Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 06, 2025, 15:27:57

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 [2] 3 4 5 6 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Pręgierz - czyli bany, ostrzeżenia, kary itp.  (Przeczytany 77007 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #25 : Kwiecień 09, 2010, 18:25:35 »

Cytat: marek324
co robiĂŞ? odpowiedÂź jest zupeÂłnie prosta. nie przesiadujĂŞ wieczorami i nocami na tym forum plotÂąc banialuki o rozwoju duchowym, miÂłoÂści, zrozumieniu itp. tak naprawdĂŞ majÂąc bardzo maÂły kontakt z rzeczywistoÂściÂą lub wogĂłle, jak np. kiara ktĂłra ciÂągle coÂś plecie od rzeczy a jak popatrzy siĂŞ na jej statystyki pobytu na forum tym i peszerze to wynika Âże spĂŞdza przed kompem nie liczÂąc snu prawie 24h/dobĂŞ. przecieÂż to jest Âśmiechu warte. mi na coÂś takiego jest szkoda czasu. wolĂŞ popoÂłudnia i wieczory spĂŞdziĂŚ w towarzystwie rodziny, bliskich i znajomych. i nie gÂłoszĂŞ tu wielkich haseÂł o ratowaniu ludzkoÂści bo kaÂżdemu pomĂłc siĂŞ nie da. czasami komuÂś poprostu pomĂłc nie warto. dajmy na ten przykÂład takÂą kiarĂŞ. gdybym miaÂł wybĂłr pomĂłc jej lub osobie ktĂłrej kompletnie nie znam to bez wachania pomĂłgÂłbym osobie nieznajomej. robicie z kiary, zresztÂą ona z siebie teÂż oÂświeconÂą osobĂŞ a juÂż nie raz byliÂśmy Âświadkami jak wyÂłazi z niej wszystko co najgorsze, z ust sÂączy siĂŞ jej jad i kompletny brak tolerancji. tak, do kiary nie wyciÂągnoÂł bym rĂŞki.

wiĂŞc jak napisaÂłem wczeÂśniej, Âświata zbawiaĂŚ nie zamierzam, liczy siĂŞ dla mnie rodzina, bliscy i znajomy. reszta? reszta niech siĂŞ martwi o siebie sama. Âżycie to nie je bajka UÂśmiech

>Marek324< -1pf za przekroczenie regulaminu w dwĂłch punktach:

Cytat: REGULAMIN
- zakaz pisania nie na temat (OT – OffTopic). Notoryczne offtopowanie moÂże zakoĂączyĂŚ siĂŞ dla
   uÂżytkownika przyznaniem ostrzeÂżenia (-1pf)

Cytat: REGULAMIN
- zwalczane bĂŞdÂą wszelkie przejawy chamstwa i obraÂżania uÂżytkownikĂłw. Posty stanowiÂące
  naruszenie czyjejÂś godnoÂści bĂŞdÂą sukcesywnie usuwane przez moderacjĂŞ. W wypadku wypowiedzi z
  uÂżyciem s³ów powszechnie uznanych za obraÂźliwe, autor zostanie ukarany ostrzeÂżeniem (-1pf). 

NastĂŞpnym razem bĂŞdzie jeden punkt za kaÂżde wykroczenie.

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #26 : Kwiecień 10, 2010, 13:44:22 »

Ale niespodziewane ÂświĂŞto !!!!!
to jest ÂświĂŞto gdy nasz kraj pozbywa siĂŞ bandy zÂłodziej i szachrai a nie wasze boze narodzenia czy inne tego typu
ale faktem jest Âże zginĂŞli ludzie ta sÂą czyny i konsekwencje ale jak to siĂŞ rzekomi dobrzy ludzie tÂłumaczÂą mniejsze zÂło dla wiĂŞkszego dobra 

Andtrax Skyaler -1pf za zÂłamanie regulaminu w punkcie:

- l¿¹cych osoby publiczne (art. 23 Kodeksu cywilnego). Takie wypowiedzi bêd¹ sukcesywnie usuwane
   przez moderacjĂŞ. Moderator zwaÂżywszy na okolicznoÂści oraz uÂżyte sÂłownictwo, moÂże w takim
   przypadku przyznaĂŚ uÂżytkownikowi ostrzeÂżenie (-1pf).

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #27 : Kwiecień 10, 2010, 20:22:25 »

Cytat: Janeth
Silver jesteÂś ostatniÂą osobÂą, jakiej miaÂłabym ochotĂŞ powiedzieĂŚ o swoich zasÂługach.
Nie mniej jednak wÂłaÂśnie napisaÂłam do Darka o tym, Âże rezygnujĂŞ z funkcji moderatora.
PowĂłd - nie nadajĂŞ siĂŞ do oceniania takich psycholi.
A swojÂą drogÂą - nie mam teÂż czasu.

Za obrazĂŞ chciaÂłam sobie daĂŚ -1pf, ale nie wpadÂłam na to, Âże sama sobie nie mogĂŞ. Darek, helpniesz?

Tak wiĂŞc, >Janeth< -1pf'

Podpowiedz mi tylko, bo masz teraz juÂż -2pf''y, czy ten pierwszy to juÂż byÂł, czy za to samo otrzymaÂłaÂś dwukrotnie minusa?
JeÂśli jest tak jak napisaÂłem, to zredukujĂŞ, oczywiÂście.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 10, 2010, 21:35:13 wysłane przez Dariusz » Zapisane

chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #28 : Kwiecień 12, 2010, 12:32:08 »

Marek 324 -1pf za zÂłamanie regulaminu w dwĂłch punktach :

1. Uwagi dotyczÂące poprawnej pisowni naleÂży zgÂłaszaĂŚ autorowi
   uÂżywajÂąc Prywatnej WiadomoÂści
2. zwalczane bĂŞdÂą wszelkie przejawy chamstwa i obraÂżania uÂżytkownikĂłw. Posty stanowiÂące
  naruszenie czyjejÂś godnoÂści bĂŞdÂą sukcesywnie usuwane przez moderacjĂŞ. W wypadku wypowiedzi z
  uÂżyciem s³ów powszechnie uznanych za obraÂźliwe, autor zostanie ukarany ostrzeÂżeniem (-1pf)

chanell

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #29 : Kwiecień 13, 2010, 22:05:13 »

Cytat: Rafaela  KwiecieĂą 12, 2010, 23:25:56
Droga Jannet, ja mam zawsze racje. Czas abys nareszcie wziela sie do pracy i zaskoczyla nas wszystkich.
Tak jak napisalam , forum lezy w twoich rekach i teraz pokaz co potrafisz. Pracy jest duzo i bardzo psychologicznej. Zycze pomyslnosci Rafaela.

rafaela, nie ma ludzi nieomylnych i ty, a mo¿e w³aœnie zw³aszcza ty powinnaœ o tym wiedzieÌ. istot¹ nieomyln¹ dla osób wierz¹cych jest bóg, twierdz¹c wiêc ¿e jesteœ nieomylna stawiasz siê z nim na równi. a to siê nazywa mesjanizmem. konkluzje nasuwaj¹ siê same... i ty masz czelnoœÌ mieÌ jakieœ krytyczne uwagi wobec janneth? spójrz najpierw krytycznym okiem na siebie. do piêt jej nie dorastasz ani odwag¹, ani precyzj¹ wyra¿ania swoich myœli, ani bezpoœrednoœci¹, ani szczeroœci¹ itd... d³ugo by jeszcze wymieniaÌ. ale co najwa¿niejsze kobieta ma styl i klasê czego kompletnie nie mo¿na powiedzieÌ o tobie. zak³amanie, ob³uda, fa³szywoœÌ, dwulicowoœÌ... tu te¿ mo¿na by jeszcze d³ugo wymieniaÌ.

Cytat: Rafaela  KwiecieĂą 12, 2010, 20:28:56
1. Jedno jest pewne, jezeli ktos podejmuje sie pracy moderowania, powinien o tym wiedziec ze powinien byc calkowicie bezstronny. Powinien pilnowac przepisow  i atmosfery na forum. Sposob wyrazania sie osoby kierujacej forum powinna byc nienaganna i na poziomie.

2. To jest wlasnie poziom czlowieka , aby ojczystym jezykiem wypowiedzial swoje mysli. Ja sie brzydze wulgaryzmem, a napewno nie przystoi to mlodej kobiecie ktora podejmuje sie pracy na rzecz dobra na forum. Jesli chodzi o kolezenstwo, ja nie wybieram sobie osob, ty tez nia mozesz byc i bylas. 

3. Rafaela nie da sobie po glowie jezdzic, Rafaela wie czego od kogo moze oczekiwac.

4. Jest czas, abys sie dobrze zastanowila co bedziesz dalej robila, pamietaj, podjelas sie zadania ktore nie jest lekkie. co bedzie dalej? to pytanie zadaja sobie wszyscy. Losy forum leza w Waszych rekach.

Ad.1. powiedz a nastêpnie wyt³umacz to chanell, jeœli nie zrozumie to jeszcze raz i tak w kó³ko a¿ w koùcu pojmie znaczenie s³ów obiektywny i bezstronny.
Ad.2. po raz kolejny apelujê o poprawnoœÌ formy wyra¿ania swoich opinii. jeœli nie umiesz poprawnie pisaÌ po polsku to nie pisz tu na forum, wróÌ do szko³y, odrób zaleg³oœci a nie katuj nas twoim kulej¹cym i fatalnym stylem.
Ad.3. tego nawet nie trzeba komentowaĂŚ - mĂłwi samo za siebie.

Ad.4. faktycznie nadszedÂł czas abyÂś siĂŞ nad sobÂą powaÂżnie zastanowiÂła. postaw sobie pytanie w stylu nawiÂązujÂącym do pkt.3: co dalej rafaelo, co dalej? a w otchÂłani twojej bujnej wyobraÂźni odpowie ci prezdencki gÂłos: nie idÂź tÂą drogÂą rafaelo, nie idÂź tÂą drogÂą...

Marek324 po raz kolejny  w dwĂłch punktach naruszyÂłes regulamin tego forum  .
1. zwalczane bĂŞdÂą wszelkie przejawy chamstwa i obraÂżania uÂżytkownikĂłw. Posty stanowiÂące
  uÂżyciem s³ów powszechnie uznanych za obraÂźliwe, autor zostanie ukarany ostrzeÂżeniem
2. Uwagi dotyczÂące poprawnej pisowni naleÂży zgÂłaszaĂŚ autorowi
   uÂżywajÂąc Prywatnej WiadomoÂści.
Ca³y dzieù czeka³am na reakcjê któregoœ z moderatorów (prawie wszyscy zagl¹dali na forum w ciagu dnia)¿eby nie byc pos¹dzon¹ o stroniczoœÌ,ale siê nie doczeka³am.Dajê ci wiêc ostrze¿enie i nastepnym razem nie bedê pob³azliwa.
chanell

« Ostatnia zmiana: Kwiecień 13, 2010, 22:25:01 wysłane przez chanell » Zapisane

KsiĂŞga Koheleta 3,1
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #30 : Kwiecień 14, 2010, 17:40:56 »

Marku, ciagle szukasz kija, aby kogos udezyc. Robisz to codziennie. Jeszcze raz , prosze o pozostawienie mnie w spokoju. Po wczorajszym dniu widze ze jestes jeszcze pewniejszy, bo na wczorajsze obelgi w moja strone
nie bylo zadnej reakcji ze strony moderatorow. Jesli ci sie nie podoba to co ja pisze, to jest prosta sprawa
prosze nie czytac i omijac moje wiadomosci. Jesli to jeszcze raz sie powtorzy, bedziesz dlugo pamietal mnie,
wystarczy.
Tym razem poprosze o pomoc inne osoby, ktore beda musialy cie poprosic o spokoj.
Ta wiadomosc wysylam do Darka i Jahnnet.

Rafaelo, za tÂą wypowiedÂź przyznajĂŞ -10pf. Regulamin forum chyba po raz pierwszy zostaÂł zÂłamany w tak fundamentalnym punkcie, jak:

BezwzglĂŞdnie naleÂży pamiĂŞtaĂŚ, by nie publikowaĂŚ treÂści stanowiÂących naruszenie prawa, tj.:

- bêd¹cych pogró¿kami wobec innych osób (art. 190 Kodeksu karnego). Moderator winien
   zareagowaĂŚ przyznajÂąc uÂżytkownikowi -10pf (rĂłwnoznaczne z zablokowaniem dostĂŞpu do forum na
   7 dni)

Decyzjê podjê³am z ciê¿kim sercem. Mia³am na uwadze fakt, ¿e jesteœ osob¹ ciep³¹ i powszechnie lubian¹. Jednak Twój wizerunek tym bardziej zobowi¹zuje do dobrego zachowania. Wiem te¿, ¿e by³aœ wielokrotnie proszona o ignorowanie tego u¿ytkownika.
Od mojej decyzji moÂże odwoÂłaĂŚ siĂŞ kaÂżdy z moderatorĂłw wysyÂłajÂąc stosownÂą informacjĂŞ do administratora Darka. Ty sama rĂłwnieÂż moÂżesz to zrobiĂŚ. Mnie nie pozostaje nic innego jak o liczbie ujemnych punktĂłw powiadomiĂŚ Dariusza.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #31 : Kwiecień 14, 2010, 22:14:50 »

Chanell przyznaÂła >marek324< minusa za:

1. Uwagi dotyczÂące poprawnej pisowni - Marek nie czepiaÂł siĂŞ ortografii, a logistyki wypowiedzi. I nie dziwiĂŞ siĂŞ, bo czasami posty Rafaeli sÂą nawet dla mnie ciĂŞÂżkie do zrozumienia. Z resztÂą, nawet gdyby, to za zÂłamanie tego punktu regulaminu nie naleÂży siĂŞ ostrzeÂżenie.
2. zwalczane bĂŞdÂą wszelkie przejawy chamstwa i obraÂżania uÂżytkownikĂłw. Posty stanowiÂące
  uÂżyciem s³ów powszechnie uznanych za obraÂźliwe, autor zostanie ukarany ostrzeÂżeniem (-1pf)

Tymczasem nie ma ani jednego uznanego za obraÂźliwe sÂłowa w wypowiedzi Marka, jedyne takie "niepewne" to nazwanie Rafaeli truciznÂą. Ale wÂłaÂśnie w ten sposĂłb i to pierwsza Rafaela nazwaÂła Marka:

Cytat: Rafaela
"Twoja dzialalnosc na forum rujnuje wszystko co masz pod reka, ty nic nie budujesz, jestes
chodzaca trucizna, ktora oryskujesz  wszystkich i na okolo"

WiĂŞc w pierwszej kolejnoÂści przez RafaelĂŞ wÂłaÂśnie padÂło stwierdzenie o truciÂźnie. Marek potem odbiÂł piÂłeczkĂŞ piszÂąc:

Cytat: marek
"truciznÂą nazwaÂłbym raczej dziaÂłanie takich osĂłb jak ty, kiara etc, a raczej gÂłoszone przez was treÂści."
[/color]

W zwiÂązku z powyÂższym anulujĂŞ >marek'owi< minusa.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 14, 2010, 22:15:36 wysłane przez Dariusz » Zapisane

Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #32 : Kwiecień 15, 2010, 22:15:48 »

Cytat: Janeth
Rafaelo, za tÂą wypowiedÂź przyznajĂŞ -10pf.

Niestety, ale regulamin zostaÂł zÂłamany.
W myÂśl wspomnianego regulaminu za osiÂągniĂŞcie takiego limitu minusĂłw przysÂługuje jeszcze "ban", jednak w przypadku >Rafaeli< nie zastosujĂŞ tej czĂŞÂści. Wynika to z faktu, iÂż w moim przekonaniu Ona najmniej zasÂługuje na takie sztywne potraktowanie.

Jednak w ciÂągu ostatnich dwĂłch dni zaistniaÂły jeszcze dodatkowe okolicznoÂści, ktĂłre muszÂą byĂŚ uwzglĂŞdnione:

Cytat: Rafael

-1pf

Cytat: Chanell

-1pf

Cytat: Thotal

-1pf

WyÂżej wymienieni forumowicze zostali ukarani za zÂłamanie nastĂŞpujÂącego punktu regulaminu:

Cytat: Regulamin
- zakaz publikowania treÂści przekazywanych poprzez wiadomoÂści prywatne bez uprzedniej zgody na
  to ich autora bÂądÂź administratora forum. Wypowiedzi takie zostanÂą usuniĂŞte, a uÂżytkownikowi moÂże
  zostaĂŚ przyznane ostrzeÂżenie (-1pf).
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 15, 2010, 22:18:25 wysłane przez Dariusz » Zapisane

Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #33 : Lipiec 11, 2010, 21:46:51 »

>Mani<, ze wzglĂŞdu na ciÂągÂłe pisanie postĂłw jeden pod drugim, otrzymujesz -1pf

Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #34 : Wrzesień 05, 2010, 21:13:09 »

>Phirioori<, za zÂłamanie regulaminu, wg mnie w 4 punktach, tj:

zwalczane bĂŞdÂą wszelkie przejawy chamstwa i obraÂżania uÂżytkownikĂłw. Posty stanowiÂące
  uÂżyciem s³ów powszechnie uznanych za obraÂźliwe, autor zostanie ukarany ostrzeÂżeniem (-1pf).

- obraÂżajÂących inne narodowoÂści, rasy i religie (art. 194-196 i art. 257 Kodeksu karnego oraz art. 23
   Kodeksu cywilnego). Moderator winien zareagowaĂŚ przyznajÂąc uÂżytkownikowi -1pf.

- propaguj¹cych totalitarny ustrój paùstwa lub nawo³uj¹cych do nienawiœci na tle ró¿nic
   narodowoÂściowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze wzglĂŞdu na bezwyznaniowoœÌ
   (art. 256 Kodeksu karnego). Moderator winien zareagowaĂŚ przyznajÂąc uÂżytkownikowi -1pf

- zawierajÂących sÂłowa powszechnie uznane za niecenzuralne (art. 3 Ustawy o jĂŞzyku polskim z dnia 7
   paÂździernika 1999 r.). WiadomoœÌ zostanie usuniĂŞta, a moderator zwaÂżywszy na okolicznoÂści i
   uÂżyte sÂłownictwo moÂże przyznaĂŚ uÂżytkownikowi ostrzeÂżenie (-1pf).

Naruszenie tych punktĂłw regulaminu nastÂąpiÂło w tych wÂątkach:

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=70.0

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=5588.0

Wg regulaminu powinienem przyznaÌ -4pf, jednak jestem przekonany, i¿ taki stan rzeczy nie jest Twym œwiadomym dzia³aniem, w zwi¹zku z tym dla przypomnienia Ci, ¿e na naszym forum równie¿ trzeba niekiedy ugryŸÌ siê w jêzyk przydzielam Ci

-2pf

chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #35 : Wrzesień 06, 2010, 08:13:16 »

Kahuna mimo tego Âże ciĂŞ popieram muszĂŞ daĂŚ ci ujemne Pf  za zÂłamanie regulaminu  w tym temacie http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=5602.msg65296;topicseen#msg65296

- zwalczane bĂŞdÂą wszelkie przejawy chamstwa i obraÂżania uÂżytkownikĂłw. Posty stanowiÂące

-1pf

KsiĂŞga Koheleta 3,1
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #36 : Wrzesień 08, 2010, 21:33:42 »

Kamil, wiem Âże wykropkowane, ale przy tym na tyle sugestywne, by mĂłc siĂŞ domyÂśleĂŚ.

-1pf

za http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=1357.msg65574#msg65574

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #37 : Wrzesień 08, 2010, 21:59:54 »

Banita/Sarah54, za uÂżycie tego samego sÂłowa co Kami, tylko Âże w wersji niewykropkowanej

-1pf

za http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=1357.msg65578#msg65578

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #38 : Wrzesień 22, 2010, 18:05:44 »

>Kamil771<, zgodnie z tÂą czĂŞÂściÂą regulaminu:

ktĂłrej sprostaÂłeÂś tÂą wypowiedziÂą:

Cytat: Kamil
Tak to sobie moÂżesz mĂłwiĂŚ do swoich znajomych a nie do mnie frajerze,
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=3966.msg66310#msg66310

-1pf

chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #39 : Wrzesień 26, 2010, 08:33:17 »

Kamil771 pomimo naszych próŸb i ostrze¿eù ,kolejny raz obrazi³eœ uzytkownika tego forum.

A dlaczego mam nie pisaĂŚ o indywidualnych tragediach ludzkich?
Stawiasz na szali ich Âżycie,? a moÂże uwaÂżasz,Âże sobie na to zasÂłuÂżyli?,
Âże takie byÂło ich przeznaczenie?
nie pojmuje takich ludzi,
gÂłupi jesteÂś....

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=5623.msg66503#new

moja cierpliwoœÌ powoli siĂŞ koĂączy ,zamiast  napisaĂŚ np. " nie masz racji", ty piszesz " gÂłupi jesteÂś "  za co dostajesz ode mnie minusa.

kamil771  -1 pf

KsiĂŞga Koheleta 3,1
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #40 : Wrzesień 26, 2010, 17:05:41 »

Kamil771

za wypowiedÂź:

Widzê Channel,¿e nasz Tortonek ma na ciebie du¿¿yy wp³yw,hmm;
Mam tak¹ ma³¹ uwagê do ciebie -naucz siê poprawnie pisaÌ po polsku.
A i jeszcze jedno,wiesz ja nie owijam w baweÂłnĂŞ,dlatego chciaÂłbym ci powiedzieĂŚ,Âże cie nie lubiĂŞ,i Âże jesteÂś osobÂą ktĂłrÂą Âłatwo moÂżna manipulowaĂŚ ( juÂż jakiÂś czas temu to zauwaÂżyÂłem)

......... ........ ......... ......... ......... .......... .......... ......... ........... ........... ........... ........... ........

zgodnie z punktem regulaminu:

- zakaz wielokrotnych powtĂłrzeĂą znakĂłw interpunkcyjnych, liter, cyfr i emotoikonek. JeÂżeli
  uÂżytkownik pomimo zwrĂłcenia mu uwagi, nadal bĂŞdzie naduÂżywaÂł w/w znakĂłw w swoich
  wypowiedziach, zostanie ukarany ostrzeÂżeniem (-1pf);

dostajesz ostrzeÂżenie (na razie bez ujemnych punktĂłw). Nie wolno stosowaĂŚ tego typu powtĂłrzeĂą na naszym forum.
JeÂśli nie zastosujesz siĂŞ do tego ostrzeÂżenia, nastĂŞpstwem kolejnego takiego twoje zachowania bĂŞdÂą ujemne punkty forum.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #41 : Wrzesień 26, 2010, 20:35:45 »

Kamil771, mĂłwisz i masz.

Za:

Edit;
Janneth
zgodnie z punktem regulaminu:

- zakaz wielokrotnych powtĂłrzeĂą znakĂłw interpunkcyjnych, liter, cyfr i emotoikonek. JeÂżeli
  uÂżytkownik pomimo zwrĂłcenia mu uwagi, nadal bĂŞdzie naduÂżywaÂł w/w znakĂłw w swoich
  wypowiedziach, zostanie ukarany ostrzeÂżeniem (-1pf);

dostajesz ostrzeÂżenie (na razie bez ujemnych punktĂłw). Nie wolno stosowaĂŚ tego typu powtĂłrzeĂą na naszym forum.
JeÂśli nie zastosujesz siĂŞ do tego ostrzeÂżenia, nastĂŞpstwem kolejnego takiego twoje zachowania bĂŞdÂą ujemne punkty forum.

WiĂŞc daj mi tego minusa i po sprawie.
MyÂślisz,Âże bĂŞdĂŞ pÂłakaÂł z tego powodu?
Nie jestem nowicjuszem na tym forum i dobrze wiem,Âże bezstronnoÂściÂą to moderatorzy nie grzeszÂą.
Ale to jest wasze forum, mo¿ecie robiÌ sobie co chcecie,mo¿ecie mi nawet 500 punktów odj¹Ì,nie robi to na mnie wra¿ania,. ju¿ nie.
.................... ............... ................... ...................... ....................... ..........................

I teraz obojêtnie który moderator,mo¿e mi odj¹Ì kolejny punkcik, to taka satysfakcja i przyjemnoœÌ przecie¿ jest.

A i jeszcze coÂś,w regulaminie jest taki zapis,
Ponadto administrator, w skrajnych przypadkach, moÂże zbanowaĂŚ (zablokowaĂŚ konto) uÂżytkownika przed osiÂągniĂŞciem przez niego w/w limitĂłw ujemnych punktĂłw.

WiĂŞc za nie przestrzeganie regulaminu, i bagatelizowanie ostrzeÂżeĂą wnoszĂŞ o doÂżywotniego bana dla siebie,

........... ............. .............. ............... ................. ............... .............. ............... ...........

wystarczy czy jeszcze nie, a dla pewnoÂści DuÂży uÂśmiech

------------ --------------- -------------- ---------------- ---------------- ------------- ------

a co tam Cool

----------- ----------- ---------------- --------------- ------------- --------------- ----------

kamil DuÂży uÂśmiech Chichot MrugniĂŞcie ( 771 oczywiÂście)

i za ignorowanie ostrzeÂżeĂą moderatorĂłw...

-1 pf

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #42 : Wrzesień 27, 2010, 19:45:07 »

Kamil771

-1pf
za:

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=791.msg66571#msg66571

i -1pf za:

No có¿ . To mówi samo za siebie. To zachowanie rynsztokowe podpadaj¹ce pod regulamin i nie zwalnia go z odpowiedzialnoœci za ten czyn fakt, ¿e zrobil to po angielsku i w ciekawej formie graficznej. Fak(t) jest fak(t)em.
Ot Kamil771 w calej okazaloÂści.

"czerwoni" juÂż dawno upadli.
Twoje miejsce jest w muzeum figur woskowych.

771

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #43 : Wrzesień 27, 2010, 20:38:08 »

Cytat: Kamil
to dostanĂŞ tego bana czy nie?

Skoro tak bardzo tego chcesz, proszĂŞ:

ban na 7 dni

masz czas na ochÂłoniĂŞcie.

Ban przy poziomie 6-ciu punktĂłw
« Ostatnia zmiana: Październik 31, 2010, 22:09:31 wysłane przez Dariusz » Zapisane

Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #44 : Październik 08, 2010, 21:20:12 »

>Torton<,za wypowiedÂź

Cytat: Torton
To szarlatan zarabiaj¹cy na swoich ksi¹¿kach tak jak Lucyna sesjach, wielu ich jest teraz.
,

ktĂłra Âłamie pkt regulaminu:

-1pf

>Torton<, w tym zdaniu pos¹dzi³eœ dwie osoby jednoczeœnie. Wg regulaminu powinienem Ci sypn¹Ì dwa pfy,, ograniczê siê jednak do jednego, ufawszy, ¿e uprzytomni Ci to, i¿ ferowanie tego typu wyroków bez ich uwiarygodnienia bêdzie poci¹ga³o za sob¹ coraz to surowsze napomnienia.

Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #45 : Październik 10, 2010, 20:52:08 »

>Kahuna<, z wypowiedÂź:

Cytat: Kahuna
Dzisiaj juz wiemy na pewno,ze p.L.Lobos- Brown, to oszustka z Wroclawia,
,

ktĂłrÂą zÂłamaÂłeÂś pkt regulaminu:

-1pf

Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #46 : Październik 12, 2010, 20:13:46 »

>PHIOORI<, za wypowiedÂź z postu:

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=5749.msg67153#msg67153

czym zÂłamaÂłeÂś regulamin:

- zawierajÂących sÂłowa powszechnie uznane za niecenzuralne (art. 3 Ustawy o jĂŞzyku polskim z dnia 7
   paÂździernika 1999 r.). WiadomoœÌ zostanie usuniĂŞta, a moderator zwaÂżywszy na okolicznoÂści i

-1pf

janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #47 : Październik 31, 2010, 12:42:16 »

Sventer, za post:

Nie raz gdy tutaj zajrzê, to widzê i¿ temu tematowi towarzysz¹ negatywne emocje, czuje siê t¹ "z³¹" aurê. Nie wiem co to sprawia ale to nie dobrze.

Zasranymi moralistami potrafiÂą byĂŚ wszyscy dookoÂła ale nie wiedza i wiedza sÂą tutaj szargane na lewo i prawo. Zindoktrynowani ludzie pajacujÂą tutaj od rzeczy byle by potwierdziĂŚ swoje teorie - najbardziej tyczy siĂŞ to tych za karÂą Âśmierci z ktĂłrych bije agresja niczym z wybudzonego wulkanu. Zachowajcie swoje skakanki w gardle bo byĂŚ moÂże sami bĂŞdziecie kiedyÂś wzywaĂŚ pomocy ale nikt Wam wtedy nie pomoÂże i siĂŞ udÂławicie.

Dywagujecie na temat kary œmierci - natomiast ¿ycie ludzkie macie g³êboko w dupie - sracie na nowo¿ytne spo³eczeùstwo i tym wielkim klockiem zabijacie siebie i ludzie morderców mimo tego ¿e nico wiecie o ich ¿yciu, sprawie i tym co naprawdê siê sta³o.

ProponujĂŞ zawieÂście sobie szable przy gardle i zastukajcie ile jest Âżycie warte?

ZÂłamanie regulaminu w punkcie:

-1pf

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #48 : Październik 31, 2010, 21:40:16 »

>kamil771<, za przekroczenie punktu naszego regulaminu:

w tym poÂście:

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=2815.msg68020#msg68020

-1pf

Cytat: SÂłownik wyrazĂłw obcych i zwrotĂłw obcojĂŞzycznych
hipokryta obÂłudnik, czÂłowiek faÂłszywy, dwulicowy; faryzeusz.
     hipokryzja obÂłuda, dwulicowoœÌ, nieszczeroœÌ, faÂłsz, udawanie.

Etym. - gr. hypokritēs 'aktor; hipokryta' i hypĂłkrisis 'odpowiedÂź; przemawianie; gra sceniczna; hipokryzja' od hipokrĂ­nesthai 'odpowiadaĂŚ; graĂŚ rolĂŞ; udawaĂŚ'; zob. hip(o)-; krĂ­nesthai 'dyskutowaĂŚ'; krĂ­nein, zob. krytyka.
http://www.slownik-online.pl/kopalinski/C863C2B41A556140C12565DF00689565.php

Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #49 : Listopad 03, 2010, 20:03:09 »

>Sventer<, widzĂŞ, ze imponujÂą Ci niektĂłrzy forumowicze skoro przyjmujesz ich metody wypowiedzi.
PrĂłbujesz nas wyczuĂŚ, wszak Mora podobno udzieliÂł Ci instrukcji.
Tym razem jeszcze nie przyznam Ci minusa, jednak tÂą metodÂą szybko dorobisz siĂŞ bana.

To ostrzeÂżenie w kontekÂście tej wypowiedzi:

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=5872.msg68266#msg68266

A swojÂą drogÂą, myÂślĂŞ, ze powinieneÂś przeprosiĂŚ za takie szczeniackie zachowanie.

Strony: 1 [2] 3 4 5 6 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: