ale to nie dobrze.
Zasranymi moralistami potrafiÂą byĂŚ wszyscy dookoÂła ale nie wiedza i wiedza sÂą tutaj szargane na lewo i prawo. Zindoktrynowani ludzie pajacujÂą tutaj od rzeczy byle by potwierdziĂŚ swoje teorie - najbardziej tyczy siĂŞ to tych za karÂą Âśmierci z ktĂłrych bije agresja niczym z wybudzonego wulkanu. Zachowajcie swoje skakanki w gardle bo byĂŚ moÂże sami bĂŞdziecie kiedyÂś wzywaĂŚ pomocy ale nikt Wam wtedy nie pomoÂże i siĂŞ udÂławicie.
Dywagujecie na temat kary œmierci - natomiast ¿ycie ludzkie macie g³êboko w dupie - sracie na nowo¿ytne spo³eczeùstwo i tym wielkim klockiem zabijacie siebie i ludzie morderców mimo tego ¿e nico wiecie o ich ¿yciu, sprawie i tym co naprawdê siê sta³o.
ProponujĂŞ zawieÂście sobie szable przy gardle i zastukajcie ile jest Âżycie warte?
Z³amanie regulaminu w punkcie: - zawieraj¹cych s³owa powszechnie uznane za niecenzuralne (art. 3 Ustawy o jêzyku polskim z dnia 7 paŸdziernika 1999 r.). WiadomoœÌ zostanie usuniêta, a moderator zwa¿ywszy na okolicznoœci i u¿yte s³ownictwo mo¿e przyznaÌ u¿ytkownikowi ostrze¿enie (-1pf). - zwalczane bêd¹ wszelkie przejawy chamstwa i obra¿ania u¿ytkowników. Posty stanowi¹ce naruszenie czyjejœ godnoœci bêd¹ sukcesywnie usuwane przez moderacjê. W wypadku wypowiedzi z u¿yciem s³ów powszechnie uznanych za obraŸliwe, autor zostanie ukarany ostrze¿eniem (-1pf). -1pf
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #48 : Październik 31, 2010, 21:40:16 » |
|
>kamil771<, za przekroczenie punktu naszego regulaminu: - zwalczane bêd¹ wszelkie przejawy chamstwa i obra¿ania u¿ytkowników. Posty stanowi¹ce naruszenie czyjejœ godnoœci bêd¹ sukcesywnie usuwane przez moderacjê. W wypadku wypowiedzi z u¿yciem s³ów powszechnie uznanych za obraŸliwe, autor zostanie ukarany ostrze¿eniem (-1pf). w tym poœcie: http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=2815.msg68020#msg68020-1pfhipokryta ob³udnik, cz³owiek fa³szywy, dwulicowy; faryzeusz. hipokryzja ob³uda, dwulicowoœÌ, nieszczeroœÌ, fa³sz, udawanie.
Etym. - gr. hypokritēs 'aktor; hipokryta' i hypĂłkrisis 'odpowiedÂź; przemawianie; gra sceniczna; hipokryzja' od hipokrĂnesthai 'odpowiadaĂŚ; graĂŚ rolĂŞ; udawaĂŚ'; zob. hip(o)-; krĂnesthai 'dyskutowaĂŚ'; krĂnein, zob. krytyka. http://www.slownik-online.pl/kopalinski/C863C2B41A556140C12565DF00689565.php
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #49 : Listopad 03, 2010, 20:03:09 » |
|
>Sventer<, widzĂŞ, ze imponujÂą Ci niektĂłrzy forumowicze skoro przyjmujesz ich metody wypowiedzi. PrĂłbujesz nas wyczuĂŚ, wszak Mora podobno udzieliÂł Ci instrukcji. Tym razem jeszcze nie przyznam Ci minusa, jednak tÂą metodÂą szybko dorobisz siĂŞ bana. To ostrzeÂżenie w kontekÂście tej wypowiedzi: http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=5872.msg68266#msg68266A swojÂą drogÂą, myÂślĂŞ, ze powinieneÂś przeprosiĂŚ za takie szczeniackie zachowanie.
|
|
|
|
|
|
|
|