tom1ek
Gadu³a
Punkty Forum (pf): 47
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 946
yeah! ;)
|
|
« : Listopad 30, 2008, 20:33:54 » |
|
Tutaj można zamieszczać swoje komentarze, pytania, kontrowersje, wyjaśnienia itp. odnośnie spraw z "Pręgierza" ( http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=790.0).
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 30, 2008, 21:53:22 wys³ane przez tom1ek »
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych
|
|
|
joxer
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1 : Grudzieñ 13, 2008, 12:33:30 » |
|
Jak nie wywalisz pseudonimow z pregierza to ja to zalatwie. Biedne te forum. Dziwne, ze PCH nie ma odrobinke kasy na domene forum a nie jakies free. Przepraszam za to co zrobilem. Wiecej sie nie powtorzy. Czy mozesz zdjac ta blokadke ? Bo jak chcesz to moge zmienic nick i sie nie ujawniac i miec to gdzies. Oftopowac nie bede.
Pozdrawiam t0m3k12
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
Gadu³a
Punkty Forum (pf): 47
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 946
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #2 : Grudzieñ 15, 2008, 16:19:36 » |
|
Jak nie wywalisz pseudonimow z pregierza to ja to zalatwie. Biedne te forum. Dziwne, ze PCH nie ma odrobinke kasy na domene forum a nie jakies free. Przepraszam za to co zrobilem. Wiecej sie nie powtorzy. Czy mozesz zdjac ta blokadke ? Bo jak chcesz to moge zmienic nick i sie nie ujawniac i miec to gdzies. Oftopowac nie bede.
Pozdrawiam t0m3k12
ban będzie zdjęty, tak... jak sam wygaśnie! to głupie 2 tygodnie, przecież możesz tyle poczekać.
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 18, 2008, 15:43:33 wys³ane przez tom1ek »
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #3 : Styczeñ 02, 2009, 01:18:50 » |
|
Tylko jedno tom1ek - skoro sprawa bywa ju¿ wyja¶niona z zarz±dem PCH i Stolo (S³awek) to nie musia³e¶ mnie banowaæ ale trudno sta³o siê - prze¿y³em...
Kap³an 718!
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #4 : Styczeñ 02, 2009, 02:15:35 » |
|
Kap³anie 718, Czy przez te dwa tygodnie zastanowi³e¶ siê nad emocjami jakie wzbudzasz swoj± postaw±, i jaki jest faktyczny powód wzniecania tych awantur? Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #5 : Styczeñ 02, 2009, 03:04:55 » |
|
nie mia³em czasu na to - wa¿niejsze rzeczy siê dzia³y ale o tym pó¿niej jak wróci Tenebrael... ja taki jestem i tyle, ³atwo mnie zdenerwowaæ a tu na forum prawie wszyscy w mniejszym lub wiêkszym stopniu mnie próbuj± obra¿aæ lub przynajmniej czepiaæ siê bez sensu a tego nie nawidzê! a na forum to tylko s³owa - dzisiaj by³em u kumpeli na popijawie i przyczepi³o siê do mnie dwóch drechów, byli mocno pijani ja prawie wcale i przekonali siê, ¿e lepiej mnie nie denerwowaæ jednak nie jestem mocny w gêbie wy³±cznie - jak kto¶ siê rzuca bez sensu to obrywa a ¿e zawsze mam glany i jestem raczej du¿y (190 cm 90kg) to skutecznie wyja¶niam, ¿eby mnie nie denerowaæ ani nie obra¿aæ - mam tak odk±d kilka lat temu 20 (s³ownie - DWUDZIESTU!!!) drechów mnie zaatakowa³o w szkole i mocno mnie pobili - z³amany nos i przestawiona przegroda to tylko ma³a czê¶æ tego co siê wtedy sta³o - od tamtej pory jestem bardzo agresywny (mam bojowe nastawienie i nie jestem lalusiem ju¿) w stosunku do dresów g³ównie a sam jestem metalem taka trauma jak± prze¿y³em w ¿yciu powoduje w³a¶nie, ¿e jestem jaki jestem i tyle - nie u¿alam siê nad sob± i nie nastawiam drugiego policzka JU¯... Kap³an 718'
|
|
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
Punkty Forum (pf): 23
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1642
Email
|
|
« Odpowiedz #6 : Styczeñ 02, 2009, 03:28:08 » |
|
Kap³an, przykro mi z powodu Twojej traumy i cieszê siê, ¿e uda³o Ci siê prze¿yæ bezlitosny i tchórzliwy napad 20stu barczystych dresów , ale zawsze nale¿y zachowywaæ siê stosownie do sytuacji. Na forum nikt nie zagra¿a Ci w sposób fizyczny, wiêc nie widzê sensu przyjêtej przez Ciebie linii obrony. Nie masz siê czego obawiaæ S± równie¿ sposoby radzenia sobie z wybuchami agresji, równie¿ z tymi których powodem s± nieprzyjemne do¶wiadczenia ¿yciowe. Podejrzewam, ¿e w naszym gronie nie ma ¿adnych winowajców tego przykrego i bestialskiego pobicia, a co za tym idzie, nikt z nas nie jest temu winien. Nie widzê wiêc powodów, dla których móg³by¶ wy³adowywaæ siê na forum.
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #7 : Styczeñ 02, 2009, 03:55:49 » |
|
Mam wra¿enie, ¿e te "drechy" zaimponowa³y Ci w dobitny sposób, postêpujesz dok³adnie wed³ug ich regu³. Jak widzisz ¿e dasz radê, to atakujesz... Agresja jest wynikiem wewnêtrznej s³abo¶ci i niedojrza³o¶ci emocjonalnej. Nie piszê tego, ¿eby Ci dokuczyæ, ale dlatego ¿eby¶ prze³o¿y³ swoje reakcje na faktyczne zagro¿enia wobec Twojej osoby. Takie reakcje s± wynikiem strachu, nie lubisz swojego ma³o warto¶ciowego ¿ycia ( pod¶wiadoma opinia o sobie) i próbujesz zrekompensowaæ to zewnêtrznymi reakcjami. Jeste¶ m±dry ch³op, trochê przeanalizuj to co Ci piszê i wejd¼ na w³a¶ciwe tory. ¯yczê Ci wszystkiego najlepszego w Nowym 2009 Roku Thotal
|
|
|
|
|
|
|
Cysio91
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #8 : Styczeñ 02, 2009, 10:32:44 » |
|
to jest forum - tutaj ludzie o odmiennych zdaniach się ,,ścierają'' i próbuje przekonać że swoje zdanie jest lepsze co raz jest prawdziwe a raz nie I nie trzeba tutaj denerwować się i kłócić wyzywać tylko dyplomatycznie spokojnie wyjaśnić sprawę przekonać do swoich racji bądź uznać inne za słuszne
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 02, 2009, 10:32:54 wys³ane przez Cysio91 »
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #9 : Styczeñ 02, 2009, 15:42:16 » |
|
wiem, ¿e macie racjê ale wierzcie mi, ¿e to NIC mi³ego byæ 20 RAZY wzywanym do stawienia siê w s±dzie bo oskar¿enia by³ osobne dlatego, ¿e zarzuty by³y bardzo ró¿ne - od namawiania do przestêpstwa do wymuszania okre¶lonego dzia³ania na innych po napad i napa¶æ fizyczn± - nie wy¿ywam siê na forum na nikim bo chcê odreagowaæ - nie pozwolê, ¿eby obra¿ano mnie poprzez atakowanie moich wieloletnich dzia³añ i analiz oraz prac, które wykona³em i nadal wykonujê - spróbujcie po¶wiêciæ PIÊC LAT ¿ycia jednej SPRAWIE, osi±gnijcie w tym perfekcjê i to czego nikomu siê nie uda³o jeszcze (konsultowa³em moje odkrycia z lud¼mi w Anglii i USA i zosta³o to potraktowane jako prze³omowe odkrycia przez czo³owych wspó³czesnych okultystów, ¿e wspomnê tylko o dwóch panach z od³amu Zakonu Z³otego Brzasku oraz Zakony Srebrnej Gwiazdy - mówiê o szefostwie) - no i teraz niech kto¶ wam pisze, ¿e to BZDURY!!! jak siê poczuliby¶cie, uznanie na ¦WIECIE a u siebie w KRAJU wylewanie pomyj i pos±dzenia o durne teorie... P.S. u mnie sprawdzi³o siê "co ciê nie zabije, to ciê wzmocni!" - dosta³em od 20 drechów (jeden by³ karatek± i dosta³em z pó³ obrotu tak, ¿e prawie mi siê ³eb obróci³ w druga stronê!) nota bene nie na ulicy ale w szkole na korytarzu od "kolegów" z klasy - powód prosty - d³ugie w³osy, glany i czarny ubiór oraz wdawania siê z ksiêdzem w takie dyskusje, ¿e wzywa³ dyrektorkê bo uznawa³, ¿e go krytykujê a ja poprostu udowadnia³em mu, ¿e nie ma racji a ten bez radny wo³a³ pomoc - podsumowuj±c, mam 25 lat, w³osy do pasa, ubieram siê na czarno i nie uleg³em mimo, ¿e chcieli mnie zabiæ - dwóch mia³o zarzut o gro¿enie ¶mierci±!!! my¶lê, ¿e to wyja¶nienie w tym miejscu u¶wiadomi wam wiele z kim rozmawiacie... Kap³an 718'
|
|
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #10 : Styczeñ 02, 2009, 16:09:41 » |
|
Brak skromno¶ci jest chyba Twoj± najwiêksz± wad±. Nie interesuje mnie to, które bractwo/sekta/bóg wie co jeszcze, uzna³o Twoje osi±gniêcia za odkrycia prze³omowe. Na forum jeste¶ tylko jednym z u¿ytkowników, nie jeste¶ ani administratorem ani moderatorem, nie mamy ¿adnego potwierdzenia na to, jakim wielkim uznaniem cieszysz siê w ¶rednio znanych nam krêgach. Ja te¿ mogê napisaæ, ¿e jestem nastêpnym wcieleniem Einsteina i nie wiadomo, jakim sposobem zosta³a mi pamiêæ o poprzednich wcieleniach i nadal mam w g³owie wiedzê zdobyt± podczas ich wszystkich. W internecie mogê byæ kimkolwiek zechcê, ale je¶li chcê, ¿eby ludzie rzeczywi¶cie uwierzyli w moje farmazony, to najwa¿niejszy jest sposób, w jaki bêdê siê przedstawiaæ. Twoja agresywna autoreklama na nas nie dzia³a. Z marketingiem nigdy nie mia³e¶ zapewne nic wspólnego. Nawet je¶li jeste¶ super wyspecjalizowanym w jakiej¶ dziedzinie cz³owiekiem, musisz umieæ siebie "sprzedaæ". Inaczej czciæ Ciê bêd± jak wielu kontrowersyjnych utalentowanych ludzi dopiero 300 lat po Twojej ¶mierci jak ju¿ ka¿dy zapomni, jaki by³e¶ naprawdê. A ta ca³a Twoja gadka o 20stu dresach jest po prostu ¶mieszna, nie wiem co chcia³e¶ osi±gn±æ takimi wyznaniami, ale nie sprzyjaj± Ci one. Mo¿esz posi±¶æ wiedzê ze wszystkich ksi±¿ek na ¶wiecie, uczyæ siê od najwybitniejszych okultystów, pozjadaæ wszystkie rozumy, ale je¶li nie bêdzie w Tobie pokory i skromno¶ci, nie zyskasz ¿adnego odbiorcy! Naucz siê szanowaæ innych, a dopiero potem wymagaj szacunku wzglêdem samego siebie. Nigdy nie wiesz z kim rozmawiasz, dlatego nigdy nie uwa¿aj siebie za m±drzejszego od rozmówcy.
|
|
|
|
|
|
|
Blad
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #11 : Styczeñ 02, 2009, 16:16:55 » |
|
wiem, ¿e macie racjê ale wierzcie mi, ¿e to NIC mi³ego byæ 20 RAZY wzywanym do stawienia siê w s±dzie bo oskar¿enia by³ osobne dlatego, ¿e zarzuty by³y bardzo ró¿ne - od namawiania do przestêpstwa do wymuszania okre¶lonego dzia³ania na innych po napad i napa¶æ fizyczn± - nie wy¿ywam siê na forum na nikim bo chcê odreagowaæ - nie pozwolê, ¿eby obra¿ano mnie poprzez atakowanie moich wieloletnich dzia³añ i analiz oraz prac, które wykona³em i nadal wykonujê - spróbujcie po¶wiêciæ PIÊC LAT ¿ycia jednej SPRAWIE, osi±gnijcie w tym perfekcjê i to czego nikomu siê nie uda³o jeszcze (konsultowa³em moje odkrycia z lud¼mi w Anglii i USA i zosta³o to potraktowane jako prze³omowe odkrycia przez czo³owych wspó³czesnych okultystów, ¿e wspomnê tylko o dwóch panach z od³amu Zakonu Z³otego Brzasku oraz Zakony Srebrnej Gwiazdy - mówiê o szefostwie) - no i teraz niech kto¶ wam pisze, ¿e to BZDURY!!! jak siê poczuliby¶cie, uznanie na ¦WIECIE a u siebie w KRAJU wylewanie pomyj i pos±dzenia o durne teorie... P.S. u mnie sprawdzi³o siê "co ciê nie zabije, to ciê wzmocni!" - dosta³em od 20 drechów (jeden by³ karatek± i dosta³em z pó³ obrotu tak, ¿e prawie mi siê ³eb obróci³ w druga stronê!) nota bene nie na ulicy ale w szkole na korytarzu od "kolegów" z klasy - powód prosty - d³ugie w³osy, glany i czarny ubiór oraz wdawania siê z ksiêdzem w takie dyskusje, ¿e wzywa³ dyrektorkê bo uznawa³, ¿e go krytykujê a ja poprostu udowadnia³em mu, ¿e nie ma racji a ten bez radny wo³a³ pomoc - podsumowuj±c, mam 25 lat, w³osy do pasa, ubieram siê na czarno i nie uleg³em mimo, ¿e chcieli mnie zabiæ - dwóch mia³o zarzut o gro¿enie ¶mierci±!!! my¶lê, ¿e to wyja¶nienie w tym miejscu u¶wiadomi wam wiele z kim rozmawiacie... Kap³an 718' Nieomylno¶æ, apodyktyczno¶æ, dogmaty, fanatyzm dotyczacy wlasnej osoby, to domeny bogów. Dlaczego nikt nie chce w Ciebie uwierzyæ?
|
|
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #12 : Styczeñ 02, 2009, 16:23:26 » |
|
Blad dzêkuje za "komplement" Kap³an 718'
|
|
|
|
|
|
|
Blad
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #13 : Styczeñ 02, 2009, 16:32:34 » |
|
108, 36, 144, 36, 180,324, 72, 216, 180, 144 - 1440
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #14 : Styczeñ 02, 2009, 16:47:10 » |
|
Znowu siê zaczyna...
|
|
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #15 : Styczeñ 02, 2009, 16:51:52 » |
|
@Blad, w wolnym czasie siê tym zajmê
@Mora - NIC siê nie zaczyna! ja skoñczy³em w³a¶nie - w±tek mojej historii uwa¿am za zamkniêty. Bez odbioru!
Kap³an 718'
|
|
|
|
|
|
|
Blad
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #16 : Styczeñ 02, 2009, 16:55:12 » |
|
mora wszystko sie zaczyna i wszystko sie konczy, zmiany to naturalny rytm w zyciu
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #17 : Styczeñ 02, 2009, 17:10:12 » |
|
Ale chodzi mi o to ¿e "On" powróci³ niczym "Sauron" by znowu siaæ spustoszenie na forum czytaj±c jego posty wy¿ej.
Pozdro Mora
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #18 : Styczeñ 04, 2009, 15:09:43 » |
|
Witaj Kaplan 718, najpierw chce ci zlozyc najlepsze zyczenia noworoczne, zycze ci duzo zdrowia, zadowolenia z zycia spelnienia najskrytszych marzen, zycze ci tez naprawde od serca abys tu na forum zyskal przyjaciol, jak my wszyscy . Kazdy z nas zglosil sie tutaj z innego kranca swiata, panstwa, miasta czy wioski, nikt nie wie z kad pochodzimy. Ja jestem chyby najstarsza osoba na tym forum, ale najmlodsza w rozwoju duchowym. Rozpoczynalam tu jak glucha i slepa, dzieki wiedzy moich kolegow i kolezanek wiele sie nauczylam, poznalam nowe tematy. Jestem im bardzo wdzieczna, ze przyjeli mnie do tej grupy, poznajemy sie dalej, zaprzyjaznilam sie z paroma osobami i nikt mnie nie odsunal ze jestem stara, ja jestem Rafaela. Mimo ze mam 57 lat, to mam respekt i szacunek do moich mlodych kolezanek i kolegow na forum. Calej wiedzy nikt nie posiada, bardzo szanuje ludzi madrych i poglebiajacych swoja wiedze. Mowimy na forum duzo o milosci, roznej milosci, wlasnie milosc jest ta pomocnicza reka do dobra, spokoju, madrosci i milosci. Musze przyznac ze twoj dzisiejszy opis swojej osoby sprawil na mnie duze wrazenie, jestes kul. Ale to wszystko mi nie pasuje, bo wlasciwie osoby o takiej budowie sa ludzmi o ogromnym dobrym i cieplym sercu. Ja mysle ze natura z toba postapila jak z wieloma innymi duzymi ludzmi, ale ty sam probujesz sie zniszczyc. Uwiez mi, musisz zaczac sie uczyc wybierac sobie przyjaciol, szanowac wypowiedzi i uczucia innych i zadabac aby naokolo ciebie zagoscila aura spokoju, dobra, wyrozumialosci, szacunku do innych.Wtedy zobaczysz, ze wszystko dostaniesz spowrotem. Zrozum ze potrzeba czasu aby ludzie zrozumieli o co tobie chodzi, i tez nie wszyscy zechca to zrozumiec, dlatego musisz sie nauczyc rozpoznawac z kim mozna rozmawiac a z kim nie. Kazdy z nas ma ten problem, kazdy musial to pojac, ze jesli z kims nie mozna dojsc do porozumienia to nalezy go zostawic w szacunku i spokoju, niech idzie wlasna droga. Zacznij szanowac swoja wiedze,i dziel sie nia z innymi. Jestem przekonana ze w tobie siedzi przemily mlody czlowiek i czeka kiedy go uwolnisz i obdarujesz go miloscia i dobrem. Bede sie bardzo cieszyla i inni napewno tez. Masz przed soba duzo wspanialych chwil do przezycia. Wybacz tym ktorzy sa przeciwko tobie, ktorzy zrobili ci krzywdw i otworz sie do ludzi z ogronmym sercem ktorzy chetnie podadza ci reke i skorzystaja z twoich wiadomosci i beda ci wdzieczni za twoja prace i twoje umiejetnosci. Tego wszystkiego zycze ci z calego serca, wszystkiego najlepszego......
|
|
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #19 : Styczeñ 04, 2009, 16:55:02 » |
|
Dziêkujê Pani Rafaelo to co ciekawe ale w³a¶nie na tym forum znalaz³em kilkoro przyjació³, którzy my¶l± nie tyle podobnie jak ja ale w tym samym kierunku - mamy zamiar po³±czyæ si³y i zrobic co¶ wspólnie, rok 2009 bêdzie ca³kiem inny ni¿ poprzedni, zarówno tu na forum jak i w zyciu ka¿ego z nas... równie¿ ¿yczê wszystkiego NAJ i pozdrawiam serdecznie... Kap³an 718'
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 04, 2009, 16:55:54 wys³ane przez Kap³an 718 »
|
|
|
|
|
Rafaela
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #20 : Styczeñ 04, 2009, 16:59:24 » |
|
Ciesze sie bardzo, i zycze ci spelnienia twoich planow. Zycze ci wiecej usmiechu i prosze - jestem Rafaela. Pozdrawiam pa,pa.
|
|
|
|
|
|
|
Hironobu15
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #21 : Styczeñ 04, 2009, 20:29:56 » |
|
Przepraszam bardzo, ale co takiego zrobi³ Prêgierz/Kap³an 718?
|
|
|
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #23 : Styczeñ 05, 2009, 14:36:32 » |
|
je¿eli to forum ma byæ TAKIE OTWARTE to nie rozumiem czemu dosta³em bana za takie co¶ - ma³o tego to jest samowolka bo Stolo rozmawia³ z Andrzejem Wójcikiewiczem i wyja¶nili mi jak sprawa wygl±da i ¿adnej za to nie dosta³em nagany - Stolo mi wyja¶ni³ sytuacjê i sprawa zosta³a wyja¶niona, przyszed³ tom1ek i mnie zbanowa³ - tak to jest gdy nie ma ¿adnej wymiany informacji...
Kap³an 718'
|
|
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #24 : Styczeñ 05, 2009, 14:47:00 » |
|
Kap³an, my¶lê, ¿e decyzja Tomka by³a te¿ uwarunkowana od pró¶b u¿ytkowników. Ja wiem, ¿e Ty zaraz napiszesz, ¿e wiele osób na PM wysy³a³o Ci swoje s³owa poparcia, jednak¿e przyjmij te¿ wersjê drugiej strony. Wiele osób wysy³a³o do nas pro¶by o ukaranie Ciebie, wielu u¿ytkownikom nie podoba³ siê Twój sposób postêpowania. Nie mo¿e byæ tak, ¿e kto¶ na forum mo¿e bezkarnie pozwalaæ sobie na wiêcej ni¿ inni. Mo¿esz mieæ zaplecze w postaci p.Wójcikiewicza i cichych wielbicieli, ale dopóki na forum obok Ciebie jest 500set innych u¿ytkowników, dopóty bêdziesz karany tak samo jak inni, bez ¿adnych immunitetów.
Ponadto - s³owa Stolo po rozmowie z p.Wójcikiewiczem na Twój temat: "Kap³an 718 na tym forum jest tylko i wy³±cznie forumowiczem i ¿adnych zmian administracyjnych nie bêdzie. Kazdego dotycz± te same zasady korzystania z forum i ka¿dy mo¿e zostaæ z niego wydalony czasowo lub na sta³e."
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 05, 2009, 14:53:24 wys³ane przez janneth »
|
|
|
|
|
|